Kvällsmat och kvällsmys

jag sitter här med bästajossan och äter spaghettfärssås till kvällsmat :) Vi tittade på änglagård - tredje gången gillt precis :)
Den var mysig, precis som resten av änglagårdsfilmerna :)

Anyway! haha har massa bilder och några videos från idag..
Min dag började med att jossan ringde och väckte mig, vilket var asbra, förrutom at jag fick huvudvärk av den extremt höga jäkla ljudsingnalen på mobilen xD

Hon traskade hit under tiden som jag skrev ett inlägg här i morse och såfort hon kom hit så drog jag på mig kläder samt plåstrade om ärret..Vi gick ut till bageriet för att handla fika och sen sätta oss på gården för att sola och mumsa med fika ;D



Från topp till tå på Camilla idag :)
MINA AWESOME SOMMARSKOR! :D Fått från pappas kompis
Mjuka shorts från H&M's barnavdelning 49kr styck
Linne från Gina Tricot 20kr
Gul BH ärvd från Jossan ;D



Omnomnomnom!
Jag köpte ett weinerbröd (som jag delade med pappa) och ett vaniljhjärta
Jossan köpte en räkbaguett (som hon delade med mina hundar xD) och ett vaniljhjärta :)




Efter fikamumset så drog vi in igen för det var fan outhärdligt varmt tyckte jossan.. så var vi inne ett tag och glodde på tv typ... eller ja.. jag glodde på tv (Ellen show<3!!!) och jossan sov i mitt knä eftersom jag kliade henne i håret... haha..
Efter att hon fick sova i kanske 2h så bestämde vi oss för att gå ut igen.. Till parken bar det av den gången :) jag doppade fötterna i fontänen.. Dom håller på att rensa parken här utanför eftersom det är något "huskvarna 100 år-event" i helgen :) och då bytte de även vatten i fontänen... Här har ni en video :D



Sen satte vi oss på gungorna och chillade typ, tills det var dags för oss att gå till affären och köpa dricka till jossan och hennes vän som hon skulle möta upp i huskvarna hamn vid halv fyra idag..



Vi promenerade till hamnen ihop och sen lämnade jag henne där för att få va med sin vän själv.. Här kommer en några bilder på min lilla egenvandring...









Efter den lilla promenaden skulle jag hem och laga mat. Innan jag blev klar hann jossan komma tillbaks, och jag hann ringa och bjuda in mamma med :).. anyway! Det blev SVINGOTT! jag äger! ;D.. spaghetti och köttfärssås.. Yummie!




Efter maten iaf så hade vi bestämt oss för att se änglagård.. och till det ville jossan ha något gott.. så vi gick till affären och hittade MASSOR med goda saker :D





öhm.. ja..sen såg vi på film.. och nu ska vi sova typ.. jag ska upp tidigt imon och hänga med mc nämligen ;D

Just ja.. HAHA.. hände något helt sjukt oväntat när jag och jossan satt och fikade ute på gräset.. Hundarna var med oss.. Meg var sneaky bitch så jag var tvungen att filma.. hahahaha..




Rätt som det var när jossan skulle räcka sig efter sitt glas så tittar vi båda ner.. blir helt tysta.. inser vad vi ser, börjar asgarva och sen blev jag såklart arg på meg för man ska inte göra så, men jag kunde fan inte skälla på henne hahahah fyfan vad söt hon var! och våran reaktion gjorde allt så mycket roligare... vi bara ".....?wtf händer" ahahaha<3

UNDERBARA JÄVLA VÄDER <3

ååååh YEIY! har haft en fucking awesome dag! :D har massa bilder och visa. MEN DAGENS HÖJDPUNKT ÄR DEFINITIVT: jag kan använda mina uuuuuuuuuuuunderbara skor!!!! :D sulan hjälpte asmycket!

Men just nu ska jag laga spaggetfärssås (ja, det heter så för mig numera. det är enklare, alla fattar vad man menar och ja.. is nice! precis som nya ordet murp för "make no sence", is nice)

hoppas ni haft en awesome dag också <3<3<3<3<3<3!!!

Underbara sömn! <3

Hej :) jag är inte utvilad. Jossan ringde mig nyss och jag hade högsta volymen på telefonen.. Anyway så drömde jag iallafall sååååååå bra och jag sov såååå gott <3.. underbart!

Om ett tag så kommer jossan över hit.. så jag får väl se till att iallafall klä på mig innan det.. usch.. fick huvudvärk av den höga ringsignalen.. haha..



Fyllebilder är fan aldrig vackra... aja, till mitt försvar var jag verkligen aspackad.. haha..
Nu ska jag ringa veterinären för min lilla söta vovve ebba har något konstigt i örat =(

Till oliwer & wiktor.

BOOO! :D





Ahhaha ;***
Förövrigt... Jag måste berätta lite om dagen.. har faktiskt en hel del foton att dela med mig av :) Så här kommer foton från dagen och en liten presentation om varje bild under.. :)





Hos farmor :D Jag var mest i köket och fixade..



Ja.. sen efter duschen så blev jag som vanligt torr och började jag som vanligt riva på mina ben(Därav vita märken >.<).. och så kliade jag bara lite lätt på knäskålen, det gick hål och började blöda (Y)



och på kvällen var jag ute med hundarna... dom har satt upp en asstor scen mitt i parken..vetifan varför o.0

Peppad!

Hell yeah! nu ska jag städa, duscha och läsa resten av kvällen och jag är pumped up ;D
har suttit och tryckt i mig chips, cola och choklad under filmen som förövrigt var riktigt bra(och såklart lite överdrivet barnslig/lame som tron legacy.. disney as we know it ;D) .. trollkarlens lärling.
Jag älskar storyn, älskar de två huvudpersonerna och jag gillar nördigheten<3

its a win!
Nu ska jag väcka pappa.. får se när jag skriver igen :)
Hearts to everybody!! <3


Härliga dagar!

ååh... På onsdag ska det bli uppemot 27 grader varmt.. fucking ace! :D

precis sovit lite.. sjukt gött.. ska se film nu så jag vaknar till och sen blir det körkortteori :)


Creepy Clowns! =(

Bläääääääääääää! jag såg precis den här videon (okej. jag såg 22 sekunder sen började jag nästan gråta... fick chills efter 10 sek typ. Inte okej.) och jag hatar fan clowner. nu är jag rädd. och kissnödig. men jag vågar inte röra mig för jag tänker mig att "det" är under mitt skrivbord eller under min säng as I write... uuuuuuuh =( kom och hjälp mig.. !


ne fyyrehuygrhiurhg nu glömde jag vad jag skulle skriva egentligen.. aff..






Anyway!............... ja! dagen! .. jag gick upp tidigt (WOHOOOO!) och halvvägs påväg till bussen inser jag att "ops, har inget busskort".. kollar plånboken.."ops har inga cash".. så jag kuuuuutar tillbaks hem, går till myntskålen, tar alla mynt, går ut, räknar dom, inser att det bara är 7kr. Får panik. Spriiiinger till bankomaten och sen till busstationen. JAG FUCKING HANN! :D men jag höll på att dö också.. haha..

så lite kaos blev det i början. men jaja ;D jag kände bara "FUCK YEAH!" när jag kom in på bussen :D..
Sen.. sjukgympan. omg så awesome den är <3.. och sen tog jag blodprov, blödde ner hela golvet(aldrig droppat så mycket som denna gången.. vet inte om tanten var slöare, eller om jag har mer tunt blod..) och fick två plåster :)..
Sen åkte jag hem till farmor och fixade iordning med hennes nya lägenhet.. (Y) .. käkade även lasagne där..
oh.. haha. innan vi skulle åka hem så somnade jag i farmors soffa.. och preciiiis i det där skedet när man somnar så kom klas uppifrån,bakom mig när jag sov.. och så var han jättenära örat och viskade "är du verkligen så trött?"
jag fick PANIK.. jag slängde mig bakåt och slog i klas, skrek ashögt och (en positiv sak) blev pigg.. fyfan.. haha..

men yeye.. vet inte riktigt vad jag ska göra.. tror jag nanar en halvtimme nu och läser lite teori sen . . imon ska jag leka med josefin;S

mobilblogg-blodprovstagning

Sitter just nu och väntar på att ta blodprov för pk-värdet.. Ska sen Iväg till min farmor och spendera dagen där så jag lär inte skriva mycket idag..
var på bassángträningen nyss och herreguuuud vadskönt detvar! Varmt! Man kände sig duktig osv:D
alltså ja,jag gick upp i tid idag..
men jäävlar vilken failmorgon. Det berättar jag om senare:)

Alltså.GAH!

Jag har fooooortfarande ont i min mage! =(..
Ska strax sova för imorgon är det sjukgympa på sjukhuset kl 8.45 och sen blodprovstagning..och efter det ska jag hjälpa min kära farmor att flytta :)

aaanyway! Dagen.. haha.. jag var ju hos mamma först på morgonen ish och myste lite där, sen kom jag hem och började packa lite grejer i flyttlådor..sen försökte jag sprätta upp och fixa det där linnet.. Det tog fan 1,5h... herregud vad mycket sömmar! och sen failade jag ändå, såklart... men det går att fixa lätt med liten synål och tråd :)

Öh.. ja.. sen ringde boris efter att jag kollat lite på formul1en och frågade om jag var sugen på tvspel och pannkakor.. såklart var jag det :)
Dock blev det inga pannkakor men det gjorde inget. hade endå ont i magen..


Det blev iaf Jag, Boris, Sabina, Manfred & hans dotter emelie :D
Vad spelade vi då? Pocky och rocky ! :D:D:D .. haha ääälskade det spelet som liten.. men det är så jävla sjukt svårt.. så jag spelade det sällan, men tittade aaalltid typ när mina bröder spelade det.. haha




Anyway! jag träffade emelie för första gången.. as söt liten unge :D och hon var nördig :D Hahah.. Hon hade precis fått en star wars-lego-bok :D den var fan AWESOME! jag ville själv ha den.. ååh!
Synd dock att inte "byggförklaring" till alla spaceship osv fanns i boken.. dock stod det lite om varje skepp och hur stort det blir i lego dimension osv.. haha.. Här har ni en samling bilder jag tog :D



Framsidan



Sen hittade jag ett rymdskepp som hasse hade i lego :D HAHA awesooooome! och gubbar som vi hade:









Sen SÅKLAAART fanns deathstar med :D


Just ja.. sen såg jag, sabina och boris på en film som heter wristcutters. hann inte se klart den, men den handlar om folk som tar självmord.. de hamnar i en exakt likadan värld, fast lite sämre....
Man kan inte le, det finns inga stjärnor, allting har lite sunkigare färger osvosv.. haha.. undra hur den slutar..
har precis ätit och har fortfarande ont i magen. usch. så nu blir det sängen :) Skriver imorgon!

Drar upp tre bilder till ;D











mobilblogg-påväg hem

Heey! Sorries för låg update. Jag drog iväg till Boris och glömde bloggen.. Anyway jag skriver så fort jag är hemma
btw.. När jag gickpå bussenså tänkte jag "nemen! En kvinnlig chaufför, så trevligt!" nej.wrong. Kvinnankan fan inte köra normalt -.-

Kan jag få spy, snälla?

alltså. Fan. finns det något värre än att ha ont i magen?! när man har sådär RIKTIGT jävla ont?
jag har haft ont i magen i över en vecka, men idag gör det sådär jävla outhärdligt ont..fyyyfan =(
och så har vi så mycket gott i köket som jag bara vill äta.. men usch nej!
och jag kan inte göra det bättre på något vis -.- varken äta, skita, spy, käka piller eller lägga värmekudde på.. inget fungerar. -.-

Håller på att packa massa flyttlådor nu :) Jag blir peppad på studentlivet! Högskolan, here comes milly! :D
och nu ska jag ignorera min dumma mage och istället vara glad på det fina vädret .

Polly! :D

Mmh! ..sitter här och avnjuter fem stycken pollygodisar<3 yumyumyum!

Igår la jag mig runt halv elva, väntade till halv tolv på att wiktor skulle ringa, snackare till typ tolv..sen kunde jag inte somna förrens ett ändå -.- jag höll preciiiis på att somna en gång, men då fick jag ett sms-.-
Sen vid tre var jag uppe och gick på toa..
sen vaknade jag av att det var ljust i rummet runt klockan halv 8.. och sen ringde larmet vid nio, jag stängde det och väntade på mitt 10-alarm istället..

Så. Nu är jag uppe :) Nu ska jag käka lite piller och sen fixa lite i mitt rum för det är stökigt igen.. det blir nog att läsa lite körkortsteori också, samtidigt som jag väntar på att pappa/klas går upp så jag kan få hjälp att hämta flyttlådor hos mamma.. :)



har sjukt ont i magen. borde inte ätit polyl. Har en kvar av dom fem, och jag vill inte äta den...uh =(

Mätt.. Men vill inte! >.<

Grejen är.. jag och pappa handalde massa idag. Vilket innebär även godsaker som polly, kexchoklad, chokladpudding, chips, vit choklad, räkor i lag(till mackor..), bryllépudding, mazariner, marabouchoklad,maränger,grädde,banan, chokladsås(fyra sista till marängschwiss<3), cocacola, glass .. men jag har precis smällt i mig en fet nötköttpepparbiff och en fjärilsbiff.. grillade.. årets första grillat<3<3 (för förra gången jag skulle grilla åkte jag ju in på akuten....) samt pommes och bearneissås...... Jag är så mätt så jag kan spy typ.. och jag vill inte vara det, för det finns så mycket annat mumsigt! >.<

åh.. Så.. Ja.. det suger. menmen ;)... det lär ju inte var slut imorgon iallafall! haha.. Har precis lagat & ätit mat (jag gjorde iofs bara såsen.. men ändå! ) och jag är mätt och trött.. Så sista timmen av den här kvällen (jao, tänkte sova vid 22) tänkte jag att jag skulle pula lite i mitt rum med saker.. har t.ex. inte tagit bort prislapparna på allt jag köpte igår.. vill lägga in kläderna i garderoben och de andra sakerna bland mina flyttlådor...


Random bild från mobilen...Mina pins :)


Imorgon är det söndag och mors dag , då tänkte jag att jag skulle söka lite lägenheter (orkar inte göra det mer idag..) och sen åka till mamma ofc, gratta henne lite fort och framförallt hämta flyttlådor så jag kan packa allt mitt.. :)
Sen på kvällen blir det lite körkortsteoriläsning ;D


Säger sovgott nu och jag hoppas att jag kan somna inom 1,5 timmar.. annars lär jag skriva här igen iallafall..

Mitt hår<3!

Ska strax laga mat med pappa men måste bara visa lite bilder på mitt hår.. haha.. alltså i förrgår (om jag minns rätt? kanske igår? tror det var igår kanske...? HAHAHA)
ANYWAY!! efter att jag ahde duschat håret så blev det såklart ljusare som vanligt MEN..det blir så JÄVLA lätt att forma.. jag hade en toffs i håret i typ 50minuter på kvällen igår eller förrgår.. och såhär blev håret..?
Helt galet.. o.0









Ursäkta devilseyes, cpmun och bara.. extremt oposig bild o.0 jätteful rent kroppsligt helt ärligt.. haha.. men jaja, håret var ju poängen xD

Cookies! :D

Helluuu.. jag har slösat 200kr idag igen. Men det är för jag handlar massa saker inför att jag ska flytta.. vill verkligen ha allting när jag väl är där så man slipper lägga ut pengar på det sen.. Idag köpte jag två bigpack med trippel a och dubbel a batterier.. samt en as söt kakburk (som iofs såklart var onödig. men den kommer sprida glädje till mig när jag bakar muffins i mitt nya hem och kan lägga dom där i! :D) OCH Så tänkte jag lära mig göra sånna där üüüübergoda whitechocolatecookies som finns på subway :D

så 200kr.. 70kr /batteripaket (med 32st batterier i varje. Dessutom maxell, ganska hyfsade batterier för väldigt bra pris :)) och sen 49kr för burken..

Förresten.. Jag brukar glömma att ha en penna och kryssa av varje grej man hittat i butiken.. tillslut ser min inköpslista ganska krashad ut när jag använder camillasavkryssningsmetod ;)



river bort en del och gör hål i en del.. hahah.. aja.. fungerade perfekt iaf för vi glömde inget :D







Förresten! en sak som jag och pappa alltid gör är att testa nya saker. även sånt vi kan tänka oss att det inte är speciellt gott (som tomat och pesto baguetterna sist... >.<) och nu testade vi en ny kexchoklad! :D med banansmak..



Min betygsättning var väl.. VG? Dunno alltså. den smakade ju gott, men helt onödigt.. den smakade precis som en skumbanan liksom..


City Gross

Hej hopp! jag, pappa och klas drar iväg och storhandlar nu.. Mysigt :D

Tänkte dock bara visa lite bilder från dagen :)
Mamma har skaffat bord till sitt kök nu (Y)




Och här är hennes morsdagpresent från mig ^.^







och just ja! haha.. I parken bredvid lägenheten var det något event.. var iofs bara gamlingar där och så var det massa blåsintstrument och trummor.. haha..







A walk in the park!

hejhopp! ska snart dra hem till pappa igen för att ta ut hundarna på en sväng och sen städa upp lite i mitt rum samt läsa körkortsteori.. jag har haft grymt ont i magen och huvudet idag...det suger verkligen..hoppas det går över..

förstår mig inte på det här vädret som råder heller... sjukt vad tråkigt! =(.. det är snart sommar.. jagmenar om 13 dar så tar folk studenten! ... hallåååå... xD.. men iofs.. regnade på min student.. men ändå!cmooon solen ge oss lite av din strålning... =(

Söka lägenheter ...

uuuuuuuuurgh. Sitter hos mamma nu. Sökt lägenheter som en jävla idiot.
Alla fucking ettor är det typ runt 130 st i kö på redan och köpoängen ligger på 1700 .. jag har 60 (Y)...
Men det var bara på stångården eller vad hemsidan nu heter.. men sen finns det ju typ 20 andra som jag har skickat intresseanmälan på, och så sökte jag på blocket (där hittade jag faktiskt dom bästa.. :)) osv osv...
Ettor och tvåor är det fan mest kö på också. drygt..
anyway... sitter hos mamma nu.. vi åkte aldrig till a6.. jag skulle fixa naglarna innan vi drog och efter det så tyckte mamma att klockan blev för mycket och att det faktiskt inte var nödvändigt att åka iväg för hon behövde inget fort, utan hon ville mest kolla runt.. Jag ska ju vara hemma vid senast fyra och ta hundarna så ah.. drar väl om några timmar..



men hon blev iaf glad över sin morsdagpresent :D
haha... gulligt .. öhm.. jadu.. vet inte vad jag ska skriva. är så sjukt trött.. sov sent, sov dåligt, gick upp tidigt. blö.
jag tror jag lägger mig ett tag faktiskt.. haha... mamma håller endå på att somna på soffan bredvid mig.. så det känns skönt, slipper jag känna mig kass om jag somnar.. haha... aff.. måste verkligen fixa till min dygnsrytm!!

oooh btw! :D jag siktar fortfarande på att ta körkort innan jag börjar högskolan.. pappa och mamma ska betala en intensivkurs(om allt nu går som planerat) och så ska jag köra mycket med pappa hade jag tänkt.. så nu har jag någon anledning att gå upp på morgonen. Läsa teori.. :)
På måndag ska jag simma och ta blodprov.. då måste jag upp tidigt igen. ufft. men JAGSKA LYCKAS :D

Dumma natt =(

........ jag var SÅÅÅÅÅ trött igår. Jag la mig vid 23. Somnade tills 23.45 ish. sen kunde jag inte somna!?
Sist jag tittade på klockan så var klockan 01.30............. då gick jag på toa.. sen låg jag litet tag till .. herregud.
och sen efter att jag somnade så sov jag helt fucked up. Jag rullade runt heeeela tiden och vaknade flera gånger av att jag nästan rullade av sängen, några gånger av att jag frös för jag hade sparkat bort täcket och några gånger för att meg pep eller flyttade sig eller ville under täcket osv... herregud?

Sen inte nog med det så drömde jag jobbiga saker... :( Jag vill bara ha massa kramar nu...

Nu ska jag snabbt fixa till mig och packa lite grejer till att dra till mamma, sen sticker vi till a6 ev. hela dagen så jag vet inte när jag skriver..
oh fuck. tog inte min medicin igårkväll.............. HUR Jävla fucking dum får man vara?!.. affff! var ute med hundarna NÄR larmet gick.. då tog jag den inte.. åååååh!!!



latjohunden som sov hos mig..

FÖRRESTEN! en asball sak.. det där med att jag gråter mer på högersidan och även svettas. det var inte alls konsitgt. mamma berättade för mig igår om min tredje hjärtoperation.. då dom stängde till hålet i hjärtat.. efter det så såg man en JÄTTERAK JÄTTETYDLIG linje rakt i mitten av mitt ansikte.. där den ena sidan var rödare och varmare efter att jag hade ammat (alltså ansträngt mig)..
Så det är inte så konstigt om det har vart så sen jag var liten xD det är dock bara på det där settet mamma har märkt det, för hon ser ju inte när jag svettas eller gråter likosm... Sjukt ballt iaf och tack mamma för jag fick svar på det ^.^


Nu drar jag iväg :) Skriver asap.

Marknadshelg.

UFFT. jag vill bara SOVA nu. så ska göra det här inlägget fort...Imon ska jag upp vid 09.. puff..



Det var asmyket folk på stan.. och så stod det sånna här lådor typ överallt (eller massa uthängda kläder på galgar)



och så var det parader såklart.. fick iofs bara ett fult foto på en gubbe, men jaja :)



och självklart tivoli (som vi inte hann gå till !! =( ..besviken)







sen precis innan vi begav oss hem typ så satte vi oss på waynes.. Åt morotskaka<3 yuummie..







Och lilla mammi var precis lika trött som jag.. haha..





Sovgott!

"Bara nödvändiga saker" var det ja.... 8-)

en sak... jag TROR att jag har handlat runt 500kr idag.. jag hoppas att jag INTE överstiger den summan... :|



Köpte grejer på lagerhaus.. =(.. jag älskar butiken men FAN vad onödiga saker..  men det var fan HALVA PRISET PÅ REAPRISET! .. då känns det helt plötsligt inte så onödigt (A)...
Köpte två Love-koppar för 25kr paret.. Jag samlar ju på koppar.. heh. så det var klart att jag köpte en jävla koppjävel. eller två. haha. men MMH!<3 och tänk er ! bara 12,5kr styck :)
Sen köpte jag ett örngott med söt text för 20kr :)
och ett pacman-duschdrapperi för 50 kr :)
Blev 95kr där.. heh. men under hundralappen för det där liksom! is nice :)



Handlade även på gallerix :D för 98 kr.. Dels en hemlighet till mamma på morsdag och sen två tavlor för 25kr/styck.. Fina keramiktavlor med hjärtmotiv.. men jag packar inte upp dem ur wellpappen för det skulle nog bara bli så att jag klantar mig och tappar dom och dom pajar.. men fina var dom :) och det var halva priset på alla tavlor inne på gallerix! :D


På lindex kom jag upp över en hundralapp... heh. 185kr för 2 bhar, ett "liv"(korsettlinne-ish), en trosa och en höfthållare SAMT ett nattlinne (ej på bild) som jag tänker använda som klänning tror jag..


nattlinnet ser ganska vanligt ut.. svart klänning ish.. och det passar inte med bh i at all, så då får jag köra freebra under om jag ska ha den som klänning.. för jag lär inte använda den som nattlinne eftersom jag inte sover i sånt..
Sen är den transparent på sidorna med, så det blir ju liiite snyggare helt plötsligt..
Baksidan + visning av de transparenta delarna :)



Klänningen/nattlinnet kostade 50kr
Livet/linnet kostade 25 kr
Trosan kostade 15 kr
Bharna kostade 25kr styck
och höfthållaren 45kr (Fast det stod faktiskt 15kr på prislappen.. såg nu att dom tog betalt 45kr för den..)
Blev iaf 185kr på lindex..


På gina hittade jag ett linne för 20kr och sen hittade jag en fotsula-hjälp grej på cederwall för 50kr..
Jag HOPPAS SOM FAN att jag kan använda mina uuuuuuunderbara sommarskor nu när jag har hittat en sån sul-grej. Det var väl det enda "viktiga" köpet (och duschdrapperi) på hela dagen. men kan bli det mest onödiga, om det inte fungerar på skorna....men jag hoppashoppashoppas!

Sen på monki hittade jag en onödig sak som jag köpte bara för den var så billig :$
10 kr för ett linne ..
Framsida och baksida





Sen fikade vi på waynes.. kostade mig 40kr..
och bussen kostade 50kr

Så allt blev (Hoppas hoppas hoppas nder 500) 50 + 40 + 10 + 50 + 20 + 185 + 98 + 95 = 545 -.-
Kuuuuk. Men bussen borde inte ens räknas med egentligen, och då blev det 495 (Y).. hahahahah..
och morsdag presenten var ju bara.... for fun .. xD

Ska vandra ut med hundarna nu men jag ska skriva ett till inlägg om dagen och visa lite mysiga bilder :)




BACK HOME! :D

åh! haha. jag har handlat =(... attans.

Har gått på stan i 6 timmar. så mina fötter är pretty döda.. aj.
bloggar snart om dagen, ska bara fota allt

Drar till city

meh. =( vädret suger. men jaja.. jag drar iväg nu iaf och hoppas på det bästa.. :) min lilla söta mami hänger med..


Vänner <3

Hela grejen med att jag började kolla igenom min blogg var att någon (spammänniska från annat land..) hade kommenterat inlägget "Mina vänner. Mina ÄKTA vänner" (eller något i den stilen.. som var i början av bloggen)..
och. Helt otroligt nog slutar min blogg med samma sak. eller alltså...
Jag har läst igenom från 2008 tills mars 2011...
och i början av bloggen står det så mycket fint och underbart om mig och tim, vilket var helt sant. Och jag tänkte idag "vad fan..? när tappade jag hoppet och kämparglöden på ett förhållande? Jag menar om han var så bra..?"
Och sen... kom jag närmare och närmare våran "breakup tid"..
December 2010 var det kaos. jag grät varenda jävla dag. jag drömde konstigt och jag mådde så jävla pissigt. Första gången gjorde vi slut 25e januari...då var det han som gjorde slut.. men sen ångrade vi oss.. samma dag tror jag.. och så fortsatte det så.. jag hade 2 bra dagar till med honom enda tills 17 februari då jag gjorde slut...
De två dagarna kommer jag alltid komma ihåg. men fyfan vad det inte var konstigt att jag tappade min fightingglöd..

Nu minns jag verkligen hur illa jag mådde. Hur mycket jag grät. Hur fucked up jag sov. Hur ensam jag kände mig och hur pressad jag var av allt runt omkring. Usch fyfan. dit vill jag inte igen. oavsett hur mycket fint vi har haft ihop så får man verkligen inte glömma orsaken till att allt pajade. Vi var inte alls shyssta mot varandra i tre hela jävla månader.. det är liksom inte nice at all. Men ja.. man ska ta vara på de fina minnena dock.. det ska man :) och även ha ett öppet perspektiv på allt, så man inte bara tänker "åh det löser sig så det blir bra igen"..
jag trodde ju det första gången vi gjorde slut .. men det löser sig inte... det tror jag faktiskt inte att det gör..
Har aldrig trott på andra chans eller sådär.. Har man sagt att man ska göra slut så är det slut.. Så har jag alltid sett det.. och min bror tyckte likadant förr. men sen har han ändrat uppfattning och han försökte få mig att lyssna, jag lyssnade och tänkte "värt ett försök".. och det var det inte.. var bara ytterligare 1 månad ren pain typ...



och ja.. för att komma till vänner saken...
Det började med vänner, och det slutade med vänner. Sitter och läser om mina fina vänner. vad dom ställde upp, vad de pratade med mig om och hur jag hanterade situationen...
Så.. alla fina fina människor som hjälpte mig.. tack <3

Även om jag inte är en sån "ÅH VÄNNER BESTÅR ALLTID !!!!!"-människa så är jag fortfarande tacksam och lycklig med er, det ska ni veta :)
Anledningen att jag inte tror att vänner består är för att de är precis lika komplicerade som ett parförhållande.. man kan faktiskt "göra slut " med en vän också..

ne usch. tack för att ni finns. här räknas såklart även min familj in.. ^.^

Min blogghistoria.

Wooh.. Kollade precis igenom hela min blogg.. Fyfan vad tråkig min blogg var i början. alltså jag hade samma texter oc hvärderingar som nu.. men inga bilder? luls.
OCh så skrev jag lite väl dampigt ibland. MEN ..för att komma till saken.. Jag har slutat blogga ganska många gånger förr.. Mest för att jag glömde/inte hade tid för alla läxor.. men en gång för hela min familjesituation drev mig till vansinne typ.. och jag pallade inte med att skriva något bra så då tänkte jag att jag inte ens behövde skriva.. för sprida negativitet är fan inte camillastyle..

meeen!  i augusti förra året bestämde jag mig för att verkligen återuppta bloggandet (för att folk skulle kunna följa min hjärtoperation och resa till usa) och alltid alltid göra bra inlägg.. Sen dess har månaderna vart späckade med inlägg och bilder... jävligt imponerande hur lätt det var att bestämma sig :) jag tycker det är skitkul att skriva varje dag också.. dock undrar jag hur det blir på högskolan? tänk om jag inte har tid då igen? som med gymnasiet?.. fast min gymnasielinje var ju riktigt fucked up och stressande.. haha..

men ja.. hoppas ni gillar mina uppdateringar.. ibland kanske de blir lite sega när jag bara skriver om "åh måste göra det och det och det viktiga "... men ja.. så är det ju många dagar..
Förövrigt är vädret lite bättre nu :D Kollade på smhi och deras prognos säger dock att det ska regna mycket..... -.-
jag VILL JU gå till stan.. tror jag gör det endå.. för jag tänker att 1. man kan stå inne i butikerna. och 2. om det spöregnar kanske det inte är så mycket folk ;D hahah... positiva tankar gogo!


Kirsty 2006.. hahahahah.. kan man vara snyggare eller ? ;) <3.. hon åkt på tivoligrejerna med hennes lillasyster och hon var lagom uttråkad <3




Pretty please with a cherry on top!

GE MIG SOL IDAG! :(.. snälla! Jag och mamma ska nämligen till jönköpings markanad direkt efter att hon slutar jobbet.. jag vill verkligen ha det lite värmare och ljusare tills dess.. Ska leta fynd hela dagen ..haha. FAST en viktig sak jag MÅSTE komma ihåg är att jag verkligen inte ska fynda onödiga saker.... Bara saker jag behöver.. Dock kommer jag ju inte på något alls som jag behöver :|
Craaap. Jag vill =(.. annars får jag väl slösa lite cash på tivoligrejerna (A).. hihihi. jag älskar det! och när jag ringde mamma i morse "aah men hur länge har butikerna öppet imon?"
"jag vet inte... men tivolit är ju öppet hela kvällen iallafall"
"aah men det är väl inte så kul"
"......jo...? =(" hahahahah..

Vi bestämde iaf att gå idag istället för imorgon, vilket var smart eftersom affärerna har öppet till 21 idag och imon bara till 14..



Åh.. 2006 :) .. haha.. Då hette det "KALAJS!" .. sista kalajset för hela jkpg, men det var tamejfan det bästa kalajset jag har vart på... Jag var med dom allra finaste.. Jossan, Emma & Mc saamt ofc Kirsty :) åh.. hahaha.. minns ni?
vi skulle fylla 15 det året.. haha.. ja iaf alla förrutom lilla mc sötnos <3
På bilden är det jossan, emma & Mc :)



No act of kindness, no matter how small, is ever wasted.

I'm Wolverine...

Hahaha,, jag drog upp den här bilden på facebook igår för att visa hur jävla otrolig kroppen är...



Då skrev hasse som kommentar "Wolverine"... hahaha<3
Den första bilden är från en vecka efter operationen och den andra bilden är från maj månad..
Först ser det så groteskt ut.. sen är det nästan osynligt..? galet! dom har ju fan brytit upp hela bröstkorgen och det syns inte mer än så?! Så jääävla fascinerande :)


Godmorgon på er förresten :D Hoppas ni inte satte frukosten i halsen ;)

Vad jag verkligen VILL göra med mitt liv..

jadu.. förr ville jag verkligen bli läkare för att hjälpa folk på det viset, sen ville jag bli psykolog för at hjälpa folk på det viset, sen ville jag bli "röda korset" människa för att hjälpa folk sådär(utomlandsgrejer!)...
men läkare gick inte för betygen.. psykolog för jag var rädd att bli störd själv.. röda korstet grejer gick inte just för att det är utomlands .. jag hade dött av värmen ..

Jag lyssnade på Adams song idag med blink. Jag ville bara gråta... Men det kunde jag inte.. men jag blev så ledsen.. jag insåg att folk har så jävla low selfesteem ibland så det är fan galet.... jag tycker att alla ska tänka på det fina hos sig själva. Det FINNS underbara saker med VARENDA jävla människa. det är bara så att folk kanske inte söker lika noga igenom som t.ex. jag gör...
Förstår ni hur många människor ni har passerat utan att lära er ett dugg om dem?
Tänk så många fina det har bara vandrat förbi.... det är GALET!

Även om jag är en ganska människohatande varelse (för de flesta är idioter i majoriteten imo..) så måste man verkligen komma ihåg att se det FINA hos människor. Always look on the bright side liksom.. Om majoriteten av en människa är kass så är det kanske så, men se fanimej till att kolla igenom personen ordentligt :).. OCH FRAMFÖRALLT: titta igenom er själva....
Är ni så jävla bra? JA JAG HOPPAS DET! jag hoppas ni känner att "fyfan vad bra jag är " när ni söker igenom er själva.. Om ni inte känner det.. utan ni känner att ni tyvärr är precis en av de vanliga idioterna.. WELL THEN .. Be the change u want to see in the world....! á la ghandistyle..



Jo iaf. Det jag tänkte säga. jag vill hjälpa folk att se sig själva som starka snygga och mmmmh!! :) för det är så jäääävla viktigt här i livet.. Speciellt för tjejer tror jag (ajag har inte vart kille så vet ju inte hur dom har det.. 8-)).. för tjejer kommer det press ööööverallt. Även om man inte tänker på det som en synlig sak så finns det överallt.. ta t.ex. alla reklamer om hur man ska se ut eller bete sig.. alla småkommentarer som folk slänger ur sig som det vore normalt... och man kanske bara inser att "jävlar i mig.. jag är inte som det förväntas"
men guess what? Det är fan inte en jävel på jorden... :)


Tänk på eran idol förresten.. varför ser ni upp till personen?.. vill ni ha de attributen så... följ ? :)
Och om ni inte vill förändras, fast ni fortfarande tycker att ni suger.. SÅ sök dom fina sidorna som sagt ..






sen tycker jag att all the girls ska dra på "just the way you are"med bruno mars.. för det lyssnar jag på just nu :)




Så ja. det jag verkligen vill med mitt liv.. det är att hjälpa.. alla.. inte bara "folk med låg självkänsla".. utan ... folk med handikapp, folk med ekonomiska problem, folk med familjeproblem, folk med psykologiska problem, folk som helt enkelt behöver eller vill ha hjälp på olika vis..

Har ni något som stör er så bara drop it.. eller arbeta ut det på något sätt.. bara låt det inte äta på dig :) Med dessa ord slutar jag nog blogga idag.. fast jag lär vara uppe ett tag till.

Dont forget to be awesome.

I know I am.
Och även om man ser ut som en jävla soptunna vissa dagar och känner sig precis likadan.. så får man inte glömma hur jävla klockren man är andra dagar i livet :)
Du är snygg, du är bra, ta och njut av det istället för att banka in negativitet i huvudet :)







Skillnad på dagar som sagt... och då är ändå båda bilderna oredigerade.. kör alltid oredigerat för dels känns det "mer ärligt" och dessutom fattar jag inte något program som man redigerar bilder i .. skulle väl iofs kunna lära mig rätt lätt, men har inte satt mig in i det..

Nu ska jag sova.. eller nej.. ta en ungspizza och se på howimetyourmother och seeeeen sova :)..

BRRRR! =(

Nu har jag duschat.. jag fryyyyser>.<
Btw så testade jag ett nytt schampoo.. fructis är ju för att skydda håret och jag vill verkligen skydda mitt hår.. testade någon "nordic blabla" (för nordiska hårtyper helt enkelt).. och den sög =( den var jätte torr.. eller alltså... håret blev torrt.. dock väldigt glansigt.. men ... aff.. Sen tog jag iofs balsam, vilket mjukade upp allt såklart, men det var endå inte lika bra som elvitals streangthening schampoo.. måste hitta dom där rosa någon gång som merima tipsade om.. har fortfarande inte hittat dom någon stans =(..

Fick förresten hem en lapp idag.. från Linköpings universitet... det står "Hej! Kul att du har sökt till Linköpings universitet!" (det första jag tänkte var "WOHO JAG KOM IN?!?!?" men sen läste jag vidare...)
Då står det "nu kan du gå in på www.liu.se/nystudent och kolla hur ditt "nya" liv kan komma att se ut. sidan är skapad för dig som har sökt utbildning på liu och du kan bl.a. hitta info om csn, bostäder, campus, nollningen osvosv"
SÅÅÅ vafan?! om dom vet att jag har sökt dit, men dom inte vet om jag kommit in än? eller antar det iaf?
För annars borde det väl stå på studera?.. jag minns inte alls vad syon sa förra året... eller får man brev hem? HAHAHA.. kaoz..

Anyway, sidan var väldigt användbar ifall jag nu kommer in i linköping...



Sitter och dricker svartvinbärssaft och lyssnar på bruno <3.. mmh!
Dock blir det bloggläsning och serieläsning /tittande nu.. är veeerkligen värd det efter den här dagen.. har tränat två gånger, dammsugit halva huset, städat upp i mitt rum, tagit disken, duschat och gjort mat till mig själv samt  betalt räkningar..
Vet inte när jag skriver igen... Ska försöka byta hundarna med klas.. för jag är verkligen astrött.. hoppas på att somna i tid idag :)

Feminist?

En sak som folk uppfattar helt olika med mig är om jag är feminist eller inte.. Vissa tror jag är värsta amazonfeministen (u know dom där som "inte rakar sig och beter sig manligt och ropar högt om jämställdhet"?)
och vissa tror att jag inte är feministisk alls p.g.a. att jag tycker att man kanske ska behandla sin man väl.

Men för mig är det en jävla självklarthet att man ska behandla sin man väl, och respektera och likosm.. passa upp på? PRECIS lika jävla självklart som att mannen ska göra samma sak för mig? men det är ju en helt jävla vanlig vänlighetssak.. Bryr man sig om varandra så passar man upp på varandra... Jag har dock en tendens till att passa upp mer än vad jag blir uppassad.. Ta t.ex. min bror.. haha.. jag gör allt för han, anytime, medans han kanske inte gör exakt allt och inte heller hela tiden.. men vi har en fin relation och jag tycker att den är jämställd, för han ger mig kanske mycket mer annat än uppassning .. t.ex. hjälper mig med läxor eller annat när jag kanske mest fixar saker åt han som typ mat,kaffe,telefonsamtal osv...

Ännu en sak som är självklarhet att ta upp är det där med löneskillnad, det kan störa ihjäl mig. det är fan inte okej att tjejer får mindre lön för samma arbete. det är inte okej och kommer aldrig vara okej.
Sen är det en sak många frågar om.. "Hemmafruarbete".. jag tycker att det verkar så JÄVLA värdelöst.. haha.. seriöst.. jag hade älskat att spendra tid med mina kids som hemmafru, for sure. MEN sen tänker man på allt runt omkring? All städning osvosv.. man kommer aldrig ifrån hemmet och får göra samma skit dag ut och dag in. Jag tror inte sånt är något för mig MEEEEN jag tycker absolut inte det är fel om man nu VILL vara hemma som fru och låta mannen stå för inkomsterna och sådär.. Inte heller tycker jag det är fel om mannen väljer att vara hemma så frun fixar inkomsterna.. men vad jag tycker är allra viktigast är att man KOMMER ÖVERENS..



Sjukt störande vore det ju om man hade en liten golddiggerbrud som bara var hemma, skötte inte hemmet utan anställde en städerska och sen bara lolade runt på stan hela dagen när mannen jobbar röven av sig? eller vice versa med könen. Sånt är inte okej.
Men det handlar helt enkelt om sunt jävla förnuft..
jag är feminist, ja, för jag står för jämställdhet. Om man pratar par-jämställdhet så kan det se HUR olika ut som helst.. För där kommer man överens med varandra. Pratar man samhället så behövs en hel del förändring...



Nu har jag dammsugit hela ovanvåningen och tränat, men jag har fortfarande inte städat mitt rum och dammsugit mitt rum.. inte heller duschat.. så jag ska fortsätta med det nu så får vi se när jag skriver :)

Svar :)




Hey you! Det är dags att svara på kommentarer som rullat in :)

Jennie om Disktrasor..:
Jag HATAR trasor. De stinker, är äckliga och ja... Det finns såna där trasor i typ tyg, det är MYCKET mer nice!

Svar: ELLER HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUR! omg.. haha.. och ja, dom ärmyyycket bättre .. men om man ska tvätta diskbänken och bordet osv med sånna så blir dom sååå smutsiga så fort.. jag brukar ha disktrasa till diskbänk+bord sen har jag tygtrasor till att torka disk med och att torka händerna när jag lagar mat eller diskar eller skalar potatis typ.. xD


Boris om Sovgottigt!:
Men det är ju de senaste dagarna som är aktuellt nu. Det visar ju bara att du hade färre besökare förr och att du har 60 pers om dagen numera. Eller åtminstone under en period just nu. :)

Svar: aaah.. jo.. men.. känns som "större spann" är mer rättvisande ändå..^^


Tei om Gårdagens mysigheter :D:
åh, vad fina dom var på balen! hihi :D

Svar: åååh :D ja eller hur! :D dom tackar


Boris om Gårdagens mysigheter :D:
Hasse ägde ju. Skön stil. :D
Men det tog inte alls 20 minuter att bestämma sylt. Mer typ 10 minuter av försök från mig att förklara att jag inte bryr mig så mycket. :P
Och vi vill inte hämta upp leguanen Sigge till jkpg. Blir så mycket då. ;)

Svar: JA! :D Awesome!
Hmm... right :P det tog minst 15 <3... hahaha.. och aaaah.. attans =(.. sigge var fin iallafall :D


Boris om 37 minuter innan det syns?:
Skiter i vad övriga universum säger. Du är viktig ändå. ;)

Svar: hahaha.. right xD


Boris  om Frågor till doktorn...(Fråga doktorn? HAHA<3):
Grymt drogad. :P
Men jag tycker du ska fråga de där sakerna. Det är sånt jag också undrar över så bra om du får svar. Tycker de borde varit tydliga med sånt här så att du inte ens behöver fråga. :/

Svar: Indeed!  aa jo.. men neh.. dom har ju sagt att jag har det där felet och måste återgärdas sådär liksom.. det är väl allt grundläggande viktigt imo..sen får man ju fråga om det är något mer :)


Elena om Sjukan here I come :):
Millsiiii taaaa borrt.. tycker den är fin men lite för "privat"(A) hahahahah.. du får ha den men inte viiisa:D puss

Svar: I did :) Förstår att du tycker så, bara bra att du sa till. Den bilden är så fiiiiin :D <3


Boris om da wiiikend! - Fest fredagen :):
Första pussarna då? ;)
Och du, jag tror jag sa ganska rätt fram till MC att hon var snygg. Kommer inte ihåg exakt vad jag sa dock. :P
Och du, jag pratade med dem på pipes. Huvudsaken är att man är född 91 så kommer man in, de har inte ens en dörrvakt. :)
Du var grymt snygg i fredags btw. :)

Svar: nopes., japp, aaaah! nice :D och tack!


Hippie om Leg för energidricka?:
Tydligen ser du lite ung ut;)

Svar: hahah, tydligen ;)


Boris  om Tuttar + träning = big no no!:
Tröstäta grillat hos mig ikväll? :)
Ska försöka få det så gott att du äter massvis av tuttbränsle. :D

Svar: Sure! jag var där (H)..
och jo.. men det hjälpte inte att jag åt =( hamnade inte på tuttarna iallafall.. har gått ner en hel jävla kupstorlek. INte okej.


Boris   om Motorboat!:
Du vet att det hade nästan varit mindre ologiskt om du inte förklarat dig om rubriken? ;)
Men det är sånt som gör din blogg så bra. :D <3

Svar: .....Jag insåg det nu.. HAHAHA!.. aja, tack iaf :D


Emma om Motorboat!:
aw saknar dig med! snacka om dubbelhaka på första bilden ;) åh studenten<3

Svar: awww<3.. Äschdå;) blir så när man fotar underifrån och gör fula miner.. <3<3


Ahlen om Sunday.:
Träffade dig på Bongo precis innan jul åtminstone, vill jag minnas. Och jag brukar ju ha rätt!

SvaR:  Mjo.. det är den senaste gången jag minns typ.. haha.. och du har rätt ;) har bildbevis! (H)


Hippie om sleepover:
Det tycker jag låter väldigt mycket trevligare faktiskt:P

Svar: Hahah, det är det nog också :D Jag tyckte iallafall det var trevligt då ;)


sjukling om DANNY!! Its time for your medicin!:
nämen, publicitet ;D

Svar: Ehm... I dont get it =(.. men du är söt iallafall xD

Jönköpings marknad :D

åååh! jag är så glad idag! vet inte varför. vädret har vart så jävla nice! jag har massa att göra så jag får känna mig duktig (haha, ja .. det är väl det enda positiva med att ha massa måsten ;)) oooch så har jag köpt ett sommarbusskort som gäller 1juni till 28 augusti för 700kr (Y)!

Precis nu strax så ska jag städa ovanvåningen på lägenheten och sen även mitt rum såklart.... men måste börja plocka undan där först ;) .. haha.. sen ska jag träna ett pass till (kom precis hem från träningen på sjukhuset) och därefter duscha och betala räkningar :) Sounds nice, huh?
Eller nej kanske det inte gör. men det KÄNNS nice iaf ! :D och det är det som räknas!



Förövrigt så måste jag säga en sak som jag såg idag :D ! det är fan jkpgs marknad i helgen ju :D wiiih! inte för jag är direkt shoppaholic och ska kolla i alla reabutiker osv.. utan jag tänker på karusellerna :D  hahaha!
det är såndär rese-tivoli oooch så har dom byggt upp en scen vid rådhusparken som vanligt, men det brukar ju vara rix fm festivalen samtidigt, men eftersom dom inte kommer till jkpg i år så vetifan vad scenen ska vara till? MEN AWESOME iaf! för då har jag massa kul för mig i helgen :D

Fick förresten in mina pengar på kortet idag.. Har redan gjort åt 1700, och här sitter jag och säger att jag inte är en shoppaholic.. haha... MEN dom 1700kr har vart nödvändiga. 1000kr till pappa i hyra (ska ge 2500, men han var redan skyldig mig för något random) och sen 700kr till sommarbusskortet :)
ytterligare så ska jag använda pengarna till min första trefaktura som gick på 470kr vilket är det högsta jag nånsin haft eeeeeever på min mobil. men det är 250kr där som är startavgift :) så då stämmer det ganska bra..
Sen en räkning till skatteverket på typ 145 kr och dessutom medicinutgift ... men jag vet inte hur mycket medicinen kostar..det får vi se.. men det lär ju bli några hundralappar iallafall..



åh. NU blev det sånt långt inlägg med massa olika saker.. men jag måste säga en till sak.. (A).. har lyssnat på blink 182 hela dagen och dom är bara SÅ AWESOME, därav bilden :)..
Is it cool if I hold your hand, is it wrong if I think its lame to dance? Do you like my stupid hair? Would you guess that I did not know what to wear? Im just scared of what you think, you make me nervous so I really cant eat
Blink 182 - First date <3


DRYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYGT! Nätet dog precis nu ( 13.03.. så vet inte när jag kan posta detta.. -.- tur att jag hade allt på ctrl C)

mobilblogg

Nätet är dött hemma..har ett låångt fint inlägg som jag inte Kan posta än.. Får se nár nätetfungerar igen.. Under tiden tränarjag :)

omw till sjukhuset :)

Oh yeh! Sitter på bussen ..det är någon här runt mig som luktar så in I helvetes gott! Hahaha:D anyway jag tänkte bara skriva ett litet godmorgon inlägg :) har ni sovit gott? I know I did...
omsanningen ska framså har jag under fyra dagar soviti sängen fullpackad med grejer... Har en liiiten bit ren plats precis längst ut till vänster, där jag sover ihopkrypt...meeen.. Inatt vaknadejag Av ett högt jävla kaboom!! Jag blev rädd, tittade upp, allt hadebellat ner från sängen.. Jag blev nöjd! :D Hahaha.. Tänkte "yeiiy!plats" och somnade om...





Why is everybody so obsessed when money can't buy us happiness...

Sovgottigt!

åh.. Nu har jag fått en bra dos av söthet för kvällen så jag ska nana nu.. ska upp om 8h så jag får en riktig sömn(Y).. haha..niiice!
Förövrigt tänkte jag köra en "svar på kommentar" men insåg att det hade tagit för lång tid för ett litet godnattinlägg ;) Så istället skriver jag lite om statistiken på bloggen..
Om man kollar 90 dagar tillbaks så har jag totalt haft 3776 st unika träffar, vilket blir ca 42 personer / dag som tittar på min blogg..
Dock kan man fucka med statistiken så det ökar med 10 pers om man bara kollar de senaste 30 dagarna ist.. då blev det 52pers/dag och ännu mer ökning om jag bara tar de senaste 10 dagarna.. 60 stycken..

men jag förväntade mig 30st for real... men 42 känns... woot?.. vilka är alla liksom.. hahaha.. vet bara få som läser bloggen. men KUL är det iallafall att folk gör det :D jag älskar ju att skriva så jag uppskattar ju om folk läser såklart!

Imorgon blir det ett "svar på kommentar"inlägg :) men nu ska jag nana så jag kan träna asbra imorgon (H).. ska ha två träningspass också.. puuh! får se om jag hinner skriva innan jag drar iväg, annars kanske det blir ett mobilinlägg från bussen ;D


En "Puffboll" som jag fotade för några år sen <3



Summernights

Aff. det är så fint väder just nu. precis som en awesome sommarkväll... men det har ju vart skitkasst väder hela dagen.. så det är nog sjukt kallt fortfarande om man går ut.. men det är iaf härligt att titta på :)
Käkade precis en toast med ost, bacon och tomatketchup-ish (Felix chilitomatsås), var gott.. men inte så awesome som jag förväntade mig, tyvärr.. nu ska jag träna och sen blir det duschen för min del.. tror inte jag skriver igen eftersom jag är sjuuuukt trött.. och somnar nog efter duschen... hoppas det iallafall.. om duschen inte piggar upp mig? =(.. vi får se. hoppas hursomhelst att jag slipper skriva här igen ;) .. eller alltså.. att jag somnar helt enkelt.. gillar ju verkligen att blogga, men gillar inte att fucka upp min sömn.. haha..
och så ska jag ju upp tidigt imon med..
Kanske inte ska träna ens?.. bara duscha så tränar jag imon på morgonen och sen när jag kommer hem? jag är faktiskt så pass trött att jag skulle kunna somna nu...... kanske ska duscha imon efter träningarna istället...?.. haha.. latjävel. men jag tror faktiskt att jag kör på den idén...

Is nice. :) Så jävla lat jag är.. men nej. jag har faktiskt vart duktig idag! tagit tvätten, diskat 2 ggr, lagat mat, vart på 2 möten, gjort en budget .. (Y)!

En bild från en sommarnatt på ekhagen 2007 :)


Disktrasor..

Det första jag kom att tänka på nu var Himym när ted fightas med geten .. men nej. Jag menar disktrasor vi har hemma.. sånnadär wettex heter dom va? FANVAD JAG HATAR DOM! .. inte nog med att det känns äckligt osv... det luktar alltid!!! =( .. även om man tar nya .. våran idag är t.ex. ny från bara någon dag.. men sen jag tvättade diskbänken för flera timmar sen så luktar jag fortfarande äckligt om händerna. seriöst.urkh ! inte okej.


Nu ska jag träna, sen ner och fixa tvätten och duscha..det blir väl iprincip det jag gör idag..
Imon är det träning på sjukhuset och sen ska jag dammsuga hemma (ovanvåningen) och städa mitt rum..Tråkigt.. Men måste göras... såatteeeh, det är bara att just do it-a det..


Daaaamn!

Haha.. jag lagade mat idag.. tog mig två timmar..(Y).. och vad gjorde jag då? Stekt potatis, stekt bacon och stekt ägg till mig pappa och klas... haha sjuuukt! hur fan kunde det ta sån tid?.. yeye.. Im back iaf! och nu ska jag fortsätta med annat.. typ städa rummet, vika tvätt, träna osv... skriver ikväll :)

Gårdagens mysigheter :D

Hiiiih! Jag är så glad idag! vet inte varför.. har inte ens sovit tillräckligt egentligen.. sovit 6h typ..
men ja! anyway.. igååår :D .. åkte ner till stan runt kvart över fem.. kom fram kanske halv sex ish... och gick till mcdonalds, tog 1 cheese och 1 chicken junior.. då var det fint väder. sen gick jag kanske 25 meter och det börjar SPÖÖÖÖREGNA! världens jävla skur.. och blåsa som bara in i helvete...
jag var precis runt hörnet från där balen är.. och jag bara tänkte "HOPPAS HOPPAS HOPPAS att dom inte åkt förbi än"
det hade dom inte :D
När skuren var över efter typ 4 minuter så sprang jag fort runt hörnet.. där såg jag att måånga som skulle se på balparen trängdes under ett litet litet tak, så jag passade på att tränga mig in där med.. haha.. gick superbra! Träffade min pappas fina moster :D och sabina! och leenas mamma och pappa :D
Alla var glada, was nice! men SJUKT Jävla kallt!...

och sen rullade dom fram :D i den fina bilen som pelle körde :D



AFF! de var fina :) jag var glad!








:D!
Som sagt så mötte jag ju Sabina där nere.. och hon och boris hade ju planerat pannkaksafton :D så jag hängde med sabina hem, vi handlade lite grejer på willys (herregud. .tog boris och sabina typ 20 minuter att välja sylt.. hahahaha<3) och sen gjorde vi pannkakor :D Massor av pannkakor! som blev skitgoda! jag gjorde smeten, men rörde tamejfan inte pannan.. jävla kukpannkakor.
men ja! sen kom boris mor över :D hon var trevlig! vi åt och sen skulle jag hem och ta hundarna typ.. så jag fick skjuts av hans mamma :)




Dom har btw ett zoo hemma typ... Marsvinet har precis dött dock.. Men de har två ökenråttor, en nymfparakit (stavning?) och en hund.. samt att dom vill skaffa en leguan (eller ja, sabina har den hos hennes mor och far atm..)

Här har ni en fin laban på bild :D




På tal om alla djur förresten.. haha.. jag somnade till i deras soffa igår (var sjuuukt trött!) .. men jag trodde inte jag skulle kunna somna för deras fågel skrek som fan.. men det typ "hjälpte" mig att somna.. jag drömde om djungeln.. var asballt haha<3

Mycket som skett!

Hejsan :) I morse innan jag drog iväg till socialen & arbetsförmedlingen så kom hasseoch leena hem och vi pratade lite och sa hejdå typ.. hasse åker nämligen tillbaks till karlskrona idag..

Jossan kunde inte vara idag... så då gör jag annat.. typ städar ;P ..
Socmötet gick jättebra.. fått en ny handledare som är lite yngre.. Lika trevlig som den första iallafall :) Och de är så förstående... jag mår nästan dåligt av att sitta där och berätta om alla mina flaws.. men dom tar det så neutralt.. det är inte "ÅH GUD VAD SYND!!!! DU FÅR 10k EXTRA FÖR DU ÄR SÖT OCH LITEN OCH DET ÄR SYND OM DIG!" och inte heller "jahapp men det ska gå att lösa på något sätt! du kan säkert aktivera dig med detta och detta och detta, det klarar vem fan som helst".. Utan dom är mer "ja okej.. vad säger läkaren? Hur mår du själv?" osv.. Jätteduktiga :) ..
Känns bra.. !
Jag skickade in min sjukskrivning dit också såklart och så gick jag sen efteråt vidare till arbetsförmedlingen och lämnade in den där också...
Skulle köpt ett sommarbusskort men det blev inte av eftersom jag insåg att jag inte hade pengar.. haha..


Bild från igårkväll när jag var ute med de fina vovsingarna på kvällen :)

Tänkte såklart även berätta om gårdagen för er men det blir i ett nytt inlägg :D
Små korta är enklare och roligare tycker jag..
Dock har jag massa att göra idag.. ska fixa naglarna, städa, dammsuga, träna, duscha, tvätta örat typ (pga att vi gjorde hål nyss.. jagoch mc).. samt blogga! så om jag skriver ett inlägg till nu så kanske det inte blir något mer förens framemot kvällen

Yeeeiy!

åh :D det där med sjukhuskostnader var inte så bad som jag trodde !:D När man kommer upp i typ 1500 kr i medicin så får man ju resten gratis, det visste jag ju.. men sen finns det även sånt för läkarmöten och liknande! :D
900kr får man max betala, när man är uppe i det beloppet så har man ett fritt år och sen börjar det räknas om.. Sjukt värt! Så totalt kan jag bara slösa 2400kr/år vilket innebär 200kr/månad.. Nice!

Så, nu när det är löst kan jag ju smälla i mig mina 5 morgonpiller och må bra :)

 

DRYYYGT!!detta skulle publicerats kl 12.. det cpade. som vanligt . nu är jag iaf hemma från viktiga möten..


Intensivt...

Hey peepz. Im up.. En sak. Dom gräver fett mycket preciiiiis utanför huset...dom gräver upp massa massa kullersten för att göra asfalt. jag har vaknat typ 4 gånger av det i morse.. bonkar som fan >.<

Nu har min mobil laddat färdigt :D och nu ska jag ringa jossan...kolla läget.. när vi ska träffas osv.. sen ska jag till soc med, lite över ett... och massa massa annat står på schemat idag... ska även blogga mycket till er och visa bilder från igår :) Mår bättre nu när jag har sovit, men jag är sjukt trött nu istället.. somnade inte förrens 3.30.. eller jag gick och la mig då iaf....



Skåneland...

Aff.. Jag tittar precis på Kajsas bilder från australien.. Rainbow beach och Arlie beach närmare bestämt..FyFAN vad jag vill åka utomlands i höst (ja, så jag inte dör av värmen ... åker jag på sommarn kommer jag lida mer än njuta..)

Frågor till doktorn...(Fråga doktorn? HAHA<3)

håhå.. nu sitter jag här igen och kan inte lägga mig i tid. tänker och tänker och tänker och tänker...
störande. sen är jag för trött för att beskriva vad jag tänker på, men kan endå inte sluta tänka och bara sova..

Har tänkt på allt från åldersgräns på klubbarna i jkpg, flytten till högskolan, sex, colaklubbor, viktiga saker som behövs göra och massa mer som jag inte ens minns..tandläkaren?.. just nu sitter jagoch läser om hjärttransplantationer.. Funderar på ifall min hjärtsvikt är kronisk och obotlig ( de flesta är det, men vissa är inte..) om man isåfall kan byta hjärta?Och vad finns det isåfall för risker? Hur många procent av transplantationerna fungerar osv osv....

Nästa gång jag träffar min läkare så har jag massa frågor. men jag har aldrig tagit mig tid till att sammanställa frågorna, så jag har ju glömt mycket mer än hälften...

  1. Jag vill veta exakt vad som är fel med mig just nu?
  2. och om det har förbättrats sen i februari?
  3. När ska jag få sluta med waranet?
  4. Ska jag byta tandläkare och hjärtläkare när jag flyttar? Hur?
  5. Ska jag fortsätta med sjukgymnastiken? annars träna hemma?
  6. Är det något speciellt jag borde tänka på att göra om dagarna? äta rätt? träna? inte anstärnga mig på något vis?
  7. Kan man skaffa sig en "akut-klocka"? ifall jag får något anfall igen och måste åka in på akuten men man kanske är rädd att svimma av innan man hinner ringa 112 liksom...
HAHAHA<3 drogfacet.. mitt i allt allvar så började jag garva <3





Im sitting down here but hey you cant see me...

<3

37 minuter innan det syns?

GRR! skrev "hungermonster" för 37minuter sen.. och först nu syns den på bloggens websida -.-
Anyway.. tänkte bara köra upp lite bilder som gör att jag känner mig deprimerad och fascinerad på en och samma gång. MEN sen ska jag sova.. för imon är det socmöte och även leka med jossan som gäller..
haha btw har redan sparat pengar i "linköpingskossan" som den numera heter.. blir både lappar och mynt i där..

aja.. here you go, enjoy ur insignificance... (cpord btw..)














Sovgott nu ;) I know I wont..

Hungermonster.

Sjukt. jag har ätit apmycket idag.. men nu vill jag äta igen för att inte vara så ledsen..  fast jag ska inte gå och äta.. ska se på serier istället.. vad jag smällt i mig idag är : te (med typ 4 sockerbitar...), cornflakes, 2 st "pizzabaguetter", 1 cheese, 1 chickenjuniorburgare, 2 pannkakor, flera glas cola och 2 glas vatten samt 2 chokladbitar (alltså japp och cocos-bitar.. inte en ruta marabou liksom..)...


Åh. jag är btw lite gladare nu.. såg precis det här klippet..<3 underbar liten sötbjörn!




Förövrigt så har jag pratat med Amanda i typ 1,5 h.. Vi pratar om linköping.. om billig mat, hur man hanterar skolan, plugget, alla kravaller och fester, hur staden i sig är osv osv osv.. och jag, for once, känner mig PEPPAD att åka från jönköping.. Det känns som det kommer vara asnice faktiskt :)
Men jag inser också att jag bör spara en hel del pengar.. nollningen kostar endel om man ska vara med på allt samt att overallen osv kostar.. och sen ska jag ha boende, flytta dit osv (lastvagn kostar ju att hyra mm.) .. Abo. men ja.. det ska jag spara till nu :)

Vet iaf att nollningen för "mitt fack" (finns tre olika på linköping.. filfak, techfak och HU) börjar 15e augusti..
Filfak kör igång den 22a och Hälsogrejen börjar den 29e..

Jävla skit.

Jag tänkte skriva jättemycket roligt om kvällen, balen bilder,  morgondagens aktiviteter och alla kostnader på sjukan men nu mår jag så jävla dåligt.. så jag bloggar inte mer idag

allergi..

BLöö. Nyser som fan.. kittlar i ögonen och halsen.. var precis hos boris och det är något där jag inte tål =(.. anyway ska strax visa bilder och berätta om kvällen :D men måste ta hundarna först..
En rolig sak.. de tre människor jag pratar mest med på msn är pierre, wiktor och tim.. Och alla har något med "w" i sina namn på msn.. asbra, för då är det bara söka på dubbelv och då kommer alla tre upp och så kan man se om någon är inne (Y)!


Baltider . . .

Åh :) det spöregnade för 10 minuter sen.. jag ska dra om 30 minuter till bussen.. hoppas vädret hinner ändra sig så det blir riktigt riktigt fint :).. åh! jag är så jävla excited! vill se hasse hahaha..

Kollar igenom alla balpar på jnytt.se.. haha.. is nice! Kommer nog inte hinna skriva mer nu innan jag är tillbaka från stan men sen får ni iaf härliga bilder hoppas jag :D ifall det inte spöregnar som sagt.. för då går ju inte hasse och leena runt hotellet och visar upp sig..


Aprilväder. .

ufft. Slutet av maj och det är aprilväder.. inte nice at all. men iofs var hela april awesomeväder.. såååaaatteeh...det får väl duga^^

Om typ 1,5 h så drar jag iväg ner mot stan..Dock kanske det inte blir bilder eller sådär.. för om det regnar så vill såklart inte leena och hasse gå runt i regnet...
vet inte riktigt om det blir pannkaksafton ikväll?.. har inte hört något. fast iofs är min mobil död.. den ska ladda i 18h...kommer kännas läskigt att inte ha en telefon ..




Jag pratade precis med Tim och insåg att jag inte har sett supernatural på aslänge.. Castiel<3 vafan.. awesome! haha.. har såååå jävla mycket saker att titta igenom..
Tror att ... idag är jag upptagen, imon också, då jag ska till soc och vara med jossan...
men på torsdag har jag bara träning.. sen tänker jag ha filmdagar med mig själv enda till söndag. Waste kan man tycka, men jag gillart! ;D

Knappt 20 bast och sjukskriven..

alltså på något sätt känns det bara fucked up och tradigt..men jag är verkligen ytterst tacksam över att det finns sånna här åtgärder.. jag blev sjukskriven mycket längre än jag trodde..
jag trodde att jag bara skulle sjukskrivas tills nästa läkarmöte i mitten av juni.. men läkaren sjukskrev mig tills sista augusti.. vet inte om det var för att vara snäll, eller om det var för att han verkligen inte tror på en förbättring med mitt hjärta?... jag hoppas det var för han ville vara snäll.... hah. men jag tvivlar... doktorer får ju bara göra saker inom alla regler och sådär.. så ja.. det lär ju inte vart för vänlighetsskull.. :P


Jag hittade btw en prislista på en anslagstavla.. Om jag hade vart 20 år så hade det kostat mig svinmycket att vara sjuk...
Akutmottagning (iofs bara hänt två gånger efter operationen, men ändå!) : 300 kr
Träffa Specialistläkare (har alltid gått hos specialistläkare och kommer förmodligen alltid göra det..) : 300kr
Träffa sjuksköterska : 100kr
Blodprovstagning: 100kr
Telefontid med läkare: 100kr
Sjukgymnastik: 100kr/gång

PLUS alla mina mediciner.. seriöst. hur fan ska det gå som student?!
blir ju minst 1k/ månad (om jag fortfarande har sjukgymnastik 2ggr i veckan)..
Ifall jag nu väljer bort min hälsa och inte tränar.. då blir det ca 200kr varje månad.. För jag tar MINST ett blodprov varje månad och träffar en sjuksköterska varje månad. Sen köper jag medicin varje månad, men det är olika kostnad varje månad eftersom allt inte tar slut samtidigt, och efter några månader är jag ju uppe i högkostnadsskyddet..
Sen eventuellt får jag remiss från läkaren någon månad, jag kanske får ett anfall och måste åka in på akuten ....



Jag blir riktigt orolig och framförallt jävligt ledsen.. hur fan ska det gå ?:S........... jag vill inte flytta, jag vill inte bli vuxen. jag hatar det här... har aldrig behövt oroa mig för mitt hjärtfel innan.. för jag har alltid mått som jag mått ochdet har vart bra liksom... men nu bara konstrar det sig, och ekonomin kommer in, ansvaret ökar och jag måste tänka på min hälsa i _ALLA_ lägen..

Igår t.ex. fick jag feeeeeeta skoskav av mina nya converse.. På bussen tog jag av mig och gick barfota hem.. Dock tänkte jag fram och tillbaks hela hela tiden om "det är så smart.. tänk så trampar jag i glas och det forsar blod och jag får åka in på akuten?"
Eller t.ex. om jag ens ska bara åka skateboard.. "borde jag verkligen göra det här?"
osv.. hela tiden. Äta i rätt mängder, träna, inte anstränga sig, inte klanta sig med knivar osv osv.. brööl. Det blir en holdback på mig.. det suger.. men jag är ändå väldigt nöjd med mitt hjärta, med mitt liv. jag tänker varje dag på hur jävla lyckosam jag är som ens lever... och jag är tacksam ..



Jossi <3

åh...pratar med fina josefin i telefon<3 Vi ska hänga imorgon istället för idag (:


Nu har jag poppat mina piller och slurpat i mig mitt te..men eftersom bussen går först kl 13.04 (går en 34, men den missar jag ju..) så det blir att borsta tänderna lite överdrivet bra, och plocka lite smått i rummet :)


OOH! hittade en sak idag.. en bild på en creepy nurse.. så började jag tänka på de nurses i silenthill spelet.. HAHA.. jag är ganska orädd för läskiga skräckfilmer meeeeeeen sånna som är obehagliga hela jävla vägen är creepy.. T.ex. jävla insidious som jag såg i helgen.. men anyway.. silent hill filmen tycker jag inte är otäck, dock hatar jag spelet. FYFAN vad creepy det är ... kan inte spela det själv för jag får flipp och blir rädd typ.. så jag tittar bara på när folk spelar det.. älskar liksom storyn.. haha.. så där sitter jag och spänner mig när någon annan spelar.. GJ ;)


Sjukan here I come :)

Ska som vanligt ut till sjukhuset några gånger per vecka.. hahah.. denna gången är det för att hämta upp ett viktigt papper som jag behöver tills imorgon... så inga tester, inga träningar, inga jobbiga besked osv.. :) skönt!

meeeen jag måste käka mina piller först.. och sen har jag ont i halsen >.< så te blir det också... och borsta tänderna.. så jag har ju en stund på mig här..

klockan 17.02 går bussen in till stan, för att se på hasse och leena..ska vara där lite tidigare för att kunna tränga mig fram och få en bra plats där man ser dom :)

Så tills 17 ish så ska jag städa, dammsuga, fixa naglarna, dammsuga, träna, duscha, blogga o.s.v.. kommer ju inte hinna allt, men ja.. har iaf en hel del att göra ;D.. ååh kommer få så mycket fina bilder att visa här sen efter balen :D Mmmh! iz nize!

Studentbild<3




aouch... Kom precis på att jag ska vara med jossan idag med.. o.0.. HAHAHA.. jahapp.. det blir ju lite tight men milla fixar ;D

En helt okay dag.. Baltitt imorgon :)

åh hej allihopa igen :) .. ska strax lägga mig och sova.. har dock tusen saker på sängen.. de kastas väl ner, ska ju endå städa imorgon hade jag tänkt..  OH god. har inte tagit min medicin :|.. måste göras!  anyway.. tänkte bara skriva om vad som hänt idag..
Vaknade kl 7 och sen somnade om till 10, var vaken i en halvtimme och sov sen i 2 till.. ville ju upp för att spendera tid med wiktor men det gick fan inte, jag var bara så jävla sjukt trött.. usch.. så wiktor fick underhålla sig själv medan jag sov vidare... sen glodde vi på shutter island, käkade lite osv och sen var klockan redan runt fyra så vi drog iväg till stationen och jag släppte av honom.. sen var jag ju som vanligt hungrig så jag tog en pizzaslice hos pizzabuffén på juneporten, tog vegopizzan i hopp om att det var den SUUUUPERGODA vanliga. men gubben har bytt vegopizza :( dåligt! den var såklart god men verkligen inte ens i närheten av den vanliga vegopizzan.. AFF vad besviken jag blev...
sen drog jag hem till pappa, pratade lite med hasse & klas, sen ringde jag boris och drog iväg till honom för att grilla.. maten blev skitgod, Torbjörn fixade den ;D is nice! och ja.. vad ska man säga?.. det var väl typ det.. o.0.. vi glodde på lite futurama.. inget speciellt direkt.. men det var trevligt att se laban och torbjörn utöver det vanliga..

Imorgon går förresten min bror på balen med sin tjej! :D... ska bli awesome att se :D.. och jag måste ladda kameran kom jag på nu... åh!



Jag & Tim för snart exakt ett år sen (minns att balen var sista maj ;)) fan vilket jävla minne! (H)..
Jagoch tim gick i blåa nyanser.. Hasse & leena ska gå i bruna :) Kommer nog bli sjukt snyggt! de ska inte ha sådär baligt, utan mer casual typ :).. Själv ville jag verkligen klä upp mig och känna den där balkänslan.. men jag kan nog lova att leena kommer känna sig som balens prinsessa ändå, när hon går ihop med hasse :)
Om honi nte gör det så blir jag besviken på dig broder, det ska du veta!





Som vanligt så gjorde MC mitt smink ;) .. haha.. och mitt hår.. FA NVAD JAG VIll ha tillbaks mitt LÅÅÅNGA jättefina hår! =( .. det var uppsatt på balen och ändå lika långt som mitt vanliga nedsläppta är nu.. aff!





Dagens låt är iallafall Jessie J - Do it like a dude.. har lyssnat på den halva jävla dagen xD

Pannkaksfail..

Alltså... nu är det 40minuter sen jag publicerade det första inlägget ikväll.. det syns fortfarande inte på bloggen. GRRRR!

öhm.. ja.. anyway.. jag är sjukt sugen på pannkakor... >.< och på fredagsmorgonen när jag, wiktor och jossan hade vaknat så var mamma på sin kolonilott och fixade med blommor... då passade vi på att steka pannkakor :) jag skulle lära mig. det gick åt helvete. jag blev så arg så jag bara ville kasta pannan och smeten i huvudet på jossan och wiktor, men det gjorde jag såklart inte... Jag lyckades med en pannkaka. GRRR...!

PÅ TAL om pannkakor! det kanske blir pannkakskväll hos boris imon :D yummie!
och ah.. iaf! jag minns inte riktigt vad vi hittade på på lördagsmorgonen... vi gjorde pannkakor, flummade runt, solade lite, slööööade lite.. sen runt tre så skulle jag fixa smörgåstårta åt hasse för han fyllde år nyligen...:)

Då ringde jag hasse och vi bestämde att han skulle hämta upp mig,jossan och wiktor utanför mammas place.. sen släppte vi av jossan typ hemma hos sig och därefter åkte vi och handlade smörgåstårta på maxi :D
vi hämtade även upp mamma på kolonin för att hon med skulle hem och käka med oss :) När vi kom fram så tyckte pappa att en tårta var för lite så han och klas åkte och köpte en till.. snällt av klas att åka båda gångerna, för han körde nämligen oss andra..



Och vi väntade hemma.. dukade.. osv.. sen kom leena med hennes systerdotter också :) .. och sen käkade vi äääntligen de asgoda smörgåstårtorna :D
Yummmmmie säger jag bara.. fan vad gott det är.. finns typ fåååå saker som är bättre..<3 hahah..

efter smörgåstårtorna så åkte leena hem och då började mamma, pappa, jag, hasse och wiktor spela lite kort :) awesome.. älskar fan kortspel.... och ja.. sen ringde oliwer till hasse och sa att han skulle flytta till belgien på tisdag (imorgon..) och han hade avskedsfest. självklart var jag fucking TVUNGEN att åka dit, samma med hasse..så det gjorde vi :)... var mysigt men sorgligt... hade iallafall en underbar pratstund med sarah, på backen där jag växte upp, när solen gick ner <3.. det var så fint.. jag vet inte varför.. men jag vill gråta när jag tänker på det.. varför ska hon åka för? jävla skitpiss. fan. kuk.

<3 I love you honey...I really do.. and for me, it's hard to express those kinds of feelings..But you've been lovelie from the first time we met..

och oliwer din jävla kuksugare =(.. du kan inte bara lämna oss.. "kuksugare" ? ja så vänlig kan jag vara. . herregud .. haha jag bara försöker gömma hur mycket jag verkligen kommer sakna er... fan.. :( Ni är för söta<3.. Hoppas ni har det asbra i belgien dock... TA HAND OM VARANDRA!

Och efter en kort stund där så hämtade leena upp oss.. wiktor och jag fick skjuts hem till mamma :)
Vi drog väl på någon film eller något antar jag.. och somnade.. nej!! vi såg på true blood :D nu har jag sett allt.. spännande..
oooch på söndagen blev det bara massa jävla chill.. glodde på filmer,serier och typ åt.. hahaha.. fetton.. eller host.. kasnke framförallt jag =(...


da wiiikend! - Fest fredagen :)

åh. FÖRST OCH FRÄMST är jag riktigt jävla besviken på mig själv att jag bara glömde blogga. .wtf liksom =(.. men jag har inte ens med mig en dator till mamma, så man glömmer jävligt lätt.. man roar sig med annat helt enkelt..
Sen att wiktor var här i helgen underlättade ju inte att komma ihåg bloggen.. attans..

Jaja! :D Fredagen var... jävligt fylld med grejer.. men det tidiga har jag redan skrivit om..anyway.. runt.. eh?.. klockan två så drog jag till stan med MC.. vi gick till susanne som har den uuuunderbara lilla affären " Kalles Rum " i stan (JÄTTENÄRA alcamo pizzerian.. )REKLAM REKLAM REKLAM (A)... och det var som vanlgit jävligt astrevligt.. hon älskar mig typ.. haha <3
Efteråt så tog vi oss till Monki / H&M.. jag gick till HM och MC till Monki, för att vi skulle hinna.. MC köpte en snygg jacka för 250kr inne på monki :) Och jag lämnade tillbaka en skjorta på HM som jag skulle ge till hasse men han ville inte ha den,så det löste sig ju fint :) Och snabbt efter det så gick vi till "smycket" på smedjegatan där mc köpte en ny töjning till örat :) fint!
vi gick vidare till New Yorker där jag lämnade tillbaka ett linne och sen snabbt till stationen för att möta upp Wiktor...
Då var klockan typ 16.00... eh.. ja just ja! sen bjöd mc mig på subwaymacka<3.. OCH DOM GOOOOOOOODA DELICIOUS JÄVLA KAKORNA<3 jag ryser fan av hur goda dom äääär!
UPPMUNTRAR ER ALLA TILL ATT SMAKA DOM! .. på subway, med vit choklad i .. OMNOMNOMNOM! dom är inte ens hårda.. SÅ jävla goda!!! go try them!





Öh.. ja.. nu blevjag helt exhalterad av detta så jag glömde vart jag var.....JAaa just ja!.. vi åt typ i en timme och sen träffade vi boris :) och efter det så åkte vi hem.. MC hem till sig för att fixa till sig för utgång, jag och wiktor åkte hem till pappa för att hämta saker jag skulle ha till övernattning hos mamma osv..
men eftersom det var huskvarna marknad så stannade vi där och köpte donuts först.. (A)
Och skyyyndade oss iallafall hem.. för klockan var runt halv sju.. sen när vi hade hämtat sakerna hos pappa lite fort så gick vi till mamma, svinvarmt ! :|.. pust.. fyfan.. men det gick bra, även om jag stressade sönder lite där.. och sen väl hemma hos mamma orkade jag verkligen inte gå hela vägen tillbaka (för pappa bor jämte mc typ xD) .. så jag väntade på att bussen skulle gå.. och anyway.. vi tog bussen och sen gick vi in på willys och handlade drinkvirke och skyndade oss till mc.. där vi hävde dricka, bytte om och stressade i ungefär 15 minuter innan vi var tvungna att gå till bussen (eller springa...) ..
Synd att jag inte har en bild på hur snygg jag var, så ni kunde sett hur fort det gick att fixa ;) Haha.. men aaja.. MC såg så jävla snygg ut! FÖrövrigt MC! jag hann aldrig säga det, men Boris sa att "mc borde verkligen inte ha några problem med självförtroendet, hon är ju andra snyggast här inne helt klart" (jag var såklart snyggast, enligt honom.. haha<3) men Ja. Så ditt lömska mission att se extremt bra ut lyckades ;)



oooch anyway... ööh... ja! vi var ute på bongobar några timmar (väldigt få.. typ 2?) ..sen drog jag och wiktor vidare till McDonalds.. Det enda "roligare än vanligt" som hände var att jag och wiktor pussades lite och först så hörde jag kommentaren "det där är fan olagligt" .. som om wiktor var pedofil typ.. HAHAHA.. och sen kom det fram två tjejer och allvarligt talat SKREK "Get a room", jag höll på att få hjärtattack, sicka idioter =(..
Anyway.. vi stannde inte sålänge och grejen var att precis när vi kom till bongo så ringde min söta bror och tjatade på att vi skulle ner till huskvarna igen (där jag bor... xD) för att på hotellet var det fest och spelning med ett bra band.. jag ville såklart dit och hänga men tänkte verkligen inte åka ner direkt när jag hade kommit ner till stan, wtf liksom.. så jag hängde lite med sötmc och sen blev jag nånstans där emellan väldigt väldigt full...
Hos MC drog jag i mig en spriteflaska med någon drinkblandning hon gjort, samt en drink i ett glas.. och på bussen påväg in mot stan drog jag i mig en och en halv 0.7 cider och därefter två "orgasm" drinkar på själva bongo.. lite VÄL mycket för lilla mig.. sen ska man ju inte mixa heller.. men haha, det var kul iallafall :)

Träffade även på Boris, Mårtensson, Torbjörn och Ekman utanför bongo :D superawesome.. jag gillar alla dom fyra pojkarna :) .. synd bara att vi inte hängde med dom till pipes of scotland, fast nu kom jag på att det endå är 20årsgräns där..? wtf.. HAHA..  aja..

Efter Mackedonkan så åkte jag och Wiktor hem till huskvarna för att möta Josefin och Hasse/Leena/mamma :)
Vi träffade jossan vid macken  och sen gick vi till hotellet där vi var typ i femton minuter, sen var det tydligen klart där.... så.. jag, mamma, jossan, wiktor gick hem till mamma :)
Hasseoch leena åkte bil med någon hem till leena.. anyway.. det var surt att det bara blev så kort på huskvarna stadshotell.. men aja... så kan det bli ;)

Påvägen hem till mamma hann jag promenera bort den värsta fyllan.. haha..men natten var så jääävla konstig.. dels var vi uppe ett tag och lolade till typ 02.. men sen när vi skulle sova så kunde jag inte somna, sen vaknade jag fleeeeeera gånger, sen var jossan konstig hela natten och rullade/pratade/nafsade i sömnen.. hahaha<3
och sen när jag väl sov så drömde jag så konstiga jävla saker.. samt att jag ibland drömde om att jag var vaken...

Nu blev det så jääävla lång text bara om fredagen.. så vi får väl nöja oss med att bara skriva om fredagen i ett inlägg :)
Ni får en väldigt full camilla på en ganska failad bild också..








Iiiihk!:|

Haha. mitt uttryck för både när jag är kissnödig och när jag inser att jag glömt något .. Nu är det en kombo... hehu.. så detta inlägget får bli lite kort .. Helgen har vart ganska awesome :D hänt en del saker och sen en del vanligt chill... I morgon tänkte jag köra en "duktig dag" och städa rummet samt träna... :) Och så vill jag se filmen som jag har på skrivbordet... ^^.. ska snaaart skriva ett långt inlägg om hela helgens aktiviteter men jag måste faktiskt kissa.. och borsta tänderna, för jag luktar vitlök i hela käften efter kvällens grillning :)



Hos mami! :)

hejhopp! jag är fortfarande hos mamma, därför har jag inte bloggat på länge .. men har haft en awesome helg :D har vart ute på krogen i fredags och sen igår så var det fest hos oliwer och idag har jag mest chillat med wiktor och glott på massa film/serier..

Tuttar + träning = big no no!

Ja, om man inte operera tuttarna då... Jag sa ju att jag skulle testa bhn som satt facking PERFEKT innan. nu har jag gjort det. den sitter slappt. Jag hatar det här. =(... mina bröst var min bästa kroppsdel typ.. seriöst vad jag blir SUR OCH ARG...!

Jag vill int träna mer . men "det hjälper hjärtat och kroppens uppbyggnad" JAG VET!!! men det hjälper också tuttarnas nedbyggnad. Och jag vill fan inte operera mina bröst .. ge mig fett på boobsen plix..


FYFAN vad arg jag är nu. jag visste det. ENDA Fucking anledningen till att jag aldrig har börjat träna i mitt liv-.- men såfort jag måste träna, och gör det, då händer vad jag var rädd för.............. GRRRRRRR KA NFAN inte uttrycka min ilska tillräckligt mycket. Seriöst fyfan vad lack jag är .. vet inte om jag ska vara lack över mina bröst eller över mitt hjärtfel... -.- hade jag inte haft fel på hjärtat hade jag inte behövt träna, hade jag inte haft kassa boobs som inte håller i sitt fett så hade jag kunnat träna.......ihfOIHFIWHFOIEJGOIRHGOIGRGRR även om det bara är lite lite som saknas så syns det FANIMEJ som om halva booben försvunnit -.-


Ge mig något jag kan tröstäta.


"jag känner mig så fräiisch!!"

hahaha.. reklamen <3.. och ännu bättre är det när MC härmar... anyway.. jag har precis duschat.. awesommmme!
Hann gå till banken och apoteket men jag hann inte träna.. När jag kom till banken med mina mynt för att sätta in dom, då gav dom mig sånna där pappersrör ni vet? att lägga dom i -.-.. så det tog typ 20 minuter.. sen fick jag ju återigen vänta på min tur....
Och sen gick jag till apoteket, där var et 9 nummer före mig men det kunde fan lika gärna var 109 st snabba, för FAN VILKEN TID DET TOG... oh god -.- .. sen gick min medicin på runt 600kr.. galet!  men jaja, sjukling must pay to be frisk!
öhm.. ja! sen var det ju huskvarna marknad idag, vilket jagi nte visste om.. men MYSIGT! :D.. jag hann dock inte kolla igenom något =( så jag gick direkt till "brända mandlar" ståndet och köpte en liten påse till min papi :) han älskar dom..

sen snabbt hem och 600kr fattigare på en liten runda i huskvarna liksom.. fast iofs satte jag in 1k från mynten på kontot, så kan väl säga att jag gick 400+ tillochmed? HAHA.. fiint sätt att tänka...

Nu ska jag iaf strax iväg till stan med MC.. mitt hår är iofs asblött men jaja.. det löser sig :)


ha en fin dag! :D



Freak out, let it go!

Har precis klarat av att ringa massa samtal och fixa allt morgon fix (ni vet, borsta tänderna,piller osv) samt att jag har packat lite.. och slöat vääldigt mycket framför datorn.. Fy mig =(..

Ska iallafall roa mig med denna listan hela dagen..

1. Banken (sätta in pengar)
2. Apoteket (köpa medicin som är slut)
(3. träna, om jag hinner)
4. Stan med MC runt 14.00
5. Stationen möta Wiktor & Hasse (16.00
6. Boris (17.00)
7. Åka hem och hämta saker sen åka till mamma
8. Duscha och fixa
9. Åka till MC (som såklart bor jämte pappa. drygt.. haha..) (Helst runt 18.. fett stressigt...)
10. Krogen runt 20.00..

ABO I tell you. A to the B to the O..

nej. nu ändrade jag mig.. blir fanimej banken, apoteket, träna, DUSCHA (så slipper jag göra det på kvällen och stressa hos mamma)... sen stan, stationen, boris, mamma, mc och krogen.. låter vettigare..

För jag menar.. banken, apoteket, träna och duscha borde jag väl hinna tills typ 14?..mer än 2 timmar liksom.. alright, lets do that :) BEY bloggen


Oh boy!

VILKET VACKERT VÄDER! :D Sooolen skiner idaaaag!... anyway,, jag vaknade precis, jag är astrött men pepp på livet..
Ska strax iväg och göra massa saker hela dagen så jag har iiingen aning om när jag skriver

SOVA <3!

MIWH! jag gillar egentligen inteatt sova.. känns som tidswaste.. men nu ska det bli så jääävla gött att somna.. ska upp om 9 timmar och sen hålla igång i minst 17 timmar.... abo I tell you. Redbull here I come (om jag får köpa.. jävla as -.-) ... ööhm.. sjukt trött vet inte ens vad jag tänkte skriva.... Mc har precis vart här. SUpermysigt, jag gillar den ungen :) vi testade kläder och sen försökte hon fixa mascara på mig.... HAHAHA .. inte för det gick åt helvete, men fan vad obehagligt det var och hon förstod inte hur nojig jag kunde vara över det.. men det är fan inte kul att ha en svart sak kommandes mot ens öga hela jävla tiden =(.. men mc var så duktig så <3


aaaanyway .. aah.seriöst.. AHAHA jag glömmer vad jag ska skriva hela tiden.. sjukligt trött..så nu avslutar jag här...

Random bild från skrivbordet :) Jag, Walter & Philip på halloween 2007..

Utmattad.

puuuuuuuuuuuh! har stressat sönder här hemma för att vinna över wiktor.. jag skulle städa och dammsuga och packa innan han hann tvätta klart. jag vann (H). Så nu har jag städat och dammsugit och packat.. dock blev dammsugningen kanske inte den bästa, men jag kom på att det inte gjorde något eftersom jag endå inte ska vara hemma.. en sak däremot.. jag insåg samtidigt att jag skulle ta den rena tvätten, så det gjorde jag också :)
-Duktig-
sen så kom jag på att jag skulle ta disken, men det gjorde klas som tur var.. och nu har jag bara ett måste kvar.. Träna! gött moooos. jag är så bäst.. känner mig produktiv men så jäävla utmattad och trött och bläbläblä.. mc kommer inte förrens om två timmar.. döda mig =(

HAHA...hittade den här bilden precis nyss.. omg <3



imon har jag dock en jävla massa viktiga saker att göra också..
Först och främst så ska jag till banken. Sen till apoteket. Sen till stan med mc (får gå fort.. och jag måste byta ett plagg som jag köpt...) sen ska jag duscha och sen kommer hasse så jag kan ge han hans present och sen så ska jag åka till mamma och sen ska vi ut på krogen..typ...
Puuh.. much to do much to do! jag vill bara sova =(

Sömntuta..

Ååh! tycker det är så jävla läskigt när man inte har någon koll på vad man gör när man är nyvaken.. Extremt nyvaken dvs.. när man itne fattar att man är vaken helt enkelt... haha..
När jag skulle sova bara lite på eftermiddagen så ställde jag larm efter 30 min.. då ringde larmet på mobilen, som låg 2 meter från sängen .. jag hann gå upp, stänga av larmet, titta på mina sms ooooch SVARA på ett av dom..var mitt uppe i att skriva smset när jag faktiskt fick en uppenbarelse att jag faktiskt är VAKEN och inte längre sover.. helt galet vad mysko det kändes...


anyway.. ikväll ska mc hit och rota i min garderob åt mig tills imon då vi tydligen ska ut... haha..<3 just nu känner jag mig bara så jävla sjukt trött och osnygg så det känns ju som en omöjlighet om mc ska leta upp något ikväll som sitter bra på mig.. aja.. det problemet löser vi senare.. nu ska jag städa och sådär :)

random bild

Leg för energidricka?

Seriöst LÄGG NER så jävla ONÖDIGT! ÅÅÅÅH vad frustrerad jag blir! skulle handla powerking åt pappa idag och hade inte med mig leg, så jag fick inga... VA I HELVETE?! ... I vår butik är det 15års gräns dessutom.. vafan?!

jag är sjuuuukt jävla trött.. så ska sova lite nu, sen fixa massa..

Slicka uppåt, sparka neråt!

Sitter och diggar till ebba grön just nu.. diggar.. HAHA fan vad fult ord.. tänker direkt på den där fula "nicke och nilla sången" - jag diggar dig.. haha.. Jajjaaaa.. tänkte bara berätta att träningen gick awesome.. var lite jobbigt idag men det gick bra iallafall...

Har en hel del att göra idag så jag vet inte riktigt hur mycket jag skriver... och vädret är ju fan AWESOME så jag vill ju inte ens vara inne och göra allt jag måste.. men jaja..
Förövrigt så lyssnade jag på the ark - 2000 lightyears of darkness och blink 182's - stay togheter for the kids i morse.. och i arks låt så var det så fiiiiiiiiiiiint fiolspel i slutet.. herregud vad jag blev sugen på att lära mig fiol! och sen i blinks låt så var det jättefint pianospel under låten.. så JÄVLA AWESOME.. och jag kommer såklart inte börja spela intstrument, varje gång jag försökt så blir det katastrooooof.. så nej, tänker inte sänka mitt självförtroende, hahahaha.. så istället så har jag bestämt mig att om jag känner någon som kan spela fiol eller piano när jag är äldre, som kommer på mitt bröllop (som jag förhoppningsvis iaf har??.. jag vill ju gifta mig fast samtidigt känns det lite lame...) så ska de personerna som i bröllopspresent ge mig ett stycke musik ;D

Låter väl som en bra idé? inte så girigt heller :)

Josefin kommer över med snart ju kom jag på.. hehhh. måste skynda mig att fixa till lite i rummet.. för jag har gjort kaoZzZ med mitt rum..





AAH! I LUV IT! <3.. haha.. Mc har lovat att när den blir för liten så ska jag få ärva (H).. dock.... hon har blivit mindre nu än innan så det lär ju fan aldrig hända =( SLUTA GÅ NER I VIKT MC! jag vill ha dig bullig så jag kan få din tröja (A).. haha nej, det är faktiskt inte sant.. jag gillar dig <3

mobilblogg

I'm up and running typ! Neh..men jag är iallafall påväg till träningen...alltsåå argghh..la mig itid igår vid 11..somnade inte förrens klockan tre...?!?!
så jävla irriterande..
sen sov jag dock väldigt bra, tillsjag vaknade och somnade om..då drömde jag omatt jagsatt på sjukhuset och väntade på att få träffa min läkare.. Under väntetiden hände den Ena sakenefter den Andra, som alla visade på attjaghöll på att dö.. T.extittade alla sköterskormed väärldens pity-min.. Och jag skulle góra typ tjugo tester istället för två som vanligt..
anyway..sen fick jag äntligen gå tillläkaren.. Då kom min nurse ut med typtrettio olika pillerburkar... Jag hade underväntetiden byggt upp en orolänsla, ochnär honkom utmed allaburkar så bara klarade jag inte mer...
vände mig åt höger, där ett handfat fanns, ochspydde verlligen sjukt mycket.. Nu när jag tänker på detså fattar jag inte att jag inte vaknade.
 oO anyway.. I drömmen tycktejag nog också attjag spydde lite väl mycket.. Min hjärna försökte välhitta den "mest logiska" anledningen.. Så då blev det en zonbieapokalyps... Hahahaha.. Så, ja.. Det var vad jag drömde om sen.. Att jag var enzombie


Workout!

Huuh.. Träna är inte kul längre =( ..känner mig inte peppad.. haha. men jag måste tänka att jag hjälper mitt hjärta :)
ska ringa mamma nu lite och sen blir det bara tråkigheter resten av kvällen tills jag ska sova.. så det blir nog inget blogginlägg mer.. tror jag inte iallafall.. Hoppas ni sover gott :)

Jag är faktiskt trött.. vilket känns så jävla sköööönt, så jag kan sova i tid, så jag kommer till min sjukgymnastik imon i tid osvosv.. MÅSTE bara göra två saker innan jag lägger mig.. det är att ta hundarna och att ringa mamma.. så det blir nog faktiskt bara det jag gör.. så får resten vara tills imon.. om jag nu inte vaknar till när jag går ut.. det skulle suga röv...

Dagen har overall vart ganska hyfsad ändå..trots kasst väder, trots irriterande människor och trots alla tråkiga måsten..


Random bild.
Ting <3


Motorboat!

hurrhurrhurr!
jag är mer glad nu än innan.. och nu ska jag träna.. eller ska jag det efter?.. hmmm.. kan inte bestämma mig..tror det får bli såhär..

Fixa spisplattorna
Fixa disken
Ta ut soporna(om det inte är gjort? minns inte o.0)
Träna
Städa mitt rum
Ring mamma
Ta ut hundarna...

Låter mest logiskt att göra så faktiskt..Imon ska jag dammsuga... :| katastroftråkigt...och kanske hämta flyttlådor hos mamma med, så jag kan packa mina saker till studentlivet..ufft. jag är livrädd. =(..eller okej.. inte livrädd.. men verkligen obekväm med situationen och faktiskt rätt rädd..
Rädd för allt ansvar, rädd för att göra fel, rädd för att vara utan min fina familj, rädd för att jag ska råka skära mig och förblöda, rädd att jag ska få hjärtinfarkt och dö ensam, rädd att inte klara skolan(vet inte ens varför jag oroar mig över det.. men det gör jag ändå -.-), rädd att inte få tag i en lägenhet osvosv.. Finns så jävla mycket kaos saker som kan gå fel.. haha.. faaaaaan!


Oh happy day! Jag saknar Emma.. så ni får en till bild på henne från en happy day ;D







ja just ja..rubriken var ju väldigt random.. det var för jag i mitt huvud tänkte "wrwrwrwrrrr-blurblurblur" när jag skulle komma på en rubrik.. så lät det som en motorboat.. både som en riktig motorbåt, eller som en "skaka ansiktet mellan tuttarna motorbåt"...så det fick bli den rubriken..ursäkta min dåliga fantasi =(



Stuvade mackaroner och falukorv

hmmm... Har precis lagat mat.. och mackaronerna blev bra den här gången.. inget fastbränt osv.. bra smaksättning.. men ofc så kokade mjölken över.. så ska gå och rengöra spisplattorna sen när spisen är kall..

blev gott, jag är mätt, nöjd och förbannad i allmänhet.. Åh så jävla fett irriterande saker som händer.. för en timme sen satt jag här och skrattade åt johan glans, sen skulle jag laga mat och då kom en störande sak efter en annan och nu är jag fan i pissmode -.- blöööööööörgh. Ska iaf städa mitt rum, ringa morsan, betala räkningen och fixa spisen såklart..sen måste jag träna med. fyfan vad jag hatar alla måsten just nu.. i förmiddags var det awesome, då kände jag att jag var nyttig och duktig och allt såntdär, men så fort humöret ändras så blir allting mycket värre.. haha.. störande...
anyway en sak som jag tänkt på varje gång jag gråter (men inte riktigt kunnat analysera så väl, eftersom det inte sker jätteofta) är att jag gråter mer ur höger öga.. eller.. det börjar nästan alltid där iaf... samma sak så svettas jag mer under höger armhåla än vänster.. jävligt wierd.. men liksom känner jag att tårar börjar bubbla upp inom mig så brukar jag försöka luta mig åt vänster för att det inte ska "poppa" över i högerögat och börja rinna massa tårar.. hahaha.. nä usch det lät bara jävligt konstigt kanske, men thats schmii..

ufft. för att peppa upp mig så jag gör alla sysslor så ska jag dra på ett himym avsnitt.. eller kanske 2,3...fyra? fem?...




vad gör den bilden här?
jag ville bli peppad. räkor är gott. jag blir glad av räkor.

Dagens to do-lista

Heeeh. har asmycket att göra idag.. ska iofs såklart försöka blogga som vanligt :)

En sak dock som jag glömde berätta om var det där med porrindustrin! Jag och jossan åkte buss till a6 för några dagar sen, och då åkte vi förbi "erocenter" som ligger uppe på berget någon stans.. det är en nedlagd porrbutik.. och det enda jag minns från den (inte vart inne, men såklart åkt utanför några gånger) var att det var klottrat "NER MED PORREN!!!" på utsidan av byggnaden.. Men det klottret var inte kvar.. så tänkte jag "undra vem som skrev det där? och varför?.. jag menar.. gillar man porr så är det väl ens ensak?"
Men sen tänkte jag liite längre.. alltså. FYfan? Jag tycker såklart fortfarnade att det är okej om man vill se på porr eller sådär.. men fatta vilken hemsk liten värld det måste vara? eller tänker mig framförallt förr (nu kanske det faktiskt är en bra branch??) .. kan ju inte haft shyssta arbetsvillkor direkt.. hemskt :|...

Så ja.. jag vet inte riktigt hur det är, eftersom jag inte har någon fakta, erfarenhet eller artiklar att gå efter.. men jag kan tänka mig att det måste vart rätt hemskt? jag menar... wooh... kanske inte är någon bra branch endå... Så nu vet jag inte om jag ska "stödja" genom att tycka att "alla får väl göra vad dom vill,och titta på vad dom vill" osv.. eller om jag ska vara ganska mycket emot för att det kanske är rätt hemskt? fast man inte tänker på det?
oj.. nu kanske jag har förstört folks porrupplevelser här.. förlåt för det isåfall...Men ja.. dunno.. jag hoppas verkligen inte att folk far illa ut i branchen men jag kan verkligen tänka mig att det händer...


Också ett sätt att se det på kanske?...

Jaja..nough' said om det där..OCH btw. anser ni bilden stötande så tar jag såklart bort den, bara säg till :)

vad ska jag då hitta på idag som är så viktigt?...Betala räkning, definitivt.. sen ska jag ringa mamma och det är massa jag måste prata med henne om.. sen ska jag laga mat :) och fixa disken och soporna osv.. men det tar inte så lång tid.. ska dock ut med hundarna strax med.. och så ska jag städa mitt rum för nu är det kaos igen (gått en dag.. HAHA!!)
och så ska jag träna :) Samt sova i tid idag... så detta måste göras inom 7timmar... men det blir nog bra :)
Fan btw.. haha.. testade min nya nagellackremover igår som jag köpte på ÖB.. SKITBRA förövrigt, men den luktar lusmedel... eller inte lusmedel menar jagi nte.. utan såndär "som ska lukta citron" som hundar har mot fästningar? hatar den lukten... haha.. yeye ..skriver sen :)




Hål i örat?

JAG SKA KLIPPA HANS TUNK,HANS ÖREN! SEEEEN! Yttan hyvud han ska till polisen!
Ne men.. igår när MC var här så fixade vi hål i mitt öra.. det hade tydligen växt igen... så vi piercade det med en nål, gick jättebra, gjorde inte ens lite ont, men fan vad vi skrattade.. hahaha... underbart.. höll på att kissa ner mig.. Mc var väldigt rädd och tyckte det var obehagligt att se när hon tryckte nålen genom örat.. så hon blundade (första gången) vilket gjrode att det blev AS SNETT.. cp.. hahaha så då började iv asgarva, men sen fixade hon det fin fint :D blödde inte ens mycket (och jag käkar waran, wtf?) .. så nu har jag silversmycke i.. hittade itne mina plastsmycken.. yeye.. blir nog bra

Förövirgt så har jagi nte hunnit skriva idag för jag har tagit hand om tvätten och handlat mat, dock har jag också spenderat några timmar med att babbla med pappa.. såatteh.. det blev inte av att jag bloggade förens nu, sorries...

Pappa för några år sen





Med blommor och blad, vi firar denna dag.

Hurra, Hurra, för Hasse idag! :D
Jupp. min fina bror fyller 21, grattis! :D

Nu ska jag sova.. Nu har MC gått hem.. och ringt klart osv.. haha..
Vi pratade mest sönder.. sen fixade hon mina naglar, och innn det åt vi te och mackor :) mysigt

Angående nagellacket!

Hejhopp! jag sitter och chillar.. mc är i huset med mig.. soft.. hon har vart här i snart 4 timmar.. haha..
Jag ska bedömma lacket...
PLUS: det var fucking billigt! :D dubbelt så många ml som vanligt, och för 10kr mindre (minst!).. ibland enda upp till 20kr billigare.. Det torkade fort som faaaan.. färgen var snygg.. NICE!
Dock ett minus. man var tvungen att måla två gånger MEEEN bara om man vill ha den där "explosive pink" färgen.. vill man ha en jätte jätte ljus rosa (som btw var SKIT SNYGG, nästan snyggare än den riktiga färgen) så räcker det med att måla en gång..

Jag ger den fan 8 av 10.. sjukt vad nöjd jag är med att hitta något som är billigt OCH bra :D

OCH NU har jag försökt i fucking över 10 minuter att få EN BRA bild som visar RÄTTVIS FÄRG.. men den blir antingen lila eller orange?! störande.. så istället får ni bilden från förr idag, där det inte cpade med färgerna.. men där är den fotad långt ifrån..

Pieces accesoaries hette det iaf.. "explosive pink" heter färgen.. Illrosa är det..


Städdags, sen disneydags..?

Eller ja! nästan iaf...När man var liten ville man ser på disneydags serierna.. nu ska jag bara se på "vuxen serier" .. så blir väl lite himym ikväll när jag städat klart här.. :) Börjar se trivsamt ut igen! skönt! :D
måste fixa naglarna med... dom är alltid så sköra efter duschen.. så tänkte passa på att testa det nya lacket så kan vi se hur det fungerar :)..


Waranjävel =(

alltså.. jag bet mig så jävla löst i läppen det går att bita typ..och vad händer?...




Dåligt.

Och btw.. pizzan som var ny.. den var sådär alltså.. lite väl stark för min smak, samt lite väl mycket lök (men jag gillar ju inte kebabpizza så mycket heller...) men både klas och pappa tyckte den var asgod..

Man in the mirror

alltså..lilla jackson.. jag tröttnar inte på hans låtar.. även om dom inte är sådär EXTREMT bra osm man bara njuter och aldrig vill sluta lyssna, så är dom faktiskt riktigt bra... iaf dom jag har på min playlist haha.. men ja! nu ska jag berättao m dagen :D

Jossan fixade sig och jag tittade väl på typ.. sen drog vi iväg ut.. och det började SÅKLART regna... vi skulle iofs till a6 så vi fick ju tak sen.. men jaja.. väntade på bussen i 8 minuter med en liten skur över huvudet...
och resan dit tog fan en halvtimme.. shit vad segt det är med 13bussen om man bor långt upp på söder (för det är väl så det heter där hon bor? XD...) anyway! vi åkte på ett mission: att hitta en bikini till josefin ! : ) .. det failade vi med.. men jaja..Vi gick in på HM,bikbok, Ur&penn,McDonalds och Lindex på a6...sen åkte vi till stan och kollade in ONCE, gina tricot, monki..sen hann vi inte mer eftesom jag var tvungen att åka hem och ta hundarna.. GUD VAD jobbigt det var att vara stressad.. sen gillar jag fan inte att gå i affärer... Jossan tittade på exakt ALLT, vilket ofc inte störde mig så mycket.. men jag började också titta och jag ville bara ha allt.. fick fan panik... ville bara ut ur affärerna så fort som möjligt.. men jag fick med mig saker hem.. från HM, Ur & penn och Once..
Slösat upp 330kr idag ungefär.. och för det fick jag en skjorta, två par shorts, ett par örhängen och ett nagellack samt 2 cheeseburgare.. så det är endå rätt ekonomiskt måste jag säga.. det enda "dyra" var inte till mig ändå.. och det var skjortan..






Om hasse nu läser detta så ber jag han att hoppa över detta inlägget.. för annars kan jag inte skriva ut priset.. och jag tror han faktiskt hoppar över att läsa detta.. så ja.. denna skjorta fanns på H&M och den kostade 149kr
detta ska bli hans födelsedagspresent, om den passar.. annars kan jag lämna tillbaks den eftersom han kommer hit snart och kan testa den, innan jag tar bort lappen :)

Om jag inte hade köpt skjortan så hade jag slösat 180kr på 5 saker , vilket är riktigt shysst.. :)

Detta var vad jag inhandlade.. jag såg att ur&penn hade rea.. och jag har velat ha de där örhängena enda sen jag såg dom en dag för fleera månader sen, på en brud.. och NU när det var rea passade jag på :D ..29 kr kostade örhängena..
Shortsen sitter PERFEKT på mig! trodde inte det var möjligt typ... fast jag hittade dom helt ärligt på barnavdelningen :$.. det är lite awkward....anyway..49kr styck..
Sen nagellacket hittade jag inne på once.. Jag ville ha ett nytt nagellack och jag spanade som fan inne på lindex men allt var så dyrt! fem ml för 45 spänn?!.. denna kostade 29 kr och var 10 ml, även om det inte är känt märke.. men jag tänkte testa, är det bra så är det ju toppen :D...
Så ja.. 160kr + två cheese.. is nice..
ÅH! är så NÖJD med att dom verkligen satt perfekt på mig.. fyfan vad det ALDRIG händer annars... och örhängena!<3 känner mig ekonomisk som väntade tills rean (H).. haha..



Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jagstäda, så veti nte när (eller ens om... klockan är ganska mycket) jag skriver igen..

It's Pizzatime!

Haha... jag vet inte om det bara är jag som var så töntig och spelade det där "mysteriet på greveholm"-spelet?... där säger odm iallafall "ITS PIZZA TIME! "när man beställer pizza, eller något sånt.. det ringer iaf i telefonen i spelet.. haha.. och detta har fastnat i mitt huvud sen jag var liten..och nu iaf så ska jag ta mig en bit pizza! :D sen ska jag blgoga om hela dagen.. Blev någon ny pizza idag förresten! Omväxling förnöjer :) var typ osm en kebabpizza men ist för kebab vare bacon! och ingen champion tyvärr.. men ah.. ska ta mig en bit..


Klas födelsedagstårta för 2-3 dar sen :)

Home sweet home!

Hejhopp nu är jag hemma hos min underbara familj igen! :D
Jag vaknade hos jossan idag kl. 10 och hon gick upp och duschade men jag låg kvar och vilade lite till.. typ en och en halv timme efter att klockan ringde så var hon klar..
Abo säger jag.. hahaha.. men fin blev hon allt :D.. Öhm.. hinner fna inte skriva just nu.. attans.. ska berätta om dagen asap och sen vill jag faktiskt skriva en liten sak om porrindustrin som jag insåg idag...

Random bild från mobilen


sleepover

Hellusan! Det blev sleepover hos jossan ^.^ så jagfår bloggasen hemma.. och nej, vi ska inte ha kuddkrig I våra sexigaste underkläder och sen hångla när vi blir trötta..det är inget sån sleepover.. In fact så skavi sitta här med våra extremt flottiga mozarella/pesto/kyckling mackor och fula softar kläder och sjunger falskt till radion 

raise your glass, ifyou are wrong, in all the right ways

-Raising glass-
hej på er fina! Jag ligger I jossans säng ochchillaxar :D Hon pratar med danne :)  
mâste hem vid tio för att ta ut hundarna, sugigt..
jossans nya boende är riktigt bra faktiskt :D
nu ska vi busa vidare :) bay

GRRR! irriterande>.<

AAAARGH! haha.. sitter och kliar som FAN på mitt öra.. har fått ett myggbett där förmodligen.. FYFAN Vad störande.. och nu har jag kliat så mycket att det är som en brand i örat.. sådär ni vet om man typ är iskall och går in och sköljer händerna med vatten? så känns mitt öra bara för jag har rivit..-.-


nu ska jag iallafall dra iväg till Josefin :) Hon och hennes familj har precis flyttat, så jag ska kolla in lägenheten och sådär :D spännande! Hoppas det inte börjar ösregna på mig bara.. har vart sånt jävla busväder idag>.<.. sneaky väder.. "hej jag ger soool och värme :D!"........."men.. tihihi jag är också busig och KASTAR KASKADER AV VATTEN PÅ DIG DIN LILLA SKITMÄNNISKA!!!" ... Vädret är ont idag, I tell you!


skriver senare iaf..
Jossi och jag

If Tomorrow Never Comes....?

alltså.. det första jag tänkte på idag när ajg vaknade var bryan adams.. och så sökte jag på några av hans låtar.. men sen började jag tänka på ronan keating (tycker dom har ganska lik musik) och MMH vad han är bra! sen ser han sådär ...vet inte varför men han ser ut som en man för mig.. o.0 även om han har lite pojkiga looks.. men som en helt vanlig man liksom.. inte manliga mannen som brad pitt, utan bara .. en man^^.. ahahaha



MEn JA ..det jag skulle komma till... If tomorrow never comes....? Tänk om man dör idag... och man har så mycket kvar.. så mycket att visa, se och ge... jag vill verkligen inte dö.. "im not scared of dying I just dont want to" som robbie williams sjunger... så var jag förr.. men nu tror jag att jag är rädd för att dö.. om jag skulle dö när jag är ung...
Tänker närmast på min goda vän felix som gick bort för bara några månader sen.... fyfan! nitton jävla ynkliga pissår... men! för att jag skulle vara rädd för dö när jag är ung så måste jag såklart också veta om att jag dör, eller är påväg att dö.. annars kan jag ju inte vara rädd och beredd på det... så bli påkörd av ett tåg à la felix style gick nog väldigt fort, och jag hoppas att han inte ens märkte av det..sen OM han nu märkte det så hoppas jag att alkoholen bedövade rädslan en hel del.. och anyway, back to ämnet... om det går fort, då kan man ju inte vara rädd för det "i för tid" så att säga..

Dock kan man ju alltid vara orolig, även om man inte är rädd... och det är jag.. :S .. jag har aldrig förr oroat mig över mitt liv eller min hälsa för jag har alltid alltid ALLTID mått så jävla bra...även om mitt hjärta begränsat mig så har jag aldrig mått dåligt ihop med det (förrutom när jag var miniliten och inte minns).. och när dom berättade för mig att jag skulle opereras så tänkte jag jubara "men vafan? jag är frisk och jag mårb ra!" men detta gjorde de såklart för att hjärtat inte ska kollapsa när jag är 35... lika bra att fixa till det när man är som starkast rent kroppsligt, och det är man i tonåren/tidig vuxenålder.. innan man börjar gå ner sig ;)

och....nu efteråt, när det ska vara bättre egentligen.. då oroar jag mig istället...för jag vet att det inte är bättre.. det är mycket värre, in fact.. eller så är det bara jag som tror att det är värre för det händer saker hela tiden med hjärtat.. men det kanske är en del av processen??.....

äsch... hur som helst.. om det är så att tomorrow never comes, då vill jag bara säga att jag är ändå fylld med lycka... jag tänker på alla fina människor runt omkring mig.. i min krets.. och jag blir helt fylld med positiva tankar och känner mig lycklig... tack till er fina fina fina fina människor <3..
Sen finns det såklart så himmla mycket mer man skulle vilja säga om tomorrow never comes.. men...det är för ...dumt att tänka så.. det viktigaste är iallafall sagt ..






Efter allt detta seriösa så måste jag ändock säga en lite rolig sak.. vet ni hur SVÅRT det var att ta det där jävla fotot ovanför? hahaha.. <3.. min kamera var död, så använde mobilen.. som inte har "timer".. så jag var tvungen att hålla i telefonen, trycka på fotoknappen UTAN händer... hahahahaha.. måste sett otroligt dumt ut :) men det gick!

Kasst väder >.<

Afffff.... jag tycker vädret suger.. och jag vill inte spelar för mycket på mitt nya spel eftersom då hamnar hasse så jävla långt efter.. så idag ska jag städa och se filmer :)
Skriver lite senare, för jag måste ta min medicin.. insåg att jag inte tagit den än..

pust stånk stön

Seriöst.  haha.. tunga grejer jag köpte.. Köpte massa småprylar samt en dammsugare och en micro. Mamma hade packat ner alla småsaker (mina och pappas) i en kasse, den var smockfull..och svintung...Anyway idag har jag handlat massa på ÖB inför min flytt... sen handlade jag även en dammsugare + dammsugarpåsar på media markt..


Micro 17liter (445kr på ÖB) och dammsugare (299 kr på media markt)


Micron hoppas jag är tillräckligt bra och tillräckligt stor så iallafall en tallrik får plats.. dock vet jag att dammsugaren är helt jävla superbra.. :D Typ den bästa dammsugaren vi nånsin haft i hemmet (vi har en hemma också alltså..).. och vi har haft mååånga dammsugare....vad jag MINNS har vi haft 7 stycken...

Sen alla småsaker från ÖB

Två stycken "tvål refill" (till min fina pussmunstvålpump :D) för 10 kr styck
Överstrykningspennor (kan vara bra att ha till plugget..) för 35 kr
Nagellacksremover från Gripen för 15kr
Potatisskalare (tror inte ens jag behöver någon, om jag skalar potatis till middag till mig så blir det bara två stycken?.. men jag har aldrig testat en sån potatisskalare, så om den suger så är det skitsamma eftersom jag inte lär använda den så ofta, men jag ville testa..) för 12kr
Osthyvel för 39kr
Palmolive duschkräm med kiwidoft för 29 kr
Dove duschkräm show silk glow (mysigaste tvålen ever.. haha<3) för 29kr
Veet hårborttagningsremsor för 44kr (köpte mest för att jag verkligen måste testa att vaxa benen.. om det verkligen blir någon skillnad? Och vanligtvis är sånt skitdyrt, så nu är det fortfarande dyrt, men billigare än andra affärer.. så jag tänkte "äh wtf, testar")
15 st engångsrakhyvlar för 29kr (hittade ingen riktig rakhyvel..)
Rakgel med Shea butter & greentea doft för 29 kr styck
Vanish oxi action 1kg för 49 kr (vill testa när jag flyttar hemifrån^^)


Sen köpte jag även dammsugarpåsar.. Och så fick jag en fin liten random present av pappa när han gick runt och handlade :) <3
Dammsugarpåsarna kostade fan hälften av dammsugaren.. haha.. 79kr / paket (med fem påsar i varje).. och jag köpte 2 paket, så dammsugarpåsarna gick på ca 160kr..



Totalt gick allt på ettusentvåhundrafjorton svenska enkronor.. :)
Men om man tänker på att jag fick en micro och en (riktigt bra) dammsugare så var det väldigt nice..

Känner mig dock som en mjölkad kossa.. eller lols? HAHA vilken jävla hemsk jämförelse.. hur fan ska jag veta hur en mjölkad kossa känner sig?.. jag känner mig iallafall fattig! det var dit jag skulle komma.. hahaha

Nu ska jag vila ett tag.. vid 17 kommer Sarah hit för att jag ska färga hennes hår :) Hoppas att jag inte gör kaozZ med hennes hår.. och efter att jag vilat bara ett litet litet tag (tänkte mig typ powernap i 20 -> 30 min) så tänker jag spela.. :) Kanske drar upp ett inlägg innan dock

Hellagood

Hey! Im up:D
Ska åka iväg om typ 50 minuter.. men först måste jag borsta tänderna, ta mina piller, borsta håret, leta upp plånbok,mobil och inköpslista samt solbrillor.. och sist men inte minst: äta frukost... Fast jag blev tveksam till det så fort jag tänkte tanken.. haha...


Det här är den ENDA bilden jag vet som har fångat mitt skratt på ett br sätt.. de flesta blir bara så jävla otroligt fula!.. men sen har jag ju smink här också (okej.. smink och smink.. har iallafall mascara och läppglans.. foundation och puder osv är fan för komplicerat för att jag ska förstå hur man lägger det snyggt.. hhahaha).. och ser ut som jag lockat lite i mitt hår? men det kan jag inte ha gjort, för jag har ingen locktång o.0

Tagen i ettan på gymnasiet.. Av Björn tror jag faktiskt.. Björn,Robin eller elias..

Jacked up and good to go!

Heyho Starcraft repliker.. haha.. men jag älskar när de små marinesen säger så :)

Sitter fortfarande och lyssnar på partymusik när jag ska sova.. Nu är det madonna - revolver remix med david guetta.. haha.. och på kö är keri hilsons "the way you love me"...
Borde chilla neeeer!! Men det är ju så svårt =( .. kanske ska dra på ett himymavsnitt?....

haha, jag var så cool<3

Fan vad jag alltid har vart ball.. Sen kanske jag försökt låtsas vara mer ball än vad jag var (t.ex. med jävla nithalsband? HAHAHA) men ja.. kolla bara vilken imba ride jag hade när jag var 15.. Herregud att det är fan fem år sen.. vad fan hände med tiden?....


Sunday.

Har precis käkat lite princesstårta(NU SKREV JAG FAN FEL TVÅ gånger irad! det heter väl PRINSESStårta på svenska?) aja.. och ska strax lägga mig och sova...
Har spelat massa terraria idag. heh.. :$ jag är lite beroende.. men det är så kuuul! dock har jag inte spelat ihop med min brossa idag, vilket såklart blir lite tråkigare.. men däremot har jag kommit så pass långt att jag slåss mot svåra monster (H). haha. okej nu ska jag sluta nörda mig... ska istället berätta något som kanske intresserar mina kvinnliga läsare...
Imon ska jag shoppa! :) haha.. fast det har jag redan skrivit om kom jag på :|.. attans.... Förresten.. mina naglar ser fan helt perfekta ut, FÖRRUTOM såklart en som pajat. HATAR när det blir så...GRRR!



ååh. Vill inte sova. jag vill mysa =(
Känner mig ensam ikväll..gillar't inte...  Men jag borde verkligen sova, för vi ska liksom åka klockan 11 imon och hämta mamma för att sen handla massa... Men jag sitter här och pumpar partymusik (brittan och lady gaga och sånt där.. haha<3) .. och nu blev jag helt plötsligt sugen på att gå ut på krogen och dansa.... Ibland blir jag bara SÅ SUGEN på att dansa.. och nu blev jag det.. aff....
Vet inte hur längesen jag var på krogen?... Typ.. Den sista gången jag MINNS att jag _skulle_ ut var den 25e december då alla är ute(men det blev inte av).. men sen har jag dock för mig att jag faktiskt gick ut någon gång i januari?..fast kan vara fel, och då var senaste gången fan runt halloween, lite senare.. hahaha?! Insane...

Här får ni en till partypic<3





Haha.. nu började jag tänka på min underbara fina bästa lilla storebror..
Det är verkligen så jävla gött att han kommer upp så pass ofta.. jag saknar honom redan så jävla mycket.. Och fan vad jag ska ta fina foton när han (helt ..oväntat.. haha<3) går på balen med sin fina flickvän Leena :)


Äsch.. fattar inte hur bra vi kan ha det ihop.. även om vi ibland tjurar (iofs är det ganska sällan också...) så har vi så mycket gemensamt och vi pratar om allt med varandra.. även om det känns lite som att han känner "nu är jag fan vuxen och har ett eget liv" och inte pratar lika mycket med mig om saker så vet jag att han förmodligen också känner "har camilla att prata med, om jag bara vill, om vad som helst"
Ahdu.. Det är svårt att hitta en bra människa här i världen men du är iallafall en hasse :) Ta vara på dig!>.<





Azerbaijan

Jävlar vad sjukt spännande röstningen var! Jag fick ont i magen.. HAHA.. coolt att det gick så bra för sverige :) En av mina favoriter vann dock, så det var ju nice ! :D Grattis till azerbaijan och surt att vi inte vann.. Nu ska jag sova gott :) Hoppas ni med gör det..


Eurovision ikväll..

Happ . Jag gillar inte ens det. Nu blev jag opepp. men jag ska iaf se det, för jag tror vi kan komma långt iår med Popular låten :) DOCK...kommer vara så segt.. yeye.. jag var iallafall och letade efter en tårta i det lokala konditoriet.. De hade inte.. de hade choklad eller jordgubb. vi vill ha banan eller prinsess (stavas det så på svenska? Skrev först princess, men det är ju engelska..?).. så nu ska jag åka iväg till Ekhagen för att se ifall de har någon bättre tårta där..
Camilla på tårtjakt! Kan bli världens bästa bok typ ;D HAHAHA...

Way up high, or down low, I'll go wherever you will go

Huhu! jag ska strax gå iväg och fixa tårta :) Tänkte bara skriva lite kort om vad som mer sker idag.. Jag ska städa (okej jag vet, har skrivit det i tre dagar nu.. men jag har faktiskt redan börjat idag.. så det kanske faktiskt blir av ;))och sen kommer mamma runt 17 och vi ska käka tårta och "fira" klas...

Just ja!! Imon :) .. imon ska jag handla massa saker.. fast en hel del vuxengrejer =/.. känns sådär att slänga ut sina pengar på vuxengrejer.. haha.. BOOOORING! som pappa sa^^..
Fick mina pengar .. skulle ju till oslo om jag hade haft dom tidigare men äsch.. får bli en annan gång :) Kirsty finns alltid i mitt hjärta iallafall och vill jag ringa så är det bara göra det..
Ska iallafall handla panodil, amias (blodtrycksänkande), Batterier, Duschartiklar, Vanish, Microvågsung, Dammsugare och dammsugarpåsar... Kommer gå på lite mer än 1500kr... >< Känns....tungt!


HAHA woooh... Hittade en riktigt gammal bild på mig.. Tror Viktor tog denna o.0 jag var väl typ 13.. och det var första gången boris såg mig minns jag.. haha..Jag saknar det linnet så jävla mycket =( och skärpet?! vafan!

Tårtfix :D

Hej! Min farmor kommer hit snart (om en timme) för att vara med och fira min bror som egentligen fyller år imon. Meeeen jag har ett mission idag (känns alltid bra att ha ett "dagens missioN" för då har man något att utföra av någon annan, klara av och få exp av ;) HAHA.. eller ja. om det inte är så tråkigt mission som"städa lägenheten" ><) och missionet är att skaffa fram en tårta till min bror :) En banantårta.. från ett bakery såklart.. meeeen.. nu när farmor kommer så vet jag inte riktigt var hon har planerat.. hon kanske har tårta med sig? Måste avvakta med mitt mission än så länge..


Hursomhelst.. GRATTIS KLAS i förskott :)
(jag har vääääldigt få bilder på min stiliga bror.. men den allra finaste är från studenten så ni får den helt enkelt :))




Du är så fin människa :) ! Fast du ibland kan vara tjurig utan anledning.. Men hey?! det kan jag också ;)

JAG BLIR SÅ JÄVLA FRUSTRERAD!!

Vad i helvete?!
jävla fittföräldrar det finns i världen seriöst.....!!! Läs artikeln.. Jag vill bara åka till san fransisco och slå ihjäl morsan -.-
Det sjuka är.. child abuse som i att slå sina kids, kommer SÄLLAN ut.. väldigt få videos man hittar på sånt.. men sånt här räknas inte som child abuse och hon beskriver själv hur hon gråter och är rädd "men det är lugnt för jag känner mig så cool och vuxen" IDIOTER!!.. ÅÅÅh -.-

Kommer ni med argumentet "visst, det är okej om barnet själv vill!" så slår jag er..
RIIIGHT men HUR jävla lätt är det inte att påverka en liten kiddo till att tycka vad man VILL att dom ska tycka?

Plus... Ungen är inte ens söt ändå???Eller alltså "mer än söt" med andra ord. Hon är ju inget superspeciellt .. vad fan hände där liksom o.0


(INTE Ungen från artikeln)

Låg update!

Hehehehe. jag spelar. Sorries. Ni får bättre uppdateraing imon. AWESOME SPEL! jag är typ beroende =( igen. fuck. hahaha


DANNY!! Its time for your medicin!

Ihk.. Nu freakar jag ut mig själv med att skriva som jag gör.. Haha.. Shining filmen... den var inte SÅ creepy..men jag gillade inte getingarna och de två små barnen på cyklar... Och såklart pappan.. pappan var ond.. :(

Sitter just nu och dricker iskall päroncider<3 (alkoholfri såklart..Jag menar, även fast det är fredag så ska man inte supa mitt på morgonen.. hahaha) och poppar mina piller :)
Idag ska jag bara stääääda och se på serier.. Kanske drar mig ut för att handla en mjukglass (Eller OMG<3 annanaskulglass!) på piren :)

Jag har sååååå mycket att göra iordning i mitt rum, vilket är SJUKT eftersom vi hade visning för bara 2 eller 3 dagar sen -.- GUD ! att man aldrig kan hålla undan efter sig alltså -.-...

Jag är vääääldigt glad idag :') jag vet inte riktigt varför.. men kan vart för att jag chillade ut igår, hade riktigt bra umgänge, gjorde mig fräsch (duschade.. HAHA ><) och sov ut idag.. :) Plus att det är ganska fint väder ^.^ Mycket sol, men mycket moln också...

Just det.. haha.. när jag var hos mamma med jossan så försökte jag fixa igång den allra tidigaste msnen till henne.. men något krånglade med hennes användarnamn / lösenord (förmodligen hade hon mixat ihop två lösenord från något..) men då loggade jag in på min.. och jävlar vad oldschool<3 hhaha.. underbart! det där ljudet som låter när någon skriver eller loggar in är ju det bästa :D



Kommunicera :)

Tänkte svara på alla kommentarer igen :)




mc om Ge mig min datormus! >.<:
heh, inte bikini, bh ärvd från mig. ;)

Svar: aaah! :P haha tack iaf <3


Anonym om Nostalgiska bilder och videos på leksaker, tvprogram m.m.:
ÅH vilket härligt inlägg! Nostalgi på hög hög nivå! :)

Svar: Ååååh :D TACK! jag gillar verkligen det! när jag hittade alltihop så satt jag och nästan lipa för det var så awesome att se allt igen.. haha


Anonym om Bakar kladdig kladdkaka :):
Kladdkaka är nice. :D
Men vad ska du göra med ditt ärr i solen då? :/

Svar: Jaaa:D Euhm... jag ska använda t-shirt istället... och bara sola baksidan av kroppen I guess


Hippie om SÅ jävla störande..:
Haha fortsätt att arbeta på dina aggressioner du;D (y)

Svar: hahaha jo:P det behövs hahaha


Boris  om Mysig morgon :):
Mys att dega i solen, gjorde jag och Sabina med i Växjö. :) Laban gosade massa gräs igår också btw. Var precis som att han ville krama sommaren välkommen typ. :D
Nice dagens outfit förresten. :)

Svar: ja :D hahaha vad GOSIG HAN ÄÄÄÄR :D, tack!


Boris  om On the road!:
Ooo, det är så nice med små mini roadtrips så där. Vill också. Hänga på till kolmården eller liseberg snart btw? :D

Svar: ja^^ det är det.. Och ja, jag vill! men liseberg, dunno.. var där nyss ju.. och det är ganska dyrt..>.< älskar karuseller men ja.....det är dyrt


Hippie om Offspring - I want you bad:
Ujuj, låter jobbigt:S Hoppas du mår bättre nu<3

Svar: Oh.. Det var riktigt jobbigt.. tack! :)


Sarah om To the beach!:
AWESOOOOMMMMEEE <3 <3

Svar: HELL YEEEEAH! :D haha.. we are pretty awesome, actually <3..


Elena om Offspring - I want you bad:
Hoppas du mår bra nu !

Svar: åh.. Tack sötnos! <3


Boris   om Kommentarer & pappa <3:
För det första, om att fixa till sig.
Jag tror du fungerar bra om 20 år med. Bättre än jävligt många.
Inte minst för att du bevarar ditt ansikte bättre. Och angående det din farsa sa,
även fast jag tror att du redan listat ut det så måste jag säga att han är sjukt vettig.
Känner igen väldigt mycket av det han skriver i hur jag tänker. :)

Svar: Okay...tack..^.^
Mja.. Tack :D hahaha... <3



Ska jag, eller inte?

Åh... kom precis på (igen) hur ensam jag kommer bli när jag flyttar.. och vad finns det för gosigare djur än chinchillor?.. inget.. så jag funderar på att skaffa mig en :).. är det en dum idé tycker ni? Dom kräver inte så jättemycket.. bur, mat och umgänge.. det kommer dom ju få :D. .. fast frågan är om man får ha djur i lägenheten som jag kanske hittar...:(



underbara djur förövrigt <3.. haft 12 stycken i vårt hushåll :)
Finns typ inget mjukare än chinchillor.. haha.. så himmla fluffiga! När dom är blöta är de smala som fan, men all päls gör de så tjockiga <3 ahaha så gulliga och fina djur :)

Sleep is awesome?


KOM IHÅÅÅG! :)

På lördag är det eurovision!! :o Jag brukar aldrig kolla på det där.. så svensson aktigt.. men jag vill se hur långt lilla saade går.. jag tror faktiskt vi kan få ganska bra points iår..

Sitter och lyssnar på robyn<3 haha så bra hon ääär! hon är också en sån där "ny" musikkälla jag börjat gilla ordentligt.. iofs alltid gillat vissa av hennes låtar .. men dom senaste som hon bajsat ut är ju riktigt bra!


Två nya fynd <3

I musiksvängen. har fortfarande inte tröttnat på bruno mars. ALltså ALLA jävla låtar på hans album är fan klockrent bra <3 ÅÅH! Och vreonica maggios nya.. Awesome I tell you!! :D sällan jag hittar ny musik som jag fastnar för.. men detta är riktigt jävla bra! :D





How cute? <3 :)

hahah iiiiiiiiiiiiiwh! :D
jag kan såklart inte bädda in klippet här men kolla vilka jävla sötnosar <3 hahaha.. "YEIIY I JUST KISSED HER!!"


Totalt fail.

Ohgod. Jag slog precis (okej..för en halvtimme sen typ..) sönder ett glas. och det blev verkligen "i tusen bitar"... -.- smååå smååå skärvor också.. fick en i pekfingret och det gör svinont att skriva nu haha






Kras..





Sen när jag hade plockat upp allt glas, dammsugit sönder, tvättat med trasa och papper.. då välde jag ut papperskorgen där jag hade lagt allt glas. Så fick börja om halvt igen. Grrrr><


Questionable Content

hehuhehu! jag är hemma nu :) sitter och läser webserier.. väldigt nice faktiskt.. Gick jättebra hos sjuksystern.. vi pratade och kom fram till lite saker sen tränade jag ju också.. det var sjukt jobbigt idag.. vet inte om det var för att jag sov lite, inte hade ätit eller om det är något med medicinerna / "attacken" jag fick..  Har ju inte tränat sen jag åkte in på akuten..

Anyway! en sak som jag har glömt berätta om.. en ganska ball sak enligt mig.. är liiiite tiny stolt över mig själv..
Ni vet hur man mer än gärna kan gå fram till randoms och prata om man är full? Ja. men gärna inte när man sitter på bussen eller liknande.. då ska det vara stelt och konstigt och man vill helst sitta själv och blablabla, u know the drill liksom..
Men ja.. för någon vecka sen så åkte jag buss.. Jag skulle lämna av Wiktor tror jag.. och då tittade en tjej på mig någon sekund för mycket.. och jag började tänka på vem fan det var.. varför jag kände igen henne??

På bussen hem så åkte vi samma buss igen, och hon tittade inte.. så då tänkte jag om jag bara fått för mig fel? och..sen satte hon sig precis framför mig.. jag ville SÅ gärna peta henne på axeln och bara säga "ursäkta, känner du igen mig?" men jag vågade inte...sen blev jag så tjurig på mig själv för att jag inte vågade.. Efter ett tag kom jag på att det måste vart från tjejskejten som vi sågs.. hon hade ganska emo/punkig stil..Tänkte fram och tillbaks.. "kanske skaffar mig en vän för livet, d
et är fan ingen som vet" "hon kanske är dum i huvudet, som vanligt folk?" osv osv.. men ah..

Så för att kompromissa så lovade jag mig själv (och verkligen LOVADE) att jag ska verkligen prata med tjejen, OM vi går av på samma station.. jag var ganska säker på att jag skulle slippa för oddsen var på min sida.. men NEj. HAHAHA. hon gick av på samma station. och jag bara kände hur mitt mod sköljde ur mig direkt.. sen blev jag arg igen (påväg ut på bussen hann denna känslomix hända) och sen, precis när vi stigit ur så knackade jag på hennes axel..

Hon hade stora rosa hörlurar på sig och så tittade hon lite förbryllat på mig..Så sa jag "öh.. hej.. alltså.. eh.. har vi åkt skateboard ihop när vi var små?.. på tjejskejten?"
Så svarade hon lätt att "aa" typ..sen bara flöt det på.. haha .. jag började skratta över hur nervös jag hade vart och så berättade jag att jag satt hela bussresan och argumenterade med mig själv.. och så frågade jag lite vad hon gjorde nu för tiden och hur gammal hon var osv..

så ja.. det var den historian :P haha.. vilket jävla mod jag samlade. kanske låter wierd.. men hur ofta går ni fram till främlingar anyway? kunde lika väl vart helt fel tjej.. haha.. menar tio år sen vi skejtade ihop..




Sjukgymnastik!

Hejsan :) jag gick precis upp .. 10.34 går min buss till sjukhuset..Jag ska även gå till hjärtavdelningen där för att höra med dom ifall allt går bra med alla papper som ska fixas.. sen typ så fort jag kommer hem måste jag duscha och städa mitt rum..därefter fixa naglarna, fixa med csn och ringa högskolan här i jönköping..

Känns som en ganska tråkig dag om man ser på arbetsuppgifterna.. men det ska nog bli bra..
Åh. aff. Blivit inbjuden på tre olika saker i helgen som alla verkar askul..men jag har inte råd.. haha..
Åka till Oslo och träffa kirsty, Åka på kryssning till Åland eller gå på en burleskfest i stockholm.. fast om jag hade haft pengar hade det nog ändå bara blivit "det vanliga alternativet" och åka till oslo.. mest för att kryssningen känns halvbra eftersom jag bara känner personen som ska dit lite halvt.. och burleskfesten verkar riktigt kul.. man behövde inte klä ut sig osv.. så det är ju nice.. meeen det är i sthlm? Så mycket slöseri det känns som, bara för att åka till en burleskfest..

Oh! oj.. nu måste jag skynda mig.. sitter i underkläder och jag måste gå om 15 minuter haha..



Lite kaffe skulle nog göra mig gott.. (Ja. Mitt kaffe ser ut sådär... som oboy I know.. -.-.. Liiiite kaffe, myyyyyycket socker och myyycket mjölk (Y))

Nattbloggning

Hejsan :) Jag är hypad ikväll... kommeri nte kunna somna... har tittat på bloggar (har inte läst bloggar sen påsk typ..så hade en heeel del att ta igen) och serier osv.. men när det åskade så var jag och tittade på det:)

här har ni en video som iofs är ganska mörk och tråkig de första 40sekunderna.. fick för mig att spela in åskan när jag ändå satt där på fönsterbrädan och tittade på åskan, lyssnade på regnet och andades in den helt obeskrivligt friska goda luften <3




och en all fresh bild på mig.. chillaxar vid datorn och är vardagssnygg iförd endast min hy och naturliga snygga mänskliga ansiktsdrag (och fräknar ...><) (Y)

det åskar

blöö.. sitter och tråkar. vill verkligen inte sova.... jag borde träna, men har sjukt ont i magen >.< men öh. anywya. det åskar här. så ska inte skriva något mer utan stänga av datorn..

Ge mig min datormus! >.<

Blaargh. Jag kan inte övningköra ikväll... och jag vill spela. men för det behöver jag en mus. och det går inte för den är kopplad till en annan dator nu där "jag är förbjuden att pilla" -.- SÅ jätteirriterande om jag ska vara ärlig.....

ska nog ta mig en kvällsmacka nu snart.. sen träna och sånt där tråkigt... men jag lovade som sagt outfitbild :)


Röd klänning med vita prickar, ärvd från mitt ex's mamma.
Lila trekantsbikini (för att sola i.. det matchade inte direkt..haha) ärvd från antingen MC eller kirsty / kirstys syster


Sen har vi solbrillorna från USA för 8 dollar och ett glatt humör för 0kr, finns att finna hos dig själv ;D


Och invigde mina nya all stars från USA för ca 45 dollar (på century 21) men dom gav mig skoskav =(


Softardag?

Hejsan :) jag tror att jag bara endast ska kolla på massa massa filmer idag. jag är inte alls på humör för något.. Ikväll kanske jag tränar också.. Imon ska jag till sjukgymnastiken och sen ska jag gå till hjärtavdelningen för att höra hur det går med mina papper...
Borde städa undan lite i mitt rum med, så det lär jag göra.. men just nu är jag bara mätt som fan och trött...så nu blir det skönheten och odjuret två (eller osm jossan sa imorse.. Snövit och odjuret.. HAHA failat<3)

öhm.. ja! ni ska få en outfitbild senare också :) Så kommer blogga mer ikväll och sega runt, om vartannat...


Idag var jag och jossan ute och solade ett litet tag, sen gick jag in och disskuterade familjegrejer med pappa och sen åkte jag & klas till affären, jossan åkte hem.. sen lagade vi mat och nu har vi ätit.. så det har verkligen inte hänt något överdrivet kul idag tyvärr..




Ja just ja.. jag solade ju i fleeeera timmar igår plus någon idag.. med olja på kroppen ( därför det glänser så mycket på bilden), för att det verkligen skulle bli någon skillnad på färgen. INGEN. Ingen alls..sjukttttt..

Sömntuta

Halloj.. DET FINNS EN SKÖNHETEN OCH ODJURET TVÅA!?!? haha varför I HELVETE visste inte jag det?! anyway..ladda ner den igår men jag råkade somna..jossan och jag låg i sängen och datorn stod på en stol framför.. så var sängen så jävla go, så jag somnade.. attans ;P


vaknade vid 10 då mitt medicinalarm ringde.. och nu har vi tittat på fucking bigbrother i tre timmar typ -.- döda migö. eller okej . jag tittade på ett avsnitt, sen somnade jag om när jossan sa att hon skulle se på flera... hahah.. nu ska vi ut och sola så jag skriver lite mer senare :) ni ska få se min sommriga outfit sen! :D



24 hours.

Hojj! nu ska jag förklara vad som skett de senaste 24 timmarna typ :).. Jag åkte till jossan igår vid den här tiden... jag var framme hos henne 22.45.. var tvungen att ta 13bussen upp till öxnehaga först.. usch så drygt.. men jaja, jag gillar öxnehaga :) fick mig att tänka på alla fina fina minnen och lyckliga dagar...

humsihumsi.. kom iallafall dit och vi babblade lite.. satt på hennes balle och drack cocacola :) Och jag fick en MAGNUM VIIIIIT!!!!!!!!!!<3<3<<3<3<3<3 hahaha ÅÅÅH! den bästa glassen EVERRRR är magnum vit, OCH DEN ÄR FUCKING SLUT?! dom gör den inte mer. jävla magnum!!!! men då fanns det några "mini-paket" som hon hittat.. OMG VAD GOTT DET VAR <3 hahaha

anyway.. sen kom vi på den brillianta idén att färga jossas hår, RÖTT.. kl 12 på natten.. gött mos ;) vi satte igång och jag var SJUKT jävla nervös för att göra fel...


Plasthandskarna var fan enoooorma....
och min fina nya tröja, glömde jag ta av mig..så den blev röd i ryggen. Smartjävel.. -.-'
anyway...såhär såg jossi ut först (blev ganska kass bild men tog inte fler än en...)


Mörkbrun :)

Sen började vi gegga... haha.. :) Spännande var det! Vi lät det verka och sen tvättade vi ut det.. såg verkligen ut som vi tvätta ut blod i början, men bilderna på det blev det inte så bra med färgen typ..










och såhär blev resultatet :)



det blev aaassnyggt på "huvudet" som sagt, men själva "håret håret" som är inte på huvudet, det blev inte så mycket färgskillnad faktiskt..

Efter färgningen så käkade vi typ och letade kläder sen sov vi^^ och på morgonen satte vi oss på hennes balle i typ fem min sen drog vi till lidl för att köpa päroncider och sen vidare hem till mig för att sola :)



Vi solade i typ fem timmar på gräset utanför gården med hundarna, vatten och lite kakor osv... ;D
Runt 17 stack vi till mammas lägenhet och käkade, sen satte vi oss på ballkongen och solade och babblade.. därefter bakade vi kladdkaka och sen hängde vi lite i soffan och babblade.. Jossan färgade mammas hår också :D
här kommer lite random bilder från dagen :D




just ja.. hittade mitt nithalsband.. hahahahaha.. omg. så jag var såklart tvungen att testa det.. gick knappt runt halsen mer, men det gick tillslut..







Bakar kladdig kladdkaka :)

miiiwh! jag är assugen! är hos mamma just nu, vi skiter i piren iallafall som tur är.. och bakar kladdkakaistället för att käka glass ute .. niiiice!
har fortfarande inte bilder osv eftersom jag nu är hos mamma.. men en sak.. vi ska färga mammas hår.. omg. hoppas det blir bra.. haha.. vill hem egentligen.. jag är astrött egentligen... ufft...




Imon ska jag bara läsa körkortsteori och fixa naglarna, duscha, kolla csn grejer osv..bara "nyttigheter"..
Ska förresten sluta tejpa mitt ärr. blir så jävla sticky. fyfan vad äckligt. idag smälte tejpen liksom när jag låg i solen.. inte en chans att jag använder den igen.. gör bara ont och sådär...

skriver när jag kommer hem, även om jag är dödstrött

Redhead + solning :)

Hejhopp! har inte skrivit på hela dagen för jag har vart ute i sooooolen :D Jag ska uppdatera massa massa ikväll med bilder osv.. igrå sov jag hos jossan, vi färgade hennes hår halv ett på natten.. hahaha.. det blev faktiskt fint även om det inte blev någon change i hela håret tyvärr, utan mest på håret som är på huvudet så att säga och inte det lösa...
öh.. ja.. ni ska få veta mer om vad jag och jossan hitta på sen.. men vi åkte hem till mig i morse och la oss på gården och solade.. nu har vi luggit där i typ fem timmar.. och nu ska vi till min mor och äta middag sen blir det piren ikväll för att dricka någon öl med mamma .. fast jag tar nog bara en glass ;) jossan och mamma får öla istället.. om jossan inte måste hem för att packa, eftersom hon snart flyttar... jag hör av mig sen :D


SÅ jävla störande..

Herregud.. nu syns inte nya inlägg !? BAAAAAH. vet inte vad jag ska göra... men aja.. i väntan på att jag åker till jossan så........................... NEJ!! NEJ NEJ NEJ. har ju fan möte imon. och jag ska sova hos jossan? Failat..........
Hepp,. nu blev jag mer irriterad. jag vill inte vara det. vill vara en glad tösabit..

Istället fokuserar jag på min fina underbara vän Thåström <3.. jag måste skärpa till mig.. glömmer alla möten nu för tiden.. glömde ju simmningen idag -.-
Snart börjar pappa jobba :) spännande... det är nattjobb ofc..


Random slappbild från när jossan, jag och wiktor solade på ballkongen.. denna bilden är typisk sån där som jag egentligen inte gillar p.g.a blekheten, kinderna, näsan, men sen ser jag dom ljusa attributen som t.ex. att mitt hår är awesome, mitt halvflörtiga/charmiga minspel och min nästan flawless hy, då blir bilden helt plötsligt mycket bättre (Y)!


FÖRRESTEN! hahaha.. jag vet inte om jag har skrivit om mina rage-attacker.. jag kan bli sjuuuuukt arg (verkligen obeskrivligt arg, jävligt fort) men det händer inte så ofta.. och jag tror faktiskt det är över ett år sen sist... den sista dampet jag kommer ihåg var när jag började bråka med de där jejerna i skolan som var flera stycken... och det var fan över ett år sen... såå Camilla- Damp free since 2010 ;) HAHAHA.. som folk på AA-möten .. is nice!
nån borde ge mig en sån knapp tycker jag ! ;D

Hoppas det här inlägget syns nu....

Shopping & Boris!

Heeelluu! har precis käkat upp maten  <3.. blev spaghetti och köttfärsås<3 yumyum..
kl 13.30åkte jag till stan för att byta linnet från new yorker.. Sen gick jag in på Lagerhaus (som jag äääälskar!!!<3 ) men _BARA FÖR ATT TITTA_... Och nej. Då såg jag tvålpumpar. Jag har inte köpt en tvålpump, jag kommer inte få någon när jag flyttar hemifrån heller.. såå jag tittade. sen insåg jag "men.. jag kommer väl inte använda en tvålpump??" .. så jag vände mig om för att gå .. DÅ SÅG JAG DEN!!!! <3 den perfekta fina roliga udda tvålpumpen och den skulle fan bara bli min...
sen så sa jag till mig själv "OKEJ BARA Nödvändiga saker BARA!!!".. och det höll jag mig till :) Så det blev en smörkniv, en tvålpump, tre bakskålar, en slickepott och en grytvante...
MEN NU När jag ska fota alltihop så ser jag att min fina smörkniv är fucking BORTA?!?!?!? det var ju den bästa saken av allt jag handlade...!!!!!!! 9kr och det stod "sluta smöra" Hur jävla roligt är inte det då? JAG VILL HA DEN .. FUUUU!



JAHAPP. FIttigt som fan.
Boris, är den hos dig? =(...
ÅÅÅH JAG HITTADE DEN!! den hade åkt igenom plasten som var runt skålarna, och hamnat i skålarna.. HAHA.. <3

Anywaaaaaaaaaay jag ska strax iväg till jossan :) Ska bara ta hundarna på promenad och sådär .. packa lite :)
men ni ska såklart få se vad jag har köpt :D Åh.. snart bor jag själv. FYFAN VAD JAG INTE VILL DET :(.. försöker vara peppad men jag är helt jävla ärligt sååååå rädd...rädd för allt.. Att jag inte ska orka ta hand om ett hushåll, att lämna mamma och pappa, att klara av skolan, att behöva gå på studentfester bara för att få vänner, eller att välja att avstå och hamna utanför? eller bara.. folk.. gillar inte folk... och allt är nytt.. jag kan se positiva saker i det vissa dagar, men helt ärligt är jag nog mest rädd och inte förväntansfull.. är dock lite förväntansfull inför hur skolan är och alla kurser osv.. men det är ju inte det man "Borde" vara peppad för.. det man borde bara peppad för är alla nya människor, alla fester, egen lägenhet osv... men ..tänk ansvaret? HAHA. ibland önskar jag att jag var lite mer spontan som kirsty.. haha..


JO.. det jag köpte!! :D

Trepack skålar, med mått i, för 40 kr :)
En supercute slickepott för 59 kr (JAG VEEEET att det är asdyrt.. men ... åh.. jag var tvungen! även om man an hitta en vanlig slickepott på ikea för 20 kr.. men..nåååånting utstående ville jag ändå ha..tog en likadan smörkniv först men den var ganska useless så jag la tillbaks den.. men slickepott ska vara sött, tänk alla söta kakor jag kommer göra med den :D)



en fin ungsvante för 49kr

OCH !!!! den underbara tvålpumpen <3.. HAha.. jag har alltid velat ha en sån här telefon, men tvålpump får fan duga.. och en rolig sak.. HAHAHAHA om man kladdar tvål på den .. (Y) Sjukt snygg tho.. 99kr :)




Snart klara :)

Åh! det är ca en timme kvar tills visningen är.. och vi börjar bli klara :) Är dammsugning på undervåningen som återstår samt att jag ska plocka lite smågrejer i mitt rum som inte ska vara framme..typ medicin, plånbok, mobil o.s.v..

under tiden som visningen är så ska jag dra iväg till new yorker i stan och byta mitt linne för det var ju som sagt fläckigt.. bra att du såg det jossan ;D anyway.. en sak som är aaaaaaasgött är vädret idag. men också att ha bikiniöverdel som bh..seriöööst vad mycket skönare det är .. hahaha galet<3.. hade den igår för vi skulle sola, men jag tog aldrig av tröjan för det var så kallt.. och nu i morse pallade jag inte rota fram en bh så det fick bli bikiniöverdel igen :) testar en ny som jag aldrig använt förr (för den är lila/rosa med ett glitterspänne..wtf liksom..) men den sitter riktigt bra faktiskt och är väl ganska söt ändå.... aja.. får se vad det blir till stranden i sommar..
jag testade ju min vanliga bikini på badhuset, men det gick ju fan inte bada med den. flashade brösten minst 10 gånger....


<3
I new york i augusti.. jag kom precis på att jag var den enda som badade? HAHAHA. ofta jag. men det var ju havet! :D Och det var... MMH väder<3 ..hahaha.. men strömmade som fan..tänk om jag åkt iväg ?? Ingen annan badade ju med mig =( Fan nu blev jag rädd.. HAHA dumma mig..

Städdag :)

Hejhopp! jag gick upp för 40 minuter sedan och nu har jag städat lite i rummet samt gått ut med hundarna en sväng.. Klockan 13.30 är det visning här, så vi har 4 timmar på oss att städa upp heeela huset till det blir flawless typ.. GLHF.. HAHA.. men det spelar inte så stor roll om det är flawless eller inte just nu..vi har gett upp hoppet kan man säga eller iallafall slutat bry sig, dom ska titta på huset inte dammet..

Måste städa sönder idag, och borde även raka benen samt träna.. men har ju en del upplanerat idag ändå..

SKÖÖÖNT att bloggen fungerar igen <3 omg.. haha höll på att få damp igår>.<
yeye.. imon är det AMA möte igen urgh. OH NOES?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DET ÄR JU MÅNDAG!!!!!!! jag missade min simmning nu. fitta................ jag var så inställd p åatt städa klockan 09 på morgonen att jag glömde träningen kl. 8.45 istället.. OMG VAD JAG BLIR ARG!!
Måste fan se till att åtminstone ha koll på dagarna -.-

Fucken. aja.. skriver senare när alllt är klart tror jag..
Förresten..vädret är så jääävla awesome idag!! :D Det är som igår (klarblå himmel, bara sol), fast mycket mycket myckte varmare! Inte lika mycket vind och mmmmh<3 Så, vad passar bättre till sommarn än blommor ?:D
En bukett jag fick av Sandip :)


On the road!

Heyo! såklart blev det massa bilder under resans gång så here goes :D



Det var vackert väder och jag var lika nördig som sköldpaddan <3




I bilen var jossan taggad ;D




Vi stannade på donken i vetlanda för att köpa glass och använda oss av toan..och på toan var det sånt shysst jävla ljus så jag tog en egopic, men hann inte mer än en för jossan började ropa..hhaha..



Mjukglass & jossan <3




HAHAHAHA det här var dagens roligaste <3 verkligen attans bananer.. HAHAH FYFAN VAD DEN VAR ENORM!!!!!!!! eller DOM! det var flera stycken.. HAHAH helt jävla galet.. jag var den enda som inte kunde sluta skratta..men jag var precis nyvaken också... hahaha galet... dessa hittade vi då på citygross nere i karlskrona om någon är intresserad :D



Jag menar.. jossas hand är ganska stor.. eller alltså.. SOm en hand är... HAHAHA det var sjukt kul <3





FUcked up?

va i helvete?... hela maj månad på bloggen är borta.. testar om detta läggs upp annars kanske det går igång imon?..testingtesting..

Död mobiltelefon är inte roligt...

Man känner sig så naken... :(
Anyway precis när jag skulle blogga då vi kommit halvvägs (alltså åkt till karlskrona och precis startat åkturen till jönköping igen) så gnällde telefonen om att "battery critically low" .. så jag bloggade aldrig.. men den hann dö innan vi var hemma ändå =( attans!


Nu åker vi :)

hhuuh.. Nu har vi precis käkat så vi ska dra iväg på en 6h bilresa... have fun typ.... hööh..

Var iaf ute med hundarna med hasse leena och jossan innan :)
OCH Försökte fixa mina underbara fina skor (som såklart inte passade TROTS TVÅ JÄVLA hälinlägg!!!! och dom är storlek 36.. wtf?! BLIR SÅ ARG!!!!!!!!!!!!!! har någon några tips på HUR FAN JAG SKA GÖRA så säg till =(..... )

Här kommer lite bilder :)

Hans på hundpromenad :)




Massa folk i vår fina park bredvid lägenheten :)


Fittskorna som såklart inte ville sitta kvar................. Blir så ledsen =( seriöst. fan vad det suger! skorna är underbara..




Sen fotade jossan mig några gånger :)




Vet inte när jag skriver igen eftersom vi åker strax.. vi får se ^^ ha en awesome eftermiddag iallafall :D

Bittersweet symphony

IFall ni inte lyssnat än på låten så dooo it! The aranbee pop symphony orhestra - bittersweet symphony..


Jag är glad över hur fint vädret är idag :) även om det är kallare än det ser ut... Måste btw till New Yorker och byta mitt linne som jag köpte.. det var fläckigt =(.  ser ut typ som solpuder eller liknande.. fast på booben så det är ju lite wierd... öhm.. aff vet inte riktigt vad jag ska skrivaaa>.< får damp..vill bara gör något! men nu är det så segt att vi väntar på hasse eftersom han ska packa och dricka lite kaffe osv... blööörgh.


ska fixa till allting först bara :) sen när jag kommer hem får jag nog städa och läsa lite körkortsteori :)


Random bild från ett "fotojobb" på en bar i stan

Mysig morgon :)

Vaknade typ halv tolv i morse.. sov ganska sent eftersom jossan var här.. Det första hon sa var "ÅÅH ser ut som asbra väder!" så går hon upp och drar upp persiennerna och säger "ÅÅ vi går ut och solar!" så... upp och klä på mig sen ut i solen direkt.. satt där nu i två timmar  .. med hundarna osv.. sen kom hasse och leena från leena :) så vi spelade massa kort ute på gräset.. var mysigt!

men nuuu snart ska vi till Karlskrona (kna) för att lämna av hasse.. jossan ville med.. så vi gör helt enkelt det^^.. hmhmmh.. Skittrött är jag.. och sötsugen.. fast att jag sitter med en klubba i käften.. haha..

Ni får se min outfit idag med :) Is nice! dock var jag preciiis nyvaken när jag tog den.. haha.. <3


DCskor från New york någon stans, vita jeansshorts ärvda från Kirsty och den nya "turtelly awesome"tröjan från New Yorker för 99 kr :)


HAHAH vet inte vad osm hände med bilden? mitt ansikte ser sjukt litet ut och feta kinder som vanligt... aja ;D whatever! man kan inte vara snygg alltid ;)




Jossan in da suuunshine!



Meg gosade i gräset ;D





Blir kanske lite mobilbloggning i bilen sen :) men jaja.. skriver senare :)

Offspring - I want you bad

Nu ligger jossi i sängen och ska snart sova :) jag tänkte att jag bloggar lite mer idag innan jag lägger mig.. var ute med hundarna innan och då drog en av mina favoritlåtar med offspring igång <3 .. awesomeness!

Nu tänkte jag att jag ska berätta lite om vad FAN som hände igårkväll...Skulle preciiiis gå iväg till bussen för att åka till stranden och grilla med maaaaaaassa folk.. blev världens fest tydligen.. fan vad jag var avundsjuk idag när jag hörde det....

Ah.. så började mitten av bröstet pumpa hårt som in i helvete ..tänkte att jag "borde ta ventoline så det går att andas enklare". sen tog jag min hand mot bröstkorgen och det slog helt sjukt hårt och detta gick på några sekunder sen fick jag AS ONT när det pumpade.. och då tänkte jag "ROPA PÅ KLAS! ROPA PÅ KLAS!!!" (min bror) och då ställde jag mig upp och skulle gå mot trappan för att ropa på klas. Då kom något jävla tryck mot huvudet och det blev svart i en sekund samtidigt som jag GAPSKREK verkligen på klas med vääärldens panik i rösten..

Var riktigt jävla obehagligt och det gjorde så fruktansvärt jävla ont när det slog.. Men sen när jag hade skrikit på klas så la jag mig ner på golvet och störtlipade och började hyperventilera.. tror jag fick en adrenalinrush eller något för att när det väl var över så blev jag SUPERVARM och SUPERTRÖTT ...

ah.. iaf.. klas kom upp under tiden jag låg på golvet och grät/skrek/hyperventilerade och så frågade han om han skulle ringa larmcentralen men jag sa nej för jag ville att han skulle ringa pappa...
Det gjorde han, och innan samtalet avslutades så var allt över liksom..Tog kanske bara totalt två minuter alltihopa.. men sen när pappa kom hem så tvingade han mig att ringa akuten .. De ville skicka en ambulans och allt men det kändes liiiite överdrivet så pappa skjutsade in mig till akuten istället för att en ambulans skulle göra det..

Öhm.. ah.. vi hämtade mamma så någon kunde vara på akuten med mig och vänta på besked..Vi kom dit runt sju.. fick gå före i kön p.g.a. att mitt gällde "hjärtont"..

De tog in mig i den första undersökningssalen.. Där de tog EKG, blodtryck och mätte syret i blodet... Det var två praoelever där.. från ED.. samma skola som jag gick på gymnasiet.. så jag kände att "det är ju säkert bra elever" meeen det var ju LITE obehagligt att flasha boobsen för någon man sett i skolan liksom??? HAHA. snubben stirrade ju endel och jag snodde båda deras namn och facebookade dom precis.. Snubben har fyra gemensamma vänner, tjejen hade inga.. ufft. inte okej.

Aja.. Efter den lilla stunden i det rummet så kördes jag till ett stort jävla rum där det var bara massa massa maskiner och stort utrymme samt en operationslampa.. det var typ "prioritetsalen" -- där låg jag i typ tio min i väntan på en läkare.. men sen kom sköterskor in och sa att dom hade fått in en ny patient som var brådskande.. så jag flyttades till rum 31 och där låg jag i typ en timme och väntade på läkaren. var SVINHUNGRIG..tänkte ju äta på stranden men det sket ju sig totalt...

Jag var iaf uppkopplad på en maskin hela tiden som tog blodtryck, ekg-ish (hade elektroder men skrev inte ut på papper, utan kom på skärmen istället) och en syremätare..

Aja.. sen kom läkaren efter ett bra tag och då sa hon att jag skulle förklara igen..
Hade fortfarande ont i huvudet efter allting som hände, och var fortfarande varm och svintrött..
öhm.. ah.. sen sa hon att jag skulle bli flyttad till hjärtvårdsavdelningen.. och blodprov skulle tas för att utesluta hjärtinfarkt.. de tog blodprov tre olika gånger.. fyllde flera rör varje gång.. men detta skedde kl 03 på natten så jag var ju ganska borta....
Ah iaf.. blev flyttad runt kl halv tio på kvällen och mamma hade åkt hem typ en kvart innan dess, då vi fick besked om att jag skulle iväg .. öhm.. jag var fortf. uppkopplad på de där sakerna och sen när jag blev flyttad så fick dom koppla om mig till en maskin på den avdelningen..

hade en jättetrevlig tant som rumskamrat iallafall :) men sov mest endå.. sov sjukt dåligt för det var så varmt och jag hade elektroder på hela kroppen och fingrarna blödde från blodprov osv osv.. men ja.. det var väl typ det.. På morgonen kom kardiologen in (som av en händelse råkade vara Ahlens pappa :)) och sa att dom inte riktigt visste vad som hade hänt.. inget hade synts på övervaket eller ekg eller blodprov osv.. så han sa att det kanske var hjärtflimmer  .. men ah.. sen fick jag åka hem.. och jag hade fått så många fina sms<3 tack för det alla som skrev..



Enda "märket" förrutom bandet med mitt personnummer på som jag fick med mig..
klet från en elektrod xD

FILMTAJM :D

Heeeej peeepz! :D jag har preciiis duschat :D nu fixar vi med film och jossan pratar med en söt kille på telefon så jag passar på att blogg :D

Ja! Om kvällen ! :D Nu har jag och jossan laddat upp med chips, jordgubbar, vindruvor, cocacla och choklad :D
Yumyumyum! Nu kommer fler bilder från delen av kvällen då vi var hos boris.. Det var trevligt :D jag gillade det! tack alla snälla som var där :)



Gangsterhood? HAHAHA.. teo & snälla manfred :D


Manfred,Jossan,Boiris&Torbjörn  :D "GÖR PEACE DÅRÅÅÅ!" :D fungerar alltid!



Sabina & vattenpipan ^^


Sen var jag ute på kvällspromenad med hundarna :) Så fint




Förresten måste jag visa en sak.. MITT HÅÅÅÅR<3 ibland bara är det fucking perfekt. okej.. det är det nästan alltid, mn inte alltid att det lägger sig SÅÅÅ snyggt som på bilden.. det blev bara MMMH!!<3 och NOTE: det är fan inte tvättat på fem dagar på det kortet...




Nu vetifan vad jag ska göra om jag ska vara ärlig:P.. jossan babblar vidare ett tag så jag ska väl dra igång en HoN match eller kanske kolla facebook och bloggar.. vi får se :) har iofs ingen mus kom jag på.. så inte HoN.... attans!

Mysig kväll :)

Och nu ska den bli mysigare ! :D Jag ska strax gå och duscha medan jossan använder sig av min dator ett tag för att kolla sin facebook m.m. hon har nämligen inte internet hemma just denna veckan innan hon flyttar.. öhm.. ja! Kvällen har vart såååå nice! Boris hämtade upp mig och sen åkte vi och hämtade jossan :) När vi väl kom fram dit boris bor så gick vi runt lite och letade efter en uteplats att grilla på.. vi hittade en i skogen, men jag tyckte det var för kallt och boris samt jossan höll med :D Så vi vandrade hem och grillade istället på boris balkong med en elgrill! :D


Vi letar grillplats ;D


Skogen var fin och mysig osv men det hjälpte liksom inte när det var askallt och inte fanns ett galler till grillplatsen...



Jossan, Sabina (i sitt nya hår :D) & Torbjörn ute i skogen



Det blev Jag, Jossan, Boris, Sabina, Torbjörn, Manfred & Teo :D
Efter grillningen så blev det "efterrätt" med glass och vattenpipa :)


Jossan hos boris :)




Sötlaban
:D


Mer bilder kommer sen för nu ska jossan låna min dator :D skriver mer snare...

Jävla hasse.

HAHAHAHAHAHAHA<3 såg att hasse hade våldtagit min blogg.. tack för det din jävla idiot ;) <3 .. hur som helst så fick jag ett fint mms av han imorse när jag kom ut ur sjukhuset. Han hade en bild på honom & våran hund meg, ansiktena jämte varandra och så stod det "hihi, get well säger Meg" :D ..awesomeness


Panoramabild från mobilen, lite cp men helt ok :D

City Gross

Wie ;D ska åka och storhandla.. vet inte varför jag gillar det så mycket.. haha. det är trevligt på något vis :) Efteråt så ska jag åka iväg till Boris & Sabina lite för att käka glass.. sen kanske jag ska vara med jossan, eller kanske Hasse :D vi får se vad som händer.. jag ska iallafall berätta för er vad som hände igår... men det känns deppigt att prata om sånt när jag är på så fint humör och solen skiner underbart :D

Tack alla snälla för de fina smsen jag fick under gårdagen :)

Skriver så fort jag kan

Skönt att bajsa

Milla sitter och bajsar hihi

BMI?

Uh.. Det går runt någon såndär "hur mycket borde du väga jämfört med din längd"-test på FB.. och då gick jag till en hemsida och räknade ut mitt BMI.. enligt den sidan borde jag gå upp 5kg.. det är ändå sjukt mycket.. det är typ en sjundedel av hela min vikt?o.0

Tror helt ärligt att jag skulle sett tjock ut om jag gick upp 5kg o.0 det är en vikt på 41kg i totalvikt på mig och den maximala vikten jag har vart uppe i är 40 och då var jag uppblåst verkligen... var vätskefylld från operationen o.s.v... wtf.. aja... konstiga saker.. men lite mer hull är väl bra om jag skulle bli spysjuk eller liknande, men händer inte mig längre typ... förr var jag spysjuk en gång om året minst,,, humsihumsi..

Ska fortsätta spela lite kort med familjen nu.. skriver senare ..


Hemma från sjukhuset :)

Så himmla skööönt att jag blev släppt på förmiddagen :) De trodde att läkarn kanske inte hade tid tidigt eftersom det var lördag och sådär..men jag blev utskriven runt kl 10 i morse :) Det var Ahlens pappa som var kardiolog där idag så jag var i goda händer iallafall :)

Dock orkar jag verkligen inte skriva nu.. sov ganska kasst.. så jag skriver lite senare :) ska spela kort med min fina familj nu..


Jag fick ett mycket finare band än vanligt :) .. vitt genomskinligt typ. meeen dom satte det heelt cp, så det var sjukt obehagligt ändå,tyvärr.. berättar om vad osm hände senare.. nu vill jag bara chilla


Akuten

fuck this hsit. blir nog inlagd inatt. så skriver inte.. blev ingen grillning heller. förklarar sen

To the beach!

Hojj! :D kl 18.43 åker min buss härifrån till stranden..Vi ska grilla ;D is nice! Tänkte dock visa lite kläder som jag testade inne på new yorker. Jag blev SÅÅÅÅ GLAD av att shoppa med Sarah för hon är lika liten som mig :D:D: och hon kunde storlekar osv sånt där sm jag inte kan.. hatar att shoppa kläder egentligen.. Och sen passar ju fan ALDRIG Något. MEN jag hittade ju faktiskt några grejer idag :D FAAAST såklart inget som sitter tight... Hittade flera flera olika klänningar som jag bara älskade.. men ingen passade. Såklart. Fittigt.

Den första på bilden... ÅÅH så fin! party :D Meeen . om man ska partaja så ska man dansa och hoppa. Hoppade jag i den där så åkte den ner. Fifan vad otroligt smal jag är =(

Blev dock så att jag köpte den svartvita till Sarah :D den satt så jävla fucking perfekt. OCH VET NI vad osm var det bästa med dessa fina klänningar? DE HADE FICKOR :D:D:D! men ja.. jag köpte ju ingen......


Sen testade jag en till klänning (och en till som jag inte fotade...) denna satt fint osv, om man drog åt skärpet och gjorde egna hål.. Meeeen istället var puff-ärmarna helt obekväma.. de kliade.. plus att det var småknappar på heeeeeela klänningen.. hade aldrig pallat med den tyvärr >.<







men jag köpte iallafall detta :)
Ett halternecklinne som boobsen såg awesome i.. tänkte att det passar i sommar med mina fina sommriga skor och typ bikini.. äkta asbra strandlinne :)

kostade 139kr inne på New Yorker :)

Sen en supercute awesomet-shirt :D

99 kr inne på new yorker :D


Nu kommer jag nog inte skriva något innan jag kommer hem ikväll.. vi får se :) Ha en bra kväll iallafall:D

Massa videos :)

En liten bä viftar på svansen :D





En liten bä skuttar :D Haha sjukt cute... <3





Ett ganska onödigt klipp.. jag rider på en liten shetland ^^



Sen kommer första videon från liseberg. Fan vad jag inte var nöjd. Alls. Usch. Jag var livrädd.. första gången jag testade uppswinget. Jag trodde seriöst jag skulle svimma....><




Wiktor, Håkan & Tei åkte den nya atmos fear... cpbarn seriöst... galet. Man ser inte direkt asbra.. men ah,, dom sitter där åt höger iaf.. den längsta i bild (på hela attraktionen iofs...) är håkan




jävla flumride... De två sista båtarna är vi... Jag & Wiktor i den näst sista på videon.. satt två småtjejer framför oss också.. sen kommer Oskar, Håkan & Tei i den sista båten




Sista videon är på Hang Hai :).. Jag, Leena, Tei, Håkan, Oskar & Wiktor åkte.. Vi gör peace mot kameran (H)
Ganska seg i början, innan karusellen drar igång.. meeen hasse filmar en rolig sak där någon stans i början innan vår karusell drar igång ;D haha..


Backhome! :D

HEJ :D Jag vet hur man gör med videosarna nu :D:D:D och ska snart köra ett stort inlägg här med bara massa videos... från lamm besöket, hästridningen och liseberg :D
Men tänkte först berätta att jag drog iväg runt kvart i två för att träffa sarah.. skulle med henne till migrationsverket.. fattade jag först när vi kom dit.. trodde vi skulle till socialen först haha.. men jaja.. sjukt snyggt place dom har migrationsverket på förövrigt.. lite classy tbh ;D



aah iaf.. sen efter att vi fick en blankett där så gick vi in på New Yorker. det har "nyss" öppnat här i jkpg.. typ ett halvårsen? men jag har inte vart där förrens nu.. Där blev jag 557 kr fattigare.. men det var för att jag köpte en klänning till sarah.. hon fick låna de pengarna :) och sen köpte jag en tshirt och ett linne .. som ni ska få se sen såklart...
Öhm.. ja ! sen gick vi till lagerhaus som också "nyss" öppnat. JAG ÄLSKAR den fucking butiken!<3<3 var alltid inne i den i malmö nästan varje gång jag var där.. men handlade bara en gång.. för att jag tycker dom har så mycket onödig skit men FA NVAD UNDERBART det är att gå och titta på allt onödigt som är så extra sött och speciellt<3 haha...

öhm.. sen vidare till McDonalds.. käkade två cheese var och delade på en liten cola.. sen gick vi till stadium för att jag letade efter ett speciellt linne som jag såg på a6gallerian, precis när de stängde.. så jag hann aldrig testa eller se vad det kostade eller liknande.... men de hade inte det linnet på stan såklart -.-
och efter det så blev det de två godisbutikerna i stan... för att visa sarah :D was nice.. sen hem hit igen.. nu skulle boris egentligen plockat upp mig men det blev lite kaoZ sååå vi får ses på stranden om två timmar istället, då vi ska grilla :D ..awesomekväll tror jag minsann...

haha.. hur fan lyckas jag?

Seriöst.. HAHA!! jag lyckas alltid. Jag är så jävla glömsk. Jag har inte dubbelbokat mig.. jag har trippelbokat mig (Y). Good job där xD.. hade bokat in sarah idag.. sen boris.. och sen hade jag tjatat på hasseatt jag inte hade något att göra.. HAHAHA.. men får bli så att jag hänger med sarah först nu på förmiddagen, sen boris på eftermiddagen och hasse har ändå annat för sig :)

Jag & Sarah ska träna ihop.. dock ska vi först till socialen..hon ville att jag skulle hänga med :) men nu har jag ett dilemma. Gå till stan lite skanky och oduschad, eller duscha först och sen träna och sen duscha igen?! så jävla dumt... gillar inte att duscha. OCH JAG ÄR FAN INTE ENSAM OM DET!!! :D träffade wiktors vän i jönköping, Kalle, och han höll med mig helt och fullt. bara jävla iskallt och fett oskönt och bläää.. fast han var inte rädd för vatten iaf.... (Y)

Sen måste jag hinna städa lite innan hon kommer hit med.. hah. SÅÅÅ bey ! skriver sen.. förmodligen om några timmar.. .xD har fortf. inte lyckats lägga in videosarna fyi...


FUCKING BEVIS! kolla hennes kinder mot mina. INTE OKEJ. jag har sagt det hela jävla tiden. mina kinder är cpcpcpcp. även om detta inte är den mest rättvisa bilden med alla vinklar osv.. SÅ ÄR DET FAN SANT som jag säger! :P

Kommentarer & pappa <3

Hey! :D det var ett tag sen jag svarade på kommentarer så here it comes! Håller på med att försöka fixa in videosarna från mobilen.. dom går liksom inte skicka via hotmail ;)
Måste dock bara berömma er som pallar kommentera :) Det är trevligt att få lite feedback :D tack!



Jennie om True blood:
True blood är så jävla bra, dock såg jag o calle klart avsnitten för längesen så nu väntar vi på nya säsongen. En annan serie jag rekommenderar starkt är Sons of Anarchy!! Och Prison break;)

Svar: Ja det är faktiskt bra :) Eller, man fastnar i det iallafall haha... Oh :D Vad handlar Sons of ANarchy om då? Prisonbreak har jag redan sett klart :D Aweeeesome serie! :D


Boris  om Awesomeväder <3:
Känner som du om vädret idag. Allt är bra, man är värsta pepp på att göra bra saker och sånt. Tänkte precis ringa dig innan jag såg om PIN-koden. Så ring mig när du läser detta. :)

Svar: Jaaa eller hur! :D jag gjorde dessutom bra saker och var hjälpsam :)  och jag ringde dig! :D

Hippie om Att använda sina resurser..:
Kärlek på det här
Älskar att det finns någon som vågar säga att "hej jag är snygg" och jag älskar att du inte tycker att du behöver göra något åt det. Fortsätt vara som du vill vara och som du känner dig bekväm;)<3
Kärlek på dig, världen behöver fler som du!

Svar: aww :) Tack så hemskt mycket! Vad heter du förresten? o.0 tänkte skriva "tack _namn_ " men.. vet ju inte.. haha...  aw :D SKÖNT med feedback! tacktacktack! Och en sak dock.. jag säger det inte på det där spydiga sättet "JAG ÄR ASSNYGGG!!!!" utan jag bara.. vet det, helt enkelt ;D


Boris  om Morningmeeting!:
Fin. :)
Och fint att det är beslut på sjukskrivning. :) Även fast det inte är kul i sig så är det bra att veta säkert hur det blir så man slipper undra liksom. :)
Schysst gjort det där med socialen också, får du tillräckligt med pengar från sjukskrivningen istället?

Svar: Tack! :D Jo men.. det känns sjukt lame tbh. jag är 20 år, wtf? ska väl kunna arbeta.. fast jag är nöjd med beslutet ändå, eftersom jag vet ju att det handlar om mitt liv.. jag vill ju ta min hälsa i första hand.. Jag vet inte .. får kolla det där.. får ingen sjukersättning eftersom jag inte jobbat förr.. meeeen kanske kan få aktivitetstöd eller liknande.. Socialen sa dock att dom har hand om sjukskrivna personer så det var inga problem för dom, men jag känner mig endå ful som går dit när dom inte kan göra ett piss åt min situation><


Boris om Goodnight, sleep thight.:
Yay! :D

Svar: .... Minns inte vad jag skrev xDDD men I guess it was a yay ;)


Boris  om Att använda sina resurser..:
I min mening bara positiva aspekter. Du är feminin på de bra sätten, orka följa de mer tillgjorda sätten. Och du, du hittar duden än då. Större risk att du inte hittar rätt dude om du måste göra till dig så. Du är söt, snygg och rolig och man lägger märke till dig direkt, det kombinerat med WYSIWYG är oslagbart. :)

Svar: Även det där om 20 år och jag inte vet hur jag ska fixa till mig ?;) ... vilka är "de bra sätten"? haha.. och tack! ... jo.........sant... aww<3... WhatYouSeeIsWhatYouGet är dock JÄVLIGT sant på mig o.0 inte bara med utseendet utan faktiskt allt o.0 allting dom upplever med min personlighet är ju helt enkelt Camilla..ändrar mig inte beroende på vilket umgänge jag är med.. sant sant.. TACK BORIS!! <3 du är så bra!


Jennie  om Middag för mor :):
haha vad liten o söt du ser ut

Svar: AWW :D hahaha jag vet.. sjukt ful bild xD


Hippie om Pååskhelgen ;D:
Låter jävligt soft:)

Svar: It was :D it was!


Pappa  om TILL MIG OM TIO ÅR!! Psykiska delen är värst:
Pappa calling!
Jag har i princip inte kommenterat något i din blogg, det har väl hänt att jag sagt till dig att du inte
kan skriva si eller så om människor och att du inte ska lämna ut för mycket privata saker om dig själv.
Då har du svarat att just då känner jag så, så det kan jag vist.
fine! det är ditt liv Camilla och du tar själv ansvar för det, svarar jag.

Men skit i det! det var inte det jag skulle kommentera.
När jag läser din blogg blir jag stolt och glad över att jag har en sån fantastisk dotter!
Det är inte det att du är hjärtopererad, det är det många som är!
Utan anledningen är hur du klarat alla motgångar som ständigt dyker upp i ditt liv.
Jag kan utan att tveka en sekund säga att du är den starkaste människan jag någonsin stött på.
Och du är absolut min MIPIDL, för er som läser detta så betyder det "
most important person in daddys life!".
Detta sagt utan att dissa dina bröder (dom har sina starka sidor).
Det finns många anledningar till att jag känner så.
Jag ska rada upp ett gäng, vi kan snacka om allt, vi respekterar varandra, genom att bara vara Camilla så stärker mig,
du är ärlig på gränsen till dum =), du finns där när jag behöver någon att snacka med, vi tänker rätt lika du och jag.
Listan kan göras hur lång som helst.

Jag satt och läste igenom din operations blogg, det är snart nio månader sen du opererades.
När jag läser breven till dig själv om 10 år (den psykiska delen) , frågar någon hur orkar du?
Jo när man är mitt uppe i allt så har man inte tid att tänka efter på hur jobbigt allt är, små skit saker räknas helt enkelt inte.
Man måste vara i det för att kunna förstå.

Jag hoppas av hela mitt hjärta att du ska slippa från mediciner, sjukgymnaster, läkare och funderingar på hur det ska gå.
Att du bara ska kunna bekymra dig om vardags problem, finne i pannan, vilka skor ska jag ha? osv.
Men samtidigt så har alla de hinder och bekymmer du stött på genom livet, format dig till den du är, och jag vill inte ha någon annan Camilla!
Många bekymrar sig för skit saker som pengar, utseende, status osv. När man pratar med dig förstår man hur fattigt allt det där är.

Du köpte mig en bok i USA, Dear daddy.
Jag läste den igår (vet inte varför jag inte läst den innan).
Varenda sida var tänkvärd, allt som stod i den kunde ändras till Dear daughter! bara så du vet!

Tack millan för boken och tack för att du är min speciella MIPIDL =)

Svar: Åh. Vet inte ens vad jag ska svara här. Vi tog det face2face också... vill bara krama sönder dig och bli 7 år igen... jag vill ju verkligen inte flytta ifrån min bästa bästa pappa... Det suger att bli vuxen.
Och att jag är stark.. hah.. det är nog mycket din förtjänst <3.. Du har alltid berättat om hur bäst jag är, och alltid ställt upp och alltid stöttat mig.  Okej. NÄSTAN alltid stöttat mig ;)
Och det där om att "småskit räknas helt enkelt inte" är så jävla sant. Man får en helt annan syn på livet och vad som räknas, prioriteras och vad som man verkligen BÖR vara deppig över.. det finns så lite tid att uppleva allt fint, så varför inte bara försöka hitta även de små sakerna att njuta av? :) och skita i de små skitsakerna ?:)

Åh <3... ja, sånna vardagsproblem som "vilken mat?" "vad matchar dessa skor till?" ahaha.. sånt vore trevligt :) men jag håller med, alla jobbigheter har format mig väldigt mycket, och det är jag på något sätt både stolt och glad över.... Åh... ja<3 jag håller med. En fattig människa är man då man inte har några personer att älska..

haha... :') .. jag hatar det här. Haha. har läst igenom din kommentar massa gånger, men fortfarande så börjar jag gråta av lycka.. haha.. du läste boken... <3 du är så bäst!



Boris   om Uppskatta de små sakerna...:
Klart du inte kommer bli bitterkärring. Du är inte bara för positiv utan du tänker för långt för det också. :) Och jag håller med om att man ska uppskatta de små sakerna, ibland kan en liten solkatt rädda en hel dag. ;)

Svar: Tack! och tänker för långt? HAHA TACK:P ibland tänker jag dock för kort också... ja :D gulligt


Hippie om Jag vill ha en boysnight =(:
Uss var alldeles för länge sedan jag lanade... ska gå ur min spelförening nu, har inte alls tid:S Trist är det.

Svar: Surt =(.. vad gör du om dagarna då? som tar sån tid menar jag?.. kul dock att du var med i en spelförening :D


Boris  om Comments:
1. Angående dina kinder. Jag vet lite var du vill ha, lite mer markerade kindben och sånt. Men det blir lite tunt när man har så litet huvud, och du passar inte i större huvud. ;) Det som är snyggt på andra är kanske inte snyggt på dig. Du ser ju förvisso väldigt bra ut på din smalakinder-bild också. Men du ser lite hårdare och bitchigare ut med. :P Mjukare form på ansiktet är inte negativt.

2. Angående lan, finns mycket annat att spela. Om du lovar att du är dålig på HoN kan jag tänka mig att testa. ;) Vet inte vilka mer av mina kompisar som spelar det dock. :/

Svar: Håller inte med dig om ettan:P skulle nog inte se "för stort ut".. för de blir ju samma size som jag, antar jag xD..
och 2an, NICE ! :D och jag LOVAR att jag SUGER på hon. seriöst. askass..... men det kostar dock.. och ja! fixafixafixa :)



Jag tänkte för några dagar sen skriva om pappa. om vad han betyder osv. men.. han vet, jag vet... och det är det viktigaste. jag kan inte ens sätta ord på det ändå.. så.. det får vara :)

Hemma hos papi :)

Åh. Nu är jag hemma.. Men pappa jobbar.. så det är inte så mycket liv i huset.. Klas sitter nere i sitt rum som vanligt och Hasse är morgonseg så han sitter, precis som jag, vid sin egna laptop..

Vaknade hos mamma vid 10, sen låg jag kvar och rullade runt och försökte komma undan solen i en kvart, efter det gav jag upp.. Packade allting, bäddade om i soffan, fixade lite med disk osv sen begav jag mig hem mot pappa.. Idag tror jag att jag ska hänga med hasse och bara chilla.. förhoppningsvis iaf.. annars ringer jag väl någon :)
Eller så skejtar jag, eller så övningskör jag.. beror på hur trött pappa är när han kommer hem..

Oavsett vad som nu händer så måste jag iallafall städa först. OCH DUSCHA.. ohmygod. äntligen hemma <3 inte för mammas dusch suger.. men jag hade inte så mycket ombyte där xD

Ska strax försöka förstå mig på programmet som finns på datorn, som är till mobilen, så man kan ladda över grejer.. för jag har några crazy videos från liseberg :)



Home sweet home!

I några timmar iaf :) Har vart hos pappa nu sen kl. 16 typ... :D Har vart skönt och nice! men ska snart till a6 med pappa, klas och hasse.. sen skjutsar dom förmodligen mig till mamma igen.. ska stanna där en natt till :) Städa och mysa osv.. (Y)

Jag har äääntligen bilder! <3 Och snabbare internet :D wie.. ! skriver nog en gång till innan jag drar :)




Hoppas ni har haft en aaasbra dag! Tänkte ta att ÄNTLIGEN svara på dom jävla kommentarerna nu imon, då jag har bra internet igen :)

aaaarghh!!!

Alltså?!! Så fucking camillas otur....! Så fort jag hade publicerat det förra inlägget så tänkte jag njuta avmusik sista biten Av resan... Då lägger ipodhelvetet Av... Wtf liksom..

omw till sjukgympa!

Hojj! Det är fint väder, men kallt ändå.. Jag är som sagt on my way till sjukhuset för gympa.. Preciiiis när jag steg utanför mammas port till, där Hon har sin lägenhet, så insåg jag att jag är en fucking timme tidig!!craaaaaap
 kunde fan sovit.. >.<
så eftersom jag nu är tidig så passade jag på att skriva det här när jag väntar på bussen.. Ganska askallt tbh.. Meeeen det ironiska är att jag bestämde mig att inte gå och sova igen, just för "det fina vädret"... Attans. Meeeen nu sitter jag ändå på bussen :) är sjukt trött.. Hann inte ens ta min medicin I Morse. Gick upp så sent som möjligt.. 17 Mins hade jag på mig hemma..

Idag åker btw wiktor hem.. Men bloggandet kanske inte ökar eftersom jag är hos mamma.. Hennes nätverk är väl inte direkt det bästa ;) men duger till henne dock.. :)

Haha aawww!! Det sitter en cute indieboy på bussen, framför mig, faced bakåt.. Han har supercute krulligt hår, vilket påminner mig om min fina fina bror hasse <3 aff. Jagvill så jättegärna bo nära honom.. Men det kommer juinte hända nu :( när jag valde linköping.. Ufft.


Snart är det en feeet wall of text här, utan bold för jag mobilbloggar, så jag avslutar med ett tips på en mysig låt som tog ett tag för mig att gilla.. Men textenär så himmla himmla fin! First day of my life med bright eyes

Oslo, baby?

HEY!:D sitter fooortfarande hos mamma.. käkar kärleksmums nu som jag, wiktor och jossan bakade igår :) Jag saknar pappa lite =(.. men ah anyway, jag skulle ju fixa bilder till er... och såklart fattar jag inte ens hur man fucking sparar ner dom från jävla hotmail..sitter inte på min dator, och den här har något annat jävla program..
Men nu fan?? HAHA VAD ÄR DET HÄÄÄR.. omg. nu kunde jag spara ner som vanligt.. aff...

Aja ;D Här står jag i en klänning som Sophie äger.. Det är jossas vän.. vi var hos henne när jossan hade hennes lägenhet.. och jag var fan i paradiset.. Hon hade sååååå mycket XS kläder <3<3<3 men väldigt mycket var ändå för stort.. förrutom KLÄNNINGARNA.. omg så jävla bra dom var <3 älskade dom.. aff.. och anyway här står jag i en som jossan sa att Sophie tyckte var lite för liten











Sen funderar jag på om jag ska till Oslo i helgen? det beror på vad kirsty tycker :D .. hoppashoppashoppas!

ööhm..ja just ja.. hade lite mer bilder att visa :)
Det var valborgsfirande hos Leena :D



Det var några trevliga göteborgare där som hade med sig massa finöl.. och jag gillade faktiskt en! Wtf?! haha..det var någon veteöl... anyway... jag träffade även Tim, mitt ex.. det var lugnt faktiskt.. och han var asglad som vanligt när han är full.. och så hade han några cp jävla ögonlinser.. höll på att skita ner mig när jag såg det.. blev riktigt rädd .. fyfan.. känslan jag fick var verkligen typ "shit nu dör jag"..obehagligt..

I måndags var jag på badhuset. Jag som hatar vatten.... det gick faktiskt ganska bra.. Dock höll jag på att börja störtlipa en gång.. men det gick.. efter att jag hade andats ut paniken... fyfan.. och tillslut var det faktiskt rätt kul :).. Sarah var med.. Ååh vad jag gillar henne <3 haha..
Nyduschade. Wiktor, jag & Sarah











Det cparrrr

afffff.. bilderna som ni skulle fått igår cpade tydligen. ska försöka fixa åt er :)

SOMMARLÅT ;D

Heeeey! haha en sak som jag måste berätta :D Om awesomelåten som gick igång på min ipod innan. SOM SOMMAREN!!! :D Jossan, kommer du ihåg den ?:D


Här kommer hon med som som sommareeen<3


Förövrigt är jag fortfarande hos mor men har några mobilbilder att visa:D skickade över via mailen och nu sitter jag vid en laptop sååattee, det är nice :D


True blood

Blir lite trueblood nu innan jag ska lägga mig.. Mamma och jag lagade lasagne idag :D  imon är det måndag, vilket innebär sjukgympa.. men jag ska också iväg till blodprovstagningen för waranet :) har inte så mycket att berätta om nu.. Festen igår var riktigt trevlig :) Jag träffade Tim också, vilket var mycket enklare och roligare än vad jag förväntade mig... åh vad jag längtar tills jag har en egen lägenhet! Har vart hemma hos mamma ensam med wiktor nästan hela dagen.. shit vad fridfullt det är när det känns som allt står still..



hos mamma - mobilblogg

Heeey! Jag är just nu hos mamma, ska Stanna här några dagar... Idag är det första ma, jag har inte demostrerat. igår firades valborg :D tyvärr inte på stranden som det var tänkt, utan hemma hos Thea och sen hos leena :) det var faktiskt trevligt och kul trots att inte så mycket wow- igt hände.

Ska strax gå iväg och handla saker till lasagnen som ska lagas lite senare.. Har inte med mig min laptop till mamma, så vi får se hur det blr med bloggandet och bilder :( mamma har ju en laptop men den är ganska seg

RSS 2.0