En helt okay dag.. Baltitt imorgon :)

åh hej allihopa igen :) .. ska strax lägga mig och sova.. har dock tusen saker på sängen.. de kastas väl ner, ska ju endå städa imorgon hade jag tänkt..  OH god. har inte tagit min medicin :|.. måste göras!  anyway.. tänkte bara skriva om vad som hänt idag..
Vaknade kl 7 och sen somnade om till 10, var vaken i en halvtimme och sov sen i 2 till.. ville ju upp för att spendera tid med wiktor men det gick fan inte, jag var bara så jävla sjukt trött.. usch.. så wiktor fick underhålla sig själv medan jag sov vidare... sen glodde vi på shutter island, käkade lite osv och sen var klockan redan runt fyra så vi drog iväg till stationen och jag släppte av honom.. sen var jag ju som vanligt hungrig så jag tog en pizzaslice hos pizzabuffén på juneporten, tog vegopizzan i hopp om att det var den SUUUUPERGODA vanliga. men gubben har bytt vegopizza :( dåligt! den var såklart god men verkligen inte ens i närheten av den vanliga vegopizzan.. AFF vad besviken jag blev...
sen drog jag hem till pappa, pratade lite med hasse & klas, sen ringde jag boris och drog iväg till honom för att grilla.. maten blev skitgod, Torbjörn fixade den ;D is nice! och ja.. vad ska man säga?.. det var väl typ det.. o.0.. vi glodde på lite futurama.. inget speciellt direkt.. men det var trevligt att se laban och torbjörn utöver det vanliga..

Imorgon går förresten min bror på balen med sin tjej! :D... ska bli awesome att se :D.. och jag måste ladda kameran kom jag på nu... åh!



Jag & Tim för snart exakt ett år sen (minns att balen var sista maj ;)) fan vilket jävla minne! (H)..
Jagoch tim gick i blåa nyanser.. Hasse & leena ska gå i bruna :) Kommer nog bli sjukt snyggt! de ska inte ha sådär baligt, utan mer casual typ :).. Själv ville jag verkligen klä upp mig och känna den där balkänslan.. men jag kan nog lova att leena kommer känna sig som balens prinsessa ändå, när hon går ihop med hasse :)
Om honi nte gör det så blir jag besviken på dig broder, det ska du veta!





Som vanligt så gjorde MC mitt smink ;) .. haha.. och mitt hår.. FA NVAD JAG VIll ha tillbaks mitt LÅÅÅNGA jättefina hår! =( .. det var uppsatt på balen och ändå lika långt som mitt vanliga nedsläppta är nu.. aff!





Dagens låt är iallafall Jessie J - Do it like a dude.. har lyssnat på den halva jävla dagen xD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0