Kyckling <3

MMMH jag älskar kyckling! Hel kyckling är bäst<3 .. men inte bättre än t.ex. perfekt stekt kött som är saftigt och yum yum yum! Maten är snart klar, den var inte riktigt klar när klockan ringde nämligen.. Nu har jag två matlådor och en middag idag, is nice! förövrigt idag så har jag diskat jättemycket och tvättat spisen och skrivit labbrapport samt vart i skolan.. Nu snart så ska jag käka, sen är klockan halv 8.. då blir det nog att ställa undan all disk och torka av bordet, diskbänken m.m..
Sen ska jag kolla buss och tåg biljett till helgen och till den 16e/17e till närke eller jkpg eller karlskrona, beroende på vart jag ska. Närke skulle jag först, men hasse flyttar den helgen så kanske åker till honom i karlskrona, eller så åker jag till jkpg så pappa skjutsar oss båda ner till karlskrona? jaja.. måste iaf kolla sånt.

Sen efter det så ska jag se på lite tvplay, packa till helgen och gå ut med Donnatello, sen blir det sängen :)




bild från när jag bakade sist ;D

DUKTIG CAMILLA!

Jag har asont i ryggen nu, har stått upp aslänge och suttit konstigt dom andra timmarna.. Håller på att laga mat, det är snart klart.. blir stinas kyckling (typ, fast billigare variant) med ris och sås. önskar att jag hade kokt potatis men i didnt. Doccck önskar jag också att jag hade gélé, i didnt.. =( skrviver snart igen för nu plingade äggklockan! :D

Brr it's cold in here, there must be some torros in the atmosphere! ;D

Jag tänkte ha rubriken "HEJ MINA KÄRLINGAR!" sen insåg jag att jag inte ens vet vad ordet kärling betyder.. vad är det? är det någon man håller kär? eller är det en medicinsk term för kärl-grejer?
Det fick iallafall bli en cheerleaderramsa som rubirik. JÄVLAR I MIG vad det blåser här. Jag blir så besviken. Jag vill bara kunna vandra med min hund och ha det bra utan massa mr. wind överallt. Igårkväll när jag gick med hunden så var det awesome, det var lite kyligt men ingen blåst.. utan bara lugnt och fint gick vi, busade lite och det var faktiskt inte ens regningt och geggit.
Just nu ligger finhunden bakom min rumpa och värmer sig <3.. vi sitter på en "får pläd" tillsammans, det är det enda som är kvar i vardagsrummet typ..



Donna är en sån hund som kan lägga sig precis vart som helst och ha det gött. Hon verkligen släpper loss alla små minimuskler och lägger sig som en säck potatis.. eller typ.. helt.. tänk er en sövd hund, ungefär SÅ tung känns hon när hon väl ha bestämt sig för att lägga sig någonstans.. hahaha..


jaja, nu måste jag börja fixa innan skolan :) Bussen går om typ 30 min..

ITS A DAWG!



Igår så fick Donna lite manikyr och skönhetsbehandling (som hon inte tyckte om.. hahaha!).. Klippte klorna, filade lite på dem och även så badades hon.. hon skakade mest hela tiden och ville ut där ifrån, men hon fick massa hundgodis :) Sen var hon inte rädd för hårfönen heller som tur var :) Så hon blev alldeles mjuk och fluffig och varm fast att vi inte använde hundschampoo ..

Ska nog käka lite soppa nu.. Igår vid midnatt så ställde jag mig och gjorde räksoppan som jag käkade på 60årskalaset förra helgen.. heheh.. den är så jävla god! och min blev också såååå god! jätteperfekt. Tack för receptet söta bitte! :D

Sötgubben

Sitter och skriver labbrapport atm.. Lite beräkningar och grejer.. ska kolla mer på TVPLAY sen och fixa iordning lite tills skolan imorgon..

Fick btw hem ett paket för några dagar sen, från han sötgubben vars plånbok jag hittade :) Han hade skickat mig en bok, ett brev och pengar.. haha ascute.. så hade han skrivit att han typ inte kunde tacka tillräckligt och så skrev han lite om att han hade pratat med min mamma (ringde dit) och fick reda på hjärtfelet o.s.v. så sa han att livet blir enklare om man får kontakt med jesus typ.. så skickade han med en bok som hette "världens lyckligaste" som handlade om att bli frälst typ.. eller något liknande, har inte läst än.. Wiktor gjorde det dock lite grann.. Han förstod att det handlade om pingströrelsen .. Damon som skrev boken berättade om sin farfars upplevelser, som lät som världens sience fiction haha.. Han hade offrat ett "inte godkänt" djur till gud och det visste ingen om förutom honom, han hade skurit av tjurhuvudet och gömt det (tjuren var blind, inte godkänd att offras till herren då) men då kom en profet (som också hade sagt till honom förr i tiden att hans fru skulle föda en son exakt om ett år och en dag, vilket såklart skedde) och hämtade den gömda påsen med tjurhuvudet.
Farfarn visste att han inte hade blivit sedd och undrade hur profeten visste, han sa att gud sa det till honom.. sen så ..öö..det var något om att farfarn också ville känna av det eller något, då tog profeten sina händer och satte mot farfarns huvud och då började han be på ett språk som ingen av de ryssarna visste eller hade hört innan.. Det var tydligen tungotal..

haha. jaja :) Det var underhållning till min diskning iallafall så det var ju trevligt :D



ska snart nana.. men måste ut med vovven först ..och skriva mer labb


Tv play

ehehe.. sitter just nu ( leona har inte kommit än ) och kollar på lite serier jag missat under plugget. TV PLAY är fan awesome. Asbra ide!
anyway.. Nästa helg ska jag till helsingborg, för julbord som jag skrev om.. MEN framförallt så är det julmarknad där nere säger tobbe (wiktors vän) och wtf VAD UNDERBART MYSIGT :D sen blir det lussebulle bak, julgodis fix och massa annat kul :D Cant wait! awesome.. Synd dock att jag inte kunde hänga med kirsty denna helgen men jaja :) Så blir det iblaaaand..



jag har inte sagt hur tentan gick btw! :|.. he. Det är verkligen YTTERST liten marginal. När jag räknade mina poäng på ett ungefär, så fick jag från 22 till 28 poäng typ. Det är 25 för G.. Så det är bara hoppas att jag väger över åt det hållet.. hahaha.. fick svar på tentan via mail, och vad jag kunde komma ihåg att jag svarat (inte säker, så det är möjligt att jag failat ändå) så borde jag få 27 poäng, vilket är godkänt.. Jag hoppas iaf. Men biokemin ska gå bättre än en 3a.. vill inte bara ha G i den.. Det är ju en kul kurs liksom..


Perfect Timing..

Jag har inte riktigt hunnit berätta allting om dagarna nu.. Bl.a. om att jag har sett den nya twilight filmen! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ vad bra den vaaaar! så mycket bättre än alla andra. men jag tycker fortfarande att hon borde vara ihop med jacob. han är snällare, varmare och snyggare. Ljuger inte för att försvara henne. Fucktard vampry =( nej okej. han är också fan tagen ur en saga (no shit hahaha!) och made till en perfect kille ungefär..





Anledningen till att jag såg bion trots pengabrist var för att för exakt en vecka sen, den 22 november.. så kom jag hem runt kl 17.30 från en lång och dryg skoldag av labbrapportskrivande och föreläsningar.. Då så steg jag in
 lägenheten och wiktor sa "stanna!" .. So I did.. eller nej, jag gick nog på toa faktiskt.. toaletten är precis vid ingången nämligen..
och sen tog han mig i handen och in i sovrummet, jag tänkte "yes! han har städat!".. så jag frågade "har du städat mitt rum? :D" men nej. HAHAH.. In kom vi och han satte mig på sängen. Det var röda ljus tända .. cute ! så satt jag där och han gick iväg,  sen kom han med en bukett blommor och en HEL LÅDA med skumtomtar som jag älskar så mycket :D HAHA ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ <3 vad glad jag blev. Jag började faktiskt gråta =(..


Sen.. Efter lite pussar och fjantiga tårar från mig och massa tack och "du är bäst" meningar så tittade han seriöst på mig och så sa han "du jag har en fråga.." och UTAN att jag ens hann tänka att jag skulle prata, så hade jag redan slängt ur mig "oh förfan nej" HAHAH sen blev jag så chockad av vad jag sa, för att jag insåg att jag sa det som en reflex.. HAHA.. så tittade han på mig och skrattade lite, så sa han "vill du äta middag med mig ikväll?"
Det var frågan. Haha <3!!!!
och jag sa att självklart ska vi äta. Minns inte vad vi lagade, men gott blev det. Tror det var nudlar, kyckling, wok och teryiaki sås.. och så sa han även att vi skulle gå på twilight filmen, om jag nu fortfarande ville det (jag hade tjatat som FAN på honom.. hahah! "VI GÅR SÅ FORT JAG HAR PENGAR! DU MÅSTE!!!!"..) och självklart ville jag det.
Vi reserverade biljetter, men efter maten blev vi så jääävla trötta (ville egentligen från början bara hem och sova från skolan.. heh) så vi somnade och sa att vi skiter i filmen. Men vi vaknade bara någon timme efteråt och då gick vi på filmen ändå på kvällen :)
Det var LÄTT värt det, även om det var segt att gå upp dagen därpå (but I DID!)




Sen i söndags, denna söndagen som var nyss.. Då var det julskyltning här.. Mysigt! Fast.. vi hittade typ ingenting.. vi hittade en scoutkår som fortfarande hade sina stånd öppna.. Klockan var väl 15 när vi kom ner, marknaden skulle stänga 16.. Men vi fick iaf åka gratis häst och vagn :D Supermysigt! trots att det var storm hihi.. AWWW <3.. jaja.. det var awesome. och hästen var ascool ärligt talat.. helt musklig och söt och... mmh! det lät så fint när den klampade med sina hovar i gatustenen..



Kakburken är tom, Wiktor är hemma och tentorna är klara

och jag har bara en sak att säga till min sötnos: tack! för att du fixat med saker varje dag när jag har behöv plugga.. eller ja, nästan varje dag iaf.. helt amazing är du <3

och nu när tentorna är klara och wiktor är hemma så har jag huuuuuuuur mycket sparetime över som helst. Idag blir det dock rapportskrivande med leona :) det är asviktigt att det blir bra..
Sen ska jag städa .. just nu står vardagsrummet typ helt tomt. Supernintendot ligger här, och min soffa, Gabriels stora vita hylla.. sen är det inte mycket mer.. Gabriel har flyttat in tvn, soffan, tvbordet, vardagsrumsbordet osv till hans rum.. För snart kommer ju wiktor bo här, så då får vi både mitt rum och vardagsrummet :).. Funderar dock på vadfan vi ska ha här? Ett vardagsrum I guess? haha.. Men då får vi köpa bord och tvbänk.. Han har tydligen tv så det är ju bra, och dreambox vill vi införskaffa oss också så vi kan ha massa bra kanaler att titta på :) Har blivit rätt så besatt av national geografics och nature kanalen osv.. sen får vi inte glömma cartoon network :D om man nu kan ha den? Aja.. vi får se :) det blir nog bra...

Det blir rätt så många uppdateringar idag tror jag, trots att vi ska skriva en nogrann rapport.. men jag skriver lite nu tills hon kommer och drar upp dom på "tidsinställda inlägg" ist ;D


Önska mig lycka till

för jag tror faktiskt att jag behöver det. Gjort 5 st testtentor, varav 3 blev G, men bara med 2 poängs margnialer.. heh. crap.

Anal.

Sitter och försöker lära mig alkylhalider. Allting slutar på anal. Det är jobbigt.. Jag blandar ihop allting. Ester är iaf R CO OR .. och det är när man reagerar alkohol med karboxylsyra. .. jaja. men back to studies! hoppas ni har en bra dag och slipper analer som jag måste kämpa med ;D

Pizza time?

heeeh ;D jag och wiktor åt pizza idag. Jag orkade inte fixa mat, och han var supersugen på pizza och orkade inte heller göra mat. Så pizza it is.  Sitter här och pressar igenom organkemin, går rätt hyfsat faktikst. men trögt.. Och det är så förbannat tråkigt ärligt talat.. aff. aaja :) På måndag kl 08 till 12 har jag tenta i organisk kemi (3hp bara) och sen efter det direkt så ska jag sätta mig ihop med leona och skriva en asfet labbrapport. En rapport på tre labbar, så den kommer bli stor. samt en till liten laborationsredogörelse.. De ska in på tisdag kl 17.00 senast, så hela tisdagen går åt till labbarna också, men sen (SEN!!! :D:D:D) då är jag tamejfan inte upptagen så mycket med skola och då kommer uppdateringen här öka igen :)
Imorgon går åt till att plugga röven av mig, precis som idag, och även lite julskyltning tänkte jag och wiktor hinna med innan han åker hem :)
Det är helt galet att det är första advent imorgon. wtf. haha



till helgen åker jag till helsingborg för att mysa med wiktor och även gå på mitt absolut första julbord :D spännande! och YUMMEEH! och sen efter det så är det bara att plugga ytterligare tills den 16e december då jag har min sista tenta för den här terminen, i biokemi (6hp) och sen blir det att åka hem till fina småland :)

Åååh. Snart är det jul. Helt otroligt! vet ni vad det absolut bästa är? Jag slutar så pass tidigt på universitetet iår att jag hinner med allting utan att stressa, jag kan mysa runt, baka julgodis och kakor och julhandla och pynta och umgås med min alldeles perfekta underbara familj, all christmastime long :D


MIwh!!! ne hhihihi nu blev jag så peppad så jag ska använda energin till att göra något bra med organkemin :D

CSN rullar in.

Hejhopp! jag sitter här och pluggar. När jag ser csnpengarna rulla in på kontot så ger det mig mer pepp. Var inte alls pepp igår. Fyfan. Dum dag var det.. Men nu ska jag plugga. CSN får mig att tänka på att jag faktiskt lånar pengar för att få en bra utbildning. så jag borde verkligen sitta och plugga till tentan som är nu på måndag.



Organisk kemi. Jag hajar ingenting, men det beror mest på läraren. Det är så synd, har aaaaaaaaaaldrig tyckt illa om en lärares sätt att lära ut. Men den här snubben. herregud. det är synd.. för jag fattar verkligen ytterst lite. blä.

Kalas och middagar! :)

Hejsan! Nu sitter jag förmodligen i skolan och är på min sista föreläsning.. Fixade det här tidsinställda i morse ..
Jag berättade aldrig vad jag hittade på i helgen, förutom på fredagen då jag shoppade med mamma och hittade sötgubbens plånka :)

På Lördagen var vi och firade världens bästa Bitte.. Pappas moster! :D Hon är så mysig! Hela 60 år fyllde hon.. det kan man verkligen inte tro.. Min familj (exklusive mamma såklart, och hasse) var där, min kusinfamilj var där och även farmor och Bittes sambo/pojkvän. Vi började med att sjunga och gratta henne och pappa höll även tal :) It was awesome!



Sen .. kommer det mest godaste på hela kvällen (ja! Godare än tårtan :|) .. En räksoppa till förrätt! Har ALDRIG gillat soppor överdrivet mycket, men jävlar vad god den här var!
Sen tog vi och åt middag.. Som vanligt fanns det miljoner saker att välja på :D och jag smakade granatäpple för första gången i mitt liv, spännande! ;D Efter middagen blev det chill och snack en massa, samt lite bus med mina unga kusiner, ihop med mina äldre kusiner..  Därefter blev det tårta och kaffe m.m.. yuuuuummie! Det var en marängtårta (Bitte gör fan alltid det, haha.. jag minns när jag var liten och vi brukade åka ut till henne och pappas kusiner (bittes barn) för att fira något.. Då var det alltid marängtårta, och det var den jag längtade mest till, ihop med hammocken.. haha :D) med någon chokladkräm och rispuffar och grädde tror jag.. Yum yum yum!
Supersöt och god! :D


Sen blev det lite mer sociala aktiviteter tills vi begav oss hemåt allihopa..


På söndagen var det middag hos farmor, inte något speciellt skäl, hon brukar bjuda hem oss på middagar under helgerna..:) Vi åt kallops (stavning?) och även kasslergryta.. Yumm! Det var klas, jag och pappa samt lillen, anna, melker, nellie och elin ;D och självfallet även farmor..

Jag åt såååååååååå mycket i helgen, så jag har fan gått upp 2 kg :| hahaha.. men det kändes som allt jag gjorde var att äta ärligt talat.. Även hemma hos pappa när vi inte gjorde något så åt vi yoghurt, kexchoklad, cola, bakelser, glass osvosv.. och på fredagen åt jag ju på mcdonalds där jag hittade plånboken.. haha.. aja nu måste jag kila till skolan snart :)

Organisk kemi tentaplugg

ALLTSÅ. omfg. är det något jag hatar fr.o.m. nu så är det organkemi. Jag hajjar ingenting, och vill tamejfan inte skylla det på läraren som är helt kass.. men I cant do anything else liksom.. Fan. Och så har vi ingen litteratur utan bara massa random notes.. som man inte fattar ett skvatt av. Hej tentafail!

Jag börjar egentligen kl 15 idag, men ska till skolan nu vid 10.30 för att skriva labb och plugga. fy vad tråkigt =(. men I will manage! För jag är duktig :D och btw en sorglig saK. Jag började ju med min egna "terapi" grej.. att försöka att inte vara tjurig tills nyår. Jag failade i förrgår. Blev skitarg =(.. men iofs bara ett litet tag, men still! det var lite onödigt.. Lite..


Tjurig milly för ett tag sen >.<

Min buss går här utanför om en timme, så jag måste packa lite grejer, käka piller och fixa iordning mig.. Wiktor tar alltid Donna åt mig på morgonen när han vaknar :) Så gulligt! <3

Igår låg jag iallafall och läste igenom alla papper.. Förstod liiiite mer då, men det är så mycket "glosor" typ som man bara måste plugga in. Jag hatar sånt.. Fattar inte =( Jag vill ha formler och nummer som man sätter in i formlerna.. vill inte plugga in exakt vad ester har för funktionell grupp och alla dom andra, eller vilka som är mättade och omättade, eller hur en jäkla additionsreaktion ser ut. Det är inte ens formler!! Det suger =(


jaja. I will manage hoppas jag! det är endå bara tre poäng så provet kan fan inte innehålla allt skitsvårt som han har gått igenom..

I be popin' those pills.

hellu. Har en stor 2 cocacolaflaska jämte mig.. Dricker ur den och tar mina pilller. Such a slusk. hahaha.. aaaah anyway det är fint med mig men jag är trött så in i helvete.. och jag ska plugga heeela jävla veckan till tentan i organisk kemi (jag fattar ... vääääldigt lite av det här. Herregud. Och anteckningarna?? De är bara katastrof. Allvarligt talat. Varför gick jag på föreläsningarna? han sa ju bara vad som stod på over head papperna( som går att ladda ner på hemsidan) anyway...)


Bild från innan jag flyttade hemifrån när jag packade meidicinskåpet..


Min helg har vart... Fylld av godsaker^^ och väldigt mysig och trevlig och underbar! Dock måste jag börja packa osv nu... blä, nu fick jag ont i huvudet.. Ha en fin dag iallafall :)


In da hemstad jao!

haha, ja! för så pratar man här in tha hoooood! haha.. nej, jag bor ju faktiskt inte kvar på öxnehaga tyvärr.. jaja.. NU äntligen har jag satt mig ner hemma hos mamma.
idag har vart en händelserik dag.
Vaknade 06 och skulle till skolan. packade inför jönköping, fixade med matlåda och alltihop, samtidigt som jag kände mig illamående men pigg.. jag sket i skolan tillslut och bestämde mig att strunta i skolan precis när jag skulle ta klivet ut genom dörren för att åka till skolan..Somnade om och sen vaknade jag 09.. jag och wiktor låg mest i sängen och sen insåg jag att jag kanske borde äta, så jag inte mår ännu värre i magen.. så vi gjorde mat.. runt 12.40 hade vi käkat klart.. idag blev det stekt fläskkotlett och friterade pommes med bearneissås..

Vid 13 gick jag ut från lägenheten för att ta bussen.. den avgick från resecentrum 13.45 och var framme 15.20 på jönköpings station.. heeela vägen pratade jag med kirsty i telefon haha.. och när jag kom fram så mötte mamma upp mig, vi gick på stan i några timmar och hittade massa roliga och snygga kläder! :D awesome! Sen skulle jag på toaletten på mcdonalds, då hittade jag en stor läderplånka vid handfatet..

En stackare hade glömt sin plånbok. jag kollade efter körkortet och enligt mig så var det på en riktigt konstig plats.. Det fanns 2 stycken "sedel-fack" och i den yttersta låg hans körkort.. Så försökte jag hitta honom på eniro.. han var född 38 så han var rätt så gamal.. jag trodde inte han hade en telefon.. men sen rotade jag runt lite mer i plånboken och då hittade jag hans visitkort .. så jag ringde mobilnumret som stod där och då svarade en röst! :D



han visste inte ens om att han hade tappat sin plånbok..så möttes vi på mcdonalds.. han blev rörd och så sa han att han var förvånad över att det finns så ärliga människor idag och han kundei nte uttrycka sin tacksamhet tillräckligt och då sa han att han skickade guds välsignelse över mig .. haha så himmla söt gubbe! Allt var värt det så fort jag såg hur glad han blev.. ååh<3 så fick han en go kram, sen rotade han fram en femhundralapp men jag sa nej.. sen tryckte han istället ner 200kr i fickan på mig och så tackade han massa mer och sen sa vi hejdå, då sa mamma "visst har jag uppfostrat henne bra" och han höll med..sen ringde han en gång till och frågade vart jag var, för han ville ge mycket mer och ville ha min adress (förmodligen till blombud).. då sa jag att jag satt på mcdonalds men jag tyckte att det räckte när jag såg hur glad han blev.. han kom förbi igen och jag gav min adress sen så sa han massa snälla saker igen och då sa jag att "det känns så jätte skönt att någon faktiskt uppskattar att jag är snäll. jag brukar alltid vara snäll, men det är ingen som uppmärksammar det, men det var helt klart värt allt letande efter dig för att nu såg jag hur glad du blev.. det gör allt värt helt plötsligt.. "
Sen tackade han några ännu fler gånger och sen begav han sig :) Sen ringde han just nu och tackade ännu en gång och sa att han inte skulle glömma hur snäll jag var.. SÅ GULLIGT!

Sen iaf, åkte vi hem efter att vi käkat .. :) nu sitter vi här.. chillaxar.. Imorgon är det a6 och även släktkalas :D.. fick massa fina saker idag av mamma :) benvärmare och grejer.. aja nu måste jag gåååå :D ha en underbar dag!

Huvudvärk och laborationer.

Hej. Jävlar vad jag har ont i huvudet. Fyfuck ärligt talat.. Nu ska jag iväg till skolan och ha labb i 4 timmar. Jag önskar att jag hade haft några panodil kvar, men det verkar som att wiktor har käkat upp allihop.. >.<

har inte hunnit skriva på ett par dagar.. Igår hade jag skola och kom hem 16..sen gick jag och wiktor direkt och storhandlade, därefter lagade vi lasange och sallad och under tiden som lasangen var i ugnen så kom min gamla vän amanda hit.. awesome dag. eller eh, kväll! Vi drack te, käkade mat (okay, inte amanda), tittade på Dumbo och spelade kort :D

Sen i tisdags hade jag också skola såklart, till 17 så jag var hemma runt 18..därefter pluggade jag till 20 och då tittade jag på tv hela dagen..
En sak som skedde i måndags.. helt galet att ajg inte har hunnit berätta. Men jag tror nästan jag vet vad jag vill bli! :D jag måste gå till skolan nu, och kommer förmodligen inte vara alls pepp när jag kommer hem iochmed den jävla extrema huvudvärken.. men jag ska försöka förklara asap :D


Bild på manda

Skoldag :)

Jag steg upp rätt så nyligen.. igår hann jag inte skriva, jag tänkte skriva när jag kom hem från tvättstugan, det var nämligen tvättdag igår.. men jag orkade inte.. sen somnade jag stenhårt, strax därefter vaknade jag i halvpanik och kände att jag var hungrig. Skitstörande.. lovar att ni ska få bättre uppdatering, för det här suger lite. men jag måste skynda iväg ;D <3


Överraskningar och mys!

Hiiiih ! ;D jag sitter just nu och väntar på att wiktor ska bli klar med något litet på ett spel, vi käkade just .. Idag gjorde vi honungsmarinerade kycklingbitar med ris och såsen blev kokad marinad som blev över.. YUMMIEH.. och nu sitter vi och gluffsar i oss parmaskinka :$

Idag har vart en totally mysig dag! Vaknade segt, gick upp, mös lite med wiktor som redan var uppe, la mig igen för at jag egentligen bara skulle på toa och kissa.. sen kom han in efter att han vart ute med donna, och så vaknade jag pigg och glad, sen gick vi upp och spelade datorspel i flera timmar, tiden flög förbi .. heh.. Och sen blev det mat och hundpromenad och sen nu ska vi se på film ;D .. jag fick välja (H) så jag valde lejonkungen hahah :D yeeeiy!!



Igår kom han hit runt 21.. sen hade jag gjort räkmackor och städat och dammsugit och handlat och pantat och bäddat sängen mm hela dagen innan dess, så jag tänkte överraska honom med massa tända ljus och räkmackor i vardagsrummet. Men nej. För Wiktor har slutat röka så han väntade inte utanför huset som vanligt och tog en cigg. Han skulle in .. DRYGT! för då hann jag inte plocka fram mackorna och tända ljusen. Omg.

Så, han fick iallafall mackor.
Sen, först när jag sa att jag hade failat med något under matlagningen, så fattade han att jag hade gjort dom. Haha. Idiot =( han trodde jag hade köpt dom.. och bjöd på det.. som en överraskning. Wtf. HAHA...

aja.. det blev lite fail, men still it was nice.. nu blir det film! ;D

Jag har världens bästa pappa <3

satt på bussen när klockan var 11.10 och lyssnade på Rihanna av alla saker. så tänkte jag.. "är det såhärjag ska spendera den sjukt sällsynta minuten?".. sen ringde pappa exakt då. så sa han "nu kan jag säga att jag pratade med världens bästa dotter när det klockslaget var" .. aff han är så bäst ! :D  och så pratade vi i några minuter. jag städar här hemma, så jag kommer inte skriva mycket idag. Men jag UPPSKATTAR verkligen att folk läser. jag blir nästan lite rörd helt ärligt..


1111111111

AWesome dag och tid! :D Förövrigt så är det en awesome dag. Wiktor kunde komma hit afterall <3 .. jag har enooormt mycket att göra bara för det.. hoppas dock att eran specialdag blir lika awesome som min :D <3


Studier :)

Helluuu! jag ska precis börja mitt pluggande .. Idag slutade vi 12 och sen drog jag till stan, kollade in "blodtappen" (drop in där man kan ge blod, hur jävla smart är inte det?! ) och tänkte donera, men dom hade inga sånna bössor tyvärr för dom stod kvar på sjukhuset..Jag själv får ju inte ge blod eftersom jag väger för lite och dessutom har hjärtproblem.. Men glöm inte SHARING IS CAREING :)

och sen köpte jag faktiskt med mig en liten blomma hem. En nejlika blev det. jag ville piffa upp köket lite när jag skulle plugga, och den färgen passade jättebra med de lila ljusen som gabriel har i köket hehe.. och den kostade bara 10 kr så wtf liksom..
Sen har jag lagat mat, diskat aaasmycket och vandrat lite med Donna, spelat lite datorspel och chillat typ.. I helgen kommer wiktor :D Cant wait! jag saknar honom jättemycket. Och idag kommer Kirsty hem till sin familj :D wiiie



skriver kanske sen igen :)
förövrigt så har det vart en uuuuuuuuunderbar dag här i linköping! Vädret har vart helt underbart :D 

Donna <3

aw.. sitter på golvet i vardagsrummet, väntar på tvn..  Donna ligger i mitt knä..  så jäkla mysig hund! :D

Min dag har bestått av skola (inklusive seminarie som ska bedömmas) och sen spelkväll med leona och petter :D awesome! nu ska jag chillaxa lite ikväll, jag hinner faktiskt inte skriva mer

Försova sig suger.

BAH!!!!!!!!!!! =( jag vaknade 10.12.. och nu börjar inte skolan förens vid 13 igen.. drygt som fan. Får väl äta lite, ta blodprov och sen åka till skolan och leta efter seminarie-rummet.. för vi har nämligen seminarie idag...^^

Jag älskar den här dagen!

ååååh ! JA! :D
Jag kom just hem från affären. Handlade 5 st fulla matkassar. Träffade en snäll tjej från klassen och nu ska jag baka tre olika kakor :D Måste testa! och därefter duscha, sen har jag msndate med min snygging (H)


Ni får en söt liten bild på en söt liten lilyfis :D


Förövrigt tänker jag göra ett "kommentarssvarsinlägg" inom kort, så vill ni något speciellt så bara skriv så får ni svar strax.. Insåg att jag inte gjort det på flera flera månader :| ... jag har ju flyttat och allt, hehe, lätt att glömma ! sen får jag inte så asmycket kommentarer heller så heh..

its a happy day, oh its a lucky day!

(for everyone but donna...)
JAg har hittat telefonen igen. Gabriel hade lagt den ovanför spegelhyllan i badrummet xD..
och min hund är spysjuk =( .. så jag ska veeerkligen inte ge henne något annat än sin hundmat, tydligen tål hon verkligen inget. Jag gav henne inget i helgen men hon snattade en liten ostbit, pappa gav henne lite hamburgare osv osv hela tiden..

Nu ska jag ut med hunden, duscha och plugga. Imorgon har jag fem timmars hål.. funderar på att gå till sjukhuset och ta blodprov..
Ska bara spärra upp simkortet igen, på något jävla vänster, för nu har jag ju telefonen igen..





förövrigt är jag superglad idag. vet inte riktigt varför.. plus att jag kom hem och fann telefonen. herregud.. dubbel win!


Hilfe ?

Alltså. jag blir så pissed! jag är säker på att jag hade den igår efter att jag vart ute med hunden. skitsamma. För jag behöver hjälp med att ringa tre... jag kan ju inte göra sånt nu. och detta måste jag komma ihåg i skolan så jag kan låna någons telefon. Drygt att inte ha en hemmatelefon tbh.


Mobilen är borta.

Jag har ingen aning om vad den är. trodde dock stenhårt att den var hemma. but it seems not to be. vill ni mig ngt är det skype msn mail eller post som gäller

GRATTIS IRANIII OCH BÄSTBORIS! :D

Hej! tänkte bara dra upp ett kort inlägg och gratta mina söta vänner Samone (som fyller år idag, kl är över 12) och boris som fyllde igår.




Boris längst ut till höger <3 :D

Ofantligt

Definition: Oerhört, enormt, mycket, väldig, jättestor.
Så mycket betyder jag för wiktor, enligt en av hans vänner...
Imponerande.. Jag trodde inte ens dom snackade om sånt där. Fast, det kanske dom inte gör.. Han kanske bara visar det ändå.. även om hans vän är känd för att krydda lite.. så.. om vi iallafall minskar det till "rätt så mycket".. så är det väldigt imponerande.. För mig var det en omöjlighet att få wiktor att visa om han var glad innan.. Han kunde gärna säga när det var något som störde honom liksom.. men bra känslor var liksom inte hans grej.

Jag är iallafall glad. Nästintill lycklig. Eller, är jag lycklig?.. Jo.. minsann! tamejfan.. det är jag ibland

Hey boy. Du är fin <3




Min helg i jönköping var så nära perfektion. Jag missade dock boris och hans födelsedag och yum yum cakes som TB hade gjort.. men jaja, nära perfektion still. Träffade min underbara familj (även hasse som flyttat till karlskrona) och fick träffa Ting ting och samone :D <3<3<3 samt att jag fick slappna av. Eller lite kanske... skolan var ju alltid in my mind.. ja..

I helgen kommer wiktor hit, i veckan ska jag plugga och gå i skolan till 17 nästan varje dag..sen ska jag plugga, handla och duscha typ.. My week.. heh.

Eh.

heh. Jag skulle ju inte dampa tills nyår, eller egentligen fick jag dampa. bara jag inte var ledsen eller tjurig. and Im not. Jag är bara fly förbannad.. inte längre dock, för nu har jag ätit och druckit cola. jag ska söka lägenheter tills klockan blir 20. då är det tvdags för mig och sen ska jag plugga lite..
Det har iaf vart riktigt trevligt hemma i jönköping. och så fick jag träffa samone med :D wiie.. aja. jag är skitlack och supertrött, så jag slutar blogga och börjar söka lägenheter. Beey!

 

JAG MÅSTE HÄRIFRÅN

FAN VAD JAG INTE KLARAR AV ATT BO MED MÄNNISKAN MER. FYFAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! har aldrig skrivit något här WHAT SO EVER om hur jävla PISSIGT det är att bo med människan som jag bor med. MEN NU JÄVLAR är jag trött. SÅ JÄVLA ironiskt. Det senaste jag sa till min familj är "hanhar iaf inte börjat ta av mina matlådor" . tro fan att han gjort det nu när jag kommer hem. Jag vill bränna ner hela lägenheten.

resten av dagen går åt till att söka lägenheter. bey

Goo' mornin' matey!

helluuuu! Jag vaknade ganska så nyligen.. vid 12 ish är jag hos mamma.. pappa ska bara vakna först så han kan skjutsa mig dit^.^

Donna ligger och myser i mitt knä när jag sitter här , so cuuuuuuuuuuuuuuuute! ;D dock bet hon mig igår. sicket as. Hon skyddade sin godis/tuggpinne, fattade jag sen.. -.-

hos mamma vet jag inte riktigt vad som händer.. jag ska iaf iväg till a6 och handla litegrejer till donna..
aja..har faktiskt inget vettigt att skriva tyvärr, men det är rätt bra, för det känns enormt tråkigt om man tittar på min blogg och et bara är massa text och inga bilder... så om det blir lite text istället så är det ju bättre xD

Myskväll!

Nu sitter jag hos pappa, med meg, ebba och donna.. hasse gick precis ut med sin lilla vove lilly och pappa&klas är iväg och handlar ögondroppar och allergigrejer till klas..

Vi ska spela något bordsspel sen förmodligen :) .. Dagen blev riktigt knasig btw.. Fick inte ta blodprov eller träffa warantjejerna, båda avdelningarna hade stängt.. så jäkla dumt! men jaja, det löser jag väl på måndag isåfall ..
och efter sjukhuset så åkte jag, hasseoch pappa hem till pappa igen (pappa hämtade hasse under tiden som jag var på sjukhuset).. här satt vi och drack kaffe och babblade, sen ringde min sötnos och vi babblade ett tag tills Klas kom med munkar och mjölk :D wiiie!

hela eftermiddagen och kvällen har vi gosat med hundar och tittat på frågesportsprogram samt americas funiest videos.. Gick även ut med alla fyra hundar (ebba meg lily och donna) ett litet tag och käkade pizza ;D
aff.. jag.. känner mig trött.. jag gillart inte! Imorgon åker jag till mamma :) ska bli trevligt hoppas jag.. hasse ska också dit :) så då får lily och donna träffas igen..samt att vi förmodligen ska åka förbi skogskyrkogården och tända ljus hos morfar och mormor :) <3 will be good tror jag..
Sen funderar jag på om mamma pallar hänga med till a6, borde köpa koppel, schampoo och leksak till Donna..

nu kom hasse in igen (han hade iofs låst sig ute, så jag hämtade honom, men still!) så¨gotta go ;D


Det blir lite trist...

att inte kunna ladda upp bilder, men jaja :) its still text liksom.. Just nu är jag förmodligen klar på blodprovstagningen.. och förmodligen gick allt bra som vanligt, haha.. och så har jag förhoppningsvis fått tag i ett fint waranhalsband och skrivit ut mina tiotals papper..

jag kommer befinna mig hos min mamma hela kvällen och natten, imon blir det partaj hos samone och vifår se om jag skriver mer idag (detta är tidsinställt) beror lite på vad mamma och jag hittar på.. Vet iaf att vi ska äta yummie mat ;D

Its so wierd..

möööh. jag är inte den som ogillar distansförhållanden, det fungerar om man make it work liksom, precis som alla andra förhållanden.. men en sak som jag känner med wiktor som är riktigt jobbigt. Jag vill vara med honom konstant. jag känner ofta att "aw vad mysigt om wiktor var här och såg det där" , eller upplevde det där eller kunde pussa mig nu eller whatever liksom.. och det är wierd...

jag brukar alltid propagera för distansförhållanden när någon frågar "HUR ORKAR DU?!:O".. det är en viss frihet, och inte för jag EEVER kräver att vara fri, men jag vet att jag själv kan vara påträngande, och då hjälper liksom några mils avstånd upp hela situationen.. DOCK så är det en bra sak för mig med, jag kan fokusera på det jag finner är viktigt, utöver förhållandet. och det är ju då framförallt skolan..

men här sitter jag och verkligen längtar efter att flytta ihop med den här snubben, Som jag helt ärligt inte ens känt så jävla länge? även om vi känner varandra extremt bra, så är det inte direkt länge.. vi har snackat i tre år.. Cmon vad är det anyway? fast ja, nu kommer väl "försiktiga milla" fram igen. Vissa förlovar ju sig och blir ihop efter bara några månaders bekantskap.. men.. ja.. äääh! jag vet inte.

All I know är att jag är så jävla kär och detta är vad jag vill, detta är vad jag ska kämpa för.

Blir det svårt för mig att ha "ett normalt" förhållande (inte distans, alltså sambo ish) så är det bara att alltid ha i tanken att its fucking worth it. Och såklart att jag måste liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiita på wiktor. omfg. hur ska det här gå igentligen?.. Ja, som sagt. Jag vet inte. Men jag är beredd att kämpa för att det ska gå :)





Själva saken som rubriken syftar på, det är helt enkelt att.. det är wierd för mig att känna att jag vill vara nära en person jämt och ständigt... det känner jag inte ens för min familj.. även om jag vill ha dom nära kanske 98% av alla mina minuter, så är det inte ändå 100%.. Okej. FÖRUTOM såklart när jag går på toaletten then I do not want you wiktor, Im sorry ;D <3

nu ska jag vandra ut med vovarna och sen åker jag medpappa till sjukan! :)

Fru blodprovstagare!

Hejsan :) Jag gick upp för typ 20 minuter sen, vart vaken lite till och från sen klockan 09..men det är så mysigt att ligga med tre hundar i samma säng som en själv, så jag låg kvar hehe..
Förövrigt sitter jag just nu hos pappa :) Han jobbar till 14 och sen ska vi iväg till sjukhuset och ta blodprov samt fixa nytt waranhalsband (jag tappade det i mitt rum, hittar det inte längre.. men jag vet att det finns där.. måste bara städa rejäääält för att hitta det :P)..
Efter sjukhuset ska jag bara åka och skria ut några papper (okej, jävlit många papper..) där vår skrivare är :)

Innan dess så ska jag äta, borsta tänderna, borsta håret, ta ut de tre söta små hundarna, ta min medicin och städa undan lite här från igår :)

(jag kan inte fixa bilder på den här datorn, eftersom bildsidan blockeras p.g.a popup skydd m.m.)

Igår kom jag hit runt 13.. pappa hämtade mig 11 i linköping, hundarna satt alla tre i bilen och det gick jättebra! :D Väl hemma så somnade både pappa och jag (hade sovit jävligt lite igår natt xD) och vi sov väl kanske tre timmar.. sen gick vi ut med hundarna och åkte iväg till EKO för att handla limpor med cigg, och därefter åkte vi till A6 för att handla "bra piller på life" (sicken kombo, va? hahaha!) och vi tittade även inpå City Gross, det är verkligen "min och pappas" affär.. ihihi <3 älskar att gå och handla mat.. det finns så mycket roligt och sånt man aldrig sett eller smakat, its just awesome!
Där handlade vi bröd, något annat vi behövde samt en chokladjulkalender ( :D:D:D:D:D!!!!! ) och en smörgåstårta :D!!!!!!

hihih. och anledningen till alla smiles för en chokladkalender: SÅKLART självklart för att den är så jävla otroligt god, men framförallt för att det är en familjegrej. Förra året var sista året jag skulle få en, för jag skulle flytta sen.. men, nu bara.. waow ;D TIMING! hahaha


När vi väl kom hem så käkade vi smörgåstårta och tittade på tv rätt länge, sen var det dags för hockeykväll, då tittade pappa på det och jag checkade film på hans dator istället :) mysigt!


JAG ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄGER!

hahaha ÅÅÅÅÅH! jagvar i skolan i 15 minuter idag, hade dugga, jag satte den.
MEN när jag kom hem så hade en i klassen skrivit "HIIIHIHIHIH FICK FEMMA PÅ ALLMÄN KEMI!!!" jag kände en STOR FET Jävla klump i magen. jag fattade att resultaten hade kommit.
Jag kollade, försökte söka upp "omtenta datumet" men NEJ FÖR JAG FICK FAN GODKÄNT?!?!?! HAHAH JAG FATTAR INTE HUR?! :O helt GALET! När jag kollade svaren på frågorna (de blev utskickade) och jämförde med mina svar (endast svar, inte beräkning osv) så fick jag bara ihop 24p, man ska ha 30 för en 3a.. wtf?!... jag fattar inte! hahah JAG ÄR SÅGLAAAAAAAAD.
omfg. Jag slipper omtentor på vintern?!?!?! hahah.. YES!!!
det lama är, att jag är så glad över denna fjuttiga trea, mer än vad jag hade vart om jag fick en femma, BARA för att jag förväntade mig en stoooor fet fail.



fyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan vad SKÖNT. Och nu ska jag åka hem till jkpg snart :) Ska tjata på pappa att vi ska till mcdonalds under ditresan ;D han kommer nämligen och hämtar mig :)... åååh. alltså. for real? jag känner SÅN lättnad! nu ska jag bara fokusera på resten av kurserna med :D (och alla efter-släntar-labbar)..Ååååh underbara liiiiiv! <3

And here comes that Milly again.

Som vanligt inser jag att det är ingen ide att vara arg eller tjurig. Jag vill vara glad hela tiden. And I honestly wish I could. Tänk om man var glad hela dagarna och inte slösade energi på att vara nere ? Would be so nice :)

Jag har varit rage-free i ca 2 år kom jag på när jag var ute med donna. Och nu kanske ni undrar (ni som inte upplevt det..) vad "rage" för mig är. Ja. det är .. När jag blir ordentligt jävla förbannad. Jag kan inte kontrollera det WHAT SO EVER. jag blir helt galen,berserk och skiter i allt vad folkvett heter.. aja. iaf. sist var i skolan. Då blev jag så fruktansvärt arg på tim.. jag slog sönder en spegel, kallade han för riktigt fula otäcka hemska saker (som jag såklart ångrar fett mycket..), skrek som en idiot och boxade sönder mina knogar..

och.. jag tänkte.. Att .. jag kanske inte är ARG så ofta längre (alltså, inte rage, utan allmänt arg..), men jag är mer oftare ledsen. Whats that about liksom? Så jag tänkte att kämpa ännu lite mer på mina attitydproblem (kallar man det så? när man inte kan hantera känslor? haha.. anyway..)


Varje dag sen jag och wiktor har vart med varandra så har han gnällt lite mindre på livet, han har vart alltid lite gladare och han kommer nästan aldrig hem på dagarna och är negativt inställd till saker som förr.. Det är helt amazing. Och jag själv känner att jag går åt mostatt håll. Kanske inte så konstigt med ett helt nytt liv liksom (att flytta hemifrån är en av de tre stressigaste sakerna du någonsin kommer göra i ditt liv vettu!), massa doktor saker brevid "en normal 20åring tjejs liv" och annat.
Men. jag vet att jg inte är LEDSEN for real, alltså deppig. För jag gillar verkligen det jag har. Jag älskar min fina pojkvän verkligen jättemycket. Det är skrämmande. Men ärligt talat så är det dags att erkänna det.. jag älskar honom liksom! och min familj, även om jag aldrig har dom nära så vet jag att dom ALLTID kommer finnas för mig. Vill jag något så hade de åkt exprä (stavning?) upp till mig och fixat vad det nu var jag ville.
Och min utbildning är häftig! Jag gillar det jag sysslar med. Och jag har en uuuunderbar liten vovsing, jag lär mig om livet och allt vad eget ansvar innebär. Det är fett bra ärligt talat.
men jag tror att det är enklare att bli ledsen om man känner sig ensam. Och det gör jag, verkligen.
Och väldigt ofta.

men. Nu kommer vi till hela Camillagrejen. Jag ska sluta med det här :). Varje gång jag är ledsen eller halvtjurig över något, så ska jag antingen försöka mig på att säga "fuck it" (fungerar dock sällan, för känslorna tränger sig på även om man försöker ignorera dom.. hehe..) eller så har jag en STOR FET LISTA här nedanför om varför jag INTE ska vara ledsen eller tjurig. Varje gång jag känner mig ledsen (tills nyår!) så ska jag läsa den. För att humöret ska vända. Just do it, read the f*ing list och känns glädjen




(jag tror att jag ska skriva den i tredje person? vi får se! blir lite blandat kanske.. heh)

1. Det är förmodligen absolut inte värt det. De få gångerna du är pissed då det är värt det, det är typ de få gångerna som du rage-ar. Så, drop it.  Berätta istället för personen hur du tänkte, säg att det gör inget, för personen betyder mer än det du är lack över.
Är det bara kasst väder som gör dig deppig? Cmoooon milly, inte din grej. det VET jag att jag kan släppa. bara tänk på något annat :)
Är plugget påträngande och jobbigt och oförståeligt? Först av allt. TA EN PAUS. 45 min. Sen go.
Gör något du tycker om och blir glad över, under pausen. Sätt dig inte bara i soffan och deppa, ring din sötsak, lek med donna, baka en kaka, gör något kul kul kul! och dra i dig en liten kaffe mens du pausar :)

2. Camilla lilla. Du lever. Ta vara på det. Precious little life. Det kan försvinna så fort så fort! T.ex. senast idag så bläddrade du igenom sommarbilderna från förra sommarn, där POFF kom det en bild på din vän Felix Söderberg. Du hade inte sett han på 3 år, sen stod han där på baren och var precis lika underbar som vanligt. Nu är han poff död. Påkörd av ett tåg, bara sådär. Inte ens med flit. Så seriöst. Drop that fucking attitude och get a hold on yourself..  Är det hjärtat just som tynger dig?.. Det är lite synd, men fortfarande, du lever. Tänk om du var född i en annan generation. Plus, ditt ärr ser rätt sexigt ut ;)

3. Waow. Världen. Shit. Vad fin den är. Kanske inte människor, men själva naturen, att vi exsisterar och att solen går upp varje dag, att det finns små minimala djur till jättar som elefanter.. det är sjukt. Och det är ballt. Tänk så jävla mycket du har att uppleva. Och tjura är inte ett sätt att uppleva.

4. Varje minut som du är sur, förlorar du 60sekunder på att vara glad!

5. Såklart, återkommande ämne. Din familj. U love them, tänk på dom :)

6. Du är en kämpe. Vafan ska du gå runt och vara halvtjurig eller ledsen över? det är säkert ingenting som du inte klarat dig igenom 1000ggr värre förr.. For real :) och FRAMFÖRALLT tänk på att OM DU inte tjurar nu, så kommer du kanske vara HELT TJUR FRI tills nyår!! galet bra prestation! Och jag vill faktiskt att du ska lyckas med detta. Du kommer vara stolt efteråt.
OCH Så kommer du ha gladare folk runt omkring dig med. Din pojkvän kommer aldrig bli påverkad av en tjurig milla, din familj, dina vänner, klasskamrater och din hund. Alla slipper det. och alla mår bättre när du mår bra..
Sen så förtjänar faktiskt din pojkvän att ha en glad liten tjej. Även om du är arg på honom, så tänker efter EN GÅNG TILL. Är han inte värd det? Jo. And you fucking know it, deep inside liksom!

7. Okej. Vi tar hjälp av sötsakerna, ifall du fortfarande inte är glad! haha!
ÄT CHOKLAD! Eller baka! Eller bara släng i dig massa god sirap! :D Och sen en till sötsak. Din VOVVE! gå och gosa! :D ALla mår bra av att gosa med en underbar söt liten mjuk och fluffig hund ! :D

8. Kolla på serier, läs serier, sånt du skrattar av alltså :D wiiiiie! eller ring pappa?

9. Ring kirsty. Definatly gonna make u laugh ur ass off.

10. Ta till stenen! "Varje gång du är ledsen, håll i den här och tänk på ALLT FINT i hela världen. Så lovar jag dig, min lilla prinsessa, att allting kommer försvinna."


jag har fler tips, men jag tror de här räcker :) GLHF till mig själv ;D

Ibland kan jag bara bli så jävla förbannad på mig själv att jag inte vet vad jag ska ta mig till.

Jag älskar att jag är snäll. Men jag hatar när jag är för snäll för mitt eget bästa. Jävla fittkväll. Istället för att sitta och göra något vettigt (typ öva aminosyror, eller packa tills imorgon) eller att göra något kul ( typ kolla fråga olle, som jag tänkte göra) så sitter jag här och lipar som en jävla bäbis (okej, nej, så illa är det kanske inte. men tillräckligt illa för att jag ska bli pissed-.-) jag hatar sån här skit .
Från början var jag bara .. "äsch /care, jag kan vara snäll även om jag inte får något tillbaks, it will come around" sen bara "ne fuck it det är fan inte rättvist. jag tycker saker ska vara rättvist".. SEN försöker jag "göra det rättvist" OCH DÅ stör jag mig på att jag själv beter mig så. För det är inte okej. Omfg. Och sen blir jag mer och mer arg, och sen blir jag ledsen för att jag är arg, OCH SEN så är jag inte bara arg längre, nej. då är jag ledsen över att jag är arg, och ledsen för att jag inte vågar vara arg, när jag egentligen "har rätt" att vara arg. OCH SEN ännu mer ledsen för att jag inte _VILL_ vara arg.
Do I make any sence? Nej, jag trodde väl det. MEN GUESS WHAT motherfuckers. Jag är en människa, med känslor. Människor med känslor är fan jobbiga, och jävla mindfuck puzzel som inte går att lösa hur man än vrider på bitjävlarna.
och fan. nu kom jag på att jag ska gå ut med donna och ta min medicin också.


Nu går jag ut med dawgien. får se om det hjälper mitt humör.. förmodligen inte. och då lär jag gå runt hur länge som helst där ute. och sen kommer jag somna sent. och sen har jag fuckat upp mitt prov imorgon. great. BEY!

Come dance with me

ååh. HAHA JAG VILL DANSAAAAAAAAAAA. jag vill ut och skaka rumpa. skratta och lola runt, äckla sig på människor och bara känna hur jävla perfekt jag själv är, när alla runt omkring failar . okej. det var lite väl elakt kanske. men for real. det känns alltid så när jag går ut.. Först går jag ut bara för att jag ska få bort den här gaaaaalet frestande känslan att dansa.. sen när det är över, så bara .. inser jag att herregud här passar jag inte in. det är en äcklig atmosfär. OKej FÖRLÅT typ MC som jobbar på en krog, eller folk som alltid är ute.. jag menar aboslut inte att ni är äckliga osv, och jag tror ärligt talat att mc fattar vad jag menar anyway.. haha.. åÅÅH
haha.. sitter och lyssnar på massa keri hilson, beyonces pepp låtar, Starstrukk, candyman, techno skit och sånt.. i love it!



(okej, bilden är typ från 2006 haha, vi skulle mäta ett grässtrå vi hittade. FAN VAD JAG ÄLSKADE dom jeansen. skit också. och för att du inte ska hata mig samone så får du såklart en lite nyare bild postad <3)

anyway! tänkte bara wsäga att jag har pluggat typ hela dagen..och diskat/lagat mat ish.. Imorgon har jag prov. blö!.. men aja, it will be okay.. sen åker jag till jkpg :D Och på lördagen (tror jag? femte iaf) är det iraniiiiii partiiii hos samone :D HAHAH ååh vad jag älskar den människan. vi umgås inte alls ofta tyvärr men hon är en av de ballaste människorna jag känner ärligt talat. så är hon så snäll, ärlig, smart och bara glad och väldigt bra människa med.. its just awesome<3



Fawk. Jag håller på att drunkna..

So bad.
Jag hatar när jag hamnar här, men samtidigt så älskar jag det. Åh. I dont knooooooooow what to dooooooo med mina känslor.
jag faller, Sådär barnsligt, pinsamt jävla kär är jag idag. och jag har knappt ens pratat med min pojkvän hahaha, men det är känslan som är grejen.. Okej öh. nu lät det ju som wiktor är helt värdelös i mina känslors verksamhet, inte sant, men.. tanken på honom räcker liksom vissa dagar.. 

nu ska jag slå på filmen Baby mama som kirsty rekommenderade.. Handlar om surrogatmammor tydligen.. hihi, passande.. Men framförallt en sak som jag måste ta tillbaks. Min babe läser min blogg tydligen, kirsty alltså. haha. nice ;D



jag både hatar och älskar den här bilden.. haha. fan. <3

I love you, oh yes I do :*

Jag satt och letade bilder på Wiktor. Hade inga trodde jag. Men på mobilen hade jag minsann :D














och ursäkta denna "horriboll" bild.. haha. men han fick näsblod, och såklaaaart var jag tvungen att komma där och köra upp kameran i ansiktet på han som alltid med saker och ting.. HAHAH






btw. I win <3!


jag hatar sånna här grejer egentligen, men wtf! när jag har chans på en massage av min pojkvän hur lätt som helst, då tar jag den tamejfan ;D

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ :D MIN BÄSTA LILLA FILUR <3

iiiiiih hihihih :D KIRSTY IS COMING HOME JAO!.. vet ni vad? av alla jag tycker om så tycker jag om henne mest, och hon är ärligt talat den enda som inte läser min blogg av dom jag gillar.. HAHA.. <3 bara en gång, när hon skulle tjuvtitta på vad jag hade köpt till henne i USA , sicket as! :D hahah..
Men vecka 48 ska vi ses, it will be great!
jag skulle hämta min penna vid datorn, för att ha till plugget, så såg jag att hon hade skrivit.. heh. nu är jag fast :$

woooooh.

lols. Det slog mig nu när jag publicerade mitt förra inlägg att det var första november. 1/11 2011. Damn. Snart är det 11/11 2011, men det är inte det jag tänkte säga.. tänkte säga att detta datumet har vart väldigt speciellt för mig, och JAG KOM IHÅG DET?! hur galet är inte det! jag brukar vara sääämpig på datum. Men ja, idag hade jag och tim firat(eller nej, förmodligeninte firat haha, men jaja..) fem år tillsammans. Galet alltså.. OPS! nu plingar det på dörren , beeey!


....min egna lilla familj :|

jag var ute med donna innan runt halv fem.. sen så tänkte jag att "hihi pappa kommer bli så glad över att jag har skaffat en liten vovve, undra varför han blir så glad egentligen" så tänkte jag att det var för hon är så söt, sen tänkte jag.. nej.. han har inte ens sett henne.. Det måste vara p.g.a vuxenpoängen.



Då först insåg jag att. Hallå. Det här är min lilla familj. Jag och Donna liksom.. Jag har grymt jävla ansvar över ett litet liv. Omigosh! .. och hon glädjer mig precis lika mycket som en familjemedlem.. haha det är så mysigt! :D
Jag har blivit vuxen, jag har verkligen tagit och köpt en egen hund (oj, nej, inte köpt. Men jag har en egen hund! wtf).. det är så.. himmla .. ansvarsfullt!  och jag gillar det:) hon verkar trivas och jag trivs med. its just awesome

Det där jag skrev för bara max 2 veckor sen om att "mitt liv börjar nu, det är inte "snart kommer min framtid" utan den är verkligen här nu"..  det blev bara så uppenbart helt plötsligt med ett litet liv att ta hand om och älska..

Nu är det väl vissa som tänker "Men duh. det är BARA EN HUND!" ja. visst, det är BARA en hund. Och hundar "behöver man inte ansvara för alls på samma sätt som människor", VISST så kan man tycka. Meeeeen sanningen är den att om hunden ska må bra och ha ett värdigt liv, då krävs det tamejfan stort engagemang och effort att lägga ner på det lilla livet..


Nu ska jag fortsätta plugga :) Vid 21 blir det tv och sen promenad och sussa.. ^^

Sjuk eller tränad?

Igår berättade jag ju att jag gick runt med en väska på 9,5kg.. Idag har jag sjukt ont i "halsen" typ.. alltså iallafall utsidan ish.. eller det känns som insidan? Menm  funderar på om det inte bara är dom där "senorna" i halsen som dragits så mycket och nu slappnar av?..för t.ex. när jag lutar huvudet bakåt så känns det som jag har ont i halsen med, men .. sen känns det som det när jag sväljer? Så jag vet varken om jag är bara lite spänd eller om jag håller på att bli sjuk ... =/

Idag slutar jag 12 (Y) Woho! Sen blir det plugg, middag, disk, Donna time. ah u know, the usual.. Nu måste jag gå iväg om jag ska hinna fixa med allt :)

RSS 2.0