Första skolveckan alla redan..

... herregud vad fort tiden går!
Jag har haft en hel del bra saker i skolan dock men idag var det tyvärr riktigt tråkigt..
Helgen ska jag spendera med att
.. eh lawl. Skrev detta runt 16 för att jag tänkte att "jag börjar med ett blogginlägg och går sen vidare till allt viktigt" men sen kollade jag nordea, sen csn, sen mailen, började gå igenom alla mina foton till botaniken(tog enooorm tid..) och sortera dem, kolla igenom all information som finns på universitetet hemsida osv osv.. Lagade även mat ihop med wiktor nån stans däremellan och nu ska jag ut med lilla donna :)
Ska upp 07 imorgon för att inte fucka upp sovtiderna heh. så sov så gott nu alla söta och osöta!
 
 
"Små" söta kattdjur hos min kusin ;)

Så mycket fix och don!

haha hey! Jag har massa att göra. Har precis ringt runt till alla företag där jag har räkningar eftersom jag är säker på att jag inte får mina pengar från csn tills förfallodagen (imorgon) så jag ringde och sa att jag betalar asap men att de inte behöver skicka någon påminnelse. Fint!
 
Kollade nyss igenom mailen och rensade där.. Sen kollade jag mitt konto för att se ifall pengarna mot förmodan hade kommit in.. Det hade de inte, dessutom hade det dragits på autogiro från comhem så nu hade jag bara 100kr kvar haha! men det löser sig med wiktors pengar som han håller på att föra över till vårt gemensamma nu, så drar jag comhempengarna från det gemensamma in till mitt istället, så har jag råd med mitt läkarbesök på tisdag samt blodprov på onsdagen ;D
jag har fått brev från posten med som jag ska hämta idag tänkte jag :)
Har dessutom läxor att göra idag och tänkte även göra lite labbrapporter samt läsa i botanikboken.. så rätt seg och tråkig dag, men full med nytta! ^^
 
 
 
Förresten ! :D Ni som gillar tryffel.. Så ser tryffel ut i 4000x förstoring ;) Fyfan haha tur jag inte äter sånt..
 

Woho! Lill lördag ;D

Hellu! Det är onsdag idag, right?
Har iaf spenderat dagen med att plugga.. Skola 08->10 sen åkte jag till sjukhuset för blodprov samt att ta reda på lite information.. Vid 12 ish var jag hemma och då började jag plugga, tills nu  :) Feels goodie!

Ska strax fortsätta, fast utan böckerna och bara med datorn.. Måste organisera lite microskåp bilder på datorn osv.. Blir nog bra..
Igår var det tisdag och då gick jag inte så länge heller, bara 2 timmar.. slutade 12 och åkte hem för att plocka undan tills att städtanten skulle komma.. Har fått städhjälp numera, men inte av landstinget utan pappa betalar för att avlasta min stress och ansträgning..
Sen kom dem, städade fin fint och sen så pluggade jag resten av dagen där också. Plus att vi kollade på sista episoden av trueblood! omigosh vad spännande! haha.

Ooooch i måndags. Första dagen i skolan detta året. Herregud. 4h botanik väntade . Jag var fett opepp. Gillar inte botanik. Kommer dit, har VÄRLDENS jävla awesome lärare?! haha vafan! Det blev intressant OCH KUL! .. jag gillade det! Sen väl hemma spelade jag bara sims 3 :$ Heh. Har börjat spela igen. Inte bra. Men som ni ser så sköter jag ändock mitt hemmaplugg ;) SÅÅatteeeh, så kasst är det kanske inte att jag spelar ändå mohahah!
 

Efter att jag rensat igenom mina bilder här för att se vilka av microskåpbilderna jag ska ha och inte, så ska jag nog spela lite sen drar jag ett inlägg med nån aktivitet från i sommras ;D och lägga in lite middagsrecept på min hemsida där jag kan få tips om vilken middag vi ska göra varje dag.. (hasse har gjort hemsidan åt mig, så jävla shyrre! :D)

(btw. vi har invasion av getingar här i linköping. alltså, på riktigt. inget jag bara säger för att jag är rädd. det stod i tidningarna..Fyyyyy! Hemskt. Dom är överallt och jag drömmer om dem nästan varje natt.. skitkonstigt.. och jobbigt. Men samtidigt rätt bra, eftersom jag fightar min fear lite när jag ständigt måste konfronteras med dem.. heh..)
 

ZOMG BATMAN!

Kom just hem från bion! :D Och seriöst. O MY GOD vad bra! haha.. Svinbra! tänker såklart inte spoila något meeeen here's a funny pic av skurken när han spelade in filmerna i sommras och bar sin mask ;)

Nice suntan

Mysdag!

Helluu! Här sitter jag uppe, vart vaken i 40 mins nu..Sitter och hoppas på att detta ska bli en rejäl mysdag med viktigheter och mysigheter ;)

Jag och wiktor planerar att ta en skogspromenad och även se Batman på bion och kanske göra lite pannkakor :)
Dessutom fixa iordning lite med tvätten och diska.. Så jag hoppas på bra väder (och inte som de senaste tre dagarna, har verkligen SJUKT MYCKET JÄVLA ÖSREGNAT(!!!) och jag skämtar inte. HELT jävla galet . Aldrig sett så mycket regn typ..Ursäkta min uttrycksfullhet haha. men seriously, damn!)  och att bion inte går allt för sent, för jag måste ju fortfarande sova i tid ^^
Bara för det kollade jag bion. Haha! Den går 18.00 så det blir perfekt eftersom filmen är 2h 45mins.
 
 
(den här bilden sparade jag endast till wiktor, haha! jag älskar den, den är så söt! och så mig ^.^)


Vill ni veta en bra sak?! :D Jag har äääääntligen fört över allting från mobilen (filmer, bilder osv) till datorn, vilket innebär 2 saker. 1: Jag kan byta min jävla telefon snart äntligen.. så slipper jag skärmen med skärvor haha..
Sen.. numero dos som är betydligt mer important here är att jag kan blogga om hela min sommar! :D
Oftast har jag inte velat blogga eftersom jag inte kunde lägga till bilder .. men nu så! :D

och trust me, jag har en heel del att blogga om. Sitter en lapp jämte datorn som jag skrev under lovet med saker som hänt som jag ska skriva om.. ;D

Tänkte bara dela med mig av en video...

...som jag tycker var riktigt intressant, kul och fail på samma gång haha..
here you go!
 
 

Det handlar om en kille i New York som låtsas vara en kändis. Han bara hyr in två bodyguards och så är det ett gäng vänner + fotografer som fixar fotograferingen haha.. helt galet bra.

WHARRGARBL

eeh heee. sitter helt nyvaken här och skriver. Ska skriva om min sommar snart i några inlägg men ville bara först säga att min ..öö.. ja just det. mitt skrivande blir nog inte awesome nu eftersom jag är så JÄVLA trött. Kollade på gamla batman igår, alltså eh.. inte den gamla gamla, men bara den förra.. för att peppas till den nya och JAG ÄR PEPP! men den slutade lite sent för mig.. 00.30 somnade jag typ..sovit 6,5h. urgh. Säger som hunden.
 

En dag full med fix! :)

Hejhå!
Igår hämtade vi upp vår fransman som ska bo här i ett halvår, han är jättetrevlig :)
Vi hjälpte även hans vän med att hitta rätt ställe och hon var lika trevlig hon.

Idag har jag löst massa småsaker som jag behövde ta tag i såsmåningom (stavas det ens så? ..lols) som t.ex. rensa bland massa papper, fixa tvätten, skriva in massa saker i kalendern, skolgrejer och organisera så vi kommer iväg till mammas 50årsfirande allihop. Sen har jag även beställt hem lite studielitteratur, hjälpt till med maten och sånt där..

Igår tittade jag, wiktor och Loïc på Amelie från montmartre, den är underbar!
 
 
Ska fortsätta lite här med att beställa biljett till MSIkonsert och ev Henrik Fexeus show och därefter jobbigheter som att fixa min telefon, rensa mailen, göra labbar

Idag får vi en fransk :)

Woho! Igår glömde jag ställa larm, så är stressad som fan nu att fixa allt sista inför vår inneboende :| sååååååå måste skriva fort och liten text bara.. Idag kommer Loic hit, ska bli spännande!

Tjubiduuu!

Hej hej igen :) har under dessa två timmar nu fixat med disken, plockt iordning på köksbordet och även lite i vardagsrummet där jag rensade bland alla mina papper. Herregud.
Har precis strukturerat om i städskrubben/verktygsskrubben.. Snygg kombo. Men vi har så lite verktyg och så lite städprylar, så det fick mixas. men ändå har vi inte riktigt plats med det i skåpet haha..

Chillar nu för att ta min medicin, så här sitter jag med ett glas cocacola och en rad piller framför mig (Y) is nice!
Jag insåg just att jag kommer bli en av "de där äldre generationerna som använder msn-smile-förkortningar" snart.. För alla i min ålder kommer väl ihåg att (Y) var tummen upp på msn?

haha.. rätt wierd. men sant. fan. åren går..
 

Jag läste precis en sak på min ajax spray här...
MAXIMAL EFFECT - MINIMAL EFFORT!
Seriöst. Önskar allt i livet var sådär. HAH!
 
Dock hittade jag inte rätt bild via google men whatever. det står här. fin fint
Nu ska jag fortsätta med att småplocka här(kan inte låta för mycket förens wiktor kommer upp..)
 
 
 
 

O'megheerd!

Hej alla ! Vaken i tid igen *duktig duktig*
Igår hände något riktigt konstigt och fucking typiskt..
Var vaken 07 till 09 typ, sen bara "small det till" i huvudet.. så konstigt. Det bara typ.. kändes som att något brast typ?.. jättekonstigt. Sen tappade jag all fokus på det jag gjorde (läste blogg) och fick extreeeemt ont i huvudet på samma sida som det "kändes som det small till" .. När hela mitt vänsteröga sen också reagerar nån halvminut efter och börjar bli riktigt känslig mot ljus och sen ha en stor "kludd" ivägen för hela ögat typ..
Ni vet en sån där "kludd" som när man tittat in i en lampa för länge? eller solen?.. en sån.
Och jag kunde inte göra annat än ha ont.
Vet inte om det var migrän eller vad det var... Men jag la mig iallafall för att sova .. Tänkte att "sover bara liten stund, wiktor kommer nog gå upp snart, han har ju ändå sovit i 11h" men det blev inte riktigt så.. Jag sov till 11..och wiktor med. Så jävla drygt. Så vetifan om min "ställa om sig till skolan" räknades igår..

Hursomhelst. Igår gjorde vi ju då massa saker. När vi båda sen var vakna och välmående.
Vi städade. Som fan. Och lagade mat såklart..
Igår rensade vi bl.a. hela vårat sovrum (hittade en del saker som ska ner till källarn.. bl.a en stor dörr som bara låg i garderoben...) och även våra kläder. Blev 1,5sopsäckar fulla. (ahaha, den andra säcken var såklart bara halvfull..)
 

(jacka från monki som ser ut som en sopsäck..)

Helvete vad mycket jag slängde. Känns hemskt. men bra. men hemskt..
Dessutom hittade jag en tröja till hasse i wiktors kläder som jag gillade men wiktor aldrig använde. Han sa att det var nån present nån gång.. haha..

Det tog iallafall en jääävla tid att gå igenom och verkligen få struktur på garderoben igen. Vi hade ju typ 3m stor klädhög från tvätten också som bara stod på stolar inne i garderoben, så det fixade vi med. Sen rensade vi bland lakan, påslakan osv och fick struktur på det också, skönt!
Sen gjorde vi även en asgod marinad mha Per Mobergs recept :D och la i revbenen i, så ikväll när vi äter dom så är de förhoppningsvis smarriga som fan :D

Hann även helt klart med badrummet (jag hade köpt så mycket billiga schampoo osv på ullared så vi behövde möblera om lite i badrummet xD) igår och nu har vi väl bara hallen, kök och vardagsrum kvar att verkligen få iordning men det kommer inte vara hälften så tidskrävnade som rensa kläder..
Idag är det dessutom time för att tvätta. Suger ju lite, men man måste göra vad man måste, helt enkelt.

Uhm.. ja.. småfixade även i vardagsrummet och hallen igår, men är inte helt klara där.. Och vi putsade fönster! :D Det blev jättefint! Underbart.Men lite creepy för det var massa äcklig getingar imellan vardagsrumsfönstrerna.. Wiktor fick ta alla fönster. Snällt av honom..

Tillbaks i "linkan"

fan vad fult ord linkan är.. men jag kan inte sluta säga det .. min vän säger alltid så.. och när man försöker vara lite käck och tjusig så blir det linkan. Vafan. TILLBAKS I LINKÖPING! Thats it :D

Ska ägna hela lör, sön, mån åt att städa upp. På tisdag kommer en fransman hit som ska bo med oss! :D Hur kul?! Jag hoppas det blir jävligt kul. Men jag är samtidigt jävligt orolig.. ufft!
 
När jag kom hem igår så hade jag med mig ett halvt flyttlass från att ha bott i jönköping i ca 2 månader. Köpte en stor tv med ljudsystem, köpte massa på gekås och ÖB, hade redan med mig en stor fet resväska och sen hittade vi lite saker i källaren som var mina när vi rensade där, så då tog jag med mig en till resväska, två stoooora feta kuddar, lite tavlor.. Sen har jag fått typ en kasse med kläder från olika människor och så hade jag med mig typ alla mina skor.. Och sen lite annan småskit som också tog plats..Samt en rätt stor bordslampa..

Det gick dock överraskande bra att få upp allt i lägenheten :) Wiktor, my man, bar det mesta. Svinbra.
Och efteråt så fick jag marängtårta med jordgubbar. OM NOM NOM! Ska snart ta en bit till frukost :) Har vart vaken sen kl 07 för att försöka ställa om till skolan...



 
Vi la oss runt 22 och det var faktiskt lätt att komma upp i morse. Skönt.
Föresten! haha ! vi åt blåmusslor igår :) Med vitlök+persilja+smör gratinering typ.. Svingott.Fast wiktors mamma gjorde dom bättre _men_ för att vara första gången (och att ha en "matgäst" som inte ens gillar musslor egentligen) så var det gott!
Jag åt en tallrik ihop med lite bröd. Nom! Fast konstigt hur mätt man blev.. det trodde jag aldrig..

Har hursomhelst en hel lista (typ ett a4) uppskrivet om vad som hänt mig i sommar så jag kan återge det i bloggen :) Ska bara komma till rätta här hemma och kanske fixa upp min dator t.ex. (sitter just nu på wiktors) innan det blir totalmycket inlägg igen :)

LACKAR UR!

Seriöt jävla nya fittiga blogg.se. FYFAN VAD JAG TRÖTTNAR!!!!!!!!!! kan inte ens blogga från mobien! försökte fem jävla gånger när jag var i stockholm. Nää fyyyfn! jag orkar itne blogga någo nu, kom rtt nyss hem från boris.. svintrött . ska upp 6 imon och hjälpa till min ädsta bor att flytta. AWESOME

And Im leavning, on monday moorning!

Hoppas några av er får den jävla låten på huvudet. grr. haha. slipper jag vara ensam. Nu drar jag till stockholm, försöker mobilblogga (dock inga bilder då..) nån gång under resan. synd att jag inte hann skriva om allt igår men jaja, finns andra dagar

Hundpromenad

Om ca 10 mins ska jag dra ut med hundarna för en promenad, sen ska jag spela poker ikväll också, men såklart får jag inte glömma att sova.. ska upp 06.45 för bussen till stationen går 07.23 men tänkte bara att jag skulle hinna med lite mer bloggning! Det är ju så kul :)

Kan ju bara visa tre snabba bilder från midsommar :) haha.. jag testade tequila för första gången.. det var inte så illa, för all smaken försvann ju efter citronen, wich was goooodie!

 
för att vara äkta tequilakille så satte jag på solbrillor och den lilla tequilahatten ;D fint! men sen insåg vi att våran hund Meg borde ju verkligen ha hatten! hahaha.. underbart!

Såååå.. vi fixade det ;D 
Och numera kallar jag henne Megxican pga Mexicohatten ;D
 
 
älskar bilden förövrigt :)
Efter det dock så insåg vi att det finns annat som passar bättre i hatten, typ den andra hundens leksak ;D
 
detta blev rätt bra timing med att gå ut med hundarna, så beey!

Nyttigheter först!

Hej alla :) Måste faktikst ta en paus i bloggandet för att packa till stockholm :) Skriver mer sen om projektet med villavagnen (och visar såklart före/efter bilder), lite andra saker som gjorts under sommaren(gekås, jennypeter,kirsty,liseberg,pirenmys osv), denna vecka, nästa vecka och nukommande helgen (Y)
 
Nu när jag själv kollade igenom min blogg så såg jag att vissa av dom jävla inläggen publicerades ändå... det som "inte gick " enligt blogg.se. fyfan vad drygt.. omfg.
 

Bröllop, bröllop, brölloooooop! :D

Åh. Fina fina Sarah & Oliwer!
De är det yngsta paret som jag vart på bröllop hos. Det var inte hela bröllopet egentligen, eftersom ceremoni i kyrka osv inte ingick, då de redan gift sig borgligt i belgien. Men fest var det :) Och mat. Och dukat bra osv osv.
För att vara ett så ungt par så kan man kanske tänka sig att de inte hade tänkt på allting? Det hade de. Allting var fint och fixat och iordning. Maten vad svingod och .. alla hade en bra kväll :)
 
Det kommer komma en hel dröööös med bilder (så fort jag fått dem via mailen..) och det är ändå inte alla.
Jag hade en jättekul kväll och jag fick äntligen träffa min nyfunna, fina vän sarahs familj. (det blev en konstig mening... lol) och det var lite sad och samtidigt kul att se en av mina bästa killpolare bli så pass vuxen att han gifter sig. Lilla oliwer? haha åh . Jag tycker så mycket om honom. Han har vart en total jävla nöt ibland då han bara inte KAN sluta irritera en . Som en bror kind of. Och alltid lika kul och dryg. :)

antar att jag börjar med att berätta om kvällens start helt enkelt..
Det var ute i uppgränna i en samlingslokal. Har ni någon gång vart i uppgränna? Utsikten är fantastisk. Fotade dock inte det, såklart... men drar en bild från google.
 
Det blev en välkomstdrink (alkoholfri eller alkohol, valde man själv) och lite mingel innan middagen. Samt att man placerade sin bröllopsgåva där de skulle vara och tog sin plats. Det var inte utvalda platser utan man fick placera sig vart man villle (förutom såklart brudparets långbord, där föräldrar och andra närstående skulle sitta) och jag placerade mig nära sarahs bror för att försöka få honom att känna sig välkommen. De pratar inte svenska såklart, eftersom hon är belgisk och så även hennes familj.
 

Till förrätt var det grön ärtsoppa, riktigt riktigt god! Jag gillar inte vanlig ärtsoppa men denna var mumsig! :D 
Jag failade dock lite. Spillde på min klänning. Hade gul klänning. Bravo.
Dessutom hann jag spilla röd/rosa på den under kvällen igen, då det var hallon i pannacottan till efterrätt.

Brudparet

Eftersom Sarah är från belgien så var det mycket öl och andra alkoholdrycker. Alltså öppen bar.. tror det dracks upp fem tequila flaskor under kvällen och en heeel del annan rolig alkohol.. Jag var dock nykter, smakade på några olika smaker av Jenever (smakade vanilj, hasselnöt, choklad, viol, körsbär, bär, och säkert några andra...?) och de var riktigt spännande. Smaken var awesome i början tills all sprit började smaka.. då var det bara starkt. men kan tänka mig att om man inte bara tar och smakar rent av den så blir det nog riktigt bra drinkar av den..
Dessutom hade de chokladmousse till efterrätt (man kunde välja det eller pannacottta, ihop med marängtårta med hallon i! :D) och det var väl kanske också belgieninspirerat iochmed chokladen?


De hade en svensk flagga på ena väggen och en belgisk på andra, det var väldigt finessigt tyckte jag.. dessutom satt det små skyltar med "WORLD OF WARCRAFT" på, så var WAR överkryssat och ditskrivet LOVE istället :') cute!
 
Öööhm. För att återgå till maten! haha.. till middagen blev det olika sorters fisk (lax, regnbågslax och någon annan) ihop med potatis och örtsås. Till de som inte gillar fisk så fanns kycklingpaj typ.
Efterrätten har jag redan berättat om..



Efter maten blev det tal och presentöppning av brudparet. Oliwers kusin höll tal och sen även jag.
Oliwers kusin håller tal
 
Presentöppning
 
 
Oliwers mamma Madde :D Hon har alltid vart en extramamma för många i oliwers umgänge. så fort man kommer dit så får man massa härlig glädje från henne och så gör hon alltid mat om man behöver eller hjälper en med annat :)
 
 
Efter presentöppning, tal osv så var det dags för själva festen :) Det anouncade toastmastern (hon fick reda på att hon skulle vara toastmaster tre timmar innan själva festen, hahaha! Lite oplanerat men det blev jättebra. Hon var jättetrevlig och snäll!)
 
 
Precis då festen startade så hade Sarahs pappa (som btw var jättetrevlig och go!) hämtat deras lilla Jack Russle som hette Uno :)

 
 
En hel del satt utomhus rätt mycket då de rökte, dessutom var det rätt skönt väder :) Här är jag och min fina fina oliwer! hahahaha, alltid ska han bära mig. Antar att han känner sig stark då ?;) hahah! nejdå. han är faktiskt väldigt stark..Där ser man btw hela min outfit också.. Gick runt i mina nya dojjor och jag klarade mig riktigt bra och länge (TROTS att jag var nykter! :D ) oftast kan man ju supa bort det onda, men det var inte alls så hemskt jobbigt som jag trodde :) 
 
 
Min fina bror hade också kostym :)
 
 
Även Stoffe var där :) Han är så snäll människa! Omg. Haha :) och stilig var han även i sin kostym! (ja, han är fett lång, därför ser bilden ut att vara tagen typ från hans fötter.. lols )
och NU när den laddades upp (har bara sett en miniverison på min jävla telefon innan) så ser jag hur JÄVLA KASS och suddig den är . fan . sorries. 
 
Här kommer en av kvällens bästa bilder! Hahaha! det är de två best buddies (de blev det under kvällen typ haha!) David & Hasse som har tequila race. David ser ut som en demon med citron i käften typ.. hahah awesome!
 
 
 
och en till av de bättre bilderna under kvällen :) Tha gang yoo! haha nej. men Sarah och hennes bror david, ihop med min bror och oliwer :)
 
 
wiktor blev sur för han blev utan puss ;) haha sötnosen ! dock var ljuset inte direkt awesome där inne så min kasstelefon fotade inte direkt bra heller.. Hasse hade sagt att endast han skulle ha med sig kamera för att då får man bilder på alla (så inte jag går runt och fotar alla utom mig som står bakom, och hasse fotar alla utan sig liksom) så det var en bra ide. Grejen var bara att idioten glömde kameran hemma, hahahahah! good work ;)

 
 
Sen avslutar jag med två halvsöta, halvsuddiga bilder på mig och Sarah :)
 


hade en riktigt fin kväll och alla var så himmla snälla och trevliga!
Dessutom kom pappa på slutet av kvällen (oliwer hade bjudit in honom men han kunde inte komma för han skulle iväg, men sen hade han glömt plånboken hemma så han var tvungen att åka hem igen och då kunde han lika väl åka förbi bröllopet :)) och det var mysigt dessutom uppskattade sarahs föräldrar det så de fick träffa min pappa.. Sarah har nämligen pratat mycket om mig till sina föräldrar och det förklarade dem :) snäll familj!
 
 
 

Hemligt projekt

Tycker videon från förra inlägget är mycket tänkvärt, dessutom med finess och finurlighet. I like it!

Hur som helst :) Jag har massa att skriva om och jag är SÅ pepp på att göra det! Wie!
Jag måste egentligen packa tills imorgon då jag beger mig till stockholm för att träffa min fina kusin. 
Vad har man btw på sig på krogen i stockholm? Nu menar jag inte som att det vore fancy shit och speciellt, utan menar mer.. vad FAN SKA JAG HA PÅ MIG?!, precis som vanligt . MC vet vad jag snackar om iallafall, dont you ? ;(

Har btw införskaffat mig massa nytt under sommaren ;/.. haah. heeh... fan. HAHAHA.
Ska fotografera sen:) Har ärvt en typ resväska full med kläder, dessutom var jag på gekås igår och handlade massa.
 
 
Bild på mina fina röda heels som min mor och kusin hittade på affären Belle i stockholm. Storlek 35 också! :D Perfekt!
Kostde 199kr.
 
Mitt hemliga projekt ihop med familjen (exkluderat mamma) är att vi köpte en villavagn (Som husvagn fast större).. eller vi köpte inte. Pappa köpte hahaha! Och sen renoverade vi skiten ur den för att ta mamma dit på semester (hade såklart hoppats på bra väder) som en 50årspresent. Jag kommer självklart berätta mer ingående om detta, men det blir i ett annat blogginlägg, så blir det inte så mycket text i ett och samma inlägg.. Sånna inlägg med mycket text vill jag bara ha när det är något mycket tänkvärt eller känslosamt som jag skriver om ;)

Så.. Börjar nog med bröllopet som ett inlägg först, så blir det iallafall i tidsordning ;D
 
 
(btw, kan ta ett tag för att fixa mer inlägg eftersom jag måste maila bilderna till mig själv via telefonen, ett foto i taget. lol)
 

JAAAAAAAAAAAA! :D

Det går att blogga! Äntligen! :D OCH det finaste med denna timing är att jag ÄNTLIGEN kan berätta om mitt (och brödernas + pappas) hemliga projekt som vi hållt på med i några veckor :D
 
 
tänkte bara skriva ett kort inlägg här först angående vad jag kommer uppdatera om samt skriva ett inlägg som jag försökt posta flera flera fleeeeeeeeeeera jävla gånger men blogg.se verkade seriöst ha krångel.
 
 
Måste såklart skriva om projektet, sen om bröllopet, om lite mer sommaraktiviteter som skett och även om denna vecka och vad som ska hända i helgen/veckan framöver :)
 
------------------
Inlägget som jag försökt posta innan innehöll det som är nedan
 
Happ. Kom precis hem till pappa. Wiktor och jag var utelåsta . Så vi gjorde inbrott. haha. Men det var det fanimej värt. Var bajsnödig som fan. Skönt ! haha.. ANYWAY för att inte tala om otrevliga detaljer så tänkte jag att ni ska se denna underbara video. Lätt värt.
 
 
 

JAAAAAAAAAAAA! :D

Det går att blogga! Äntligen! :D OCH det finaste med denna timing är att jag ÄNTLIGEN kan berätta om mitt (och brödernas + pappas) hemliga projekt som vi hållt på med i några veckor :D
 
 
tänkte bara skriva ett kort inlägg här först angående vad jag kommer uppdatera om samt skriva ett inlägg som jag försökt posta flera flera fleeeeeeeeeeera jävla gånger men blogg.se verkade seriöst ha krångel.
 
 
Måste såklart skriva om projektet, sen om bröllopet, om lite mer sommaraktiviteter som skett och även om denna vecka och vad som ska hända i helgen/veckan framöver :)
 
------------------
Inlägget som jag försökt posta innan innehöll det som är nedan
 
Happ. Kom precis hem till pappa. Wiktor och jag var utelåsta . Så vi gjorde inbrott. haha. Men det var det fanimej värt. Var bajsnödig som fan. Skönt ! haha.. ANYWAY för att inte tala om otrevliga detaljer så tänkte jag att ni ska se denna underbara video. Lätt värt.
 
 
 

teststestst

hallååhallå. går det blogga? ;(

RSS 2.0