AMAGAAAD!!!

JÄVLAR vad längesen jag skrev. Jag hade glömt det!  Trodde att jag skrev nån gång runt den 21a december..
men inte.
Jorden gick iallafall inte under, great thing!

Förövrigt så tror jag nästan helt säkert att jag failade min fysiologitenta.. Det innebär att om inte zoomorfen failade före den så är det min allra första failade tenta.. jag väntar spänt på båda resultaten ;)

Hursomhelst.. Har ju vart jul och allt. Finemang! Jag befinnner mig just nu i helsingborg och chillar på gec, det är ett nätcafe typ.. Wiktor och hans vänner spelar HoN medans jag chillar (vilket jag nu gjort i 4 timmar haha!)

Letar efter en rygga på nätet just nu, funderar på dessa...
http://www.junkyard.se/Product.aspx?ProductId=1284&ProductDetailId=219644

http://www.junkyard.se/Product.aspx?ProductId=1284&ProductDetailId=219638

http://www.junkyard.se/Product.aspx?ProductId=33447&ProductDetailId=232214
(Kan inte ladda upp bilder eftersom det inte går att spara ner bilder på dessa datorerna på gec)

Imorgon ska vi dra till malmö :) Då får jag förhoppningsvis träffa Annika! Åh vad jag har saknat henne!
Där ska jag leta efter ryggsäck, skor och klänning eller någon partygrej.. Vi skulle tydligen gå ut här i helsingborg på fredag, surprise!.. Och jag har inte med mig sånna grejer.. Great. Har inte ens med mig en jävla tandborste eller deo/parfym ..Den neccesären låg i hundens bur som tyvärr glömdes hemma...Så hunden fick inte åka med, men vad gör väl det när jag är helt säker på att hon är i goda händer hos min fina farsa.. Han tar bättre hand om hundarna än sig själv faktiskt haha

Åh. ;( Nu saknar jag redan alla där hemma..
Har haft en helt uuuunderbar jul! Och juldagen med för den delen.. och idag också! haha herregud så mycket bra ;)

Ledigheterna började den 21a december för mig.. Jag gjorde min sista tenta och det gick åt helvete.. Därefter åkte jag hem, somnade stenhårt (och ASGOTT! wtf, så jävla sällan jag får sån underbar sömn..) medan wiktor fixade med hemmet inför våran avresa som skulle ske på kvällen..
När jag vaknade så städade vi vidare, jag packade även.. Och wiktor med.. Vi lagade mat och sen drog vi iväg typ..
22a och 23e december var mest bara stress. Stressa runt i affärer och hitta massa julklappar till alla och sig själv, dessutom köpa all mat och hinna med att träffa människor samtidigt.. haha herregud.

Jag hittade iallafall lite saker till mig själv från mamma.. Bl.a. en freebra (bh utan band), en handväska, en mössa och lite annat.. Från pappa köpte jag ett par hörlurar och ska även då köpa min ryggsäck..
Jag och mina bröder, ihop med wiktor, gick runt mycket i BR och letade leksaker till våra sysslingar när hasse visade mig en riktigt grym grej.. Stor jävla wolgksvagen (WTF?! stavning på det där!) husbil i lego. Fucking awesome.

Jahapp.. Nu ska vi gå från nätcafet.. beey...


Inte kan man köpa en ny person

Ska plugga som fan idag...oh imon.. men då blir det tandläkaren också..
Hursomhelst så har jag underat på pengars värde idag... Pappa slänger omkring med saker medan jag inte gör det, men varför? Det går ju faktiskt att köpa nytt... Det som inte går att köp är dina nära och kära, så ta hand om dem .. Och att köpa kärlek? Så jävla idiotiskt.. hah

Anyway vi disskuterade mina vinterskor som bara passar till när det är snö och går sönder vid slask, så kom vi in på det.. nice. nu ska jag plugga fysiologi...tråkigt

Finaste saken med att leva

är nog så jävla simpelt att du lever.
kan du fatta att vi lever på den här fantastiska jävla planeten eller?
Get it through your fat head.

varsågoda. Fullscreena, njut. Tre minuter av pure awesome skit. Tänk att vi får se det här? Tänk att detta finns. Vi..Djuren.. Alla fina växter och fantastiska miljöer..  Dess exsistens, gör allting bara fint. Helt plötsligt är det värt att leva bara för att man HAR levt. Du har fan funnits. På en sån här fucking planet. Det räcker och blir över för att jag ska dö nöjd.(de sista 3 min är bara showoff av extremsport, inte lika awesome..)

Första underkända tentan?

Kan ha satt min första underkända tenta idag.. Haha.. det beror verkligen helt på om jag har tur eller inte.. och vart gränsen för godkänt går..
Har fått IG på ett enda prov förut, men klarade ändå kursen.. det var i franska. När jag läste det i gymnasiet.. hahah.. fyyyyfan vad svårt jag tyckte att det var...

Hursomhelst.. Imorgon blir det att åka till jönköping och börja plugga till nästa tenta som är nästa fredag.. Idag ska jag rätta en labb, en annan grej i en annan kurs som är fucking värdelös, rätta problemlösningar och packa m.m. inför imorgon...Tog precis blodprov och handlade mat med wiktor..
 
Bilder från 2002 typ? 


Imorgon händer också en annan sak som jag är väääääääääääääääääldigt väldigt glad över. Jag får träffa min allra bästa vän. underbart.
Måste btw duscha ikväll med.. och diska. Herregud hahah nu blir jag stressad, får skriva sen imorgon :)

12/12 12 kl 12.12

Idag är det mångasom gifter sig .. Jag tycker mer att det är ballt... Nu måste man vänta 98år tills något sånt sker igen... Då är jag redan död. Fan vad tid är relativt..

You don't get another chance, life is no Nintendo game

Ungefär nu ska jag ha skrivit klart allt mitt för idag är det tänkt, sen ska jag bara plugga in allt jag skrivit också..
Detta är ett tidsinställt inlägg nämligen... Tänkte bara på en liten sak..
Alla dumheter man gjort (även om jag kanske gjort väldigt mycket mindre än majoriteten av människor) kan man ju faktiskt aldrig ta tillbaks...
Det är lite snopet när man tänker på det..
Allt man kan göra är egentligen bara att be om ursäkt..
men det är också lite charmen med livet, att man bara har sin chans att make it worth something liksom. Men sen tänker jag såhär.. Ska man leva för sitt eget bästa? ja, så tänker man ju ändå. men då borde man ju bara göra allt man kan för att man själv ska må bra, all skit man gjort spelar isåfall ingen roll.. om man inte bryr sig..
Men jag är väl mer en utilitalist (?stavning) isåfall .. vill att mitt liv ska gå ut på att göra sammanlagt mest goda saker... yeye.. mycket tjat det blir nu.. borde gå och plugga, kanske hinner skriva sen men jag tvekar..

Vill gärna berätta om helgen i polen men det får nog bli imorgon
 
 
påtal om nintendo...
 
 
 

Stress!

Kom just hem från skolan, fixade lite med en grupplabb som gick bra.. förövrigt så känner jag enorm stress över tentan på fredag.. Jag har 6 djurstammar till att lära mig (plus de 4 jag kan rätt bra, fast jag borde lära mig fullt ut..) och sen måste jag göra en exempeltenta innan torsdagskvällen.. På fredag kl 08 är tentan. Innan söndag måste jag även rätta en reflekterande sammanfattning till en annan kurs samt fixa till min självvärderingsrapport (verkar som att den inte skickades av någon konstig anledning) ooooch fixa en egen liten labb på fysiologiska principer..
Dessutom ska vi fixa en grupprapport till fysiologiska principer innan söndag.. så.. som sagt. massvis att göra! men först fokuserar jag på zoomorfologin :)

På måndag nästa vecka ska jag dessutom vara hos tandläkaren i jönköping för att dom ska fixa mina tänder utan att jag behöver betala.. skönt.. men yeye..
och sen nästa fredag igen så är det sista tentan.. haha..
 
Nu ska jag plugga som fan, ha det fint!
 

short one

eftersom förra inlägget blev så jävla långt tänkte jag bara posta ett snabbt litet innan skolan startar..
igår fick jag brevfrån min hjärtläkare.. det stod att de vill implantera en litendosa under huden för att registrera min arytmi, hur oftaden kommer, vilken typ den är av och ifall den har med mina yrselepisoder att göra..
 
svinvbra! kommer få mer info på telefon men vet inte riktigt när.. förövrigt är sista skoldagen (exklusive tentorna) imon och vi går till 8 på kvällen, vi ska dissikera en höna... inte aspepp o  jag ska vara ärlig...
 
senpå fredag blir det kryssning, mer pepp där ^^

Bästa helgen på lääänge...

Förutsatt att dagen går som jag vill :) Det som är inplanerat är att wiktor och jag ska diska, fixa mat, plugga och se nån serie eventuellt..Sen även att snälla Petter kommer hit :).. HAHA! nu började jag tänka på spelet jag hade med "svarte petter".. han var elak i spelet och man ville inte råka få honom på handen...Men ja, back till helgen..
 
Trots att inte jättemycket plugg har skett under helgen så känns det som den bästa helgen på mycket länge.. Dels att jag har fått sova ut idag. Herregud så skönt!!! Trots att jag var uppe 8.45 och kollade på julkalendern haha..
Jag har sovit dåligt i en vecka typ, så jag behövde verkligen sova ut idag.. Gick precis upp. Asgött..

Men vad har då gjort den här helgen så bra?
Fredagen började jävligt bra då jag slutade skolan tidigt, men jag var nästan konstant irriterad (försökte dock jävligt starkt att inte visa wiktor, det känns bara onödigt) för att jag inte sovit tillräckligt på länge.. Efter skolan blev det seeeeg och iskall bussresa till sjukhuset som tog 50 minuter (galet!!!) ..
Uhm.. Där tog jag blodprov, fick en ny waranbricka och disskuterade lite angående mitt tandingrepp...
Sen åkte jag hem, vilket tog ytterligare en timme.. drygt.  men yeye

När jag kom hem så tror jag att vi började med att laga mat, enchiladas.. Fast innan det så handlade vi hem rätt mycket mat.. sen när vi käkade så gloddevi på ett avsnitt av the walking dead, sen tror jag att vi antingen pluggade liite, eller att vi somnade... jag tror att vi sov, sen pluggade typ 30 min.. sen kollade vi på en film som var rätt kul (med porrskådisen Camren Electra) som handlade om hur vi, människor, parar oss typ.. Det var "filmat som en dokumentär" från någon utomjordisk art och världens mest otippade skämt och ja, rätt kul men rätt värdelös samtidigt haha..
Efter det så minns jag inte riktigt vad vi gjorde.. men jag minns att jag ringde mamma och pappa, beställde biljetter tills helgen då vi ska till Polen med morsan m.m. Packade nog min väska lite halvt också, tills torsdag då jag drar till jönköping för att sen åka vidare till polen..
 
 
Uhmm. Ja. just det.. tidig läggdags på fredagkvällen, runt kl 22 som vanligt (förutom senaste veckan. fml.. haha.. sovit klockan 12- 01.. uuschhhh!!!) för att på lördagmorgon väntade en absolut askul sak:
Första december!!! :D
(har btw upptäckt att jag använde massa utropstecken i detta inlägget... knasigt. jag brukar sällan göra det, och gillar inte när folk gör det heller för den delen... men jag är bara rätt euforisk just nu helt enkelt.. jag är glad över att jag fått sova, jag är glad över hur jag och wiktor har det, jag är glad över att det är lov snart m.m.)

Och en mindre kul sak. Tvättid kl 06.00.
Hahaha! MEEEEN man måste göra vad man måste göra helt enkelt.
Så.. Upp kl 05.30, ihop med wiktor (inte för att han tvättar (för fan om han skulle göra det, allt blir fel då tycker jag..) men för att han skulle mysa med mig 1a december till 24 december varje dag vi kan) och börja sortera kläder efter färg och temperatur..
Wiktor fixar te i köket..
Sen får jag öppna mina fina fina fina kalendrar som jag längtat efter.
Har två stycken! :D
En fin disneykalender med choklad i från pappa och en hemmagjord med papperslappar från wiktor :D
På den från wiktor stod det "Inlöses mot 1x biobesök ikväll kl 21.15 för filmen Breaking Dawn part 2, med en valfri Wiktor" hahaha UNDERBART :D
Och ytterligare en sak som var underbart i den där texten var "valfri", vi brukar skämta om att man är en val när man är tjurig, eftersom man låter ungefär som en val "WÖÖH!!" hahaha.. men eftersom wiktor inte gillar filmerna så skrev han att han inte skulle "vala" under filmen eller angående den :D underbart!

Så sen var det bara att tvätta. Jag var så jävla trött att jag somnade 3 gånger lutandes mot tvättmaskinen nere i tvättstugan, fast jag vaknade ju till varje gång man kände att man föll åt något håll..
Så.. Vid 08.00 så la jag mig igen för att sova i 45 minuter tills julkalendern började på tv :D
Jag och wiktor har bestämt att vi ska se den ihop, eftersom det är en "uppföljare" iår på den vi gillade när vi var små..(Mysteriet på Greveholm) och tyvärr håller det bara på i en kvart varje avsnitt men jag måste säga att det var väldigt nostalgiskt och inte jättedåligt än så länge..
En scen var väl sådär... när en ökenråtta skulle ta sig upp för trappan såg det riktigt jävla dumt ut, som en tuss som bara studsade utan nån slags påverkan av fysiska lagar hahah
 
 
och vid 09 så gick jag och sov igen tror jag, då fixade wiktor lite tills kl 10 då jag tog över..
Sen somnade vi igen tror jag... Eller nej. Vi tänkte det. men jag var pigg. så frågade jag wiktor om vi inte snälla kunde göra viktiga och nyttiga saker idag.. Då sa han "du har ju redan börjat duktigt så varför inte"
Först då insåg jag att jag fan tagit mig igenom ett helt tvättpass. Halvt sovandes, men jag gjorde det fanimej! (okey, inte att skryta över att man tvättar haha.. men det är faktiskt fysiskt jobbigt för mig, det var därför det blev så konstigt att jag lyckades så väl utan några problem)
 
Vi bestämde oss för att städa först, laga mat sen och efter det träna så att vi kunde duscha sist, när vi var som äckligast.. haha..Hela köket blev asbra efter städning och även de andra rummen blev helt ok (all tvätt borta gjorde en del.. haha)
Därefter lagade vi mat, wiktors awesome-hamburgare, rätt tidigt på dagen.. men det blev inte jättstökigt alls av det, vilket var skönt.. Under tiden som wiktor gjorde burgarna så gjorde jag pommes och lite annat småfix, fortsatte packa och vattnade blommorna, fixade bankgrejer på nätet och sen blev det mat.. samtidigt som vi käkade så kollade vi på tv och pratade.. tände vårat jul-ljus som luktar asgott.. mysigt.

Efter käket blev det träning för wiktor.. Situps som vanligt..sen har jag för mig att det blev lite sovtid? men det är möjligt att vi gick in till duschen direkt.. tror nästan det nu när jag tänker efter...  eller nej.. nu ångrar jag mig igen.. haha.. Vi sov.. mamma ringde mitt i att vi försökte sova men då ställde jag bara om klockan, tror vi sov i två timmar totalt.. Jag kunde knappt sova minns jag.. Och då var klockan typ 17 när vi gick upp .. sen in i duschen och fixa sig tills kl 19.30 när vår buss till bion gick..
Väl på stan var jag väldigt sugen på en efterrätt, och vi hade tid för det inna bion startade. Var sugen på en riktigt sådär krämig, antingen glassig eller mousse-ig eller gräddig efterrätt.. Men det blev inget. fanns bara konstig tryffelgrejer och äppelkaka m.m som jag inte var sugen på.. ville ha något annat.. så efter att vi kollat 4 resturanger så bestämde vi oss tillslut för att gå till ett fik där vi vart en annan gång..
En sak att påpeka var ju att det var SÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA iskallt att gå runt där och leta efter ett place med bra efterrätter. men det var ändå på något sätt uthärdligt när wiktor var där..
Som sagt så slutade det med att vi satte oss på ett cafe istället.. Jag tog en jordgubbscheesecake med varm choklad och grädde, wiktor tog en morotskaka med varmchoklad och grädde.
Nom. Så jävla gott var det. haha..Vi satt där i ca 45 minuter och myste tills filmen skulle börja.. Köpte cola och popcorn (haha, ja vi är tjocka ffs!)
men sen började filmen.  och omigosh. lite sorgligt att hela twilight serien är över. men det var en bra film iallafall.. :)
 

Sen åkte vi hem och somnade. Sov tills idag vid 08.30 då vi gick upp gjorde te inför julkalendern igen.. Detta avsnittet tyckte jag var bättre, och fortfarande mycket nostalgiskt :) Sen la vi oss igen och som sagt så vaknade jag upp vid 12.. Heeelt utvilad. Så jävla skönt!! :D
Nu ska jag klä på mig fort som fan, petter kommer om 20 minuter.. Jag har suttit och skrivit i 40 minuter hahah.. sa att han kunde komma "om en timme" vid 12.. Dåligt! :D


Hursomhelst, det som gör helgen så jävla bra är att vi har gjort saker ihop. Allt jobbigt och allt kul. Vi har vart duktiga och handlat, packat, fixat bankgrejer, diskat, städat, tvättat, lagat mat, tagit hunden m.m. samtidigt som vi har haft massa tid med varandra då man ex. lagar mat och gör allt det där tråkiga, alla gånger vi myst i soffan med en film eller liknande, en egen mysig stund på stan  och vi har hunnit med varandra trots att vi har gjort allt vi "måste".. Det känns så jävla bra. Och jag önskar att det alltid kunde vara såhär..

RSS 2.0