Jag är ledsen alltså...

men jag har ingen lust att skriva. jag vet inte vad jag ska skriva om..Vart halvdeppig i typ 20 dagar.. och mer än halvdeppig det senaste.. vaknade 30min för tidiigt idag, kan typ aldrig somna och har ont i magen pretty much 24/7.. men en sak är bra.. igår skrattade jag rätt mycket:)
Sen vet jag inte riktigt vad jag ska skriva här.. kommer ju inte riktigt skriva ut vad som är fel, rätt självfallet..
jag ska precis gå upp. nu ringde mitt alarm.. så jag antar att jag måste iväg nu och fixa iordning inför skolan.. idag går jag till 15 sen blir det plugg. om 9 dagar är det 2 tentor jag ska hunnit plugga klart till. sjukt vad lite det känns att säga 9 dagar. jag trodde det var mer, men nu ser jag det i almanackan. omfg. haha..

jag måste iallafall dra.. det är vår snart, snart kommer väl vårkänslorna för folk... man blir så mycket mer uppskattad då, men jag pallar inte med massa sånt som dom flesta vet.. fine kan väl vara kul att man få uppmärksamhet eller sådär, men.. cmon.. jag kan få det av vänner eller familj...Förövrigt så hoppas jag att jag hinner träffa lite folk i sommar.. typ sandip, ahlen, elena, samone, ebba, emma, tim and so on..

BAH! Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacck. jag vill inte. jag VILL VERKLIGEN INTE. usch.

Just så passande och fint
idag blir ingen mer update.. jag ska studera är det tänkt

Pukeeee

eeeeeeeeeergh.började tänka på eminems låt "puke" för jag mår så illa.. svinont i ryggen och mått illa i 4h.. krampigt, spykänsla over all.... men ah. har jag inte ätit idag så är det ju mitt fel.wiktor var inte död i ett dike, och inte heller hade han blivit rånad. så bra, tänker jag. och hoppas att magontet går över. No it does not. och inte heller är det mens ,vilket ofta bidrar till rygg och magont.

jag behöver en bra sömn. Jag ska plugga imon, vafan. Idag hatar vi världen, det känns bra.
Förutom mina fluffiga hundar såklart. dom är alltid mysiga.

Camilla utan sömn blir liksom.. värre än halvkass, det är.. mycket trasigt då ^^ och om jag inte somnar snart så jag kan gå upp normal tid och göra pannkakor samt att sen vara i skolan lagom till lunch.. ja, då blir jag lack över att min dag pajar. så .. kanske borde jag gå här ifrånoch försöka sova?

det är jobbigt. ryggen gör ont. min sambo luktar som en a-lagare och mina hundar hoppar upp och föser runt i sängen.... men ah. ointe fan hjälper det att sitta här inte. sålite positiva milla är väl kvar. men fan ta koffein. drack en stor kopp kaffe idag. brukar aldrig dricka en stor kopp, dricker alltid sånna där meskoppar som äldre oftast gör.. men idag tog jag en stor. kanske därför jag inte somnar?
Neh. jag tror det är koffein + känslor + fysisk smärta och lite av att det är kallt & blåser läskigt ..


Time  to go to bed. det är vettigt tror jag.

ARGHH såklart cpar bilduppladdningen nu .. jävla lagg.. aja. jag ska verkligen svoa -.- beeey hoppas ni har en bra helg :)

Bra jobbat..

..waow. vaknade mitt i min sömn, smsade wiktor och kolla om han skulle hem eller int.. efter 30 min utan svar så ringer jag. det går nte ringa.panik. fucking fredag, mitt i skägget most probably, ensam, utan telefon. Bra. skräm ihjäl mig jävla idiot.

Ni alla vet att jag oroar mig waaay to early. testade ringa några gånger. did not work. paniken steg och nu är jag klarvaken. rätt som det är, 40min efter jag vaknade.. då får jag ett sms. HUR FAN är det möjligt att jag inte kan ringa men han kan smsa?. fuck that shit. Det blåser dessutom sjukt kusligt outside. Jag har ont i magen nu. skitnatt.Säger som några i klassen. Ärtor, ut!
på engelska, ofc.

Vänlighet.

Det där med vänlighet finns miljoner varianter på (tyvärr finns det dubbelt så många varianter på motstsen...) men ja.. Och jag tänkte bara tacka för vänligheten att folk faktiskt gått in och skänkt pengar till hjärtlungfonden p.g.a lite uppmuntran..

nu sitter jag här med ashög dunka dunka musik, har druckit kaffe idag dessutom. så jag är astaggad för mitt plugg :) Tänkte bara kassta in ett snabbt inlägg och säga tack.
inte för nu skänker just till något som påverkar mig. men att ni ens tänker igenom banorna, att ni inte är egoistiska och att ni tänker på era medmänniskor.

Ni är fina :) Allihopa av er. På något vis.

Jag har skänkt pengar.

Och det borde ni också göra. Till något ni tror på, något ni vill hjälpa.
Jag själv skickade till hjärtlugnfonden efter att jag läst fredrik backmans blogg( http://fredrik.cafe.se/simpla-ord-om-en-bra-grej/ )

och sen hittade jag en fin liten sak.. "starta din egen insamling".. helt enkelt en registration, sen skickar man runt sin länk och hoppas att folk skänker :)länken är:  www.hjart-lungfonden.se/kampanj-barnhjartan-2012?heartid=1911Första gången i mitt liv jag skänker pengar (förutom små mynt i kassornas bössor, eller sånna som står på sjukhusen med bössor)

Semeldagen..

Ah. alla tjatar om semlor. så då ska väl jag också... Jag gillar inte semlor.

Överöst

Eller överröst?.. dunno tbh.. men jag har iaf mycket läxor.. så det är vad jag ska ägna mig åt nu... Finnsinte mycket att säga... jag är mest trött.. och wiktor är ute med hundarna nu..vi lagade nyss mat.. och donna ska få sin kletiga medicin idag på ryggen mellan skulderbladen...

alltså.. det är medicin för noskvalster haha.. Jävligt cute, dont u think ? Små varelser som vandrar runt på en liten söt nos hahah.. men ah, farligt är det ju, så det måste behandlas :) kanske har något vettigare att skriva om sen..

Hej hopp fadderittan ja!

... fan vad ful rubrik. Anyway. HEJ! ;D
Jag sa ju att jag skulle försöka skriva idag igen.. and I DID! :D
Först och främst vill jag bara säga att ............fuck nu glömde jag det.

SKitsamma. jag har iallafall gjort mina läxor för dagen, och hunnit kolla på ett avsnitt av en serie, gjort fisk för första gången i mitt liv (som dessutom blev god!), vandrat med hundarna två gånger och samt såklart vart i skolan..

Jag tänker skriva lite mer information här om vad det var för studieplan jag snackade om innan.. Pappa och jag kan inte hålla svinbra kontakt just nu eftersom han är i tyskland, skickade just ett 7-sms-långt sms.. wtf. HAHA jaja, men det täckte inte ens 10% av vad jag ville säga.. så here comes lite information för min pappa mestadels :)

Jag var hos syon och hon sa till mig att "självklart ska vi lösa det här" blabla.. jättebra var hon.. och vi kom iallafall fram till att nästa period i skolan (alltså efter 9 mars, då mina nuvarande kurser slutar med tentorna..) så ska jag ta bort en kurs, mikrobiologi tror jag den heter.. för den bygger inte på något vidare sen, så det är jättebra.
Det blir inga problem med CSN då jag redan kommer klara mig till gränsen 37,5 högskolepoäng på det första året.. jag har redan nu 25,5 och totalt så har jag 30 max att fånga in på denna perioden, vilket ger mig rätt god chans att kunna lyckas fånga endast 12 av dom 30 poängen :)

Nästa år får vi se hur jag känner, då jag sa att jag är lite velig, vet inte om jag vill ha halvtid liksom.. vill bara komma in i rutinen att faktiskt gå på min gympa, ta vara på mig själv, och SEN studierna liksom.. och om jag till sommaren känner att allting har lättat hemma (jag och wiktor har kanske hamnat i en harmonisk vardag som rullar på liksom, inte massa stress och sånt..)och att jag kan gå i trappor som vanligt ohc att jag har rutinen på träningen inne, DÅ kanske jag väljer att gå upp på 100% igen,
om jag inte känner det, utan känner att jag vill ha kvar det exakt som det är.. Då kommer vi ta bort 2 kurser per halvår om det är möjligt, så jag inte blir så upptagen i mina studier...

det är ungefär vad som hände.. and now u know ;DPappa & hans favoriter (förutom mig såklart *kaxig*) haha..

Jaa.. thats all folks!typ..


Valentines var .. mysig! :) tyvärr har mina blommor vissnat nu..
Wiktor kom hem efter jobbet med en bukett jättefina blommor, kinderägg (OMFG<3!!!!) och fika och cocacola.. Han känner mig :') hhihi.. och så gjorde vi inte så mycket mer, jag hade mycket plugg.. men vi fikade, myste lite och tror kanske att vi kollade på ett serie avsnitt sen på kvällen...? Men bra dag var det iallafall :)

En sak som suuuuuuuuger rätt hårt.. Nu har jag två veckor kvar i skolan tills tentaperioden (1v är den på) kommer..
och jag har FRUKTANSVÄRT mycket att göra, så det kanske blir så att bloggen får lida lite men jag vill inte. vill blogga. det är kul. kommunicera..<3 men aahja.. Sen den tredje veckan, tentaperioden, då hoppas jag att jag inte bloggar alls mycket.. eller wait! :D Det är ju asbra, jag kan blogga i mina plugg-pauser.. :D Svinbra ju!

Denna veckan kommer bestå av: plugg, lite mer plugg, De Klomp (en bar ish),pluggpluggplugg, en dusch haha, och eh.. ah.. sånt.. vardagsgrejer som diska, ta hundarna och laga mat.. not much fun. men jag är helt determined på att jag ska sätta mina två tentor, cuz u know what?! I FUCKING OWN :D
snabbt mobilinlägg påväg hem

Yo. sitter på bussen hem nu från skolan.. Idag har vart en bra dag.. Är svintörstig och trött men det botas fort när jag kommer hem. Har fått en studieplan idag så jag kan hinna med träning &studier (Y)
ytterligare så har jag insett att denna vecka är fylld med jobbiga, viktiga saker ^^ men I'll manage.
fått beröm idag för att jag orkar med livet och plugget sæ bra som hjärtsjuk. Mina föráldrar måste vara glada att jag orkar sa Dom.. Att det är imponerande.. De flesta klarar inteskolan så pass ..

sE Var det ngn snäll som tyckte att jag var söt :)
snart hemma, skriver senare :) <3efter en "powernap"

heh. 20.00 gick jag och la mig för en powernap, så jag skulle orka ta ut hundarna vid 22.. ställde larmet på en timme.. och nu sitter jag här, astrött ändå. buh!

Dagen har vart.... mycket bra! Trots att jag lyckades få en hel pizzeria att skratta åt mig..
men jaja..

I morse vaknade vi runt 09.00.. Wiktor var snäll och tog hundarna så jag kunde somna om.. men runt 10.00 ringde någon på min telefon och sa att han hade hittat min plånbok i tvättstugan, så jag inte behövde oroa mig om det.
OMG vad snällt!!!! Jag visste inte ens att jag hade tappat den. Men igår när jag tvättade 16->22 (därav inget bloggande på denna fina fredag) så la jag min jacka ovanpå en rätt hög diskho typ.. Sen hade min plånbok trillat ner i själva hon, och inte på bänken.. Jag ser inte över och ner i hon... så jag hade inte sett det..
Men snäll som han var så ringde han upp mig :)

Jag letade i 20 min efter vad jag skulle ge mannen men jag hittade inget vettigt så jag försökte ge han 70kr som var allt jag hade i plånboken men det ville han inte ha...han sa bara att "hittar ni min plånbok nån gång så bara ring istället, det blir betalning nog ;)"

Efter det så var jag fortfarande eeextreeeeeeeeeeeemt trött.. vet inte vad det är med mig idag.. så jag iaf gick och la mig igen.. Fast jag visste att jag skulle träffa petter vid 13 på badhuset.. men ah. jag hade ställt larm och alltihopa.. men sen ville wiktor sova längre..Vi hade inte somnat om direkt när vi kom hem från plånbokskillen, utan vi låg och babblade, sen spillde jag cola i sängen också men det är en helt annan historia... anyway slutade iaf med att wiktor blev trött först runt kl 11 när vi skulle klä på oss och gå upp, så vi sköt badhuset till 15,00 istället..Runt 13 började jag göra mig iordning men wiktor fick sova ett tag till tyckte jag..
14.18 gick bussen och innan dess hann vi packa och göra allt vad vi skulle..
Väl framme så var jag astrött.. Hade redan träningsverk av att ha sjukgympat igår..
Ja juist det, för det gjorde jag också.. heh. Fredagsmorgonen började med sjukgympa. Jag var JÄTTEKASS :|
Stod där och försökte göra alla rörelser i takt med gamlingarna och musiken (okej, vissa gamlingar var sämre.. men ändå!) och.. jag orkade inte. Omfg. Jag måste verkligen träna mer ofta...
Det var svinjobbigt i fredags... men sen är det ju ett 45mins pass med iofs. men ändå! innan klarade jag det galant...

Aja.. men ah.. väl framme så var jag astrött av att ha gått från bussplatsen till själva ingången av badhuset.. men vi betalade och gick in, sen så kände jag inte lika stor rädsla som förra gången.. det var bra :)
Petter och Wiktor motionssimmade lite medan jag bara satt i "barnpoolen" och simmade runt lite .. där jag bottnade. heh.

Sen begav vi oss och undersökte hela badhuset.. Rutchkanorna (jag åkte inte den långa jäveln, var för trött i benen, och dessutom var vi ojämt antal så det var bara bra, eftersom man måste åka två och två i en båt), äventyrsbadet och alla dess gömda gångar och jobbiga strömmningar, relaxavdelningen (!) som var awesome heeeh...

Sen när vi skulle gå så hoppade petter och wiktor från hopptornet.. Fyfan. jag mådde illa. förstår inte hur folk kan utsätta sig för sån....fara ? Creepyness. Omg. nej. vill inte ens tänka på det.


jaaaaja.. Vi tog bussen hem runt 17 och stannade på pizzerian och käkade. Har aldrig ätit så mkt av en hel pizza.. åt 3/4 typ... Damn jag var hungrig. och svintrött. heh. Sen gick vi förbi affären, och hela vägen hem. Sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt trött var jag.. och vi kämpade vidare.. sen kom vi hem, det första vi gjorde var att slå på ett avsnitt på en serie och glo på den.. vid 20.00 var det slut, då däckade vi .. sen skulle vi upp vid 21 men det blev bara jag som gick upp^^ nu snart ska jag ta hundarna och sen ska jag sova som en trött jävla camilla alltså. usch.
haha.. så MMMh<3 vill bara lägga mig i sängen nu och sova förevigt.. sån utmattad trött känsla har jag.. ufft ^^

bild från när wiktor, jag och sarah var på badhuset i jkpg :)
åh.. ska bli så kul att träffa henne i sommar :D
imon btw så ska jag diska, som fan. och sen baka..Står typ.. alla våra köksprylar i diskhon/bänken/köksbordet/vardagsrumsbordet... Det är rätt snuskigt. men jag ska fixa det imon hade jag tänkt. wiktor ska söka jobb och städa har jag tänkt med, vi får se vad han tycker ^^


Btw hur spenderade ni valentines? Jag får berätta om min imorgon :) var inget jättespeciellt då jag hade massa uppgifter att lämna in, men min sötnos var ascute ändå :)

Söndagsnöje

i fina jönköping förra helgen... Jag kom dit runt halv tre från halmstad.. vi käkade middag (som var ASGOD!! :D tack papi!) och sen chillade jag.. använde mig lite av hans nya snygga dator och kollade lite nyhetssidor..
(oh god, kan itne ens försöka förklara hur jävla trött jag är just nu. men måste vänta. för hundarna ska ut ikväll. Kill meee!!!)
och fikade gjorde vi med.. sen.. eh.. dunno. .var iaf trevligt att se fina mamma och pappa och klas..
Sen skulle pappa köra upp mig till linköping ihop med hundarna för att jag ska ju ta hand om dom nu ett tag..
För ett tag sen (innan jag la till pappa som vän på facebook) så laddade jag upp den här bilden:på facebook.
När den är i litet format så ser man inte texten som står.. Och man måste trycka på den innan man ser "just kidding"
Men.. det gjorde inte min stackars stackars pappa. Tur att han inte fick hjärtattack.

Han hade gått och oroat sig över detta i nästan en vecka innan han äntligen fick chans att fråga mig i söndags. Jag dog. Först skrattade jag så mycket att jag blev kissnödig sen kände jag bara illamående, fyfan alltså! STACKARS pappa! usch.. han måste haft så svåra tankar..
Tvinga mig att säga nej, för min hälsa. så jag överlever.
Men inte bestämma över mig, kan aldrig tvinga mig till något? herregud. Usch. jag skämdes sönder.
Men jag hade ju inte pappa på facebook från början, och jag tänkte bara skoja med mina och wiktors vänner.. så jävla dumt.. kommer aldrig göra såntdär igen utan att tänka efter...:P

Sen iofs var det rätt korkat av pappa att inte trycka upp bilden också, men ändå! fan alltså.. hahah KAN NI TÄNKA er min söta fina stackars pappa ni som känner honom och vet vår relation? Oh my god. Jag ville bara hålla om honom och trösta honom men han körde ju bil när han frågade mig, så det gick ju liksom inte...

aww.. men fin pappa har jag iaf som bryr sig. Han vart upprörd också för att jag "inte hade sagt det tidigare och bara visade det på facebook" men så var ju inte fallet.. och så underbar är han!<3


Fullt ös, medvetslös!

HELLUUUUU EVERYBODY!
Jag har just gjort klart allt viktigt för idag (förutom sista rundan med hundarna och ta min kvällsmedicin ;)) och lutar mig tillbaka i stolen och njuter av thåströms nya album Beväpna dig med vingar.

Skönt......! så jävla gött.

Imorgon har jag sjukgympa kl 11. Sen vid 13 är det föreläsning till 15 och därefter har jag tvättid 16->22 .. så inte så mycket roligt den dagen icke^^..
Hade egentligen en tid med hundarna till veterinären idag (MEg & Ebba..) Men den beställde wiktor utan att veta att jag inte hade tid.. så han får avbeställa den.. idag var vår söta lilla donna hos veterinären.. hon har vart helt seg och dåsig sen dess..stackars stackars sötfis <3


Dagens googlesökning <3

HAHAH! En klasspolare googlade "orange duckface" och visade resultatet. Sjukt kul!  Bäst är nog killen i mitten. Urgh

Förövrigt kom jag just hem från skolan. JÄVLIGT intressant föreläsning/lektion.. Nu ska jag göra mat snart :D Idag blir det tacopaj! jag blev så jävla sugen på det .. MCs mamma gjorde en så jävla god.. måste ha!

Efteråt blir det lite tråkigt plugg.. Ska skriva en riskbedömning och lämna in senast idag.. så det är väl prio ett... Måste ta ut vovvarna också. just det.. heh. Och wiktor kommer hem om ca 1h från jobbet ..


Börjar nog med riskbedömningen så jag vet att den är klar :) Hoppas att jag hinner blogga ikväll också ;D


This is how it all works.

När jag blir deppig, så skriver jag mindre.
Förra veckan efter sjukhusbesöket blev jag deppig.
Men det är inget att direkt prata om.. fick träffa min nya läkare, was nice.. sen var det lite dåliga nyheter all the way through typ..
Meeeen. Något som faktiskt ÄR en sak att berätta är om helgen i halmstad & jkpg, om igår när jag hade fyra inlämningsuppgifter, om att min pappa (stackars stackars pappa!) trodde att jag var gravid för en skämtbild på facebook.. Och att min pojkvän är jättesöt som köpte blommor och choklad och fika på valentines.. DET är något att prata om :D

Och eftersom jag inte börjar förens kl 13 idag så tänkte jag hinna med lite sånt!
Jag har precis vart ute med alla hundar.. Nu är det tre stycken här hemma :D ..Ja, eh... Meg & ebba är här, jag ska ta hand om dom medan pappa är i tyskland, men we will get back to that.

I tisdags förra veckan var det sjukhusbesök.. Jag struntade i skolan efteråt.Vilket jag ångrar nu -.-

Sen på tisdagen var det en lugn skoldag, 4h.. sen skrev jag lite på ett arbete..
Torsdagen var lång och seg och jag var fortfarande på kasst humör .. Jag gick 08->15 i skolan, hemma så köpte jag biljett och packade resväskan

Fredagen var... rätt jävla blööööö i början. Kl 7.30 skulle några dudes vara här och fixa vårat golv. De kom vid 08. så segt. sen hade jag sjukgympa kl 11 men den hann jag inte till för gubben tog sån tid på sig.. därefter var det att ta 4 st blodprov vid 13 och då missade jag skolan vid 13.. -.- och sen åkte jag hem, tog mina saker och fixade lite..
Då ringde wiktor och sa att han slutade tidigt!

LYCKA! tänkte jag.. och fortsatte packa lite.. Han kom hem innan jag behövde åka till stationen :) Bussen gick 16.50 mot halmstad.. Min fina pojke hängde med mig till stationen och lämnade av mig :)..cute!

Seeen. var det den outhärdliga jävla bussresan. Var framme 21.05 i halmstad. vanligtvis brukar jag kunna sova. men nej. BAH! kändes som det tog evigheter...Men sen var jag äntligen framme! :Dhalmstad! woho!
Dock var inte kirsty där för att möta mig. HAHA.. Jag som är livrädd att åka buss och sånt själv.. Men ah. Hon guidade mig så jag gick rätt från swebusterminalen till stadsbussarna, tog väl kanske 15 mins.. Sen tog jag rätt buss också (Y).. det var 10,30 eller 50 jag kunde ta.. och en söt tant väntade på 10an så hon hjälpte mig..

Framme rätt sent hos min fina vän men nice var det! Vi satt uppe rätt länge.. typ 03 eller så.. och kollade på film.. innan det babblade vi, jag fick mat osv.. men en sak som är JÄVLIGT coolt med deras hus..
Det är typ som ett duplex.. Fast med sex våningar.. haha!
Ascooolt!
Man kommer in i hallen som är rätt kvadratisk, liiite mer lång.. så en rätt snygg hyfsad rektangel. Sen finns det en liten trappa upp, där är det två rum, sen en trappa upp till, där är köket. Ytterligare en trappa upp så är vardagsrummet ! skitsnyggt är det :D
Och om man går en trappa ner från hallen så är det ett stort sovrum och sen är det en trappa ner igen, där är typ källare/tvättstuga osv.. haha.. var iaf ascoolt tyckte jag..Såklart inte såhär style-igt men still, så ni fattar vad jag menar.. haha.. men flera våningar. .awesome!

just ja.. när jag kom in där så stod kirstys syster ochtittade nonschalant på sin telefon, sen när hon sneglade och skulle se vem kirsty hade med sig så såg hon att det var jag, HAHAH fan vad hon reagerade gulligt och kul.. hon var rätt full men still! hon bara "CHAMILLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! OMEN HALLÅ HEJ!!! vad gör du hääääär?! VAD KUL ATT SE DIIIIIG!!!" hahahahah.. awesome ;D 

öhm.. ja.. På lördagen vaknade vi rätt tidigt ändå.. vi slöade oss till runt kl 14 då vi drog in till stan.. där handlade vi lite småskit :D godis, några billiga plagg och sen käkade vi på ett kina hak.. riktigt fin restaurang och mmmmmmmmumsig mat! :D sen stack vi hem runt 18 tror jag.. väl hemma så chillade vi, lamade oss och garvade as usual.. Hennes syrra skulle ut igen, och vi med .. men jassa stack lite tidigare.. och vid 21 satt vi och babblade alla tre...
Hmm.. minns inte riktigt när fan jag och kirsty begav oss ut.. tror klockan var 23.02 när bussen gick.. då åkte vi till hennes vän therese... och då fickjag träffa maggie också som kirsty har pratat mycket om :D var nice..

Sen satt vi väl hos therese kanske max en timme tills vi begav oss till BoB (Biljard & Bowling) hette placet.. Sen lolade vi runt där tills det stängde vid 03.. då var jag jääääävligt trött .. ^^ Och full.. hade supit lite hos kirsty först (okej. enligt mig rätt mycket, jag var iaf rätt packad).. sen satt vi hos maggie, där drack jagbara en cider.. sen på krogen blev det 3 drinkar tror jag.. så. det var tillräckligt..
Spelade även black jack (21..)men jag var den enda som inte vann av oss som spelade. hahah . fuck. brukar alltid vara bra på kort =( men ah..


På söndagen skulle vi upp 06 för min buss gick 08. hur tror ni det gick? inte alls.
Hade satt två alarm. ett för mig vid06 och ett till kirsty vid 6.45 för hon ville upp senare.
Mobilen var på ljudlös.
Vi vaknade 7.50. Waow. fuck alltså. hahahahha.. SÅ JÄVLA typiskt. händer fan alltid när jag är med kirsty att jag missar något xD

Aaanyway. tog bussen vid typ 11 istället så var jag i jönköping vid 14.30 något.. Bytte buss i gbg..

och min söndag hos pappa och mamma berättar jag om sen :) Nu ska jag städa i köket..

pissdag.

jag mår dåligt idag. min pojkvän är fin och jag är trött. jag orkar inteeeeh.

I have a working man!

MIWH!! min pojkvän fick anställning idag :) Försäljningsjobb och så köpte jag ett nintendo 64 till honom idag.. heh. ja. jag skämmer bort honom =( .. men cmon! han har fixat jobb förfan :D

Jag sitter (egentligen.. och vad min pojkvän tror.. heh...) och pluggar.. det går jättebra och är faktiskt rätt intressant. men jag var tvungen att skriva en liten update här.

Imon ska jag till läkaren. scary shit. jag ska put my heart out.. och inte så dom ska cutta det. men jag ska verkligen ta mig tid att berätta exakt hur jag mår och känner mig. sen så ska donna till veterinären imon! :o woot woot! hon har fått nos-kvalster.. hahaha <3 cute!

OCH i helgen!!!!!! DÅ ÅKER JAG TILL FINASTE FILUREN I HELA VÄRLDEN!!!!!!!!!!! min fina kirsty. allra bästa, mest lojala, fina och generösa flicka :******AAAH! kunde laddat upp hundra bilder med henne på. men det får räcka. jag måste ju trots allt plugga klart ;D

Superwoman

Ärligt talat. jag är så imponerad över mig själv ibland. Jag känner mig som en superwoman när jag är nyttig och gör saker som behövs göras.
I fredags tränade ju jag och wiktor.. och eh. Det var motionssim.. Jag blev rädd nästan direkt. det sög. Så fort jag såg simbassängen så bara blev det stelt och obehagligt i min kropp...
men jaja. jag var i en mindre bassäng anyway. men det var massa folk där såklart.. och det skvättes wherever jag var typ.. men i den "stora" bassängen för motionssim, där fick man inte skvätta. så tillslut så gick jag i där endå.. när wiktor hade sagt det till mig..

Så vi simmade lite.. Sen frös jag sönder.. och då gick vi till bubbelbadet, sen kollade vi runt lite, wiktor simmade lite till och jag hejjade på typ.. sen ville wiktor testa vattenrutchkanorna. en såg inte alls farlig ut, förutom att man i slutet åker ner i vattnet såklart, vilket gör mig livrädd över att drunkna. så jag sa att "om vi åker tillsammans och du håller upp mig innan vi åker ner i vattnet, då kan jag åka med dig".. Och det var precis så vi gjorde.

Heh. Låter som en fucking bäbis. men jag är rädd, cant help it. Så.. vi åkte den en gång.. men trapporna upp till den jävla kanan var helt mordiska.. Det var som att gå på taggar. aj.
Så vi struntade i den .. men sen fanns det en till. som var fett jävla ashög..Och gick ut ur sjävla byggnaden och sen in igen...Wtf.
Såhär ser den utmen den ville såklart wiktor åka. han tjatade. som fan. och jag vägrade. det var ju dessutom iskallt vatten i den eftersom den åkte ute vissa sekvenser... Och det var -15 grader ute, med snö. woppido likosm..
Men sen.. så kom min granne. och hon tjatade också. precis när wiktor hade slutat tjata så kom hon och sa "men klart du ska åka! den är jättekul jag lovar dig!!"
och då vågade jag inte stå där och se ut som en fjant, så jag sprang efter wiktor i trapporna upp (som btw var ett träningspass i sig! fyfan alltså. 70trappsteg typ. Urk)
och så åkte vi. jag satt längst bak här. för denna kanan var en sån som man behövde en "båt" till.. så fanns det två platser. jag ville inte ha skvättet..

Han fram, jag bak, sen drog vi iväg på den uppblåsbara 8-an.. Det kallade jag den iallafall i mitt huvud, för den var formad som en åtta.. Och ah. det gick som det gick. jag gallskrek och var livrädd mest hela tiden första gången, sen vet jag inte hur jag höll eller tryckte på wiktor. men rädd var jag. Och den svängde som fan rutchkanan,.. en gång höll vi på att välta över och jag blundade hela tiden. Två gånger kom det "gupp" och en av dom var faktiskt kul, det kittlades sådär underbart.

Men ja. vi tog oss ner. Och.. sen satte jag mig livrädd, kall, i bubbtelpoolen istället.. och där avtog halvchocken efter ett tag. Och jag erkände att guppet iaf var lite kul.
Men sen så sa jag att om jag ska vänja mig vid vatten och sluta vara rädd så borde vi åka en gång till, för jag älskar den där kittlande känslan men jag är jätterädd för vatten. Men nu om jag bara tänker hela ttiden att det inte är farligt och bara kul, så kommer jag nog inte tycka det är lika hemskt.


Vi gick upp för dom fucking asjobbiga trapporna igen. sen åkte vi. han längst fram igen. jag var fast besluten om att inte skrika. Så jag försökte vara tyst. Men när vi svängde sådär jävla mycket igen, som att vi skulle trilla av, då skrek jag. fyfan. och i guppen fnittrade jag. men jag blundade hela tiden. och väl nere i slutet, där det är som en "nedsaktnings-sträcka" så välte vi. Då blundade jag fortfarande. och min logik var såhär:

"du är död om inte wiktor räddar dig. fyfan. fyfan. hoppas han kommer snart. "

Och så låg jag där under vattnet och blundade, trodde jag. Men wiktor berättade att det första jag gjorde när jag åkte under vattnet var att ställa mig upp som en jävla raket.... Jag fattar inte min hjärna ibland..

VADDÅ tre dagar sen ?!?!?!

fuck ALLTSÅÅÅ!!!.. Hela veckan har jag gått 08-17 förutom igår.. då gick jag 08-12.. sen kom jag hem och begav mig rätt fort iväg till simhallen med wiktor.. vi hade bestämt att vi skulleträna på fredagen nämligen.. so we did.

Jävlar vad jobbigt. och jag var rädd hela tiden.. jag är ju som sagt rädd för vatten. men ja.. anyway.. därför bloggade jag inte igår när jag ändå hade "tid".. eftersom jag inte gick i skolan så länge..

Såå.. dagen igår blev mer like... vakna 06, skola, hem och sen simma och sen vid halv 6 kom vi hem typ(handlade på vägen hem också).. sen typ.. somnade jag. haha. jag var aaaaaaaaaaaaaaaaaastrött.. så vid halv 8 så låg jag i sängen och iprincip sov.. vaknade nu idag vid 10 sen har vi städat hemma:) och just nu lagar jag lasange.... ikväll blir det städning och plugg, likadant imon :) Hoppas dock att jag kan visa er en video sen.. ska sitta ett tag vid datorn och kolla mailen, fixa tvkanaler och lite annat sen, så då kanske jag slänger upp den ;D

beey for now


AAARGH ! I feel lousy

Seriöst! fan alltså.. Har intre bloggat =( .. det är så kul att skriva.. men jag har gått i skolan 08 till 17 liksom.. sen försvinner tiden snabbare än man tror.. hemma runt 18 sen ska jag sova vid 22 .. middag mellan det och lite småfix sen jävlar så är man där.. sjukt!
Snart är jag väl 30 utan att märka det..

Hmm... anyway, whats up med alla andra? Kanske stressar lika mycket som mig hehe.. Idag går jag dock bara i skolan 10 till 17 och min buss går nu 09.18 så jag får skynda på lite här...
Idag har jag svinmycket läxor att göra när jag kommer hem från skolan, och imon går jag 08->17 och sen är det ett "hemma prov" typ.. som jag måste göra imon.. och SEN ÄR DET FREDAG :D wiie. Då går jag bara 10 till 15 tror jag.. och sen ska jag träna med wiktor hade jag tänkt.. eller iaf på samma ställe, men absolut inte samma saker.. hehe..

Hmm.. ja, thats all folks typ.. Har försökt börja sätta mig själv på träning minst en gång i veckan nu.. och det börjar då på fredag.. sen nästa fredag så hoppas jag att jag kan gå till sjukgympan... ja på tal om det, jag ska ringa henne nu med under dessa dagar..hmm.. ja.. träna behövs nog. BTW. det ser ut som FAN här hemma -.-
disk öööööööööööööööööööööööööööööööverallt... urgh. Men så blir det när man inte är hemma och min pojkvän får svinont i ryggen av att stå över diskhon och diska.. han gjorde det igår lite.. diskade några pannor. sen la han ner. Luktar illa här hemma.
men kan inte direkt klaga. jag har ju inte heller gjort något, men jag är iaf inte hemma hela dagarna..
Igår gjorde han btw världens yummat till mig när jag kom hem. asbra timing också :D wiih

Blev fisk och potatis och .....sås .. alltså såsen var egentligen smält smör, men.. typ.. "uppdelat".. vet inte vad det heter nu bara för det... aja.. skitsamma.. gott vare iaf!

men nu måste jag gååååå.. crapper. här får ni en liten söt bild :D


Eller okej. kanske inte så söt.. men det blev den första bästa, beeey!


RSS 2.0