Sista maj

hellu.. vädret är inte direkt askalas idag, men jag är ändå uppe, redo för plugget.. Drar strax till skolan och vet inte hur länge jag stannar.. Har en heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel del att försöka förstå... Under mikrobiologi-plugget kunde jag iallafall sitta och göra lite andra roliga saker eftersom jag kände att jag hade en förståelse om det.. men botaniken nu, herregud jag hajjar ingenting.. och jag är svinorolig att jag ska faila på lördag... siktar iallafall inte högre än godkänt..



dessutom saknar jag kirsty väldigt mycket och önskar att lovet bara kunde vara här..... argh..

Idag ska jag inte sitta något alls framför datorn / facebook har jag och wiktor sagt.. Han ska plugga och jag ska plugga.. Han har äntligen fått hem sin mattebok nämligen


OMG vad cute!

hihih! kom hem och kollade posten, och appropå roliga postgrejer som man inte får så ofta men jag har fått förvånansvärt mycket denna månaden, så fick jag ett till! :D

Det är en inbjudan till Sarah's och Olivers bröllop :D det var fullt med massa små tunna hjärtan innuti, så när man öppnade upp brevet så flög det massa små söta pappershjärtan med luften haha .. svincute..

och jag FÖRSTÅR INTE VARFÖR  i hela världen detta inte publicerades igår. herregud så irriterad jag blir.

Angående svar på kommentarsinlägg

Så kommer jag publicera det nu varje månad framöver, i slutet av månaden som jag sa. Ungefär samtidigt som jag vattnar min enda blomma i hushållet haha.. Men! Denna månaden blir lite försenad, både pga att jag redan har svarat på massa inlägg bara för några dagar sen, men även pga att jag har tenta den 2 juni och innan dess hinner jag inte fokusera hårt på att blogga ärligt talat.. Skriver bara lite random flum, blir väl fint ;D

Men runt den 5e juni tror jag något sånt dyker upp igen ^^
kanoijn! .. Jag älskar när min farbror säger det där. Haha. Kanoijn istället för kanon. Vad töntigt. men what-the-hell ;D


Nu drar jag snart iväg till skolan..
men först får ni en till fin bild från kålmorden ;D



zeeee-braaah!

aj maj hals? ;(

haha NAW det är fan synd om mig idag. Jag känner mig a wiiiie bit sick..  Det suger.
men som wiktor sa, sist jag trodde jag blev sjuk "You've had a good run!"
och det stämmer. har inte vart sjuk sen i december från typ 16dec till 2 jan... Det var rätt jävla imponerande nu när jag tänker på det. Men hoppas förståss ändå att jag iiiiinte håller på att bli sjuk.
Har tenta på lördag som jag måste fixa, och när man är sjuk så är det väl inte det de bästa omständigheterna att tänka i...


Förra tentaperioden såg det ut såhär, hos pappa ^^

Mår förövrigt fint, igår gick det rätt jävla bra att plugga :) Kände mig svinduktig igår. Gjorde först tentan på morgonen och sen kom jag hem, somnade lite, pluggade stenhårt. Och vad jag gjorde mycket! NICE!
Hoppas denna dagen blir lika bra. Jag tvivlar väl lite eftersom vi ska tvätta idag och känner jag min pojkvän rätt så har han antingen glömt det helt, eller ialalfall inte packat ihop tvätten som är smutsig när tiden är dags.. Och jagä r ju i skolan..

Får väl se till att komma hem runt 16 senast.. ah..Nu ska jag dra i mig lite piller ihop med téet och sen sticker jag iväg :) Hoppas ni har en fin dag!


1352

Illamående, ont i huvudet, svak i musklerna och skakig typ. Fan vad jobbigt.
Jag ska plugga botanik nu ju.. vafan ;(((((

Tentan var btw den enklaste jävla skiten jag gjort i tentaväg.. irriterande, eftersom jaginte kan visa hur duktig jag är när alla kan få bra på det.. men yeye,.

usch.

jag vaknade med huvudvärk. tack. verkligen.
Somnade runt halv nio igår.. galet..  nu drar jag till skolan för att ha prov, sen ska jag plugga hela dagen på skolan.. fy vad opepp jag blev. jävla huvudvärk

mors dag igår

Miwh! jag ringde såklart min fina mamma på hennes dag, men innan det så hade jag skickat upp ett fint litet kort och trisslotter och en tablettask med godis.. hoppas ni tog hand om era mödrar :)

jag är så sjuuuukt seg idag.. och detta inlägget är tidsinställt.. jag har förmodligen tagit mig iväg till skolan nu, jag hoppas det iallafall.. tänkte bara skriva ett snabbt inlägg och säga att

jag har världens bästa mamma ;D



En cute bild på donna och mamma :)


mors dag igår

Miwh! jag ringde såklart min fina mamma på hennes dag, men innan det så hade jag skickat upp ett fint litet kort och trisslotter och en tablettask med godis.. hoppas ni tog hand om era mödrar :)

jag är så sjuuuukt seg idag.. och detta inlägget är tidsinställt.. jag har förmodligen tagit mig iväg till skolan nu, jag hoppas det iallafall.. tänkte bara skriva ett snabbt inlägg och säga att

jag har världens bästa mamma ;D



En cute bild på donna och mamma :)


Hungriiiiiiig ;|

uurk. Har vart uppe sen 07.. kollat mailen, kollat salen tills provet imon, laddat ner 2 how I met your mother- avsnitt och betalt räkningar.. imorgon är det tenta.. jag är trött. haha. men försöker ställa om tiden, det var därför jag gick upp så tidigt idag.. snart ska jag börja plugga för dagen.. OCH btw! idag blir det mumsiga pannkakor till middag :D WIIE! jag vill ha med mig något på tentan imon och då passar pannkakor bra eftersom man inte kan värma maten på tentan...

Har btw tänkt lite på meningen

och så de levde lyckliga i alla sina dagar . . .

ärligt talat.. Man säger det alltid efter sagan fort, nonchalant och sen slänger man ihop boken.. whats up med det egentligen? Det är ju en underbar mening.. Tänk att få leva lycklig i alla sina återstående dagar.. fucking brilliant!

Nu ska jag klä på mig och bege mig till skolan tror jag, men innan det ska jag borsta tänderna och dricka lite cocacola (ahaha fan vad motsägelsefullt det blev... xD men måste dricka för att ta pillerna på morgonen xD)

Have a great day!


Sverige vann (Y)

Happ. Nice. Vi vann.. sjukt oväntat tyckte jag, oavsett hur mycket dom sa att "ja, loreen har tagit europa med storm blablabla"..så hypar dom ju fan varje av sveriges bidrag till Eurovision song contest.. anyway..
Grattis till oss och loreen..

Förövrigt så tycker jag det är spännande att se människor växa upp, se ifall de når sina mål and all.. Nyss hittade jag en bekant på avstånd på facebook och när hon var 14 tjatade hon om att fixa tuttarna, hon vill verkligen det..
Men sen växte hon till sig (var väl kanske 17 då) och ville inte ha tuttar, men nu, tror hon är 19 eller 20.. Nu har hon sina silikon/saltlösnings-tuttar iallafall, så jag antar att är man bestämd så får man igenom det man önskar sig som liten..

Vad önskade jag mig som fjortonåring? världsfred? HAHA nej. men ärligt.. vad önskade jag mig.. kan inte tänka på något.. ville väl mest att världen skulle stanna precis där, när jag var lyckligast och sommrarna var som varmast och man hade all tid i världen till att göra absolut ingenting. Underbart.
men nu är stora världen här. Framför mina fötter ligger livet och jag vill inte dit.
Men man måste. bara ta det där steget och göra vuxengrejer. Framförallt så är det bästa med det att jag alltid har sommrarna.. Iallafall fem år frammåt, då har jag mitt sommarlov. All den tiden man kan slösa på vadfan man vill. Inget ansvar och inget jobbigt..

Då kommer det känns som jag är fjorton igen :)
Det enda jag saknar i mitt liv nu för tiden är faktiskt tiden att göra något helt random en dag, bara för att man inte har något annat att göra. Nu flyter ju "bägaren med saker att göra" över hela tiden.. Tiden räcker inte till till det man måste, så man gör inget man "bara gör för att man har tid och kan" längre.. det är trist..

 
(kålmorden 2010, och jag vet att kråkorna inte är några av deras djur hahaha, den var bara så fin så den fick också åka med på några bilder :))


Jag funderar också hur det där kommer bli om jag ska bli mamma.. Jag vill att det fungerar på så vis att jag tar mina barn till stadsparken, borås djurpark eller kålmorden, kanske till skara sommarland eller liseberg eller det där stora museet i göteborg och stockholm... Men kommer jag känna att man bara kan åka iväg en helg sådär random? jag hoppas verkligen det..
Då har man ändå ett fast jobb, inget arbete att TA HEM varje jävla dag som man har i skolan..
Antar att det är priset man får betala.. inte ha hemarbete varje jävla dag, men då får man också bara fyra veckor "sommarlov"..

Jag saknar kirsty. Nu ska jag fortsätta plugga. På tisdag är tentan. omg. måste verkligen öva mer.. kaozzzzzZ . Så det blir nog inget mer inlägg idag..



Ett liiiitet pytteinlägg till :D

hej ! :D jag är glad. jag har pluggat superduktigt. MEEEEEN har fortfarande extremt mycket kvar. har fastnat på en sak nu också så jag försökte googla men fick inte svar så nu är jag lite putt....

Ikväll är eurovision så det blir väl iaf att se på det.. men nu ska jag fortsätta med studierna I guess. fyfan alltså..hhaha..


NEJ YEEIY :D min pojkvän kom och räddade mig och sa att vi ska handla mumsigheter tills ikväll ! wiie!




pretty jönköping! :D

Svar på kommentarer :D

Tyvärr har jag inte kvar min stora awesome utropstecken-bild som jag gillade att ha till alla de här inläggen men äääsch, blir nog fin fint :)
Med respekt för Sophie så lägger jag inte ut alla hennes kommentarer, då vi har "chattat" i varandras bloggar och frågat om saker och ting som möjligtvis är lite för privat för henne.

Jag har dock en sak att säga. det blir nog inte mer bloggning idag.. ^^ tyvärr.. måste plugga röven av mig!
EDIT: kommentarerna är enda sen november 2011 fram tills maj 2012




Boris  om En god morgon börjar alltid med en kaka ;D:
Äsch, inte så stor skillnad på mackor och kärleksmums ändå. Bara kolhydrater ändå. ;)
Och det är sexigt med människor som är avslappnade och är sig själv. Lite mer primalt än tråkigt tillgjort på något vis.

Svar: hahah true men det känns nyttigare med mackor ändå.. kan ta fibermackor liksom..
Jag kan hålla med om att det är mer primitivt kanske men primitivt =/= sexigt för mig hahaha men tur att alla är olika ^^


Boris   om Pluggeliplugg..?:
Vem mms:ar tjejrumpor till dig ? :P

Svar: Hahah, en kompis som heter pierre

  Boris  om Peace!:
Go för naturelltrenden. ;) Personlig skönhet eller ingen "skönhet" känner jag. Jag tänder inte på snygga målningar. :p
Kul att du fått upp fart på bloggandet. Kul att läsa lite då och då. :)

Svar: Ja, det var rätt nice haha.. men tror iofs inte riktigt på det där.. tror mer personligheten, finns den så kan man likaväl ha en målning haha
tacktack!

 viktoria "bäst i världen" mars carlson om Im sexy and I know it!:
snyyyygggg! du passar himla bra i det där. du borde skaffa fler skjortor!

Svar: awwwwwwiiie ! tack älskling:* och ja, men finns aldrig rätt size..

   sophie  om Bra där..:
Hej Camilla! Jag är en tjej med ätstörningar som hatar livet. Jag fick ett tips av en tjej om denna bloggen.
Jag vill att du ska veta att du smittar av dig med din glädje och vilja att leva.
Du kämpar för livet och jag kämpar för att förstöra mitt liv. Du har med dina inlägg gett mig en liten spark i baken mot friheten. Inte mot döden.
Kram på dig!

Svar: aww, jag har ju svarat separat på den här kommentaren i ett annat inlägg men återigen, tack snälla och du ska veta hur glad jag blir av att läsa det här <3!


  mammamamma  om Världens absolut bästa pappa..:
Ja ni har ett speciell relation men var har du mig?
Finns jag bara i bakgrunden HELA tiden.SO what hon finns där.

Svar: hahahaha mamma! vad du är rolig.. som att jag inte förklarat för dig flera flera gånger att jag älskar dig också :* 


mammamamma  om Sjuksköterskor på strejk?:
Det är sjukt,men många i den yngre generationen resonerar så, inget mänskligt beteende bara girigt precis som du skriver.
Jag hoppas att du tar hand om mig när jag blir gammal( det är ett skämt)hoppas att det inte ska behövas.

svar: awwh. jag tar mer än gärna hand om er. pappa och du har offrat år och dagar för mig så varför ska jag inte kunna ge lite tillbaks? Jag hoppas jag har en stort hus som du kan bo i.
Bara du inte lägger dig i min vardag och klampar mig på tårna ;)
Hoppas iochförsig också att det inte behövs, för jag hoppas att det finns fina människor som tar ett riktigt ansvar för de äldre.. En i min klass är sån där helylle tjej som bara är
så jäkla mysig.. och hon är alltid glad när det gäller att ta hand om gamlingar, alla deras historier osv är så oerhört intressanta. och så är gamlingarna söta på något vis.. de har så mycket glädje kvar


 mammamamma   om Hjälp till att stoppa den här skiten.:
FY FAN vad mycket bättre du har blivit på att blogg det är så här du ska fortsätta det är SUPER !!!!
Jag fattar inte hur du hinner men det är SÅÅÅÅ bra.


Svar: tack mamma! ;D hAhaha, jodå, jag hinner men det är knappt ;P


  mamma  om Bränt barn luktar illa:
Men du om du kollar bilderna,han har ingen sko när han är upp o ner men på nästa bild har han både strumpa o sko på sig det är roligt men det tycker nog inte han.

Svar: jo då, det är "chauffören" som inte har skor.. Titta en gång till;D



  mamma   om Bränt barn luktar illa:
du har glömde rubrik,eller var det bara en anteckning på löksåsen du skrev ner:)

Svar: det var anteckningar hahaha jag råkade publicera det..


 

  Merima om Sjuksköterskor på strejk?:
Hej!

Reagerar lite på detta.
Förstår hur du tänker men 24 000 är faktiskt inte så mycket, inte om man betänker vilken utbildningstid de har, hur deras scheman ofta ser ut, vilken arbetsbelastning de har etc.
Bara för att få saker i perspektiv kan man ju undra vilken lön en läkare på samma sjukhus har? Eller överläkare? Eller någon i ledningsgruppen?
Jag tänker att om man ska spara på pengar organisatoriskt så ska man inte göra det längst ner i pyramiden där största lasset (oftast både psykiskt och fysiskt) dras.

Du tar också upp varför de väljer att förhandla i dåliga tider.
Löneförhandling upplever inte jag vara någonting man bara kan försöka sig på när det är högkonjunktur.
Särskilt i kvinnodominerade branscher (som rent statistiskt har lägre genomsnittslön än mer mansdominerade) kan jag tycka att det är superviktigt att bibehålla vikten av den här frågan,
oavsett hur läget ser ut ekonomiskt på ett större plan.
Oftast begär man ju högre än vad man tror att man kommer få, och om det slutar med en höjning så lär den vara minimal, men det behöver inte heller alltid handla om exakta siffran.
Det kan vara principen, känslan av att ha blivit lyssnad på, känslan av delaktighet och upplevelse av att kunna påverka sin arbetssituation.
Extremt viktiga frågor för trivsel och allmänt välmående på arbetsplatsen.

Men jag tror att jag fattar hur du tänker, men man får ändå ta i beaktning som sagt att de har genomgått en utbildning,
oavsett om man är nyexad eller inte så gör man ju någonting som inte "vem som helst" kan göra (till skillnad från många industriarbeten, som du jämförde med).
Att du har bekanta sjuksköterskestudenter som är ute och super ser iaf inte jag som någonting som säger något om kvaliteten på utbildningen...
De kanske kuggar? De kanske fixar det ändå?
Oavsett vilket så finns där en kunskap som bör tas för dess riktiga värde, och då är det inte rättvist med löner som förhållandevis faktiskt inte är jättemycket att hänga i granen.
Hur hade det varit om man hade gått en lika lång utbildning fast inom IT-fältet? Osv.

Det går ju att prata om det här hur mycket som helst men jag menar bara på att det är viktigt att behålla något större, mer strukturellt perspektiv.
Jag tror inte det handlar så mycket om att sjuksköterskorna är giriga, som att personer i positioner längre upp i kedjan är det, t.ex. Men också orättvisan på ett större plan, branscherna igenom.

Spontant så var det mina kortfattade tankar, hoppas att de gav dig någonting. Kram!


Svar: Nu minns jag inte exakt vad jag tänkte när jag läste kommentaren från början förutom att det var riktigt bra med det där att "man vill bli hörd".. och det stämmer nog riktigt mycket..
Dessutom hela grejen med att se det från ett större perspektiv är nog bra.. Jag gillart.



  Samone om Denna viktstress..:
Hur du än ser ut kommer du alltid vara älskad! :)
Utsidan är bara ett plus! Det är insidan som räknas! :)

Svar: aww söta du ! tack <3!


Mandiee om Fredagsmyset!:
ÄLSKAR BILDEN
och det var askul! Sjukt vad tiden flög iväg! :D

Svar: haha jag gillar den med :D och ja! haha sjukt.. men it was niiiice!



  Kal om Holy Schmoly?:
Gillar din blogg

Svar: tack så hemskt mycket :D

 


 

  Anna   om Work, work!:
http://jonkopingsbloggfest.blogg.se/2012/april/kom-pa-efterfesten.html

Kul om du vill komma!


Svar: tack men nejtack :)
Pappa   om Pluggdag.:
Pappa saknar Ebba med, tack Millan för bilden


 

Svar: varsågod :)


 
Samone   om insecure...:
Det är precis sånt jag går runt och tänker på.
Hur mkt man egentligen har ändrats sen förr, hur mkt som man gillade då som man stör sig på nu.
Mitt i allt detta försöker jag fortfarande lära känna mig själv i hur jag agerar i vissa situationer, men ändå verkar det nte vara tillräckligt.
Det tillkommer alltid något nytt som ska vara jobbigt!

Svar:ja.. jag vet.. håller verkligen med dig. usch... men det där med att reagera mer på saker, t.ex.så hade jag och min bror en diskussion om det..
han visade mig en video där en hemlös man blev misshandlad till döds av sex stycken poliser. Han sa själv att han suckade och gick och la sig efter han såg filmen.
Men jag reagerade fortfarande.. jag blev sjukt lack och ledsen och spred informationen. jag kanske inte har tappat allt, men jag tror tyvärr man blir avdankad med åren.. det suger..
 


 

  viktoria "bäst i världen" mars carlson om HICK!:
det borde fan finnas en gilla-knapp på det här inlägget!
bra humör, håltimmar, bra föreläsare, thåström. allt för att världens bästa camilla ska bli glad, liksom :D

Svar: awww :D ja!!!!! tack honeybun!


  Kirsty Armstrong om Hemma i Jönköping :):
hahah! AWESOME

Svar: indeed! ;D
Some people just need a highfive.
In their face.
With a chair.



  A om Nostalgiska bilder och videos på leksaker, tvprogram m.m.:
Grymt inlägg! Ditt språk med alla svordomar förstör dock stor del av glädjen när man läser detta.
Vet att det är en gubbig kommentar, men "HITTAR FAN INTE BILD PÅ DISNEYCHOKLADEN!!" får mig att bli irriterad istället för nostaglisk.

Svar: tack tack, och surt att du tycker så men what can I say, du är inte den enda^^ Min farmor klagar också på det.. men jag är jag, och jag svär.. tyvärr även i text



  Sabina   om hedersuppdrag:
Nice. Det låter ju skitkul. Skulle tipsa om att skippa förnedringsaktiviteterna och satsa på nåt som gör det minnesvärt på ett positivt sätt.
Min storebrorsa blev ivägsläpad till en studio där han fick spela in en kärlekssång till sin tjej. (till saken hör ju att vi i vår familj är sjukt omusikaliska) men det är ju lite pinsamt utan att vara förnedrande och fortfarande ett schysst minne.

Hoppas vi kan ses nåt nu i helgen förresten. Ha det bra och ta hand om dig.
Kram

Svar: ja! det var verkligen en bra ide ^^ jag tycker inte om förnedringsaktiviteterna, känns bara waste och lame.. varför liksom? kramkram


Josefine om Slöfock...:
Var stark!
Vet hur du känner dig.
Exakt samma stygn har jag

Svar: aw.. tack :).. jag känner mig oftast inte utanför för mina ärr dock^^ aldrig hänt, men still, dom finns ju där som en reminder. fast mestadels en bra reminder måste jag säga. jag lever ju trots allt.
Det hade jag inte gjort utan ärren :)


Sabina om AAAAH! :|:
Den där tårtan såg inte helt fel ut. Var den svår att göra?

Svar: ja! den är .. rätt svår hahah.. det är en konstig jävla.. först är det som en tårta, med lite glass i.. sen har man marängsmet ovanpå och sen in i ugnen fort (glassen får ju inte smälta! :|) haha
riktigt komplicerat men finns recept.. Glace au fou eller något hette det.. Uttalas iallafall Glass au få hahaha



  natta   om Home sweet home?:
Det är alltid ett stort steg att flytta men du vet att du alltid har din familj vid din sida oavsätt vart du tar vägen! Vi kommer alltid att stötta dig och försöka underlätta under de svåra tiderna ! <3
 
Svar: aw! den här kommentaren hjälpte mig när jag läste den igen. Tack fina kusin.. Man glömmer tyvärr lätt att man har familj och släkt alltid nära och redo att stötta en. konstigt. <3! 



Mou  om This is for my gurlz:
Haha, snällt av dig :]

Svar: :D!

  Rebecca om och så ångrar jag min elakhet..:
kikar in :)

Svar: blir nog bra? Haha..



Samone om GRATTIS IRANIII OCH BÄSTBORIS! :D:
Jeeeeeeey! Jätteglad över att du kom! Har saknat dig så sjukt mkt <3 vi får ta å ses lite oftare tycker ja :D:D:D:D

Svar: awwwwwwwwwwwwwwwwww JA DET VAR SJUKT AWESOME <3!!!! och din iranimat <3 hahah och allt prat.. was great!


Pappa  om Överraskningar och mys!:
Jag satt och lyssnade till Marillion (Fish så klart).
Jag tror nog att jag tycker Missplaced Childhood är den bästa skivan jag lyssnat på eller vad sägs om denna text:

And it was morning
And I found myself mourning,
for a childhood that I thought had disappeared
I looked out the window
And I saw a magpie in the rainbow, the rain had gone
I'm not alone, I turned to the mirror
I saw you, the child, that once loved

The child before they broke his heart
Our heart, the heart that I believed was lost

Hey you, surprised? More than surprised
To find the answers to the questions
Were always in your own eyes

Do you realise that you give it on back to her?
But that would only be retraced in all the problems that you ever knew
So untrue
For she's got to carry on with her life
And you've got to carry on with yours

So I see it's me, I can do anything
And I'm still the child
'Cos the only thing misplaced was direction
And I found direction
There is no childhood's end
You are my childhood friend, lead me on

Hey you, you've survived. Now you've arrived
To be reborn in the shadow of the magpie

Now you realise, that you've got to get out of here
You've found the leading light of destiny, burning in the ashes of your memory
You want to change the world
You'd resigned yourself to die a broken rebel
But that was looking backward
Now you've found the light

You, the child that once loved
The child before they broke his heart
Our heart, the heart that I believed was lost

So it's me I see, I can do anything.
I'm still the child
'Cos the only thing misplaced was direction
And I found direction
There is no childhood's end
I am your childhood friend, lead me on


Svar : åh pappa :) Det är en bra skiva indeed!
 


Fina vänner

awh vad jag saknar alla finisar från jönköping (alltså även de som flyttat^^ )
Vill bara dra till piren och käka en glass med mc eller dra till stranden och chilla galet med alla man känner.. Uuuuurgh. istället sitter jag här med min mikrobiologi.. jag blev precis väldans opepp........Tror jag ska väcka min pojkvän heeeeh ;D

Morgonsol

åh :) Hejsan! jag är vaken.. sitter och skriver på kommentarsinlägget under pausen på betner direkt.. kollar på det nu på morgonen.. intressant.. Dom har jimmie åkesson med sig och 2 statsvetare.. rätt intressant :)

Idag blir det bara att plugga mikrobiologi efter att jag sett klart programmet.. känns bra :) Ska läsa mina anteckningar, lite mer i boken (läst allt där, men vissa delar tåls nog att läsas igen hahahah..) och öva in skiten så wiktor kan förhöra mig sen..




här har ni två små supersöta hundar :) jag saknar dem.. buuh >.<

jobbig, varm dag

uuufft. vaknade typ nyss. somnade efter maten.. kom hem runt 3, sen käkade vi kanske till 16 och sen somnade jag till 19.. värdelöst av mig men yeye.. nu skajag plugggapluggaplugga! får se när jag somnar..

Svårt att sova

urgh.. kunde inte somna igår på två timmar och lite till.. drygt.
Nu ska jag ta mig till skolan för en frågestund och sen stannar jag nog där ett tag fast jag inte har matlåda.. Det suger lite för jag vet att det inte finns något gott på universitetet att äta typ..

hoppas att vädret blir nice idag igen... oj fan alltså.. klockan är mycket, måste fixa och ta hunden innan jag drar, have fun!

Sov så gott

jag är svintrött. men bestämde mig envist ändå för att sätta mig här och försöka göra klart svar på kommentarinlägget. fortfarande inte klar, men jag har iaf börjat nu och det är det viktigaste.. nu ska jag sova.. har pluggat rätt duktigt idag.. imon blir det att åka till skolan för att få lite ro..

Grillen är smokin' hot

och jag är svinduktig på mitt lilla botanikplugg :D Känns svinbra! just nu gör jag klyftpotatis i ugnen medan wiktor grillar, nice nice!

Håller på att samla alla kommentarer i ett inlägg och svara på dom.. Kopierar först in alla i ett .txt- dokument för att sen radera allas emailadresser och ipadresser, sen skriver jag i svar och kopierar in hela skiten här.. och jääävlar var mycket det är.. hahaha.. har inte svarat på kommentarer sen november 2011! illa! så nu ska jag verkligen göra som jag sagt.. svara en gång i månaden, då slipper det gå så trööögt varje gång jag ska svara på dem..

Som min växt helt enkelt. varje dag jag vattnar den (en gång i månaden, slutet) så svarar jag helt enkelt på kommentarer på bloggen, borde väl vara lätthanterligt och en bra regel?

jag längtar såååå efter mat. Fast jag redan ätit en middag idag ;(.. åt rester från igår när vi gjorde ungstektfalukorv och potatismos.. Pappa har lärt mig att göra en sån fantastiskt asgod röra till att ha mellan falukorvsbitarna och den blir fan alltid svingod.. haha..

Sitter btw i en tunn vit klänning idag, så inget pojkigt idag, men jag har ingen bild ^^ ni får en bild på mig i en annan klänning istället.. ;D


ärligt talat?!?!? Letade runt som FAN i alla mina mappar.. hittade från nyår (som jag redan visat fleeera gånger) att jag hade en klänning men fan INGEN annan stans förutom i en gammal bröllopsmapp! herregud. jag borde använda klänning oftare. eller fota mig när jag faktiskt har en.. omg.
Det här är på ett bröllop, jag dansar med brudgummen (säger man så? ..)

men ah.. sjukt.. nu är snart potatisen klar(letade bild i flera minuter.. hahaha!) men jag tror och hoppas att jag hinner skriva ett inlägg till senare ikväll :)

Packlista?

Vad har man med sig i tre månader? Allt jag har skrivit upp är
Biljett
kläder
hund
Koppel
Medicin
laptop+laddare
mobil+laddare
solbrillor
nycklar
plånbok
körbok
badkläder
Deo
Parfym
Tandborste
Tandkräm

Känns som det saknas så mycket :|



Åker till jönköping den andra juni.. stannar tills typ augusti.. Känns inte riktigt rätt med packlistan men jag vet inte varför ;(
Tog just blodprov btw och värdet låg på 3.3, bra bra! Nu ska jag göra botanik

Känsla för stil?



Remby är nog kul, om man har någon känsla för stil whatsoever och om man känner att pyssla med sånt där är kul.. jag var intresserad av photoshop and all förr men tyvärr inte längrre.. aja.. här har ni ett remby inlägg.. och det fungerade bra utan chrome btw.. 


En av 25 utvalada att testa nya Remby funktionen..?

Hellu! jag var rätt skeptisk från start till den här rembygrejen när jag kollade instruktionsvideon. Det är ju som att göra en bild av många bilder, man får den inte ens som baksida eller whatever. men jag ska ändå visa er lite hur det fungerar, då blir väl alla glada och nöjda?

Under tiden kan ni väl kolla utubelänken som de gjort som introduktion till oss som fått möjlighet att testa detta..

Jag ska försöka ladda ner google chrome sålänge så kanske vi kan få något kul här sen..



Tror dock att det är fler än 25 st som fått möjlighet? Dom vill väl ha ett rätt stort stickprov och åsikter? Dunno.. Men ah.


En god morgon börjar alltid med en kaka ;D

halloj! jag är vaken, pigg, peppad och awesome! jag hann ändra mig en gång till igår, så jag hade larm i morse, men när det ringde så ångrade jag mig en tredje gång och sov tillslut ut ;P haha..

jag insåg precis hur jävla otroligt osexig jag kan vara.. läste mitt inlägg från igårkväll där det står att jag sitter nude i datorstolen, det behöver ju inte vara osexigt. men i meningen innan så står det att jag friterat pommes. Jag satt alltså med en skål med pommes, i datorstolen och bloggade, samt en tallrik bearneis och ketchup bredvid.. tjockkkkkkkkktttt hahahaha..
Wiktor har rätt ;( jag är mentalt jävla tjock.
och nu sitter jag här på morgonkvisten med en stor kärleksmumskaka i handen. men jag kan inte säga att jag skämms ;( eller för den delen ens känner mig dålig.. haha.. Fan också. jag borde känna mig dålig. En frukostmacka, hur svårt ska det vara? komplicerade jäkla mackor ;(


och återigen har jag glömt att svara påkommentarer. that i will do!


Peace!

Hellu. Jag valde att sova ut istället, ångrade mig igårkväll. är nog rätt skönt att nana just nu ;D heeeeeh! Min bror har redovisning i sitt projekt idag och jag hoppas det går fint :) men han brukar alltid göra bra ifrån sig..

hört om "naturell-trenden" eller? Coolio, i vissa av dom ser snyggare ut utan smink men vissa ser lite värre ut.. Men det är ju bara för man är van vid att inte se dom utan smink, men sen är även vissa foton inte shysst tagna jämfört med de i smink som är retuscherade dessutom..

Önskar att ni alla gör en awesome sak idag, ge någon en komplimang ;D
Själv ska jag sova ut, sen ska jag också anta utmaningen. Helst någon ni sällan pratar med..


Its getting hot in here, so take of all your clothes!!!

uuuuuuusch SÅ JÄVLA VARMT! Precis friterat pommes på spisen också så det är extra varmt just nu.. sitter helt nude på min datorstol för att försöka svalka mig men det hjälper fan inte.. usch.. Har pluggat hyfsat bra idag, känns skönt. men ska göra klart en liten del innan jag går och lägger mig.. 08 är det som gäller imorgon, ska upp och göra botanik då.. Idag blev det mikrobiologi som är fan så mycket roligare och enklare att förstå.

btw så är det morsdag på söndag, glöm inte det!
Imorgon ska jag ta blodprov också.. känns drygt meeen a girl gotta do what a girl gotta do! så är det bara :)
Jag är glad idag. och nöjd med dagen. Vi har tillochmed hunnit städa lite i köket. faboluos!



detta var jag för ungefär ett år sen, tejpat ärr and all ;D .. viktigt efter operationen..  och jag önskar att jag hade mina naglar kvar.. men idag har jag ätit på dom som en maniac.. helt onödigt.. 

yeye, back to studies ;D beey!

Bildbomb?

Äh! tänkte att jag lika väl drar en bildbomb också eftersom jag inte har tid föratt sitta här sen..
Lite roliga bilder från telefonen :)



en dag stod de mitt på univseristetsområdet ochblåste upp en stor luftballong.. rätt ballt :D



igår fick vi ytterligare ett brev som var kul att öppna :) Från ikea. våran "ungssäkra form" exploderade en dag i ugnen, wiktor blev arg och jag blev lite sadface eftersom det var min första present från wiktor..
Så han ringde och sa till dom att han ville ha en ny eller ersättning på något vis. Vi fick 300 kr i presentkort :) vi kan nu köpa TVÅ sånna om vi vill! haha..
aja... men bra av dem iallafall :)




här har ni deliciousness-tårtan som jag snackade om :) åt den som "att fira mina bröder" riiiiight hahahahah! bara en undanflykt men jävlar vad god den var :) Rysk banantårta från Ica maxi för den som är intresserad!






just det.. jag sa ju att jag testade att poppa en finne vid läppen? Och det inte gick. Fast wiktor hade visat mig hur man skulle göra.. Här är den wiktor visade på mig, fanns på ryggen. ALLTSÅ VEM FAN trodde att det skulle bli en jävla KRATER efteråt?! seriöst aldrig att jag poppar finnar igen.. Gjorde inte ont eller så men efteråt var det ju ett jävla omhändatagande av krater-såret.. hur pallar folk ? riv sönder dom istället. blir ju lika mycket ärr oavsett säkerligen.. haha.. Har precis NU fått såret läkt ordentligt.. fortfarande rött och svullet men inte blödande och varande..
ursäkta btw till er som är äckelmagade.. >.<



nu fuckade bilduppladdningsgrejen upp -.- hade iofs bara en till bild att visa men aja.. ha en fin dag I guess

Pluggeliplugg..?

Sitter förmodligen i skolan och mår väl. Jag pluggar hela dagen så det blev ett tidsinställt som jag skrev i morse :)
Har käk med mig osv så jag stannar nog i skolan ett tag.. Men jääääävlar vad seg jag var i morse.. förmodligen lika jobbigt fortfarande.. men jag hoppas på att jag lär mig något med mina klasskompisar .. fattar det mesta på mikrobiologin men det är väl vissa saker som behövs gås igenom en gång till (är ens gås ett ord, förutom fågeln gås?...)

Igår blev jag förfrågad om jag var lesbisk btw.. vet inte om det berodde på min klädsel eller bilden jag hade på telefonen.. eller båda två?
Jag stod i kopieringsrummet i biblioteket och skrev ut en jäääävla massa papper till botaniken.. så fick jag ett mms med en tjejs rumpa på... jag blev ju lite smått chockad och försökte dölja telefonen snabbt (stod människor i samma rum som skulle skriva ut papper utöver mig..) ahahaha.. så.. det var tyst där inne medan alla mina papper skrevs ut, och precis innan jag skulle gå (då hade jag glömt hela insidenten..) så frågade någon "är du lesbisk?"
och jag blev helt chockad och ställd och orolig i magen typ.. hahaha jag bara glodde och fastnade i mitt sinne sen bara "ööh eeh neh hejdå tack!"

VAFAN ?! vad var det för reaktion haha seriöst! "öh nej hejdå tack?"... aja..whaatever.. men man kunde ju vart lite smidigare som människa, både han och jag.. han kunde väl frågat från början då om det var så viktigt att veta.. äsch.. konstiga folk..



Såhär roar sig jag och min POJKVÄN om duden undrar ;( hahaha

Topp till tå på camilla, igen!

haha NE MEN Se på fan! En dag till?! helt otroligt. Det har blivit rätt pojkig fas nu för tiden, vet inte varför faktiskt.. Såhär såg jag ut igår och idag har jag ett snyggare linne till det..



hade jag dock inte haft uppsatt hår (som jag hade endast för det var så jävla fettigt.. duschade igår, så nu är det fint igen xD) så hade det inte sett så pojkigt ut. Älskar byxerna .. mmh så sköna!
Det är någon ralf laurent från usa som jag fick på den resan,
grårödvit-randiga strumpor som jag köpt någonstans
grårandigt linne som jag ärvt av någon och accesoarerna blev headset och hjärtformade solbrillor
Ready to go!

och just det. Waranhalsbandet, inte att förglömma ;D


Så skönt att vakna

till något hem som inte är dödens varmt som igår. Och så skönt att vakna till ett mjukt täcke som omsluter en än att vakna alldeles svinvarm. Nu klagar jag på solen låter det som, det är inte min mening. Jag bara hatar att bo högst upp eftersom ALL VÄRME samlas där.. jag blir helt matt i huvudet och kroppen. Orkar ingenting.. all min energi bara sugs ut.
Nu kan jag tillochmed sitta och dricka te utan att svettas ihjäl.. feels good.

aja. idag ska jag fixa lite presenter.. btw så fixade jag det för ett tag sen till mina bröder och postade ner 2 trisslotter, kindermaxichoklad-box och ett grattiskort :)
Igår fick jag ett paket med "lite kärlek" från pappa :) och för någon vecka sen fick jag ett brev från min älskade vän kirsty. Det är så mycket roligare att kolla posten nu för tiden haha!



Idag ska jag posta iväg en till sak, vet inte riktigt vad än dock..
Igår ringde min farmors syster och det var supertrevligt :) Hon var så glad som alltid och det känns så jävla gott. Jag vill också vara en så glad äldre dam när jag blir stor ;D
Började även sakna min farmor igår när jag pratade med hennes syster. .det var lite jobbigt meeeen man får väl hälsa på efter nästa vecka :)

Min dag kommer återigen bestå av plugg och jag vet inte riktigt hur mycket eller av vad, men jag tror det är mikrobiologi idag..Imorgon är det valfritt (blir nog botanik, för jag fattar iprincip nada av det..) och sen är det 4 dagar mikrobiologi, därefter är tentan i det. Samma dag ska jag plugga botanik och tre dagar framåt sen är den tentan.
SEN ÄR DET SOMMARLOV :D wiiiie

Varm dag

jag är helt utmattad. som alltid när det blir för varmt.. Har iallafall fått ett paket idag från pappa :) Med lite kärlek i.
Choklad och fint brev. Tack <3

Nu ska jag duscha i kallvatten(första gången ever, om jag ens pallar det när jag väl börjat ;P) och sen sova.. imon är det tidig dag för plugg igen. Jag har dock inte pluggat jätteeffektivt idag, jag har istället pratat med min finaste kusin i två timmar i telefon.. haha



gammal underbar bild på mig och kusin :D

Gårdagen är en dimma

jag kommer knappt ihåg något från gårdagen.. sov väl mest antar jag. Det är svinvarmt ute och jag kom just hem från skolan där jag satt för att få hjälp men det fick jag inte.. så jag skrev ut lite papper och drog hem.. käkade min lunch med.. Nu är jag sviiiiiiiiiiiiiiintrött av att ha gått från centrum (tog ut medicin när jag ändå var ute och svängde) med min SUPERTUNGA ryggsäck. Ska nog hoppa in i duschen och sen vila lite..


totally creepy jävla dröm...

Omg. Sitter I skolan nu, har mycket att göra idag.. Hade iaf endröm att jag träffade min f.d granne (tant) som jag verkligen tyckte om.. Så var jag typ 25i ålder men när jag såg henne så var det precis som att jag blev 10 år igen .. Kände mig konstigt underlägsen men ändå jätteglad över att se henne...

aja.. Hon ropade på sin vän rut(som btw ej Finns irl, bara I min dröm) och rut sa till sin man conny (som inte Heller finbs) att jag var där, då säger granne(Britten) "äh, conny kommer aldrig kommaihågdig!" precis då vände han sigom och sliter ut mitt hjárta och säger " det är ju du! Du behöver en ny hinna på ditt hjärta! " Och så trär han på något skinnliknande hinna på mitt hjärta, jag står fortfarande upp och undrar när jag ska svimma, ingen panik Eller så, trots att jag kände att mitt hjärta inte dunkade längre... Så trixar conny lite så hinnan sätter sig rätt med alla "slangar"(vener) till hjärtat som behöver hål I hinnan ...jag börjar svimma av och Britten blir arg och vill skydda mig så hon börjar tjata på conny att "bara truck in det!!!! " Sen vänder hon sig till migoch frågar "det vill du väl? Att han ska sätta tillbaka det"
jag nickar men innan jag pratatklart så rycker Britten hjärtat ur händerna på conny och försöker ta bort hinnan och bara trycka I hjärtat..
då fortsätter jag och säger " vill ha hinnan på" conny fixar snabbt och trycker in hjärtat fort och jäääävlar vilken ball känsla det var, hjärtat började slå snabbtsnabbt,sen saktare och hårdare och jag typ kände hur allt kopplades ihop där inne och jag blev svinstark kändes det som..

sen kunde jag bara tänka "hur gjorde det inte ont det conny gjorde ? Det känns ju inte nu efter?" och så hann jag tänka "ja just det, han sågade ju inte upp bröstkorgen!!! Därför, jahaja" sen vaknade jag...


Crazy
hahaha. Aja, ska plugga nu, sorry för ev. Stavfel och ingen bild, men sitter ju på mobilen och bloggar.. ^^

underbara piller<3

HAHAHAHA! jag sitter jut nu och är rätt förvirrad.. kan inte stå, gå eller sitta still utan att snubbla runt..

anwyay..odom hjälpte. testade dom nya imovane, sov 2h, wiktor väckte mig, jag var migränfri (och i ett förvirrat tillstånd..) coch nuskal jag ..ööööööööööööö..............ja ska ka
ja just det jag ska fixa kycklingen.. tina och cutta den innan wiktor kommer tillbaks från affören.. så förböerederj ag lite mat..
Känner m g som när jag satt i sängn i sjukhusett'
hahaha oj! det ringde just och jag skyndade igäv.. flög rakt på ett skåp.. insåg att ajg skulle sakta ner lite....det var wiktor som iundrade ifall jag ville ha ketchup...herregud..



7


Känner mig ungefrä som när jag hade tagit ett lugnande piller förut hos läkaren.. men detta var lite mildare.. feels good

Tillägnat Kirsty

haha. kom att tänka på henne och pappa när jag läste den här texten.. Kanske mest kirsty.. Minns när hon hälsade på mig efter operationen i lunds unisversitetssjukhus. Och hon fick mig att garva så det gjorde SÅ JÄVLA ONT i bröstkorgen.. men ja.. True story.



Vet inte om jag håller med med statmentet dock.. haha.. jag gillar att ha det seriöst.. men samtidigt rätt mycket att itne ha det.. hmm hmm, men ja ;D kirsty är väl min stupidperson <3

Jävlafittmigrän.

Ja. Så känner jag nu. Vaknade 10.30 som vanligt oh sen fick jag migrän runt 11.30.. sovit sen dess. har inte gått över. får damp. så tänkte jag att jag skulle testa mitt nya piller för migrän som min läkare skrivit ut, Imovane,
och så läser jag som vanligt bipacksedeln.. tänkte även jämföra ifall denna tablett gav mig lika hemsk reaktion som den förra tabletten.. .zomigon

Hur som helst. mår fett dåligt. och så kollade jag efter vad den andra tabletten gjorde. Det är ett sömnpiller. MEN JA TACK?! VAFAN SKA JAG HA DET TILL NÄR JAG HAR ONT I HUVUDET?...omg.

Mitt huvud sprängs snart så nu går jag här ifrån och tyvärr blir det nog låg uppdatering här ;(

Grannungarna..

Här är mitt sista inlägg för dagen. Ska svara på kommentarerna dock men den drar jag upp imon, som tidsinställt på morgonen..
Jag har precis vart ute i en timme med hunden för att barn på gården ville låna henne. Han som kom var dock väldigt mycket för ung för det och då bestämde jag mig för att hänga med ut istället.. Det gick hyfsat bra.. Men jag kände mig inte riktigt lugn med det.. En tjej var jätteduktig dock och henne kan jag tillochmed låna ut hunden till utan uppsyn, hon skulle aldrig lämna ifrån sig henne eller låta något hända donna.. Hon använde tillochmed ett så sofistikerat ord som "djurplågeri" när hon berättade om hur man inte skulle behandla djur ..

De andra verkade inte ha någon direkt koll. Sprang runt och alla försökte få donna att lyssna eller sitta, men när fem pers säger olika saker så är det svårt för vilken hund som helst att förstå, men kanske ännu värre för min tröga lilla fina vovvsing <3..



Fick även höra att de trodde jag var runt 11 år och absolut inte 21.. Sen hade jag cancer och höll på att dö, då skulle grannen få min hund, hade hon sagt.. men det var såklart en lögn av henne.. Kids, you know.. Men jag förklarade för de allihopa att jag inte hållerpå att dö och jag absolut inte lovat bort min hund.

Jag hoppas att de blev nöjda.. Men att de förstår att man inte kan beté sig hur som helst med ett djur.. Och så sa jag att "ni är nästan för unga allihopa, man måste vara lite äldre" men då blev dom såklart helt fixed med åldern, och inte med själva "vuxentänket".. så när jag sa att "hon skulle få låna henne, för hon förstår hur man gör"så blev de småsura och sa att "jag vet också, jag har haft hund" osv osv.. det är synd.. och jag vet inte hur jag ska ställa mig till det..
Jag vill inte vara elak men inte heller låna ut henne som hon vore en docka..



Att svara på kommentarer

Hej allihopa! jag har fått in en drös med kommentarer som jag alltid varje dag glömmer bort. T.ex. Merimas kommentar var klockren och fick upp mitt synfällt rejält på inlägget om sjuksköterskor på strejk, mamma har skrivit lite gulligheter och andra likaså. Dessutom så har jag fått många kommentarer från tjejen som tyckte att jag var en spark mot det ljusa i livet och inte massa skit.

Jag är tacksam och glad för alla kommentarer. Jag tänker även svara på dom. Som jag gjorde förr, men jag glömmer bara bort det :| SÅ NU tänker jag inte skriva något mer idag förutom ett svar på kommentarsinlägg senare.. Plugget kommer först som vanligt.. Detta är ett tidsinställt inlägg btw, så jag ska kunna sköta mitt plugg


Min hud

har alltid vart så vänlig mot mig. aldrig gett mig massa finnar eller andra jobbigheter. Det enda den har vart känslig mot är tejpbitar. och jag måste ju ha det ibland, när jag .tex. spelar in hjärtat i en vecka eller 24h ;P och sist jag gjorde det så såg jag ut såhär.



Jag kom att tänka på det idag eftersom jag kom ihåg att jag drömde om att jag hade röda utslag över hela hela kroppen som sved och var jävliga... Så insåg jag "men så såg jag ut för bara ett litet tag sen".. det såg nästan lika illa ut på framsidan av kroppen, där elektroderna faktiskt hade suttit..



men sen kletade wiktor in mig med någon kräm (ohmygod jag hatar krämer.. kletiga och jobbiga .. usch.. :| ) och det blev såhär bra.. konstigt

Enda gången min hud är lite argsint är när jag äter chips + dipp .. och jag smäller i mig en hel påse chips och dipp på bara någon timme.. Men annars är den alltid vänlig, trots att jag inte använder krämer eller sådär..

men hursomhelst så var min mardröm riktigt obehaglig ;( blö!

Work out!

Hehu hehu hehu ! Wiktor tränar nu (eller precis hemkommen, är ett tidsinställt inlägg) och jag gör botanik.. feels goooood! jag ska vara borta och plugga hela dagen idag igen (igår gick btw asbra! :D woho! )
och btw, i morse när jag var ute med hunden så kollade jag upp det där med igelkottarna.. Men det SJUKT AWESOME var att jag berättade för wiktor i morse och han sa "men det måste vara samma som jag såg då, dom i busken?"

"nä, mina var under containern där borta *pekar*" "ja men duh, busken är ju precis jämte..."
jaha.. så vi gick iväg i morse när vi var på hundpromenad och kollade både på hans och mitt ställe.  Mitt ställe var helt .... fullt med massa nötter, fruktbitar osv.. De hade tuggat sönder en soppåse som var full med sånt och så hade de ätit utav det.

Wiktor hade dock undersökt hans ställe lite mer och visste att det fanns ett igelkottbo där.. det var som en liten tunnel in i lövhögen.. haha SÅ JÄVLA CUTE!!! awesome! hoppas dom har det mysigt där inne nu och fortfarande lever.. så får vi se om det kommer små kotteungar. men jag insåg en sak, föder inte dom på hösten egentligen?
Anyway så hoppas jag att dom har det fint i sin lilla håla :)


Flugan Stirre.

Jag tänker ägna ett helt inlägg åt en rolig sak jag kom ihåg idag.. När jag och mina bröder (klas & hasse) var hos vår dagmamma när vi var små.. Jag var väl kanske 4, hasse 5 och klas 7 år eller sådär.. Då hade vi hittat en superstor, jätte finfärgad spyfluga..



Vi fångade in den och den flugan var liiiite ovanligt snabb och stirrig i sin burk där den levde i typ en vecka..
vi hade fixat hål i burken osv.. vi tog rätt bra hand om den tror jag, iallafall i barnmått mätt.. och vi var mycket glada och stolta över vårat egna husdjur..

Det här är en story som ger mig en nostalgisk känsla och framförallt så är det den enda gången jag kan få upp mina bröders ansikte i mina minnen. Visst, jag har dom på bilder osv, hur dom såg ut under den tiden. men det är bara när jag tänker på att dom stod och hoppade mot mamma och berättade om "flugan stirre!!!!" som jag minns hur dom ser ut..

Jag gillar det :) Själva historian är söt och dessutom är det ett minne jag kommer ihåg. men framförallt det där när hasse säger "Stirreeeeehh!!!" kommer jag ihåg..
haha. ja, this is awesome.

Jag älskar mina syskon. Jag är ytterst glad att jag fick några. Tänk om jag hade vart det enda barnet? fy^^..
finaste bröder som alltid hjälpt mig och vart förstående.. Även i pubertetåren när jag dampade 24/7 på hasse för han var så jävla irriterande.. men tillochmed då visste jag att jag egentligen älskade dem. och när jag stack in pennan i hans mage (ja, jag var helt störd..kunde inte hantera min ilska, obviously) så fick jag direkt ont i magen och ångrade mig. Så många gånger som det har hänt, herregud. Och jag vill inget mer än att göra om den lilla sekvensen till något annat. Hade jag bara hoppat på han och kramat honom istället så hade han blivit helt chockad och inte vetat vad han skulle göra, men det är lätt att vara efterklok.

hur som helst.. nu ska jag njuta av en fin dag och så hoppas jag att mina syskon har en ännu bättre dag <3..

Im spinning around, move out of my waaay!

Oooooooooooooooooooooooooooooooooookaaaaaaay.

jag har just satt mig vid datorn, kollade skolmailen och såg att jag fått tillbaks min labbrapport. oklar.. sucks ;(

meeen det ska inte get me down ! nej nej. för jag ska göra botanik idag. O M G säger jag. för jag förstår inte mycket av det ... men blir nog finfint tillslut :) Som vanligt. jag hoppas.



Labben som jag fick tillbaks var "jätte bra skriven och du har gjort ett mycket bra jobb!" sen kommer det där MEN.. "men jag som handledare hittar ändå vissa delar som ska ändras eller fixas till" .. och det var vissa sjukt jobbiga saker.. som jag har glömt bort. så jag får googla runt osv. men jag hinner liksom inte det nu. måste tentaplugga ju. en 8sidor rapport borde ju vara nog kan man ju tycka.. men jaja..

Så nu ska jag dra iväg och göra botanik.. Wish me good luck y0 ;D haha


Kärleksmums

Glömde berätta för er att plugget har gått jättebra idag och att min fina pojkvän bakade till mig idag :')

life is beautiful

...fn vad konstigt. jag gick precis ut med hunden. hade en kuslig känsla. och det bara ökade ju såklart när jag gick ut i mörkret.. Och så började jag tänka på det hemskaste jag sett på senaste tiden, det var videon när en stackars hemlös man blir brutalt ihjälslagen av sex poliser.. Och så tänktej ag på att fyhelvete vilken jävla ras vi människor är. och jag är ytterst tacksam och glad över att något så illa aldrig har hänt mig. Fine, jag har hjärtfel och jag är inte on top av världens hälsosammaste människor, men jag lever. Och ajg lever utan en massa konstiga extra saker utöver hjärtat..

jag förstår inte hur människor kan göra så. hur fan har man det i sig? jag vet att jag själv kan bli ytterst arg och förbannad, hata mycket. men att bara slå ihjäl en helt okänd man? Nej. inte någonsin.


Sen vandrade jag vidare.. och tänkte att jag är glad att jag lever. och jag vill alltid glädjas såhär. Jag vill känna detta för evigt. leva tills jorden går under. Men så är det inte. circle of life är att man föds och man dör. men varför`? det känns så värdelöst när man tänker så. men samtidigt så är det så precious på något vis. vi har den tiden vi har liksom....

och jag gick vidare, lite arg över att livet har sin gång och lite glad över att vi faktiskt ens har ett liv.. Visste inte riktigt vad jag skulle ställa mig till mig själv och min argumentation. Jag var bestämd över att jag ville leva föralltid.. men jag visste att deti nte är möjligt. men varför är jag ens född då?.. tankar, tankar...

Jag började höra ett konstigt, mycket högljutt nosande.. tänkte först att det var en jättestor labrador, men jag hörde inget, så tänkte jag "okej? två personer kanske har sex där bakom sop-huset..?" men det kändes inte heller helt rätt.. så tänkte jag att "okay, jag går och kollar".. närmar mig och ser två små söta igelkottar. Den ena frustar och nosar medans den andra bara går runt om den högljutt nosande igelkotten..

Jag tror att det höll på att födas ett nytt liv, där under sopconteinern.. och helt plötsligt så kändes det där med att födas utan mening rätt dåligt. den lilla igelkotten gjorde t.ex. min kväll. Sedär! circle of life :)


Imon ska jag gå och kolla till, kan ju vara så att den stackars igelkotten bara höll på att dö och den andra försökte hjälpa, men det känns konstigt.. mer troligt att de födde små puppys.. Ja, hur som helst, så fick jag mig en tankeställare.. Oavsett hur hemska människor det finns så ska jag fortfarande skina som en stjärna med allt det fina som finns hos mig.

En funktion jag bara älskar

är när man kan fixa tidsinställda inlägg. Jag glömmer lätt bort den dock. Men here goes!

Jag sitter och pluggar nu, förmodligen.. skrev det här i morse..



Ungefär såhär sitter jag nu, fast lite mer ihopskjunket och över en bok.. Men på precis samma plats iallafall och med samma kläder.. haha.. jaaaaaaadu.. Det var svårt att skriva i förtid så att säga.. men jag hoppas att jag har hunnit äta någonting tills nu.. Mmh. Är trots allt lite hungrig..

Ta vara påvädret btw. jag har inte tid ;( .. sucks. Vill verkligen verkligen verkligen ha en liten mjukglass på piren i jönköping nu.. vore sååååå underbart! MIWH :D meeeen nu tänker jag såhär. Det är BARA FEMTON DAGAR kvar tills jag slutar.. Och då räknar jag med både denna dagen som är nu, och den som jag faktiskt slutar på. FEMTON. waow..

Sen har jag gått ett helt jävla år på högskolan. vartfan tog tiden vägen?
Jag är överlycklig över att jag slipper bo med människan jag bodde med först. jag hade inte klarat av det. Mina betyg hade ju vart värdelösa. Hade slösat varje ledig tid på att åka iväg någon stans.. Alltså, ledig tid = all den tiden jag vanligtvis pluggar..

Oh god. Nöjd är jag iallafall :) inte failat en enda kurs.. och har två stycken till nu att tenta av, SÅ NU KÖR VI !:D


Im sexy and I know it!

Dunk, dunk, dunk!

Här får ni en "från topp till tå på Camilla" från idag och igår (ja, jag använder samma kläder två dagar. Big fucking deal ^^)



Har alltså på mig en cardigan/mjuk skjorta som jag ärvt av min pappas moster :)
Ett linne som jag ärvde i torsdags av min vän Sabina
Jeans som jag köpt/fått på resan i USA
Strumpor som jag köpt någon gång...
och självklart mitt waranhalsband! ;D

Förstår egentligen inte varför man gör sånna här outfitsbilder. jag gjorde det för jag kände mig snygg igår.. meeen vanligtvis är det väl för reklam ? typ "skorna kommer från blabla"? äh dunno..


Godmorgon, herr mikrobiologibok!

Helluusan.. Vaknade för en halvtimme sen.. sitter redan och läser min fina, feta, jobbiga mikrobiologibok..
Och det är vad denna dagen helt enkelt innehåller, tyvärr! Jag ska kanske ut i det ypperligt fina vädret också, beror lite på om wiktor handlar mat idag eller om jag gör det.. Jag trivs med dagen alla redan^^ trots att jag ska plugga..


(btw, jag har en mutantblomma i vardagsrummet.. Det växer en blomma på blomman..eller alltså en NY VÄXT, inte en blomma som det ska göra..)

men duno.. Idag känns som en bra dag.. Köket är städat, solen lyser, jag känner mig duktig för jag gör det som jag ska, ah. just feels good to be good ;D

Wiktor har btw träningsvärk idag, haha! Så det är bra :) Då vet jag att passet tog på honom (iofs kunde jag väl förstått det när han var helt svettig och sa att han hatade mig just då, men det kunde man ju faktiskt bara hitta på för att komma lindrigt undan ;))


Ops, I forgot!

eeeh. Glömde ju berätta om statistiktentan! Den gick nog bra.. Känns väldigt.. väldivg väldigt osäkert.. Alltså, lärarinnan i det ämnet är väldigt speciell när det kommer till rättning och extremt nogrann och strikt.. vilket är bra, såklart, men gör också min osäkerhet större eftersom man inte riktigt vet exakt hur hon bedömmer mina ord och fraser i tentan.. Aja.. resultatet kommer väl inom en månad iallafall..


Förmånga kakor gör magen stor :)

har precis haft min pojkvän på ett riktigt träningspass här hemma och han fick svettas. Rätt åt honom :) Han har hoppat över simmningen många gånger nu, så då fick han träna hemma med övervakning och coachning av mig.. fin fint!

Återgår till pluggandet nu :) ha en fin dag

Icke camilligt?

alltså.. måste erkänna en sak. Jag har lääänge länge tänkt på att tatuera mig. Men jag har aldrig hittat ett tillräckligt bra motiv. Trodde jag hade ett.. Hittade en som skrivit "Dad, I love you" på vänstra skulderbladet allra längst upp mot nacken typ..

men jag kände mig inte nöjd. Tänkte framförallt på en sak och det är att jag inte har med alla i min familj. Dessutom så kände jag att det hade vart jobbigt för min partner (vem det nu än hade vart) varje gång man har samlag och behöva se det där kanske?
 (Och ni behöver inte bli all blushy över det jag skrev.. 20 år, kvinna, klart jag har pippat. )

a
aaanyway. Sen.. tänkte jag. men okay, vi är fem i min familj. om man bara räknar människorna. Och då är det simpelt med t.ex. en femkantig stjärna, men den vill jag inte ha, liksom TRUELY på mig  ända tills jag dör. Och jag vill dessutom ha med mina två hundar som familjemedlemmar. Men då vill jag även ha med donna? och vart ska jag stanna? HAHA..

Simplast vore nog någon text som inkluderar ordet familj. Och jag har tänkt på några stycken.
Vet dock inte vart jag ska placera tatueringen än.. Och det blir om ett tag eftersom jag faktikst måste ha pengar till det..



men mja, tatueringar har jag gillat ett bra tag, men jag har inte vågat göra dels för att jag ev. ska ångra mig, dels för att det sägs att det gör SVINONT att göra magnetröntgen med tatueringar (och eftersom jag gör det 2ggr/år typ, så känns det lite ovärt) och dessutom dyrt och framförallt största anledningen: inte hittat rätt motiv och rätt plats för den..

Egentligen hade jag önskat att jag kunde ha en hel sleeve som är färgglad och många gamla klassiker från supernintendot och lite annat som satt sina spår i mig, men det är bara inte jag. Jag är tyvärr inte tatoo-tjejen orvar.. Så någon liten fin text, sure. Men mer? nejah.. vet inte. Kanske vill, men jag vill även ha kvar min.. "vanlighet" helt enkelt..

tänk btw om man blir beroende efter att man gjort en? .. äh. neh.. Och insåg just att ajg inte alls vill ha en sleeve.. blir så mycket på en plats :S..

Bilder från helgen när mami var här :)

Åh! har ju glömt visa vilka underbart goda räkmackor vi gjorde :D



och vilka fina blommor jag köpte för att mamma skulle komma.. Hon älskar ju blommor ^^



Oh yum yum!

MIIWH :D jag och min lilla familj har grillat idag. Yuuuuummie!
Blev flintastek med klyftpotatis och (köpt, på burk! <3!!!) bearneissås och en sallad (gurka, isbergssallad och tomat) till det med egengjord vinegrette till den :)



Fyfan vad gott det vaaaaaaaar! ooooom nooom! Dessutom iskall burkcocacola till det.. haha cant get enough av god mat alltså <3 mmh!

Jag ska läsa mikrobiologi nu och wiktor ska träna, får se hur det fungerar för båda ;D

Brorsan fyller 22 ;D

Hey yo! Jag sitter här och planerar upp min pluggtid de kommande 16 dagarna :)
Ska börja med mikrobiologin iallafall, sen vet jag inte mer..

Min bror fyller 22 år idag men han ska nog bara spela diablo anyway haha..



Det firar jag med lite choklad ;D höhöh. ne, men cocacola faktiskt..

Trevligt besök till lincon :)

Boris, Sabina, Torbjörn och Rickard åkte just här ifrån. jag är så sjuuukt trött och önskar bara att wiktor blev klar så jag kunde få sova med honom..Han fixar något litet på ett spel..

Har iallafall haft en mycket fin dag :) Solen har visat sig tillochfrån, men framförallt så har jag haft människor omkring mig idag som jag gillar ochdet har känts så jävla skönt..

Började dagen med att vara på lincon (konvent med brädspel) klockan typ halv 2, sen stannade vi där till typ halv 5.. Boris, jag och wiktor åkte hem, kollade på lite familyguy och sen ville sabina och torbjörn bli upphämtade..

Kvällen fortsatte med pizzaätande, kolla massa bilder från sabinas och boris rhodosresa och även spela bordsspel :D


Nu är wiktor klar, sova! :D


Att så lite kan göra så mycket..

Jag har fått sova ut idag. jag har även fått två människor att göra en liten enstaka fin sak till mig idag.
En klassvän som kallas Christou hade idag åkt ända till skolan (inte aslångt för honom, men ändå) bara för att lämna tillbaka min ryggsäck som jag (så jävla självklart..) glömde igår på picknicken..



Himmla vänligt <3 och jag vet att det inte handlar om en liten förtjusning i mig.. Han är ju lagd åt ett lite annat håll om man säger så ;D underbart skön är han iallafall..
Jag har levt på det rätt länge idag. Han fick tillochmed en kram, jag kramar sällan folk jag inte känner väl, och jag kan inte påstå att jag känner honom väl trots att vi gått i samma klass i ett år nu...

Dessutom så gjorde min vän Boris en sak idag.. Det spöregnade, men han kutade genom regnet och körde fram bilen till där vi stod och väntade under tak.. också så snällt!
Miiiiwh!
Man ska uppskatta snälla saker.och njuta av små fina prylar här i världen.

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEEEEN!!!!!!

åååååååååååh JAAA! :D hihihih, vet ni vad jag har fått göra?
SOVA UT!
Har sovit i tolv timmar. Fyfan vad skönt. Fast jag har ont i huvudet nu, men FYFAN VAD GÖTT Det var!
Och dessutom sov min pojkvän med mig hela tiden, vilket gjorde allt bättre..

Har dock så jävla ont i halsen ;( och imon börjar min pluggperiod igen.
Idag ska jag ta ut mediciner och handla lite grejer till hemmet, dessutom kommer boris och sabina och torbjörn hit :)
Igår var jag på vårpicknicken med en hel del från våran sektion, det var trevligt :) och i hela helgen nu är det lincon här uppe i linköping.. kul kul ! men jag ska plugga :)



Jag känner mig ungefär såhär puffig och mysig efter att fått sova ut..

MMMH so good! min kropp är helt mör.

Nu ska jag dricka lite te för halsen och sen börja städa upp här hemma..

breaks my heart..

aww ;( läser massa hemskheter istället för att plugga .. sitter redan i skolan (jag kom hit 7.39) och börjar inte förens kl 15... fyyyfuck. men studies must be done!

Så nu ska jag bara lära mig massa angiospermer (alltså helt vanliga jäkla blomväxter) tills duggan kl 15 och efter duggan blir det statistik i 4h tills imorgon, då jag, precis som idag, kommer åka hit tiiiiidigt och plugga...


har med mig min lilla minidator idag för att titta på bilder.. och då kan jag ju blogga från den och därmed slippa mobilblogga ;D så bild får ni! :D

här har ni ett mikroskåp preparat på en Lommes (bild nedanför mikroskåpbilden) frön när de är nästan helt klarväxta..








Foto: F M Stendahl

Hemkommen

uuuufft. Kom hem kl 18.10 från skolan, fyyyyfan. Suttit och pluggat statistik. Gått riktigt bra med den tentan (men den var jäääävligt mycket enklare än den förra jag gjorde.. och den förra vi gjorde är utformad exakt som den vi kommer ha.. så det suger ju..)

Men ah. Nu ska jag fortsätta plugga här tills kl 22 då jag sover, och vid 06.30 går jag upp för att ta mig till skolan (börjar inte förens kl 15 men ska sitta och plugga där från 08 till 15, på den duggan vi har imorgon..)
efter skolan och duggan så blir det nytt tag i statistiken och öva öva öva inför tentan i övermorgon.



en korgblomma fotograferad av mig för ett tag sen..Prästkrage om jag inte minns fel?

Känns äntligen bra!

Även om jag är SJUKT EFTER På statistiken (jämfört med var jag vill dvs, inte jämfört med alla andra..) så känns det bra just nu. jag kan botaniken hyfsat (vet att jag kommer få godkänt där iallafall..)och sen har vi ju bara problemet med statistiken.. men heeela dagen imon ska ägnas åt statistik så jag verkligen lär mig. Göra alla läxuppgifter, testa en till tenta, göra samma tenta som jag gjorde idag, öva öva öva på all fakta kring alla olika statistiska metoder..
Blir nog bra tillslut :)

Sen på tisdag har jag botanikduggan kl 15, så då hinner man ju plugga en halvdag där med till botanik :D
och nu på onsdag är då statistiktentan kl 13, men den känner jag inte riktigt är okay än.. men det gör jag nog efter imon :) Blir heldag i skolan förmodligen (om det finns någon där som kan förstå skiten bättre än mig..)



detta är en normalfördelad kurva, för er som undrar ;D nu blir det sova!

Urkel.

Ursula, hon onda i lilla sjöjungfrun har satt sig i mitt lilla sinne idag bara för jag har lyssnat på lite disney. Och allting är bara precis som hennes namn: riktigt usch.. ahaha..

Pluggar statistik idag och det går inte bra. Fick IG på en övningstenta jag precis gjorde.. Och jag ska vara en av dom i klassen som fattar? oh crap.



Jag känner mig precis som hans ansiktsuttryck idag.
Och förövrigt så kommer boris hem idag från rhodos :D vill veta allt! och se alla foton! wiie.
Jag vill också uppleva världen. Jag vill ha det i mitt liv... vore som en riktig merit i livet känns det som..

Överlycklig.

(har inte tid att blogga egentligen p.g.a stooora mängder studier, men när man är såhär glad, då bara måste man!)

Jag blir lycklig av att folk blir smittade av den glädje jag känner till livet.

Jag är rätt ofta rädd över att jag ska dö i förtid (alltså, riktigt riktigt tidigt.. Som max 25 år..) men jag kan inte hela tiden gå och tänka på det, så jag försöker tränga bort det alltid. För jag lever nu. Det är underbart.

Jag önskar verkligen att jag kunde hitta en video som min bror visade mig.. En underbar video..Som är så simpel. Som bara visar att det finns liv på jorden.

men hur jävla amazing ÄR INTE DET DÅ?! att det FINNS LIV. Här. På vår planet... Det är fan en på miljonen.. Helt jävla ... oförståeligt..

Jag fick just en kommentar från någon okänd på min blogg.. Hon hade skrivit den här kommentaren.

sophie
om Bra där..:
Hej Camilla! Jag är en tjej med ätstörningar som hatar livet. Jag fick ett tips av en tjej om denna bloggen. Jag vill att du ska veta att du smittar av dig med din glädje och vilja att leva. Du kämpar för livet och jag kämpar för att förstöra mitt liv. Du har med dina inlägg gett mig en liten spark i baken mot friheten. Inte mot döden.
Kram på dig!

och jävlar. jag började nästan gråta.. för jag blev rörd. för mig är det en självklarhet att älska livet, när man vart så nära att mista det flera gånger.. Men det är ju inte alls en självklarhet! jag blev chockad när jag insåg det.. Och ledsen.. Så jag blev helt.. ställd. Sen insåg jag att, precis som jag själv sagt och försöker göra, jag faktiskt sprider glädje och livslust.

Det gav mig en pepp.

En passande qoute från allas våran albert einstein:
“There are only two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle."






Bra där..

Jag brukar inte alls ofta få finnar, men nu har jag en precis ovanför läppen. Försökte poppa den nyss, wiktor har lärt mig hur man gör, men det gick inte ... så nu blöder jag svinmycket istället.. idiot xD

Ska iaf ta bussen om 20 min till skolan och plugga där.. Låg update idag igen..

hoppas vädret blir fint!


Rysk banantårta, tårar och plugg.

Hej alla fina!
Jag har pausat plugget nu..
Har kommit rätt långt men far from vad jag hade önskat. Men ska iochförsig sitta uppe ett tag eftersom det är fredag.
Tänkte bara säga att jag just åt en rysk banantårta och den var svingod. Men jävligt mättsam. MMMums!
sen började jag lipa idag också.. fick hem ett brev från världens finaste vän som man någonsin kan ha (och jag haft i TIO fucking år iår !!) där hon hade skrivit lite fint, mest peppande och awesome men jag blev så rörd mest för att hon verkligen vet att jag FÖRALLTID är där för henne, oavsett hur sällan vi ses..

Btw så fungerar inte min facebook på vanlig dator och jag FATTAR INTE varför?!.. Alla andra hemsidor fungerar, och på mobilen fungerar det. och även på wiktors dator. fucked up!


såhär ser lilla face ut på min dator...;(

Statistik.

Hey you mr. statistik! Jag ska beat you down and eat you up, så jag lär mig allt om dig! Så all näring bara sugs upp i huvudet och jag fattar alltihop. Det ska jag göra nu under helgen. Kommer bli rejääääält dålig uppdatering..


Förövrigt tog jag blodprov idag och det låt på FYRA KOMMA NIO. 4.9?! stört. nu ska jg plugga

Välkommen hem camilla.

Du har nu exakt 4 timmar och 20 minuter på dig att klara av följande saker:
Laga mat
diska
plugga.
GLHF .

ja, ungefär så analyserar jag varje gång jag kommer hem. Så nu ska jag börja med att plugga, vi ses.

Vaknar med dundrande huvudvärk..

B_L_Ä!

Det värsta är att nu har vi en 2h föreläsning som är obligatorisk, endast för dom vet att folk annars skiter i den för den suger.. iprincip. Aja.hoppas på något lite vettigare ämne idag.. Bussen går om 18 mins så jag måste sätta fart och borsta tänderna, har iallafall fått lite svar på sjuksköterskegrejen vilket glädjer mig :) Ska kolla igenom det under dagen..
BAH btw. slutar 17. pissigt.. sen är det såklart plugg idag också, sa ju ända fram till 2 juni.. Så det är bara get going.



men man kan glädja sig åt att det åtminstone är bättre väder idag :)

Hjälp till att stoppa den här skiten.

Ärligt talat. Ta er FEM MINUTER och bara signa upp på den här sidan:
https://wwws.whitehouse.gov/petitions/!/petition/protect-first-amendment-rights-citizens-record-law-enforcement-officers-public-without-getting/LmfRPLJr?utm_source=wh.gov&utm_medium=shorturl&utm_campaign=shorturl


Det gäller den här videon, där man ser en hemlös man bli nedslagen i 8 minuter av 6 stycken poliser, tills han tillslut hamnar i koma och dör fem dagar senare.



Om ca 25 000 människor signar innan 2 juni så kommer ett motions-förslag komma till Obama där de kollar upp ifall "protect and serve" verkligen fungerar i princip.... alltså, mer info finns självfallet. Men jag måste fortsätta med mitt. Men SIGNA. Låt det inte bara gå ur händerna. Hade ni vågat se videon (som jag inte vet om jag rekommenderar eller ej, beror på hur påverkad man blir av sånt) där han tillslut bara ligger i 2 minuter och sakta sakta ropar på sin pappa och säger "daddy help me, they are killing me", på ett icke-hysteriskt vis. Mer som att han gett upp. Då kanske ni hade tagit eran tid, ifall ni nu tvekade från början.


Det sjuka är dessutom att de poliserna sen mutade (lagligt i den staten) hans pappa med 900 000 dollar. Stoppa skiten.

Sjuksköterskor på strejk?

Alltså. Nu jävlar.

Detta blir ett diskussionsinlägg, tyvärr på en dag jag egentligen inte har tid. Men detta är ett viktigt ämne.

Vanligvis så talar jag alltid gott om sjuksköterskor. De flesta jag har träffat är underbar. Men varför? Jo. för dom har en innre känsla av behov att hjälpa folk. Dom gör inte skiten för pengarna. dom valde detta, SJÄLVA.
precis som dagens sjuksköterskor så VÄLJER man detta själv. Sen står dom med plakat som säger "TA INGA JOBB MED EN LÖN UNDER 24000"
ärligt talat.. -> TJUGOFYRA <- tusen?!
de kanske inte är så bra på matte men DET ÄR EN JÄVLA massa pengar. För en INGÅNGSLÖN!?!?!?
 
Det dåliga här är inte bara att det är en sjuk stor summa pengar, utan att de faktiskt förhandlar när det är sånna här tider. Folk står utan jobb, ta ett jävla jobb och get ur ass moving för fan.
Jag förstår inte helt seriöst vad de är förbannade över..

Jag vill hjälpa människor i mitt yrke. Jag vill ha pengar så att jag kan betala min hyra och använda mig av lite pengar själv. Det är NYUTEXAMINERADE människor vi talar om. Inga proffs någonstans..

ne. Det dumma är att jag vill hylla alla sjuksköterskor. För en enda anledning. De flesta som jag träffat på  har vart helt underbara. Men de har inte heller vart sånna giriga monster.
jag blir ledsen.
Det är liksom inte direkt en ENORM belastning i deras utbildning, alla sjuksköterske studenter jag känner är ute och super dagarna i ända typ.. Nej. jag vet inte riktigt vad jag vill säga förutom att man kanske ska sluta vara så girig ..

De har en fin utbildning, ja. De kan få jobb på den utbildningen, ja. vill dom ha 24000 för det så är det desto svårare att få jobb på det. alltså. tjugofyra tusen??!?
Fan vad sjukt.

En industriarbetare bär säkerligen lika tungt som en sjuksköterska, dom får 17000 i ingångslön.. Med större risk att bli arbetslös än en sjuksköterska..

ne. jag tror det är en generationsfråga. Fan vad människor i vår generation är bortskämda jävla as. fy!
Det är ju studenter i nuläget som" gör uppror" medan de jag träffat är ur en äldre generation..


äh. vetifan. Har ni några synvinklar för jag vill verkligen få lite annan syn eller några fler argument vad det kanske kan bero på... 

Bränt barn luktar illa

.. vad kommer det där från? vad innebär det?
Anyway. jag brände mig innan. AJ.
Stod och stekte championer..Fick ett blodtrycksfall, ochdet gickinte över sådär "rätt fort" som det brukar. så.. jag stod kvar vid spisen.. Sen brände jag mig på kanten på pannan och då först reagerade jag på värmen, skrek till, satte mig istället ner på golvet och väntade fortfarande på att det skulle gå över..
Smörjde inte in brännskadan med "burn free" (som btw fungerar ASBRA vanligtvis!) förens efter kanske yterligre en halvminut, och det är lite väl sent.. nu svider det som fan.. men ah. Ska göra statistik nu :)




HAHAHA JAG KAN ITNE SLUTA SKRATTA :| så ond jag känner mig.. hahahahahah men vafan.. Stackarn.. Det är en brittisk politiker, som är flygrädd egentligen men ville prove a point så han åkte i helikopter, sen crashade det. omfg.. stackare!




smör, grönsakbuljong, i m finhackad lök, vatten, koka ett tag .. tills lite vatten är kvar.. vit elr svartpppar.. och häll på mjölk, koka upp o smaka av .... ev. lite aromat elr vegeta.. ev. salt...sen redning

The worlds greatest.


Partner, let me upgrade you!

Hellluuu, sitter och diggar Beyoncé samtidigt som jag övar på alla latinska och svenska ord.. Kör ett memory som jag gjort själv, ibland önskar jag att jag snabbt bara kunde programmera ihop ett snabbt fucking memory istället för att sitta här och klippa ut exakt lika stora bitar, skriva på fram och baksida, numrera och hålla på.. Fucking dagisnivå ärligt talat .. haha..
men jag är helt oförmögen till att programmera.. tyvärr..



tänkte bara slänga upp litet fint inlägg här så ni vet att jag inte sov för länge (sov faktiskt inte alls! :D ) och att jag lever woho!

bilden är btw på en Palmmossa :) Heter Climacium Dendoriodes på latin för er som är intresserade, haha!
nu tänkte jag faktiskt att mina släktingar i lite äldre dagar som läser detta, tillochmed dom kan fortfarande lära sig nya saker varje dag. Jävlar alltså. Jag önskar jag kunde leva föralltid så jag kunde bli expert i flera hundra ämnen.. Svinkul att lära sig saker <3..

Spaghettfärsås

Har precis lagat lite mat och väntar nu på att wiktor ska komma hem från träningen.. jag är sviiiiiiiiiiiiiintrött så jag lägger mig nog ett tag..
Ska plugga botanikpreparat idag, måste bara se till att mossorna sitter stenhårt sen är det bara att lära sig Ormbunkar och angiospermer och gymnospermier på latin.. glosor^^ typ..

Och självfallet alla dessa jävla vävnader. Fyfuck.



här har ni ett längdsnitt av en stam (tror jag), här finns väl 5 eller 6 olika vävnadstyper. ffffffffffffuuu

En levermossa!



här ser ni en bräkenmossa. Den heter Plagiochla på latin. Nuuuu kan jag äntligen gå till bussen. behövde lite tidsfördriv, hoppas ni har en fin dag. Jag själv kommer hem halv sex :|

Fyra

Nu ska jag snart dra iväg till skolan och ha en 4h lektion, ska bara fråga fråga fråga, sluka så mycket information som möjligt för just nu känns det som jag inte hajjar någonting av botanik mikroskåp preparaten..

Ska även ringa min hjärtläkare idag och kolla hur jag kan få ut astmamedicin på recept..och så ska jag ringa antagningen idag med eftersom jag kom in på en sommarkurs :D Och så vill jag veta hur man accepterar sin anmälan..
Förövrigt så har jag sovit så jävla gott, fick verkligen sova ut. MMH<3

Idag blirdet plugg plugg plugg, mycket nice. jag känner mig helt into it och det känns GÖTT!




här är en laban- hund :) han är fin och nu ytterligare ett år äldre. 13 är han nu va?
hursomhelst, grattis i efterskott och hoppas din husse och matte hardet fint på rhodos ;D


POWER PUFF PINGLORNA<3

hahah men underbaaaaaaaaaart! bubblan är bäst. Jag kollar på detta som kvällsgrej :)

Dags att sova tror jag nog..

sitter och lyssnar på lite underbar musik.
plain white t's - 1,2,3,4



Har haft en bra pluggdag. Imon börjar jag sent. Så jag unnar mig att vara uppe lite längre.. :) Men imon blir det ännu mer plugg serrö! Mindre bloggning, mer plugg. Det är the way of en duktig camilla ^^

Denna viktstress..

Jag hittade just en bild som MC fotade till hennes skolprojekt på mig..
Jag ser ut som en döende människa. Jag har aldrig sett mig själv på sånt vis, jag ser ju mig alltid närmare än vad bilden är tagen. När man ser hela skiten så ser man benen som är waaay för smala, armarna som bara är som ben. Men jag kan inte hjälpa det. och jag är precis lika normal som blondinbella. jag har t.ex. bara idag ätit en skål med godis, en tårtbit, 2 rader choklad, middag (kött, stekt potatis och sås), en ost+paprika macka, 2 burkcocacola samt en halvliter saft och en liten skål smörstekta championer.. 



men, vad jag vill säga är att fortfarande. Jag gillar alla sizes. Även min, även om det ser lite sjukligt ut..fast nu är iofs denna bild rätt gammal.. kanske 2 år? minst..? innan operationen iaf.. så kanske 2.5 år?.. aja.. iaf gammal.. kasnke var 17 elr 18 år där..

HEY, lets kick it!

Hejsan. Idag blev trots allt en bra dag sofar . Jag sov kasst som en prinsessa på ärten, men still..Jag är bäst, då ser man till att fixa en bra dag.

Jag pluggar just nu och det går rätt asbra. Idag tänkte jag att _ALLA_ preparat, typ 40 st, ska analyseras och antecknas om, eftersom imorgon har vi en fyra timmars lektion med frågestund, och jag har en rejääääääl bunt med frågor som behöver få svar om jag ska fixa duggan heh..



detta är förövrigt en franslevermossa, som jag nu lärt mig att den heter Ptilidum på latin.. Hej och hå!

men jag antar..

att livet alltid kommer vara hårt och fult. och vet du vad min uppgift i livet är? att göra livet mer fint. och jag ska kämpa igenom allt hårt. för vet ni vad det hårda och fula i livet kommer ifrån? alla fula människor som inte förstår sig på saker. Alla konstiga saker med mänskligheten. fan vad vi är en sjuk ras...


jag går emot oss. jag ska vara en stolt, fin sak mitt i allt det här.. En glädjespridre och inte en fitta.


Cuz thats just who I am.
och jag känner ingen depression längre. Jag tycker att allt har mening igen, inte som för någon månad sen. Då verkade det som inget hade någon mening. alls.
men det har det. och jag älskar varje steg jag tar framåt i mitt liv.

att slå under bältet

Jag hatar när folk slår på känsliga ställen. Nuddar någon painful spot som folk inte har med att göra. jag förstår ATT folk gör så, antingen för att provocera, få en reaktion eller bara av ren dumhet.. men vad jag hatar med det är att jag aldrig kan hantera mig själv när sådanthänder..

då blir det precis som när jag får mina äkta äkta äkta rage, allt bara kommer på en gång. oftast jobbiga, ledsamma och personliga saker. vilket gör saken svårare att hantera än massa ilska.

jag hatar folk som gör så.

borde sovit för längesen. men jag hatar att sova ensam.

fyfan vilken pissdag det kommer bli imorgon............. i can feel it already. Fyfan vad irriterande. min pluggvecka har gått så jöävla bra hittills.. Från onsdagen när den började... men nu kommer jag säkert hamna i något fucking miffostadie som förr när det var massa tentor.. Wiktor var borta hela dagarna (och kvällarna, mentalt eller fysiskt), huset var kaos, läxorna var overwhelming, mitt psyke var helt fucked up utan direkt anledning och jag var livrädd för mitt liv och massa andra onödiga orsaker.

oroade mig för allt. Ingen hade heller förståelse, för ingen ville lyssna, förutm pappa iochför sig.. men han  vågade jag inte vända mig till,, det var först när han kom till mig som jag visste det.. de jag vände mig till ville inte höra och de som faktiskt hörde, de förstod istället inte...

jag önskar att min hund kunde vara lite smartare så hon kunde vara här i sängen, istället för på golvet, och mysa och trösta mig, istället för att glo helt tomt upp mot mig och ligga nere på golvet..

finns det något tillfälle att må dåligt på så är det fan inte bland 3 tentor och 1dugga och 2 inlämningar/redovisningar.. fast kanske lite pga stressen sm jag reagerar så starkt? jag tro iofs inte det... tror det är för att jag är en mycket känslosam människa, med mycket åsikter och erfarenheter och har synvinklar i mitt unga liv som inte alls många har sett...




just i denna minut känns livet lite som en penis.. hårt och fult... skulle vilja sätta in ett orättvist, men en penis kan väl inte vara orättvis............... aja.. nu kan man ju undra  varför jaghar en penisbild på datorn.. det var någon gång när jag och josefin diskuterade om något, så skulle vi undersöka det, och googlade för att få information.. minns inte vad vi snackade om.. men det var iallafall något med utseendet eller sådör.. så laddade vi ner några pedagogiska foton, and thats the story..

Stört mätt.....

Suttit och ätit i typ en timme.. Först bakad potatis med bacon/ärt-klet till samt efterrätt en superstor och mastig tårta.. uuufft.. ont i maaagen..>.< om 30 min ska vi ta och åka till stationen för mamma ska hem.. Vart mysigt att ha henne här :) sen efter det så ska jag bara plugga plugga plugga!


störigt. kan inte ladda upp bilder.. något är fel =(

You're too good to be true

that's the way I, feel about yooou, wonderfull you, wiktor!

sitter och försöker hålla igen min blåsa medans alla andra i huset gör sina buisness inne på toaletten.. Wiktor ska snart iväg och träna, jag är ytterst glad idag och btw så lärde jag mig alla 18 mossor igår på svenska, latin och vad som utmärker dem. nice nice. Nu är det bara att lära sig alla jävla olika vävnader i växter, samt vissa större partier.. Hoppas det går lätt..

Jag ska ha en sista mysig dag med min mamma och pojkvän idag, samt plugga såklart :)

hoppas ni har det fint. Själv ska jag äta tårta, så det kan ju inte bli en dålig dag direkt ;D
och så tänkte jag att nu har vi en anledning att fira med tårta med, eftersom min lilla syssling har fått besked från doktorn att han är på bättrande väg. Tjoho!!


Har min lilla mamma på besök :)

det var mysigt att krama om henne! jag ska plugga hela dagen nu så det lär inte bli mycket skrivet.. sen ska vi käka flygande jakob idag.. och räkmackor till kvällsmat, och förhoppningsvis en tårta där emellan :) haha.. mmmmmums!

Har suttit och pratat mycket med mamma om min uppväxt, med hjärtfelet och allt.. Började prata om doktor Hans och Peter Jögi o.s.v... Rätt coolt att höra om lite saker.. iochförsig så har jag hört mycket förr, men det är bra att bli påmind :)


Camilla På Promenad!

Hellu! Plugget går finemang! och eftersom jag laddade över alla bilder på mikropreparaten så fick jag ju även med en hel del vardagsbilder. Det här var jag innan jag och wiktor gick ut och gick för några dagar sen :)



Just nu sitter jag och sorterar upp alla dessa jäkla bilder i massa olika mappar. fyfan alltså vad det suger.. haha. men sen ska jag börja öva på riktigt! :D


Religion är verkligen inte min cup of tea

Sitter och väntar på att alla mina bilder ska överföras så jag kan börja plugga på bilderna (det är foton från mikroskåpiska preparat) och under tiden tänkte jag bara berätta om en text jag just läste. En av mina favorit killkompisar hade postat en bild på FB där det stod "please read, its worth it"
Så jag läste.. Och såhär stod det:

Professor : You are a Christian, aren’t you, son ?
...
Student : Yes, sir.

Professor: So, you believe in GOD ?

Student : Absolutely, sir.

Professor : Is GOD good ?

Student : Sure.

Professor: Is GOD all powerful ?

Student : Yes.

Professor: My brother died of cancer even though he prayed to GOD to heal him. Most of us would attempt to help others who are ill. But GOD didn’t. How is this GOD good then? Hmm?

(Student was silent.)

Professor: You can’t answer, can you ? Let’s start again, young fella. Is GOD good?

Student : Yes.

Professor: Is satan good ?

Student : No.

Professor: Where does satan come from ?

Student : From … GOD …

Professor: That’s right. Tell me son, is there evil in this world?

Student : Yes.

Professor: Evil is everywhere, isn’t it ? And GOD did make everything. Correct?

Student : Yes.

Professor: So who created evil ?

(Student did not answer.)

Professor: Is there sickness? Immorality? Hatred? Ugliness? All these terrible things exist in the world, don’t they?

Student : Yes, sir.

Professor: So, who created them ?

(Student had no answer.)

Professor: Science says you have 5 Senses you use to identify and observe the world around you. Tell me, son, have you ever seen GOD?

Student : No, sir.

Professor: Tell us if you have ever heard your GOD?

Student : No , sir.

Professor: Have you ever felt your GOD, tasted your GOD, smelt your GOD? Have you ever had any sensory perception of GOD for that matter?

Student : No, sir. I’m afraid I haven’t.

Professor: Yet you still believe in Him?

Student : Yes.

Professor : According to Empirical, Testable, Demonstrable Protocol, Science says your GOD doesn’t exist. What do you say to that, son?

Student : Nothing. I only have my faith.

Professor: Yes, faith. And that is the problem Science has.

Student : Professor, is there such a thing as heat?

Professor: Yes.

Student : And is there such a thing as cold?

Professor: Yes.

Student : No, sir. There isn’t.

(The lecture theater became very quiet with this turn of events.)

Student : Sir, you can have lots of heat, even more heat, superheat, mega heat, white heat, a little heat or no heat. But we don’t have anything called cold. We can hit 458 degrees below zero which is no heat, but we can’t go any further after that. There is no such thing as cold. Cold is only a word we use to describe the absence of heat. We cannot measure cold. Heat is energy. Cold is not the opposite of heat, sir, just the absence of it.

(There was pin-drop silence in the lecture theater.)

Student : What about darkness, Professor? Is there such a thing as darkness?

Professor: Yes. What is night if there isn’t darkness?

Student : You’re wrong again, sir. Darkness is the absence of something. You can have low light, normal light, bright light, flashing light. But if you have no light constantly, you have nothing and its called darkness, isn’t it? In reality, darkness isn’t. If it is, well you would be able to make darkness darker, wouldn’t you?

Professor: So what is the point you are making, young man ?

Student : Sir, my point is your philosophical premise is flawed.

Professor: Flawed ? Can you explain how?

Student : Sir, you are working on the premise of duality. You argue there is life and then there is death, a good GOD and a bad GOD. You are viewing the concept of GOD as something finite, something we can measure. Sir, Science can’t even explain a thought. It uses electricity and magnetism, but has never seen, much less fully understood either one. To view death as the opposite of life is to be ignorant of the fact that death cannot exist as a substantive thing.

Death is not the opposite of life: just the absence of it. Now tell me, Professor, do you teach your students that they evolved from a monkey?

Professor: If you are referring to the natural evolutionary process, yes, of course, I do.

Student : Have you ever observed evolution with your own eyes, sir?

(The Professor shook his head with a smile, beginning to realize where the argument was going.)

Student : Since no one has ever observed the process of evolution at work and cannot even prove that this process is an on-going endeavor. Are you not teaching your opinion, sir? Are you not a scientist but a preacher?

(The class was in uproar.)

Student : Is there anyone in the class who has ever seen the Professor’s brain?

(The class broke out into laughter. )

Student : Is there anyone here who has ever heard the Professor’s brain, felt it, touched or smelt it? No one appears to have done so. So, according to the established Rules of Empirical, Stable, Demonstrable Protocol, Science says that you have no brain, sir. With all due respect, sir, how do we then trust your lectures, sir?

(The room was silent. The Professor stared at the student, his face unfathomable.)

Professor: I guess you’ll have to take them on faith, son.

Student : That is it sir … Exactly ! The link between man & GOD is FAITH. That is all that keeps things alive and moving.

P.S.

I believe you have enjoyed the conversation. And if so, you’ll probably want your friends / colleagues to enjoy the same, won’t you?

Forward this to increase their knowledge … or FAITH.

By the way, that student was EINSTEIN.


Seriöst? HAH.


FIRST of all. Vem fan tror på att det där var einstein? den som har minsta lilla aning om vem einstein var som person hade förstått detta. Denna text (iallafall extremt lik) läste jag btw för några år sen redan.. och jag bara kände men.. wtf? .. typiskt jönköping.. Och sen tycker jag det är riktigt fult att dom i början frågar om han var christian?.. Jag menar .. Muslimerna då? dom tror också på gud.. Eller andra religioner.. Aaah damp alltså. tröttsamt, faktiskt.. riktigt jävla tröttsamt
jag orkar inte ens komma med äkta kritik till den där eftersom jag uppenbart ser att vem som helst som hade tänkt TILL, faktiskt hade förstått lite enklare att det är en massa bullshit, det enda som är true är väl just att faith kopplar ihop man och god..
Ah. men mer kritik än så blir det inte..

jag har som sagt INGET emot folk som tror på whatever. Ni får tro hur mycket ni vill . MEN när man aktivt laddar upp sånna här saker (som någon (förmodligen utländsk) Coey snubbe gjort då) då känns det som man är riktigt jäkla obildad.. Spelar ingen roll hur mycket man tror, man kan ändå ha lite kritik till texter. Visssa kanske blir arga nu, men jag ska ge er ett konkret exempel.

Tänk er t.ex. att ni läser om någon annan religion än just eran, då är ni direkt kritiska. Eller hur? 
Var det nu också...


mmmh! Sugen på cola =(
Nu ska jag plugga, BEY finisar!
 

sista "obligatoriska" momentet kvar

Sitter I skolan och chillar.. Ska strax möta upp min grupp för att gå igenom texterna som jag arbetade med igår.. Sen drarjag hem och börjar plugga till botanikduggan.. Så sjuuukt mycket som behövs göra.. Önska mig lycka till.. Urgh..

Har iallafall haft en bra dag och vädret har vart fantastiskt! :) Eftersom det är mobilbloggning så blir det ingen bild men aja, ha en fin dag och njut av solen!


Jag vaknade med ett leende på läpparna

precis som jag hade hoppats :)

åh! Idag är det varmt igen. Och idag är min andra pluggdag på månads-plugget. Idag ska jag inte skriva om massa tråkiga texter och granska dom kritiskt. Nej. Idag ska jag lära mig massa jäkla växt vävnader, massa mossor och ormbunkar och gymnospermier / angiospermier (alltså typ.. blommor.. och granar)

Snart åker min buss så tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg här. Hoppas ni har en fin dag och så får vi se om jag skriver igen sen :)

oh happy days

Ja.. Jag blir alltid så lycklig. upprymd. Waow. ren jävla underbar känsla får jag när jag sitter och lyssnar på klassiker som "can you feel the love tonight" eller "färger i en vind" osv.. underbart!
En låt som jag måste rekommendera är såklart en rätt okänd, om man inte sett Ferngully den sista regnskogen.

A dream worth keeping. ååååååååååh jag ... Jag älskar sånt här!

Nu är jag klar för dagen. Jag ska gå och pussa min pojkvän, sen ska jag vakna upp på sånt här underbart humör igen :)

AWWWWWH :D
Förövrigt. Alla ni som känner er lite nere. Ta min lista till hjälp. Jag hittade den för några dagar sen. Dont yoou cry tonight, baby baby! (Guns N roses Style) och fortfarande. Till alla mina fina vänner. Im here.



Listan är självklart modifierad för att passa mig. Haha. Men ja, många punkter fungerar nog på whoever.

1. Det är förmodligen absolut inte värt det. De få gångerna du är pissed då det är värt det, det är typ de få gångerna som du rage-ar. Så, drop it. Berätta istället för personen hur du tänkte, säg att det gör inget, för personen betyder mer än det du är lack över.
Är det bara kasst väder som gör dig deppig? Cmoooon milly, inte din grej. det VET jag att jag kan släppa. bara tänk på något annat :)
Är plugget påträngande och jobbigt och oförståeligt? Först av allt. TA EN PAUS. 45 min. Sen go.
Gör något du tycker om och blir glad över, under pausen. Sätt dig inte bara i soffan och deppa, ring din sötsak, lek med donna, baka en kaka, gör något kul kul kul! och dra i dig en liten kaffe mens du pausar :)

2. Camilla lilla. Du lever. Ta vara på det. Precious little life. Det kan försvinna så fort så fort! T.ex. senast idag så bläddrade du igenom sommarbilderna från förra sommarn, där POFF kom det en bild på din vän Felix Söderberg. Du hade inte sett han på 3 år, sen stod han där på baren och var precis lika underbar som vanligt. Nu är han poff död. Påkörd av ett tåg, bara sådär. Inte ens med flit. Så seriöst. Drop that fucking attitude och get a hold on yourself.. Är det hjärtat just som tynger dig?.. Det är lite synd, men fortfarande, du lever. Tänk om du var född i en annan generation. Plus, ditt ärr ser rätt sexigt ut ;)

3. Waow. Världen. Shit. Vad fin den är. Kanske inte människor, men själva naturen, att vi exsisterar och att solen går upp varje dag, att det finns små minimala djur till jättar som elefanter.. det är sjukt. Och det är ballt. Tänk så jävla mycket du har att uppleva. Och tjura är inte ett sätt att uppleva.

4. Varje minut som du är sur, förlorar du 60sekunder på att vara glad!

5. Såklart, återkommande ämne. Din familj. U love them, tänk på dom :)

6. Du är en kämpe. Vafan ska du gå runt och vara halvtjurig eller ledsen över? det är säkert ingenting som du inte klarat dig igenom 1000ggr värre förr.. For real :) och FRAMFÖRALLT tänk på att OM DU inte tjurar nu, så kommer du kanske vara HELT TJUR FRI tills nyår!! galet bra prestation! Och jag vill faktiskt att du ska lyckas med detta. Du kommer vara stolt efteråt.
OCH Så kommer du ha gladare folk runt omkring dig med. Din pojkvän kommer aldrig bli påverkad av en tjurig milla, din familj, dina vänner, klasskamrater och din hund. Alla slipper det. och alla mår bättre när du mår bra..
Sen så förtjänar faktiskt din pojkvän att ha en glad liten tjej. Även om du är arg på honom, så tänker efter EN GÅNG TILL. Är han inte värd det? Jo. And you fucking know it, deep inside liksom!

7. Okej. Vi tar hjälp av sötsakerna, ifall du fortfarande inte är glad! haha!
ÄT CHOKLAD! Eller baka! Eller bara släng i dig massa god sirap! :D Och sen en till sötsak. Din VOVVE! gå och gosa! :D ALla mår bra av att gosa med en underbar söt liten mjuk och fluffig hund ! :D

8. Kolla på serier, läs serier, sånt du skrattar av alltså :D wiiiiie!




Säg det till alla, jag är på väg!

Och jag älskar varje steg jag tar...!



Och jag längar tills jag är där!

Imponerande.

35 st har vart inne här idag utan att jag länkat eller anything. Hursomhelst. Jag har pluggat hela dagen och JÄVLAR vad nöjd jag är! :D Har kritiskt granskat 2,5 texter av 4. Innan jag lägger mig ska jag vara klar med tre stycken. Den sista får jag hoppas på att någon annan i gruppen hann fixa på ett bra sätt.

i helgen kommer min fina mamma här och det ska bli så mysigt att få krama hennes lilla kropp!
eftersom klockan redan är 22 och jag borde sova nu så ska jag försöka bli klar lite snabbt här med trejde texten :)


tror snart att jag måste tvinga min finis sambo till att glo på lejonkungen igen. Jag saknar filmen. MIWH!

Nu drar jag på känn en doft av kärleken här, på högsta volym <3! åh så underbaaaaaaaaaaaart

Första pluggdagen går galant!

wiie! Första dagen på min pluggmånad har gått jättebra! Egentligen skulle jag bara gå i skolan 10 till 12. men jag var där kl 08 till 15. Mycket duktigt! Nu gäller det bara att göra allt viktigt som ska göras här hemma också :)
Ska kritiskt granska fyra stycken texter. Detta kommer suga pung, men a girl gotta do what a girl gotta do.. Eller kanske mest student denna gången, inte girl..



Och VÄDRET föresten?! ohmygod! underbart :D nu ska här pluggas med saft och sol!

Vad har min första maj bestått av?

En hel massa sömn! Samt en långpromenad (imo..alltså max en timme haha) i skogen och tvättat i princip.. kinda boooring men skönt med att vila och att det har vart så underbart väder.
Har mest tittat på min pojkvän hela dagen och förundrats över hur mycket jag gillar honom. Its awesome.

Imorgon börjar min intensiva pluggmånad. Så mindre bloggning, facebook och andra bloggar. Mindre matlagning, rengörning och hundwalk. Mindre umgås med vänner och en heeeeeeeeeeeeeel massa mer plugg (samt lite gos då och då, som paus)



Första bilden som togs på mig och wiktor, innan vi ens var ett par. Heeh. jag vill till liseberg. Nu. på momangen. Meeen alla saker har sin tid I guess ;) 

Fin, underbar morgon!

åååh. Jag vaknade av mitt larm och det var på rätt låg volym, sen så hörde jag bara att fåglarna kvittrade och jag tittade ut. Waow. Underbart! Första dagen som jag tänker på att det faktiskt är ljust när man vaknar... Miwh!

Om några timmar (16.00) är det tvättid för mig och wiktor här.. Men innan det ska middag fixas, och helst även köket.. Jag tror att det under dagen mest kommer bli viktiga saker gjorda. Så jag vet inte om jag kommer skriva direkt mycket här..

ytterligare en failpost. skulle postats kl 8.45. Jag somnade iaf om sen och vaknade nu. heeeh

RSS 2.0