Årets största festdag

och själv har jag bara oprerats och pluggat idag.. samt chillat lite med wiktor, såg det nya Game Of Thrones, gillade slutscenen denna gången med.
Hursomhelst, jag är inte bitter för att jag inte får festa idag, hade antagligen inte valt att festa även om jag inte hade opererat mig haha.. men jag ansåg att en operation skulle passa bra en ledig dag!
Förövrigt kliar det som FAN nu. haha. orkaaaa!
Denna gången utfördes operationen helt utan lugnande innan eftersom jag ville ha huvudet normalt efteråt så jag kunde plugga.
Det känns bra nu efteråt iallafall, känns som den sitter bra och att det kommer gå bra med denna.. hoppas verkligen det iallafall..

Förövrigt skulle jag och wiktor precis ta sprutor på mig, så blodet blir tunnare.. Precis när vi var redo så ringde min telefon, det var läkaren som sa att jag inte behövde ta spruta.. Både jag och wiktor blev glada haha!
 

blodprov kl 07..

Tja, jag gick upp för typ 2h sen... Segt. men det var bra för jag hann med lite småskit på morgonen.. Är just nu påväg till sjukhuset för att ta blodprov på AK mottagningen.. Imon är det operation och då ska jag också vara där 07.... Haha yeye, tänkte att jag ska skriva om helgen (jkpg; röntgen, Varberg,mamma,pappa,akuten,Boris, mm) när jag har håltimme sen.. Men det beror lite på om jag har klurat ut vem som är mördaren på våran csi-labb... Hahah yepp sånt "kul" gör vi i molekylärgenetiken.. Framme vid sjukan snart så bey!

fortsatt bra vecka och en operation inplanerad

Tja, är påväg till jkpg nu för att tandläkaren behöver röntgenbilder..  Har tid imorgon.. Förövrigt är en ny "hjärt-dosa-operation" inplanerad på tisdag :) hoppas att det blir bra den här gången, då blir det två år utan Bh typ, om de sätter den där de sa sist dvs.. Jag älskar vädret idag. Och mitt liv. Mitt fina liv i denna fina värld. 

En bra vecka, än så länge :)

Hejhopp! Igår började en ny vecka, och jag följde alla mina inplanerade saker.. så det började ju bra ^^ Idag är det städdag (städhjälpen skulle kommit, men eftersom inte jag eller wiktor är hemma den tiden så får vi ta det idag) och även lite annat tråkigt..
Förövrigt var helgen en bra helg, trots massvis med sorgligheter. Men allt kändes till slut bättre..
Donna var ju hos min vän under helgen och herreguuuuuuuuud så mycket fina bilder hon har mmsat till mig haha.. Saknade henne så mycket.. Men hon hade det bra :)
Hinner inte skriva så mycket mer, måste ta mig till bussen till skolan...

cheezeballs till frukost

Tja, befinner mig just nu i Helsingborg..  steg väl upp för typ en timme sen.. Jag och w ska ut och leta efter blombutiker idag och sen blir det brädspelskväll (Y)!
igår drack jag cocacola första gången på två månader.. Det smakade fortfarande fel....:s men antar att det är bra så jag inte konsumerar Cola som förr....

jag har hängt på 9gag i en dag nu...

När jag äntligen haft lite tid, då såg jag massa bilder på Daryl från the walking dead och jag trodde att jag var lite ensam om att älska honom haha^^ men nu vet jag!
han är awesome!

Att vara frånvarande för de rätt anledningarna och att ha förståelse.

Hejsan.. Gick upp 06 här idag, istället som vanligt vid 06.30.. Varför då? För att jag skulle packa lite extra, diska klart osv.. Jag blev alldeles för trött igår så jag gick och la mig..
Men jag kollade igenom min kalender nyss lite snabbt... Förra veckan var jag borta måndag kväll - tisdag kväll.. Då jag åkte ner till jkpg för att gå till tandläkaren (som iochför sig i sig självt var jävligt onödigt besök, men remiss är remiss..) och denna helgen kommer jag vara borta för begravning, nästa helg ska jag till jkpg för röntgen av tänderna.. Jag känner mig som att jag sviker vissa i skolan som arbetar i grupp med mig. Detta problemet hade inte vanligt folk haft.. De hade bara vart jävla jerks och struntat i folken ändå, men nu känns det som att jag blir orättvist ogillad på grunder som jag inte ens kan bestämma.. Och dessutom att jag även om någon/några veckor ska opereras igen(sätta in en ny dosa), mitt i veckan såklart (har inte fått datum än, men operationer utförs ju inte på helger om det inte är akut..).. Och då kommer jag missa igen.
Och OM preocessen med tänderna hinner rulla på bra så kommer jag operera käften också, vilket gör att jag missar igen..

Det är både irriterande att missa saker, men samtidigt irriterande när folk inte har förståelse. Jag är inte nån douchebag som bara inte bryr sig. Men jag vill inte heller behöva lägga ut världens förklaring, för säger jag att jag måste iväg så får de väl helt enkelt tro mig. Äh.. Nu vet jag varken bu eller bä.. Tror att jag ska gå och diska istället...
 
Men för att pigga upp lite här så får ni en väldigt bra bild :) love it!

Ensamheten kommer fortare än oskulden.

Herregud vad sjukt. Jag har vart hemma själv i snart en timme. Ingen hund, ingen sambo. och jag känner mig redan ensam.. Haha, på något vis så känns det patetiskt att det känns så, men ja,, det är så det känns..
Jag borde packa det sista (laddare, tandborste mm) tills imorgon nu. .Men jag orkar inte. Jag vill bara sova.. Så jag tror att det får bli så :) Hoppa i säng och istället gå upp tidigare än vanligt..
Hoppas att ni alla har haft en fin dag.. Min har bestått av skola 8-10, blodprov 10-11.. Sen lunch tills 13 då labben började.. Slutade halv 4 och då åkte jag hem, hämtade hunden, sprang till bussen, åkte till norrköping, lämnade hunden och åkte bussen hem.. Var hemma 19.40 typ.. Så 4 timmar tog det totalt haha.. jävla busstrafik här alltså..
 

politiskt-korrekt kontroll!

haha nej, men jag var just på sjukan och kollade mitt pk värde till waranet och det såg det såg bra ut

(och ja. Efter rage kommer förklaring)

Ehm. Ja.. I det förra inlägget svarade jag på veronicas kommentar, bl.a. sen skrev jag ett JÄVLA LÅNGT inlägg om helgen, om att jag skulle skriva tre inlägg idag ( det som jag skrev, ett om maten och ett om blondinbella) om att jag inte kommer kunna ha min telefon på på lördagen, att vi ska lämna bort hunden hela veckan och vi ska till helsingborg. Sen skrev jag även om min dag. MEN NEJ FUCK DET DÅ, jävligt fittgt! Fan inte konstigt att man tröttnar på att blogga när SKITEN INTE FUNGERAR NÅN JÄVLA GÅNG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

och nu tänker jag inte heller skriva mitt inlägg om blondinbella för jag är fucking lack och BRAGGH"FEHG!!!
Hursomhelst var det inget bra om blondinbella ändå. och atnar att jag har hatat tillräckligt ändå. Men mitt mål med blondinbella texten var iaf att om man har NÅGON som helst jävla kritiskt tänkande så måste man väl fan fatta att hon är en slingrig jävel? Och förstår inte hur man kan gilla en sån människa som jag tror att hon är innerst inne..
Vem fan gör som hon gör? Skriver skit om en praktikant, stänger av hennes blogg och sen säger "det var bara för att skrämmas" jA FUCKING brilliant,förutom att du borde vara proffessionell, din bloggportal borde inte radera bloggar som skriver skit om dig. Herregud. Nord Korea style.

och inlägget skulle vart mycket mer "peka på fakta" och disskutera kring meningar hon skrivit som motsäger sig själva mm. men nu orkar jagi nte som sagt. Så jävla tröttsamt när skiten inte fungerar.

JAG HATAR FUCKING BLOGGPORTALEN JAG ÄR PÅ!

SERIÖST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skrev ett jättebra inlägg innan det där med maten. OCH ALLT typ försvinner. jag orkar inte. Seriöst fan vad kasst blogg.se har blivit det senaste året. Sug av mig dickheads.

Mumsigheter!

Igår var jag och min fina sambo ute i linköpings stad och letade efter nya roliga saker att laga mat med.. Vi köpte mest lyxigheter.. Men igår bestämde vi att vi ska sluta göra "jobbiga" maträtter (som jag tycker är kul, men inte wiktor) och gå tillbaks till som jag hade det när jag först bodde här. Typ kokt eller stekt korv med bröd. soppor. fiskpinnar och potatismos. ris+fläsk+wok.pasta á la Peter. mackaroner och falukorv. mackaroer och köttbullar... Inte så kul, men har han tröttnat så har han och då får man helt enkelt göra det bästa av situationen .. Tror han kanske kommer tröttna på den tråkiga maten men vi får se..

Men ja! här har ni lite bilder på det vi handlade :D Och på kvällen (Sista bilden) åt vi av det tihi!

I en thai-affär som heter Siam Shop hittade vi detta! :D En ångkokare för 69kr, några "pork-dumplings" som wiktor sa var goda (jag trodde honom inte, men guuuuuuuuud så jävla gott!! inte ens starkt!) och en Soya som var smaksatt till fucking perfektion och passade asbra till dumplingarna.. Sen även ett godis (Pocky) som bloggaren Foki ofta köper och rekommenderar, jag var ju tvungen att testa, älskar att testa nya matsaker men tyvärr var detta en rejäl besvikelse.. Som en salta pinne med choklad på.. Dessutom ingen jättegod choklad..



I Saluhallen i linköping hittade vi en tryffel-olja (fuck vad gott det var! Värsta explosionen av smaker i munnen!), en balsamico-glaze som jag också älskade, sen köpte vi 1hg Parmaskinka och ½ hg Fänkålskorv (som sagt, gillar att testa mat, och detta var också som sviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiingott. Jag ville bara äta mer och mer och mer!)
Sen köpte vi även 3 små marmelader, som wiktor ville ha till sin ost (som vi tänkte köpa i ostbutiken, men vi struntade i det sen eftersom vi ska iväg hela veckan..) . En marmelad var äpple+kanel, den valde jag.. och självklart var den också gudomligt jävla god. Sen gav han mig Fikonmarmeladen som han köpte (jag hatar fikon.. så jag trodde den skulle vara asäcklig.. Men NEJ ! Svingod :D) och efter det var det 4 röda frukter, också suuuuuuuuuupergod.
 


Wiktor skulle iväg till skolan sen (han började sent och jag slutade tidigt) och då passade jag på att kuta in på espressohouse och köpa Chai-latte-pulver. Typ bästa köpet ever. Redan druckit 4 koppar (och det blir inga små koppar, när man blandar som det står på paketet! haha.. ) sen igårkväll..
 


Igårkväll när vi mumsade i oss parmaskinkan och fänkålskorven, ibland doppade vi det i tryffeloljan så smakerna blev ännu mer intensiva och goda!
 


Btw så gav vi parmaskinka med tryffelolja till hunden. Jävla lyxhund haha! Hon gillade det som fan, men sen knorrade hennes mage den dagen så vi gav henne inte mer än en gång.. Men en gång parmaskinka för kr/hg och tryffelolja för 108kr är vä

Mumsigheter!

Igår var jag och min fina sambo ute i linköpings stad och letade efter nya roliga saker att laga mat med.. Vi köpte mest lyxigheter.. Men igår bestämde vi att vi ska sluta göra "jobbiga" maträtter (som jag tycker är kul, men inte wiktor) och gå tillbaks till som jag hade det när jag först bodde här. Typ kokt eller stekt korv med bröd. soppor. fiskpinnar och potatismos. ris+fläsk+wok.pasta á la Peter. mackaroner och falukorv. mackaroer och köttbullar... Inte så kul, men har han tröttnat så har han och då får man helt enkelt göra det bästa av situationen .. Tror han kanske kommer tröttna på den tråkiga maten men vi får se..

Men ja! här har ni lite bilder på det vi handlade :D Och på kvällen (Sista bilden) åt vi av det tihi!

I en thai-affär som heter Siam Shop hittade vi detta! :D En ångkokare för 69kr, några "pork-dumplings" som wiktor sa var goda (jag trodde honom inte, men guuuuuuuuud så jävla gott!! inte ens starkt!) och en Soya som var smaksatt till fucking perfektion och passade asbra till dumplingarna.. Sen även ett godis (Pocky) som bloggaren Foki ofta köper och rekommenderar, jag var ju tvungen att testa, älskar att testa nya matsaker men tyvärr var detta en rejäl besvikelse.. Som en salta pinne med choklad på.. Dessutom ingen jättegod choklad..



I Saluhallen i linköping hittade vi en tryffel-olja (fuck vad gott det var! Värsta explosionen av smaker i munnen!), en balsamico-glaze som jag också älskade, sen köpte vi 1hg Parmaskinka och ½ hg Fänkålskorv (som sagt, gillar att testa mat, och detta var också som sviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiingott. Jag ville bara äta mer och mer och mer!)
Sen köpte vi även 3 små marmelader, som wiktor ville ha till sin ost (som vi tänkte köpa i ostbutiken, men vi struntade i det sen eftersom vi ska iväg hela veckan..) . En marmelad var äpple+kanel, den valde jag.. och självklart var den också gudomligt jävla god. Sen gav han mig Fikonmarmeladen som han köpte (jag hatar fikon.. så jag trodde den skulle vara asäcklig.. Men NEJ ! Svingod :D) och efter det var det 4 röda frukter, också suuuuuuuuuupergod.
 


Wiktor skulle iväg till skolan sen (han började sent och jag slutade tidigt) och då passade jag på att kuta in på espressohouse och köpa Chai-latte-pulver. Typ bästa köpet ever. Redan druckit 4 koppar (och det blir inga små koppar, när man blandar som det står på paketet! haha.. ) sen igårkväll..
 


Igårkväll när vi mumsade i oss parmaskinkan och fänkålskorven, ibland doppade vi det i tryffeloljan så smakerna blev ännu mer intensiva och goda!
 


Btw så gav vi parmaskinka med tryffelolja till hunden. Jävla lyxhund haha! Hon gillade det som fan, men sen knorrade hennes mage den dagen så vi gav henne inte mer än en gång.. Men en gång parmaskinka för 47 kr/hg och tryffelolja för 108kr är väl rätt .. ok ändå:P

Imorgon åker en av mina finaste livskompanjoner

Tjoho! Jag sitter här och tar det lite lugnt.. Denna dagen har vart rätt seg men jag har ändå gjort lite viktiga grejer..
Fick en kommentar från en Veronica

Ultratråkig kväll!

Tjabba, satt just här och tänkte "fyfan vad tråkigt jag har.." tror jag gick in på facebook 5 gånger för att se om någon uppdaterat, laddade ner ett avsnitt av himym och insåg att jag hade sett det.. satt här ock tänkte "ska jag läsa i min kurslitteratur? Näää.. det orkar jag ju inte".. nehe?! men efter såååååå lång tid så insåg jag "jaha! jag har ju en blogg! :D " så jävla trögt att jag inte tänkte på det här roliga..

Sitter och väntar på min sambo, vi ska se på film ikväll :) Det blir sagan om Pi (heter den ens så?..whatever.. Pi-filmen iallafall :D) .. Idag har vart en sån bra dag, jag har gjort allt jag ska till mina studier.. Nästa helg ska vi iväg till Helsingborg och då blir det absolut inget plugg.. Jag ska stödja min sambo och göra allt för att han ska må bra och känna sig lugn.. Så då gör jag sånt där denna helgen :) har skrivit att jag ska renskriva minst 4 föreläsningar i helgen, och eftersom jag har gjort 2 st idag så är jag ju på rätt väg hah..

I present to you: Spices, according to Google! :D


Imorgon ska vi till stan också och leta efter spännande matbutiker! jag är SÅ JÄVLA PEPP! fan vad jag älskar mat och nu ska vi testa massa nya grejer, vi ska bl.a. till en asiatisk/thai-shop i linköping, sen till ostbutiken, den italienska butiken och så ska vi även köpa mitt underbara chai-pulver från espresso house så jag kan göra chai-latte här hemma. FYFAN VAD GOTT NOM NOM NOM! och sen funderar vi även på att ta en tripp till de utländska butikerna här i skägget :) Hoppas att vi hittar massa roligt att laga med! och massa nya kryddor att smaksätta med :D

Idag lagade vi spaghettfärsås, så jääääääääääävla god blev den. Wiktor gjorde den. Jag tror aldrig att jag ätit så god spaghettfärsås innan. Fyfan vad nom nom. Nu blev jag sugen igen>< men jag har redan fryst in allt och gjort matlådor av det. jävla skit.haha


På onsdag åker w till helsingborg, jag kommer ner på torsdagen.. ska bli mysigt :) Vi ska leta sånna butiker i helsingborg också


ALLTSÅ, vad i HELVETE?!

Seriöst vad fan ÄR DET HÄR för sjukt? .. Danskar alltså. Jag har sagt till w att jag inte ska hata på danskar, eftersom han gjorde väääärldens godaste danska mat till mig.. men detta är ju bara sjukt.
 
 

Tjingalonkastånkan, knackamackadam!

Sååååååååååååååååååå jävla sömnig . Men jag väntar på sambon. Han ska ta en svängom med vovven.. Imorgon börjar jag 13! :D Woho! Så innan det ska jag duscha och handla mediciner (märkte nu ikväll att min kvällsmedicin var slut.. dåligt av mig.. :|)
Idag har vart en såndär halvduktig dag.. Hade skola 8-10 sen satt jag kvar i skolan till 14 för att skriva labbrapport med min grupp (Y) vi blev klara också, så det var skönt! Sen hade jag fått tillbaks min gamla rapport från 1an (ja, jag gjorde klart den först nu, eftersom min labbpartner hoppade av och jag lackade på att kämpa själv.. så när hon kom tillbaks nu så gjorde vi den :D) och den blev godkänd! Woho, 1.5HP till mig!

Efter det så tog jag bussen hem med min finaste, eftersom han också slutade runt 14.. Väl hemma, runt 15, så renskrev jag en föreläsning (alltså.. anteckningarna på molekylärgenetiken är verkligen fucking upp och ner.. man börjar med ett ämne på första raden sen efter 5 rader är föreläsaren inne på något heeeelt annat och sen återgår han osv osv.. Hoppar som in i helvete haha! men gullig är han :) Snäll och duktig ) och det tog då lite tid.. runt 17.30 var jag klar och då gjorde jag sås till middagen som w gjorde resten av..
Det blev råraka, entrecote och bearneissås :D yum yum! och till efterrätt blev det chokladpudding med vispad sötad grädde!

Efter middagen tittade vi lite på tv och sen gosade vi .. Allra sista jag gjode innan jag satte mig här var att se criminal minds.. (Y) så.. nu då ? Wiktor har inte rört sig från datorn än... han ska ju ut med Donna ;<!
jag tror bestämt att jag får peta på honom lite. Teehee! haha.. men ja, det ska jag faktiskt göra.. och kanske borsta tänderna med ;) vore nog bättre användning av min tid! Ha det fint!
 
Här har ni ett kakmonster sålänge, den är fin!

Blind Chinchilla Production

Tja ! jag slutade 17 idag, kom hem runt 18 och lagade middag samt åt till 19  ish.. Sååå.. sen har jag inte gjort ett smack. Vart seg och suttit och tittat på bloggar typ.. Rätt värdelöst egentligen.. tänkte deklarera med så det löste sig också..
Nu tänker jag se ifall det finns ett nytt avsnitt av arrow ute.. Måste bara säga en sak. heh. Igår var jag ju nere i jönköping för att gå till tandläkaren.
Anledningen till att jag fixar tänderna i jönköping är en lååååång historia.
Jag var 13 år (år 2004/2005 nån ång) när tandläkarna bestämde sig för att dra mina hörntänder, då ansåg de att de "hade suttit förlänge" (hur fan man nu kan tycka det, när det är bra om dom klarar sig länge.. men antar att det beror på att de trodde att de nya var påväg).. när de väl var ute tänkte de dra ner dem mha brygga men det kunde de inte eftersom det var risk för infektion av en bakterie från tänderna in i blodbanan (med brygga är det alltid en liten bit öppet in i köttet..) som skulle kunna förstöra för mitt hjärta.
Så år 2009 skulle de försöka få fram dem "naturligt" så de opererade gommen och karvade bort massa ben i gommen så tänderna skulle "hitta rätt väg själva" men de rörde sig inte ett smack. men sen efter något år började de röra sig, fast inte "i gången" som vi grävde fram.. utan mot mina framtänder och skadade deras rötter.. Man bestämde då att vi ska ta bort dom helt, och detta gick inte då eftersom hjärtoperationen var ungefär då. Så vi väntade. nu har vi äntligen tagit upp detta igen och tänderna som ligger kvar i gommen ska ääääntligen bort ..
När allt det här började och vi kom fram till att vi förmodligen måste ta bort dom, runt när jag var 17 år.. så sa mamma "se till att ni dokumenterar att detta är en gammal skada så hon slipper betala sen" men detta gjorde de såklart inte.
Så igår när jag var där.... jag satte mig i en stol, de gav mig 2 st a4 att svara på frågor på.. om läkemedel, sjukdomar mm. haha. sen sa de "tack, operationskoordinatorn ringer dig sen och bestämmer operationstid med dig"..
Jag fick betala runt 1200kr....för.. absolut ingenting. Dessutom fick jag gå in 25min försent, till en doktor jag inte ens skulle ha. Och det tog ca 15 min där inne .. ibland blir man så jävla trött..
 
 
 
Träffade MC i jönköping med :) Mysigt!  Hon är underbarig

har hittat en ny favoritbutik!

Tja, jag åkte ner till stan idag.. Faktiskt bara med ett mål:handla något. Det är jääääääääääävligt sällan jag gör så men yeye, det blev ett par skor men är fortfarande inte helt säker på dem..de måste impregneras och jag är ju för lat för sån skit... Men samtidigt satt de perfekt och var storlek 35...... Ohoooo! Obestämd. Men tänker gå med dom hemma några dagar och känns det inte helt bra om några dagar så är det ju öppet köp i 10dagar..
men jag gick in i en Annan butik också..  Blev helt förälskad i allt gulligt och fint! Accesoaries hette den.. Tror jag kanske köper saker där om skorna blir återlämnande..eller så önskar jag mig presentkort därifrån på min födelsedag haha! Yeye nu är jag påväg hem och ska plugga :) känns bra!

Helgmys, plugg och andra trevligheter!

Tjoho! Sitter just nu vid w's dator, mest för att den står i vardagsrummet och det är närmast till köket och min mat heh. Men yeye.. W har över en vän denna helgen och eftersom w gjorde högskoleprovet idag så hängde jag med tobbe istället.. Var på stan och det var rätt trevligt :) Sen ska vi väl ut och käka ikväll med men innan dess blir det skräckfilm och plugg för mig. Hoppas att ni har en fin dag

Helg! :D

Tjabba, eftersom jag var hemma 20 .00från skolan igår (fick sluta 2h tidigare! :D) så skrev jag inget.. men idag är det fredag och det innebär att efter 17 får jag ta helg :) Däremot blir det en hel del plugg denna helgen men yeye..
Tobias kommer över också, så vi ska städa idag innan han kommer hit.. Jag har missat mitt blodprov i 15 dagar... Det är jävligt typiskt, eftersom jag kom på det i onsdags då jag slutade 17.. sen igår slutade jag 20, och idag 17.. Alla provcentraler är ju stängda.. Så då kan jag int heller ta det på helgen (tror jag? ska kolla om sjukhusets provcentral är öppen iaf...) heller, så det får bli på måndag. Om det är jättehögt värde så kan det gå åt helvete med undersökningen av tänderna i jönköing på tisdag. Även om det bara är en undersökning, men river dem med instrument mm så kommer det ju inte sluta blöda....
yeye, det är ett annat bekymmer som ska lösas på måndag, om inte i helgen...
Nu måste jag borsta tänderna innan bussen åker.. Ha en bra dag

såhär ser mitt ärr från dosan ut btw
 

En herrans massa tid som bara springer förbi..

Hej.. Här hemma i linköping (är hemma nu igen! ^^) är det lite nedstämt.. Anledningarna är lite väl privata men jag, Wiktor och Donna tar iallafall hand om varandra och gör det bästa av situationen..
Har haft ett jätteskönt lov, helt utan att göra något som helst viktigt.. Vilket såklart gör att allt det viktiga är kvar nu, när jag inte har lov och tid över ! haha.. Typical moi.
Imorgon går jag från 08 till 21.. Jag är inte pepp..
Har börjat med nya kurser (Y)! Det är biokemi, molekylär genetik och fortsättning på statistiken..
Förövrigt måste jag duscha, har precis tagit bort kompressen från operationssåret/ärret.. Dosan togs ju bort för 2 veckor sen typ..Det ska in en ny inom några veckr igen.. men yeye, jag kan iallafall använda BH igen, efter 2 månader haha! men snart blir det att leva utan igen, fast det ska bli rätt skönt. Fyfan vad obehagligt det är att dra på sig skiten när man vart utan så länge .. haha!

Googlade BH. vad fan gör snubben där ?XD


RSS 2.0