Pluggimills!

Tjoho! Jag sitter i arbetsrummet och ska precis börja plugga, en timme typ sen blir det skola.. Efter skolan ska det bli plugg igen xD och lite käk hoppas jag, är rätt hungrig redan så får väl ta och käka något innan skolan med..
Jag känner att den här uppgiften kommer gå bra (även om jag kommit VÄLDIGT liten bit än..), det känns skönt att arbeta tills lovet kommer, för då känns det att om jag arbetar röven av mig nu så kommer det vara ännu bättre att få ledigt sen.. ^^ men ah, eller så kan man ju slappa hela vägen men det är inte riktigt min stil..
Min lilla vovve ligger i mitt knä och gosar.. Ibland känner jag mig som en dålig matte för henne.. Jag menar vi går ju våra rundor varje dag men det är allt. Och hon är så livsglad.. Varje gång vi är ute blir hon alldeles busig och glad och ..typ.. framåt/uppåt/utåtriktad typ.. Verkligen alert.. Och när vi går upp på morgonen är hon alltid glad och gosig så hela sängen blir hårig när hon gosar runt.. och det känns.. som att jag inte tar tillräckligt hand om henne ibland.. eller okej, vi tar hand om henne sådär till minimigränsen, det är klart. Men det känns som en så underbar hund förtjänar så mycket mer än vad jag och wiktor ger henne..
Vi borde t.ex. kolla hennes tänder men vi har inte pengar.. men ja.. sånt kommer när det går liksom.. Men vet inte. Känns som hon förtjänar bättre även om hon ALLTID visar hur mycket hon älskar oss, men ibland undrar jag om det beror på att hon inte vet bättre...?
aja.. lite tankar sådär på morgonen...
 
Dags att börja plugga tycker jag ^^
 
 
 
 

Tredje advent!

Åååååååååååå vad jag längtar tills julen nu! Jag är verkligen på plugghumör så jag kan göra klart allt tills fredag då jag åker till jönköping :)
20-26 stannar vi i jönköping sen ska vi till helsingborg 26-1.
Trots att det kan vara lite kaos på vägarna den första januari så åker vi nog upp till jönköping den dagen ändå, för att slippa köra från helsingborg- linköping i ett svep. Stannar till i jönköping 1-2 och åker tidigt den andra till linköping. Jag ska nämligen på kontroll den andra. Det blir datortomografi och jag är ledsen över att det blev så tidigt i januari, ville stanna längre i jönköping, men ah.. Det är ingen big deal med själva undersökningen förutom att jag kommer få kontrastvätska vilket känns förjävla skumt haha.. Det känns asvarmt i hela kroppen och det känns som man kissar ner sig flera gånger om, sen släpper det lika fort som det kom.. HAHAHA! aja.. Men det blir en upplevelse ^^

Sitter just nu och räknar på en hemuppgift i genetiken.. Får max vara en sida när vi lämnar in det, jag har lite problem med att få plats med all data.. yeye det löser sig :)
Sen blir det renskrivning och tvättid resten av dagen.. Kanske ska försöka fixa upp i köket också.. Igår bjöd jag wiktor på trerättersmiddag. Lucka 14 i hans kalender var "överraskning" och det var trerättersmiddag, blommor, film på kvällen och huvudkli (Y)..
Vi käkade sallad till förrätt med vinegrett, huvudrätten var entrecote med pomme duchesse och bearneissås, till efterrätt blev det maränger fyllda med vaniljmascarpone, frukter och choklad ovanpå.
 
 
Jag är aspepp på att se Hobbit på söndag med! awzum!
 
Julhund! :D
 
ermagerdh!! Wiktor kom just och sa att jag tagit fel på tvättiden! STRESS BEY!
 

Funderingar!

Tjoho! Sitter och tänker på vilken BRA facebook-wall jag har.. Jag borde kanske bara lägga upp videosarna och texterna här också? Små korta inlägg blir det ju visserligen, men då får jag ju det mer sparat än på facebook..
Förövrigt så har jag lite ont i hjärtat just nu men hoppas på att det går över..

Vi har handlat lite julklappar idag men tyvärr hittade jag inget vettigt till wiktor. Imorgon ska jag kolla lite till..
 

Första advent!

Hej! Har just käkat adventsbrunch med wiktor, tänkte att vi skulle äta frukost vid 8 men det sket sig.. så nyss käkade vi frukosten.. jag ska plugga hela dagen och diska sen framåt kvällen men jag har iallafall fått öppna min chokladkalender idag<3 och fått visa min kalender jag gjorde till wiktor (Y)! (idag fick han ett pennfodral )
 
Vi ska käka middag sent ikväll,så det var väl rätt passande med att äta sen frukost.. Ikväll blir det pulled beef (högrev som har marinerats i 12h och just nu är inne i ugnen på 125 grader, ska ligga där i åtta timmar totalt, så den typ trillar sönder när man river i den med gaffel sen) ihop med bröd.. Vanligtvis brukar man ha coleslaw till det men wiktor gillar inte det,så det blir helt enkelt bröd ihop med köttet och en bbq sås som vi ska göra senare..

Plugg nu! Beey! <3
 
 

RSS 2.0