seeeeeeg morgon...

Vi vaknade för 45minuter sen, och idag har vart en sån dag som bara är jobbig att starta upp. Vi hade dessutom öppet fönster i köket eftersom Anticimex var är igår ch gav oss tipset att vädra ofta... Så Vi tänkte att vi vädrar hela natten. Fyfan vad kallt det är här inne nu...sitter dock i sovrummet där det är liiite varmare.. Men inte nog med att det är iskallt, utan båda hade svårt att somna (vet inte hur många gånger vi vred oss och rullade...) och när larmet gick igång ville vi båda bara somna om.. Men vi kämpade ;) 
Idag blir det lite skola och sen rätt mycket plugg :) det stör mig inte (förutom att jag är Ttrött men det kan nog kaffe fixa) eftersom på söndag är det första december!:D jag längtar till mun chokladkalender,(tack pappa!) och att komma närmare julen!

UPPRÖRD på grund av sex!

Det här är ett inlägg som kommer debattera sex.. Synen på sex hos ungdomar och min rädsla för framtiden.
Kan vara så att mina släktingar m.m. inte vill läsa detta eftersom jag kommer ta upp egna tankar och erfarenheter men jag blir så JÄVLA förbannad på hur saker och ting ser ut att jag kan fanimej inte hålla käften!
USCH. Jag satt precis och läste det här och redan många gånger förut har jag i mina tankar debatterat med mig själv om hur lösaktiga människor är när det kommer till att just ligga.
Jag dömmer inte folk för att vara lösaktiga, så länge BÅDA PARTERNA ÄR MED PÅ DET (eller flera om ni nu känner för det..).
Många av mina nära vänner har jag aldrig tänkt på att dom ens skulle få för sig att ha ett engångsligg, men det har hänt för tillochmed den näst minst otippade människan i mitt umgänge .. och vad beror det på? Hon var lite full, såklart. Och hon tyckte snubben var söt, såklart. Men hon ville inte ha sex med honom.. Men hon tänkte att "det är väl så man gör" rent socialt, och så gjorde hon det.. Efteråt mådde hon inte så bra.. Vi har dock inte disskuterat det här så ingående, så jag låter det vara där.
Och ni som känner mig, ni vet att jag är ALLTID öppen med att snacka om sex i alla dess former, inget är heligt och allt är okej om båda är med på det. Men det händer ofta att människor jag pratar med inte vet vad de ger sig in på, inte ens i "bra ålder" som typ 18+...
Jag har alltid haft ett måtto som jag hittat på själv och verkligen alltid hållt hårt på. Jag ÄLSKAR mig själv så in i helvete och jag tycker faktiskt att jag är förbannat snygg (absolut innan jag fick mitt "fetare" ärr för ett år sen när bandinspelaren blev infekterad) och jag tycker faktiskt att .. jag är så pass jävla bra, att jag inte vill dela mig med vem fan som helst.
Det må uppfattas som "skyddsmekanism" eller "egocentriskt " eller "kaxigt " eller whatever. (ni vet att det iallafall inte är på religösa grunder, för jag är så långt ifrån religös som man kan bli.. xD) ..Men så känner jag.
Jag VET att är man i sängen med mig så får man sig en bra stund, och jag tycker helt enkelt VÄLDIGT FÅ människor förtjänar att ha en så pass bra stund. Och då kan man ju komma till frågan "jaha, men om du bara vill ligga då, och ingen är tillräckligt bra?"
Väldigt bra fråga. Men jag har som sagt INGA problem med att utforska sex eller liknande.. Och jag har MASSVIS med leksaker som faktiskt oftast är jävligt mycket skönare än att "bara ligga" .. Det finns SÅ JÄVLA många alternativ för sånt här så det är inte sant.
Och om man bara är ensam och inte just känner kåtheten, ja då finns det faktiskt något helt underbart som heter vänskap. (läs: vänskap som man inte tror går ut på att man "måste blowa" folk som det står i länken där uppe..)

Jag blir dessutom livrädd för framtiden.. Att mina framtida barn ska antingen tro att "man måste" gå med på vissa saker som tjej, eller att man som kille "måste" vara nedtryckande och en jävla macho fitta..

Kvinnor. Snälla. STÅ UPP för er själva! Säg nej till sånt ni inte känner är okej, man KÄNNER DET RÄTT jävla kvickt kan jag berätta (för även jag har vart i sånna situationer där man känner sig pressad, men varningsklockorna sätter igång fort.) Låt INGEN tjata ner er!

och förövrigt, vad är det för ena jävla dumhuvuden rent ut sagt som inte kan köpa ett nej?
Håll käften för fan och förstå att du är oönskad i den här situationen.

Headache & genes

Hello! Jag sitter just nu och läser om gener och genuttryck. Det är sjukt många olika protiener som samverkar och heter saker som cdc, cck, p35, BeR, F2e osv.. sjukt svårt att hålla isär alla.. Och sen dessutom så ska man ha koll på hur de här proteinerna regleras, mha andra proteiner.. Totalt sätt har vi nog nämnt över 200 proteiner under de här första föreläsningarna..
 
Förövrigt så har jag lite ont i huvudet.. Ska bli skönt med en paus sen:) Efterlyst börjar vid 21, så det ska jag titta på.. ja,ja, bara 2 sidor kvar att skriva för dagen, så jag ska väl fortsätta snart..

Annars så mår jag bra. Idag har vart en helt perfekt dag faktiskt, allt har kännts lätt och världen har vart underbar. fram tills precis alldeles nu. Jag hatar folk ibland.
ANYWAY nu blev det så jävla surt med hela mitt humör så jag vill inte ens skriva.
ALLTSÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ. Whatever. Skit folk will be skitfolk.

 
vi ska ha hit anticimex imorgon... Vi har fått mjölbaggar. Fan alltså -.- men yeye, det blir nog bra, har ändå inget i skolan (läser halvtid fortfarande) så det blir väl bra med att plugga lite då..
 
Jag har dock saknat min bror väldigt myckt idag.. Ska bli skönt med julledigt så jag får träffa båda två :)
 

Hello!

jag har problem med mitt tangentbord, speciellt bokstäverna fgh i mitten.. drygt, så om det fattas en bokstav i något ord så gissar jag på att det är nån av dom.. Anyway! Halloweenfesten hos Sarah & Oliwer var trevlig :) Jag kom dock jävligt sent.. Vi kollade på tv, spelade spel, pratade och käkade gott :) Jag har det alltid lika trevligt hos dom..

Jag var Polkagris-fluff-queen
 
 
 
 
 
 
Såhär såg jag ut :) Tänkte även ha en stor polkagris-stav men jag hann inte med det.. JÄVLAR vilken tid det tar att locka håret..
 
Förra helgen var jag i Jönköping igen, hade en bra dag med mamma :) Vi kollade på hockey och pratade och käkade.. var jätte nice faktiskt..
 
 

Halloweenhelgen och förra helgen samt uppdateringar

Hej! Jag har inte skrivit aktivt på ett tag, framförallt för att saker har vart jobbiga och jag istället har vänt mig till enklare saker såsom spel och serier..

Förövrigt så såg vi The Hunger Games - Catching Fire igår och den var riktigt jäkla bra också! Precis lika förvånad blev jag som när jag såg ettan. Båda har vart riktigt bra :) Har inte läst böckerna dock..

 
 
Jag ska iväg till skolan om 9 minuter så hinner inte skriva allt just nu, men ska uppdatera ikväll till lyxfällan tänkte jag.. Brukar inte titta på det men det är ett program "hur gick det sen?"
jaja, hur som helst.. Igår hade vi besök av linköpings kommun för att se om vi kan få rätt till städhjälp för mig.. vi får se hur det går..


Vill även berätta om halloweenhelgen och denna helgen som var nyss, men det gör jag ikväll :) Har iallafall haft två bra upplevelser de helgerna i jönköping, även om en helg var lite waste att åka ner

Förvirrad och fundersam

Nu har jag läst i halvtid snart två månader och jag har fortfarande inte hittat något som känns vettigt eller värt att göra under dagarna.. Sitter med diverse småspel och kollar på serier, inte alls nice tycker jag... Sökte kvinnojour som volontär, och det startar i vår... Så vi får se hur det blir med det eftersom jag kommer få svar från läkaren innan dess hoppas jag.. Igår bestämde jag mig för att göra en resa som få svenskar nog vågar.. och kanske tyvärr få faktiskt vill... Jag ska interagera mycket mera med muslimer.. Inte för att jag på något sätt är intresserad av att bli muslim, men jag vill veta om de nu är så jävla annorlunda, jag tror inte det nämligen.

Vi har fått ut lappar från hyresvärden där det stod om att ABF i samarbete med Willhem har skapat studiecirklar.. En av studiecirklarna kallas "Livet i området" och handlar om demokrati, trygghet, försäkringar, bostad osv.. Och det blev jag rätt intresserad av när lappen kom en kväll av en ung kille som delade ut bladen, han verkade vilja göra en skillnad i samhället.

Sen dagen efter läste jag den här artikeln och kände bara att det är åthelvete med vart vi är påväg. Kvällen innan hade jag dessutom sett en otroligt deprimerande och ja.. surealistiskt sarkastisk (trodde jag, tills jag insåg att den var gjord på fullt allvar) video... Där någon hade ändrat John Lennons "Imagine all the people" till någon jävla hyllning till Svenskarnas Parti.. Så inte nog med att budskapet sög pung, utan rösten var ju fan gräsligaste jag hört på länge...
 
Så nu ska jag ge mig ut i studiecirklarna på tisdagar eller onsdagar tänkte jag :) Ska även försöka ta med min granne här nere. Hon är trevlig och även hennes familj, men vi har inte riktigt connect-at än eftersom vi inte har haft något att göra tillsammans.. En gång försökte jag häna lite med henne så hon kunde få höra mer svenska, men det blev väldigt få gånger och ja, sen rann det ut i sanden.
 
 
 
Bra bok förövrigt!


Otroligt seg

Hoj, jag har precis käkat middag... Superseg just nu.. men mitt liv känns bra trots allt .. på torsdag är det ultraljud igen, får se om de hittar något.. jag var aspepp på att blogga tidigare idag, men nu är jag bara jävligt seg...hatar när sånt händer xD

bra helg med bra sällskap

Jag har haft en helt fantastisk helg :) (halloween + Gamex)Bäst av allt var att träffa Hasse.
Börjar kanske bli sjuk? Har nysit en hel del idag iallafall... Vill inteeeeeeeeh. Börjar nya kurser imon.
 
Min sambo lagar jättegod mat nu så vi ska se the walking dead och käka, beey! skriver mer sen

RSS 2.0