Skrev sist den 9e sept..

och den 10 sept fick jag reda på hemskt tråkiga nyheter.. Har inte vart så pepp sen dess, men idag känns det bättre. Idag känner jag mig lyckligt lottad över att ha en underbar pojkvän, en snäll hund och en fantastisk familj.. Sen är mina fina vänner helt otroliga också. Tack alla!Ny vecka, nya tag!

Förra veckan var en jävla pissigt stressig vecka. Idag började den nya veckan ungefär likadant. Great haha!
Jag gick upp 6.30 för att hinna med att fixa allt innan skolan + åka till sjukhuset och ta blodprover innan 08..
I högskolan börjar alla lektioner 8.15 (akademisk kvart!) och jag kom fram 8.17. Så, jag hann nästan. Men jag kutade som en idiot.. Från parkeringen, in i B huset, genom långkorridoren, upp för trappan, genom hallen och in i rummet.. Bara för att se att det är tomt. Ingen där. Vi börjar 09. Waow.

Tur för mig att jag har blivit beroende av ett jävla facebookspel då, så jag har något att göra, menar jag...
Jag har fortfarande inte riktigt återhämtat min andning och jag kom fram för 30 minuter sen.. Hah. Men sen har jag ju faktiskt vart förkyld i 10 dagar så det kanske inte är jättekonstigt..
 
Tänker mig ändå att det här kommer bli en bra vecka :) Vi får se i slutet av fredagen hur jag utvärderar det då ^^

Imorgon ska jag på besök hos hjärtläkaren, jag längtar. Har så mycket frågor och jag måste verkligen få lite klartecken på vad som sker.. Pappa kommer även upp imorgon för att jag vill ha med honom, även om jag är 22 och vuxen så känns det bra att ha någon stöttandes och någon som också har lite koll på mina frågor så jag inte glömmer något
 
Nu ska jag studsa iväg till caféet utanför biblioteket för jag har asont i halsen efter att jag sprang, sen ska jag gå till lektionssalen (Y)
Förövrigt var waranvärdet lite högt idag men det löser sig alltid :) Warantanten var mysig idag också :D Det gillar jag alltid!
 
 

Tittade i "hjärtoperationen"-arkivet

och insåg att jag inte ens har skrivit om dosan som implanterades under huden. Kanske gjorde det i allmänt kategorin men jag tror inte det eftersom det var fullt upp med saker där i februari->maj.

hursomhelst så sitter den här nu under bröstet på mig och sitter ivägen för bh.. har inte använt bh på ett halvår snart och det är ytterigare 1,5 år kvar ..
Vad jag minns att jag skrev var att första gången den installerades under huden på mig så blev det infekterat. En av 1500 stycken nånsin som är inplanterade från linköpings universitetssjukhus.. haha helt jävla otroliga skitodds men jaja, glad ska jag vara för att jag har en fin hund och närstående<3

Det ser lite gross ut eftersom maskinen sticker ut någon centimeter ut i huden men det stör inte mig så ofta längre att ligga på sidan som tur är.. att det ser creepy ut stör mig inte heller nu, det är bara lite latjo att busa med folk på sånt sätt och be dem peta på det sen får jag en rolig reaktion

 
men innan det blev såhär fint och bra så hade jag ju som sagt satt in en annan likadan dosa som blev infekterad i såret så ärret från operationen ser riktigt fult ut nu tyvärr och snittet ligger precis under vänster bröst
 
 
 
 
Såhär såg det infekterade såret ut och nedersta bilden är på såret när det var överlappat för läkning
Även första gången de satte in dosan så buktade den såklart ut från bröstet lite men det störde mig inte när det var "mitt på" torso.. Däremot på sidan är det riktigt jobbbigt pga att bygeln på bhn ska gå där samt att jag gillar att sova på sidan med armen upp under kudden..
 
 
 
 
Jag gjorde den andra operationen utan lugnande och jävlar vad ont bedövningssprutorna gör som dom trycker in aslångt in under skinnet. De vill alltid ha FÅ punkter där de har stuckit in nålen i, därför använder de väldigt långa nålar så de markerar upp där snittet ska läggas, sen har de ca 4 "sträck" ritade runt om där de ska föra in bedövningssprutan och dra in den hela sträcket och spruta in i kroppen.
Ungefär såhär ser det ut, och då är snittet ungefär lika långt som bedövningssprutorna ska gå in.
Anledningen till att de inte vill göra fler hål är för att det såklart blöder (allra helst om man äter blodförtunnande som jag gör...
 
   
                                             |
                                             |
                                             |
                       ---------- Snittet läggs här -----------
                                             |
                                             |
                                             |
 
 
 
 
 
Jag är ändå väldigt nöjd att jag gjorde det utan lugnande andra gången eftersom då vet jag hur mycket jag pallar och dessutom kunde jag plugga direkt efter ingreppet (tog lite mer än 1h) så det var en bra ide. Däremot så gjorde det såklart ont och det var jävligt jobbigt utan lugnande jämfört med att ha lugnande (som jag ju hade första gången..) men nu vet jag iallafall
 

Åh du goda mat!

Jag har vart förkyld som sagt (och är fortfarande lite, tyvärr!) och då har jag inte kunnat äta normalt men igår drog jag till med stora grejer i köket. Det blev hel gårdskyckling i lergryta och JÄVLAR vad jag gjorde det bra!
Det var dessutom första gången jag gjorde det själv och det blev så in i helvetes gott!
Till det var det kokt potatis och grädd/gelé/sky-sås som jag också gjorde själv.

Nu sitter jag här med middagshjälpen igen och kan inte hjälpa mig själv till att jag fastnar och gör roliga saker istället för viktiga .... haha men jaja, så får det väl vara då! Man blir iallafall inspirerad.

Förövrigt så tog jag inget foto på den goda kycklingen när den låg fint i sin lergryta med morot och lök runtom sig och kryddor mm, men jag tog ett foto på min förbaskade matlåda ^^ så det är vad ni får ta del av helt enkelt.

Vet ni vad det bästa var? Att wiktor gillade det. Han sa tillochmed att det var JÄTTE gott. Han hatar att äta hel kyckling, han finner det snuskigt. Men I HAS DA FOOD SKILLS alltså!
 
 

Jahapp, förkylningjävel försvinn!

Tjabba, jag är sjuk. Har vart det några dagar. Jag vill bara lägga mig ner och sova och gråta, men jag börjar skolan imorgon. Fyfan vad ont det gör

RSS 2.0