Ny blogg, snart klar!

Min nya blogg finns här! Just nu saknar den ett domännamn, headerbilden ska bli en annan mer seriös bild och lite annan småskit ska lösas men ja, snart så är den klar ;D har redan skrivit 3 inlägg där och tänkte att nästa kommer väl bli "att byta hjärta del 4" eftersom 1-3 redan är uppe här.
 
En liten printscreen från bloggen
 
 
 
 

Mitt nyårslöfte

Jag är inte riktigt den som lovar massa saker på nyår, men jag kom på en rolig grej jag ska testa :) Och det är att under 2015 ska jag MINST testa 150 nya recept! Det skulle börjat igår men wiktor hade inte tid att handla så vi köpte kinamat istället.. Men 150 recept på 365 dagar känns inte omöjligt iallafall :)
 
Idag fick jag förövrigt hem ett brev från frankrike. Det var från Loïc :) Han hade skickat ett vackert nyårskort från L'Oréal (han jobbar där) och skrivit lite mysigt om vintern, att han önskar oss lycka och att vi får komma och hälsa på när jag blir bättre. Så jävla mysig är han <3

 

Relaunch av bloggen

ÄNTLIGEN hemma från alla ledigheter. har haft det extremt bra i jönköping och helsingborg men nu när jag är hemma så kan jag börja återlansera min blogg på en ny hemsida, ny design, ny organisering och bättre layout med texten osv.
 
Så jag vill att ni BOMBAR mig med kommentarer (här eller på facebook eller sms eller vad som helst) på idéer som ni tror skulle göra en blogg bättre.
Bilder osv är självklart.. men sjävla designen? Hur är en blogg lättläst och så man fångas och stannar?
Även lite roliga kategorier som ni kan tänka passar mig och min blogg..
jag är så jävla pepp! Min bror ska hjälpa mig och jag är helt säker på att det kommer bli fett!

 

RSS 2.0