Fåglarna sjunger, solen lyser och idag ska jag ut!

Miiiiiiiiwh! det är sol idag. inte för jag är jätte into hela den där "ÅH DET ÄR VÅR NU!!!!"-tanken. Vet inte hur många gånger vissa personer sagt sådär, sen kommer det snööö. Se på fan ;)

haha. anyway. IDag ska jag ut och träna :D ska iväg till sjukhuset rätt snart.. börjar 10..
Jag har en uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunderbar vän btw. Kirsrty. Och jag ska berätta lite om det längre ner, meeeen nu (!!)
ska jag berätta om min kära wiktor..igår städade vi som FAN . och jag tog vardagsrummet, han tog köket. Det ser riktigt bra ut. Nu, idag, ska han fortsätta med köket (han rensar alltså ut hyllor, dammar av osv. plus disk i fucking mängder, spisrensning and so on) och jag ska ta badrum, hall, ett litet sovrum..
Sen tar vi vårt sovrum gemensamt..

Jag är riktigt nöjd med vardagsrummet, förutom att jag måste sätta upp gardiner. samt dammsuga, men börjar inte dammsuga förens man kan dammsuga i hela lägenheten, annars kommer jag bara dra med mig skit in i vardagsrummet igen..

 
När wiktor, precis nyss, fick vara med och välja bild som skulle se vårig ut, så sa jag "denna tar vi!" då sa han "vad är det?"
.. en orkidé?, du hade väl dom som favoritblomma också?"
då säger han .. "jag tänkte boobs. det såg så konstigt ut "


men ja! about kirsty..  JAG VILL RESA MED HENNE :D och jag funderar på om jag kan det. jag ligger 600 kr back, av mina beräkningar. men jag hoppas på att jag kan önska mig pengar i födelsedagspresent av mamma, pappa och wiktor.. OM jag ens får presenter nu när jag är vuxen tänkte jag? o0.. fick hasse det? jag tror inte det :S äh. får höra mig för och sen prata med kirsty och sådär..
Måste dessutom ha 8000 till hyran i sommar, det har jag precis sparat ihop till.. Sen får jag 2000 i sommar tror jag, av studiemedel. kanske mer? ska höra med kirsty om det där, hon brukar ha koll på sånt..

nu ska jag dra iväg till sjukhuset. Sen ska jag till tvättstugan ^^ urk. 11->16 har vi den. och vi har SJUKT JÄVLA MYCKET TVÄTT. damn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0