sååå drygt!

har pluggat som en idiot. Tills onsdags. sen vilade jag. På torsdagen gick jag aslänge och likaså fredagen .. kom hem runt 17. kände att jag borde blogga (somnade dock) men sen efteråt så kände jag "jag kan itne blogga nu, ahr inte bloggat på en evighet, måste skriva något intressant!" men fuck det. det måste jag inte. har hållt mig från att blogga bara för jag ska skriva något intressant. nej ! haha fan heller.
har sabina, boris & torbjörn här just nu :) Mycket trevligt!
Klarade mitt prov fo sho och deessutom min dugga. svinbra camilla.
nu har vi börjat med ekologi. det tycker jag är jävligt svårt..
jag måste också skriva om andra roligheter som skett, tex att jag handlade lite mer martin och björn och pea (?) i fredags.. men.. eh. nu msåte jag sova. jag tror jag dör. och jag ska ALDRIG göra såhär igen.. "kan inte blogga om något ointressant, var så längesen" fuck det.
sen har jag btw hittat ett ASGOTT recept på enchiladas! alla barn hade älskat det ! :D kan visa senare också,.. och sen har jag hittat ny musik som jag gillar! Sabina tipsade mig om Die Artwoord, nice!
sovgottnu alla!'
 
 
 

My love dont cost a thing~~

Heh. Igår hörde jag en svingammal låt från j.lo.. haha.. nice. Hur som helst. gick upp vid 08 idag och ska börja plugga vid 09.. verkar som min snälla och söta fransman här hemma blev lite full igår haha! Toalettrullen på golvet ihop med toalettborsten... 2 st förpackningar med "bakis-brus" och hans flaska (som var en full martiniflaska) är inte med hem ;) haha !
hursomhelst ska jag försöka att inte störa honom när jag pluggar.. Har grymt ont i min rygg också.. blev bättre efter lite massage igår me nu gör den ont igen.. tror det är att jag sitter på de asdåliga jävla köksstolarna dag ut och dag in när jag pluggar...

Idag blir det till sid 26 och lära sig allt.. Ska först bara kontrollera att jag verkligen kan de 18 första sidorna, allt med algerna med andra ord..sen blir det väl middag och dusch idag med.. inte så mycket annat direkt^^  På tal om middag.. vadfan blir det ? :| Det är min dag att bestämma idag.. så jag kollar med min fina hemsida som världens bästa lilla storebror har gjort ;D Iochförsig har jag fortfarande inte lagt in alla recept.. man kan ju tycka att wiktor kan göra det på dagarna istället för att sitta med ett flashspel 8-) haha! nejdå.. han hjälper mig mycket den finisen <3
Lagar mat varje jävla dag nästan, städar alltid upp i köket efter sig och därmed även diskar nästan varje dag. Tar hunden nästan hela tiden 3 ggr om dagen, handlar mat nästan varje gång vi behöver det osv..Min hjälte om jag ska vara ärlig :) Även om inte mycket pengar rullar in så är det helt enkelt så..
 
 
Vi är båda lika underbart knasiga.. och vi vet alltid vart vi har varandra för vi litar enormt jävla mycket på varandra.. Min helt egna fina människa <3 vad jag älskar dig!
 


Sitter och poppar mina piller nu.. Med cola. Med världens sämsta morgonandredräkt. Brukar inte få så illa men idag är den verkligen gross..haha .. så min underbara cola smakar inte så gott..
och till middag.. middag.. vad ska vi ha?...Kollade just igenom lite.. Ska gå inom 9 minuter (då är klockan nio och plugg börjar ;) fan vilket långt inlägg det blev..)
Det blir antingen djungelkryta, enchiladas, timjankyckling i gräddig fransk senapssås eller fläskfilé med sås och ungstekta grönsaker och potatisar..Får se vad wiktor är mest sugen på :)

Plugg inför tenta

Hey! jag sitter och har en paus nu. Pluggar till min tenta som är på onsdag. Gått rätt bra idag, men måste göra betydligt mer. Har lärt mig 18 av 32 sidor av mina anteckningar.. ufft.yeye, det blir fint ska vi se..

I förrgår (onsdags) så hade jag en dugga som jag klarade. Direkt efter det så hade vi världens hål inför en informations-föreläsning om hur man söker kurser. Jävligt värdelös info.  Men det visste vi först när vi kom dit.. så vi hade suttit där i 2 eller 3 h och väntat.. haha. fuckit.Men jaja. Var väl mysigt att fika under den stunde men ändå. Sen iallafall så drog jag direkt till stan för att äta ute med wiktor :) det blev anka! Svingott! hade aldrig ätit det förr men nomnomnom var det! dessutom serverades det med något helt underbart ljust, sött bröd! Det var på en kinaresturang här i stan..
Och efter det gick vi till bion och hoppades på att någon film var about to start, och det var den :D Vi kollade på resident evil 5 (blir det väl? ) .. retribution heter den iaf. Värdelös. precis som fjärde. fan vad besviken jag blev. Första filmen är ju awesome. Andra och tredje är bra. Fjärde suger röv och likaså femte.. ufft! men sen kom vi hem och kollade på första filmen :) hhihih! busigt och UNDERBART att ha en ledig dag.

Dock fick jag migrän på kvällen och då tog jag mitt sömnpiller runt 22.30 .. Sov till 13.. Herregud.
Och dessutom var jag helt slö resten av dagen, pluggade jääääävligt lite.. tror jag lärde mig..? Nada ! Haha.. Men det var helt värdelöst.. fan alltså. Så har fått kämpa desto mer idag :) och imon blir det likadant. På söndag däremot ska jag till skolan för att plugga lite ihop med klasskompisar så man lär sig av varandra.. gött.

aja.. Måste fortsätta nu ;)
hoppas alla har en underbar underbar kväll. Själv så är jag lite godissugen men vi har inget hemma, och jag har druckit kanske 7 dl cola idag.. eh. Haha. Borde hitta något annat.. Blir nog te (med enorma mängde socker) för resten av kvällen :)..
 
 
JUSTE!! HIIIH! hahah har ju glömt berätta att jag köpte en liten sak till mig själv! Som en sen födelsedagspresent från wiktor (han betalar den när fakturan väl kommer mohaha!)
Jag ÄLSKAR DEN :D så jävla söt! Och dessutom kommer den passar PERFEKT till en outfit jag _SÅ BADLY_ vill använda till något. Ska ha min fina fluffiga studentklänning så det blir lite av en bakelse-outfit..Klänningen + vita stayups och såklart höfthållare.. Vit fluffig ihop med lite röda detaljer som kan ses som någon yummig jordgubbssås ;D
Till detta ska jag ha röda satinhandskar som är i exakt samma färg som min röda fina satinaktiga/sammets-lika handväska(bild nedan) och mina röda lackskor!
Stor röd sten som halsband, rödmålade naglar (ifall handskarna ska av under kvällen) och ett rött armband som jag har.. Sen röda små söta hjärtformade örhängen..Och on top of it all: Hatten! :D
(och om jag nu sminkar mig blir det väl rött läppstift och vanlig mascara eller något..)
 
 
 
Visar inte helt rätt färg eftersom min mobilkamera är rätt kazz. haha. men ungefär lika extremröd som hatten och mina skor som jag visade för inte så längesen.. (som iofs inte heller blev rätt färg i min mobilkamera men yeye Hahah!)

Superbra dag igår

värre idag. heh.
jag och wiktor hade en awesome dag igår men jag hinner inte berätta eftersom jag vaknade 13 (HUR SETN SOM HELST :| ) och ska plugga hela dagen..
Klarade iaf min dugga.
var precis i affären och köpte medicin + lite mat.. Medicin för 1000 kr. Fuck my life.
Dessutom tog jag blodprov, är nu uppe i frikort :) Så på en månad har jag slösat 1100 kr i vården.. haha finemang.
Men jag har 1200 kr kvar tills jag är uppe i högkostnadsskyddet på mediciner. Fyfan vad dyrt. Men jaja. Jag klarar mig nog ekonomiskt hoppas jag..

Skriver om min underbara dag lite senare när jag förtjänar att ha en rast.. just nu ligger jag back med flera timmar..
Tog nämligen ett sömnpiller igår vid 22, sov tills 13.. galenskaper!
 
 
Ca en månad efter operationen för 2 år sen skulle jag på bröllop. Fint med tejp över hela ärret haha !
 

sorry to say

men jag har haft migrän i fredags, söndags och idag.. suger. men jag har iaf pluggat lite ändå.. idag trodde jag att det gick bra att plugga men turned out att jag inte kunde så jättemycket ändå.. vi får se hur det går imorgon men nu ska jag inte plugga mer för dagen. har ont i huvudet just nu också så jag får väl chilla efter att jag ätit middag (ja, det blev lite sent idag..) och sen så ska jag sova. Imorgon går jag upp vid 08 och pluggar :) 13.00 är duggan .. blir nog bra tillslut. Min snälla pojkvän har hjälpt mig så mycket han kan, men då glömdes iofs maten bort men det gjorde inte så mycket eftersom jag sov rätt länge för att bli av med huvudvärken (vill inte ta en tablett och förlora en hel dag på att vara hög som jag vet inte vad..) och sen åt jag en stor baguett och dessutom kycklinglår med ris och sås till lunch osv osv, så jag har ätit, men är hungrig igen..
 
önskar alla mina biologvänner ett lycka till på duggan imorgon. Och så hoppas jag verkligen att jag slipper huvudvärk.det skulle vara uppskattat.
Imorgon ska jag och wiktor ha en alldeles egen dag för oss själva,, vet inte vad vi ska göra än men kanske blir bio eller en matbit på stan eller bara sitta hemma och mysa eller något..
Vilket påminner mig om igår! När jag pluggade så skulle jag få en belöning på kvällen så wiktor gjorde choklad fondue (stavning? ) till mig ihop med massa massa frukt. Jag gillade inte inte chokladfondue men frukterna var goda^^ Där satt vi med våran snälla fransman. Han är verkligen supertrevlig lilla Loic.. :)
 

Underbar helg med inslag av kräftskiva!

Hej! :D åh. har inte skrivit på länge fast jag vart här inne 5 gånger och skrivit något litet och aldrig hunnit bli klar.. sen har jag glömt /stängt datorn / loggat ut osv.. Så drygt haha! nu sitter jag iaf här med martin och tobbe (wiktors vänner) . eh. nu blev det likadant igen HAHAH!
jag måste gå, sitter på wiktors dator. Har haft en bra helg iaf.. och pluggat bra , nu skajag fortsätta med det :)

Studytime!

hej hej! :D
Jag ska inom en timme vara på vårdcentralen här  i skäggetorp för att kolla en leverfläck jag har på magen samt ta ett blodprov.
Jag måste plugga massa idag men det blir nog rätt kul plugg .
Måste gå nu, städtanten kommer och ska städa det här rummet jag sitter i. bey

Gosig kväll!

åååh wie! Såg precis sista avsnittet av game of thrones första säsongen.. damn brother! haha. jag ska sova inom 4 minuter såatteeeh, tänkte bara svänga förbi här och säga att det händer en jävla massa nu.
Imorgon ska jag btw till skäggetorps vårdcentral och kolla upp mina leverfläckar.
idag var vi ute i skogen i några timmar och plockade svampför att sen artbestämma dem. Rätt surt.
men hittade en riska (tror jag?) som luktade cocos och en som luktade lakrits! ascoolt. men yeye
 
Försöker med många mått att komma ikapp i skolan igen eftersom jag missade 2 dagar med föreläsningar, det går sådär .men imorgon är det nya tag igen och så ska jag fortsätta att komma ifatt. Mesta delen av kvällen har bestått av plugg men det har ändå kännts gött på något vis.. och sen blev det sista episoden av game of thrones med.. nice nice.. (omg 2 mins kvar!)



 
Lakritsriska som jag hittade på google ;D Nu måste jag gå! 22.00 beey

Snart svar på kommentarer :D

hej hopp! är i jönköping nu :D har precis firat mammas 50årsdag. Mysigt!
har inte för mycket tidatt skriva något vettigt just nu men jag tänkte bara säga att jag lovar er nu att jag ska skriva ett "svar på kommentar" inlägg snart. Har fått fina kommentarer från okända och även från mina vanliga fina vänner :)
 
Och innan söndagkväll hinner jag förmodligen inte heller skriva något direkt nice och läsvärt tyvärr.. Blir ju alltid allt för upptagen hos föräldrarna ^^ men det är mysigt att träffa mina bröder igen och hasses lilla hund. krama om mamma och busa med pappa. Underbart ! ;D oavsett hur gammal jag blir kommer jag nog alltid att älska att komma tillbaks hit
 
sitter på mammas dator nu och vi har fört över bilder från hennes mobil (svingammal..) hittade lite foton på mig haha vad kul! ingen aning om hur gamla de är men jag tror den första är när jag är ca 14 år?
 
 
 
andra är från  när jag och pappa var i lund haha.. på sjukhuset.. var väl 13 eller 14 här med haha mysig nalle och ful camilla, men ah.. ;D
 
 

Dygnet på linköpings sjukhus :)

Nu ska jag ta och berätta om första gången jag var inlagd här i linkan ;D..
Igår började jag skolan kl 08 och skulle sluta kl 12. Därför hade jag bestämt tid med neurologen kl 13 bara dagen innan. Dock ringde de mitt under första föreläsningen och jag tryckte bort samtalet, men sen fattade jag att 013 nummret var från läkaren så när de ringde andra gången så gick jag ut ur klassrummet och svarade.
De bad mig komma ner nu. På momangen. Till akuten. jaha? tänkte jag.. vadfan..
Jag berättade för sjuksystern att jag hade ju tid kl 13 men hon sa att neurologen kände att det var bättre att jag kom så fort som möjligt nu ändå. Så.. då gjorde jag det.

packade ihop mina skolböcker och drog.
Vid typ 9.30 var jag på akuten. Wiktor kom några minuter efteråt.. jag passade på att ringa honom, mamma och pappa för att säga att jag inte vet alls hur det blir, kanske får sova över eller kanske inte, men om jag sover över så ville jag ju inte att wiktor inte skulle veta något alls och inte kunna få tag på mig eftersom telefonerna ska ju vara avstängda på sjukhus.

Runt 9.45 fick vi gå in i ett rum (alltså inte alls lång väntan på lilla akuten :D) och då förklarade jag mina symptom av anfallen och sjuksyrran tog blodtryck, ekg och syresättningsmätning. Fick mitt lilla armband med personnummer och därefter fick vi sitta i väntrummet igen tills det blev min tur. Tog kanske 15 mins till
 
(armbandet längst fram vid handen )
 
sen såå kom ytterligare en sköterska och tog mig till ett rum där en neuroläkare skulle kolla mig. Hon pratade med mig och jag fick förklara om mina anfall igen. Därefter gjorde hon lite hjärntester.. Kollade reflexerna och ifall min högersida och vänstersida svarade likadant på rörelser osv..

Allting verkade bra och hon lämnade mig för att skirva in en röntgen och ultraljud på mig.
In kom en sjuksyster och gav mig en macka :) vänligt!
Därefter kom en annan sjuksyster ihop med en student och en stor silvrig vagn med massa nålar och flaskor till blodprov. dags igen tänkte jag..
Körde den gamla visan om hur svårstucken jag är men ni får gärna försöka, det brukar inte gå så ni behöver inte skämmas, eller så hämtar ni bara labb från början (OAVSETT hur många gånger jag ber folk om att hämta en labbpersonal direkt så gör dom ALDRIG det haha INTE en jävla gång. stolta jävlar haha!) men ja. Hon testade ..
jag sa att båda armarna fungerar lite bra (eller ja, dåligt då.. men så kan jag ju inte säga) så det är bara testa på. Känn vilken som känns bäst.

Studenten ville såklart också testa men sjuksystern avrådde henne när jagsa att jag var svårstucken. men själv så petade hon runt på kärlen och kände efter. Så hittade hon en (trodde hon.. -.-) i högerarmen och jag sa "testa på" (redo att det inte skulle fungera..) och hon försöker. Jättebra stick, inte alls ont osv. Men SEN när hon inte får ut blod (såklart) så börjar människan dra nålen ut och in och åt sidorna INNUTI MITT JÄVLA kött. HAHA seriöst!? jag bad henne först snällt "men vi kan väl testa andra armen istället?"
sen sa jag  "auch.. det gör ont"
seeeeeen NÄR HON FORTSATTE ÄNDÅ så sa jag "MEN KAN VI TA DEN ANDRA ARMEN ELLER?!?!"
och då.. ÄNTLIGEN DÅ. drog hon ut den och fulade sig "ah, ah, det var ju det jag kände och antog från början att det inte skulle gå"
"ah.. det brukar bli så" sa jag och försökte få henne att må bra men i huvudet tänkte jag "Vadfan försöker du isåfall för ?! idiot. det är jag som ska bli tröstad inte du för att du failar"
 

(det röda i armvecket var hon som orsakade, men nu gör det iaf inte ont :D Krysset förklaras nedan)

Istället så visade jag henne min större kärl (som sitter på mycket mycket ondare ställen). men jag tänkte att ondare än det hon precis gjorde kan det ju inte göra av en liten nål. jag hade fel haha!
jag visade henne mitt stora kärl som inte syns på första bilden, men där den stora tussen på första bilden sitter, där testade hon att köra in nålen för att ta mina 5 provrör blod.
det fungerade. Kärlet var stort och bra. men.. testa nu (in real life) att nypa er preciiiiis där jag har gjort ett kryss på den understa bilden (det var exakt där, fast på andra armen, som hon stack mig) .. det gör rätt ont att nypa sig där va?
tänk en nål som åker in där. mums alltså.Och varje gång jag böjde armen efteråt (nålen skulle ju sitta kvar efter provtagningen pga att man alltid ska ha en sån när man ligger inne) så sved det som fan. haha usch.

det var iallafall det värsta under min tid på sjukhuset. och jag brukar aldrig tycka att blodprov gör ont.. lols.
hursomhelst. efter att de fick sina fem prover (ett PK med ljusblå kork, ett som kollar salter med ljusgrön kork, en mörkgrönkork som jag aldrig sett förut, en glukos med svart rör och en vanlig med lila kork) så togs jag till röntgen av hjärna.
Gick effektiv och snabbt .
Tillbaks till akuten för att ligga där i ca en timme innan jag blev transporterad till avdelning 73 (neuromottagningen). Jag och wiktor spelade ett brädspel som sög och sen käkade jag lite mat tills kl. var ungefär 14. Då fick jag komma till klinisk fysiologi delen på sjukhuset. Brukar vanligtvis vara där och göra bandinspelningar på hjärtat eller ultaljud på hjärtat.
men idag var det ultraljud på halsådrorna. tog typ 1,5h. jag somnade. HAHa
jag försökte verkligen det mesta jag kunde (när man inte får röra sig utan bara flacka med blicken...) för att jag inte skulle somna. Ohmygeerdh. det var INTE lätt. och jag somnade. kanske bara sov typ 8 min eller något men jag vaknade jättepigg och med en konstig känsla av att jag aldrig sov.
jag märkte inte av att jag somnade för i min dröm så drömde jag om att jag kämpade med att inte somna, så det var nog därför jag sov så liten stund. jag kollade på klockan rätt ofta såklart medans jag var vaken och flacka runt med blicken, så helt plötsligt bara fattades det 8 minuter.. hah skitkonstigt.
men jag blev väldigt pigg :D

Stackars wiktor som bara fick sitta där och inte göra ett skit. men snällt att han hängde med <3
Efter ultraljudet så blev vi transporterade till avd 73 igen ochwiktor begav sig hem. Nu var kl typ 16..
fick på mig en liten EKG-maskin typ. med bara fem sladdar.. som skulle vara på mig hela tiden..
sen spenderade jag 4h med att läsa massa olika tidningar. haha.
Resten av kvällen gick åt att titta på tv tills kl typ 23, då jag somnade.
det var lite svårt att hitta en bra sovställning med en arm som gjorde svinont av plastnålen som satt i och sen massa sladdar och en stor dosa att hålla koll på. men tillslut så hittade jag en ställning att sova i..
dock preciiiiiis innan jag somnade kom en sjuksyster in och ville ta blodtryck och syresättning.

Sjuksystrarna kom in ytterligare 2 ggr under natten (vid 02 och 06) för att göra samma tester..
Sen vid 7.30 väcktes jag av en annan blodprovstagare.
Imorse skulle de få ut 12 st rör med blod. haha. Jag har ingen aning om vad alla rören var till, men en var en sänkare vet jag.. och någon var för borrelia.. men ah.. tanten som tog provet klarade det på första gången men hon tog också i en stor ådra utanför armvecket så det såklart gör ondare, men hennes var betydligt bättre än den förra. Hon i morse tog iallafall inte där det gör asont att nypas.. (bild nr 2, det plåstret längst fram på handleden)
 
Sååå.. så var det.
I morse blev jag utskriven.
de hade ingen direkt förklaring på vad det var förutom att de iallafall kunde säkerhetsställa att det inte strokes eller s.k TIA-anfall (googla.som små strokes ish) som jag trodde det var från början.
De antog att det var mitt låga blodtryck.
man kan, som de flesta vet, svimma av lågt blodtryck. detta har dock aldrig hänt mig men de antog att när jag börjar sluddra med talet osv så är det precis i gränslandet av att svimma.
Om man har lågt blodtryck och inte svimmar av det, finns det endå vissa delar i hjärnan som reagerar snabbare(mer känsligt) på när det är precis i gränslandet av att svimma.. därav tror de att jag börjar sluddra osv.. För precis som jag beskrev för dem så känns det som en våg sköljer över mig men den aldrig försvinner (precis som vid mina vanliga blodtrycksfall, förutom att vågen försvinner då) och sen börjar jag sluddra.
jag kan köpa den teorin rät mycket,förutom att detta med dem här konstiga anfallen började låååångt innan jag hade lågt blodtryck. då hade jag faktiskt högt blodtryck .det var först för 2 år sen efter operationen som jag fick blodtryckssänkande och därmed lågt blodtryck.
Så. quite frankly vet dom inte vad det är. men inget enormt allvarligt verkar det som.Då hade de sett saker i hjärna och i blodkärlen till hjärnan, men de såg jättefina ut sa läkarn.

nu måste jag stressa iväg. heh. bussen till swebus går om 26min

Måste bara visa lite shit som gjorde min morgon

miwh! haha SÅ SÖTA jag döööör!
 
hur som helst. har hunnit betala räkningar i massor nu samt packa. ska även diska några glas som wiktor lämnade till mig (han har för stora händer för att diska dom glasen haha!) innan jag blir helt klar. Men hinner nog skriva lite här..
fast det känns dumt. Borde nog ändå verkligen göra klart allt så att jag vet att jag är klar... heh. sorries, som tröst får ni en annan fin bild :)


 
 

Akutinlagd Camilla !

hejsan! kom just hem från sjukhuset där jag vart i över 24h men ajg hinner inte berätta allt just nu eftersom jag måste packa och köpa biljett osvosv till jkpg för vi ska dit idag och fira mammas 50års dag imorgon. skriver kanske om bara någon timme, beror på hur fort jag lösr allting inför resandet. ursäkta kass stavning sov i detta inlägget.. heh. stress!

Måndags och tisdags :)

hej hopp! har massvis att göra idag och ska sätta igång med det alldeles strax.
Igår så var jag i skolan i typ en  värdelös timme (världens mest onödiga jävla seminarium, som dessutom var obligatoriskt) då vi skulle få ett föremål i vår hand och beskriva det för klassen utan att de visste vad det var eller att jag visste, man var bara tvungen att beskriva det man kände. Wtf.

Anyway. Efter det så kom pappa hit :) Skulle till hjärtläkaren igår och det var väldigt informativt och intressant.
Jag fick reda på en hel del.. men kanske glömmer vissa saker (har allt på ett papper ute i köket men jag är alldeles för död för att röra mig dit efter att ha gått upp i trapporna till lägenheten hahah!) men ska försöka få med allt.
Dels så fick jag prata om mitt TIA-anfall som jag fick 18augusti och det tog som självklart på allvar och skulle då skicka en remiss till nevrologen (stavning på det där? XD) samt att jag ska tillbaks till kardiologen i februari någon gång för ultraljud + träffa min läkare. Dessutom skulle de köra ytterligare en remiss ut till "övervaknings-grej" sådär med en bandspelare i 24 timmar och inte en vecka som sist.
 
 
Såhär blev min rygg efter att haft maskinen i en vecka ;P
 
 
och sen skulle de även kolla upp om städhjälp från landsting eller distrikt eller hur det fungerar så jag kan få hjälp med det.. Och angående waranet och mina tänder som måste fixas så sa de till mig att det är riktigt lätt att bara sluta waranet om de på waranmottagningen hjälper mig, och sen såklart göra det där ingreppet med tänderna och sen börja med waranet igen så det kändes skönt
Hon sa dessutom att mitt hjärta aldrig någonsin kommer kunna bli bättre, den muskeln är liksom förslappad och kommer inte kunna återbygga sig nånsin (vilket jag trodde) men det viktiga är ju såklart att det inte blir sämre :)
Så det var en liten bummer men det störde inte mig eftersom hon också sa att det såklart inte var HELT KÖRT att skaffa barn (som jag också trodde) även om det såklart är stor jävla risk, massa mer komplicerade saker att tänka på och betydligt fler besök till läkare och kvinnoklinik osv osv men det stör mig inte det minsta. Jag gillar dessutom sjukhus.
Som pappa sa. jag fixar graviditeten och "förlossningen" (eller i mitt fall då kejsarsnittet) sen fixar man resten som en familj. Min partner, mina föräldrar, mina släktingar och syskon. Självklart får jag hjälp. Det är ju inte bara en graviditet man måste fixa om man ska skaffa barn, man måste ju inse investeringen. minst 18år av bus, lek, ansvar och disciplin liksom.. det är inte bara att vara gravid och att ploppa ut dom som är en påfrestning fysiskt, utan även faktiskt att vara en mamma.
 
Efter att jag kom hem så fick jag räkmacka som wiktor hade gjort :D Yumyumyum! Vi disskuterade såklart vad
kardiologen sa osv osv.. Sen pluggade jag duktigt och därefter spelade jag sims :D Miwh! mysig bra fin enkel dag!
 

Och i förrgår så var det också lite skola som vanligt men sen var jag typ.. halvt barnvakt åt grannungen, hon var iallafall här väldigt mycket och lekte med vår söta hund :) Samtidigt så bakade jag och wiktor bullar(som såklart tog huuuur lång tid som helst.. men vi fick 80st sen tillslut ;D).. Och kollade på några avsnitt av game of thrones..Nice nice!

Men eftersom jag har slappat så mycket dessa två dagar så ska jag göra ett stormryck idag av viktiga saker. Var just i affären och köpte senap samt hämtade ut min bok.. Och innan dess var jag i skolan på föreläsningar och även så fixade jag lite med csn/registrering och linköpings universitets-kortet typ... Men nu efter bloggningen blir det bara viktiga och faktiskt rätt kul saker.. och idag lagar jag middag :D Blev sugen på broccoligratäng och jag vill göra den själv så jag vet att den blir som jag vill ha den haha!
 
japp! thats that liksom ;Dnu måste jag gå

Två helt underbara dagar! :)

Dock har jag inte hunnit blogga under dem. Men endå! Åh :) Igår och i förrgår var riktigt bra dagar för mig och jag hoppas såklart på att denna blir lika bra :) men man ska inte vara girig haha..

Jag börjar skolan alldeles strax och min buss går inom 13 minuter, så jag måste tyvärr gå.. Sätta på mig strumpor, deoderanta mig, borsta håret m.m haha så liiite stress nu men det är fint! Hejsålänge

Sjukhuset på tisdag!

Hejhopp! I övermorgon ska jag till en av mina två årliga besök hos kardiologerna :) Brukar alltid vara trevligt, men tyvärr de senaste gångerna på ryhov i jönköping fick jag bara dåliga nyheter efter varandra.. Det tärde ner mig en hel del, dessutom var det i samband med att jag och min f.d. pojkvän gjorde slut så jag var riktigt nere då.. Fint att ha snälla vänner vid sådana tider, och även andra tider självklart.

Men jag hoppas på att få lite svar på mitt lilla hjärta. Hur går det egentligen? jag menar.. är det bättre sen operationen? de säger att klaffunktionen är bättre (hade väl varit fan annars?! Hhaha! byta ut den till något sämre låter inte så vettigt) men alla mediciner osv.. Jag förstår att jag måste ta dem livet ut MEN waranet? Jag skulle bara ha det i tre månader.. så varför har jag nu haft det i två år?.. Och lite om att jag känner mig allmänt sämre. Jag klarar inte av att gå i trappor lika lätt osv osv. Detta _KAN_ dock bero på att det varit sommar och jag inte tränat normalt.. eftersom nu så orkar jag gå i trappan upp till lägenheten igen.. Men fyfan vad jobbigt det var de första sex sju dagarna..

Jag hoppas att allt står väl till :) och så hoppas jag att jag får lite svar angående mina TIA anfall.. Samt såklaaart om pacemakern.. :D den har de disskuterat hela sommarn och våren nu, så jag hoppas på besked om det med..
Pappa kommer upp till linkan för att vara med på besöket, han oroar sig lite stackarn.. Inte lätt att ha sin bästa vän långt ifrån och vara ständigt orolig..
Men som pappa alltid säger.. Dont worry, be happy! ;D


Duktiga mig!

Heeh! Måste bara ta och berömma mig själv lite. Nu är allt mitt plugg klart! Läst 35 sidor i botanikboken (sjukt jävla svårläst och grymt seg... :| Tog mig totalt 5h) och dessutom renskrivit alla 6 föreläsningsanteckningar vilket tog sitt lilla tag.. Och rensat bland alla mikroskåppreparat så jag har koll på vilka som är vilka, vilka som fattas och vilka jag kanske borde fotografera om.

Idag på morgonen satt jag och pluggade men nu är jag ju som sagt klar, så det mesta idag blir väl att sköta om mig själv :) laga god mat, duscha, spela lite, blogga lite :D You know!
 
Jävlar vad jag är nöjd med mig själv! haha! dessutom sov jag bra :) och under helgen har jag lagt mig runt 22, 23 varje kväll och stigit upp kl 07. Duktiga mig ;D
 
 

Ceratium (en alg! :) Av fylum/division Dinophyta

Idag tänkte jag göra en pastarätt som jag lärt mig från min mammas kusin och hans familj. Jättesimpel och jättegod!
Jag kallar den det tråkiga namnet "pasta med cremefraiche, kassler/skinka och grönsaker" men den kanske borde heta något som "mumsig krämig pasta ihopblandat med fint kallskuret kött och paprika/gurka" NE USCH HAHAHA! jag ska verkligen inte bli nån sån där.. gourmand? heter det så...?

hur som helst.. jävligt god! och simpel, så jag tänkte ge ut receptet här. Dock inte mängdmått, för jag har inte riktigt koll på det..

Koka pasta till så många människor ni är som ska äta (ha gärna i en grönsaksbuljong i vattnet!)
Under tiden så skär du paprika och gurka i små bitar, brukar ta en röd paprika och en halv gurka typ.
Skär även kassler eller skinka i mindre bitar
När pastan kokat klart så häll av den och sen tillbaks in i samma kastrull.
Där häver du i 2st creme fraiche med örtsmak (ca 5dl blir det nog?) och alla grönsaker samt köttet du valt.
Rör runt lite, servera!

nom nom nom!


 
här har ni en annan alg sålänge ;) haha
Samma fylum men detta släkte heter Peridinium

RSS 2.0