MATEMATIK :D

I looooove it! haha. eller nej, okej. inte i början för man har svårt att hänga med..

Jag sitter med matte e just nu för repetition typ.. is nice :D och DET ÄR LOOOOOOOOOOV!! kan ni fatta att det är lov :D
eller ja, iaf för mig.. miiiiiiiiiiiiiwh


insecure...

Helvete. Var helt säker på att jag skrev igår :S kanske hamnade I utkast Eller ngt.. Kan inte kolla det nu Heller eftetsom jag mobilbloggar .
anyway.. Jag sitter I skolan, hungrig som ett as..
trodde jag slutade kl 10idag. Jag slutade visst 15.. Så har ingen lunch med mig men whatever, milla lever på en redbull ;D
hade hål kl 10till 13 så då tränade jag på sjukhuset.. Rätt jävla jobbigt idag alltså .. Suger när det känns så..

haR btw tänkt mycket på hur mycket mer man tänkte som yngre. När man formade sina åsikter, upptäckte saker överallt och insåg nya saker om världen,samhället ochh människor.. Nu tänker jag mest dötankar som "bra låt" "orkar inte engagera mig" " vad har jag för viktigt idag att göra" och "vad handlade föreläsningen om?" 
har jag fördummat mig själv genom att sluta tänka på livsviktiga frågor? försummat mig då jag slutade engagera mig?.. Jag lär mig ju fortfarande nya saker, fakta. I skolan. Så dum är jag ju inte. Men vad hände med Camilla som Ville rädda världen? Hjälpa alla som har det svårt?
detta känns som en naiv tanke nu I "äldre dar" men jag kánner fortfarande en lust att göra sånt. Kanske bara...göra det?
våga, testa, STARTA projekt man verkligen vill åstadkomma.

jaG älskar konstogt nogmigsjälv lika mycket som förr, men inte lika ofta. Jag vill mer.

Btw så ska jag nog börja agera mer. Reagera på saker UST för att tänka "jaha, igen.."
exempelvis våldtäkter..? Jag tar nästan in det som vardagsmat nu för tiden. Men om nyheterna hade förklarat, ord för ord, hur hemskheten skedde. Då tänker man.
det är sällan som jag stannar upp och tänjer till nu för tiden, jag rusar runt helt uppe I min vardag. Även om jag brinner för mitt liv och vardag så brinner jag för annat också... Man känner att man inte har tis, makt eller pengar för att uppnå vissa drömmar. Men hur gör dom andra? Dom som vågar. Jag skulle bara behöva ta ett leap of faith och se..

Nu blev detta så mkt mer text än tänkt.. Sorries. Speciellt när det säkert är stavfel och ingen bild och lite förkortningar här och var PGA mobilbloggning....

yEpp. Nu har jag mikrobiologi, det gillar jag :) ha en fin dag och ta hand om Dina nära och kära..

Bion :|

Glömde ju berätta om filmen vi såg, samt om thåströms framträdande. Omigosh! hinner inte så mycket nu eftersom jag ska till bussen strax.

Filmen vi såg var underworld, den nya.. minns fan inte vad den heter. anyway. ASBALL :D som alla andra, fast coolare. den var i 3D men det gjorde inte saken så ball som storyn och att det var action genom heeeela filmen typ. Jag tänkte det när den slutade att "va?, det var ju bara en stor actionscen typ" men NICE actionscen.  massa ascoola moves och en snygg vampyr på det liksom. Damn ;D

Den hette btw underworld awakening.




Sen skulle vi gå på bio på söndagen med, hunger games. men eftersom vi var och badade i tre eller fyra timmar på badhuset så blev jag så matt så jag somnade, sen somnade wiktor också.. fast i soffan..haha.. det var iaf riktigt nice på badhuset med. Jag är livrädd för vatten, men för det mesta så gick wiktor bara runt och bar på mig.. ^^ 
Petter och cissi var också med :D var awesome att träffa hans tjej, och som vanligt nice att träffa honom också. 

Blodet droppar, blodet droppar



Såhär vaknade jag runt 00 i natt..
Det som hade blödit (i tre timmar ?!?!?!:|) var det här lilla såret:



men ah. nu ska jag och wiktor iväg till affären. Jag berättar gärna om thåström sen om jag hinner. Det är vackert väder, vi ska därför ut och handla :)
Sen ska vi städa iordning i hela köket som ser katastrofalt ut, så vi hörs sen.
Det var btw mer blod än på bilden, utsmetat på magen, bröst och andra handen samt att jag hade en hel "pöl" av segt blod i den handen jag håller upp,fast i handflatan. gross.

Alright.

Det är såhär, att jag hinner inte skriva en BRA resumé på thåström nu, eftersom min och wiktors buss till bion går om ca 30 minuter..



Sååå.. Ni får en vårig bild på mig istället. Katastrof dock: MINA FINA SOLBRILLOR TAPPADE JAG PÅ BUSSEN :|

Snabbinlägg innan thåström evaluation!

HEJ! Igår var thåström. Episkt. Ikväll blir det bio också .nice.

Snabb uppdatering om en sak som precis skedde i köket.
Ni vet alla hur mycket jag älskar söta saker och mat över lag?.. Jo. Min pojkvän har också börjat inse det nu.. heeeh.

Jag & wiktor sitter stilla i köket och disskuterar godisar (som jag köpt till honom) som han stillsamt plockar upp ur godispåsen och äter.. Så får han upp  en rosa, bucklig sak.
Wiktor: Vad fan är det här?
Jag: En bränd mandel? Vaddå?
Wiktor: Med marsipan på?
Jag: Neeh. Det är väl bara rosa socker, har jag för mig? *smakar försiktigt*
Sen säger jag lugnt att "jo, det var marsipan, men det smakar ändå bara socker, vilket gör hela mandeln godare. "
Wiktor: Vad fan är det här för bränd mandel?! har aldrig sett något sånt
Jag: En vanlig? jag blev helt chockad första gången jag såg en fake bränd mandel som bara hade socker på sig och inte det där goda rosa.
Det var tyst ett litet tag. Tills wiktor tillslut uttrycker sig såhär:
DU ÄR TJOCK! Du är mentalt jävla tjock!!!!!!!!
(om man kunde se bokstäverna flyga ur munnen på honom hade de vart fetade och capslockade)

This is my love and me :D hahaha. Men jag skrattade rejält. För det är så jävla true xD förstår inte hur fan jag håller formen hahahahahha..


Duktiga Camilla.

AS USUAL! hell yeeeeeh!
jag har anmält mig till sommarkurser idag. Jag har även ätit, diskat, myst med pojkvän, sovit ett tag och kollat mailen, planerat upp massa viktiga möten och även kollat upp laborationer som jag har missat. och såklart även vart i skolan..
Ska fortsätta dagen med att skriva klart en riskbedömning på en laboration, ascoolt imo, lite trist att göra, men nödvändigt! :D Sen ska jag duscha och packa till sjukgympan imon, läsa lite botanik och mikrobiologi och kritiskt tänkande.. samt kolla schema grejer och lite sånt vettigt.

har btw fått tillbaks båda tentorna nu. Klarade såklart båda ;D Har inte failat något hittills, känns jävligt gött!
Och det gör hela grejen med sommarkurserna mycket enklare.


VET NI VAD SOM HÄNDER IMON!?!?!?!? :D

Thåååååååååååååååååååååååååååååströööm . Hell yes.

och jag tänkte även hinna med att peppa mig själv med lite av hans musik idag. Kan inte spela just nu eftersom wiktor pluggar, duktigt! ;D

bilden är tagen av mig år 2009 i huskvarna.


På tal om något helt annat.
(rövsvett.eller rövsmör?)

HICK!

Herrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrreeeeguuudhhh som ranelid säger. Jag sitter här och hickar. Och när jag hickar kan jag inte hålla inne det tyst, det gör så jävla ont i lungorna. Urgh. Har just nu håltimme (timmar*) men måste dra tillbaks till skolan om 20 min, börjar 13 igen.. Första föreläsningen idag handlade om kritiskt tänkande och det var riktigt intressant, dock lite segt ofc.. men jaja.. Föreläsaren där är awesome

I lördags, söndags och måndags mådde jag great. idag också. vädret igår och idag suger dock. men still. jag hinner inte skriva mycket mer tyvärr meeeeen U KNOW WHAT?! på fredag är det thåström i norrköping med pappa ;D


Bild från Helén Rasmusen.

Helg. Strålande helg.

helllluuuuus! det är helg. innebär tid med min fina. skönt. det har jag saknat. igår var det bowling med honom och hans två tjejvänner ellinor & emelie, jag bjöd även med amanda.. Och hon vann. hahaha. crap!
har inte mycket mer att säga om det typ.. förutom att det var kul att träffa amanda igen.. och att man kände sig rätt vuxen när man skulle bjuda hem folk med sin sambo, för att "sitta och käka och ta det lugnt tills man drar ut och bowlar".. haha.. men ah yeh, blir nog fler tillfällen

tog btw bort bandspelaren igår från hjärtat och HELVETE vad det kliade hela jävla dagen. jag fick hundratals minimala småprickar på hela magen, det var säkert någon konstig reaktion.. och där varje elektrod satt så hade jag lite större röda prickar runt i en cirkel, precis som elektroden.. det har minskat rejält tills idag dock. skönt.



här får ni en vårig bild från....eh? Längesen.. dunno när ...2007?

turningpoints

Hej alla fina människor I det fina vårvädret! Jag har en bra dag. Jag har fått lite information som glädjer och stärker mig...
btw så är det sista dagen med ekg-inspelning..kl 08 imon ska den lämnas...

Dagens: Avril lavigne-who knows


Sen slutar jag dessutom tidigt idag. Skönt. Nu är bussen vid skolan, bey!

mardrömmar

urrrrgh! vaknade 4.20 typ.. spikrakt satte jag mig i sängen för jag hade drömt något.. Mitt ute i vardagsrummet låg vi (målare kommer idag..) och när jag vaknade och bara ville gråta för jag var så rädd så märkte jag att wiktor inte var i sängen.. tur för mig, som istället blev nojig över hur han mådde, än över hur läskig min dröm var.. så jag vandrade runt och letade efter honom i lägenheten sen så hittade jag han i det stora sovrummet, liggandes på golvet med en kudde.. stackarn hade knappt sovit sa han, även om han bara legat på golvet i en halvtimme typ.. mådde illa och ont i huvudet. vi har inga huvudvärkstabletter kvar. den sista tog jag igår. dammit...

jag la mig  i sängen igen för han sa till mig, jag var fortfarande lite skakis.. men ja.. sen velade jag länge och disskuterade med mig själv om jag skulle gå in där och sova hos honom på golvet ändå.. för det var tryggare..
Jag var påväg in i rummet när wiktor gick ut ur rummet... och sen så la vi oss i sängen (i det ljusa jäkla vardagsrummet)..och jag somnade. han inte.. kl 6 ringde mitt larm, för målarna kommer.. skolan börjar 10. great.

vill inte väcka honom.. menrädd att målarna kommer snart...



el classico

sug snopp.

happ. vaknar, klarvaken, pissed och ledsen innan mitt larm ringer (som btw är 6.30...) jag kanske borde säka hjälp ändå? fast så jävla askass känner jag mig inte. inte som när det var värst... jag trodde mardrömmarna skulle försvinna efter tentorna. jag var nästan säker.  jag hatar det här. och världen är dum i huvudet.

Jag slutar 15 idag, sen ska jag hem till lägenheten och städa med wiktor.. onsdag kommer några målare.. urgh.

Förövrigt så var min fredag->måndag hos pappa bra.. vet inte riktigt vad mer jag ska skriva om den. han hade 35+ liter sprit hemma.. haha. och jag fick underbara kinderägg och en fin porslinsbjörn från tyskland. Idag åker han igen, min fina pappa..
Sen hjälpte jag min fina bror med CV. kanske ska kolla om han fått napp?.. Men why the fuck bother. Jag orkar inte ens bry mig om de jag älskar mest. herregud kvinna skärp dig.

Jag trodde jag var påväg tillbaks. Jag sa till mig själv att jag skulle försöka mitt yttersta för att vända. Så. Ironiskt fucking nog. sa jag "på måndag, då ska jag se allting lite ljusare"..... fint. Lets try to do that....

Undermän

Såg teatern undermän med Wiktor idag :) Den var bra. Inte direkt teatrig, mer akrobatig. Det gillar jag :) .. jag var sjukt nöjd.. awesome! Sen kom vi hem och gjorde hasselbackspotatis, entrecote och hemmagjord bearneissås (Omigosh så mycket godare det är, och man tror aldrig att det är värd tidsslöseriet, men det är det fanimej :D).. it was yummiieeeh!.. Nu ska jag sova. Btw! tentan idag blev en trea tror jag, inte bättre tyvärr, men jag är nästan helt säker på att jag får en trea, annars blir jag fan chockad.. det skulle suga. och bara med typ en poängs marginal eller liknande... urgh

aaahja. och tentan i torsdags gick bättre tyckte jag, så den vet jag att jag får en trea på..

nu ska jag sussa kudden .. Har börjat spela in hjärtat idag med btw.. första natten nu, av sju stycken.. får se hur det går att sova :) Berättar som sagt om fre->måndag sen :)



bild från förra gången jag hade en.. Nu använder man bara fem elektroder och alla är i samma färg bl.a. sen har manicken blivit ännu lite mindre (första gången jag fick göra det här var jag runt sju år och då fick man gå med manicken i en ryggsäck.. stört ^^ men aja.. sen kan man duscha också vilket är gött..


oh...ho...

trött som fan. tenta klockan 14..
jag är glad idag dock.
Och jag ska kämpa, inte på ett pressat vis, för att vara mer avslappnad och inte ta allting så viktigt. Wiktor tror att jag pressar mig själv för mycket.. Jag vet inte. Jag tror bara att jag är ledsen och inget är kul.. Men jag vill ha det kul fortfarande, jag vill vara glad. så idag ska vara en prövodag. Jag hoppas min dag blir en bra dag :)

Förövrigt var jag i jönköping fredagen till måndagen ...det var jätteskönt att få maten serverad o.s.v.
Pappa hade dessutom köpt massa sprit som var rätt intressant att titta på.. haha.. oj vad dåligt det där lät.. "att titta på " som en cover up för att jag söp satan ?HAHAHA.. nej.. jag pluggade faktiskt. men spriten var intressant att titta på.. massa fina flaskor, konstiga namn.. och framförallt.. herrejävlar vilken mängd...

Jag fick med mig massa hem.. och det är tenta-fest idag. men jag vill inte gå. jag vill vara hemma eller gå på teater med wiktor.. vi får se hur dagen spelar ut :)

Skriver mer om fredag->måndag senare.. även om det mest var plugg.. men känslorna är viktiga att berätta om också, inte bara aktiviteterna..



Emma <3 miwh!

vardagens lyxigheter..

Tamejfan. Här sitter jag mitt I natten och skriver. Om vardagslyx?
ofta skriver folk sånt så som "oxfilé och Bea, vardagslyx!" Eller något annat.

men vet ni vad min vardag innehåller mycket av? Små ord. Som jag uppfattar, tar in och svarar på. Jag bearbetar dom inte riktigt fullt..

Alla vackra ord som min pojkvän säger till mig blir vardag. Men stanna upp, känn efter lyxen av att verkligen vara älskad till vardags.
det för mig är vardagslyx.

man glömmer lätt bort detta dock, mitt uppe I vardagen.
men ta er 5min och berätta för människan (familj Eller partner Eller vän) hur glad du faktiskt egentligen är av detta,när du tänker på det..  Att man tyvärr tar sån extrem jävla lyx för givet ibland och var noga med att vikten utan det inte försummas I ett skratt Eller liknande.
för t.ex..
hur många förhållanden vet bara du om, som pajat p.ga att man tar varandra för givet, inget är lika kul och mysigt mer... Jag själv vet många.

Det är egoistiskt att inte kämpa för något så fint som kärlek. Att tro att det inte behöver näring och tid.. Det är egoistiskt mot den du har kärleken för (Eller tyvärr hade, om det redan är försent..) och även mot Dem utan kärlek..

så.. Just do it, som jag brukar säga. Finns ändå inget finare man Kan ge någon än en naken, öppen väg in till sina hemliga, fina tankar.

berätta det för dom ni älskar. Berätta det idag, det blir snabbt försent.




Hemma i Jönköping :)

Hehuu! Är i jönköping. wich is awesome.
Ska plugga konstant i en vecka, så vi ses senare! ;D här har ni en munter bild!

hedersuppdrag

Aaaaaarghhhhhh. Så trött jag är :| anyway, redocisningen gick bra, nu ska vi bara se hurnästa seminariegår..

har btw fått världens  hedetsuppdrag .. Ska vara maid of honor för Sarah på sitt bröllop I sommar..
Jag ska planera möhippan... Wooooh! Awesome :)
har fått tips om brandmansstrippa och förnedringsaktiviteter och ngt som låter lite mer kul: göra gemensamma aktiviteter som är kul..

dessutom ska jagkeep calm när hon flippar ut på wedding day liksom.. Men ja, gotta go, rasten är över







-Insert your own mentalpicture here-

sItter som sagt I skolan, innebär mobilbloggning..innebär no pictures..

2 redovisningar

Är snart I skolan, har 2st examinationsmoment idag sen ska jag hem..

Mitt hjärta har gjort ont och huggt hela dagen..urgh. Sen hittade jag inte min medicin I Morse så jag gick till skolan utan den...

sEn var jag redan efter tidsschemat I Morse PGA medicinletandet, och dåtrampar jag I hundkiss som wiktor inte ens hade försökt torka bort...

sen var jag sen. Nice.

FÖrövrigt har hela mitt lillalilla tålamod och humör försvunnit just nu PGA en människa jag vanligtvisgives a rats ass about men nu tar åt mig av????? Vafan är mitt issue anyway...

RSS 2.0