Ååh <3 Isn't it wonderfull?

MED KÄRLEK! :D ALLA BÖR ÄLSKA KÄRLEK :D sluta deppa! var glada! OCH SPECIELLT ni som har partner sålänge han/hon är trogen och snäll ..

Jag måste bara säga en sak, Tim är världens bästa pojkvän.. ! <3 han gör allt för mig och jag försöker göra så gott jag kan för honom.. btw i ett förhållande får man inte glömma att GE OCHTA.. inte bara ta ta ta.. brabrabra :) nu vet alla ifall ni inte visste... Men.. Tim.. fyhelvet vad han är underbar<3


OJ JÄVLAR HAHAHA Jaadu.. David (ahlen) kollar min blogg och det är jag superglad över! så kommenterade han och sa att det finns vissa som slår samones boobs.. tyvärr.. det finns typ zzz-kupa.. HAHA OCH JAG HITTADE DE! men de slår inte samones för detta är aaaalldeles för stort.. men som sagt, alla har unik smak och vissa gillar nog det..

Måste bara visa er och om ni tycker det är stötande så får ni verkligen säga till för då tar jag bort det (om det går.. men det ör det nog ska ni se :))


Detta var första bilden jag hittade men tänker ladda upp fler.. JAgtycker fkaitskt det är fascinerande.. men dock lite.. Aj?.. med ryggen osv.. och själv måste jag sägaatt jag itne vill ha så stora bröst.. Mina är helt perfekta..

iallafall här är bild 2.


Det är helt.. sjukt o.0 dock tänker jag inte ladda upp mer nu för vissa kanske blir väldigt stötta och det vill jag inte.. men säg till om jag ska ta bort dem..

Kommentarer
Postat av: Amanda

MOHAA!XD KUL ;D

2008-08-20 @ 21:38:48
URL: http://yeeesshxD
Postat av: Ahlen

Ärligt talat tror jag nog att det är väldigt få som gillar det, men det är facinerande =)

2008-08-21 @ 21:01:05
URL: http://ahlendenriktige.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0