Nighty (:

Nu har jag pluggat lite :) Ska precis ta ut Donna på en liten svängom och sen ska jag borsta mina små tänder och sussa kudden.. Och sussa med donna :D miiiwh vad mysigt!
okej. heh. känner att det blivit mycket donna-tjat idag. men jaja! :D Im happy iallafall.. Och vet ni vad? :) man känner sig inte så ensam heller.

Jag har fortfarande sjukt ont i min rygg och mina axlar, så nu vandrar jag här ifrån..(WTF. SKREV OCH POSTADE DETTA 22.22 MEN DET BLEV FEL -.- Anywayhar fortf. Intesomnat.. Låg och tänkte på min pojkväns vänner .. Hur orolig jag var över att Dom skulle vara elaka drugs assholes, så som wiktor sa det så lät det som om jagaaaaaaaldrig skulle bli accepterad avdom.. I dontsayiam, men dom är iafinte hemska.. De ár precislika drygaoch perversa som jag själv,men de kanskehar lite mer Av det onda än vad jag har..hmmhmm.. Men ah..its nice iaf.. Jag drack btw kaffekl 14idag. Det sitterfortfarandei mig som en förbannelse.. OMG. Måste sova -.- )


YUM YUM YUM!

iiih.. Jag är SÅ GLAD! Jag tror det måste bero på Donna! :D hon .. alltså! iiiwh!! Så fort man tittar på henne så får man kontakt, hon viftar på svansen och börjar skutta, eller gny.. HAHA MEN GUD VAD FIN <3 ahahha.. hon är liiiiiite stirrig from time to time, men jag tror det är för hon har så mycket kärlek i den där lilla hundkroppen :D.. hiihih.. ne okej, det lät fjantigt.. HAHAH men FOR REAL.. hon är så... MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMIIIIIIWWH <3.. jag tyckte inte ens det var jobbigt att gå ut med henne precis när jag kom hem kl 18 från skolan! wtf?!?!? haha.. jag höll på att somna på bussen (och missa min hållplats)  men så fort jag kom hem och donnisen var så glad så bara YEIY ut och gåååå! :D



ihih. okej.. nu måste jag skynda mig här! Ska nämligen lära mig massa aminosyror idag :D Kan några stycken nu, men har ca 15 kvar.. såatteeeh.. just do it!
Slängde i mig spaghettfärssås som jag tog med till skolan men inte orkade äta.. och nu ska jag ta ett stooooort glas cocacola (förmodligen en mugg, för största volym (Y)!) och sätta mig med min feta bok. Förövrigt så har jag förstört min rygg REJÄLT idag. Idag vägde min väska 9.5 kg. Fucksake. det är 25%(lite mer) av min kroppsvikt ..
I just have to say AJ. =(.



På torsdag åker jag till jkpg :) Skola på morgonen sen fem timmars hål, där jag åker till sjukan osv för blodprov m.m. sen kommer papi och hämtar mig. Kan fan inte bli bättre! :D och btw vad är det för LÖJLIGT?! Inga tåg går från linköping direkt till jönköping. Fyfan vad kasst. usch
NAW! Nu gnyr Donna på mig. I min fantasi så säger hon "men millaaaaaaan, du måste ju plugga nu och gosa med mig i soffaaaaaan!" :D  Så ! Im off, ha det fiiiint allihopa!


Hundarna på bilderna är btw googles bildsöksresultat.. DOnna är en blandras av en papillon och en tempelhund :).. Fast hon ser nästan ut som en vanlig papillon, förrutom att hon inte har en stor fluffig rumpa.. haha..  och så är hon 6 år, hon fyller år i maj :)

Magkramper

FYFAN vad jag är hungrig nu. Jävlar alltså. Jag kom just hem från en promenad med Donna. FYI, alla som funderar på att skaffa hund. MAN BLIR SÅÅÅÅÅ PEPPAD när man kommer hem :)
skriver sen när jag ätit..


I have a dawg!

Miiiiiwh! :D Från och med idag så är jag hundägare! Nu är jag en liten matte! :D Aww. Lilla Donna ligger I sin bur nu på tåget, vi är I linköping om ca 2timmar.. Känns drygt,men jag pluggar aminosyror så det är väl okej :)
åkte ifrån min fina wiktor runt 16 idag.. Och jag saknar honom redan :(
har vart en jättemysig dag, vi vaknade samtidigt på morgonen, sen låg vi och bara gosade I typ två timmar, trots att båda var ashungriga.. Men sen kom hans mammaochfrågade om vi villeha frukost. Hon dukade uppasmycket goda grejer. Tror aldrigatt jag ätit så stor frukost förr ^^
 jag åt två mackor, en medost, paprika,gurka och salt samt en medskinka.. Ett halvt kokt ägg, en halv stor Kopp te, några korvbitar och fruktbitar samt lite tomatbitar.. Yummiiieh! :D
och efteråt myste vi ett tag till, tills vi startade filmen. Crazy, stupid love hetteden. And I liked it! Jag hade rätt högaförväntningar och ändå klarade den sig och blev omtyckt ^.^..
Ursäkta stavning och saknad Av bild, jag Mobilbloggar nämligen från tåget. Tog inte med mig datorn ner, thank godfördrt, hade aaaaaaaldrig orkat bära xD redan skitjobbigt med ryggsäck (läxor), bag med kläder och hygiensaker, en stoooor kassemed donna-saker samt en Donna I en bur ^.^




In time

Filmen var rätt ball, inte biovärd kanske, men nice still.. jag ska ..öh. I dunno. jag ska sova^^ Imorgon ska jag hem, och jag tar med mig en hund då också :D it will be just very awesome


shooting the kids in the coloumbine is apperently easier than fitting in in the school.

Ska SNART sova igen . hihi. har iaf 4 h på mig typ.. anyway. suttit och kollat columbine highschoolmasacre dokumentärer ... och jag vet inte om jag är mentalt störd, men jag tycker det var synd att deras plan inte gick bättre. Det de gjorde som var helt åt helvete imo var att de inte hade specifika targets... trots att de utförde det lite p.g.a "natural selection"
jag önskar att wikileaks hade kunnat få tag på alla tapes från dem.. och alla notebooks som skrevs. vore grymt intressant att lära sig mer om vad som gick igenom deras hjärnor..
smarta, nördiga, människorhatande dudes goes berserk typ.
Men en var ju betydligt mer hatisk, den andra var nog mest bara deprimerad.. iaf vad jag tror..



"I feel confidence in my skill in deciving people".. damn that scary!.. var en bit av hans dagbok.. men det bästa var nog endå intervjun med en kille som hade vart oense med en av mördarna (Eric Harris).. Samma dag som allt skedde så hade Harris sagt "Brook, I like you now, go home" ish. Och brook berättar då om detta samtidigt som han berättar om hur mobbning var vardag för de två som utgjorde massakern.
Så slutar han med att säga  "shooting the kids in the coloumbine is apperently easier than fitting in in the school. And thats just how it was for them", precis innan detta visas en inspelad video där killarna blir påpucklade av ett gäng fotbollsspelare.
precis som i en jäkla amerikansk film. for real. fast med lite mindre kärlek and a lot more killing..



jaja.. nu måste jag lägga ner. Ska ta något att äta :)


Tihi! ticktock

haha. jag sitter fortfarande uppe, i morgonrock och tomteluva.. haha... blö. fastnade vid nätet såklart, utan att använda mig av stuble upon..
ska betala lite räkningar och eventuellt handla något kul på nätet hade jag tänkt..men ..nu insåg jag att jaginte vet vart plånboken är... aff xD



ikväll tänkte vi se bio. minns inte (som vanligt -.-) vad filmen hette.. det var något med time lala.. haha. sjukt bra verkar den iallafall (Y).. och jag är pepp! tänkte dock sova lite nu for real, eftersom jag vill vara pigg hela kvällen :) vaknade 05.45 nämligen..

HSP

Hejhopp! Nu har wiktor precis vandrat iväg för att skriva högskoleprovet.. jag antar att jag kommer sova ett tag till sen.. igår när vi var ute och vandrade så var allt så fiiiiiiiiiiiint! det var dimmigt, det var ytterst små små små smååååå mini droppar som regnade sådär mjukt och mysigt.. sen köpte han gifflar med saffranssmak och jag köpte julmust.. its christmas now  ;D.. fast nej, det är ju faktiskt bara halloween. idag är väl den stora "festdagen" antar jag.. eftersom det är första helgdagen?.. fast själva halloween är väl egentligen tyvärr på måndagen..



jag sitter här i tomteluva och morgonrock, känner mig utklädd nog, haha.. Ikväll ska vi på bio också, miiiwh! it will be nice...och så ska jag lära mig alla förbaskade jäkla aminosyror .. börjar med det idag hade jag tänkt :)

In helsingborg! :D

yeeeiy! .. jag sitter i wiktors rum (knä, to be exact) och skriver.. vi har precsi vart ute och gått i över en timme, vet inte exakt hur länge.. det är så fiiiiiiiiiiiiiiiint här, fast att det är dimmigt och kallt.. me omigosh<3.. sen btw så har jag inte hunnit skriva igår.. jag åkte tåg, själv, för första gången i mitt liv . och jag nådde min destination! :D epic. Dock typ 30min för sent men still..
jag tog tåget från linköping kl 18.00 (2 min sent, så 18.02) sen var jag i hässleholm 40 min sent (där jag skulle byta tåg till helsingborg).. så jag hoppade av, frågade tågvärdinnan hur jag skulle ta mig fram nu, så sa hon att det gick ett likadant tåg om en timme (!) .. så.. ofc slapp jag betala nytt .. men sen sa hon "jag tror det går fortare om du byter i lund istället, så sätt dig på tåget igen"
Det gjorde jag, åkte till lund, var framme där ca 21.10.. sen 21.20 skulle tåget till hbg komma. jag hade bett en tant (som också skulle till hbg) att visa mig och hon var snäll och hjälpte mig till rätt perrong.. sen så stod det två dudes där också som skulle till hbg som började konversera med oss om att det var lame att allt var så sent. sen gick tanten iväg en bit bort, samtidigt som dudesen gick åt andra hållet och jag stod kvar.. SEN kommer killarna springades tillbaks och ropar "höjj, du skulle också till hbg va?!" och jag svarar "ja" vartpå dom säger att vi ska till spår 6 istället för 2, jag frågar typ "wtf?" och så säger dom att de precis sa det i högtalarna (jag stod precis där det inte fanns högtalare, såklart..) såååååååååååååå jag hade bara FETT tur att dom hjälpte mig så jag hamnade på rätt tåg.. tack!



nu ska vi käka snart här hemma ochs en blir det lejonkungen :D hoppas ni allihopa har en fin halloweenhelg, i know i will! även om jag itne ska ha maskerad mihih

It hit me like a fucking wall.

seriöst. Jävla piss. jag hade totalt PÅ RIKTIGT kunnat gräva bort tanken om att jag inte kan bli mamma. jag hade GLÖMT BORT det.. tills igår. men passar lagom. alla tentor är slut . BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJS. Jossan sa iaf "det är inget du ska vara ledsen över nu, nu har du 8 år som du bara lolar runt med, sen får du ta tag i det och vara ledsen när det kommer, ingen ide att vara det nu." true. nu ska jag till skolan . slutar 17 -.-

men idag ska jag packa och vara glad. Imon åker jag <3

Home sweet home?

.. KOm hem för typ max 3h sen.. nu ska jag sova.. Har inte duschat, så jag hoppar in där nu.. jaja.. imorgon ska jag packa, diska, laga spaghettfärssås,  eeeventuellt städa lite... men tror inte att jag hinner det..

10-20

Gone under "några" timmar nu.. KANSKE mobilbloggar, förmodligen inte eftersom jag har föreläsningar varje timme förutom lunch.. meeeen.. provet igår gick nog inte så bra. dock fick jag inte underkänt på min matte som jag var tveksam till.. gött.. vet inte.. har inte så mycket mer att säga. Jag är astrött. bläää. Jossan är här, det är trevligt. men nu sover hon ju iofs .. men jaja.. jag skriver sen asap :)

4,5h sömn

-.- jag kunde inte somna igår. No matter what. Jag la mig 22.15.. Sist jag kollade på klockan så var den 00.02.. sen låg jag typ lika länge igen, vilket resulterar i att jag somnade typ 02... -.-


jaja. Not gonna bring me down! jag är glad idag. och trött.. och nu ska jag gå och göra kemi tenta :) får se hur det fungergar... Ha en bra dag peepz!


Musik, its just awesome.

Haha, om inte musiken är helt awesome för att den är bra.. Som t.ex. keri hillsons - lose control som jag spelar 24/7 här..
SÅ är musiken awesome för att den är så jävla rolig.. HAHAHA <3

Smell yo dick? eller sök på youtube " Los Colorados Hot & cold " fyfan vad värt <3 hahah I LOVE IT!.. makes me happy. Nu ska jag snart sova.. Innan dess ska jag plugga vidare :) Hejhopp gummianka!



åh. :)

Eftersom jag inte har något direkt vettigt att blogga om så snattar jag en idé från MC.. Sånna där listor ni vet.. som man gjorde på lunarstorm eller bilddagboken.. haha :D sånt är mysigt tycker jag! Man får reda på så många saker om en människa..


Fem SKULLE

Skulle du vilja vara längre?
Mjaeah.. Jo egentligen, men jag är ändå nöjd med min längd som den är..
Skulle du vilja väga mer?
Ja, ett kilo. Max 2 dock.
Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/hade någon?
Förmodligen.. Fast orätt.. Jag skulle blivit ledsen, men sen hade jag nog blivit arg, mest för att jag inte kan hantera mina ledsna känslor.. Och såklart beror det på hur han görslut och varför.. är det otrohet så skulle jag kanske bara vara arg och inte ledsen? I dunno, sånt där är så svårt..
Skulle du vilja ha sex med en kändis?
Ehm... Jo, men först skulle jag vilja att personen testade sig, om man nu inte ska ha kondom.. Men jag hejar nog på kondom ändå..
Skulle du vilja dricka dig full nu?
Möjligtvis ja, så jag slipper ha halv ågren över att jag inte gör kemi.. men jag fick faktiskt G på den senaste övningstentan jag gjorde :D:D:D!

Tio KAN

Kan du röra på öronen?

Nej, inte utan att ta på dem med fingrar eller liknande :P

Kan du slicka dig på näsan?

Mja, ibland, när jag övar på det i några minuter så når jag preciiiiiiis till där näsan börjar ;D

Kan du kolla i kors med ögonen?

Jajamensan, sicken merit!

Kan dina föräldrar lita på dig?
Det avgör ju faktiskt inte jag, men jag är iallafall ärlig, sen är det ju upp till dom om dom tror att jag är ärlig eller inte, haha!

Kan du låta bli att prata på 4 timmar?

haha jag antar det..? Har inte testat... Vet ju att det går om jag sover iallafall (Y)

Kan du vara på fest utan att dricka?

ja... lol

Kan dina vänner lita på dig?

Samma som med föräldrar-frågan.. Jag är ärlig, sen beror det ju på hur de uppfattar alltsammans..

Kan du tänka dig att pierca naveln?

Nej.

Kan du suga?

Alltså.. What?.. Det kan inte jag heller bedömma..
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar?
Ja... lols igen

Femton HAR


Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?

aa absolut

Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig?

Nästan varje dag, iallafall pappa. Mamma säger det inte lika ofta, men jag tror att hon iallafall tänker det dagligen :)

Har du ett syskon?

Nej, jag har två! ;)
Har du varit full den här månaden?

hmm...ja minsann det var denna månaden.. När tobbe, jossan och wiktor var här och hälsade på :)

Har du någonsin haft sex med någon?

Ja

Har dina föräldrar ljugit för dig?

Haha, ja det tror jag verkligen att dom har.. Men jag minns en liten finurlig sak som de gjorde när jag och mina syskon var små. De pratade engelska, och bestämde världens överraskning.. Vi fattade ingenting.. Skit bra ;D
Har du redan tröttnat på dom här frågorna?

nej! ;D frågor är awesome!

Har du borstat tänderna den senaste timmen?

Nej....

Har du pussat någon som är fyra år äldre?

Exakt fyra år äldre? det tror jag inte, men minst fyra år äldre, ja

Har du haft sex med någon som är fyra år äldre?

Nopes

Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre?

Nopes
Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger?

Ja, väldigt många gånger.. men jag har alltid kommit fram till samma slutsats, not worth it. Vill inte helt enkelt, men funderat en hel del kring det..

Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det?

Ja, flera gånger dessutom, av olika människor..

Har du haft sex med mer än tre personer?

Nej

Har du ljugit på någon fråga än då?

Nej lols.


Tjugo VEM


Vem är din bäste vän?

Jag måste nog svara Kirsty där

Vem älskar du?
Oj.. Mamma, pappa, wiktor, hasse, klas, meg, ebba, mc, kirsty, jossan, emma och en hel del släktingar

Vem hade du senast sex med?

That would be myself..

Vem vill du bli full med?

Hahah, jag vill faktiskt bli packad ihop med kirsty och jossan right now

Vem är den bästa artisten?
Thåström utan tvekan ( SOM BTW SKA PÅ TURNE!! :D:D:D:D Jag ska till köpenhamn och se honom! :D)

Vem pratade du senast i telefon med?

Wiktor

Vem har du en liten crush i?

Han söta travie mccoy! och även brad pitt right now, såg troja för inte så längesen. JÄVLAR vad snygg han är i den filmeeen>.< samt att jag även har en liten crush i Wall-E

Vem är snyggast i världen?

Oj... Jävlar.. jag kan inte välja.. finns så många good looking..

Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det?

Om man får dela upp det så hade jag gett det till min familj samt någon som behöver det

Vem är snällast i världen?
Jag vet faktiskt inte.. någon jag tycker är väldigt snäll är Jasmine..

Vem är din bästa kompis?

men.wtf.. Kirsty, som förr
Vem vill du prata med?

Helt ärligt så vill jag prata med Jesper just nu

Vem sov du med senast?

Oj.. måste väl vart wiktor?

Vem såg du full senast?
Roomie gabriel

Vem vet allt om dig?

Jag tror inte att någon vet allt ... o.0 om man ska veta exakt allt så kommer det ju ta ytterligare 20 år att förklara exakt ALLT, och då ligger jag ändå 20 år efter, genom att berättat för personen i 20 år.. Ser ni parodoxen?... HAH! Men den som vet nästan allt är nog allihopa som frågat.. Eller okej, inte sant.. vissa saker säger jag ju inte... Närmast ligger nog pappa, wiktor, tim, emma och kirsty

Vem kysste du senast?

Wiktor

Vem kramade du senast?

Julia, Sabinas kompis ;D

Vem kan berätta allt för dig?
Alla..
Vem kan du berätta allt för?
Mig själv ? ;P.. alltså.. dom flesta egentligen, det gäller bara att folk har förståelse, att folk fattar att allting sker p.g.a någonting, att det som är så jävla "lustigt och hemligt" är lätt att inte tycka är wierd när man utför det själv eller liknande... ah its wierd.. vet inte hur jag ska förklara.. men äh..
Vem hatar du?
Dumt att hata, men jag hatar ändå. Och jag hatar dom idioterna som driver jesuscamp i usa.


Laggblogg.

Jag har inte postat inlägget 2 ggr .. damp. Jaja. pluggar hela dagen nu, och tänkte bara säga att Bruno mars nya album som jag missat (earth to mars) är precis lika perfekt som det första albumet. Herregud.. Hur fan lyckas han ? GE MIG !

föresten så har jag gått och blivit lite förtjust i en artist haha! inte bruno, han är bara helt perfekt men cmon..han är fan för perfekt. Kommer sluta med att han går PzycHo0O someday och flippar.. Eller? ;D
Men han söta travie mccoy som sjunger med bruno i billionair <3 omigosh haha han är ju bara för jävla söt? och snygg samtidigt? ögonen! och mössan hahaha.. sen verkar han bara rent härlig typ.. men aah.. vad det verkar som så är han med katy perry och HUR JÄVLA Cute är inte det ?:D omigosh .. cute couple..

Fast... nu sa wikipedia att dom gjorde slut 2009.. toobad! =/



jag funderar på hur jag ska klara tentan imorgon. Båda övningstentorna har jag fått underkänt på. Fasen.

Komigendå PRITTMARIE KÖR FÖÖFAAA-HAAAN!

Jag behöver motivation. I has none.


Komigendå PRITTMARIE KÖR FÖÖFAAA-HAAAN!

Jag behöver motivation. I has none.


Nostalgia locomotive

åh.. Idag när jag satt på bussen hem så bara fick jag den där mysiga känslan som jag berättade om som infinner sig mot vintern..  Jag tänkte påalla fina dagar jag haft med emma roman, och jag vill tillbaks till tiden när jag och jossan hängde varje dag och de dagarna då jag fick gå till pappa och gråta när jag ville. När jag hade möjligheten till det och livet var lätt. Samtidigt känner jag en full förväntan och mysig känsla om vad framtiden bär med sig till mig, jag ska ju starta mitt egna liv nu. Jag sitter fortfarande på livets buss, men nu har de flesta stigit av, jag sitter ensam på bussen och ibland kliver människor på, ibland av.. Och nu ska jag forma mitt liv, min familj och min framtid. Det kände jag full förväntan över. TIlls jag insåg att. camilla. its now. Jag är där, jag är här och det är min framtid jag bygger på. 
Man kan inte bara sitta på röven och vänta på att framtiden ska komma till en med ett fint liv, man ska arbeta för det. och det är min tid nu. Jag ska forma min framtid och jag vill göra det rätt från början. Jag längtar!
Tänk när jag ser tillbaks på mig själv när jag är gmamal, och jag gillar vad jag har åstadkommit. Fyfan vilken underbar känsla det måste vara..
Oavsett om man ibland kan längta tillbaks tills de dagarna då jag satt och lyssnade på Avril Lavinge och The Mo hela dagarna, var med min bror, kirsty och josefin.. alltid.. och när jag hade fritid och inget var på riktigt och på allvar, inget ansvar.. Så är det nu det gäller .Jag är 20 år. jag börjar mitt liv nu. Waow. fyfan vad spännande!

Nu ska jag plugga inför min tenta på måndag, som ska gå bra! HA det så fint ni kan underbara människor! och även ni som inte är fullt så underbara, ni förtjänar nog också att ha det bra ändå :)


Bild is unnecessary. Orden är fan tillräckligt bra denna gången. :)

BK?

Hah. Jag vaknade kl 11 idag, pluggade tills kl 13.30, somnade och vaknade nu typ.  Ska plugga ännu mer nu snart men jag känner mig så hopplös på något sätt. Som att det spelar ingen roll hur ofta jag försöker få mitt humör och min attityd rätt, så klarar jag ändå inte av kemin. Det är ytterst frustrerande faktiskt.. Nu ringde sabina.. jag ska ner och träffa henne på stationen här i linköping :) Hon är nämligen påväg till stockholm.. Egentligen har jag inte tid med det här, men som sagt.. allt känns rätt hopplöst. Men jag har faktiskt vart duktig i morse dom där timmarna .. pluggade rätt hårt .. Jaja. FYFAN vad jag hatar min dåliga motivation. Känner mig urusel. Blö. Men jaja. Burgerking kan göra mig bra :)


Kemi, ta dig i röven.


Jag älskar lukten av nytvättat <3

MIIIWH! Jag känner mig så otroligt duktig idag. Har pluggat, lagat mat och tvättat! Vilket såklart innebär att jag mår myyycket myyyyycket bättre idag. Idag har jag bara liiite ont i huvudet och magen. Men jag nyser som fan dock... ? Kanske håller på att åka på en förkylning igen haha.. men det rör mig inte i ryggen nu! Det jag ska fokusera på tills måndag är kemi, och inte hur vidare jag blir förkyld eller inte, för jag tror att om jag blir det så borde jag bli det efter kemin.. jag hoppas det iaf :$... Heh.

Fan vad folk gör slut och blir ihop btw?! Jag har sett typ tre helt ooooväntade par gå i kras på facebook, sen har jag sett massa nya förhållanden och så tillochmed några som blivit föräldrar ;D så jävla kul för dom! men framförallt det där med förhållanden som spirar och vissa som går i kras, funderar på om det inte har lite med höstmörkret att göra. Antingen känner man sig ensam och blir lite enklare kär, eller så känner man sig deppig och blir enklare arg och förstör förhållanden? I dunno! MEn kanske ;D.. Jag själv blir sååååååååååå mycket enklare förtjust i folk när vintern börjar rulla in.. folk säger vårkänslor.. jag har fan vinterkänslor. jag tycker det verkar så mysigt att ha en söt liten pojk att hålla i handen med en mysig vante på, när man vandrar runt bland snöflingorna.



                                                           



 Och jo, när jag tänker på det mer realistiskt så FATTAR jag ju att jag kommer inte få det där perfekta mysiga ljuset av en gatulykta samtidigt som jag går runt med en söt påpälsad pojk och skrattar och håller handen, nej. för irl så hade det vart en ISKALL camilla som surar för att hon ens på något sätt måste vara ute i den förbaaaaaaaannnnnnade jävla kylan. Möjligtvis så kan det vara lite mysigt med snöflingorna, kommer hon att tycka, men det hjälper liksom inte upp den där förbannade kylan. Men man tänker inte på kylan när man fantiserar.. Och haha. ja.  I dunno! Det verkar bara så mysigt att ha en partner vid vintertiderna.. åka pulka, pynta gran, göra lussebullar och massa julgodis,, u know the drill liksom.. OCH EN BRASA! AAAAH! jag vill ha en brasa i min fantasi med.. HAHAHAHAH . Jaja, nu ska vi inte go on and on about varför jag får vinterkänslor istället för vårkänslor.. Utan jag ska bara säga att jag mår bra, så ni vet :) och nu ska jag plugga tills jag faller ihop i natt och somnar! Sov sött med er allihopa sen ;D

 


Hey, Im awake!

.. Ja. Its true. Jag la mig vid 20.00. Blev riktigt astrött.
Somnade, tills 23.11. Yeiy fucking wopetiho....


nu ska jag plugga.

Sämst i världen

ALltså. JAG GÖR JU FAN INGET!!!!!!!! jag måste plugga. JAG MÅSTE LÄRA MIG DEN HÄR SKITEN tills måndag -.- DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMP. och jag sitter här. börjar, slutar, börjar, slutar. Omfg...........................................



och jag skäms btw över en sak. Min blogg har vart lite dampig och butter det senaste (oftast iaf. ) men det är för jag känner mig sjukt pressad tror jag.. det ska nog bli ändring på det :) .. har fortfarande ont i huvudet btw.. great shit.




Säg det till alla, jag är på väg.

äg det till alla
Jag är på väg
Det finns ju så mycket att se
Blå himmel däruppe
Och jag är på väg
Bästa platsen är där jag just är

Säg det till alla
Jag är på väg
Och jag älskar varje steg jag tar
Går i solsken javisst
Och jag är på väg
Och jag har bästa vägarna kvar

Och det bästa som finns
Är att träffas igen
Det spelar ingen roll när och var
Vi berättar för varann
Och det känns så bra
Åh, jag känner mig så glad

Så tala om
Jag är på väg
Så mycket som finns där framför
Under stjärnhimlen där kan jag vila sen
Medan månen ser på vad jag gör

Varken sol eller regn
Kan hindra mig
För snart kommer solen igen
Och den vinden som just rör vid min kind
Får mig att le
Åh, allra bäst är där jag just är

För jag är på väg nu
Det är säkert
Ja, jag är på väg nu
Jag är på väg nu
Ja, jag är på väg nu
Jag är på väg nu

Säg det till alla
Jag är på väg
Och jag längtar tills jag är där
Blå himmel där uppe
Jag är på väg
Finns inget så bra som det här

Så säg det till alla
Jag är på väg
Och snart är jag hemma så klart
Går i solsken javisst och jag är på väg
Tycker livet är helt underbart
Jag är på väg
Ja, jag är på väg




Och ja, jag är en disney nörd. Björnbröder lyrics ;D men true story. Jag är påväg, framtiden är ljus och jag längtar. och jag tycker livet är underbart. trots att jag är så sjuk idag så jag bara vill försvinna från livet ett litet tag.. usch! men disneymusik piggar upp mig!

Förstör mig själv.

heh. jag vägde min väska igår, den vägde exakt 8,0 kg. Det är 21,5%av min kroppsvikt. crazy.. och ja, jag kan inte fokusera på plugget. sitter och skriver av anteckningar som jag fotograferat.. alltid något iaf.. :)
Sitter med solbrillor på mig..heh





kul. verkligen...

lol. Det här skrev jag vid 13.57:

fyfan. jag spydde just.. och nu känner jag mig sådär otroligt jätte klen som mangör efter att man har spytt.. skakar och har frossa... Jag tror inte att jag är spysjuk. jag testade min nya medicin. till migränen..som nu btw har slutat, men har fortfarande ont i huvudet...
När jag skrev här så hade jag precis börjat känna av mmigränen (för en timme sen).. sen tog jag direkt mitt piller när jag hade postat inlägget. sen åt jag. men migränen blev värre och värre, tillslut så sa jag "nä, det här går inte, jag lägger mig, då vet jag iaf att det hjälper.."
Så jag la mig i sängen, kände att mina fingrar stack lite (vilket jag visste var en biverkning av migräntabletten, det hade jag läst..)någon minut efter det så

sen blev jag så jävla matt, en extrem intensiv trötthet bara slog emot mig. så jag la mig tills nu (15.26).. och här kommer fortsättningen på hela historian..

Efter någon minut så brände det till i hela kroppen. Någon reaktion fyllde hela mig med oro, illamående och ont.
Jag fick feber och började svettas, samtidigt som jag fick svårt att andas och det kändes som min tunga svulnade upp och min hals smalnades av, mitt hjärta började pumpa jättehårt och jag fick bortdomningar i hela mina armar och även näsan. Migränen försvann. Alla som har migrän vet ju att man "blir blind" typ.. det försvann, men jag hade fortfarande lite stickande huvudvärk. Jag började må illa som att jag behövde spy. Sen låg jag och rullade runt där, trodde att jag höll på att dö, ni vet sådär hopplöst nära döden som man känner sig när man är rejält spysjuk? Mådde sådär ett bra tag. rullade runt, försökte andas(grejen var att jag kunde andas normalt, det bara kändes som att jag inte skulle kunna det för svalget var helt fucked up och man blev jättetorr i halsen osv), svettades, kände hur hårt mitt hjärta slog..
Sen tänkte jag "ne, jag måste fan gå och spy, man känner sig alltid bättre efter det, plus att en del av tabletten kanske åker upp"... Jag försökte, men det var för jobbigt. Så.. Jag väntade. helt plötsligt kändes det lite bättre, jag hade bara illamåendet, bortdomningarna och svalg-problemen kvar..

Och ni vet ju att jag sa att jag åt direkt efter att jag tog tabletten? Yep. Jag spydde falukorv och mackaroner..



Sen efteråt kändes det bra i kanske en halv minut. Sen kändes allt lika jävligt igen. Hjärtat och "andningen" (som det nte var fel på, men kändes mysko) var det jobbigaste.. så.för att fixa till andningen/Svalget så gick jag till köket och drack vatten. Sen satte jag mig och försökte spy igen, det gick inte.. 
Så.. när det inte gick, satte jag mig här för att skriva. sen infann sig den där enooorma tröttheten/utmattningen. så jag la mig i sängen och sov i 1,5h ungefär. Men innan jag somnade (för jag rullade runt och svettades och var orolig i magen ett bra tag) så bara helt plötsligt kändes det som allt det onda bara flöööög iväg ur mig. Helt konstigt! precis som när det kom... men nu bara lättade allting.. Och sen somnade jag.
När jag vaknade så hade jag ont i halsen och käken (förmodligen av att jag spydde),käkbenen är ömma ända upp till öronen så själva "brosket" i öronen gör ont också.. sen känns armarna fortfarande konstiga. inte bortdomnade, men som om sklettet har ont typ.. och samt att jag fortfarande har lite huvudvärk och ömma bröst.. och konstigt nog jävligt ömt i "ögonhåle-sklettet" och näsan..

men datorn gör mig inget gott, ska försöka plugga. men jag vetifan hur det kommer gå. Önskar jag vore hemma så någon fin kunde ta hand om mig.
Sånna här dagar, när man spyr. då käänner man sig verkligen som den klenaste och minsta i världen. vet inte varför det känns så. men fyfan vad jobbigt det är.




All I have to say är
ZOMIGON - NEJ TACK!
om det nu är för tabletten jag spydde. vilket jag tror. time will tell, för om jag spyr imorgon så borde det ju inte vara tabletten..

God, sen, morgon :)

hej! ih. jag vaknade nyss.. la mig ju rätt sent igår.. idag har jag satt upp 8h pluggtid så jag får väl sätta igång :) imorgon är jag inte ledig som idag.. för kl 10 är det föreläsning i kemi, den sista.. men ah, om jag ska hinna göra mina 8h och sova i resonlig tid p.g.a. skolan imorgon så får jag nog sätta igång nu och se till att verkligen inte göra annat :) ........omg. nu kände jag att migrän är påväg. ska testa mina nya piller.. ha en fin dag ;D beeey


aww crybaby!

:( tycker synd om min dator. den låter så sjuuuuuuuuukt mycket. kommer nog dö permanent snart. Trodde det skulle hjälpa att boris fixade till den men neeh >.<.. så.. det klagar jättemycket nu, morrar och tjurar och gråter.. så jag ska inte sitta kvar här och värma den ännu mer. blev iaf klar med labbarna precis, så nu förtjänar den att vila lite :)


Du är söt

ja, . random. det fick bli min rubrik. jag sa till wiktor "men hallå säg något". han sa det. så. ja.. let roll with it! .. ska jag då ha något som passar min rubrik?  Im not sure. jag sitter och skriver rapport nu . Imorgon är jag ledig :).. ska plugga totalt 8h imorgon med kemin. bläläläläää. men im best. och nu känner jag att jag nästan håller på att falla ihop och somna här, så.. bäst att jag skriver klart rapporten innan jag fortsätter här ;).. får väl skriva ett litet sött godnattinlägg sen antar jag :D



ÅÅÅÅH ÅKA PENDELTÅÅÅÅG

jag är en loser baaaabyyyy, jag har inget kööörkooort..

ne . men seriöst. jag är en loser . jag sitter här. jag ska plugga. så... sämpigt 



(jag skulle posta detta för flera timmar sen. hah. men jaja . nu är jag iaf klar med pluggandet, så jag är ingen loser :D )

PALLAAAH

baaah!!!! jag skrev ett inlägg till nu på morgonen. datorn dog och nu sparades det inte. JÄVLA SKIT. nu ska jag värma lasange.

Knasig natt..

alltså.. blö. vaknade just av mitt alarm. Kl 13 är det skola i 2h.. idag hade jag den jobbigaste natten på länge... Jag vaknade tre gånger. Varav två för att jag lipade.. wtf.
alltså grejen är den...Jag hade vissa skiiiiiit mysiga och bra och häftiga drömmar i natt med, men dom känns inte lika mycket peppande som dom andra jobbiga känns oroliga i magen liksom... helt störigt..
Sen minns jag typ bara två drömmar, men jag känner av att jag har drömt så mycket fler olika... wiiierd! hahah helt knasigt.. men jaja.. och en gång när jag vaknade och grät så blev jag så chockad.. första gången.. jag undrade varför i helvete jag grät för? sen torkade jag tårarna, ulkade mig lite och somnade om..jag kunde inte komma på varför jag grät, om jag drömde något sorgligt eller läskigt...

Sånt här med att vakna mitt i natten och gråta händer mig jävligt sällan.. förra året hände det lite mer oftare när jag låg och oroade mig angående operationen.. men annars brukar det bara hända kanske tre gånger om året... usch. det känns så konstigt, för när man vaknar är man oftast ledsen över något som var i drömmen, som inte ens var på riktigt.. som andra gången jag vaknade inatt och grät.. Då grät jag verkligen mycket och det ville inte sluta förens jag verkligen var helt klarvaken... annoying!... aja.. men då mindes jag iallafall vad jag drömde om.. Tim hade vart skittaskig mot mig flera flera år (i drömmen alltså..) och aja.. men nu kom jag på en av dom coola sakerna jag drömde! :D



Jag drömdeo m att mamma och jag kunde komma till "en annan värld" när vi blundade och sov. Och då kom vi till en värld där "heroesarna" i heroes-serien var.. inte alla ofc. Sybpp kallades iallafall peter från heroes.. vetifan varför.. blandade väl ihop det med peter och sylar antar jag xD.. aja.. haha.. sen var clair också med, men det fattade jag först i slutet av drömmen för hon var så himla ful och "gamal".. sen hade dom två en liten dotter. minns inte vad hon hette, det var något kort och fint namn.. och hon såg exakt ut som jag gjorde när jag var liten.. hennes superpower var att göra sig till små gulliga djur.. Sen var det lite annan story än heroes såklart, och mycket finare miljö.. vi levde typ i "landet för längesedan" miljö.. massa grönt och fint och dalar och åar.. sen var vi ofta precis vid ett hav med kristallblått vatten, och utanför den var det en liten fin ö.. Där var "sybpp" ute och flög en dag och helt plötsligt blev vi attackerade av "hans folk" för det var bara tydligen han som var utomjording.. och sen skulle dom ta över vår värld, det gick jättebra för dom.. Jag, den lilla tjejen som gjorde sig till en ekorre och gömde sig, och sybpp var de enda som överlevde.. sen gick  vi genom skogen.. då hittade jag en människa jag kände igen, SOM LEVDE! hahahah
Det var fadder-benjamin av någon konstig anledning. han gick och kollade naturen ihop med fadder-malin.. dom gjorde något skolarbete.. och jag frågade "men eh, ni vet väl att hela jorden håller på att gå under?"
"va? neee nee.. malin här gjorde precis ett seminarie i skolan, tog 20 minuter"
"ja, men ungefär så lång tid tog det för dom att invadera oss"...
lol..xD aja.. sen iaf så hamnade jag med dom onda och jag vaknade och kände mig cool.. Nu ska jag sluta skriva här, måste äta frukost osv innan skolan :)
jobbigt dock att ha huvudvärk.. förmodligen pga att jag grät .. Just ja! nu kom jag på att jag drömde massa om jowssan med.. haha ;D aah nice..


fan vad gött det var att komma ihåg den coola drömmen, då pressar inte dom jobbiga oroliga tankarna så mycket ;D

Ibland så känns det..

Alltså. BAH!!!!!!!!!!!!!!!! first of all. jag har inte gjort ett skit på labben för FITTOFFICEJÄVEL inte vill skriva ett jävla tal normalt, NEJ FÖR DEN SKA AVRUNDA HELA JÄVLA TIDEN. och förlåt att jag låter så JÄVLA ARGmen jag skiter fan i det. vill ni inte läsa vad jag känner så fuck off. Jag dampar bäst fan jag vill i min egen blogg.
FÖRÖVRIGT så har jag precis fått ett litet mental breakdown. Ibland kan jag få för mig att jag är starkast i världen och kämpar mig igenom allt. men när jag väl får mina enorma psykbryt, som bara varar i 10 minuter för att jag sen istället blir arg, så känner jag mig fan som den mest svaga personen i hela världen.

Slutade skriva ett tag här, för jag satte mig ner och fokuserade på labbjäveln och för att wiktor ringde. nu pallar jag inte skriva mer. mår iaf lite bättre. och nyser som en idiot. haha! jag nös (har nysit???) nyss 17gånger... stört




och ... jag är helt ärligt talat för lat och på för dåligt humör för att gå och hämta papper. ¨så istället har jag rivit ut tre sidor i mitt anteckningsblock och snytit mig med. Jag rekommenderar det inte. Glatta papper, som dessutom ger papercuts. Osmart milla. Osmart. MEN VAD göööör man inte när man är en lat jävel?! ;D

Crazy

.. jag sitter och försöker börja med labbrapporten. ja. försöker... att börja. Här får ni en bild värd att tänka på


Heliga helveten.

AAAAAAAAAAAH!! Jag satt med ett. JA ETT!!!!! jävla fucking kemital  I FEMTIONIO MINUTER!!!!!!!! jag gjorde ett till, sen tröttnade jag. nu ska jag skriva labbrapport istället. Fan vad jag tycker att jag suger. och jag är redan trött IGEN?!.. jag sov ju typ 16.00 till 16.45.. wtf :( men ah..... här har ni en awesomepic <3





Förövrigt så mår jag bra, inte förkyld eller sådär. Känner mig dock förbannat ensam.. :( Plus att gabriel inte är hemma heller, han brukar iallafall ha musik eller något som låter.. men nopes, no sounds...

Faaaail ! :|

alltså. BLÄ! nu sitter jag och pluggar kemi istället, för mattetentan var ju idag. det gick inte så bra.... jag vet att jag har 5poäng helt säkert, men jag satsade på att ha 7 poäng helt säkert.. jag vet att jag också har 0poäng på 3 uppgifter (som totalt gav 6poäng)..
Så... Det var 21 poäng på provet. 8 för G. Jag behövde bara 7p för G, eftersom jag hade klarat duggan..
Om vi tar 21 - 5( som jag vet att jag gjort rätt på) - 6poäng (som jag vet att jag gjort fel på men inte kunde lösa på annat sätt) så blir det 10poäng "över".. Jag måste skrapa ihop 2 poäng på dom 10 poängen.. det är fan ganska stora odds ändå, men jag känner mig orolig..Hade kännts så jävla mycket bättre om man gick därifrån och visste att man hade sina jäkla 7 poäng :P haha.. fan




jaja. nu ska jag fokusera på kemi enda tills söndag :) På måndag är det kemitenta kl 08 till 13.. Im gonna need some luck! jag hatar kemi, och jag suger på det dessutom. Ingen bra kombo. Men sist så trodde jag att jag hade IG.. på riktigt så trodde jag det.. Jag brukar inte gå runt och säga "åh nejjjj kommer gå åt helveteeehhh!!" när jag tror det kommer gå bra. men förra kemin, jävlar vad jag var orolig. Men sen satte jag mig där, och verkade endå förstå en hel del.. vilket kändes SÅÅÅ jääävla skönt .. haha!

Men istället för att ta tag i den förbannade kemin så sitter jag här, och kokar ägg, och kollar igenom onödiga saker.. Såååååååå nu ska jag ta mig i kragen :) Bey!

matte!

wohoooo! nu declairar jag mig själv som färdigpluggad i matte! kl 21 börjar csi och jag längtar :)

har inte heller huvudvärk längre (Y)!
allså. blä. haha. nu fick jag blodtrycksfall.. känns så jävla miffo. känns som ögonen håller på att stängas och hjärnan med, men samtidigt är man vaken på något vis.. och så känns det som man blir astung och ska falla ihop, men lik förbannat så står man där kvar xD


aah.. jag har så fett ont i ryggen nu så jag tänker lägga mig i soffan och njuta av mina sista 2 pluggfria timmar innan jag ska börja plugga till kemin..........
fuck. jag kan inte ha mina fria timmar till något bra som sträcka rygg, kolla csi och blogga. nej. för jag har ett BERG AV DISK. och... så måste jag göra mat tills tentan imon.. kyckling, bacon, pasta, sallad, gurka, krutonger och rhode islandsås (Y)!


jag saknar kirsty :( och här! En kul bild mitt i den positiva energi jag försöker sända ut (ja, det blev kanske inte så positivt inlägg, men jag är iaf glad idag och känner mig taggad inför provet imon :D)


headache

... Jag mobilbloggar, nätet I lägenheten är miffo.. Ska dra till skolan idag för att plugga med några.. Imon är det mattetenta.. Uff! Har så gryyyymt ont I huvudet idag, så jag nöjer mig med denna miniupdate :)<3

(editad..)Matematisk envariabels analys

blä. det suger. suttit i 5h och pluggat matte nu, ska skriva lite labbrapport nu i kanske 2h och sen skriva ut lite gamla mattetentor att öva på.. sen ska jag nana.. har ingen skola imon så det är rätt soft :).. Jag var i jönköping måndagskväll till tisdagskväll för att jag skulle till läkaren.. Det gick fint :) hade inga nya konstigheter iallafall, förutom en heeel del dubbelslag, men det gör ju inte så mycket eftersom jag inte ens själv känner av det.. jag bara såg och hörde det på ultraljudet, och så sa dom ju det såklart med..

Jag ska iallafall få en pacemaker förmodligen.. det är nästan helt bestämt.. Ulf Thilén var där och bedömde mig.. han är en "GUCH-konsult" från lund,, alltså specialist på människor med medfött hjärtfel, men ytterligare disskusioner om migmåste genomföras i lund först med massa specialister så de vet vilka mätvärden osv de behöver innan de tar slutgiltligt beslut..

På måndagskvällen var btw jag och pappa ute och käkade på dal baffo.. (stavas det så? Ser så jäkla dumt ut.. haha!) anyway det var mysigt .. jag har saknat mina föräldrar så sjukt mycket, men det var inget jag tänkte så mycket på förens jag faktiskt var där.. ufft...

anyway sen var det en grej till.. och jag vet itne om jag vill skriva ut den här.. för det är liksom min grej att ha för mig själv på något sätt, men samtidigt är det här MIN blogg, med mina tankar och mina känslor.. oooooooooch det känns alltid bättre att skriva av mig. SAMT att jag vill ha kvar det här som minne, så jag kan kolla när datumet var osv osv.. dunno, det är spännande..
Beym åste gå


EDIT:



randombild från random bildmapp


 Sorry. Jag satt vid wiktor dator och han ville ha den, därför det blev så abrupt slut. hehö. nu gör jag labbrapport och gabriel är snäll och skriver ut mina övningstentor :)
Btw jag har börjat mensa, för er som är intresserade av sånt. Det suger. Idag har jag blödit fan ut ur alla hål förutom munnen... men obehagligast var nog ändå örat o.0 kändes så smetigt..

Jo. angående det där som jag inte hann skriva klart om.. Det är inte ens fullt bestämt, man vet aldrig framtiden.. men ja.. jag kommer förmodligen aldrig kunna skaffa barn .. det suger. och jag vill dö när jag tänker på det, men därför tänker jag inte skriva mer om det nu, för jag vill inte tänka på det, jag vill fokusera på mina läxor..


Jag trivs här i linköping, även om det luktar sopor i köket nästan hela tiden, och även om det inte alltid är rent och fint, och även om jag inte har alls många att umgås med.. och även om jag inte har min familj här.. och även om det är så mycket ansvar och saker som ska göras. Men det är nog egentligen det positiva.. Jag har saker att göra, jag behövs för mig själv typ.. Jag älskar att jag har börjat plugga igen, fyfan ett år utan att göra något sög röv, förutom när jag var i usa ofc, och när jag hade opererats, för då kunde jag ju inte ens röra mig och jag vill absolut inte göra något då.. haha...


ne.. jag vet inte vad jag ska skriva ärligt talat.. jag saknar mc riktigt mycket idag och även kirsty.. Föresten så fyller jossan år idag så GRATTIS SOM FAN :) AAH! jo en sak jag kan snacka om haha.. Mina pengar som student. omfg.
Jag sparar undan 2000 varje månad.. så jag har runt 6500 kr /månad.. och nu har jag 100 kr kvar :(.. (som jag fått av mamma.. HAHA!) fast iofs är 450kr utlånade.. så, egentligen har jag ju faktiskt 450kr kvar tills den 25e.. och allt jag verkligen MÅSTE betala är elen.. sen kanske overallen kommer snart med, och annat.. har t.ex. ingen mjölk, men det är onödigt att handla om jag inte vet att jag ska ha den till typ mat, för då slänger jag ändå halva..
Och just ja, nu kanske ni undrar varför jag inte tar av mina sparade pengar? nej. För dom är _sparade_ och för en anledning såklart. Om man börjar nalla ur sparade pengar så kommer man fortsätta, not my style..


nä. måste skriva rapport nu. :) ha en fin dag och så får vi se när jag skriver igen, jag har nämligen fortfarande typ 10 dagar kvar på min 12dagars pluggperiod.. heh.




Hej alla fina :)

åh.. tyvärr så har jag SÅ SJUKT mycket att berätta, bl.a. om igår när jag var i jkpg och på måndagskvällen.. men idag börjar min 12dygnspluggperiod.. så jag kommer tyvärr inte uppdatera alls mycket.. jag har funderat väldigt mycket på diverse saker under de senaste dagarna och jag har kommit fram till en hel del, som jag vill dela med mig av, men jag har mina små notes på mobilen och lappar, så jag inte glömmer vad jag ska skriva om, när jag väl hinner :)
På tisdag är min mattetenta, jag måste sätta den.. annars ryker hela det betyget på ett prov.. ah, ni vet väl hur högskolor och tentor fungerar antar jag.. sen på måndagen efter det (den 24e) så är det kemitenta... kemin är bara waaay to fucked up.. har inte hajat någonting förutom liiite i början med fasta/vätska faser och kristaller samt lite om lösningars egenskaper.. det är vad jag kan. vad jag också ska kunna är massa olika koncentrationsuträkningar, massa om galvaniska element, orbitaler, termodynamik och .. öh.. nu minns jag inte ens vad det heter.. men det betecknas S..JA just ja.. Entropi.. och entalpi och "den fria energin" osv.. men det ingår nog i termodynamiken, om jag inte har fattat alltihopa fel.. sen är det en hel del mer, som jag inte har stor koll på :P

men i matten är det bara vissa småsaker jag har problem med, och inte stora problem heller.. faaaaaaaast iofs har jag bara kommit till kap 5 än så länge, vi ska ha prov på allt till kap 9 .. så jag har ju hälften kvar..

men ja, plugga, bey


Jobbig dag.

Blä. för mycket har hänt i dag.. och jag kom precis hem. Wish I didnt.

Pappa & mamma <3

drömmar fuckar upp saker

Herreguuuuud! Vafan! :( Jag har inte bloggat på flera dar. Jag var heeelt 100%säker på att jag hade bloggat ytterligare två inlägg än vad jag hade.. Men det måste vart en dröm oO..
nu sitter jag och mobilbloggar utanför en föreläsningssal, ikväll vid sex åker jag till jkpgoch imorgon är det intressant hjärtkontroll .. Ufft! Hoppas på positiva saker :)
jagkan tyvärr inte lägga in en bild pga att jag mobilbloggar, och jaghinner tyvärr inte skriva mer hellerförvi börjarkemiföreläsningen nu.. :( Hoppas ni allihopa mår bra! Och glöm inteatttahand om varandra :)

Bildbomb!

HEY YOU! haha. nu ska jag hoppa in i duschen snart innan jag lägger mig.. börjar 10 imorgon så liiite sovmorgon blir det iallafall :D.. men ni ska fåse massa bilder nu :) har nämligen hittat kameran igen + sladden (fan vad jag alltid tappar bort dom två sakerna?! hahah!)

Jag har glömt visa er den här bilden.. hahah! när jag och wiktor bakade tårta till pappa i juli så kladdade wiktor grädde på mig.. sicket as!



Vi kämpade som as för att få tårtan bra..




Samt att jag & MC satt en gång i juli och grillade minimarshmellows över ett ljus :) Samma dag som jag och wiktor blev ihop faktiskt.. wootooot!




Lilla pluffs föddes när jag var i helsingborg och hälsade på wiktors familj för första gången ;D




Jag träffade även mine-to-be- hund Donna :)





Och en gång fotade jag pappas hundralappssamling.. haha..




Nördar är vi allihopa i min familj tydligen :D




och en dag försökte jag tydligen få en bra bild på mina kinder.. Elena hade sagt till mig att jag faktiskt har fina kindben och att man inte tänker sig att mina kinder är tjocka, så som jag tänker..
Så jag satt och fotade mitt ansikte, med fokus på kinderna, i massa olika vinklar.. jag fick en bra bild.. Av 35 st.. (Y) way to go.. haha!




det här var bara några random luls bilder som jag glömt visa er.. Men nu kommer vi till lite mer aktuella bilder.. Som igår när vi gjorde sushi! :D



eller.. egentligen gjorde mest wiktor allting xD haha.. jag vågade inte pilla..och han tyckte det var gott, det tyckte gabriel också, men inte jag. usch.. blä!




Sushisar! :D Dom ser så jääävla goda ut, men fan vad det inte är mumsigt...







Kantarellmackor

har precis smällt i mig en kantarellmacka som wiktor fixade.. det var yummie som fan. jag orkar faktiskt inte skriva något idag, det är min lediga dag och jag vill egentligen bara sova.. så nu blir det film, sen mat och sen sova.. (Y)!



bästa <3


Cutest ! :D

haha åååh! titta på den här söta videon av reaktionen när darth vader säger till luke att han är hans far.. hahaha.. <3 SÅ AWESOME reaktion! http://video.se.msn.com/watch/video/luke-i-am-your-father/1jjz5r3gy?src=v5:share:sharepermalink:&from=sharepermalink

It's sushi time!

hehöö! jag sitter och kollar på när wiktor gör sushi, skitintressant tbh.. vi började med äventyret för flera timmar sen, när vi skulle handla osv.. men först nu har vi gjort vår första sushi.. haha.. :D Ni får se bilder asap, nu måste jag återgå till matfixet ;D

Neighborhoods

Sitter och lyssnar på Blink 182's nya album.. Än så länge är Natives bäst..eller this is home? haha.. ne finns många bra iallafall.. gillar även after midnight.. Ska alldeles strax iväg och börja plugga.. och vid 21 kommer wiktor också så jag åker iväg till stan vid 20..
Tänkte bara berätta en sak som är så sjukt fruktansvärt frustrerande...
Det märks verkligen för mig, för första gången i mitt liv, att jag inte pallar med "ett normalt stessat svensson liv" eller hur man ska säga.. pga mitt hjärta antar jag att det är.. Idag t.ex. så gick jag inte på första lektionen för jag var helt galet trött (Det beror såklart på att jag sov försent, och INTE hjärtat..) men sen sov jag ett normalt och bra antal timmar.. när jag begav mig till skolan så höll jag på att somna klockan 14.30.. då hade jag bara vart i skolan i 4,5 timmar.. wtf? och vart vaken i bara 6,5h... helt sjukt. Så den sista lektionen hoppade jag också över, jag åkte hem och sov istället. Fyfan vad jag skämdes. inte så att jag skämdes inför någon, men jag mådde dåligt över att jag inte ens kunde stanna kvar i skolan två timmar, för jag var trött?! vafan är det för sjukt egentligen.. och jag var verkligen sådär outhärdligt trött.. jag somnade till på bussen hem två gånger, sen dök jag ner i sängen så fort jag kom hem och somnade.. jag satte larm på bara 20 min, men det räckte inte, så ställde om den ytterligare 40min.. helt sjukt..
Och påväg hem när jag stod och väntade på bussen så tänkte jag "varför är ingen annan såhär trött för ?.."
Jag ville sätta mig på marken vid busskuren (för bänkarna var upptagna) men så tänkte jag att jag har _aldrig_ sett någon annan göra så, men varför?! är folk ALDRIG trötta i skolan eller? wtf.. och jag satte mig inte ner, för det kändes konstigt.. och folk skulle inte förstå, de skulle bara tänka "lol skabb" eller liknande tror jag...



Sen en till sak som är ytterst frustrerande.. varför fixar ingen halloweenfest?!?!? det är den bästa festen på hela jävla året! hallåå.. HAHAHA.. Förra året kunde jag inte klä ut mig för jag hade så ont i bröstkorgen, hade mest på mig skjortor då xD.. bilden är från 08
men nej, det var inte det som var frustrerande.. det som är frustrerande är tbh att på tis nästa vecka så ska jag ner till jkpg för att träffa min hjärtläkare..

och jag oroar mig. varför i HELVETE ska jag ALLTID oroa mig ?! jag blir lack. Hur jävla stor är chansen att något gått fel utan att jag märkt det?! eller att medicinerna helt plötsligt inte skulle fungera så bra?? (okej, den chansen är iofs rätt stor.. men !!!) och... aaaaaaaaaaaaaaaaaaah! jag menar.. chansen är lika stor att vinna en miljon på triss typ.. det är irriterande att jag sitter och tänker på det och det förstör hela min approach till livet..
Självklart är det inte som innan operationen när jag vaknar och kallsvettas eller liknande, verkligen inte. men det är ändå ett litet orosmoment som ligger där och irriterar, förmodligen HELT i onödan.. men varje gång jag säger det till mig själv så kommer en liten mjuk röst "men, tänk om??"
OCH VADDÅ TÄNK OM?! om det nu är krashat så ÄR det.. haha vafAAAN ska jag oroa mig i förväg för? så onödiiiiigt!



Ytterligare inlägg! :D

Hellohejsan! jag sitter och lolar runt.. fattar inte riktigt vad jag håller på med (eller vad jag ska skriva) för jag är skittrött... bläläläläää! haha. anyway. I lördags, jag hann inte skriva klart om det imorse.. och jag kommer inte hinna skriva klart allt jag vill nu heller, för jag ska sova inom 20 min.. såatteeh... ah.. lördagen började tidigt på morgonen kl 09 ... sen vetifan vad som hände.. tror vi handlade ?.. och sen spelade vi bluff med.. och sen lagade jag mat mens jossan fixade håret och dudesen spelade HoN.. sen kom jossan och hjälpte lite..



ööh. fan. jag är för trött för det här =(.. på kvällen blev det iaf bowling med dom.


För att pigga upp er så får ni ett recept som låter yummie! :D



VIT KLADDKAKA!

Ugn 200 C, Grädda i ugn ca 15-18 min

Ingredienser:
100 g margarin,
100 g vit choklad,
2 dl socker,
1 msk citronsaft,
2 ägg,
2 ½ dl mjöl,
2 tsk vaniljsocker.

Smörj formen med margarin, ströa med kokos.
Smält margarinet.
Dela chokladen och häll över det smälta margarinet
(smält gärna försiktigt chokladen i micro innan).
Rör i sockret, citronsaften och vaniljsockret.
Knäck i äggen, häll i mjölet o blanda.



jag frågade min pojkvän hur "vit kladdkaka låter"..
Han svarade "rasistiskt"... HAHAH.. idiot <3

Dagen<3

aaaaah! jag bara känner att det kommer bli en skön dag.trots att jag vaknar av att jag fryyyyser sönder innan klockan ringde och trots att jag fortfarande inte hittat min hårborste så håret ser fucked up ut och trots att det är supermörkt och superkallt ute. Men. Jag tror ändå det blir en fin dag :) En bra dag!
Just det, angående att jag inte har hittat min borste. Det blir att jag har uppsatt hår en hel dag. Då blir mitt hår såhär. Wtf? Snacka om formbart.. men jobbigt också, när man just inte har en hårborste ;P



Jag måste gå till bussen vid kvart över, och innan dess så måste jag borsta tänderna, så jag får skynda mig och försöka få ner lite roliga saker här.. Tänkte visa lite bilder från helgen iaf :D wiih! I fredags hade jag och petter och leona arrangerat spelkväll hos petter.. det var awesooome! Längesen jag var med på en spelkväll tbh.. och mysigt var det :) Massa roliga spel, sen gick vi och käka thaimat och sen vidare till spelen igen för att spela ( då blev vi bjudna på muffin och saft! :D yummie)



Vi spelade något konstigt risk, det var skitkul, även om jag åkte ut nästförst (efter petter, som faktiskt spelat det innan ;) Hahah!) Tror det hette "risk sand storm " eller ngt.. det var något med storm iallafall.. haha.



Jag åkte till petter direkt efter skolan (vid 15) sen vid 16.30 så skulle jag hämta jossan på stationen.. så då åkte jag ner dit snabbt och sen lika snabbt tillbaks till petter. Där fick vi yoghurt och macka om vi ville :D.. sen började vi spela.. Jag, petter och någon annan från hans korridor spelade supermunchkin, sjukt kul spel.. och jag tror att antingen jag eller han snubben vi spelade med vann... minns inte riktigt.. o.0.. vi låg iallafall grymt nära varandra haha.. aah och sen.. öhm.. ja! vi spelade nog inte så mycket mer innan leona kom..eller eh.. tbh minns jag inte o.0 jag tror vi testade ett till spel?
Skitsamma! sen kom leona iallafall, runt 18.30, och då bestämde vi oss för att gå till thairestaurangen..
Yummieeeh! Och under tiden som vi käkade så spelade vi det här annorlunda risket... :) Då kom även Rasmus/hampus/oskar dit.. Jag tror han hette rasmus. jag blev grovt förvirrad där ett tag. men ah.. det var iallafall leonas vän :) Snäll! Men ville aboslut inte förlora haha..
Leona vann iallafall på risket..
Runt 22 kom även tobbe och wiktor dit, sen spelade vi "robot wars" som var sjukt jävla kul.. hahah.. men aah! stresssss

I lördags skulle jag egentligen på fest hos amanda från jkpg, men jag trodde ju inte att wiktor, tobbe och jossan skulle komma ner.. så det blev inte av.. kan ju inte bara ta med tre people helt uninvited.. aja.. Så vi gick och bowlade istället, mer om den dagen och foton kommer sen, för jag måste dra mig till toaletten och borsta tänderna nu ;P



Buuuurrrp!

Har inte blivit aktivt bloggande i helgen.. jag har btw precis stått och diskat i två timmar, nu är allt fint i köket iallafall. great.. jag är astrött så jag lägger mig nog asap.. tänkte bara skriva lite om att imon har jag en föreläsning kl 8->10.. sen har jag tre timmars hål. blä. men ska ändå skriva labbrapport då.. hehe. usch. och fan. jag är verkligen supertrött så jag säger tyvärr godnatt och berättar inte om min fina helg.. men den har vart fin :) Wiktor, Jossan & Tobbe har vart här.. och its been good.

RSS 2.0