Knasig natt..

alltså.. blö. vaknade just av mitt alarm. Kl 13 är det skola i 2h.. idag hade jag den jobbigaste natten på länge... Jag vaknade tre gånger. Varav två för att jag lipade.. wtf.
alltså grejen är den...Jag hade vissa skiiiiiit mysiga och bra och häftiga drömmar i natt med, men dom känns inte lika mycket peppande som dom andra jobbiga känns oroliga i magen liksom... helt störigt..
Sen minns jag typ bara två drömmar, men jag känner av att jag har drömt så mycket fler olika... wiiierd! hahah helt knasigt.. men jaja.. och en gång när jag vaknade och grät så blev jag så chockad.. första gången.. jag undrade varför i helvete jag grät för? sen torkade jag tårarna, ulkade mig lite och somnade om..jag kunde inte komma på varför jag grät, om jag drömde något sorgligt eller läskigt...

Sånt här med att vakna mitt i natten och gråta händer mig jävligt sällan.. förra året hände det lite mer oftare när jag låg och oroade mig angående operationen.. men annars brukar det bara hända kanske tre gånger om året... usch. det känns så konstigt, för när man vaknar är man oftast ledsen över något som var i drömmen, som inte ens var på riktigt.. som andra gången jag vaknade inatt och grät.. Då grät jag verkligen mycket och det ville inte sluta förens jag verkligen var helt klarvaken... annoying!... aja.. men då mindes jag iallafall vad jag drömde om.. Tim hade vart skittaskig mot mig flera flera år (i drömmen alltså..) och aja.. men nu kom jag på en av dom coola sakerna jag drömde! :D



Jag drömdeo m att mamma och jag kunde komma till "en annan värld" när vi blundade och sov. Och då kom vi till en värld där "heroesarna" i heroes-serien var.. inte alla ofc. Sybpp kallades iallafall peter från heroes.. vetifan varför.. blandade väl ihop det med peter och sylar antar jag xD.. aja.. haha.. sen var clair också med, men det fattade jag först i slutet av drömmen för hon var så himla ful och "gamal".. sen hade dom två en liten dotter. minns inte vad hon hette, det var något kort och fint namn.. och hon såg exakt ut som jag gjorde när jag var liten.. hennes superpower var att göra sig till små gulliga djur.. Sen var det lite annan story än heroes såklart, och mycket finare miljö.. vi levde typ i "landet för längesedan" miljö.. massa grönt och fint och dalar och åar.. sen var vi ofta precis vid ett hav med kristallblått vatten, och utanför den var det en liten fin ö.. Där var "sybpp" ute och flög en dag och helt plötsligt blev vi attackerade av "hans folk" för det var bara tydligen han som var utomjording.. och sen skulle dom ta över vår värld, det gick jättebra för dom.. Jag, den lilla tjejen som gjorde sig till en ekorre och gömde sig, och sybpp var de enda som överlevde.. sen gick  vi genom skogen.. då hittade jag en människa jag kände igen, SOM LEVDE! hahahah
Det var fadder-benjamin av någon konstig anledning. han gick och kollade naturen ihop med fadder-malin.. dom gjorde något skolarbete.. och jag frågade "men eh, ni vet väl att hela jorden håller på att gå under?"
"va? neee nee.. malin här gjorde precis ett seminarie i skolan, tog 20 minuter"
"ja, men ungefär så lång tid tog det för dom att invadera oss"...
lol..xD aja.. sen iaf så hamnade jag med dom onda och jag vaknade och kände mig cool.. Nu ska jag sluta skriva här, måste äta frukost osv innan skolan :)
jobbigt dock att ha huvudvärk.. förmodligen pga att jag grät .. Just ja! nu kom jag på att jag drömde massa om jowssan med.. haha ;D aah nice..


fan vad gött det var att komma ihåg den coola drömmen, då pressar inte dom jobbiga oroliga tankarna så mycket ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0