Uppkörningen failade

Jaja.. Det sög balle, men igår hade vi klassåterträff så det lyfte väl upp situationen lite.
Idag ska jag till Helsingborg och jag vet inte hur länge jag stannar, jag hoppas på fint väder och att det blir nice att slappna av lite.

Klassåterträffen igår började runt 15 då båda josefinorna kom, sen runt 16 kom några fler. Wiktor var här också och hade en polare med sig (Y).. klockan 17.30 hade alla kommit förutom Samone och hon svängde väl in nån gång runt 18 :)
En del gick hem runt 21 och resterande stannade till typ 00, var hursomhelst väldigt trevligt.

Vi började att tjata lite sen grillade vi, därefter var det femkamp och sen jordgubbar+glass + lite spel.. Efter det så satte vi oss och kollade igenom massa gamla bilder som jag hade på datorn haha, sjukt nice..Sen så drog de flesta hem eller ut ^^ Jag, W och hans polare satt uppe och tjatade tills 01 typ. Fan vad jag var trött... men yeye! ;D
 
 

EN AV TVÅ!

TJOHO! Jag klarade mitt teoriprov igår, glömde skriva om det! Wiktor kom hem igår igen <3 underbart..
Nu sitter jag mest och försöker vara vaken.. Är sååååååååååå jävla trött.. Körde bil imorse och imon har jag uppkörningen. Hoppas att jag lyckas!

Körkort om 2 dagar? ><

Hej! Om ca 1,5h har jag mitt teoriprov och på fredag har jag min uppkörning. Jag hoppas hoppas hoppas hoppas att jag klarar det. Har ont i magen idag, men det får väl vara..
Ska läsa lite till nu innan jag åker om 30 min. omg. Jag är verkligen nervös..
 
 
 
 
 
Igår badade vi hundarna också btw, då såg Donna ut ungefär som här^^

2 dagar tills teoriprov!

Tja, jag ska strax dra till körlektionen meeeen tänkte bara meddela att på onsdag har jag teoriprov.. Vilket är liiiiiiiiite jobbigt eftersom hela dagen idag kommer bestå av att göra allt annat än plugga (ska bl.a. upp till linköping och hämta mitt pass som jag måste ha vid provet på onsdag).. förhoppningsvis kan jag plugga i bilen upp dock men jagär inte säker... Åh crapper! Men det går nog bra tillslut.

Glöm inte

vem du är, varför du gör saker och hur du vill uppfattas, hur du vill förändra världen och vilka drömmar du har.

Jag såg just "Om sakernas tillstånd", en film från/av Svenska Akademien.. Första 11 minuterna var lite sega men resterande var minst sagt intressanta. Så tänkte jag att åtminstone en av dem borde skaffa en blogg och bara skriva skriva skriva skriva ut sina tankar, sina idéer på hur saker hade fungerat bättre mm.. Så tänkte jag "fan finns det inga sånna bloggar för som är stora?" Så insåg jag att jag själv skapade ju min blogg endast i det syftet att skriva vettiga, genomtänkta, väl formulerade och intressanta texter om politik, allmänhetens tankar och funderingar mot att tänka lite annorlunda, vilka olika vinklar finns det på ett problem och massvis med olika synsätt. Mestadels mitt såklart, eftersom jag inte disskuterar med jättemånga olika människor, men om man nu hade haft en disskusion kunde man ju nämnt olika synvinklar mm..
Hur som helst så slutade jag med detta rätt fort.. Hade min dagbok på Lunarstorm minns jag, där skrev jag varje dag och rätt ofta några egna "djupa" tankar med ..en fantasi om att jag skulle nå fram nån stans. att jag skulle påverka och iallafall få upp ögonen på någon om ett visst ämne.
 

Men när min blogg startade så var det inte riktigt alltid så.. Jag tänkte mindre, pluggade mer.. sen slutade jag blogga rätt länge under en period, helt och hållet. Och när jag kom tillbaks till bloggen så hade jag en annan tanke. Detta skulle bli min historia om mitt sjukdomstillstånd, men vafan kan man inte mixa lite för ? Så ja, jag har återigen bestämt mig för att försöka skriva om intressanta saker (enligt mig alltså, därav inte smink mode mm utan istället jämställdhet, människors lika värde, etniciteter, rasism, politik, rymden, musik, biologi, djur, miljö, världen som vi lever på, knarksubstanser, filmer, böcker, gammla vettiga människor förr i tiden, hur jag uppfattar världen, hur jag tänker, samt såklart lite enklare ämnen som vardagsaktiviteter, min familj och sambo samt hund me

Holy fudge!

He. Jag hade glömt att jag hade en blogg. Det kom som ett blixtnedslag idag. Fan vad dåligt. Hursomhelst så sitter jag och pluggar teori till körkortet (ja, jag är faktiskt medveten om att det är midsommarafton idag ;)) och det går rätt bra.. Ska iväg till MC lite senare när jag har käkat.. Farsan ska grilla och han gör det så förbaaannnnnaaattttt jävla bra att jag vill käka hemma idag haha!
Arkivbild Ting, Ebba & Emma


Förövrigt funderar jag på att köpa en ny skateboard..en riktigt bra, en med shyssta kullager, okej-mjuka hjul men inte för mjuka, en LÄTT jävla bräda och ja, så vill jag ha det.. Men måste införskaffa mig handledskydd också.. Nog för att jag skejtat mycket förr men det var några år sen nu och då käkade jag inte heller waran.. Skulle jag bella av brädan idag så som jag kunde göra förr så hade det blivit hjärnblödning direkt haha. Så lite varsam får jag ändå vara tyvärr..
Därför får ni bilder på Ting som jag brukade skejta med, och även Oliwer som körde mycket med min bror :)

 
 
 
 
Farsan för några år sen ner från öxnehagaleden.. Jag ska fortsätta plugga nu, have a good day! ;D
 

teoriplugg, blodprov och övningskörning samt DH

hejhopp ! Nu kom min sambo och sa att det är dags att gå till blodprovet men tänkte uppdatera liiite fort bara.
Pluggat några timmar idag, känns bra, sen ska jag plugga ännu mer och kanske övningsköra lite. Ikväll blir det DH
 
 

Sista ansträngningen

Tjoho! Idag har jag läst klart körkortsboken, nu gäller det bara att plugga in de markerade delarna (Y) och såklart köra en massa! Ska anta en sista ansträngning och läsa lite mer i andra böcker som jag har, imorgon är det kalas för Nellie :) mysigt
 
 
 

Välkommen igen, fina väder!

Hejsan, jag kollade just banken, mailen, CSN och lite sån skit så tänkte passa på att blogga med innan jag sätter mig vid körkortsböckerna! :)
Har precis skickat in en studieförsäkran så jag hoppas att det godtas (Y)!
Idag tänkte jag duscha, plugga, köra med pappa och plugga ännu mer.
Förövrigt fick jag en femma på molekylärgenetiken, fett nöjd! :D och en fyra på statistiken, snart rullar väl en 3a på biokemin in också hoppas jag :D Vore riktigt synd om jag fick U.. men jag borde verkligen inte få det, dock insåg jag idag att jag svarade fel på en fråga .. vet inte varför det poffade upp i huvudet men det gjorde det.. haha..
 
Imorgon är det kalas för min lilla 4åriga kusin :) Mysigt! Hoppas det blir kul! Vet inte vad jag ska ha på mig.. Hoppas på fint väder men jag är lite tveksam på att det blir så.. Yr.no säger 11-14 grader molningt eller regn..
Klart.se säger 10-15 grader, molningt eller regn.. smhi.se 11-15 grader, molnigt eller regn.. Såatteeeh.. Får nog bli lite mer kläder än en klänning..
 
 
random bild tilldelar jag er (Y) Keep it simple
 

Hellooooo!

Hejsan! :D åh vad jag har saknat det här! Har haft fullt upp dagarna i ända men idag är jag tillbaks woho \o/
Idag ska jag iväg till sjukhuset men inte för min egen del utan ska hjälpa en nära vän att hitta dit ^^ Hon flyttade till jönköping för ett tag sen när hon gifte sig med min fina vän Oliwer såatteh, hon har aldrig behövt besöka sjukhuset förrut men nu är det dags :) Jag och Sarah tänkte även kolla på en film sen efteråt men jag måste faktiskt övningsköra med pappa. Imorgon börjar jag på körskolan, fuck vad nervös jag är. Jag var så grym förra året att jag skulle få signa upp till uppkörning men det gick inte pga att lämplighetsintyget hade gått ut, men det var ETT år sen, hoppas det sitter i min ryggrad så jag vet hur jag ska köra.. för jag vill verkligen inte ha tappat allt..... åh snälla ;(

Ska berätta vad jag  gjort sen förra tisdagen när jag åkte till stockholm and all that, med massvis av bilder, men det får vänta ett tag :) Ska bara koppla upp min egna dator här hemma hos pappa (ja, tillochmed det har jag inte hunnit med haha!)
Jag säger HEJ till det underbara vädret och välkommnar det, samtidigt säger jag hejdå här så hoppas jag att jag skriver ikväll om hur min körning med farsan gick..
 
 
Bilden får representera mig, jag har sovit jäävligt länge idag och snarkade tydligen också lite i morse, men då var wiktor som tur var uppe ^^
 

påväg till jkpg från Stockholm

Tja. Jag är trött. Var fest hos kusinen igår, hon tog studenten.  Det blev galet. Nu ska jag sova på bussen hem, det kommer massa foton sen

RSS 2.0