1/8 2010 - 6e dagen i New York!

Tjaa! Sitter just nu med cheesecake och cola här. YUMMIE! Klockan är tjugo i åtta på kvällen och hos er är den tjugo i två på natten..Funderar på hur det gick för pappa ? .. Vill gärna veta..




Idag har vi gått runt i brooklyn hela dagen i många affärer.
Först gick vi till designmarknaden och de sålde massa olika egengjorda smycken, mössor, scarfs, anteckningblock och tröjor m.m. Sen fanns även en avdelning med riktigt gammla kläder.. Där hittade annika ett par boots från viktorianska tiden. helt sick vad dom var gamla.. 1000 kronor gick dom på.
Det hade vart flera flera människor och tittat på skorna men alla hade för stora fötter haha så det var lite som askkungen! :)

Efter designmarknaden så gick vi till ytterligare fler loppmarknader och second hand butiker.. Dessutom många vintage butiker med coola gamla saker..Det fanns huuuuuuuuur mycket "Leena-prylar / kläder" som helst där!

Kan berätta att jag har handlat för över 100 dollar idag.. Herregud. MEN måste säga att idag har jag vart riktigt duktig för jag har nästan bara handlat saker som jag behöver (förrutom två saker :))
(förhoppningsvis kommer lilla mamma tycka jag har vart duktig och inte bara slösat när hon ser vad jag har köpt hihihi! :))




Tog lite foton på street art grejer i brooklyn.. Nice!


En metall tjej, som ser elak ut ^^



En metall kille som ser glad ut :D


Dom stod vid någon ..grej? haha.. art is art!


En jättefin ekorre som var målad på en vägg.. Undra vad dom använde när dom gjorde den?? vad tror ni?


Cooling vid datorn ;D



Klockan 12 ungefär bagav vi oss från lägenheten. Tim stannade p.g.a magproblem.. Sen vid halv två kom vi hem för Annika skulle vinna en sak på tradera som slutade klockan kvart i två..Då hade jag redan hunnit handla för 25 dollar.. Vi hade bara hunnit med designmarknaden men där hittade jag en superperfekt grej till Kirsty för 20 dollar och så köpte jag en chokladkaka för 5 dollar, alla dom 5 dollarna kommer gå till att hjälpa hemlösa djur i brooklyn så jag ville helt enkelt köpa chokladen för den orsaken. Sen smakade iofs inte chokladen supergott ;) Det var för mörkt för mig.. Var som aftereight men lite mer choklad så det fungerade inte för min söta smak hahah!







Efter det gick vi ut igen och kollade i mer butiker/marknader och vid fem ungefär kom vi hem hit. Då snackade jag lite mer hasse fort och sen skulle vi ut och käka.. Innan det hann jag fotografera vad jag hade handlat idag.



Ett par byxor som är 3kvartslånga. Från Ralph Lauren (visste inte det var känt förrens Stefan & Annika reagerade som fan hahaha!) - kostade 18.50$ - ungefär 139kronor. Svinbilligt för så populärt märke. Nice!


Ett par svarta LEVIS byxor för 17$ - ungefär 128 kronor. Också svin billiga! :D


Ytterligare ett par jeans. För 20.50 dollar - vilket är 154 kronor. Billigt för ett par jeans men sen vet jag inte alls hur känt märket är.. Heter Celeberty Pink Jeans och det låter ju inte direkt känt haha! Dock var dessa dyrast...

Så dessa tre byxor blev tillsammans 421 kronor - typ 56 dollar . NICE ;D


Ett par solglasögon (också nödvändiga eftersom jag tappade mina på kolmården) för 8.5 dollar vilket är ca 64 kronor. Detta var inte direkt billigt men inte heller dyrt.. jag ville ha dom och det var ett ganska nödvändigt köp så det var värt det.


Än så länge så är jag uppe i 25 + 56 + 8.5 dollar = 89.5 dollar.

Sen köpte jag även en hemlig sak till mamma för 4 dollar (30kronor) och ytterligare några nödvändigheter inne på apoteket:


4 par hälinlägg för ca 8 dollar ( 60kronor ) - I sverige kostar ETT par 50 kronor. omg.
Och 100 toffsar för 3.19 dollar ( 24 kronor ). Så. Nästan bara nödvändigheter! Förrutom ringen till Kirsty och hemlisen till mamma :)

Totalt blev et 104 dollar idag..785 kronor ungefär..
Skulle även handlat Hasses ryggsäck för 50 dollar idag men vi hann aldrig dit innan det stängde så jag får köpa den imorgon på morgonen.

En sak dock som känns skönt är att nu har jag handlat allt jag verkligen behöver; jeans, toffsar, solbrillor, bh, trosor, bikinitrosor, resväska;  sååå det känns skönt att ändå ha kvar så mycket som jag kan slösa på fina/roliga saker jag hittar eller presenter.. det är riktigt skönt! mamma förresten! Har du något du kan komma på som jag är i behov av??? allt är billigare här så om du kommer på vad som helst som jag behöver så skriv!! & en till sak. Hur gick det för pappa? <3

iiiiiallafall!
Vi käkade på DuMont Burger som var svingott! äkta amerikansk burgare vill jag lova! tror dom hade köttet och malde det där på plats.. amazing. Men lite läbbigt haha!


OMNOMNOM! (stackars leena om hon ser detta.. veggie burgare hade dom iofs också.. men still, detta är ju inte veggie)


Sen fick vi SMÅ glas cocacolor! ascoola men fick inte ta hem den för servitrisen snodde den direkt .. -.-
(min hand är där för att mäta. ni vet ju hur super mini händer jag har xD)


Under tiden som vi väntade på maten så fotade jag "villa villerkulla" som jag kallade det första gången jag såg det när vi åkte taxi till lägenheten :)

& så fotade jag en callabojsare som var på baren för Hillbilly hour = en öl + en shot för 5 dollar - 150kronor



Nu ska jag skriva inlägg till hasse & leena (bara leena nu eftersom hasse har bestämt sig xD)


idag har inte vart sån hektisk dag som igår.. vi har likosm bara gått in i några få balla butiker, gått hem och chillat, gått ut igen, käkat.. osv.. inget stressigt o.s.v men det gör iofs att jag är tröttare än när något händer hela tiden haha!

Vädret har vart sådär idag.. Det har vart varmt men nästan aldrig sol tyvärr.. Nu ska jag gå och räkna lite pengar innan jag laddar upp videos och leenas inlägg.. :) MASSa KRAMAR FRÅN USA ;D..


Jag har det verkligen toppen här... Kan tillochmed skämta om min operation ibland.. men tror det kommer bli definitivt mycket mer verkligt när jag kommer hem och får lappen om när operationen är.. men alltså.. att få uppleva något sånt här coolt och kul innan något så jobbigt.. det underlättar verkligen.. Jag är så tacksam mot Annika & Peter... Fyfan alltså. <3


Sen saknar jag min mamma jättemycket .. vet inte varför det är just mamma.. brukar vara hasse eller pappa.. men mamma har jag pratat mest med så är nog därför.. haha åååh lilla söta underbara familj och hundarna... Fy vad ni är underbara. Jag älskar er <3


Nu är det tio dagar kvar i USA och vi har massor kvar att titta på så det känns spännande!



Kommentarer
Postat av: mum

10 dagar!!!! var det inte 2 veckor bara? vilket datum

är ni hemma?

Förslag på grejer-locktång en liten smidig sak kanske,

helplatå skor typ som dina stövlar var, de du tyckte var sköna ta inte fööör höga utan lite lagom 5-6cm.

Har jag räknat rätt? är det 6st byxor du har köpt till dig? angående sko inlägg så skrev jag det innan

jag hade läst allt på dag 6,kolla iläggssulor också,

kanske lite tjocka strumpor( kanske inte finns nu när det är 30G )men du kanske har tur , nu ska jag göra varma mackor till Lena o Hasse blev inga i går

kl var bara 11 när pappa åkte ut så vi gick o la oss

,puss o kram love you!!!!



2010-08-02 @ 10:23:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0