Full rulle hela dagen!

Nu sitter jag här och spelar ett facebook spel.. Marketplace.. haha hemska spel som man blir beroende av!!!!

Idag har iaf jag vart med pappa på arbetsförmedligen, hjälpt till att fixa batteriet på bilen, försökt fixa iordning datorerna, bakat äpplepaj och sen åkt iväg till en kär släkting. Pappas faster.


Hon är så söt människa! Bitte heter hon och hon. Hon ringde mig för några dar sen och sa att hon tänker på mig inför operationen och så var hon så orolig. Hon ville hjälpa till på något vis! göra allt enklare för mig, köpa en bok kanske? Eller en neccesär? eller varför inte en pysselbok? kanske en morgonrock? sådär höll hon på i tio minuter och jag kunde verkligen inte komma på något jag behövde....

Tillslut sa jag en sak som jag verkligen verkligen ville ha. Jag ville att min kära bitte skulle baka åt mig!
Haha hon blev så glad och chockad så hon nästan började gråta! Så himmla underbar!
Jag begär inte mycket sa hon.. och det är så rätt.. jag gillar bara mina nära och kära, inte materiella saker..

Igårkväll pratade jag och pappa i en timme igen på kvällen.. jag började oroa mig över döden. Inte för chansen är alls stor. Men då vänder vi på det. Du har satsat 20 kronor på joker lotto. Det är 10 miljoner i potten. Du TROR fortfarande att du har en chans att vinna, tills du rättat de två första och märker att det inte är så.
Man tror att chansen finns!

Om det skulle hända.. då är jag orolig över Tim, klas och Hasse. Dom skulle blivit nervvrak. Pappa och mamma hade made it through. Tillsammans.

Iallafall. Idag hos bitte så tog vi med oss äpplepajen vi bakade. Hon sa att hon inte hade något hemma till oss. HAHA när vi kom dit stod tårta på bordet. SUPERGOD! Marängtårta med lime grej i .. med grädde och blåbär. Bästa tårtan jag smakat på svin länge.




Hon hade iallafall bakat åt mig :) Sa att jag ville ha en mjuk kaka och då hade hon gjort rulltårta HAHA MIN FAVORIT från henne iaf. Hon och hennes mamma kunde baka riktigt bra rulltårtor!
SÅklart så nöjde hon sig inte med att bara baka den söta tanten.. Nej nej..
Två hundra kronor "till tidning eller godis om du känner för det där nere" HAHA vem handlar sånt för tvåhundra frågade jag.. så skrattade hon bara och sa "nemen tyst!
Sen även ett bokmärke! det som sitter på hundralapparna. Perfekt till boken jag läser nu :)

Och i presenten var en sudokobok!!! :D Med en penna! tänkte köpa en sån väl nere på sjukan men nu behöver jag inte det så himmla gulligt!



Kom även på ännu mer saker jag gjort idag medans pappa vilade!!
Jag har verkligen rensat klart helt i min garderob och även börjat placera in allting från USA haha!


Det här var allt jag slängde (plus tre par skor) och nedanför är allt jag skulle placera in i garderoben igen :)







Dock ska jag försöka sova snart men sitter ju med det jävla spelet ahahah! Imon har jag verkligen MASSA kvar att göra.
Förresten ytterligare en bra sak jag gjort är att regga mig på högskolan helt och fullt, även logga in och starta alla kurserna :) nice nice!












Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0