Sjukhusdagarna . . 9e & 10e september

har som sagt inga bilder från detta eftersom jag inte fick fota där på ryhov..

I mina anteckningar (som är allt jag har att gå på, förrutom mitt otroligt dåliga (+medicinpåverkade) minne.

"Vilken förbättring! Glad nattsköterska, glad morgon personal osv. Minus är dock smärtstillandet. Boris. Pappa."

Alltså. MYCKET bättre än dagen innan. Men jag hade ont.. Den dagen kom även pappa förbi, och det var då ketchupincidenten hände :)
Boris var där ganska länge och det var skönt, trots att jag bara glodde på tv iprincip.. var så jävla off ..


Från den 10september så skrev jag
"Dålig natt. Halvmigrän. Vill hem. Eventuellt får permission. Ahlens pappa! Gråtx2"


Alltså. Sovit svinkasst. Hade svinont i huvudet. Jag hade hemlängtan, var rastlös och ville bara kasta mig ut ur fönstret och flyga iväg.. Dock var det lite ljus över det hela. Jag kanske kunde få permission.
Vilket jag också fick :) Sen var vi tillbaka på måndagen och då skrev dom ut mig! :D

Ahlens pappa står också med. Jag delade rum med en tant som var vänlig (fast lite gnällig, men tror det var pga att hon var så orolig stackarn!) och denne tant hade en doktor som jag bara kände igen yyyytterst lite..
Sen gick han fram till mig och frågade ifall jag kände igen honom.. Helt plötsligt, när han inte stod i profil, så visste jag inte alls vem fan det var längre.. så jag sa "ne.."
Då sa han att han var Davids pappa.. SÅKLART! haha.. Skit trevligt! Han berättade att han inte tog sig an mitt fall eftersom "vi har en personlig relation" osv.. verkligen proffessionell! Så frågade jag lite hur ahlen hade det i lund osv.. Nice nice!
Sen.. grät jag också två gånger den dagen.. vet inte alls varför.. kan vara så att jag hade så ont och var så jävla rastlös..minns faktiskt inte tyvärr..



Nu är det slut på alla mina sjukhus bilder och anteckningar. Men såhär var det på sjukhuset. Sen hemifrån har ni ju fått följa mig via bloggen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0