Blondinbellas damp

Blä.. idag mår jag inte jätte bra.. har fortfarande ont i magen men framförallt i huvudet.. anyway idag är det måndag.. På onsdag eller torsdag ska jag till sjukhuset igen för att ta blodprov och kolla PK värdet..


Jag läste blondinbellas inlägg och det var nog fan det värsta jag läst. Hon som sägs vara så himmla kunnig och påläst när det gäller politik, hon gjorde mig rädd. Hur fan kan en så "påläst" person göra sånna nedvärderande och hemska kränkningar? Det var verkligen alldeles fel skrivet.
Jag blev sannerligen glad över att någon hade tagit tag i det där med "godhjärtad = röd, ego = blå" och dödförklarat det eftersom det är bara konstigt.. men när jag började läsa.. å gud vad bra första meningen var.. andra meningen var en fråga och jag tänkte " det här kommer bli bra" men efter den andra meningen, då blev det bara nedvärdering, smutskastning och som hon säger "pajkastning". Herregud.
Så dåligt av henne!

Dock en sak som jag förstår är ju att hon skriver detta för hon är sjuhelvetes trött på alla som klankar ner på henne för hon är moderat. Det är klart hon ska få bli lack över sånt, no question about it. Och KLART hon ska få ha sina åsikter om dom rödgröna men det hon gör i det här inlägget är bara nedvärderande och fult!
Hon som "inte tar åt sig för allt rinner av mig" borde ju verkligen inte skriva sånt här om hon nu inte blir påverkad av vad andra säger om henne och M.. Oavsett vilket, ovasett om hon nu TOG åt sig så är det fan INTE OKEJ att skriva sånna hemska ord.
Riktigt dåligt och detta resulterar i att jag och många andra aldrig någonsin mer kommer läsa hennes blogg.

Jag gillar att hon för en gång skull lackar ur och visar vem fan hon egentligen är.. men jag gillar inte att hon gör det på ett så grymt smutskastande sätt..
Detta är INGET emot moderaterna. Jag gillar bara inte bella och hur hon uttrycker sig i sin text.






Ytterligare så ska jag nu skriva lite om valet men annars så tänker jag mest uppdatera här sen igen om sjukhusvistelsen.
Jag röstade på det rödgröna blocket och dom vann inte, synd. Men värst var ändå att SD kom in. Fyfan.
Men IOFS!!! OM du röstar på SD som läser min blogg, kan du förklara varför isådanafall? För jag förstår mig verkligen inte ens lite på folk som röstar på SD.. aldrig förstått, men ni kanske kan hjälpa mig att förstå..?

Dom ända jag pratat med som säger att dom ska rösta på SD säger "systemet är fel" - okej?? förklaaaring vafan säger jag.. men icke.. så GÄRNA för mig att man förklarar hur man tänker :)


Anyway.. enough där..ska nu kolla igenom lite på sjukhusbilderna och mina små lappar där det stod vad som hände varje dag haha.. :)

Kommentarer
Postat av: Elena

har inte hunnit läsa din blogg på ett tag eller någon annan så jag tog en titt nu och såg detta inlägget. Milla du har HELT rätt du tänker som ja tänkte den dagen ja läste de skit inlägget av blondinbella, efter den dagen har jag ALDRIG läst hennes blogg och kommer ALDRIG göra. fyfan vad äcklig hon är, dock är jag glad över att hon visade sitt rätta jag så man slipper läsa falska saker o gå på det.

2010-09-22 @ 02:30:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0