ååååh ÄLSKADE BLOGG! <3

*snyftar* varje daaag har jag tänkt på dig min fina fina blogg! jag har saknat att skriva sååå mycket! Men NU har jag tid. Och egentligen borde jag sova nu men FUCK NO jag ska blogga :D har lånat hasses laptop lite i smyg hihihi -busig-, han är nämligen inte hemma :D

ååååh! jag vet inte ens vart jag ska börja.. har haft två alldeles perfekta dagar ihop med wiktor precis nyss men det kommer skrivas om sist, eftersom det hände närmast nutid.. haha.. aaja... MÅSTE BARA SÄGA att jag uppskattar att folk läser. Det gör mig ÄNNU mer pepp på att skriva. jag har saknat att blogga rent allmänt, och sen nu när jag tänker på att folk tar del av allt, då blir det så mycket bättre! :D ska skriva ett långt inlägg här om vad som händer i min tillvaro, dra upp en videoblogg också och sen ska jag skriva ett inlägg där jag svarar på kommentarer :)
(fast nu, lite senare när jag gjort allt jag skulle vid datorn, så ser jag att klockan är lite väl mycket för det =/ )



Kan börja med onsdagen som var..:) För tisdagen skrev jag om, då jag var på riskutbildning.. i onsdags packade jag väl förmodligen på dagen, eller rensade lådor, eller städade.. men på kvällen begav jag mig ut till piren ihop med min yngre storebror, hans flickvän, hennes föräldrar och min mamma..


(omfg. kommer ta aslångtid att fixa med alla bilder. har ingen mus, och vänsterklicken på denna datorn är paj. scrolla igenom ALLA mina miljoner bilder på kameran.. omg.omg.omg. men ILL MAKE IT, for u guys!)

Jag, hasse och klas chillade först hemma hos mamma (klas körde oss, snällisen :D) med kortspel och lite sådär.. hasse visade mig en ny bacardi som jag inte smakat på.. den var med limesmak och var ASGOD! men inte lika god som den blåa blueberry han köpte till mig i grekland :)






sen vid typ halv 9 så var vi på piren..Innan dess så körde klas upp oss till leenas hus för att dela upp oss där (han var tvungen att köra två lass..) tjejerna åkte först, så när jag, mamma, rita (leenas mor) och leena var framme så satte vi oss på bryggeriet (pirenesrvering) och beställde dricka i väntan på att hasse och sten(leenas pappa) skulle komma fram..


Rita & Leena :)

Sen kom hasse& sten :D



Rita, Leena & Hasse :D

Sen har jag typ bara failade bilder från kvällen.. men efter att vi åt på bryggeriet så ville rita ta en öl någon annan stans också så vi vandrade till bishops arms (om det nu var rätt? ..vet att det nämdes iaf..) och drack en drink var..
Mitt mål på kvällen var att få i mig en milkshake. jag var SUPERSUGEN. men ingen mjölkdryck nånstans fanns det.. så mamma och rita frågade bartendern om han kunde göra en mjölkig drink, han gjorde en aaaaaaaaaasgod grej med typ.. mjölk och..kahlua kanske?.. skitgod iallafall, och då blev jag nöjd :D

Torsdagen slösade jag helt och fullt på att vara en duktig trafikant! :D
övningskörde typ halva dagen, och den andra halvan sov jag typ.. fast jag städade lite också.. och så träffade jag nog .. jaaa! nu kommer hela dagen tillbaks .. haha..
jagtränade på morgonen :) sista gången ever på ryhov, det var sorgligt.. har träffat så många fina härliga äldre människor med massor av underbara historier... men kanske finns i linköping också :D sen efter träningen så träffade jag min roommate för första gången. Gabriel. Han var trevlig och lång som ett jävla hus..men det matchade hans proportioner. elelr öh. nu lät det som han var tjock också.. det var han inte.. men vet inte.. han ser inte så lång ut som han faktiskt är, för han inte är pinnsmal liksom.. tittar man på wiktor som är assmal så ser ju han längre ut än vad han är..
efter det så åkte jag hem och fixade inför flytten /mitt rum är typ tomt! :|) och sen övningskörde hela dagen..


Random bild för att lyfta blogginläggets massiva text xD
(mina fina presenter från leenas familj! <3 söta!)

Fredagen gick åt till att gå till körskolan på morgonen, sen städade jag och fixade hela dagen typ (okej, jag minns inte vad jag gjorde förutom det iallafall xD haha. planerade klädval till lördagen typ..

min lördag. AAAAAAAAAAAAAH! VARFÖR glömde jag kameran i bilen?! First of all var jag fan smokin' hot i mina kläder och smycken med håret uppsatt.. men sen.. Ett dop, och jag har inte kameran med mig? herregud-.-
Lördagen började med att jag vaknade av att pappa ropade på mig, jag steg upp och tog saaaaaaaaaaaaakta mig igenom morgonrutinen att klä på sig.. när jag fick på mig min klänning så satt den lite miffo, men det löste sig.. och det mesta var ganska kaoz på morgonen. Smycket ville inte heller som jag ville. inte helelr mitt hår. men jag fixade det, I can make everything happen! :D
Jag skulle klä upp mig för ett dop i falköping. Wiktors kusinbarn skulle döpas (Y)!
Det var jättetrevligt alltihop, fast jag var nervös..


En mycket töntig pojkvän i mina mycket töntiga byxor..
Jag lovar er att han var mycket mer stilig på dopet.. haha!

Wiktor och hans pappa stannade här en liten snabbis för att dricka kaffe och sen var vi i falköping vid 13.. 13.30 skulle dopet börja :).. det var ingen gudstjänst ihopsatt med allt, så det gick superfort.. och inte flerbarnsdop heller.. så allt var ängnat (stavning?) till den lilla kajsa :)
Tyckte dock inte om prästen, alls. Jag har inte direkt mycket att hurra för när det kommer till bra saker med religion men jag har aldrig tyckt illa om präster förr, alla jag sett/träffat har vart bra. men denna var totalt stollig.. ne, tyvärr..
Efter det kvicka dopet var det mest mingel + fika i flera timmar :) det var mysigt.. jag släppte dock gärna inte wiktor ur blicken.. haha.. den jag fick mest kontakt med var Pia, wiktors pappas äldre syster.. Härlig kvinna ;D..
öhm.. sen.. hände inte så mycket mer..
Jag, wiktor och jan stannade på mcdonalds påvägen hem för att käka lite och sen somnade jag i bilen tills vi var hemma typ.. :)

Wiktor stannade hos mig den kvällen tills nu ikväll (söndag, fast klockan är över 00 så det är måndag..xD)
och det var bara såååååååååååååååååååååååååååå jävla underbart skönt på alla sätt och vis att få en vilodag. Jag har legat i sängen typ hela dagen. Och den andra stunden packade jag flyttlådor.. seriöst.
åh. allt har vart så perfekt hela dagen med honom. fyfan vad nice det har vart..
idag har jag alltså inte gjort någonting typ. Legat i sängen, tittat på heroes, ätit mat, åkt till stationen, packat lite lådor, bloggat & kollat nätet typ.. helt jävla wonderful <3..  och nu ska jag sova, för imorgon börjar allvaret igen :)
Im ready for it!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0