Det bara slog mig...

Aff. Hah.  Idag när jag åkte till skolan väldigt tidigt så tänkte jag på nagellack, då kom jag in på det där JÄTTEFINA röda som kirsty gav mig, ihop med ett rött läppstift. Så tänkte jag "jaha, när ska jag använda läppstiftet om jag aaaldrig sminkar mig typ?" Så insåg jag att . Åh waow! Malin!! "cool malin" som jossan kallar henne. Hon håller ju på att göra massa make up grejer och även handproducerade korsetter.  Då tänkte jag att jag kan ju fråga henne om hon nån gång pallar ens försöka lära mig att göra en "sotad look" (det är väl det enda jag vet som finns, plus att det är gryyymmmmt snyggt!) så insåg jag "nä just ja.. jag har massa annat för mig .. fan. Och snart flyttar jag"

Så tänkte jag "men när jag kommer hem igen, då kan jag ju ändå få åka dit säkert och få hjälp"
Men så insåg jag ... Jag flyttar i feb, flyttar tillbaks i juni för att flytta ut permanent i augusti. Jag kommer inte ha tid!
Så tänkte jag "nehe får väl skaffa mig en annan brudpolare som kan sånt där då..."
Och då. Då slog det mig. Det kommer säkert bara gå killar i min klass...........
Innan var det en BRA sak, då jag bondar enklare med killar. MEN.. Jag kommer ju sakna alla små tjejiga saker.. Även om jag inte gör dom så ofta, så kommer jag ju vilja ha kvar det! .. Då tänkte jag bara "aff...."

Tror inte heller det kommer vara någon jätte feminin dude i klassen heller så.. hah.. Mja..



Ser det ut som en liten camilla passar in här eller? ;(.. HAh!! jajaaa. Dom kommer nog gilla mig :) Och jag dem, det var inte problemet. Utan att vara utan allt det där småtöntigt tjejiga..
Alla mysiga "kom vi bakar, sen fikar vi och tänder ljus och babblar om killar!!!" eller "Snälla MC, kan du fixa mig inför festen?"  och sånt där! hallåååå!
Och tjejer lägger märke till saker som inte killar gör ofta.. Typ nya örhängen.
Nu har jag ju sällan örhängen, men varje gång jag har det så är det någon tjej som är uppmärksam på det.. Hah.. Fan.. Jajaaa! Finns väl tjejer i dom andra klasserna som man kanske träffar på...





FÖRÖVRIGT!! Jag fick tillbaks min tenta idag. Det var ju "två i en tenta". Statistik och vetenskapsmetodik.
Fick A och C. Vilket resulterar i ett B. How awesome? -Awesome!
A fick jag på statistik och C fick jag på vetenskapsmetodiken. Ett jävla poäng från B. Men jaaaaja.. hade ändå resulterat i betyget B om det var så...


Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra engelska utav bara helvete. kommer inte skriva mycket mer idag tror jag inte.. Sorries.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0