Hemma från dietisten och banken :)

Drygt. Blogg.se har vart nere ett tag men anyway nu är det igång igen och jag är hemma!

Tydligen hade jag redan fixat det jag skulle fixa på banken för något år sen? haha.. men tror inte snubben visste riktigt vad han höll på med så om jag inte fått in pengar imon så går jag tillbaks dit.

Dietisten sa väl.. typ det första hon sa "hur tror du det här har gått?" "jag tror jag ....äter lite för mycket socker :$" "haha, ja, det gör du verkligen".. great -.-

Anyway fick lite tips om hur jag skulle äta istället :) T.ex ska jag börja äta frukost. vill inteeee><. Sen ska jag dra ner på cocacolan >< VILL VERKLIGEN INTE! Så dessa två råd kommer jag nog inte följa. Dock sa hon att "eftersom du äter hela tiden och kanske inte så mycket varje gång så är det bra om du äter lite mer matiga små mellanmål än vad du gör"
För jag äter ju verkligen..asofta.. haaha.. Så istället för en rostad vit macka med marmelad kanske jag ska ta en vanlig pågenlimpa iallafall (mörkt bröd tänker jag _INTE_ äta) med typ stekt ägg på eller makrill eller något mer matigt pålägg som köttbullar osv... OH MY GOD! haha kom på en dyr men SVINGOD sak som jag borde göra en gång om dagen (A) .. Räkmacka. HAHAHA <3.. fast kommer inte hända..



Sen ville hon också att jag skulle äta lite mer fisk. Helst 2-3 ggr / vecka för att få i mig bättre fetter än vad jag fick.. haha.. Dricka mer vatten & mjölk och mindre cola. Kommer kanske öka vatten och mjölk men inte minska colan ^^
Även sötsaker som chips och choklad och pizza osv tyckte hon jag skulle dra ner på.. Kommer nog inte hända heller :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0