BRRRR! =(

Nu har jag duschat.. jag fryyyyser>.<
Btw så testade jag ett nytt schampoo.. fructis är ju för att skydda håret och jag vill verkligen skydda mitt hår.. testade någon "nordic blabla" (för nordiska hårtyper helt enkelt).. och den sög =( den var jätte torr.. eller alltså... håret blev torrt.. dock väldigt glansigt.. men ... aff.. Sen tog jag iofs balsam, vilket mjukade upp allt såklart, men det var endå inte lika bra som elvitals streangthening schampoo.. måste hitta dom där rosa någon gång som merima tipsade om.. har fortfarande inte hittat dom någon stans =(..

Fick förresten hem en lapp idag.. från Linköpings universitet... det står "Hej! Kul att du har sökt till Linköpings universitet!" (det första jag tänkte var "WOHO JAG KOM IN?!?!?" men sen läste jag vidare...)
Då står det "nu kan du gå in på www.liu.se/nystudent och kolla hur ditt "nya" liv kan komma att se ut. sidan är skapad för dig som har sökt utbildning på liu och du kan bl.a. hitta info om csn, bostäder, campus, nollningen osvosv"
SÅÅÅ vafan?! om dom vet att jag har sökt dit, men dom inte vet om jag kommit in än? eller antar det iaf?
För annars borde det väl stå på studera?.. jag minns inte alls vad syon sa förra året... eller får man brev hem? HAHAHA.. kaoz..

Anyway, sidan var väldigt användbar ifall jag nu kommer in i linköping...



Sitter och dricker svartvinbärssaft och lyssnar på bruno <3.. mmh!
Dock blir det bloggläsning och serieläsning /tittande nu.. är veeerkligen värd det efter den här dagen.. har tränat två gånger, dammsugit halva huset, städat upp i mitt rum, tagit disken, duschat och gjort mat till mig själv samt  betalt räkningar..
Vet inte när jag skriver igen... Ska försöka byta hundarna med klas.. för jag är verkligen astrött.. hoppas på att somna i tid idag :)

Kommentarer
Postat av: Boris

Det där nordic shit shampoot suger pung. :(

2011-05-27 @ 14:43:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0