Cookies! :D

Helluuu.. jag har slösat 200kr idag igen. Men det är för jag handlar massa saker inför att jag ska flytta.. vill verkligen ha allting när jag väl är där så man slipper lägga ut pengar på det sen.. Idag köpte jag två bigpack med trippel a och dubbel a batterier.. samt en as söt kakburk (som iofs såklart var onödig. men den kommer sprida glädje till mig när jag bakar muffins i mitt nya hem och kan lägga dom där i! :D) OCH Så tänkte jag lära mig göra sånna där üüüübergoda whitechocolatecookies som finns på subway :D

så 200kr.. 70kr /batteripaket (med 32st batterier i varje. Dessutom maxell, ganska hyfsade batterier för väldigt bra pris :)) och sen 49kr för burken..

Förresten.. Jag brukar glömma att ha en penna och kryssa av varje grej man hittat i butiken.. tillslut ser min inköpslista ganska krashad ut när jag använder camillasavkryssningsmetod ;)



river bort en del och gör hål i en del.. hahah.. aja.. fungerade perfekt iaf för vi glömde inget :D







Förresten! en sak som jag och pappa alltid gör är att testa nya saker. även sånt vi kan tänka oss att det inte är speciellt gott (som tomat och pesto baguetterna sist... >.<) och nu testade vi en ny kexchoklad! :D med banansmak..



Min betygsättning var väl.. VG? Dunno alltså. den smakade ju gott, men helt onödigt.. den smakade precis som en skumbanan liksom..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0