Shopping & Boris!

Heeelluu! har precis käkat upp maten  <3.. blev spaghetti och köttfärsås<3 yumyum..
kl 13.30åkte jag till stan för att byta linnet från new yorker.. Sen gick jag in på Lagerhaus (som jag äääälskar!!!<3 ) men _BARA FÖR ATT TITTA_... Och nej. Då såg jag tvålpumpar. Jag har inte köpt en tvålpump, jag kommer inte få någon när jag flyttar hemifrån heller.. såå jag tittade. sen insåg jag "men.. jag kommer väl inte använda en tvålpump??" .. så jag vände mig om för att gå .. DÅ SÅG JAG DEN!!!! <3 den perfekta fina roliga udda tvålpumpen och den skulle fan bara bli min...
sen så sa jag till mig själv "OKEJ BARA Nödvändiga saker BARA!!!".. och det höll jag mig till :) Så det blev en smörkniv, en tvålpump, tre bakskålar, en slickepott och en grytvante...
MEN NU När jag ska fota alltihop så ser jag att min fina smörkniv är fucking BORTA?!?!?!? det var ju den bästa saken av allt jag handlade...!!!!!!! 9kr och det stod "sluta smöra" Hur jävla roligt är inte det då? JAG VILL HA DEN .. FUUUU!



JAHAPP. FIttigt som fan.
Boris, är den hos dig? =(...
ÅÅÅH JAG HITTADE DEN!! den hade åkt igenom plasten som var runt skålarna, och hamnat i skålarna.. HAHA.. <3

Anywaaaaaaaaaay jag ska strax iväg till jossan :) Ska bara ta hundarna på promenad och sådär .. packa lite :)
men ni ska såklart få se vad jag har köpt :D Åh.. snart bor jag själv. FYFAN VAD JAG INTE VILL DET :(.. försöker vara peppad men jag är helt jävla ärligt sååååå rädd...rädd för allt.. Att jag inte ska orka ta hand om ett hushåll, att lämna mamma och pappa, att klara av skolan, att behöva gå på studentfester bara för att få vänner, eller att välja att avstå och hamna utanför? eller bara.. folk.. gillar inte folk... och allt är nytt.. jag kan se positiva saker i det vissa dagar, men helt ärligt är jag nog mest rädd och inte förväntansfull.. är dock lite förväntansfull inför hur skolan är och alla kurser osv.. men det är ju inte det man "Borde" vara peppad för.. det man borde bara peppad för är alla nya människor, alla fester, egen lägenhet osv... men ..tänk ansvaret? HAHA. ibland önskar jag att jag var lite mer spontan som kirsty.. haha..


JO.. det jag köpte!! :D

Trepack skålar, med mått i, för 40 kr :)
En supercute slickepott för 59 kr (JAG VEEEET att det är asdyrt.. men ... åh.. jag var tvungen! även om man an hitta en vanlig slickepott på ikea för 20 kr.. men..nåååånting utstående ville jag ändå ha..tog en likadan smörkniv först men den var ganska useless så jag la tillbaks den.. men slickepott ska vara sött, tänk alla söta kakor jag kommer göra med den :D)



en fin ungsvante för 49kr

OCH !!!! den underbara tvålpumpen <3.. HAha.. jag har alltid velat ha en sån här telefon, men tvålpump får fan duga.. och en rolig sak.. HAHAHAHA om man kladdar tvål på den .. (Y) Sjukt snygg tho.. 99kr :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0