19 dagar, tick tack..

=(. jag har vart sjuk i 19 dagar nu. iofs är det uj så pass milt nu att det är hanterbart. men fattar inte varför det inte försvinner?! blir lite lack om jag ska vara ärlig..  ne usch.
Under min tid här i linköping så har jag tänkt väldigt mycket på min vän Elena.. jag vet inte varför, men det känns på något sätt wierd att ringa och prata allmänt med henne, för vi träffas alltid när vi pratar.. om vi inte behöver hjälp med läxor då ;P då ringer varandra hahaha.. men aja.. jag funderar på om jag ändå ska ta och iaf skicka iväg ett sms och höra om hon har tid ifall jag åker till gbg.. jag har inte vart i gbg stad på flera flera år.. har ju vart på liseberg, men det är inte samma sak.
Omg. Liseberg btw<3.. haha jag äääälskar karuseller.. iallafall dom jag får åka.. och dom som inte innehåller mycket elakt vatten.. Flumride är ändå okej, för den kittlas OCH har vatten. men jävla kollårado (stavning?) är inte kul alls. handlar bara om massa jävla ...Nu har jag glömt ordet. men när man skrattar åt andras olycka.. det handlar kollårado om..



Sitter btw och lyssnar på massa reggea atm. hehe. svensk med syster sol eller svenska akademin.. men den där engelska "one day" reggea låten har gått på repeat här hela morgonen typ.. haaha.. rösten!<3 Matisyahu heter han btw ..
Men fortfarande är det iiiiiingen röst som slår thåström <3.. mmmh!

och jävlar vad jag fryser nu.. sitter här i nattlinne.. men måste dra på mig ett par braller och plugga nu faktikst.. fast... blogga är sååååååå mycket roligare :(.. unfair! hah.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0