fiiiiisk♡

hellooo! jag har pluggat halva dagen, resten har jag städat och lagat mat.. blev förhörd av min fina sambo också och jag kunde det mesta, känns bra . på torsdag är tentan, ska plugga mer nu i två timmar sen imonska jag till skolan tänkte jag.. och btw så måste jag ta blodprov också... det hade jag glömt redan haha! 
har fortfarande inte fått dtabilt pk värde med waranet sen i sommras, så typiskt xD
hurso helst...fick göra fisk till middag idag :D wiktor gillar inte fisk men han sa att jag var så jävla duktig så när jag föreslog fisk sa han direkt ja. dessutom erkände han efter maten att han gillart ;)
 
jag har fortfarande inte fått min dator, den kommer typ 6december..såatteeeeh, ska nog börja lära mig blogga vettigt på notepaden istället... den övre delen av det här  logginlägget ser jobbigt och svårläst ut med typ en vägg av text, får försöka ta mig mer tid till att blogga, och göra det ordentligt på paden....
i helgen åker jag till jkpg för att plugga med brorsan och sådär.. dock så ska jag,efter tentan, på torsdag ut med några klasspolare och bowla, svinkul! bara hoppas att jag inte har världens träni gsvärk efteråt som jag brukar ;)
 
 
jag låg just på golvet och busade med min finafina vovve..sen skulle w och hon ut på promenad, så då satte jag mig här för att blogga men nu blir det läxor

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0