Åh du goda mat!

Jag har vart förkyld som sagt (och är fortfarande lite, tyvärr!) och då har jag inte kunnat äta normalt men igår drog jag till med stora grejer i köket. Det blev hel gårdskyckling i lergryta och JÄVLAR vad jag gjorde det bra!
Det var dessutom första gången jag gjorde det själv och det blev så in i helvetes gott!
Till det var det kokt potatis och grädd/gelé/sky-sås som jag också gjorde själv.

Nu sitter jag här med middagshjälpen igen och kan inte hjälpa mig själv till att jag fastnar och gör roliga saker istället för viktiga .... haha men jaja, så får det väl vara då! Man blir iallafall inspirerad.

Förövrigt så tog jag inget foto på den goda kycklingen när den låg fint i sin lergryta med morot och lök runtom sig och kryddor mm, men jag tog ett foto på min förbaskade matlåda ^^ så det är vad ni får ta del av helt enkelt.

Vet ni vad det bästa var? Att wiktor gillade det. Han sa tillochmed att det var JÄTTE gott. Han hatar att äta hel kyckling, han finner det snuskigt. Men I HAS DA FOOD SKILLS alltså!
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Svar: Hej!Vad roligt att du hörde av dig!Jag blev jätte glad!Jag har tyvärr inte provat selen eller/och Q10 men skulle jätte gärna vilja göra det och se om det blir bättre för det skulle underlätta vardagslivet för mig! Jag tänkte ta kontakt med min läkare och höra med henne! Vi kan ha kontakt och ge varandra tips och råd!Hur upptäckte du att du hade hjärtsvikt?! Ultraljud? Kram :-)

2013-09-05 @ 05:36:57
URL: http://Www.elinaeklund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0