Hemkommen, och en dålig dag framför mig

Helgen var toppen! Tobias firade vi både på fredagen (vänner) och söndagen (familj + släkt).
På fredagen kom vi fram runt 17.45, vi var inte först på plats men kom i alla fall i tid :) Jag bytte om till finkläder och sen satt vi som var där (Wiktor, jag, Turk & Martin) och pratade lite och hjälpte till Tobias med det han ville. Resterande ramlade in efter varandra (Patricia, Elina, Solen, Lejon & Erik) och vi satt i vardagsrummet och chillade med godis, chips, bra musik och trevligt sällskap.
Runt 19.15 började vi ta oss till cabaret candy club som vi skulle titta på. Helt enkelt en teateruppsättning, en cabaret. Den var riktitg rolig, mycket välgjord och mysig upplevelse. Värd priset minst sagt.
Det började runt 20.15 och sen vid 22.30 var vi därifrån, påväg hem till Tobias igen.
 

 Väl framme så  började vi umgås igen, Tobias fixade mat och grejer i köket. Serverade supergoda aptitretare (en med mozarella + parma/proscuttion (stavning på det där?) skinka, en med räkor och majonnäsmix samt en med viltpaté och rödlöksmarmelad) till god champagne (okej. Jag gillade inte champagnen men resterande gjorde haha!) sen blev det 90 talsmusik för hela slanten.
Lagom tills när huvudrätten (svin god lasange) serverades så kom Oskar förbi också :)
Ja.. Sen fortsatte kvällen fram tills 03 då de alla hade åkt hem och jag somnade stenhårt.
 
På lördagen jobbade Tobias, så jag och wiktor satt hemma hos honom och tittade på serier, diskade lite m.m., och passade även på att köpa mat som tobbe skulle tillaga (han har en rolig husregel.. Köper man med ingredienser till rolig mat så lagar han gärna, man kan även få tips på ingredienser som han kan fixa till ;D) och köpte hans present (blev tyvärr något så tråkigt som ett presentkort på väla..).

Söndagen bestod av att åka till Tobias föräldrar och fira med kakor och tårta ihop med hans släkt och grannar (Y) Trevligt också!

Idag ska jag mets fixa irodning i hemmet (inte köket, dock) och ta mig igenom min lista med viktiga saker jag ska göra. Skit tråkigt tror jag att det kommer bli, och dessutom blor det nog ingen mat idag eftersom köket ser ut som fan och Wiktor lovade att vi skulle ta det tillsammans (lovades både i fredags och i morse) men han går i skolan 13 till 17 så middag blir det nog inte.. Så jag vet inte riktigt hur min dag kommer se ut.. Ska åtminstone ta paus nån gång i tråkigheterna och se The walking dead :D Så awesome att det har börjat igen. Sjukt bra!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0