Kommentarer är alltid kul! :D

Ahlen om Självmord som publiceras på nätet..:
För det första gick det snabbt från att han började lägga upp bilder tills det genomfördes, inte många minuter vill jag minnas, och för det andra så var det ett flertal som ringde polisen, framför allt efter att han blev identifierad. Tyvärr var det för sent. Visst, de skulle kunna ha ringt polisen direkt, men på Flashback startas det sådana här trådar ofta som visar sig vara på "skoj". Blir ju lite "pojken och vargen" över det till slut.

Svar: Jag vet att det fick fort. har läst och tittat igenom allting på tråden och jag vet också att det är många troll där, men spelar ingen roll. man tar väl ansvar lite i samhället och ringer polisen. MEN JA, det gjorde dom också, någon.. sent.. ca 20 minuter efter han började, eller hur var det..? Tycker ändå inte det är okej så förstår inte varför du försvarar det här alls.. Dissar inte direkt flashback, om det var det du var orolig över:P och har full förståelse för att man tror det är "på skoj" eller ett "troll" men tycker ändå man borde agera...faktiskt

Kommentarer
Postat av: Ahlen

Självklart är det ju inte okej att sådant här händer, men skulle folk på Flashback ringa till polisen så fort någon skriver där att de ska göra något olagligt eller liknande, så som att begå självmord, så hade det blivit fruktansvärt många falsklarm, en hel del per dag gissar jag. Det säger sig självt att ingen orkar ringa hela tiden, men det skriver ju media inte heller om, alla som skiter i att ringa varpå inget visar sig hända sen. Som du säkert såg när du läste verkade många vara osäkra på om det var på riktigt även en bit efter han postade bilder, vilket väl ändå visar hur vana de är vid bluffar (och kanske även avancerade sådana). Inte för att på något sätt försvara Flashback, det är ändå inget som är heligt för mig precis, men sådant här är vardagsmat där (med den enda skillnaden att det nu var på riktigt), innan man blint kritiserar användarna där får man nog tänka på vad det är för ställe egentligen.



Och nog har Flashback agerat förut: http://gt.expressen.se/nyheter/1.1680656/skadespelaren-helt-besatt-av-seriemordare

2010-10-12 @ 21:37:42
URL: http://ahlendenriktige.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0