En kväll . . Som alla andra?

Nej absolut inte.. Just detta ögonblick kommer ALDRIG igen.. Så inget kan vara exakt likadant..

Hursomhelst så tänkte jag bara skriva om min dag idag och de 2 närmaste dagarna samt svara på mina söta kommentarer.. Samt skriva lite om mina bröder och helgen eventuellt..

(BTW fråga till mina läsare: är det bra att jag i varje inlägg börjar med att informera er om vad jagska skriva om så ni snabbt kan bestämma om det är vär att läsa eller inte? &dessutom gör typ "register" så man lätt hittar om man bara vill läsa vissa delar?- svara gärna!)

Kommentarerna:

Taaaaaack till söta Jossan :*

Och till Diana, ja fy helvete... Jag har sett den videon innan och jag säger bara FYFAN för folk som plågar djur.. SÅ jävla sick och jag hoppas fan de plågas ihjäl nästan.. Fyfan.. Diana, vem det nu är, laddade upp en video på sin blogg om hur de plågar små typ..tvätbjörnar tror jag det är..Usch... Emot sånt ;/


Dagen:


Hmm.. Min dag har för den delen varit bra.. Jag steg upp halv 7 och gjorde mina vanliga morgon sysslor och fixade mig.. Sen bar det av till skolan.. Där hade vi Design som var faktiskt kul (jag håller på att arbeta med det nu också mellan att jag skriver ^^) vi skulle designa en toarullehållare (kan man komma på något tråkigare ? haha) men på något vänster blev det kul. Vi håller just nu på att analysera situationen, vad man behöver för att göra den perfekta toarullehållaren och vad som finns på marknaden redan som inte går att sälja..

Sen hade vi Ma C och det gick som vanligt bra speciellt när amanda är bredvid mig<3 tack för det din galna människa .. HAHA PÅ TAL OM AMANDA JÄVLA MIFFO <3 HAHAH ÅÅH.. Hon var SÅ ELAK idag..
Jag har fobi för tuggumi.. Och hahhaha så var jag på toa sen när jag kom ut så sa hon "Milla öppna dörren" så jag öppnade den igen för jag trodde det var typ så man kunde se in och hon hade stått där och glott typ
hahahaha men när jag tog tag i handtaget såbara kände jag ngåot ääääääääääääckligt OCHMITT HUVUD BARA: TUGGUMIIIIIIIIIIII!!!!!! 
Jag fick PANIK!! FYFAN .. OCh Amanda är ALDRIG elak likosm.. JAg belv helt chockad!
HAhaha men sen visar det sig att hon inte hade satt tuggumi där utan hon bara jävlades hahahhahah det var tydligen sånt där klet som man sätter på tidningar om man vill ha en extra lapp med typ "PRENUMERERA NU BLABLA BILLIGT BLABLA" ALLTSÅ FYFaaan det var jäävligt kul och seriöst så kul att se amanda skratta RIKTIGT jätte mycket hahah ååh <3

Iallafall.. Efter matten som gick bra, ända till slutet då läraren skrev fort som fan för att hinna, så hade vi lunch kl 10.50 (AS TIDIGT WTF?!) precis då matsalen öppnar och ALLA människor i hela skolan var där typ.. Helt jävla overcrowded..Jag stod upp och åt halva lunchen haha.. Vattenmelon in my ♥...Men efter lunchen så hade vi Fysik Labb.. och det var faktiskt skit kul även om jag och amanda sumpade det (hur fan gjorde vi det? :P Vi gör ju aldrig det) och resultatet blev bra tillslut ändå..

efter deeeeeeeeet så hade vi Kemi labb.. som också var.. lagom kul.. inte så kul faktiskt men var väl kul att man inte behövde sitta still och lyssna iaf.. Så det gick bra bra..
Efter kemin hade vi Fysik igen.. Fast vanlig fysik.. Då gick vi igenom lite.. btw jag tycker om fysik som fan <3 så jävla intressant man lär sig så mkt wierd saker som bara make sence helt plötsligt..
Efter fysiken hade vi design igen.. Fast det hade vi inte för han lät oss slippa det idag bara vi jobbade hemma.. Därför jag gjorde det nyss.. Nu ska jag dock se på ett south park avsnitt så kommer göra ett litet break i skrivandet.. Men det märker ju inte ni ändå eftersom jag inte har postat det än haha :P

Nu insåg jag att jag redan hade sett det avsnittet så får väl titta på ett annat senare men nu kan jag ju iaf skriva klart medan jag endå håller på :)

Btw känns nog som en mardröm för de flesta folk.. Att först ha design och sen matte, fysik, kemi, fysik och design igen.. Gå till klockan 17.00 och ha lunch vid 11.. det är liiite tufft men wtf ;D jag tyckte om denna dagen iaf.. Jag är helt pepp på livet nu igen vet inte varför men tror det är för min pappa har varit såå glad idag :) <3


Tisdag & Onsdag:

Imorgon, tisdag, är jag ledig och jag ska upp först och fixa mig osv sen ska jag trycka en tröja till lilla Sandip :) Efteråt så vid 11.30 ska jag iväg till piren och luncha med min söta, sexiga, älskade vän Emma (<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3!!!!) och min mentor (skolan ni vet om ni har läst;)) Frida och sen efter det så ska jag iväg hem igen och vid halv fyra ungefär så ska jag och min mammi iväg och handla en dop present till Jonah.. :) Han är så söt..

På onsdag så blir det 1h skola typ, info skit.. Sen så ska jag och Amanda plugga massa.. ^^
Blir nog kul :D

My bros yaao! xD:

Tänkte bara säga en sak.. Klas är ganska duktig :D Väldigt duktig.. Även om han har 4 IG så har han bara 3 kvar snart och dessutom har han MVG i vissa osv.. Jaaaag har underrestimate-at(fel?) honom.. :)
Sen tänkte jag på Hasse.. Jag tänkte på det idag att .. Lol? Jag älskar honom liksom vill alltid vara close även om vi blir äldre men jag har tänkt på en sak.. Jag hoppas verkligen att jag inte är den där lilla skit ungen som egentlgien är jätte jobbig.. Jag menar jag är ändå en lillsyrra.. Även om jag inte uppfattar mig själv som jobbig så tänkte jag efter och jag hänger ofta med han när han ska iväg någonstans.. Hoppas jag inte stör ;/ Vill inte det.. Men ibland frågar ju tllochmed han.. Så då borde jag ju inte vara jobbiga syrran.. väl? ;/ Blargh.. anyways .. Vet han tycker om mig maaaaaaassa så tror kanske att även om jag är jobbiga_syrran_91 så kanske han kan ta det?..


Helgen:

I helgen ska jag då på Dop på lördagen.. :)
Mina kusiner från mammas sida kommer på fredagen.. Min tjejkusin på den sidan, Nathalie, ska sova hos mig wohoo :D och de andra med men inte i samma rum iaf.. Kommer vara SÅ JÄVLA KUL med släkten.. jag älskar släkten aff <3 och speciellt denna delen som ska ha dopet.. Sen maaaaaaassa god mat och skit .. Och söta små ungar som springer runt och underhållning och ååh<3 Jag längtar!



My final words:  LE :D Det smittar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0