Att konversera med Boris

Haha.. Oftast så har jag och Boris en väldigt seriös dialog, men ibland är vi ganska miffo..
idag körde vi på det perversa spåret...
Jag skickade iväg ett litet sms till honom, så han vet att jag bryr mig om honom :)

"Hej Boris! Vill bara att du ska veta att jag tänker på dig :) vill gärna träffas men det är galet mycket just nu med mammas flytt, framtida studier, sjukhuset och arbetsförmedlingen m.m. Kram! <3"

"Hej, tänker på dig med! <3 men jag har läst på bloggen och förstår att du inte har några direkta luckor. :( när tror du nästa lucka kommer? Jag har ett hårt paket som väntar på dig btw. ;P"

"So true. ehm kanske tis nästa vecka eller så.. Hahahahaha! Sjukt vad perverst det lät xD Varför ska jag få paket för? o.0"

"
;) för att jag tycker du ska ha det. Lagom storlek för dig :)"

"hahahaha alright xD får jag gissa?"

"Tycker jag du ska. :)"

"Laptop? ;D"

"Nepp, där spelar väl inte storleken så stor roll? ;)"

"hahahaha nej sant.. Men i kläder gör det men hårda kläder finns väl inte? Hmm spännande"

"Det är något som ligger bra i handen när man greppar om. Något som kan hjälpa dig igång. :)"

"Hahahahahahahaha du är så rolig! <3 Men nu vet jag vad det är! Hantlar ?:D"

"Ja! :D"

"Woho awesome! :D"




Finisar <3

Skippar träningen

alltså. Aj =( jag ska nog inte träna.. Rädd att jag får ännu mer ont i huvudet om jag ökar pulsen.. Vill bara sova. Men om jag somnar nu så vaknar jag mitt i natten.. ovärt.
Imorgon ska jag upp tidigt för jag har ett till möte imon.. minns inte om det var sjukhuset, AF eller socialen.. men ah.. och sen ska vi flytta ut mamma imon så jag får ju lite träning där med.. hah. AJjjjj låt mig soooova =( .. orkar inte ens sitta här typ. Gör ju också ont. Men vad ska man göra då?
Inte tv
Inte dator
Inte läsa

WTF?!.
Vad gör man annars ? o.0


Random bild från 05. Letade efter något intressant. Och sedär! en milla ;D haha nej. men wtf va det för fel på min cam? Ser ut som jag är as uppiffad och har svart underhår? ;P luls

Happ. Usch. JUST JA! får inte glömma att ringa min läkare imorgon. Extremt viktigt

Ne usch. Ni får ursäkta.. tror inte jag skriver mycket mer idag.. ska nog upp och gosa ner mig i soffan med hundarna eller något.. >.<
Alltså är det något jag verkligen hatar så är det migrän. Minns efter operationen när jag kom hem så hade jag det flera dagar i sträck . Det var det värsta jag någonsin vart med om. Jag ville bara dö. Seriöst det sög så jääävla hårt.

Men... ångest. Om jag går härifrån. Vafan ska jag då göra? ><
Arrrrgghh><

Cutest thing!

iiiiwh! :D Jag såg precis en ASCUTE bild på bilddagboken :D Så nu får ni med se den :D Användaren som laddat upp bilden heter Hajjen




Hah seriööööst vad söt :D
anyway .. vet inte riktigt vad jag ska göra.. ska träna, gamea och leta utbildningar ikväll.. Har ca 4h på mig.. så tror jag börjar träna de första två timmarna.. :) Så bay för ett tag.. Fast jag pausar såklart och kanske skriver här..


Migränjävel =(

Fyhelvete säger jag bara. Min dag har sugit. Inte blivit bra som jg hoppats. Sovit extremt mycket också.. har haft migrän nästan hela jävla dagen.. Vaknade runt 8 och vid 9 var det möte.. 9->12 var jag på möte nummer ett för dagen.. Vid 11.30 fick jag migrän.. kommer typ inte ihåg nånting från den ssita halvtimmen... fyfan alltså. döda mig..

Och vid 12.10 kom jag hem typ.. Sov. Jag skulle ha möte vid 15 igen så jag sov ca 2.5timmar och sen smällde jag i mig några kakor för att jag fortfarande hade extrem huvudvärk men inte just migränaktigt..Sockret hjälpte mig lite ..gick på det där mötet i en timme och kom sen hem vid 16 typ.. Käkade.. Skulle åkt in till stan med Sarah men vädret sög och jag hade ont så vi ställde in det..



Nu har jag bara slappat vid tvn i 2h.. har fortfarande lite ont i huvudet.. Har inte heller kunnat leta utbildningar på hela dagen för jag haft så ont och svårt att koncentrera mig.. Dessutom har jag vart snurrig p.g.a. min medicin... suck>.<


Så.. Därför har jag inte uppdaterat..Sorries


Mmmh<3!

AAAAAAAAAAAH! jag har sovit så jävla gött inatt! Underbart! :D
Vid 09 har jag möte så jag ska mest bara fixa till mig nu och sen går jag iväg... Tre timmars möte. Suck>.<
Aja, jag får hoppas att något kul händer ^^

Vädret är inte tipptopp som igår, men det är fortfarande inte illa.. Bara väldigt molnigt.. Känns som om detta kommer bli en bra dag faktiskt :)

09->12 Möte
12->14.30 hemma (leta utbildning, blogga)
15->16 Möte igen
16->18ish stan med Sarah ;D

Låter väl inte katastrofdåligt iallafall!
På kvällen lär det bli lite nörderi med spel och även leta ännu mer i mina kataloger. Vill verkligen vara säker på det jag väljer. Usch. jag mår lite dåligt över att det bara är 15 dagar kvar..





Förresten så önskar jag er som gör högskoleprovet ett stort jäkla lycka till :)

Slipar CV

Alltså. När jag sparade mitt CV så blev det något jävligt fel.. står bara ÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿ¨i mitt fina dokument =(.. Så nu sitter jag och arbetar lite med det.. Imorgon har jag tidigt möte men ah dunno kommer nog inte skriva klart det tills dess... Ni får en fin liten dikt här istället :)




Och för er som inte gillar touchie saker som denna fina dikt (som inte jag skrivit) kan istället få ett skämt som piggar upp :)

"Vad är likheten med att ha sex med en thailändare och hoppa bungyjump?"














 "spricker gummit är du död"


<3 awesome hahaha


Hazle has arrived

Happ. Hasse är här nu :D men eftersom klockan är mycket och jag ska upp tidigt imorgon så får det här bli mitt sista inlägg och jag lär inte umgås så mycket med hasse ikväll ändå tyvärr.. Men ah.. tänkte bara skriva det.. Imorgon blir det AMA möte, möte med Peter och sen träffa sarah och dra på stan.. hon råkade sova hela dagen idag så vi ändrade om planerna :) Nu ska jag iallafall upp en liten stund och umgås med min familj sen ska jag sova.. Hoppas ni sover gott inatt!


Jossan made my evening!

Heh. Tryckte upp firefox precis och där var jag inne på facebook. Då hade jossan skrivit till mig :D Zoomade up nätsidan och printscreenade sen, hoppas ni ser ;D



"maaah.. du har ju fan en as fin liten rumpa :D !! (Y) (Y)"

hahahah FA NVAD SÖT DU ÄR! tack :D Jag gillar din rumpa också! men framförallt ditt hår..
Anyway varför fick du för dig att säga det bara sådär? Är det för min förra "dagens outfit"? XD





Förövrigt så blir kvällen bara bättre! Det blir snart lasagne OCH !!! hasse kommer inom 20 minuter :D underbart! skriver senare men vet inte riktigt när

Fuskpälsrock att ge bort!

Hejhopp! här har ni en video på vad jag håller på med och har hållt på med i några timmar.. Videon är tyvärr lite mörk




I slutet av videon visar jag en svart fuskpälsjacka/rock som är skitstor för mig. Videon på den blev lite fucked up så tog några foton också..Någon som vill ha den ? varsågod!











Orkade inte anstränga mig att se glad/pigg/snygg ut.. haha sorries.. men tänk på KLÄDERSPLAGGET, inte mig :)

TOO MUCH STUDIES :|

Usch känner mig som den här stackars kissen.




Haha. Seriöst. Jag har letat utbildningar nu i några dagar. Det finns SÅ JÄVLA MYCKET. Jag dör. =( än så länge så känns fortfarande den treåriga biologiutbildningen bäst som jag hittat men dunno to be honest..
IMorgon kommer jag missa min sjukgymnastik för jag har möte hos AMA igen. Stör mig som fan på att dom tycker att jag ska hoppa över gympan bara för att jag ska vara där. Men är jag inte där så får jag inte försörjningsstöd. jävligt ... orättvist. Jag vill ha min hälsa före pengar men får jag inte pengar kan jag ju inte ta hand om min hälsa alls p.g.a. busskortskostnader och mediciner ... sjukt jävla drygt.

Nu ska jag fortsätta leta efter något intressant i alla kataloger :) Gått igenom några stycken nu, känns bra!

Woops!

Happ. Blev en timmes sömn istället för en halvtimme.. heh. Nu ska jag bara göra saker som inte har något med datorn att göra så jag skriver senare ikväll. Är det inte gött btw att det är precis lika ljust nu som vid tio i morse? underbart!


Från topp till tå på Camilla

Jadu.. Jag vet ju att folk faktiskt uppskattar när man lägger upp "dagens outfits" så jag kör på det idag.. Kanske inte är så kul för typ mc, jossan osv att läsa om mina spel och hur jag äger (suger.. haha..) på det.. Såååå for all da peepz som är intresserade av kläder.. Det här blev min matchning idag


Okej. Tröjan ärvd. Förmodligen från min kusin. Tights köpta på gran canaria.. xD

Sen tog jag en bild i sängen i morse när solen lös så fint <3 Är helt nyvaken haha..



Mitt stackars finger =(

Aj...>.< jag har fått en blodutgjutelse..tror blodtanten nuddade en nerv eller så.. Gör asont plus att det har blivit en stor kula med blod och sr ut som ett blåmärke.. grose.. fick ingen perfekt macro på bilden så blev inte jätte tydligt..



ska nog ta en tupplur i 30mins eller så.. känner att jag behöver det.. har fortfarande ont i huvudet och är snurrig..

Home sweet home!

Hejhopp! jag är hemma nu..Tog blodprov och sen åkte jag och pappa snabbt till dressman och handlade tre par nya jeans till honom..  :)
Efter det så var det möte på arbetsförmedlingen. Gick bra. Inget nytt.. Ganska värdelöst om jag ska vara ärlig haha, vi bestämde bara att jag skulle fortsätta som jag gjorde.....

och sen vandrade jag iväg till farmor som bor nära mitt i stan:) Där väntade pappa och hundarna.. Jag fick inte tag i Sarah så jag åkte hem med pappa istället för att gå på stan.. Undra vad som hänt? Hoppas hon bara sover så inget jobbigt har hänt...

Eh.. ah..sen kom jag hem helt enkelt hahah.. inte mycket mer att berätta.. jag ska kolla lite utbildningar nu :) vid 17 ska jag börja fixa garderoben igen också.. eller så gör jag det först? aff.. vi får se :D

Underbart väder är det iallafall.. Tyvärr är jag väldigt snurrig och utmattad /nedstämd idag trots allt fint med världen... jag tror det beror på medicinen... Känner mig dåsig och så snurrar det lätt i skallen på mig... dumt..><



Haha just ja! på tal om problem med medicineringen osv.. Jag tog ju blodprov för att se hur waranvärdet ligger.. HELVETE vad det blödde .. hahaha blodet var typ som vatten.. helt galet.. Tanten som tog provet på mig fick massor på händerna och sen droppade det på hennes vita byxor också.. stackaren.. Men hon sa att hon iallafall inte trodde att jag hade AIDS så det spelade inte så stor roll ;)

det har förresten fortfarande inte slutat blöda i fingret på mig.. jag tog provet typ 12.30.. hahah..galet.

Blodprovstagning

Drar strax iväg med pappa så jag vet inte alls när jag skriver igen men jag har snart fixat klart med garderoben dock, så det är ju nice ;D
Euhm..Jag borde städa mitt rum.. och bädda min säng.. får skriva upp det som aktivitet imorgon tror jag.. haha.. katastrof.

Hursomhelst.. När jag kommer hem efter stan så blir det lite bloggning, lite gaming och leta utbildningar. PLus att hasse kommer i kväll så det lär ju bli lite chilltime med familjen också :)


Goodmorning people! ;D

åååååh WAOW :D Vädret är underbart! Jag vaknade innan klockan ringde och kände faktiskt inte "fan vad värdelöst att gå upp" som jag gjort länge nu.. Pepp! :D
Jag har massor att göra idag på morgonen/dagen så kanske inte skriver allt för mycket innan ikväll..
Vid 12 ska pappa skjutsa iväg mig till sjukhuset för att ta blodprov som vanligt.. och efter det så släpper han mig i stan vid arbetsförmedlingen.. Har möte där vi 13..
Innan klockan blir 12 ska jag dock fixa min garderob och fixa iordning mig själv.



Efter AF blir det mys på stan med Sarah :D Vi ska väl mest fika och glo i butiker^^
Ska inte ha med mig cash. För jag vill verkligen inte slösa pengar på kläder just nu när jag har så jävla mycket. En fika dock går bra :)


Alltså. ÅÅÅH! Solen skiner rakt i ansiktet och värmer upp hela mig <3 så underbaaaaaart!

Såhär bildades Slitz

HAh. Seriöst vad ballt.
LÄS artikeln :D Inte alls lång. HAHA. fett ballt.

Nu ska jag sova. Nighty <3


Och så trillar man inte på något helt annat...

Vad är det med internet? Får en alltid in på något annat spår än vad man tänkt sig... Sitter just nu och läser igenom ett flashforum och jag kan inte med ord beskriva hur otroligt bra thåström är när jag tänker igenom hans texter nu.. Fyfan. <3


Från senaste spelningen jag var på .

Alltså. Fan. Så bra så bra så bra.
Forumet var detta btw


"Våra drömmar rinner genom flaskornas hals, centilitrar vackra som tonerna i en gråtande vals"

"Jag har skurit av min tunga, ni skulle endå aldrig förstå"

"Alla vackra rosor är våta, av blodet från ert heliga korståg"

"Här dansar oskulden som gnistrande guld
bland trasiga hjärtan dränkta i skuld.."

"Jag önskar dig allt vackert för du är det bästa som jag vet"

"Jag klipper ut alla stjärnor från himmlens pappersvall och lägger dom i en liten blå ask"

"Han sätter på videon istället för mig,
hennes tårar fryser till is"

osv osv osv <3

640 City Red Isadora.

Sitter och fixar naglarna nu.. blir rött igen, orkar inte ta bort det gamla så kladdar bara över.. hahaha.. JA JAG ÄR fucking laaat klaga inte. lacket som jag använder har jag fått av Kirsty.. Det är pretty awesome för det är skitsnygg färg, quick dry och extra longlasting SAMT att det är en bredare borste än normalt, vilket jag älskar så slipper man sitta och peta och pilla utan bara dra typ två drag med penseln sen äre klart.. sköönt..



Ska dra igång ett HoN game snart efter att naglarna blivit klara, sen ska jag sooova. Mycket att göra imon.. får se om jag skriver igen... Annars sovgott! :)

Soptunna

Eh. Jag brukar kalla min hund soptunna för hon äter allting bara pang boom. Men just nu känner jag mig som en soptunna. Har ätit upp popcornen redan. En hel jävla påse. Jag behöver söka hjälp.

Och så blev jag ju självklart supertörstig av allt salt..Blir nog lite cola trots allt.. (A) . AAH CRAP! har glömt min medicin kom jag på..får väl ta vatten då ^^ haha.. cola + piller är ingen bra kombo imo..


men ah..tänkte skriva klart först.. jag har hittat några utbildningar i göteborg, linköping och lund idag som är intressanta... jobbigt. Ingen är såndär pang boom perfect match, men en i lkpg är nära "perfect match" men ..still. vetifan. Nu tänker jag på staden igen. . afffffffffffffffffff . vill inte>< får prata med amanda om det är bra eller inte. för det känns verkligen..kasst..


Popcorn

Sitter här, ganska hypad.. Vet inte varför..har väl smällt i mig för mycket socker förmodligen.. sitter iaf med popcorn nu (kryddade med aromat + salt) och läser igenom kataloger :) blir lite mer gaming sen förmodligen..

Imon blir en jobbig dag.. eller nej. men aktiv! :D
Ska först ta blodprov, sen till arbetsförmedlingen sen ska jag träffa sarah och efter det, på kvällen, så ska jag träna 1h.

Hah. INsåg precis varför jag var hypad.. Kantarelle med rymdkraft var ju igång på spotify xD


Känner mig ultimat fet när jag sitter och äter en helt jävla popcornpåse by myself...aja, bara hoppas att de har högt kaloriantal eftersom dietisten sa "mindre socker, mer kalorier. Inte kalorier från colan med andra ord..."



Haha. Aj min lilla mage <3

hahahah nu har jag suttit här i snart en timme och letat failvideos på tuben.. hahah jag älskar det! :D

http://www.youtube.com/watch?v=Ig6WZMR1EVw

Finns massor med andra men där har ni en med dessutom tre andra failvideos länkade i bilden. haha. fyfan vad epic det är med fails ibland <3

Anyway jag ska snart ut med hundarna och sen ska jag spela lite HoN igen tror jag.. Jag failade förrut, vi spelade inte ens klart matchen utan voteade för att vi sög. Dog iofs inte flest gånger .två personer dog fler gånger än mig (H) haha. men aja...vet iallafall att electrician gubben inte var något för mig..


Paus!

Sist jag skrev så var det för jag gick iväg på toan sen kom jag hit och hade tappat fokus på vad jag gjorde (letade utbildningar).. nu har jag letat i en hel katalog plus 2/3 av den tjockaste jag har.. så nu tänker jag ta en paus och spela lite HoN. Wish me GL ;D för jag behöver det garanterat.


Den katalogen jag precis läste ur är från GBG uni. Fanns mycket intressant, men inget som direkt bara PANG BOOM JA!
Bruno mars btw <3 omg. hahaha sitter och lyssnar på hans album om och om igen. Underbara rööööst! Fina låtar, toppen musik ;D

Imorgon kommer Hasse :D Awesome! fast han kommer sent men ändå.. nice!
Aja! lite HoN nu, får se hur det går :) Uppdaterar nog innan jag börjar läsa igen..

Betyg, J-tal och meritpoäng

Eh. Jag letar utbildningar, som jag gjort hela dagen. Har hittat några intressanta. Men fortfarande alltid något som stör mig ..t.ex. är de flesta bara tre år-.-
Aja iallafall.. Letade fram mina betygspapper.. Inte dom äkta, utan en kopia.. De äkta med stämpel och allt är nerpackade i någon flyttlåda..
Jag läste 2800poäng istället för 2500.. Tog bort 200 poäng ur linjen tror jag också att jag gjorde.. Vet iallafall att jag tog bort franska steg fyra på 100poäng. Fyfan.

men ah iaf..Jag har tre st kurser med G i betyg som ger 350poäng.
Sen har jag 850 MVG poäng (11kurser) och resten (1600poäng->18 kurser) VGpoäng.
Det låter som det är ganska bra. Men seriöst så blir det inte så jävla mycket i Jtal/snitt ändå... får typ 16 eller något sånt där.. sen har vi ju meriter nu för tiden med (men dom ska väl ta bort det igen??) då jag kommer upp i 18,5 men .. wtf?! 16 låter typ.. Sjukt.. lite? o.0

16 är väl typ alla vg? eller 15 ? o.0 ahhh skitsamma låter iaf väldigt lite om man tänker att 20 är max. Fast nu är det ju 22.5. aja skitsamma jag tänkte bara lite för mycket. 16 låter så lite när man ser hur fint mitt betygspapper ser ut =(
Nu har jag inte riktigt räknat ihop exakt vad mitt jtal är, men jag har för mig att det låg på 16 komma något...Det låter...lite om man bara har 3kurser med g i.. aja ska sluta analysera sånt nu, ska fortsätta leta utbildningar :)

Bild från google.
Leo är duktig ;D Fast han inte ens läste ett helt betyg (2500p) o.0

Halloween?

Heh. Tittade igenom lite bildmappar (som jag fortfarande inte rensat klart sen jag rensade hela datorn. Jag rensade så halva hdisken blev tom. nu är den snart full igen. Drygt.)

men anyway. Hittade halloweenbilder i d/bilder/festbilder/halloween och så insåg jag.. herregud? Vad tiden går fort...
Känns som igår när jag travade iväg till MC tvärs över korsningen i min nya klänning och var utklädd till...? "fin dam ???" ihop med Kirsty som var här då och klädde ut sig till Dita von teese.

Men det är fan 2007. Det är snart 4 år sen? o.0
Aja.. Ni får en bild på mina costumes varje år iallafall..Tänkte att det kunde vara kul att se :) Sist, 2010, klädde jag inte ut mig p.g.a de flesta kläderna gjorde ont att ha mot ärret..



Nallo som pirat, MC som lyxprostituerad & Jag som "fin dam" år 2007


Amanda som zombie tror jag, jag som geisha och Elena som devil
Tycker det är synd att den klänningen är så jävla liten. År 2008


År 2009. AHlen där bak som fransman och jag som vampyr



Jag som.. mig.. ;D och oliwer där bak som en väldigt oseriös htler obviously <3

Egoboost

Happ. Idag känner jag mig både snygg(trots slackerkläderna..), smart och duktig.. Jag gillart!
Så för att boosta mig själv ännu mer så tittar jag på alla mina bilder. Haha. Fan vad snygg jag är (H).

Men inte att förglömma är min vänlighet. Den slår allt vad sexighet står för. Ah. Fan. HAHA jag är pretty awesome. Snäll, snygg och smart ;D




FÖrövrigt så har jag satt mig i bostadskö på typ alla städer förrutom Lund, stockholm, kalmar och växsjö.
Sthlm och lund mest för att det inte är någon ide. Hittar jag något jag vill läsa där så kommer jag inte få en lägenhet endå, så då behöver jag inte göra mig besväret.
Kalmar och växsjö håller jag just nu på med men är inte riktigt klar...
Eh.. ja.. what else? Jag kollar på VHS.se's statistik.. Intagningspoängen där, meeeen tittar inte på poängen utan mest på ifall jag hittar någon linje jag inte sett förrut.
Hittade en asball pilotutbildning som såklart var nerlagd. Men aja.. Inte direkt för jag vill bli pilot, men tyckte det lät intressant så jag tittade på vad det egentligen var.. :)

Btw en sak ni borde göra varje kväll innan ni lägger er. Kom på tre bra saker med er själva. Gör det i en, två veckor och säg aldrig samma sak två gånger.. Man hittar rätt mycket om man faktiskt försöker ;)




min första macaroon

Seriöst. Det var inte ens gott. Sicken besvikelse. Köpte en sån där mini macaroon. Med smak av hallon. Smakade endast mandel typ och överdrivet mycket socker. Säger inte att den var FÖR SÖT. men den var verkligen....söt...
Och mandelsmak. nej =( sorries. förväntade mig godare men icke..


GBG Uni spotify reklam

Hah. höll på att skita ner mig nyss.
Min asbraiga låt som var igång tog precis slut och jag hade ganska hög volym. RÄTT som det var så säger någon "CAMILLA, Vart tog du vägen?!" Jag tänkte bara "what? har jag haft igång skype?! har folk hört mig sjunga?!?!?!" men Nej. det var inte så. herregud hahaha.
Det var göteborgs universitetets högskolereklam på spotify.. hahaha.. usch. Jag fick en minor chock.


Tänkt till

Uff. Nu har jag tänkt. Och jag har insett något som är ganska uppenbart för de flesta.
jag letar utbildning. Inte "vart det är roligast att bo".. Jag har alltid velat läsa i Lund. Men fuck det?
Handlar inte om vart jag läser. Sen vill jag ha en lägenhet också. vilket är fett omöjligt i lund. Såå. Nu har jag bestämt mig. Så fort jag hittar en utbildning som verkar rolig så ska jag söka den oavsett vart den ligger.
Sen ska jag också leta efter jobb som verkar roliga, se vilken utbildning som krävs, söka den oavsett vilken stad den finns i.

Men en lägenhet är fan ett måste för mig. Kan inte ens för en sekund tänka mig att bo med random folk. Fyfan.. Människor + Camilla = does not compute.

Så okej. Börjar helt enkelt med att skriva in mig på bostadsköer i alla städer jag kan komma på där de har högskolor som är något att ha.
Jönköping, Göteborg, Linköping, Växjö, Kalmar, Halmstad, Uppsala, Stockholm (iofs lägenhetsbrist som Lund, så.. lär ju inte bli sthlm), Karlskrona ( står redan i kö) och Lund som också är fucking omöjligt.. men ja...

Sen letar jag efter något som verkar kul, skiter i vart fan det ligger och läser in mig mer om programmet. Om jag fortfarande tycker det verkar kul: go for it!


Hah. Hittade en söt bild på Ebba som valp.. så den får åka upp här :)







Nyduschad - från topp till tå på Camilla

Hejhopp! idag blir det slackerpants och slappartröja..ska endå bara rensa garderoben och leta utbildningar... Tog det som låg överst i garderoben.. Favvo mjukisbyxorna och min awesome "fuckers league" tröja <3
Jag tycker tröjan är fruktansvärt rolig.. Innan använde jag den som vanlig tröja och inte slappargrejer.. Då tittade folk så dumt så jag började garva rakt ut flera gånger.. Nu har den legat i garderoben aslänge utan att bli använd så idag fick det vara dags :)



Ansiktet kom inte med idag.. Men skitsamma, handlar ju om kläderna :)
Om ni vill få en riktig sån där "dagens outfit" så ska jag ju säga vart kläderna kommer från.
Byxorna köpta på Century 21 i New York
Tröjan ärvd
blir inte så kul för er >.<
äsch! skitsamma varsågoda istället ;D

Segstartad

Uuuufft! hatar när jag är såhär seg på morgonen.. Ska iallafall slänga mig i duschen snart. Avskyr.. vill inte. men måste. och sen ska jag leta jobb / utbildningar hela dagen typ. Och verkligen göra det bra idag. Igår blev det lite flummigt.. Kommer nog inte sitta här vid datorn så mycket, utan det blir väl mest katalogerna som jag har..


Dagen startas med lite Syster Sol..
Vet inte när jag skriver igen men jag hoppas att det inte blir på ett tag, för om jag skriver snart igen så har jag fastnat vid datorn. Men jag har disciplin. Imma show ya! haha.. Så.. vi får väl se när jag uppdaterar igen.

59 besökare. 175 sidvisningar

Eh. Say Whaaat?. Trevligt med allt nytt folk. Igår tittade nästan sextio olika personer in på min blogg. Säger bara what. the. fuck? Men nice!
och sen har jag faktikst inte mycket mer att säga ;) HAHAHA. Så sovgott fina människor! Om ni är fina människor. Annars får ni väl kanske sova gott ändå, men ta inte åt er av de sista orden :)




Varsågoda.


Åh så längesen!

Miiiwh! sexiga sid. Varför tycker jag han är så snygg ? han är ju fullständigt skabbig egentligen..
men ah.. Blev en del sex pistols ikväll ;D



Hursomhelst.. idag skriver jag inte mer...Hoppas ni sover gott :)

Murp - what is that? o.0

Ny dag, nya blogginlägg? ;D
Jag ska strax hoppa i sängs..
Tänkte bara förklara för er ett ord som jag använder nu för tiden.. Tror jag har skrivit det i bloggen några gånger utan att tänka mig för...
ordet Murp.
Vad är då murp?
Tänk såhär.. Finns det något svenskt ord för "makes no sence"?
Och Mr.smartass Ahlen vet ju säkert redan att det finns ett ord... typ Semantik fel. men. Nej. Man använder inte det. Murp låter bättre och fungerar jättebra.
Sååå. Nästa gång ni inte vill blanda in engelska mitt i er fina svenska då ni ska säga "make no sence" så säg murp. det låter fint och passar perfekt!



Meningar detta går att appliceras i är t.ex.
"men det där murpar"
"men du murpar"
"murp"

Use it mothafackas!
Jag promotar ordet för det är faktiskt riktigt användbart! :D


FÖRÖVRIGT får jag INTE GLÖMMA att skriva upp
FEMTE I FJÄRDE!!!! JOBBMÖTE AMA - SYON!!! 14.00
Så detta får stå här tills jag skriver upp det på kylskåpslappen imon..

Att hitta gamla saker

hah.På tal om att hitta gamla minnesvärda saker som t.ex. bilden när det var öppet hus och jag var fem år..  Där jag hittade fotot på mig som femåring hittade jag lite andra roliga saker också.



Mina sjukhusband från varje operation.
Den som jag håller i är från min tredje operation, första gången dom gick in framifrån. De trådarna som ligger där i är pacemakertrådarna som mamma sparade.. Creepy men lite intressant.



I högen hittade jag också lite andra intressanta saker som t.ex. bilder som doktorerna målat för att försöka få mina föräldrar att fatta vad felet var..
Sen hittade jag massor med olika "välkomst papper" samt närings-kontrollspapper.



Hade massor med sånna här.. Detta är en avdelning där jag och mamma var väldigt ofta.. Man fick ett sånt papper och sen fick man söta små klistermärken för varje sak man klarade av duktigt typ..t.ex. såhär såg det ut



eller såhär



men det roligaste var ändå mina näringskontrollpapper.
Vet inte om ni minns det men innan min sista operation så skrev jag lite om de tidigare operationerna och då skrev jag att cocacola, isglass och saft samt choklad kan rädda liv.. Haha. det var iprincip det enda jag åt när jag låg inne på sjukhuset..



Random inlägg

Kollade igenom kameran och insåg att jag ville skriva om lite olika saker, så får bli väldigt blandat inlägg nu haha..
Först och främst. Jag har ÄNTLIGEN foton på våran jävla båt som jag har lovat amanda att visa någon jävla gång hahaha.. tror iofs inte hon läser min blogg? men aja kanske...


Fortfarande inte klart renoverad. Men den är så fin =( synd att vi inte gjorde klart den..

Sen har jag återigen ett issue med kläder.
Jag har fått ärva en pälsmössa.. förmodligen kanin sa pappa. vet inte om jag vill använda den? =( det är ffs päls. Men samtidigt så är det viktigt att päls går i arv så man slipper slakta mer och mer.. MEN still. inte okej? eller? Har ju en annan mössa men inte så varm.. men eh. jag vet inte =( Såhär ser den iallafall ut








Seeeen sista saken.. haha. Ni vet ju att jag har skrivit om att jag och pappa brukar ha konstiga saker för oss och plocka upp saker utifrån som vi hittar.. bl.a. dom där stenarna och "legobitarna" som pappa gett mig. För någon dag sen så kom han till mig och sa "MILLA jag har hittat en till sak!!" så höll han upp en tom CDskiva till mig, trodde jag. Det var baksidan på skivan han höll upp.
Sen tog jag den, vände den och tittade skumt och tänkte "vafan?!" samtidigt som pappa började asgarva.
Detta var på cdskivan han hittade:


Jag som femåring

Hah AWW :D tittade igenom lite sparade tidningsutklipp och hittade ett på mig..
Här har ni mig som femåring ;D


Jag älskade de där jurassic park jeansen <3


Här har ni hela tidningsbilden hah. Det är pappa + skolans rektor där bak
och sen är det jag, Robin (hasses och klas bästa vän), Hasse och Klas :) SÖTA!
Fan vad söta alla vi tre var som små.. hahah


alltså .. folk =(

AAAARgh. jag är 20. När jag var TOLV så brukade man dagligen få mail från perversa jävla gubbar (kanske inte var gubbar.. kanske bara var någon failad 22åring eller liknande men still) och nu när jag är 20 så förväntar man sig inte sånt här. Menar.. Är det inte fruktansvärt pinsamt? En 12åring kanske inte kan försvara sig på ett moget sätt. men att skriva till en random 20åring är ju bara.... illa.


Hursomhelst.. Loggade in på bilddagboken och hittade det här. What the fuck liksom? Finns säkert forum för fotfetischer sååå vafan i helvete raggar snubben/bruden på bilddagboken för?..



"tja fan va du va söt!
så har är de, ja har fotfetisch vilket innebär att ja älskar o gulla me fina fötter!
så nu undrar jag om du har fina fötter som gillar o bli gullade med!
men främst av allt undrar jag va tycker du om dina fötter?"

SÄG WHAT?! idioter.
och fötter. Vem fan gillar fötter? aja.. fint han/hon har hittat sin grej..men. inte okej. alls.

kanske sista uppdateringen för dagen

Jag hoppas att jag kan göra er glada och skriva en gång till idag, eller fler gånger. Men ska försöka hålla mig här ifrån bloggen ett tag.
har fortfarande en hel del kvar att göra..
Nu tänkte jag hoppa in i duschen, sen fixa naglarna.. så då har jag liksom tagit tag i starten.. Sen efter det blir det återigen att titta igenom utbildningskataloger och... LOL. vet ni vilken låt som gick igång JUST Nu när jag har lite panik över min framtidssituation? "vad vill du bli" med Ebba grön. Haha.
Anyway..
Dusch, fixa naglar, registrera mig på bemanningsföretag och leta utbildningar och sen lite spel tror jag också.. Nice nice..

Fittpebble.

Kommentarssvar!

Har länge velat göra någon sån där fin liten bild med texten "Comments" i någon snirklig jävla stil och ha här på bloggen i silverfärg ish MEeeeen jag kan inte sånt där. SÅ ni får nöja er med denna fina vanliga kursiva stilen

Comments
HAHA. AJa. Skitsamma. Har inte svarat på kommentarer på ett tag så nu när de trillat in så tänkte jag svara :)
Ni får iallafall en random bild som vanligt :)


jag hoppas du dör riktigt jävla gammal mr awesome <3

Elena om Resultatet:
hahahahah innan ja såg den kommentaren om att inte skratta åt präst osv så tänkte jag reta dig för det (A)... du passar ju perfekt som präst du som är så troende, drömyrket är hittat sluta noja nu !!!:O :O

Svar: HAHAHA Sååå jävla självklart ;) din lilla tönt! hahahahaha... Japp, verkligen drömyrket.. Jag hade nog svurit för mycket, dont you think ?;)

Merima om Resultatet:
har de inte förlängt utbildningen till 4 år? antingen det eller så ska de göra det. och jag förstår din tankegång med att du vill ha något rejält på fem år, men det blir svårt med socionomutbildningen då den är så sjukt bred. du kan ju forska vidare inom socialt arbete, om det är det du syftar på. och det finns ju andra utbildningar i anslutning till det, det är inte så att du går 3,5/4 år och sedan är färdig. det blir man aldrig. jag ska t.ex. gå någon kurs (som inte har med skolan att göra) hos en familjekurator, det finns en steg 1-utbildning om man vill bli psykoterapeut och då lovar jag dig att man är nöjd med längden på socionomutbildningen. bara så att du vet!

Svar: har dom? Nice isåfall! :D Allvarligt ? o.0 WAOW :D alltså Merima jag verkligen uppskattar att du skriver allt om linjen för man vet verkligen så JÄVLA lite. står ju ingenting i katalogerna om vidareutbildning direkt.. Jadu.. coolt! men är det svårt? Nu menar jag inte ur ditt perspektiv eftersom du är pretty smart.. Men är det mycket psykologiböcker på engelska osv? o.0 Eller ah alltså.. helt enkelt: är det svårt om man vill läsa vidare efter socionomutbildningen?

viktoria "bäst i världen" mars carlson om Gothenburg:
JAAAAAG VILL GÅ!!!!!!
vi kan gå tillsammans! man mosas ju inte om man inte står längst fram. man kan stå nånstans i mitten, liksom.

Svar: JA! ASBRA mc! Kan du fucking logga in på msn nån gång så man kan planera också? XDDD puss <3

Wiktor om En sak jag hatar.:
lololololol

Svar: Fu.

Ahlen om Det där med facerape..:
Poängen är att göra det med finess, och hålla det på en lagom elak nivå. Ganska svårt att lyckas bra. Att bara skriva "höhö, gillar kuk" och så vidare är bara tråkigt och omoget (ja, jag gjorde det visserligen i början för så där ett och ett halvt år sedan när jag inledde min facerapekarriär, men tröttnade relativt snabbt). Skriva något elakt och svårreparerbart så som du beskrev är självklart inte okej heller. EN perfekt ska vara pinsam för den drabbade, det vill säga att den ska vara så pass väl utförd att folk faktiskt kan tro att det är på riktigt. Jag diskuterar gärna mer om det här med dig någon gång, för tar jag allt jag har att säga blir det en lång kommentar. Det finns mycket att ta upp angående denna ädla konstform!

Svar: Jag håller verkligen med dig! :D Du har koll :D Och jag vill också disskutera vidare ;D haha
 


Internetshopping!

Hey ho! Tänkte att jag skulle köpa bikinin som jag tittat efter så länge nu.. Meeeeen.. istället hittade jag en BH som var awesome.. som jag kanske hellre vill ha? Kan ju iofs köpa båda två men... känns... nej =( gillar inte att slösa pengar på något man kan få ärva..Nu menar jag ju inte att jag kan få ärva Victoria secret underkläder hahahaha men ja, ni förstår min poäng.. Kläder känns värdelöst att slösa cash på.. men samtidigt vill jag vääääldigt gärna ha dom....
Tror jag ska fundera ett tag till, eller vad tycker ni? MC, du har ingen talan. Du vill alltid handla för du har mentala shoppingissues... <3
Ni som har en lite mer sund syn på shopping får gärna uttala er^^

457 kr för bikinin, både över och underdel


Eller 541 kr för en väldigt exklusiv BH som är ny på deras hemsida...



Urgh. Eller så skiter jag i det? hatar att bestämma mig om kläder seriöst. Värdelöst -.-'

S Club 7!

IIWH :D jag var ute och busade lite med hundarna i parken för det var så fint väder (och för att jag skulle skjuta upp alla tråkiga saker ;)) och så gick "Bring it all back" med S club 7 igång på min ipod. HERREGUD vad längesen <3 underbara lååååt!


DONT STOP NEVER GIVE UP! HOLD UR HEAD HIGH AND REACH THE TOP! LALALA! <3



Jag uppmanar er att dra igång den på spotify för fan vad peppad man blir av alla nostalgipoäng och låttexten. haha <3 nu ska jag dra igång igen med viktigheter!

Resultatet

Det här blev de yrken som passar mig utefter några svar på vad jag gillar..

   Läraryrken 
   Specialpedagog 
   Församlingspedagog 
   Cirkelledare 
   Kurator 
   Psykiatrisjuksköterska 
   Gymnasielärare i allmänna ämnen 
   Modersmålslärare 
   Psykolog 
   Familjerådgivare 
   Socialsekreterare 
   Frivårdsinspektör 
   Dietist 
   Biståndsbedömare 
   Föreningskonsulent 
   Hotellreceptionist 
   Studie- och yrkesvägledare 
   Präst och pastor 
   Konsumentvägledare 
   Behandlingsassistent 
   Ombudsman 
   Trafiklärare 
   Inkassohandläggare 
   Juristyrken 
   Musiklärare 


Efter att jag svarat på inte bara vad jag gillar,utan vad jag faktiskt också är bra på .. Så blev resultatet detta

  Frivårdsinspektör   
  Läraryrken   
  Församlingspedagog   
  Cirkelledare   
  Kurator   
  Psykiatrisjuksköterska   
  Psykolog   
  Familjerådgivare   
  Dietist   
  Föreningskonsulent   
  Studie- och yrkesvägledare   
  Präst och pastor   
  Konsumentvägledare   
  Ombudsman   
  Inkassohandläggare   
  Specialpedagog   
  Gymnasielärare i allmänna ämnen   
  Modersmålslärare   
  Socialsekreterare   
  Biståndsbedömare   
  Hotellreceptionist   
  Behandlingsassistent   
  Trafiklärare   
  Juristyrken   
  Musiklärare




De flesta av dessa yrken kräver socionomutbildning. Vilket är fett nice eftersom jag funderar så mycket på det. MEN JAG har fett problem med en sak. Det är bara 3.5 år. vill läsa 5 år, då jag känner att det är mer säkert att jag får ett jobb då.. wtf. jag har issues.. nu ska jag forstätta leta efter min framtid ;)





Och skratta inte åt att präst, försmalingspedagog och sånt trams passar mig =(

Veckans planer

Uuufft jag har så sjukt mycket att tänka på. Mammas flytt, min framtid med skola & lägenhet osv, körkort, ha hand om vardagsgrejer som t.ex. städa och fixa mat osvosv, sjukhusgrejerna ooooch socialen/arbetsförmedlingens aktiviteter...
Aaja..

Nu i veckan har jag en del att göra .. Än så länge ser det ut såhär

Måndag
Gör karriärpaketet (något på nätet som ska hjälpa mig att vägleda mig till vilka yrken som passar mig)
Rensa garderob
Sök jobb
Duscha
Fixa naglarna
Registrera dig på bemanningsföretag
Leta utbildningar
HoN/blogg osv

Tisdag
Arbetsmarknadsavdelningsmöte
Leta utbildningar

Onsdag
Blodprov
Arbetsförmedlingen kl 13.00
Sarah kl 14.30
Leta utbildningar
Läs körkortsteori

Torsdag
Gym
Möte med Peter 15.00
Leta utbildningar

Fredag
Mamma flyttar.
Socmöte 10.15.

Lördag
Flytta ut mamma

Söndag
Flytta ut mamma

Alla dagar förrutom måndag är bara halvplanerade. Har ju alltid småfix att göra som kommer imellan..
Aja... nu ska jag göra det här karriärspaketet och se vad jag får för resultat :) Ni kanske får lite insyn i mitt resultat också .. Hoppas att jag blir inspirerad! :D


Oh, laddergoat, you're so random!

Hejhopp! precis som så random som rubriken kommer mitt inlägg vara förmodligen. Jag har ingen aning om vad jag ska skriva om haha.. Mitt hår är helt fucked up .. somnade nyss med blött hår och en toffs så det ser lite miffo ut.. Ska ta och planera upp min vecka nu och fixa iordning massor med saker nu..


Imorse vare skitkasst väder men nu är det fan perfekt jävla väder. Varför ska jag vara inne hela dagen för ?
 =( Dumt!




Gothen morgen!

Vet ni vad jag startar min morgon med? AWWW! Ted gärdestad - för kärlekens skull <3 HAHA. Oliver länkade den igår och den hade jag kvar som länk på explorer haha så det fick bli den :)

Klockan 8.13 går min buss så jag har typ 20min på mig att fixa mig.. så kan inte skriva så mycket just nu ^^ Men tänkte bara önska er en god morgon.
Åh. Attans. Varför är vädret så dåligt? =( Det är inte alls kul...


Jag fattar inte... ?

Alltså. Vad är det med folk och vara rädd för saker? Seriöst. Jag har vart så himmla modig. Med så himmla mycket. Och även så helt otänkbara saker som att cutta upp hela bröstkorgen..



Men ändå kan jag inte ta mig i kragen och fucking försöka våga? o0 Jävla fjantar. Ni, och jag, borde bara ta och göra något ni inte riktigt vågar. Bara GÖRA det. Sådär bara NU.

Man ska ta chanser och risker i livet .Right?







Och Jag är rädd för vatten. Vem FAN bryr sig om lite fjantigt vatten egentligen? Kan jag inte bara vara modig och JUST DO IT?... äsch. Förstår inte. varför blir saker så mycket värre bara för man är lite rädd för det? ...Konstigt. Om alla andra klarar det, varför skulle inte man själv göra det..?
Jag vill veta hur hjärnan fungerar. Fullt ut. hade vart så jävla imba. Fast fan vilket powerfull weapon.. usch.. Aja.
Nu ska jag gå och doppa ansiktet, för att jag vågar. och jag är modig. Sen ska jag blogga igen..
NE FAN TA MIG. Borde nana. Men istället sitter jag uppe med fina Bruno..
Talking to the mooooooon!

Okej. Bay. Doppa ansiktet i handfatet och sen borsta tänderna osv... kanske bloggar igen. dunno^^

Eller inte. . ?

Nej. Blir ingen sömn än.. Jag .. sitter och lyssnar på Tracy Chapman - fast car. Vilket påminner mig om min goda vän Emma. Jag blir.. i en mysig stämning..


och jag tänker..inatt tänker jag massor .. men på vad? alltså. .vet inte exakt. Jag tänker på mig själv.. hur jag är som person. Och att jag gillar mig väldigt mycket. men varför? Och VARFÖR gillar folk mig? seriöst SÅ jävla.....kul är jag inte..men jag har andra bra attribut såklart än just rolig. men samtidigt så gillar jag själv min otroligt sämpiga humor.. HAHA. ne usch. Tänk om det fanns fler snälla människor. jag hade blivit glad då :)

hah. bara en tanke jag precis kom på.. Min vän, josefin, skrev precis till mig om att hon läste bloggen och inlägget om barbiesarna.. (barbiesarna.. haha. gulligt "ord") och så sa hon att hon och beatrice aaaalltid lekte med det när dom var små och att jossan älskar barbie osv och att hon är snygg. Men just det där med att hon lekte med sin vän med barbiesarna. Det gjorde aldrig jag?
wtf.
jag lekte alltid SJÄLV med barbies. Jag var gärna med vänner osv men lekta aldrig med barbiesarna ihop med mina vänner.. varför inte? tror jag ville vara en gud redan på den tiden.. ville väl bestämma allt själv..SEN UNDRAR JAG en sak som jag undrat länge och FAKTISKT vill ha ett seriöst svar på..
VARFÖR vet man som LITEn (alltså typ 8, 9 år) att man ska ligga på varandra när man har sex eller "gör barn" som man lekte när man var liten med barbiedockorna?
Seriöst . Jag minns inte at någon förklarat sånt för mig?!:S HUR FAN VET MAN ?! det är inte instinkt väl? o.0
Eller så har någon berättat för mig men jag inte minns? äsch det är så konstigt...


skitsamma det var inte direkt mina "djupa tankar" som jag egentligen skulle skriva om här.. men nu har jag glömt vad jag från början tänkte på.. så dumt det kan bli.. Aja.. får ändå hamna i diskussionskategorin ^^


Angående vindrensningen

Hejsan.jag vill inte sova.... Så istället tänkte jag berätta en ganska awesome sak.. ahha.. Vi rensade ju vinden. hittade maaaaaaaaassa gamla leksaker. Herregud vad mycket barbiegrejer jag hade. SJUKLIGT!!! Om jag va förälder till mig hade jag undrat om jag inte var besatt eller något. Sjukaste ever.. hahaha.. Hade en hel låda som hette "BARBYS" (mamma hade stavat.. HAHAHA <3) och aah.. sen hittade jag massa gamla böcker hursomhelst. Det är den balla saken..
FAN vad mycket BRA barnböcker det finns! Vi hittade "Så funkar det" böckerna.. som jag ääälskade. Fan vad nördig och studiehäst jag var redan då.. hahaha... och så hade vi en rolig engelskabok med massa olika engelska ord som man skulle hitta på en bild typ.. äsch svårt att förklara.. men anyway jag är glad att mamma och pappa hade sparat så pass mycket som dom gjort :)



You can count on me like one two three, Ill be there! Åååh. BRuno fucking mars <3 seriöst. så fin röst. allting är.. MMMMH!!!


Nu ska jag faktiskt försöka sova ;)

Måndag

Woho! Det är måndag! vad innebär det? Ansvar. Kuk. Heh. Men jaja det blir nog toppen!
Idag ska jag simma (träna.. inte simma.. utan ja, vattengympan) och därefter så är det hem hit och fixa lite i mitt rum som behöver typ saneras. Tusen jävla grejer på golvet nu och sen ska jag fixa min garderob. Den ska rensas, inte som i att jag ska gå igenom alla kläder, nej.. utan bara ut med skiten och in i en annan garderob och sen skruva isär min nuvarande osv osv..
Kanske, förhoppningsvis, hinner blogga då också..
vid 13 eller 14 är det AMA möte igen. Arbetsmarknadsavdelningen mao.

sen blir det mest... viktigheter antar jag.. mamma flyttar ju snart ut så vi har en del att göra.. Men ska försöka blogga lite imon men inte säker på hur det blir eftersom jag inte hundra vet hur dagen ser ut ..




Sov gott! <3


Helgen!



Just ja. HEhe. Skulle ju berätta om helgen. Jag berättade ju redan lite om fredagen.. blev film och alkohol, ingen skate.. och eftersom han slapp skatea så slipper jag bada. Pretty awesome ! ;D

Så fredagen var mest chill.. sen på lördagen blevdet värsta jävla work out. Seriöst. Fyfan. Vi skulle rensa vinden från massa lådor. Eller nej. vi skulle _TÖMMA_ vinden. Uuurk . Det var maasssssor med trappor involved, och också massor med tunga kartonger och grejer som skulle ner. 
herregud. Fyfan. HAHA

Sen när vi hade hämtat allt ihop så skulle vi även rensa varje låda och dela upp och hålla på. Det var ipricnip det hela lördagen gick ut på... uuuufft.. 




Söndagen..
mest..awesome chill morgon typ.. sen packa och fixa igen.. sen gick jag och wiktor en pormenad på öxnegården.
Åkte buss dit, gick den minsta rundan på 1.3km och sen hem igen. Jag lovade att gå på bondberget med honom så ja.. fick hålla mitt jävla löfte.
Frös sönder men jaaaha...var endå nice.. Euhm... ja just ja.. sen kom vi hem, käkade och packade ihop hans grejer och sen åkte vi till stationen ^^

Helgen har vart väldigt nice ;D har haft det asbra fast att jag har ont i hela kroppen efter vindrensningen, promenader m.m.. men jaja det är det värt..Mja. Yep. Helgen har vart awesome. Eller veckan rättare sagt.

Förövrigt så blir det ett til inlägg innan jag lägger mig. tänkte skriva godnatt osv här nu men nej.. för jag ska skriva ett till ;D

Gothenburg

First of all. Emma berättade för mig en gång om att hennes favoritartist Marilyn Manson spelade i gbg och sa att det var ballt att staden heter något med goth. HAHA. Men aja! Det JAG ska berätta om nu är ännu mer mindblowing!!! ;D
Sum 41 ska spela i sverige. HUR FUCKING OTROLIGT är inte det?! jag vill SÅÅÅÅÅÅÅ badly handla biljett. INte ens direkt dyrt..650kr har jag för mig.  Typ once in a lifetime experience.. Meeeeeen. Sen tänker man såhär. Jag är FJUTTIG, MINI, TINY LITEN.. Innebär att jag kommer MOSAS på konserten. Eller? =( orolig.


Vindsrensning!

I lördags, igår alltså, så rensade vi hela vinden här hemma.. ska berätta mer om det strax men jag måste bara säga en sak.. Vad i helvete? Jag har en bästa vän, kirsty. Vi är fan pretty awesome alltid och ser båda väldigt bra ut.. MEN HUR FAN kommer det sig att vi inte har EN ENDA jävla bild tillsammans där vi båda ser normala ut?! seriöst den här är den enda "seriösa" bild vi har ihop och den är från....2004? och ändå så ser den miffo ut. Herregud =(


Minipromenad

HejhopP! innan jag uppdaterar här igen så tänker jag ta mina hundar på en liten svängom i parken.. :) Skriver senare om helgen..Btw. Suger vädret eller vad?! -.-

Fredag baby!

Vaknade för en stund sen och just nu sitter vi och käkar... Pågens crèmefyllda muffins med smak av sommarbär... haha.. wtf menyummie frukost ;D
Hursomhelst.. vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, förhoppningsvis blir det skate på dagen och lite alkohol på kvällen

euhm.. har mest ont i magen nu...skriver förhoppningsvis senare


Fail med linköping

Heh. Jag och wiktor skulle åkt till linköping idag men det fuckade sig eftersom han och hans vän hade kollat fel dag :P jag hade rätt från början.. anyway shit happens och istället för linköping så blev det filmkväll ;D


Detta skulle postats igår men jag glömde bort det -.-

Möte, again!

Sitter i sängen nu och tittar på när jossan kör någon boobdans samtidigt som wiktor äter godis och jag skriver här.. anyway idag har jag vart på möte hos Arbetsmarknadsavdelningen. Skrev en ny ansökning till ett jobb osv.. samt lyssnade på när dom babblade om hur man marknadsför sig själv.

Godiiiiiiiiiiiiis<3 .. världens bästa frukost? AH! på tal om det. måste ta mina jävla piller..







Haha. eh. random. Men grejen är att jag vet inte riktigt vad jag ska skriva till er.. Har inte hänt så mycket. Vi fick ner red riding hood igår, den kvallen sög iiiiigen. OCH sen skulle vi se på "young people fucking" men som jag antog så har wiktors vän SÄMST jävla smak. Så den sög..och vi tittade typ 15mins sen pallade vi inte mer och startade svärdet i stenen på jossans begäran. EN minut in i filmen så somnar hon -.- Vi tröttnade tillslut och somnade... Sen gick vi upp fucking tidigt för mötet som varade i tre timmar...

N Sync - Its gonna be me <3








Flumjossan

Hah. idag har jossan vart extra trött, eller extra påverkad av allt socker från colan. Hon har vart precis som när vi var fjorton typ.. hahahahaha <3 anyway så har jag en pretty awesome video på henne till er sen :) haha. så töntig men jag skrattar sönder. Oh, laddergoat, ur so random! ? ;D


FU.

Just sayin.

Wiktor om En sak jag hatar.:
lololololol



Fu.

Failkvalle!

Seriöööööst! Vi laddade ner red riding hood och kvalitén sög balle. Seriöst det sämsta jag sett på länge.. inte filmen, för den har vi inte sett än. Vi chansade och laddade ner två nya versioner.. de håller fortfarande på att ladda.. under tiden har vi bara fjantat oss och babblat typ.. pretty neat!

Ca 30mins kvar tills filmen är nere.. efter filmen sover vi väl förmodligen. jag ska upp kl. 08 imon. GLHF? HAHA.  <3



Chill med film!

aawesome! Jossan är här :D hon är så jävla rolig <3 ahahah herregud.. anyway vi ska dra ner Red riding hood nu och glo på.. vi har godis och cola och allting.. yummieeeeee

Hon kan alla labyrinter ,hon smälter snön på vinteern<3!!! Thåström - som eld <3 pretty awwwwwesome!


Förövrigt så disskuterar vi thåströms röst här. Jag och jossan iallafall. Man kan faktiskt bli kåt på hans röst har vi kommit fram till .. Han har sån hes, rökig, snygg, asbra röst. Seriöst.. Perfekt <3

Euhm.. what else? vad har vi mer gjort idag.. vi åkte aldrig skateboard.. blev bus med hundarna och tv istället .. Och sen lagade jag mat ish, tills mamma tog över som vanligt. Jossan kom förbi och vi babblade ett tag.. sen skulle jag ut med hundarna men vi var hurtiga och gick ända till 7elevenmacken och handlade godis och cola.. nu sitter vi och fettar i oss.. Pretty damn sweet!



Ooupsie..

Heh. Har glömt uppdatera! men har haft för mycket kul på gång..
anyway sen sist jag skrev så har jag mest vart och hängt med Wiktor meeeen vi har faktiskt också hittat på saker.. vilket inte är sådär jätteofta.. jag brukar mest chilla, slänga på en film eller babbla.. men nej. vi har faktiskt tillochmed gåt på en fucking promnad i tre timmar.... Vilket iofs var pretty nice, men tillslut iskallt..
Sist jag skrev så skrev jag om mitt fail med lernia.. efter det åkte jag iväg och hämtade wiktor och vi glodde på SALT typ..Ganska bra, men inte direkt överdrivet ball som jag trodde den skulle vara.. Slutade lite wierd också imo..



Euhm... Dagen igår började tidigt eftersom jag skulle upp och träna men mamma hade plockat undan min baddräkt så det failade.. -.- Efter att jag sovit liten stund till (somnade typ inte alls på natten -.-) så gick vi våran "lilla" vandring med hundarna...
Efter det så minns jag inte riktigt vad vi gjorde..? vi åkte iallafall iväg till stan igår också.. och glodde på en film (nobel son, ganska ball!)

Idag har jag bara gått på arbetsmarknadsmöte grej.. ganska trist.. fick skriva CV och fick info osv.. men ah.. sen har jag inte gjort så mycket mer.. Nu ska vi strax gå iväg och handla men jag ska försöka uppdatera idag igen :)

Vi skulle även skatea idag meeeeen vetifan om det blir av. Om han slipper skate så slipper jag bad på onsdag :) vilket jag meeeer än gärna skiter i . Usch för vatten><

En sak jag hatar.

Seriöst. FYFAN VAD IRRITERANDE!! jag har suttit och reggat mig på ett bemanningsföretag. SÅÅÅ är jag på sista sidan av registreringen. TRYCKER FEL på någon jävla fittknapp och försöker såklart backa ... Nej. Allt är fucking borta. tagit 45min typ. CP. jag blir så sur ... TT

Och jag hinner inte göra om det nu heller. GRAAAAH! fuck this shit nu går jag..


Försenad middag.

arrggh. Vi skulle ätit för över en timme sen.. men ja som sagt, denna maten tar ett tag att tillaga.. Plus att vi började för sent... ska iallafall strax äta, vilket är nice.. sen vetifan vad jag ska hitta på.. tror jag ska fixa naglarna och bara ligga ner i sängen.. har så jävla ont överallt haha... usch!
Jag luktar vaniljpotatis om händerna. Sjukt wierd.. Först tänkte jag "mmh vanilj!" från min parfym men sen så luktade det färsk potatis...usch vilken kombination >.<

Jag har faktiskt haft en pretty awesome dag, som jag trodde när jag vaknade. Vädret har vart hur fint som helst  <3 underbart!

Yummie ! nu ropar pappa att det är mat ;D sååå bay



Det där med facerape..

En av mina vänner blev rejäääält faceraped igår.. och det fick mig att tänka på två saker.. Människans onda natur ooooch problem för homosexuella..

Oftast äre ngt i stil med "jag har tänkt på detta länge... jag är faktiskt homosexuell...Döm mig inte"
Fett oshysst om någon homo nu verkligen skulle vilja gå ut just på det viset... Aja.. sen det där med att vara en ond människa.. behöver ju inte vara att man är ond för man skojar med någon haha.. meeen oftast så skriver dom inte bara "höhöhöh jag knullar en gåååås!!!" utan det skrivs fett elaka saker. En gång hände det att en hade blivit raped och den som raped hade skrivit ut olika mail till personens nära vänner och verkligen lagt ner tid på att beskriva hur mycket han hatade personerna. OND!!!! -.-

Personerna tog såklart illa vid sig och snubben fick hard time explaining så att säga..

Men så tänkte jag också på när jag facerapeade MC.. Det var liksom ... spread love and joy?
"Hej MC :) Du har glömt logga ut här men jag tänker inte skriva några elakheter, jag skriver istället: DU ÄR SÖT! <3 //Camilla lövgren"
Och, för att skryta, min sån status fick mer uppmärksamhet än någon "höhö jag knullar en gås atm"-status eller en "jag är homo"-status ;D


Kyckling i lergryta!

Idag ska vi äta en av mina favoriträtter :) Jag vet inte riktigt exakt hur man gör.. men man har iaf en hel kyckling, massa kryddor, lök, vitlök, morötter, buljonger, lite vatten osv... sen "kokar" det ish.. det steks ..eller alltså.. det ligger lite vatten i botten på lergrytan och det dunstar ju allt eftersom så det steks iaf tillslut.. men tar ett tag att tillaga.. vi börjar väl vid 4 I guess.. Till detta har man kokt potatis, gélé och sås. även inlagd gurka går bra :)

jag är inte så hungrig just nu men jäääävligt sugen :) miwh! det suger ju kanske lite eftersom jag ska käka donken ikväll men det får väl bli mindre donken och mer hemmalagad mat, känns nyttigare.. även om det förmodligen kanske inte är det.. men ah!


Googlebild

What. The. Fuck. ?!

GALET COOLT. men creepy at the same time. Seriöst det är sällan jag sittar och gapar framför datorn men HELVETE vad ....Wtf!!!!

TITTA!!!

man fick inte bädda in videon. ALltså. seriöst. HAh. galet! Några av er kanske har sett den eftersom det finns 5 milj views. men . wtf. HAHA JAG FATTAR INTE?!... usch.


Jag har ont ungefär precis överallt

Uuuuuusch seriöst.. har ont i nacken, ryggen, svanskotan, magen och benen..men det är ju på ett sätt positivt, då vet man ju att man arbetat for real..
Visnigen var för ett tag sen och det verkade gå hyfsat =) Somnade efteråt och jag vaknade inte förens nu.. illa.. men  ska strax laga mat med pappa .. är dock fortfarande mätt från räkmackan i morse.... Men aja.. vid 20 kommer Wiktor också så det är nice. Just ja! På torsdag åker jag till linköping :D det är öppet hus så ska titta förbi där :)



Visning idag ! :)

Jag vaknade 09.00 av alarmet, 30 sek efter det ropar pappa på mig.. Snacka om timing ;D haha.. men när jag vaknade i min nybäddade awesomemysiga säng (ja, den var det just då, vanligvis är den inte det imo) och solen sken in på mig från fönstret så tänkte jag bara "fan vad perfekt den här dagen kommer bli!" och jag står fast vid det fortfarande fast att jag alldeles strax ska börja dammsuga halva nedervåningen ;)

Efter att jag hade tänkt "perfekt dag~~" så rörde jag lite på mig och seriöst fyfaaaan vad ont jag har i svanskotan... Det blir alltid så när jag gör situps här nere.. Testade min riktiga träningsmadrass igår, istället för en faktisk sovmadrass, och träningsmattan är ju myyyyycket tunnare sen har jag kakelgolv.. Så inte så wierd att jag har ont som fan nu kanske.. På tal om träningen igår. Fyfan vad jobbigt det var.. Mådde illa efteråt =( .. men jag är bäst! (H)..

Staden för några år sen..När rådhusparkens busshållsplats fanns..


Vid 12 är det visning och jag vet inte riktigt när jag skriver igen, iallafall inte innan 12 tror jag...

nystädat rum, nybäddad säng, nyduschad milla

"kan det bli bättre?;D Känner mig asduktig och nu kommer jag somna med en sån "yeah Im awesome (H) -känsla""
Så, hade jag skrivit, om allt det nu var sant. Men nej. För jag failade. som vanligt. suck

Jag tränade i typ en kvart och sen skulle jag ta hundarna.... för det hade jag såklart glömt. Så gick jag ut i snön osv, var pretty asnice eftersom jag var så varm av träningen.. men sen satte jag mig vid datorn och insåg att jag inte ens behöver träna just nu, så nu är jag inte lika peppad och sugen, och just för jag inte tränat klart så har jagi nte heller duschat... hahaha...
SÅÅÅ Nu ska jag snart peppa upp mig själv till att träna ytterligare 1h20min och sen faktiskt duscha, och somna med den där awesomekänlsan.. för det vill jag idag^.^

Hoppas ni känner er fucking perfect ibland också ;D


Jag hade rotat i hjärtoperationsbildmappen senast.. så det fick bli en av dom bilderna.. fattar inte att det gått ett halvår.. och fattar fan inte att jag managed o.0 Jag är imba. Och så saknar jag min bror >.<
Fan vad...svullen av vatten jag var =(.. hoppas jag aldrig blir tjock, jag hade obviously inte passat i det.. För sådär likblek som jag är på bilden är jag nästan vanligtvis med, detta var väl liite extremt just för jag var on drugs men still... Jag är like "hey, tryin to make peace with drugs!" och min bror är bara coolguy.. haha<3

Räkmacka <3

Miwh! Jag blev ganska fort peppad när vi väl började städa och hålla på igen.. det är inte så tjurigt och bråkigt oftast när vi städar, som det lätt kan bli i en familj, utan vi har ett lite trevligare humör oftast.. Anyway jag har precis klämt i mig en räkmacka. FYFAN VAD GOTT!!! Muuuuums! Nu har jag dock 1h och 40mins träning framför mig eftersom jag inte hunnit träna de två extratimmarna denna veckan och jag bara tränade typ 20 min förrut för hjärtat fuckade sig... Så nu blir det nya tag :)

Innan det ska jag dock bädda om min säng.. Visning kl. 12 imon så jag ska upp vid 09 så borde sova.. tänker mig att jag fixar sängen och sådär nu i 20 min typ, sen tränar jag i 1h40min och sen dusch i 20min typ vilket gör att klockan blir 2h20min frammåt, resulterar i att jag lägger mig 00.00 ungefär :) Nice! Hoppas bara jag är trött då, men det borde jag ju faktiskt vara efter fucking nästan två timmars träning? Iofs blir det lugn träning idag, det enda riktigt jobbiga är de vanliga magövningarna.. men annars blir det väl mest cykling och små, enkla övningar som man gör på sjukhuset typ.. :)

Hoppas 20 min räcker för att smälta maten..heh. vill ju inte få kramper ><


Bild på räkmackan jag fick när jag kom hem från sjukhuset i september :)

Imon ska jag gå upp ganska tidigt och gå med hundarna.. sen blir det småfix in i sista minut innan klockan blir 12 och då är det visning igen :) Wish us good luck!

Seg jävla dag . . .

Äsch.. vet inte vad jag ska skriva om.. har packat hela dagen och vilat.. Och jao det är väl mest det.. ganska opepp dag trots det underbara vädret... får se om jag skriver sen..ska packa mer nu så ah.. vi får se^^ blev ju redan ett sjukt sent "första inlägg" så ah.. eller nej vi ska inte pack nu, vi ska städa.. just ja... ufft

a dream worth keeping - Sheena easton <3

IWH! Från ferngully filmen. Jag älskar den här låten.. <3 finns såklart inte på spotify....



Romantiska milla har slagit till ;D

Haha nej riktigt så imba är det inte ;) Jag har hjälpt Sarah idag med att fixa en romantisk överraskning till Oliwer :) Kom precis hem från Boris & Sabina :) Ska berätta mer strax och fixa bilder ;D

Friends O´ Mine - Bowling for soup <3

11.30

ufft! vaknade för ungefär en timme sen, efter 6,5h sömn. konstigt nog är jag inte trött.. Vi håller på att packa här men det går så jävla slött och det är rökpauser och kaffepauser heeela jävlar tiden, det gör mig smått irriterad men jag får väl underhålla mig med att blogga : )

Idag blir det typ packning.. hela dagen.. .och sarah, som jag skrev igår.. men ah..crap måste berätta det för pappa med... euhm vet inte riktigt vad som händer idag..det känns som om det kommer bli en jobbig dag.. jag är så oplanerad inför nästa vecka osv så jag känner mig stressad.. Vill planera upp hur mycket övningskörning, hur mycket utbildningsletning, hur mycket fritid och hur mycket möten osv som jag har... uuufft!
Men nu vet jag... ingenting? Vet att wiktor kommer på måndag typ.. thats all.. och att jag har möten mån tis ons tors men inte vilken tid... AAAH nublir jag ännu mer stressad....

Random bild från pappas dator


Ska försöka uppdatera sen meni nte säkert att jag hinner dock..

Snart sussatime!

Brrrh! var precis ute med hundarna och det snöar... Crapper.
Jag tänkte bara kika in här och skriva godnatt typ :) Imon blir det en tidig morgon igen, mycket planering och träning och packning, sen ska jag vara med Sarah runt tre till 6 eller 7 hade jag tänkt.. sen blir det mer packning, planering osv.. heh. Ingen direkt jätterolig dag men aja.. så äre ibland.. ska försöka uppdatera några gånger men lovar inte för mycket.. Eller lovar ingenting för den delen ;)


Snö vid piren för några år sen

Starstrukk

Alohaaa! haha seriöst jag vill DANSA! Någon som vill ut i helgen? ^^
Blev btw inte packning i 2h utan bara en halv.. Nice, men surt för då blir det mer att göra imon osv... men aaaaaaah kom hit och ta med mig uuuut!>.< eftersom det inte finns så mycket att göra här såfort jag läst fokis och kenzas blogg så tänkte jag att jag faktiskt skulle fixa till min planering lite angående allt jag skrev om förr.. Det behövs verkligen struktureras upp :)

Och jag vill ju verkligen vara säker på vad jag vill läsa innan jag söker in på studera.nu...



Packning i 2h

Just ja, jag fotade aldrig lägenheten för jag trodde den var tömd. Det var den inte än^^ Anywaaay ska snart gå iväg och hjälpa mamma att packa i några timmar och dela upp saker :) Kul!


I'll catch a grenade for ya <3

Åh. Jag vill bara att den här veckan ska gå fooooort så jag får reda på hur det går med lägenheten osv.. aff.. och ja.. Just ja.. sen blir det pretty awesome vecka efter denna med.. så ja, denna vecka borde bara tjoffa iväg nu tycker jag. Imon ska jag vara med Sarah :D awesome!
Förövrigt sitter jag just nu och dricker oboy ur en vas. Ja. Haha. var sugen på mycket oboy, och vi använder ändå vasen som stooort jävla glas så jag tog den.. Nu är jag proppmätt =(

Btw . Ni som köpt oboy på senaste tiden, har ni sett dom där "less sugar" paketen typ? Som är fucking GULA vilket imo representerar BANAN. Varje jävla gång jag ser det så tänker jag "OH NY SMAK MUMS!" sen direkt "Fuck nej just det-.-"


Bruno Mars <3

IWH!! jag sitter och diggar sönder.. Runaway baby <3
och nu i listan efter här så äre "the lazy song", Marry you, count on me, talking to the moon,grenade och såklart just the way you are.. OOOH Sicken jävla asbra röst..
Och visst är han lite söt med ;D men det är ingen hottie imo. FAST hans röst gör fan han en heeel del mycket hetare <3


Till mammas lägenhet!

Waaow intressant! ska snart åka iväg till mammas lägenhet för första gången.. Har inte sett den förr.. Nice! tänkte ta lite foton med :) Ses senare!

Comments



TiepAdaam om Vaknade innan alarmet:
Hejhej:) Jag kör igång en Tävling idag på min blogg:D! Tävlingen handlar om att bli veckans blogg! :) Gå in på min blogg http://www.tiepadaam.blogspot.com/ och kommentera jättegärna :) Trevliga Hälsningar Adam aka TiepAdaam :)

Svar: Hejsan. Snällt av dig att du frågade men jag skulle nog inte vilja bli utvald av dig, tack ändå :) !

Hippie om Wierdass dream><:
Nörda<3

Svar: Indeed!

Merima om Bankärenden:
haha vafan! socionomer suger inte alls! vi är grymma, gör lite vad vi känner för. man behöver inte alls bli soctant, det finns fan tusentals yrken man kan ha som socionom. det viktiga är väl att man vill arbeta med människor och ha något intresse för att hjälpa individer.

och vad gäller nästa inlägg, du kommer ju aldrig få bättre vanor om du inte vill ändra på något? cola innehåller ju sjuuukt mycket socker, och det är bara en vanegrej milla! dra ner på det så kommer du märka att suget minskar så småningom. det blir svinjobbigt i början men sen kommer du inte ens känna för att dricka cola eller äta godis mer.

Svar: Haha meh sant.. tänkte inte så.. Det enda jag vet är soctant^^ .. Jag viiiill hjälpa människor^^
Oh. Är det verkligen sant? fett nice isf o.0 men då borde jag ju testa faktiskt.. :)


Wiktor om Sarah was here! | The video.:
ingen kul läsning =(

Svar: eh.. aff>.<
 
Hippie om Comments!:
Jag klickade på en länk till nya inlägg på blogg.se och kom hit:P Brukar göra det för att hitta intressanta bloggar^^'

Svar:Aah! :D nice! kul att du gillart!

Hippie om Hårfärg:
Ser fint ut:)

Svar: Tackar!

Wiktor om Hah awesome <3:
tja, alla helsingborgare har tydligen inte bra smak.. my bad :(

Svar: Haha men WIKTOR! -slår hårt- Fuuuuuu



 


Back home!

Aalright... Kom nyss hem från AMA (arbetsmarknadsavdelningen) och jag fick fett mycket info. Nu har jag möten både mån,tis, ons och tors nästa vecka ooooch mån, tis veckan därefter.. Fyyy vad jobbigt>< men jaja.. Eh.. måste planera om min tid en hel del eftersom jag även ska leta utbildningar och hjälpa mamma att flytta oooch det här nu med ama och jobbsökning osvosvosv.. Aboooo I tell you.

jag har förövrigt fruktansvärt svinont i vänster sida av ryggen. Stod mot en stolpe på bussen och sen startade bussen och sen tvärstannade.. så jag flög bakåt och fick asont haha..


Oh my god.

Tittade precis på jnytts topplista på bloggare. Jag fattar verkligen varför folk har fördommar om människor som bloggar. Urk. Folk är verkligen överdrivna idioter ibland... eller så är dom verkligen _for real_ och inte överdrivet, det gör bara saken sååå mycket värre.. HAhaha.. nä usch ;D nu ska jag sova lite och sen gå iväg

random bild.
blev cheners öga.. eller lins rättare sagt


Möte om en timme

Har precis käkat. Så jävla mumsigt <3 Coops grillade kyckling slår alla andra. Tillochmed chicki ma ma! anyway.. har tränat idag på sjukhuset och ska träna ytterligare 1,5 timmar hemma sen senare.. När jag kom hem från ryhov så packade vi grejer igen :) Vi är snart klara! Awesome :D
Fast vi ska kolla källaren och vinden med.. men ja! det går nog fort.. Och hmm öö.. Ja juste sen åkte vi och handlade och nu snart ska jag iväg på ett möte från arbetsförmedligen typ..

Skulle berätta en sak för er här som jag tyckte var intressant eller rolig.. men jag kommer fanimej inte på vad det var.. så skitsamma ><

Skriver senare när jag har vart på mötet osv :) Vet inte ens vad jag ska göra där hahaha men jaja det blir nog bra, sen är det ju gångavstånd dit med så det är pretty nice! BTW. Awesome väder <3 love it!



Grillad kyckling <3

Yummie! vi ska strax äta.. Tänkte bara skriva ett kort meddelande om att jag skriver sen ;) HAHA.. har inte glömt bort bloggen, har bara haft mycket att göra, så ni vet :)

Vaknade innan alarmet

Ufft. Skulle upp 9 men vaknade 8.36 och det var fiint väder idag igen! Lite mer moln men still pretty nice! :D
Ska iväg till sjukgymnastiken snart men tänkte bara säga en sak som är ganska typiskt mig. Jag glömmer saker.
Igår kom jag på att gbg uni hade öppet hus idag, vilket gjorde att jag läste igenom gu's katalog fort som fan igår och hittade en del intressanta saker. Planen var att jag idag på morgonen skulle springa upp till pappa och säga "HEJ!!! vill du till göteborg idag eller?! :D" men det går inte. För jag har både gympa och sen runt 1 tror jag (kanske runt 3?) så har jag möte med något arbetsförmedlingen fixat.. Så... det får bli så istället för gbg><



Rövhål.

Seriöst. Jävla waran.
jag sa ju att jag skulle börja klia på mig själv när jag fick naglar? gjorde precis det. Nu blöder jag på ryggen och axeln. ser inte ryggen så kan inte fixa till det-.- så nu kan jagi nte lägga mig och sova. Fett störande...........

Klar för dagen :)

Så nice! Nu har vi fixat tillräckligt för dagen. Smällde precis i mig en cheese och tog hundarna på en sväng .. Nu ska jag läsa utbildningskataloger... Sen somnar jag väl strax med så tänkte bara säga godnatt till er :)


Konstiga hjärta, men jag älskar dig ändå <3

Jag tränade bara 25min för jag fick ont i hjärtat ..Efter det så gick jag och duschade och seriöst mitt bröst "studsade" varje gång hjärtat slog. Inte direkt mycket såklart men lite och det var liksom märkbart. Skulle vilja visa folk eftersom det låter så jävla wierd meen det kommer jag ju självklart inte göra hahaha.. Efter duschen käkade vi så nu är jag fan proppmätt och helt tjock =(..  vi ska börja packa igen så skriver kanske inte mer ikväll men ha en bra kväll :)



Innan träning...

Tänkte bara visa er exaaakt vad jag älskar med vår lägenhet. När solen skiner in blir det asljust <3
Förövrigt så visar jag även exakt vad vi har hållt på med med packningen. Hela köket är tömt på grejer typ..



Nu ska jag träna 1h.usch

Oh btw! har vart PERFEKT väder idag <3 för att vara i mars. Omg <3<3<3<3 snart är det inget grus på vägen mer heller, så man kan åka skejt <3

Saker ni förmodligen inte visste

om mig ;D


1. Jag hatar tuggumi. På alla sätt. Smakar äckligt, ser äckligt ut, äcklig konsistens, luktar äckligt osv
2. Jag har spelat fotboll!Alltså, tränat fotboll.. När jag var liten :)
3. Jag kan inte räkna på fingrarna.


Skulle försökt hitta på lite fler men kom på att jag ska väcka mamma nu och laga mat samt fortsätta packa.. ^^


På tal om mat.

Såklart. Bara för jag pratade om mat så blev jag hungrig. HAHA. så nu ska jag äta, igen. ;D

Efter det så blir det massa packning såååå jag kanske inte uppdaterar på ett tag.

Hemma från dietisten och banken :)

Drygt. Blogg.se har vart nere ett tag men anyway nu är det igång igen och jag är hemma!

Tydligen hade jag redan fixat det jag skulle fixa på banken för något år sen? haha.. men tror inte snubben visste riktigt vad han höll på med så om jag inte fått in pengar imon så går jag tillbaks dit.

Dietisten sa väl.. typ det första hon sa "hur tror du det här har gått?" "jag tror jag ....äter lite för mycket socker :$" "haha, ja, det gör du verkligen".. great -.-

Anyway fick lite tips om hur jag skulle äta istället :) T.ex ska jag börja äta frukost. vill inteeee><. Sen ska jag dra ner på cocacolan >< VILL VERKLIGEN INTE! Så dessa två råd kommer jag nog inte följa. Dock sa hon att "eftersom du äter hela tiden och kanske inte så mycket varje gång så är det bra om du äter lite mer matiga små mellanmål än vad du gör"
För jag äter ju verkligen..asofta.. haaha.. Så istället för en rostad vit macka med marmelad kanske jag ska ta en vanlig pågenlimpa iallafall (mörkt bröd tänker jag _INTE_ äta) med typ stekt ägg på eller makrill eller något mer matigt pålägg som köttbullar osv... OH MY GOD! haha kom på en dyr men SVINGOD sak som jag borde göra en gång om dagen (A) .. Räkmacka. HAHAHA <3.. fast kommer inte hända..



Sen ville hon också att jag skulle äta lite mer fisk. Helst 2-3 ggr / vecka för att få i mig bättre fetter än vad jag fick.. haha.. Dricka mer vatten & mjölk och mindre cola. Kommer kanske öka vatten och mjölk men inte minska colan ^^
Även sötsaker som chips och choklad och pizza osv tyckte hon jag skulle dra ner på.. Kommer nog inte hända heller :P


Bankärenden

Ska fixa lite grejer på banken nu så går iväg lite tidigare än vad jag behöver..

Kirsty disskuterade BMA vs Psykoterapeut med mig.. så skrev hon


Kirsty
eller wtf gör socionomer?
pluuuuuss att det är mycket större chans att du får nobelpris i någonting om du väljer det (BMA)

Jag
Socionom suger
det är typ soc tanter.. meeen
om man blir det kan man läsa videre till psykoterapeut
HAHAHAHAHAHAHA nobelpris<3 fan vad höga tankar du har om mig sugarpie
nobelpris=lieftime av awesomeness.
haha ja men klart du klarar det.


Nobelpris. HAHA . Jag siktade aldrig så högt <3


Hoppsan.

Det var inte meningen att göra er (folk som nu reagerade) upprörda med "5år kvar att leva"-grejen.. det är bara något.. fucked up som jag fått för mig.. något som liksom _känns_, inget jag vet osv osv så no worries^^ jag kommer nog leva tills jag är 68 iallafall =) och sen vill jag ju bli en cyborg så..



Förövrigt! Vid 13 ska jag vara hos dietisten och min buss går 12.03.. Så tänkte fixa mig lite tills dess och sen efter att jag kommer hem igen så ska vi packa och sådär, samt att jag ska leta utbildningar :) Måste sätta igång!

Jag tycker det är _skönt_ att åka iväg till sjukhuset. Låter väl ganska knäppt men.. det likosm.. händer något =) Jag går inte i skolan, jobbar inte osv.. så detta är mitt sätt att komma ut från dörren typ. visst jag kan väl åka och titta på när min vän fikar och jag sitter där bredvid, meeeen bussen kostar . Och jag slösar inte om det inte är något "viktigt" som t.ex. sjukhusgrejer^^

Wierdass dream><

Waow! jag hade en sån äventyrsdröm! :D
Minns inte riktigt exakt vad den handlade om förrutom i slutet.. Men det var jag och treu dudes och en tjej iallafall... Ingen jag kände igen direkt men en hette jonathan.
Vi var iallafall typ.. vet inte.. Det var någon som sa "gör dessa direktiven" så gjorde vi liksom så.. Som en boss eller liknande.. Det sista uppdraget var typ att vi skulle cykla lååångt lååångt ut i vattnet .
I havet!
I belgien (wtf?).. för där var det sånt där... tidvatten! ja.. och det blev sandmark huuuur långt ut som helst.
Hela miljönoch allt var underbart. Fåglar flög jättenära, fint varmt vatten och allting var bara awesome! sen gick vi då till dit vi skulle i vattnet. Där låg det en båt som var fastkedjad i marken och vi gick in i den.
Den hade även begravts under sanden en hel del men det var liksom inget vatten i båten eftersom det var tidvatten utanför..
Så vi gick in där alla fem sen dog folk en efter en av olika fällor som den "onda" hade satt upp. Vårat mission var att leta juveler och diamanter ^^.. En sak btw. Dom som dog, dog inte på något hemskt sätt (förrutom den sista), så det var inget man la märke till i drömmen.. dom liksom bara försvann en efter en..Så till sist var det bara jag och han jonathan kvar..
Vi hade juvelerna och vi skulle hitta ut. Då kom vi in i ett kontrollrum som var helt öde och fortsatte sen till nästa rum som var ett stooort rum med bara massa egenbyggda hyllor, ståendes i exakt symmetri. Där stannade vi upp och tittade runt lite och tänkte typ "wtf?" sen märker vi att dörren vi gick in genom stängdes och den dörren vi skulle ut genom inte heller gick att öppna.

Rätt som det var så började det skjutas massa saker inne i rummet, dom schvissade förbi utan att jag riktigt han uppfatta vad det var som sköts.. Men tillslut såg jag (i slowmotion såklart-.-) en PENNA flyga förbi precis framför näsan. Samtidigt ser jag hur de hundratals pennorna slaktar min kompanjon. Men jag dör inte? Nej, jag var tydligen gjord i trä (!WTF?!) och därför kunde jag inte dö.
Jag blev arg på personen som låg bakom det här och efter att pennorna slutat skjuta så kom han in genom en lönndörr.. Jag tittade på köttklumpen i hörnet (jonathan) och gick sen mot den onda.
Han tittade nöjt på mig och slog ut armarna som om han skulle krama mig, jag blev helt ställd och stannade till och lät snubben krama mig. Efter det så struntade jag i missionet och ville istället veta hur han hade fixat iordning det där med pennorna.. Hur fungerade det liksom?

Vi gick in genom lönndörren och där berättade han. Han hade skisser osv.. Var massa olika sätt men dom sköts iaf ut ur en blåvit sak med olika många hål till pennorna och sen sögs dom in i en liknande mackapär.
öhm ja.. vet inte riktigt vad som hände här.. Vi babblade ett tag om de olika grejerna han hade och hur man kunde förbätra dom osv.. Han hade bl.a. en som skulle göra att pennorna gick snabbare (men nu när jag tänker på det så låter det löjligt). Den var konstruerad precis som en vanlig penna men han hade satt på en liten "snurra"typ. I sånt där mjukt material som man hade på alla leksaker när man var liten ni vet? Anyway då minns jag att jag kommenterade "hur kommer den in i sugmaskinen då? När hålen är runda lika stora som en penna men med den fjädern så blir den ju tjockare" .. aja iallafall!! sen fick jag gå ut med skatterna och då levde helt plötsligt jonathan.
Alla fem av oss hade lagt en stooor hink med guld och grejer på stranden. Men jag hade såklart störst. Men jonathans var snodd sa han.. Så han fick dela med mig.. Vi fick helt enkelt grejerna tillslut. Men ja.. När jag och jonathan gick där ifrån så gick vi hem till hans hightech hem och bar på min tunga jävla guldskål med grejer i.. Sen när vi kom hem till han så ser jag att hans inte alls hade blivit snodd, den stod rakt på vardagsrumsgolvet och den var mycket mycket mycket myyyycket större än min..
Så sa han "för att du var snäll och ville dela med mig så delar jag med dig också."
Karma?;D HAHA.. men jaja.. sen slutade drömmen typ.. vi skrattade och drack champange typ sen vaknade jag

Har ingen bild som passar =( men ja. haha ni får någon random ur en mapp!
Jag, Oliwer & Hasse nördar oss


Ta mig tillbaks!

Åh. Idag saknar jag MC och Emma. Ungar <3 haha vi hade så kuuuul!






Btw. HAHAHA. Chokladteét ? HAHAHAHA. oh my god. och snurrsakerna vid eran grundskola <3




Tillit och kommunikation.

Ah! igår låg jag återigen och funderade på vad fan det ska bli av mig. BMA eller psykoterapeut?
PP verkar ha myyycket tråkigare utbildning men själva jobbet är nog betydligt mycket roligare än BMA.
Bma har roligare utbildning men tråkigare jobb antagligen .

PP är jag rädd att bli psykist störd av själv mens bma är jag rädd att bli uttråkad och frustrerad på min tillvaro..


men oj! skulle ju inte babbla om för och nackdelar inom jobben hahha.. tänkte egentligen skriva att när jag låg och tänkte på PP så finns det tre olika inriktningar. Individ, barn och ungdom samt familjeterapeut.

Sååå. Då tänkte jag på en familjeterapeut. Vet inte om dom gör samma som en relationsrådgivare? borde ju inte vara det men så iaf kom jag vidare in på det ämnet. Vad FAN behöver man i ett förhållande för att det ska fungera?
Har alltid alltid alltid förr sagt "tillit och kommunikation" så tänkte jag "okej? är det så då? eller alltså, tycker jag fortfarande så?" och helt allvarligt så tror jag fortarande det o0 men hade inte jag och tim bra kommunikation? jo.. Hade jag trustissues med han? i början ja, i slutet ja. kanske därför det faila? Äsch ingen aning men ja.. jag tycker fortfarande att det är kryddan i ett förhållande. håller ni med ? o.0




Sitter just nu i skype med de små söta hbg pojkarna igen.. de ska snart dra igång HoN så jag får väl dra igång en film eller så


Sarah was here! | The video.

Heh. Eftersom Oliwer läser min blogg så kan jag inte riktigt skriva vad vi hittade på men det var iaf pretty nice :)
Utöver det vill jag bara visa en video (som jag såFUCKINGKLAAART inte kan bädda in här -.- cpcpcpcppppp) som verkligen gav mig en uppfylld och lyftande, glad känsla idag. HÄR har ni videon! Ni borde verkligenverkligenverkligenverkligenverkligenverkligen se den!
Jag har inte berättat det här för någon innan. Jag är inte direkt rädd för att dö, jag bara vill stanna kvar här i världen. Och jag känner att inom fem år så är jag död. Jag räds över det iallafall. P.g.a att hjärtat inte verkar bättra sig. Men sen känner jag att ..waow? fem år är more than enough. Bara att känna vinden eller smaka vattnet borde vara good enough för ett liv. För hur fantastisk är det inte egentligen ens att vi lever?



Förövrigt såg jag ett pretty awesome klipp nyss på en mobbad kille som tröttnar på snubben som mobbar honom.
http://www.youtube.com/watch?v=d1wsYSttTAQ&feature=player_embedded

Snart iväg

Om ca 40 min så drar jag.. har fixat alla papper nu(tror jag).. Förövrigt så var det en error angående bilden på ebba med läppstift.. det var inte mitt läppstift tydligen hahaha..det var mammas!

Anyway nu ska vi packa lådor i 50mins sen blir det soc och så hoppas jag att allt går bra :)


Ev. låg uppdatering

Jo just det. Eftersom jag har massor att göra idag (och enda tills första april typ) så tänkte jag att jag kanske missar att blogga en del idag.. Men inte säkert. Bara förvarnar..

Från början skulle vi egentligen bara avsätta 2h/dag till packning och flyttning. Men jag tänker att gör jag mer nu, har jag mer fritt sen nästa vecka :)
Oh btw! Imorgon ska jag träffa dietisten! :o Jag får se vad min matdagbok säger om mig. Fatzoooo?


Random bild från gran canaria. En creepy marabou stork!


(om man kör en closeup på den här bilden skiter man typ ner sig. Så otroligt creepy djur.)



TITTA! Ögonen är fucking creepy sen hans äckliga "hår" och fläckig och.. blö =( läskigt

Åh, underbara dag!

Waow.. Det är verkligen världens finaste väder idag ! <3
Jag vaknade av att en stoooor jävla sunbeam träffade mig och jag blev först lite irriterad, eftersom jag inte trodde klockan var 8 ens (mitt larm skulle ringa vid 8.. men jag hade tydligen stängt av det i sömnen) fast klockan egentligen var halv tio.. hahaha

Förövrigt så vaknade jag för en timme sen, farmor kom över precis då och nu har vi väl mest fikat och babblat :)
Idag blir det preperations inför soc (fixa alla papper), sen ska jag kolla utbildningar i de olika städerna jag funderar på att åka till.. Vid 17 kommer Sarah och så ska jag såklart packa packa packa till flytten.



Nästa vecka har LiU och HBG öppethus (plus jkpg men det är ju inget pappa måste hjälpa mig med) och jag funderade på att kolla in de båda och se ifall det verkligen finns något jag är intresserad av på de båda ställena. Annars är det ju ganska waste att åka dit.
Förövrigt nästa vecka så kommer ev. Wiktor hit. Om det inte blir av så ska jag iallafall såklart göra det vanliga. Vilket jag ska även om han kommer men ja.. Nästa vecka blir det massor av packning och leta utbildning och även övningskörning för min del. :)
Om Wiktor inte kommer så tänkte jag även passa på att träffa Pierre och så ville David fika under veckan:)

Btw. På tal om övningskörning.. Haha. Pappa ville att vi skulle köra en del i veckan nu, så JAG skulle köra oss upp till Linköping . Fuck that ! haha livrädd =(

sova tidigt

Uuufft! Idag blir det tidigt kuddsuss.. jag är sååå jävla trött.. vilket är skönt ofc <3

Var precis ute med hundarna och det var sådär perfekt mystisk natt med några få moln som var upplysta som fan av himmeln och så var resten bäck svart och små söta stjärnor typ.. iwh ! <3

Nu vill jag bara somna och drömma fint och det är precis vad jag tänker göra! Imon är det massa fix med soc och utbildningar osv osv.. Sov gott finisar!;D



ni får en bild på snyggavril att drömma om <3 ;D


Nyfunnen kärlek till kebabpizza

"har du inte smakat kebabpizza innan?!?!" jo, såklart. Men jag har också ätit det för mycket. Så jag tröttnade. men idag blev det kebabpizza och det var fruuktansvärt asgott!
Så.. Nu har jag börjat gilla det igen :) Nice! Men inte favorit som förr dock...EN SAK btw!! vi håller på att rensa ut hela huset, vi delar upp alla grejer mellan oss och jag hittade min fucking malibu bronze tan oil!!!!! <3
Ja, jag använder olja när jag solar. Det steker... Och ändå blir jag inte brun?, jag VET! Det suger. Men den oljan hjälper mig liiiiite liiite liiite.. Om jag använder den jättemånga gånger så blir jag liiite lite brunare.. HAHA...


Tanning. Yeh. \../



ÄSCH VAFAN. jävla cp. kan inte ladda upp bilder n-.-

Speedad på kaffe!

heuheuheuuuu! haha.. jag sitter just nu och utformar mitt och mammas hyreskontrakt :) Ska till soc imon så det behövs! Men anyway jag vet inte riktigt vad jag tänkte skriva förrutom att det blir lite låg uppdatering idag eftersom (lol. Koffeinspeed pluuuus Rymdkrafts-kantalrelle låt är fan inget jag rekommenderar till folk med dåligt hjärta hahahaha sitter här och skriver som en galning och studsar upp och ner i takt till den extremt snabba musiken)
Anyway!!! hahaha.. Jo , låg uppdatering eftesom jag är pretty awesome som vanligt och duktig så jag håller på att ta tag i mitt liv och min framtid idag . Med soc, utbildningar, papper hit och dit, bank grejer osv.. PLus att jag ska hjälpa mamma att packa flyttlådor :D

Nu blev det en slö xtina låt =( men jag gillar den tho, så den får vara kvar..Fast nej HAHA.. bara 1,5 min sen tröttnade jag. NU startade jag kantarelle igen .. den gjorde mig helt klart gladare ! ;D

Vart har mitt mumsiga halsband tagit vägen? (letade efter highjacked snubben på koffein men ja, det blir inte alltid som man tänkt sig. hah.)


En förvirrad liten själ...

Herregud. Wiktor ringde mig nyss när jag sov och jag var HELT väck . Kunde inte koppla ihop nånting, trodde jag hade sovit en dag för mycket osvosv.. Haha herregud vad konstigt allting blev. Jag var dessutom HELT säker på att jag hade sovit igenom en hel dag att när jag insåg att jag INTE hade gjort det så var jag fortfarande tveksam.. vilken idioti.. hahha..
Förövrigt så tänkte jag berätta lite om min dag... Sjukgymnastiken gick hyfsat..det var asjobbigt idag..vissa dagar är helt enkelt bara verkligen mycket jobbigare än andra.. och efter sjukgymnastiken så hämtade pappa mig och körde mig till stan för ett möte med AF som förövrigt sög, men ja..
Efter AF mötet så hämtade pappa mig igen (han hade också vart på möte inne i stan) och vi skulle köra mig till Oliwer men det blev inte av eftersom dom sov.. sen när dom vaknade skulle jag precis sova .. och nu har jag sovit ett tag... uuffft så trött jag är!

Tog även hundarna i morse.. så pappa skjutsade mig _till_ sjukgymnastiken med :D Awesomedad!

Random bild på ebba när hon hade käkat mitt läppstift...

Hahaha <3 Ebba

Oh My god. HAHAHA jag satt i köket och skulle ta mina piller .. Hade hällt vatten i munnen och skulle precis ploppa ner pillret (ja, jag gör tvärt om när det gäller att svälja piller..) när jag hör ett helt jävla konstigt ljud som rispar och glider och rispar och rispar.. Ebba spinner loss på golvet med sina klor. Hon försöker hoppa upp till en stol där pappa satt men vågade inte riktigt så det failade och lät så fruktansvärt kul samtidigt som det hela såg så jääävla korkat ut .. Jag började asgarva och vattnet flög över hela bordet hahaha så jävla failat <3



Tidig morgon..

Uff.. Det är sjukgymnastik snart.. ska packa och borsta tänderna, äta osvosv innan jag drar iväg.. Hoppas bassängen är extra varm idag <3

Bra kindbild vs dålig kindbild


Bra kindbild


Dålig kindbild


Comments!

Tänkte svara på endel kommentarer jag har fått :)

Helsingborgare om Hah awesome <3:
Awsome, nu kommer vi bli kändisar! Vi är med i Camillas blogg!!!!!!!!!!!!!!! (y)<3

Svar: Haha Rosen, stfu ;D sluta fjanta dig <3

Hippie om I hate this...:
Ja du en del andra här gick och lade sig 04.00, lyckades inte somna förrän 05:00 och vaknade sedan 06:00... (y)

Svar: usch. Så jävla drygt sånt där är ><

Sandip om I hate this...:
Testa lägg dig senare än du gör och vakna tidigt ändå. Såg något program om någon som hade isomnia. Han la sig kl 02 och vaknade 05 eller något och det funkade för han även om han tyckte det var sjukt jobbigt att vakna redan efter 3 timmar. Hans sömnrytm fixade sig tillslut :)

Svar: Sjukt cool ;D har iofs redan disskuterat det här med dig så ja. Still ballt :D

 Sandip om Brrh!:
Verkar som du hade en ganska bra promenad. gör det inte för ofta dock, då förloras skönheten i det typ :D

Svar: jaaa! :) aww den var faktikst bra! .. sant som fan :D tack sandip!

 Elena om Crybaby!:
Milla, du är ju pyttelite knäpp.. det är så dina kinder ser ut :S... och dem du visade för några dagar sen var ju inte lika snygga som dina (ursäkta den stackaren som har de kinderna, visst jätte fina men....) men om vi snackar konturer(kindben osvosv) så är dina finare :) TA ÅT DIG

Svar: Hahaha "pyttelite knäpp" så söt du är <3 Aff nej inte alls.. ska visa en bild som jag tänker mig dom..i nästa inlägg.. Omg tycker du inte?!  herregud tack kvinna men aff... :( .. dom jag visade var perfekta imo. Men TACK still <3

Casandra om Klockrena citat från idag..:
Nej, det var inte så farligt. Det är ju aldrig skönt men den den första tatueringen jag gjorde mycket ondare. Tatuerade mig hos Glenn på Tattoo Art på Cigarren. Kan verkligen rekommendera honom!

Svar: Waow :o Aa jo har hört att han är bra.. pappa känner honom också så hade nog kört på det placet om jag hade vågat.. haha

Ahlen om Love me love me, its the way you love me!| ÖPPET HUS ROADTRIP!:
2 april i Lund. http://www.lu.se/vill-studera/oeppet-hus-2-april-2011

Svar: Ja! :D Tack Ahlen <3

Hippie om Hur dum i huvudet får man vara?..:
Regn klår snö VARJE DAG I VECKAN!

Svar: Håller med ^^ eller nej kanske inte ALLTID, för man vill gärna åka pulka och busa osv ibland i snön ;D

  Hippie om Klockrena citat från idag..:
Hehe känns bra att mer än hälften av svaren var på mina kommentarer...
Vem jag är? Det är inte så konstigt för jag har inte lagt ut så mycket om mig själv då det inte kändes relevant, jag r inte så viktig;) Men om du vill veta så är jag Lisen, 17, från Stockholm. ... Känns inte som att det finns så mycket att säga om mig;)
<3

Svar: Klart det är relevant! ^^ du är ju en helt egen person, det är pretty awesome om man tänker sådär.. Och vad kul! hur hittade du hit? och det finns verkligen myyycket mer att säga om dig kan jag lova^^ en person har... så mycket i sig ^^


Rock on?.. HAHA <3 Förövrigt, ni som inte fattat det, jag tar bort eran mail när jag svarar på kpmmentarerna.. INte direkt askul för er om eran mail skrivs ut här kanske^^


Hårfärg

Har försökt ta massa bilder på en bild som visar hur håret ser ut och ger den rätta färgen. TYVÄRR blev den mest rättvisa bilden suddig. Men varsågoda iallafall :)


Hah awesome <3

Fan vad bra.. hahah har hittat små helsingborg folk som gillar disneymusik ;D pertty damn nice!


Jaha?

Wtf. Nu dog mitt ljudkort. Fan vad... cp. hoppas inget är total failat..

Tittade igenom MC bilder på FB.. insåg en sak.

Hon hade fått en kommentar på en bild.
"Är Camilla i sittandes position där eller är Tim en gigant?"




ahhahaa FIRST OF ALL, sjukt kul kommentar.. Men ah. Grejen är.. Jag är sjukt liten. Tim är sjukt stor. Och det är även Boris och Wiktor (fast smal som tusan).
Och grejen är.. Haha.. Jag och boris disskuterade det här förrut igår.. Men så var det även att jag _kände_ av det på Alcamo. Folk GLOR. Seriöst.
I samhället är det inte okej . För folk är dumma i huvudet. Är jag en bra tjej så ska väl det vara good enough? Nej men bara för jag ser ut som 15 så får inte dudes som ser ut som 25 vara med mig? Afff såjävla dumt det är.
Men sen förstår jag också att snubbar inte klarar av det, jag menar folk REAGERAR det är inget snack om det, meeeen imo så tycker jag man borde sluta bry sig.. Boris berättade om att han förr skämdes att vara ute med mig just för det här, men grejen är... vad skulle han göra? Kasta bort Miss awesome bara för folk reagerade när dom inte hade någon koll? Nej^^
Det dummaste av allt är ju att jag faktikst är 20 också, vilket folk inte förstår. Hhaha.. och ah sen fick ju iaf Boris vänner tillslut träffa mig och då tyckte dom ju med om mig vilket var pretty nice trots att dom hade lite tankar om det..
Och en sak haha .. som hände mig och tim.. Vi skulle ta taxin till swebuscentralen i malmö och då säger chaffisen "vart ska du och din syster" HAHAHA... ja.. men folk.. vet ju inte. Så hellre att dom tror att jag är snubbens syrra än att dom tror snubben är pedofil .. HAHA nej SÅÅÅ illa är det nog _inte_ men ja..

Äsch vet inte vart jag ville komma med detta.. Men samhället borde sluta judge så mycket om så mycket onödigt ;D


MC - WTF?!

Alltså Mc :( Bestämde inte vi oss för att jag skulle SPARA den här? När du kom och rotade i de kläderna jag skulle slänga? aff... Jag hittar den inte :| Ska iofs snart rota ut heeela garderoben så hoppas jag hittar den..><


Psykoterapeut eller BMA?

Biomedicinskanalytiker eller psykoterapeut. Det är frågan ..BMA var mer intressant än jag trodde. Jag trodde bara man kunde bli någon labb tjej och ta blodprov på folk. Men om man istället för att välja den labb-vägen så kan man välja fysiologi-vägen då man jobbar mer med nära människor osv.. med maskiner och annat istället för bara ta labbprover..
Sen verkar såklart psykoterapeut asnice.. ska skicka iväg lite frågor om det.
Nu har jag gjort det. Lols glömde bort inlägget här. Men iallafall.. Verkar som det blir göteborg som hemstad ifall det blir någon av dessa två utbildningar. Känns sådär.. vill egentligen inte bo där men aja ;D


WC3

Alright ;D ska spela lite wc3 strax... sån där lite special game med monsterwaves men iaf .. skönt att ha något som håller mig uppe. Fast jag har ont i huvudet och det snurrar =(


Lågt blodtryck, förmodligen.

Aff. Jag håller på att svimma hela tiden och det snurrar sådär jätte mycket som det gjorde några veckor innan vi sänkte dosen på medicinen..

Uuuusch =( och vill inte lägga mig eftersom då kommer jag fucka sovtiderna igen><


To the store!

Ska gå iväg nu och handla åt mamma men jag vet inte när jag uppdaterar igen..
Ni får en halv "från topp till tå på camilla".. Inte direkt så jag visar alla kläder men ah.. ;D


Jeans från USA, KAlle anka tröja ärvd från ngn (mc tror jag?) och rosa hello kitty strumpor, rosa bh och rosa hello kitty trosor. HAHA. idag blev det... rosa.. ^^
och svartlila nagellack? wtf? aja ;D röd toffs? :D HAHA ääsch who cares. Och oborstat hår.. Kanske ska fixa det innan jag går iallafall ;D

HAHAH MEn WHAT?! :D <3

Jag skulle skriva något random ganska tråkigt och negativt här MEN sen gick "jag vill ha dig" (i mörkret hos mig) låten igång HAHAHAHA visste inte ens jag hade den på min spotify <3 HAHAHAH underbaaaart!

Förövrigt så blir det inte josefintime idag.. blir kanske boristime istället.. Men ska iallafall handla lite sopsäckar till mamma och sen får vi se vad som händer.. har fortfarande inte klätt på mig efter duschen. Är så lat och bekväm>< kan lika väl sitta i en handduk liksom.. men ah usch blä. Måste ta mig upp och börja dagen, annars blir det ingen fin dag som jag tänkte mig idag.. Om man vaknar i tid, är produktiv och sen utmattad på kvällen, då är det en bra dag imo. OCH iofs får man såklart ha slappdagar imellanåt.. haha.. men yeye..

FÖrövrigt påminner sången mig om att vara liiiiiten och allting var så nytt haha och nä usch en obehaglig känsla typ.. man kände sig tvungen att göra saker som man inte ville osv. blä! Speciellt när låten spelade för då var det discon oftast.. haha aja..


Cute ;D

Fin dag.

vaknade nyss och gick faktiskt upp. Skönt <3..
ska duscha nu och sen städa lite och hjälpa mamma.. Jossan ska nämligen komma hit idag men jag tror hon sover ganska länge.. Ligger ner i sängen just nu och har den där degiga, dimmiga sköna känslan i kroppen <3
Imorgon har jag sjukgymnastik i bassängen och något halvmöte på arbetsförmedlingen. Gruppmöte om hur man skriver cv, går vidare med jobbsökning osv osv.. Kan ju vara användbart :)

Juste! ska ju även till Sarah idag ett tag (crap. kostar med bussen..) för att hämta lite grejer tim lämnade där.. så ska väl göra det efter jag har duschat istället ^^
Jag har sjukt ont i magen.. wtf? Kanske var för jag åt så mycket igår >.< Att jag ens smällde i mig tre mackor igårkväll tyckte tillochmed _jag_ var lite sjukt. Brukar inte ens gilla mackor. Men dom var sådär mjuka och sen var det asgott pålägg.. omnomnom <3 var någon bonjour mjukost med "grekisk vitlök" som smak. Rekommenderar! jag och boris käkade upp hela den oöppnade förpackningen på kvällen ><




Nighty <3

Åh. Faktiskt trött för en gångs skull vid den här tiden. Underbart. Nu ska jag sova innan det vänder. <3

9h boristid!

kom precis hem från boris. åkte till han vid 5 så jag har vart hos honom i nio timmar nu.. Först åkte vi in till stan och köpte pizza.. Han undrade om jag ville äta på Casa Grande.. De hade tydligen jätte fina pizzor.. Vi åkte förbi där och så tittade jag in genom fönstren "eh. ser dyrt ut så nejtack " "men dom har verkligen jäääättefina pizzor! riktigt schyssta med sån där äkta parma skinka och massa ruccola osv"... Snobbpizzor pfft! Men jag sa iallafall nejtack eftersom jag inte ens vet om jag gillar det.. Så istället åkte vi till välkända alcamo (där jag aldrig käkat förrut) och köpte en kebabpizza..
Åkte hem till honom, käkade, kollade på ronja rövardotter (två timmar var den! vafan? ) som jag hade glömt bort helt hur den var, men den var.... sexistisk =( haha. jag skrattade mest åt allting som lät så jävla fel, hela jävla tiden.. hahaha men ah annars var den bra <3



Efter det så spelade vi såklart bomberman <3 det gick.. helt okej ;D Boris vann mest men jag var faktiskt inte så kass ;D och efter det babblade vi i flera timmar och käkade lite mackor och babblade vidare.. Pretty nice ;D
Och så kollade vi massa militärflyg på utube och wiki osv.. Nice ;D aah pilot skulle man bli... aff <3

Har iaf haft en superbra kväll och nu borde jag sova men jag är inte trött ><

Boristime

Woho ;D snart drar jag iväg till boris. Han hämtar mig :) Så snällt!
Until then: Himym :D

Snart på säsong fem.Intressant ;D
Btw !! Igår fick jag reda på att det var Astrid Lindgren som skrev Mio min mio! vafan?!:P haha hur ball? asball!
Sen fick jag reda på att Karin alvtegen (stavning..?) är barnbarn till astrid och en bekant ish till pappa. Detta hade jag iofs hört förr, men hade glömt. Det jag dock inte visste var att hon bodde på öxnehaga som liten ;D cool!




vet inte om jag hinner skriva igen.. tror han hämtar mig ganska snart tbh..

11,51 SEK

Hah. Kollade precis mitt konto på Nordea. Jag har 203kr i plånkan med, men jag är skyldig mamma 215 ;) HAHA så jag ligger på minus i pengar. Men anyway det ska nog fungera. Måste bara snåla med mitt busskort tills jag har fått jobb eller fått sochjälp .. Har även en halvfull spar"gris" som jag kan tömma om mitt busskort nu skulle ta slut. För det är det enda jag faktiskt behöver.. Ett busskort^^

En sak som dock är fett _typiskt_ jag har möte varje dag då jag INTE brukar åka iväg. Jag brukar åka iväg måndagar och torsdagar för att träna på ryov.. Men såklart har jag möte med soc och dietisten på tis och ons ;) hahaha men jag har ju ganska nyligen tankat på busskortet så det går nog klara sig på ett tag.




Aaaaw! :') HAHA jag letade egentligen efter en buss-bild men så hittade jag den här.. När jag jossan och mc fikade med dude simon som var helt into me..Haha det var drama det där.. ufft! Men grejen med bilden är : Jag är så söt i keps! iiwh ;D



miwh <3

Jag vaknade och kände mig fridfull.. haha nu låter jag som ett nutcase men ah alltså jag bara kände "waow. vad skönt. livet är bra" <3

Även fast livet faktiskt är ganska långt från bra så var det superdupermegaskönt att få en sån känsla.. Nu ska jag leta utbildningar, alternativt hjälpa mamma med att packa.. så vi får se, när jag väl går upp.. tänkte titta på lite himym först eftesom jag fortfarande är degig. Det är något som kommer med den sköna känlsan.. man blir slapp ^^
Försökte hitta enbild där jag sov och de enda jag hittade var från jingi som jag precis laddat upp så istället letade jag i min och kirstys mapp,eftersom vi sover ganska mycket. eller ah. Hon sover. och jag känner inte för att gå upp om hon sover haha.. såklart hittade jag bara bilder på när hon sover.. Men det fick bli den fina usamahitlerbilden istället<3
Usamahitler? =(


Bilden är från 05. Hoppas den sprider glädje till er, precis som den gör till mig ;D.. hah KIRTSYY =( <3.. så fort jag får ihop pengar eller jobb tänker jag åka till dig igen, så du vet. <3

Nattchatt <3

Aw. Jag har sån tur :) <3 Min fina vän Elena var online. Underbart!

Vanligtvis hade jag bara rullat runt i sängen och försökt somna, men efter igår så blev jag så jävla frustrerad. Försökte sova hur länge som helst på alla sätt och vis. Gjorde alla mina "såhär somnar du-trick" men det fungerade inte!

Ufft. Men jaja.. Nu har jag iaf Elenispenis <3


Sexig du äääär><och jag bara fuckar upp bilden hahaha.. Sorrie hun <3

I hate this...

Aarh! jag berättade inte för er igår om min natt! -.-
jag gick och la mig 22 och vaknade 4 timmar senare vid 02.. Kunde inte somna förrens 5.30 igen. SJUKT STGÖRANDE.
och nu. Jag somnade 23, vaknar 03.. Blir lack -.-


sarahs parfume<3

omg hahah ligger i sängen nu och ska strax sova.. rätt som det är så doftar jag en ny doft.. och det luktade awesome. Insåg att det borde vara sarahs parfym ;D awesome! men ah.. ska som sagt sova nu.. försöker fixa till mina sovtider.. heh.

Imon blir det boris och hjälpa mamma med flytt

sov gott finisar <3


copyright camilla lövgren

Crybaby!

hahah AWW :') Jag såg precis Letters to juliet. And i fucking cried. Like a baby =(.. HAHa ops. Nu blev det engelska igen.. haha... well. Jävla SÖÖÖÖÖT romantisk film! brukar inte gilla romantiska filmer men denna var fan.. awesome <3 haha..

Vi ska fortsätta glo på filmer nu men jag skriver lite senare ;D

Hittade en bild från 06. Där mina kinder ser FINA ut . Waaow ;D <3

Movietime!

AAwessome ;D Sarah is here. We've been to the doctor LOL nu skriver jag på engelska igen bara för vi babblar -.- anyway jag åkte upp till oliwer och sarah sen spelade vi lite kort i en timme typ, därefter åkte vi till doktorn för Sarah.. Det gick jättebra och vi kom hem runt kvart i fem och lagade mat.. Blev kokt korv och stekt korv.. Nu har vi precis käkat klart så vi ska dra igång "the wedding date" som vi inte hann se klart sist och sen blir det även någon mer tjejfilm haha ;D


Bra dag, tror jag!

Idag kommer Sarah hit. Så ska städa undan lite här nu.. och så ska jag käka lite pannkakor innan jag ska hämta henne med.. Och kanske läsa lite utbildningar med :D Tror sarah sover tills typ 15.. haha..

Men anyway sen när hon kommer hit så blir det filmtime ;D
tror det kommer bli en bra dag det här.. Och så ikväll ska jag hjälpa mamma med att packa flyttlådor osv.. intressant!


Vi får se när jag skriver nästa gång. måste verkligen städa och käka känner jag .. haha.. hearts!

Brrh!

Kom hem nyss kl 11.. Gick iväg kl 9.30.
Jag är jäävligt stolt över mig själv just nu. Haha. Detta är en sån sak som jag bara får för mig men aldrig utför typ..
Hundarna gick duktigt heeeela vägen (1,5h! :| ) och var bara tvungen att ryta till kanske 8 gånger.. varav 7 på meg såklart... haha.. Ebba lyssnar alltid <3

Promenaden började såklart som vanligt vid parken bredvid..

och jag hade verkligen dragit på mig massor med kläder. Men såklart inte tights. Min rumpa är fortfarande iskall och jag har vart hemma i en halvtimme typ.. haha




När vi kom till bron så ville jag inte att vovvarna skulle gå där vanligt folk går, eftersom det även cyklas en hel del där.. Bättre om dom får gå på en egen plats så jag slipper bry mig och skälla så mycket.. Därför lyfte jag upp dem där man inte ska gå egentligen. Fungerade perfekt :) Vi brukar göra så och de verkar gilla det eftersom de får se mycket mer ifall man gör det



Det som är nästan längst bak i bild. Det som ser ut som ett stort gärde.. Dit skulle vi gå.. heh.

När vi kom fram till stranden.. Så ville hundarna såklart busa^^ gulligt ! en sak som jag skäms lite över. Jag brukar mycket sällan ta och gå med hundarna till stranden... trots att det är så nära.. Brukar vanligtvis vara ute med hundarna i 10-15 min.. Och vad tar det att gå till stranden? Precis så lång tid. Sen får man ju gå hem med, så det blir dubbelt med tid. MEN vaafan.. När man ser hur glada hundarna blir så är det fan värt det.. Dock kunde de såklart inte bada idag eftersom vättern är frusen, men vanligtvis så hoppar de gärna i^^




Huskvarnaaa


vättern ;D


gränna ish


SOlen sken <3




en ensam tant som står och tittar .. :)

Ja juste. Sen gick vi förbi någon bäck, där det faktiskt fanns rinnande vatten och inte bara is som vättern. Fasen vad glada hundarna blev haha.. Så gulligaaa <3






Och självklart gick meg i vattnet^^ hon älskar att bada, men hatar att bli tvättad typ.. haha.. gulliga hund<3



<3!


Sen vandrade vi upp för trappan .. Sjukt jobbigt imo. Haha.. men ah


Där uppe möttes vi av ett as stort .... tomrum? xD en äng helt enkelt..
bara platt mark. Men fint var det. och solen sken och hundarna blev galna. Fyfan vad dom sprang runt på den ängen och busade :D cuuute


Vi vandrade längst upp och där blev bilderna helt underbara.. men jag vill faktiskt ha dom för mig själv.. så.. sorries ;D.. Man fick sån frihetskänsla. pretty awesome ;D
men ni får iaf en bild på mig där man inte ser så mycket av naturen



Sen vandrade vi hem igen.. :) Efter att vi lekt sönder på ängen. Fyfan vad jobbigt.. hahaha.. men var ju roligt under tiden som man var into it, men efteråt var det mindre kul hahaha..


Home sweet home, och en väg som kan ta mig vart jag vill.

När vi kom hem så torkade jag av hundarna och sen la dom sig båda i soffan ... haha.. inte så konstigt tho, så mycket som dom kutade runt och busade <3



Ut på morgonpromenad

Say whaaaat? ska jag gå ut? Camilla ska ta en promenad? For real? Hah. ja!
Dessutom i en hel jävla timme. Hur kom jag nu fram till detta då?
Jo. Jag måste träna två timmar idag, minst. Borde träna 2.5 timmar. Jag kommer inte orka träna 2.5h styrka, plus att det inte är riktigt så jag SKA träna enligt sjukgymnasten. Så.. Istället går jag ut och går i 1.5h nu..Med hundarna.. Tar dom till vättern och sen vidare till sandbankarna tror jag.. :) Kommer nog bli mysigt. Det regnar ju inte eller liknande..
Tänker såklart inte gå slowmotion..Får ju gå i en takt så man blir rosig om kinderna o.s.v. som min sjukgymnast förklarade..
Bilder kommer sen :)  Ska bara käka mina piller sen drar jag.. Haha. FYFAN vad jag inte är så peppad som det låter i texten. xD


Men när jag tänker på att de kommer vara ungefär såhäääär glada av det, då blir det lite enklare :)

Öppethus dagarna!

BTH  8 april tid: vet ej
Liu    22 mars 9.30 till 12.30
Lund  2 april 10 till 15
GBG  17 mars 11 till 16
JKPG  26 mars 10 till 14
Uppsala ?!?!?!?!?!?!?!
HBG   24 mars 15.30 till 18
Malmö strök jag
Stockholm 15 mars 12 till 16
Halmstad  4mars tid, vet ej.

Halmstad är ju redan försent.. så den skiter jag såklart i..
Uppsala hittar jag verkligen ingenting om.. suger.




Love me love me, its the way you love me!| ÖPPET HUS ROADTRIP!

AAH låten. haha. Kommer lyssna sönder den istället. Dumt! men så är det ;D
Nu har jag tagit itu med alla arbetsförmedlingspapper, alla utbildningskataloger och planerat upp exakt hur jag ska gå igenom allt. Nice! Har även planerat upp hur jag ska läsa igenom alla 8 teoriböcker till körkortet :)
Skönt att jag äntligen har kommit igång med mitt liv heh.
Ska kolla alla massa massa högskolor nu, vilket datum de har öppet hus.
Min pappa, världens bästa mao, har som vanligt försökt tippa rekordet på världens bästa pappa.. Genom att lova mig att vi drar ut på roadtrip till alla places jag vill besöka högskolan på.. Eftersom jag är så obestämd. ENDA problemet som kan dyka upp är att pappa måste jobba nån av just dom dagarna, men då får det liksom vara.
Ev. så åker jag till någon jag känner i staden och slaggar där isåfall.. vi får se.. Men ah! Ska kolla allas hemsidor nu så jag får reda på datumen, sofar står det mest "??" på min lista.. hahaha



Sofar står det på min lista:

Blekine tekniska högskola 8 april
LiU    ??
Lund ??
GBG  17mars
Uppsala ??
Jkpg   26 mars 10.00 till 14.00
HBG  ??
Malmö ??
Stockholm ??
Halmstad ??

Sen har jag inte mycket mer städer jag skulle kunna tänka mig att plugga i .. Men ja juste, om ni vill med på någon roadtrip så kan jag nog fråga pappa så går det nog fin fint..Bara säg till.. Om ni är obestämda vart fan ni ska ta vägen osv?.. Men dock, de flesta mina vänner har ju redan såklart tagit steget iväg till någon studentstad^^..




Hur dum i huvudet får man vara?..

Jag är så jävla glömsk ibland.. Jag vaknade vid 08 för att ringa ett samtal meeeeeeeen sen skulle jag ju åka till sjukgymnastiken. Jag glömde.. seriöst. Låg och tänkte "vafan var det jag skulle göra idag egentligen...?" och kom bara fram till "va med jossan och kolla utbildningar".. sen somnade jag om. Idiot. Så nu får jag träna _två_ timmar hemma istället. Rövigt...

Förövrigt så skrev jossan precis till mig om att hon hatar vädret. När jag vaknade så hörde jag ljudet av regn. Och jag tänkte bara "Fyfan vad gött!!!!" .. varför var jag positiv till regn? JA Me nvafan det SNÖAR ju iaf inte ;)
men sen sa jossan att det var faktiskt snöregn, så nu blev jag lite besviken haha.. men det lägger sig inte på marken så det är ganska chill..
Nu ska jag gå upp och kolla tvättid tills helgen.. Sen ska jag måla naglarna och sen blir det utbildningsgrejer hela dagen. Jag och jossan bestämde oss för att leka på söndag istället.. Det blev fucked up med tiderna idag haha...


Jag & joss 2006 typ..

Min helg blir nog ganska nice ändå.. blir att umgås men samtidigt göra en jävla massa viktiga saker :)
Mamma ska ju flytta strax så vi borde börja packa.. det ska vi göra i helgen :) Och så ska jag träffa sarah på fredag, boris på lördag och jossan på söndag..

Klockrena citat från idag..

"En tjej är inte bara fitta och tuttar, dom har mun också!" Alltså.. Grejen var ju att han egentligen menade "de kan ha något vettigt att säga" men oj så jävla fel det blev.. hahaha <3

"förlåt!" "vaddå?" "nä det var bara i förebyggande syfte.. fungerar asbra, ingen kan bli sur"

Förövrigt tänkte jag svara på kommentarer som jag har fått in..


Hippie om Pinsamt värre...:
Haha ser faktiskt ganska illa ut xD

Svar: haha jo.. det var nog det, men sjukt kul! .. Vem är du förresten? Vart bor du? Försökt hitta något i din blogg som förklarar men jag hittar inget...


Hippie om Det är ni som är de konstiga, det är jag som är normal.:
Håller med...
Thåström <3

Svar: Indeed!



Casandra  om Jag har hittat min tatuering!:
Jag har precis gjort en tatuering på exakt det stället som på bilden fast andra axeln.
Texten: I shall either find a way or make one
Lite längre text än på bilden så den går ända längst ut på axeln och nästan till nacken. Är jäkligt nöjd! So, do it!! :)

Svar: Oh! nice! Gjorde det ont att tatuera där?



Hippie om Avklarat två av fem av de goda gärningarna, och jag tror Karma hatar mig.:
Illa du;)
Men intressant blogg... (y)

Svar: Thanks ;D



Millah  om Avklarat två av fem av de goda gärningarna, och jag tror Karma hatar mig.:
Hej... Allt bra?
Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!
Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html
Ta hand om dig =) Kramar // Millah

Svar: yes, det mesta iallafall..  Kul :)


Kinder!

AAH! finally har jag någon bild på en brud som jag kan visa vad jag menar med FINA kinder vs mina kinder..


IMO en perfekt kind på en tjej

Keri Hilson - The way you love me

Ufft. Hittat en ny låt idag. Awesommmme. Men Videon suger. och snubben i musiken suger. Borde bara vara hon och refrängen typ. Nice partylåt imo..
Förövrigt.. Mitt hår blev nice ;D





HHA. Nu vet jag nästan hur jag ser ut snaggad. Mina kinder syns dock för mkt så det lär ju aldrig hända.. dock har jag ju shyssta läppar, shysst näsa och shyssta fransar. . men hjälper tyvärr inte ><

efter




Excited!

Nu är jag klar med håret ! men det är jätteblött eftersom jag såklart duschade ur färgen.. så såfort det torkar så får jag se resultatet.. Niiice!


Solblond here I come!

Spännande. Fast blir alltid lika bra när mamma gör det.. så jag garanterar redan att det kommer bli fint :)
Bild från balen.. såhär kommer håret bli typ, i färgen




Pinsamt värre...

När jag tittar på mina studentbilder så inser jag hur jävla stenpackad jag var.. Fan vad illa =( hahahaha uuuschhhh



Typ varjeee jävla bild ser ut såhär..

Slutkörd.

Seriöst. Bara tränat 45min ist för en timme. men jag orkar verkligen inte. fyfan vad jag inte klarar av mycket idag.. så är det vissa dagar bara..  får väl träna en halvtimme någon annan tid.. bara en kvart blir nog ingen ide..

tänkte bara dra upp några foton på mitt hår nu så ni kan se utväxten. Sist jag färgade var i maj, innan balen.. vi gick på balen sista maj.. så imo har det växt jävligt sakta.. för så illa ser det faktiskt inte ut imo.


Och fucking påpeka inte hur trött / död whatever jag ser ut. jag har fan precis tränat. Fu. de flesta hade inte ens vågat lägga ut bilder när de precis tränat..






YEEIY! Passed ;D

Heh. INte vart inne på distanskursen på länge, så loggade precis in under en av mina minipauser i träningen. Jag har klarat den. Woho! ;D

Det är ni som är de konstiga, det är jag som är normal.

Thåström. <3
Från himlen sänt gick igång nyss.. Ganska tung låt. Love it ;D <3



Förövrigt så ska jag börja träna nu .. om en timme ska mamma upp, och dricka kaffe osvosv sen ska vi färga håret på mig.. så det blir ganska bra tajmat om jag tränar nu.. blir inte så mycket styrka idag eftersom då svettas jag som mest, och håret ska bara vara "halvsmutsigt" så man får inte duscha samma dag som man ska färga det, men man ska typ väta ner det.. men ah.. blir mer kondition antar jag..fast jag inte ska träna sånt egentligen.. eller så tränar jag styrka, fast lite lättare?.. jo .. blir nog så..
Min to do lista idag:
1. träna
2. färga håret
3. fixa naglarna
4. läs utbildningsböcker
sen innan jag somnar tänkte jag att jag ska börja läsa en "kvällsbok" som i mitt fall dock blir körkortsteori ;)



AAAAAAAAAAAAAAAAW!!! Vet ni vilken musik som gick igång nu? :')  en av mina favvo disney låtar! "känn en doft av kärleken" <3 IIIIWH vad söt den är. Nu blev jag sugen på att se på lejonkungen. heh. Nörd ><



Urban Usling och Töntpatrullen <3

hahaha.. jag hatade "stoppa duvan" barnprogrammet när jag var liten.. men idag visade min bror mig ett klipp på det.. och fan vad bra namn dom har.. hahaha ledaren är urban usling och hans medhjälpare är töntpatrullen <3 hur awesome? .. mycket!

förövrigt ska jag nog dra ner powerpuffpinglorna ;D älskar det!

Såhär söt sitter jag ikväll och chillar med datorn.. <3



Chillade inte bara på kvällen.. var vaken till 6.30 igår =(. Fack. Snackade med peepz i skype i 7 timmar igår. oups..


Change of plans!

Hoppsan. Gick upp till mamma och sa att jag skulle till oliwer.. men nej! för vi ska färga mitt hår idag! :D Spännande! så istället kommer jag nu träna i en timme, sen läsa efter lite utbildningar och sen läsa teoriboken i körning ..


Doooo da workaooouut ;D. Jag gillar att bilden blev å suddig så man inte ser ansiktsuttrycket så mkt ^^


skriver väl lite senare :) Men ska bara uppdatera med en sak jag tänkte skriva igår, först. ;D

Vad har jag sagt...?

Jo. Att min pappa är bäst i världen. heh.
Han väckte mig kl. 11.30 idag (jag var såååååååå jävla trött, ville inte upp.. men jag kravlade mig ändå ur sängen)
går upp till övervåningen och ser det här...





TACK <3

Förövrigt så var jag vaken till 13 ungefär.. så satt där uppe i 1,5h och myste <3
Sen skulle pappa iväg. Då somnade jag igen.. Så jag sov tills nu. Illa.... Fan vad jag inte tycker om hur jag styr min sömn nu..
Ska iväg till Sarah strax och glo på mer film.. men blir nog bara en film för sen måste jag hem och fixa saker..Borde även träna en timme idag med... så det blir nog så :)

Vid 17 till 21 kommer jag nog vara hos sarah.. sen får jag komma hem och träna, ut med hundarna och sen försöka SOVA på riktigt... suck >< fy på mig!

DAGENS JÄVLA LÅT<3

HAHA FOR REAL!!!
jag hittade en låt jag hade totalt glömt bort idag..
The corrs- breathless... AAAAAAW!! Go-oo on, go-oo on, come on leave me breathless!!! lalalla <3
Tempt me, tease me until I can't deny this
loving feeling, make me long for your kiss
Go on, go on
Yeah, come on...


Awesommmmmme! haha.. gammla låtar <3

Woot, vad hände?

Mina läsare har stigit i taket igen idag.. vafan? vart kommer folk ifrån vissa dagar? o.0 Jag är ju inte dagens bloggare på jnytt iaf.. så dunno.. men trevligt iallafall :)

Min dag.. heh. Jag åkte iväg till AF vid typ halv tre.. pappa skjutsade mig så jag hann äta <3 tack!
och sen efter mötet (fick massa papper och info. ufft! men nice still..) tog jag bussen två stationer in till city city.. letade efter en nivea kräm till sarah som jag skulle handla men den fanns tydligen bara i stormarknader med mat som typ coop  osv.. så det blev ingen ..

och efter det så drog jag iväg till Sarah & Oliwer.. Kollade på The proposal och sarah lagade mat. FYFAN VAD GOD MAAAAT hon gjorde <3 yummieeee! och sen efter det blev det en hel del kortspel ;D och efter det "the wedding date" som vi iofs inte hann se klart..men ska dit imon igen så det blir väl nice ;D

Minns ni den stora hunden jag ville visa? herregud here it comes.






Avklarat två av fem av de goda gärningarna, och jag tror Karma hatar mig.

Seriöst. jag skulle ju göra personer glada idag.. Och helst folk jag inte kände. Nyss gick jag till affären åt pappa så han blev glad, och påvägen hem så stod en stackars tant alldeles still på trottoaren och såg ganska förvirrad ut.. Jag hade musik i öronen så jag hörde ju inte vad hon sa, men precis när jag skulle passera henne (var tvungen att gå upp i en trappa vid banken och runt henne för hon stod mitt i vägen) så såg jag att hennes mun rörde sig.
jag stannade upp och tog ut musiken ur öronen och så sa hon "fast du kanske inte har tid med det?"
Så sa jag "oj förlåt, vad sa du?"
Så sa hon att hon ville ha hjälp med rullatorn upp i trappan till banken.. Jag hjälpte henne att bära upp den, steg för steg och sen öppnade jag dörren åt henne så hon kunde gå in .. Stackars söta tant <3

hon blev iallafall väldigt glad, vilket gjorde mig glad^^ Och förövrigt så är vädret toppen!! jag älskar det! och jag tänker åka in till stan lite tidigare bara för att njuta av solen... Förövrigt ska jag även handla en liten sak åt Sarah som hon bad mig om eftersom jag endå skulle in till stan :) Också en sak som gör en människa glad! :D Så kommer avklarat tre av fem på halva dagen, nice!



Meeeen på tal om karma! medans jag hjälpte tanten upp med rullatorn så ställde jag ner mina matvaror .. Hade två små plastpåsar (inte dom stora willyspåsarna, utan mer dom där "fryspåsarna"), en med potatis i och en med 4 powerking i .. Ställde dom på marken och hjälpte tanten. När jag kom tillbaks så såg jag att en powerking hade börjat läcka. Varför hatar karma mig? Seriöst ? ... kanske är det för jag "skryter" om att jag är snäll? haha.. men jag vill ju bara sätta ett gott exempel och tips på vad som gör folk glada om dagarna.. Oavsett om karma försöker göra mig irriterad så tänker jag vara glad idag. vädret är så jävla underbart <3

Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det stan och AF.

Drygt.

Tränat en timme nu.. och nu måste jag till affären, innan jag duschar säger pappa.. för jag ska handla potatis till middagen... förövrigt så är distrubed - rise en awesome träningslåt. Happ.. nu ska jag ut i det fina solskenet.. Svettig och äcklig. aff..... Aja..  Just do it ?;D

har inte hunnit stretcha heller ..aff
random bild från skrivbordet



Ouuuh! mina ben ser ju fan awesome ut där ;D

Jag har hittat min tatuering!

Om jag nånsin ska tatuera mig så har jag äntliiiiigen hittat vad jag ska skriva.. För jag har velat ha en text hela tiden. Vart insnöad på "honesty" eller liknande. Men det låter så töntigt typ som ... folk som inte fattar något som tatuerar in texter typ som "death" eller liknande.. haha.. Och "ärlighet" ser bara dumt ut.. Näjjjeeeh.. Fungerar inte :(
Så istället hittade jag den här!



Så simpel, så mig. men samtidigt har jag alltid tänkt att jag inte vill ha något på ryggen där jag inte kan se det typ.. så funderar på att sätta det vid nyckelbenet ish. MEN hur kul är det för min framtida man då liksom? HAHA .. nej.. jag kanske inte har tänkt igenom det här så mycket.. men aff.. Och den stilen som det är skrivet i är bara sååååå perfekt enkel!



Sen vill jag bara visa.. aw<3!! jag tröttnar aldrig på den här söta bilden haha



haha.. det charmiga är.. fan allt! att hon bara snurrar och hon vågar berätta just exakt vad hon håller på med.. cuuuuuute <3

Hjälp ;D

Heh. Vet inte hur många av er som läser som kan grejer om affärer och mode osv.. vet typ.. Mc? Jossan? haha.. men jag letar efter en KEPS! alright. SÅååå såklart börjar jag med att fråga.. KÄNNER NI NÅGON som jag istället kan få en av ? Så jag slipper köpa ?;D
Och sen, if not, vart kan man köpa ? och helst inte fett dyra saker inne på bobbys eller street affären på torpa.. Hilfe hilfe <3!

Dom måste btw inte vara AWESOMESNYGGA med mönster osv.. en vanlig vit ish räcker liksom.. För, allt klär en skönhet ;) hahah nej men jag vet redan att jag passar i keps så det blir sötcoolt oavsett vad det är för mönster på den liksom...




Ont i magen..

Vet ni vad btw? Igår planerade jag upp min morgon innan jag somnade..Skulle vakna vid 12, gå upp och äta de få pannkakorna som var kvar (ja. jag planerar in sånt! det finns inte många kvar, så självklart vill jag ju att jag ska ha dom) och sen duscha och åka iväg.. Men nu vill jag inte ens ha pannkakorna.. Och det suger att veta att nästa gång jag är sugen på dom, så kommer dom vara uppätna av någon annan...

Har ni också sånt dilemma? eller är det bara tjockismilla som har det? HAHAHA.. jag vill ha kvar det goda tills jag blir sugen, men jag bor ju inte själv så det fungerar ju inte riktigt så^^
Fast ja! woho! ännu en positiv sak med att flytta hemifrån sen om något halvår..nice!




Glascolasamlingen ;D


Såg precis världens mest hilarious klipp från the office. Och jag blev SÅ SUGEN på att börja se det igen. Så ikväll drar jag ner det... haha fyfan vad det är hilarious! Justice beaver ftw <3




Failväckning..

HAh. Jag vaknade just av mitt alarm.. var inställd på att klockan var tolv.Eftersom jag ställde mitt alarm på tolv igår.. Men nej. Klockan är 10.30 och det var inte mitt "vakna-alarm" som gick igång. Det var mitt "ta din medicin på morgonen-larm"... Great.. haha.. dock är jag inte så trött så det gör ju inte så mycket.. men jag undrar dock hur jag ska orka vara uppe på filmkvällen sen, nu när jag inte fått sova ut? ^^ Huvudsaken är iallafall att jag vaknade pigg :)



Min buss in till arbetsförmedlingen går kl. 14.25.. Har möte där vid 15 och en timme framöver... hoppas det går braaa >.<
Nu tänkte jag träna och duscha dessa 3.5h som det är kvar innan bussen går. Jag har 2h träning att ta igen, så det är bara börja^^ Jag har iallafall hitills tränat varje vecka 4h, tillskillnad från Wiktor. Hur känns det att bli ägd av en sån liten, otränad, lat tjej som mig ?;D... Men du har fått lite suspension från träningen för helt okej argument.. ;)

En jobbig natt.. WALL OF THOUGHTS

Kan inte somna. Precis som för några dagar sen när jag skrev en annan wall of thoughts

åh.. Inatt kommer bli en sån jävla natt som jag inte kommer somna.. Inte för att jag tänker på tim som jag skrev förrut.. jag tänker på min barndom, hur fort allt gått osv.. herregud... Och jag längtar tills om några månader då jag känner att mitt liv faller på plats igen.. Jag har tänkt igenom en del och bestämt att jag ska vara positiv .
Som jag var idag när jag var pepp på min framtid.
Sån ska jag vara, tills jag väl får beskedet av doktorn. Varför inte bara make the most of time liksom? Självklart ska jag vara lycklig över alla små fåglar som kvittrar nu när det börjar bli vår och självklart ska jag ta upp skateåkning igen trots mitt waran. Jag ska få leva, trots min sjukdom. Herregud det är ju det läkarna är ute efter. Dom vill inte att jag ska bli invalid liksom...

Jag ska läsa till körkortet och jag ska försöka finna en utbildning som verkligen känns rätt.. Och i sommar, då ska jag vara med de finaste människorna jag vet på jorden. Och jag ska försöka komma över min vattenrädsla med.. Och så ska jag försöka skaffa ett jobb och få in lite cash.. sen ska jag även hitta en lägenhet.. :) Jag ska träna och vara healthy..
Åh. Det här känns skönt.
Om jag om någon månad får ett kasst besked, då får jag ta tag i det då.. Just nu kan jag bara gissa ändå och det kommer iiiinget bra utav det ändå :)

Fan vad.. konstigt och orättvist livet är alltså.. Jag är så nöjd med mitt liv, trots alla jävla problem.. men hur många 19åringar (18 egentligen, när jag började bli tvungen att verklige ntänka..) behöver ens tänka på sånt här? Dom flesta kan ta lite cash från sin familj och dra iväg på semester om dom vill, annars bara drar dom vidare till högskolan osvosv.. Men jag.. såfort jag ska göra minsta sakerna krävs planering och alltid en halv rädsla om hur "man kan dö"... varför ska jag tänka så? herregud. Slår jag i skallen skit hårt när jag åker bräda, ja, då har jag iallafall gjort något jag tycker om whlie im dying liksom...

Jag är nöjd .JAg vill ha mer. såklart. men än så länge är jag fruktansvärt nöjd med mitt liv. Det har varit helt underbart och min familj.. tror aldrig det kommer finnas någon i hela världen som verkligen har en sån underbar familj som jag har... Min pappas och min relation med varandra är verkligen helt jävla.. omöjlig att förstå om man inte är med i den liksom.. Lite enklare om man ser det.. men.. det går inte förklara.. Han är ..... min bästa vän typ.. och han ställer alltid upp. Han är helt enkelt toppen... Vi bråkar aldrig.. om vi gör det så tar det en timme att komma över eller liknande.. nejdu.. alltså.. ah.. Sen.. MIg själv. Min personlighet osv.. jag är nöjd med hur min miljö och mig själv har format mig.. Om jag skulle dö nu skulle jag dö som en ängel...
Alltså inte att jag åker upp till gud osv.. haha inte sånt bullshit.. menar mer... jag är en fin person.. och det vore synd om jag dog, för då hade världen förlorat en fine soul.. men samtidigt hade jag vart.. nöjd med min resa liksom. jag har alltid försökt göra det goda,enda sen jag fick lite hjärna typ..


äsch.. Jag vet inte.. Ska iallafall se livet på den ljusa sidan.
Life's a piece of shit
When you look at it
Life's a laugh and death's a joke, it's true.
You'll see it's all a show
Keep 'em laughing as you go
Just remember that the last laugh is on you.
And always look on the bright side of life...
Always look on the right side of life...



<3

Nej vet ni vad?.. jag vill visa världen vem jag är. Innan jag dör :) Och det tänker jag också göra...
Hey life! guess what? Im gonna deal with ya!



Oj . bara för jag skrev på engelska nu så insåg jag att jag har glömt översätta hur länge som helst till Sarah.. ops... Imon ska jag till henne på filmkväll.. ska även till arbetsförmedlingen imon med.. och så ska jag duscha osv .. ah! my life starts again tomorrow! så är det.. :) eller alltså.. Alla "viktiga delar" i mitt liv startar imon.. alla vuxensaker som jag ska ta tag i.. känns ganska skönt faktiskt...


Innan jag på riktigt ska försöka lägga mig och sova så tänker jag lyssna på låten jag precis skrev en bit ur.. <3

Inatt saknar jag det som var vårt ..

Sitter och tittar igenom massa bilder.. Mestadels på mig och tim.. och jag saknar att vara just precis sådär extremt lycklig som jag ser ut på vissa bilder... men samtidigt så vet jag ju att det var ju bara några dagar av alla.. men oavsett.. det var något bra vi hade ihop och det är synd att det inte höll sig.. men så är det, det är ju bara face it liksom.. men ja.. jag är så tacksam över hur mycket fint jag har gått igenom med tim.. Även glad över allt jag lärt mig av allt det jobbiga vi haft gemensamt.. Nejdu.. jagär riktigt tacksam... Och idag, inatt.. Då saknar jag allt vi hade ihop.. Även om vi gjorde så lite saker... så .. vet inte.. vi hade varandra? ^^

Neh.. vet inte vad jag ska skriva. Jag är glad att det blivit som det blivit.. Det känns rätt fortfarande... men inatt är det ... en sentimental natt..  Jag håller fortfarande på att "love will find a way" orden är sanna.. men när love is lost så är vägen också lost.. tyvärr...
jag hoppas och tror med hela mitt hjärta att han hittar någon som förtjänar honom.. <3





Har även raderat mappen med bilder på mig och tim.. eller nej alltså.. raderat MAPPEN endast, inte bilderna.. bara för man inte längre har det som man hade behöver man inte radera varje litet minne av det... jag är som sagt bara ..tacksam över allt.. även alla jobbiga jävla stunder...



Loca

Jag vill dansa! Iwh.


Back on track... eller?

Ufft. Idag när jag hade min duktigdag och läste utbildningar så läste jag ju om olika studentstäder också. Och jag blev Såååå peppad på att verkligen starta nytt kapitel i mitt liv. Egen lägenhet, körtkort osv osv... waow.. så jävla... as nice.. Sen kommer våren snart med.. kan inte bli bättre typ...

men så tänkte jag "waow om en månad är det typ vår!" så tänkte jag "vad var det mer som skulle hända om en månad...?" och då insåg jag. JUST DET. ska ju till läkarn. se om min medicin hjälper.. och annars...? aff .. så OSÄKERT >.< jag blir så.......förvirrad.. vet inte vad jag ska göra av känslorna typ.. vill inteeeeeh veta. eller så vill jag. men jag tror alltid det värsta... men hoppas på det bästa...

Aff. iaf nu ska jag fantisera om det som är positivt iaf..tänk när jag drar runt i våran lilla awesome bil om några månader?( ja, heh. pappa har lovat mig bilen om jag tar körkort (H)) och vet vad jag vill läsa? Har lite cash som rullat in från arbete eller soc? och jag vet vad jag vill läsa, står i bostadskö och det är Vååååår och man bara känner att allt flyter på.. åh <3 positiva tankar in my heart förfan...


Lagom till pass..

Alltid när jag inte hittar något att skriva om så kommer jag på att jag har en del obesvarade kommentarer... det är så jävla nice! Så tack alla söta för att ni kommenterar :)

Svar på kommentarer:

Wiktor om Wiktors egna blogginlägg:
:')

Svar: <3


  -Cajsa (Fotoblogg) om Snart fixat klart..:
Hej
Åh, du får gärna rösta på min bild nr7, idag när jag fyller år :) hihihttp://photobymadeleine.webblogg.se/2011/march/finalisterna-i-fototavlingen.html#comment
Tack på förhand finaste du!

Svar: Aww :) jag röstade. tog inte direkt lång tid.. Varsågod!

  Joss  om Much to be done..:
Vi är så jäääävla bra :D:D:D!!
Faaan va jag älskar oss <3

Svar: Ja jag håller med <3 jag älskar oss också.. haha

  Klara   om Uuuuuuuuuuuuuunderbar dag!:
Kolla in min bloppis, säljer mina plagg för 100:-/styck

Svar: Thanks.Ska jag vara ärlig så tittade jag inte ens. Eftersom jag inte har råd ;D men andra som ser min blogg kanske blir intresserade, så varsågod för gratisreklam iaf ;D

Casandra om Morgonläsning:
Ååååh!Jag älskar Nemi<3

Svar: Haha jag meeeeeed! :D




Tänkte på det med cajsa där uppe i kommentarerna...
Det krävs så lite att göra någon glad oftast.. Varför gör man inte det oftare? och varför är man inte bara allmänt trevligare och vänligare...?
Aff.. Imon tror jag att jag ska ha en utmaning till mig själv.. Försöka göra fem personer glada. Självklart utan att ljuga.. Ge dom en fin komplimang, bete mig trevligt (inte extra, det behövs inte, eftersom det redan är så få som är trevliga så verkar trevlig som extra trevlig ;)), kanske skoja med någon eller liknande.. Och såklart ingen jag känner... utan bara.. spread some joy. :)
Carry on smiling and the world will smile with you
Ace of base - Life is a flower.


Pannkakor <3

MUUUUMS!! seriöst :) Iwh! hade nästan glömt hur jävla gott det är! PLUS att det finns kvar tills frukost imon med.. fucking great !:D och det blir ingen träning idag.. Insåg när jag gick upp för trapporna att jag fortfarande hade för ont hahaha.. sitta ner går fint, men röra sig, nejtack ;D

Jag är just nu astrött så jag tror bara jag ska dra på ett avsnitt av himym och sen sova faktiskt.. Pappa tar hundarna åt mig ikväll eftersom jag var så snäll och hängde med han till hans kompis innan idag :)

Random googlebild som såg deliciiiious ut ! :D


Kasst planerat + Namnsdag

heh. Jag har faktikst vart duktig idag lite och läst om utbildningar, ska strax fortsätta med det. dock tänkte jag berätta att jag hängde med pappa iväg till en snubbe för att fixa med parabolen.. Tog inte en halvtimme ish. Nej. det tog närmare 3h.. haha.. Så lite timewaste har det blivit idag...

Ska förövrigt även träna ikväll istället för imon, eftersom jag inte har så ont nu som jag hade i morse... Ska fortsätta läsa utbildningar nu och sen ska jag äta pannkakor :) Mamma fixar för det är min namnsdag Miiiiwh! SÅ GULLIGT :*

Förövrigt så ber jag om ursäkt för en askass uppdatering.. men det är inte så lätt när man är fast ute i skogen någon stans ;)



Förövrigt så saknar jag hela min ljus-hylla med fina flytljus och allt möjligt.. aff <3

Men ah dunno, jag uppdaterar väl sen ..ska ju träna i mitt rum men jag läser uppe i köket ;D bay<3

Duktig-dagen

Jupp.. idag är det en sån dag. Jag ska läsa massa foldrar och se om jag hittar något som är mer intressant än det i blekinge jag tänkte läsa.
Jag gick inte till träningen idag eftersom jag hade sån jääävla träningsvärk redan... så tänkte att imon tränar jag två timmar hemma istället.. sen på torsdag är det ju gym och en timmes hemträning igen.. Ufft.. jag måtse även vända på dygnet.. Jag kunde verkligen inte gå upp idag.. Vid 7.40 när klockan ringde så var jag pigg men hade bara ooooont.. men sen så kunde jag inte vakna förrens runt två, meeeeen då kunde jag ändå inte gå upp. Det var sån seg jävla morgon. jag hatar sånna.. när man vaknar, somnar, vaknar,somnar,vaknar. FYFAN =( får lite panik över sånt haha..



Dagen får starta med lite himym och sen kör vi igång med läsningen uppe i köket istället, då jag fokuserar hundra gånger bättre


Yummy in my tummy!

Cornflakes med sirap på <3 istället för socker. gott! :D


Morgondagens planer

Seriously. Jagär inte det minsta trött. skulle sovit vid typ 22.. Ufft. tror jag ska hämta lite cornflakes snart och käka, sen sova.. Imon är det träning på schemat. Men även så tänkte jag läsa maaaaassa jävla högskolegrejer :) Imon blir helt enkelt en sån där "duktig-dag" som jag vill kalla dom. Doubble D Day ? ;) haha.. men aaja.. vet inte riktigt vad jag ska göra mer... men inget sjukt onödigt iaf.. Förrutom på kvällen, då ska jag dra ner supernatural, V och the office och titta igenom det jag missat under några veckor nu :)


Wiktors egna blogginlägg

Alright enda sen jag skrev ett eget blogginlägg om Jossan så har folk tjatat =( Så får väl köra på fler..

Wiktor.. HAh. Jaha vad ska jag säga? Har väl inte direkt många minnen av dig men fortfarande en massa upplevelser och åsikter och känslor om/med dig.

Enda "minnet" som man kan räkna (alltså sånt som hände för ett ganska bra tag sen) är första gången du tog kontakt med mig. Såklart via jävla spel.. Nörd är du iallafall, men det är nice.. Jag är också pretty nördig.. men hmm.. Då säger du att du ska fixa någon mysig kväll till din tjej. Du har fan nästan aldrig haft en tjej i hela ditt liv.. Idiooooooooooot lögnare fan ta dig.. men ja, det visste jag ju såklart inte då.. Så alternativen var "laga middag hemma och glo på film och mysa, eller ta henne till restaurang och bio"..  Jadu.. Mitt första intryck av dig var ju helt fel,trodde du var en kort liten söt pojk som var jättegullig mot sin flickvän.. men nej.. hahaha.. Du var en..söt pojk som lurar folk^^
Anyway, Jag valde iallafall hemmagrejen.. och ENDA anledningen till att du ville veta var för att förstå dig på mig enklare. Så jävla ..twisted person.. Läser av folk.. vilket iofs är bra, jag önskar jag kunde göra så .. kan bara gör det med folk jag känner jävligt väl..

men anyway.. det var väl .. tre år sen? .. Vi har inte babblat mycket med varandra förrens de senaste 7 månaderna typ .. Alltså. Seriöst. Fan vad du är..tragisk ibland . Haha .. Du vill så gärna veta mycket om folk, men sen skiter du i hälften och glömmer en fjärdedel. Så kvar finns 25% av personen typ. SUCK.
Tänker framförallt på när du failade med min operation.. Jag loggar in på msn nån gång i september och du skriver något i stil med "nemen hejsan! Du har inte vart inne på länge, vad har du haft för dig?"... DUUH?! Opererat hjärtat kanske, idiot. HAHA..Och sen när min vän dog nyligen så sa du "felix vem?".. också riktigt pantat..

Men det finns många bra attribut med dig med, förrutom att du är en lite mentally distrubed person som är väldigt glömsk så är du ju faktiskt en väldigt funloving dude.. Snäll, dryg, retlig, go person helt enkelt..
Du är ganska lik mig på många plan.. Eller iallafall dom sakerna som betyder (förrutom ärlighet) som t.ex. hur man beter sig med folk.. Försvarsmekanismer, konstiga tankar osv osv


Alltså. Jag vill inte skriva ut allt här heller.. För det är så mycket jag vet om dig som jag inte vill yttra mig om, och det är så mycket jag berättat som jag inte heller vill yttra mig om.. Men istället kan jag ju säga att jag ser fett mycket fram emot att se dig stå på en skateboard. Dessutom spela in hela grejen.. Haha ..Årets klipp ?:D

Hmm .. Mina tankar om dig är bara positivt, även mina upplevelser. Men så är det ju alltid med folk.. Man ser det som är bäst först, speciellt för.. FOLK FOLK, u know?.. För då försöker dom alltid visa det som är bra utåt, fast man kanske är ganska konstig inside haha.. men ah.. Jag har bara positiva åsikter och tankar och upplevelser när det gäller dig.. MEeeeeen, vi har bara kommit en liiiiiten bit på vår vänskapsväg.. så... vi får se ;D kommer nog hitta något med dig i helsingborg som är.. awkward ;D men sen, som jag alltid sagt.. Man beter sig på ett visst sätt PÅ GRUND AV något, alltid .Finns alltid en bakomliggande anledning som man kan förklara och då ska folk förstå detta och kunna se ur personens synvinkel. Därför ärlighet faktiskt fungerar.

Ytterligare saker som jag ser fram emot är att se dig apfull.. Plus att jag vill se dig ragga på krogen.. hahah! oooooch framförallt så vill jag se bilder på dig när du var liten.. hmm.. kan vara intressant..


Njeaah.. vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Vi är så lika på många saker man aldrig pratar om, men vi är så sjukt olika på nästan alla sociala sätt.. Enda vi har gemensamt på den nivån är typ nördning. heh. Annars är du så...... typisk kille?^^ Får man säga så utan att du tar det som en förolämpning? Typ som jossan och jag.. vi trivs asbra ihop, men vi är jävligt olika.. Du är liksom.. fest snubbe, snobb, du ha för dig konstiga saker och du umgås på ett helt annat sätt än vad jag gör typ..Dansa kanske iofs är något båda gillar.. men sen också din musiiiiiiiiiiiiik... så.. inte milligt.. precis som jossans musik.. haha . ohmy.. inte milligt heller..


Hur får du då mig att känna mig? hmm..glad.. trygg.. mja, happy helt enkelt.. Du får mig på ett positivt humör. DET BTW är en bra egenskap du har.. Du tjurar inte lätt ihop. Du kommer iofs väääldigt ofta och är bitter och tjurig över någon lam liten sak, då får du lite pity och sen är det över typ hahaha.. men ah..positiv är du :)
sen får du mig att känna mig ganska osäker, vilket suger.. eftersom jag borde känna mig säker iochmed att jag känner dig och du mig.. Men ja.. Jag och mina trustissues ;)
Tror det blir bättre efter sommarn om jag får se dig "i din naturliga miljö" i helsingborg^^

Här har du och jossan en sak gemensamt.. Eller, din är inte bekräftad.. Men jag lär väl kanske inte tycka dina vänner är direkt superawesome .. Jag gillar inte jossas vänner ens lite.. men tror inte dina kommer vara SÅ bad hahaha.. men oavsett det (att jag inte är som dom ni brukar gilla) så gillar ni båda mig, det är ..supernice (Y)!

Euhm.. Kan inte skriva så mycket om vad vi har gjort ihop.. för det är så lite.. som sagt, finns inte så mycket minnen.. men istället kan jag skriva lite på vad jag hoppas vi kan hitta på i framtiden istället ;D
Vill verkligen segla med dig ;D sen.. tivoli! och då menar jag inte eran fula hookerbar (A)!!, nej, jag menar ett riktigt tivoli.. iofs skulle jag nog vilja gå till tivolibaren också.. eh. aja.. Och ett äventyr som kommer vara ett minne för livet, som jag dock inte ser fram emot, men förmodligen kommer minnas sjukt länge, är att jag ska försöka lära mig att inte vara rädd för vatten... jag vill inte..>.<  men jag är helt säker på att jag kommer minnas det, eftersom jag kommer vara så sjukt rädd..och starka känslor skapar minnen...

Gillar även att disskutera saker sjukt mycket med dig. Du har inte alltid samma syn som mig på saker och ting. Du har faktiskt ganska sällan samma syn, men ändå kan man få utbyte och tankar och se ur andra perspektiv vilket imo är mycket givande.. och du är också väldigt stödjande, det är skönt :)

Ja! en awesome sak! Vi har samma humor.. thank god! haha.. Folk med min humor är sååååå mycket enklare att umgås med.. haha.. Och en sak jag uppskattar är att du orkar med mig.. inte direkt för jag är en pain in the ass.. men typ en sak.. min familj! jag älskar dom över aaaaallt och jag låter dom vara en stoooor del av mitt liv.. och det är inte störande för dig. det är nice ;D .. men ah. . nästan alla mina vänner gillar mina föräldrar så det är väl inte direkt askonstigt.. men ändå ^.^


hursomhelst.. jag tror att du är en väldigt decent person faktiskt.. I grund och botten god typ..trots att du vinner över mig på bowling.. FU!><
nejdu.. jag gillar dig.. :) Jättemycket! Trots att du har en hel del flaws så är du pretty awesome.. jag menar.. vem fan har inte flaws? ^^ HAha en gullig sak dock.. Du är liten wuss ibland över saker.. det är ... gulligt ;D men tycker det är lite synd att du inte har någon fobi som jag kan utsätta dig för.. Du vill ju "fixa min rädsla" för vatten.. fan >< ... Jag hoppas verkligen du inser vilket STORT JÄVLA förtroende jag ger dig ... fyfan om du sabbar det seriöst... Usch. Jag är fortfarande sjukt tveksam om jag ska gå med på att bada men .. what can I Do? promise is promise ^^


Tänkte avsluta lite fint.. men kom inte på något att säga.. så.. ah! får väl keep it simple isåfall
Jag gillar dig ;D <3




EDIT:
Han klagade på att det inte blev 9k tecken i inlägget. SÅÅÅÅ för att göra det lätt för mig så skriver vi en fin fortsättning..Fast nu höjde vi det till 10k för att göra det symetriskt. ELler i mitt hvuud är det ett bra tal iallafall.. så 10k. Jag ligger på 7.6k nu..
Först tänkte jag bara vara sjukt dryg som han är och skriva maassssssssssa <3<3<3
men eftersom det blir så jävla drygt och opersonligt (iaf enligt alla andra eftersom dom skickar hearts hit och dit) .. sååå nu istället för att vara dryg så får jag fortsätta skriva.. Jag har så mycket i huvudet om vad jag tycker om dig men ...
Svårt att formulera! Det är liksom så.. vårat.. Man ska helt enkelt inte skriva ut sånt som är privat för folk.. En sak btw! på tal om äventyr förrut, jag hann ju inte skriva upp allting.. jag vill ju faktiskt även ha ett sommaräventyr i helsingborg och ...titta hur du har det^^ och bada i havet och ..träffa dina andra vänner och framförallt träffa basia igen, hon var ju.. kul ;D..
Eh... alrighty.. jag vill även lära mig flambera persikor.. hah.. och jag vill även se dig göra det.. hoppas du klantar dig (A) och ... finns så mycket jag vill hitta på men framförallt vill jag bara ha days med dig helt enkelt.. behöver inte vara something special liksom.. utan bara jag känner mig glad och du är glad så är det.. great shit ;D

Jag vågar inte skriva för mycket heller.. Nu tror jag bara att jag kanske är på 8.5k men om jag börjar skriva så kanske jag måste ta bort en bit, för jag vill ha det till exakt 10k tecken. Meeeeen jag kan ju skriva på ett tag och sen avsluta med lite hjärtan ;D för dom går alltid minska på.. men ja.. när jag tänker på wiktor så tänker jag på... en dryg person.. snäll rolig och dryg.. en lång människa med fina händer.. god person helt enkelt men med lite... annorlunda värderingar jämfört med mig.. äsch ? Vet inte vad jag ska skriva.. med dig har jag kul, jag trivs och jag är trygg och glad liksom... det är liksom.. nice .. bekvämt och bara great helt enkelt

hade ju även tänkt lära dig lite biologi.. iofs tror jag väl du kommer fatta det om du läser själv några gånger.. men roligare om man är två. plus att du inte hade läst säkerligen.. den diciplinen har du inte, men sluta röka på en dag, det kan du.. hmm.. suck^^ nejdu.. du är ...konstig =(.. ibland är du så normal och ibland så konstig.. vilket gör dig konstig. Iofs gillar jag ju det.. men det är.. osäkert med konstiga folk^^ de går inte räkna ut och förutspå lika lätt.. oh! kom på en till sak jag vill göra.. inte bara tivoli och allt annat .. jag vill dansa! ;D och så vill jag se hur du tillagar kött.. jag är tveksam fortfarande.. även om vi beskriver det likadant så känns det... tveksamt .. Kött måste verkligen vara gjort perfekt..

Nu vet jag inte hur mycket jag har skrivit.. men det är ju en del.. så tänkte bara avsluta ^^ du är en söt charmig kille iallafall :) En jag gillar jävligt mycket.. du är... väldigt awesome när du umgås med mig iaf.. tror ju iofs du är pretty nice annars också.. Men återstår att se ;D.. jag har förtroende för dig och jag gillar verkligen att hänga med dig.. att vara runt dig är något positivt för mig .. :) Nästa gång har jag redan planerat att vi ska skatea (VI SKA. ingen utväg.), ut och festa en gång (om jag har råd. heh XDmen nästan inbokat iaf..) och så tänkte jag att vi kunde spela lite HoN eller monkey island eftersom du inte spelat det ;D och läsa lite i högkoleprovsboken ifall du nu pallar det.. jag tycker du har en mysig charmig söt personlighet ..snäll och dryg men samtidigt väldigt ödmjuk och förstående.. det är nice ;D
Nu avslutar vi med lite fusk med, ifall det skulle bli över 10ktecken äre bara ta bort ;D

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Pyjamasparty?

Alltså. Insåg precis. Vem FAN kom på pjyamasparty? Det låter som en pedofilgrej .. for real.. varför inte bara sleepover? nej, pyjamasparty, det låter lockande...?? haha.. Anyway bara kom på det nu när jag tänkte hitta en okej rubrik till mitt nattiinlägg.

Ska lägga mig strax.. tänkte bara berätta att jag köpt hårfärgningsmedel :) Intressant! Iofs den vanliga solblond.. Men ändå.. En sak som är ännu mer intressant är om jossan bestämmer sig för att färga sitt i röda toner.. Coolio isåfall :) Nu ska jag läsa lite i högskolefoldrar och se ifall jag finner något jag tycker är intressant och vill jobba med. Wish me luck ... Fan alltså.. Jag har ångest över livet >.< .. Önskar med allt jag är att jag hittar något, nu när jag ska läsa, som bara är "WAOW EXAKT DET HÄR VILL JAG GÖRA MED MITT LIV!!!"...



Musiktips... The Clash

Nu ska jag inte tipsa er.. Men jag vill ha tips! Något band som har röster liknande the clash?.. Jag älskar hans rööööst seriöst.. <3



Förövrigt så har 90tals "techno" spelat massa på min ipod idag.. vet inte varför men dessa kom efter varandra: Alice Djay - Will I Ever, Blümchen - boomerang och ATC- Around the world.. Haha.. Ah men awesome är dom iaf! och blümchens "heut is mein tag" (stavning på det där också...) började jag tänka på nu med hahaha.. suck <3

Alright. Helgen..

Ufft. Så mycket text det kommer bli.. Urk. Borde skriva en gång om dagen så man slipper skriva så mycket på en gång..
Hursomhelst..Wiktor hälsade på i helgen men.. I fredags kl 14 skulle jag till arbetsförmedlingen för att träffa min handläggare för första gången ever.. jag ville såklart göra ett hyfsat intryck iaf.. så hade shyssta kläder och några smycken .. Tjejen jag träffade när jag skrev in mig på AF sa till mig att jag skulle träffa en viss susanne, två våningar upp i byggnaden.
Det var fel. Det var PÅ VÅNING TVÅ. alltså en våning upp.... så jag gick såklart fel och failade allt ihop ändå.. fick ny tid..Så.. mer än FAIL finns det inte att säga om detta typ..



Sen åkte wiktor och jag hem .. nej det gjorde vi inte alls.. vi satte oss på en mini sushibar precis jämte AF och han käkade. jag smakade en.. rulle tror jag det hette. precis lika äckligt som det brukar vara. Så nu ger jag verkligen upp. Höll på att spy.. >< det var så jävla mycket och det bara växte i käften.. Fyfan alltså..
Aah ! efter det åkte vi iaf hem... minns inte exakt vad vi gjorde på fredagen sen men vi kollade iaf på en film.. The usual suspect.. Nice :) dock inte exakt så bra som jag minns den, men fortfarande bra!



Eller .. Nej? Vi tittade kanske på den i lördags? AFF seriöst jag har ingen aning. Men vi _skulle_ se på 2001 a space oddesey men eftersom den var så jävla seg så åkte vi iväg till Boris istället :)
Miwh! jag gillar boris.. Synd att sabina inte var där, men Laban var ju, så det ökade ju på plussidan lite :D

Vi spelade bomberman och tyvärr ägde jag inte wiktor varje gång.. det blev ganska jämt.. men jag vet att jag är bättre än han på det iallafall.. :) Han körde ju suicidemission flera gånger.. "Klaga inte på kontrollen, det är du" som han själv sa när jag sa att min kontroll laggade.. Pfft. Insåg btw nu att det var nog inte lagg.. Hade nog tagit för många rullskrillor.. haha..


Efter Boris drog vi hem och sov typ.. På lördagen vetifan vad vi gjorde.. ? Sov ett tag iallafall och spelade uno.. duschade, handlade mat och sånna där vardagsgrejer.. blörgh.. sen på kvällen så bowlade vi. Jag var så jävla inställd på att jag skulle vinna. Åtminstone en serie. Men nej. Jävla homo. Seriöst jag blir fortfarande lite pissed när jag tänker på det.. HAHA FAN!!
mamma hade iallafall jättekul :) men jag....njeaaaaah.. lite _väl_ mycket ägd imo.. Fine om han vann med bara lite poäng men han var ju fan 120 över eller något sånt.. Irriterande.
Jag skulle även försöka lära Wiktor åka bräda, mest för att han ska slå sig och vara orolig och rädd, som jag kommer vara om vi ska bada i havet.. men också för jag faktiskt tycker det är askul med skate.. Fast det slapp han ju såklart undan på något jävla vänster.. vi hade inte tid tror jag?


(pappa på bräda. hans är fan livsfarlig.. går fort som fan..)

och på kvällen glodde vi på film. Wall-E. Seriöst bästa ever<3


Söndagen... idag med andra ord.. bestod väl mest av chill?... Vädret idag var fan TOPPEN btw.. Åh<3 love it..
Just ja! hah. Wiktor försökte lära mig lite HoN (dotA för er som inte känner igen det, och för er som inte ens känner igen dota så är det ett... spel?:P HAHA.. kommer ju inte hjälpa om jag förklarar med andra ord ändå för typ jossan osv.. så ja, ett spel helt enkelt.. på datorn.)
Jag tyckte det var intressant och blev sugen på att spela men ofc så kostar det och jag tänker inte betala för spel.. bara en principsak jag har.. "men minecraft då?" JAG FICK DET alright? Jag betalade inte. Och det failade ju ändå med betalningen eftersom min bror skrev in fel accname.. Haha. Alltså användarnamn. eh.
Wiktor trodde hela tiden att jag bara sa att jag gillade det.. Tönt. Det är _mig_ du snackar med, sen när säger jag saker bara för att... slippa den jobbiga vägen?^^
Men anyway, tror jag ska handla det när jag börjar plugga... Då står typ.. vinterjacka och HoN på min inköpslista haha..



Imorgon har jag träning kl. 8.45 så ska nana..nu hade jag tänkt.. ska bara borsta tänderna och dricka lite vatten osv osv... hoppas ni haft en bra helg iaf :)

Inställning till livet och andra småsaker

Nu tänker jag inte komma med någon ny "waow-tanke" som inte nån annan nånsin haft. tänker skriva något som dom flesta redan hört eller förstått eller tänkt.. Inställning till saker spelar sjukt stor roll. Ofc. Det är pretty obvious.. men en liten sak som jag inte tänkt på, just när det gäller inställning till olika saker..

Jag _hatar_ när folk sätter sig jämte mig på bussen. Enda gången jag sätter mig längst in (svårare för folk att ta plats om jag sitter ytterst, för få vågar knacka på axeln och be en hoppa in) är när jag vet att jag ska av på endhållplatsen.. Då spelar det inte så stor roll för mig om någon sitter bredvid mig..
Störta problemet jag har när folk sitter jämte mig på bussen är att jag inte når den jävla stoppknappen. Det är därför jag stör mig. Ibland även om det sätter sig någon med otrolig äcklig lukt, men det händer ganska sällan..

Men hursomhelst. I fredags så tänkte jag till mig själv "äsch spelar väl ingen roll om någon sitter jämte mig, bussen är ju snart propfull!" och det störde mig inte att någon fick ta plats jämte mig. jag satte mig längst in mot fönstret och även om jag visste att jag inte skulle av på ändhållplatsen.. (ENDHÅLLPLATS ELLER ÄNDHÅLLPLATS?! heter ju en ända på ett rep.. borde vara ändhållplats???) Så, när jag väl fick någon jämte mig så störde det mig inte alls.

Men om jag däremot inte tänker så, och någon sätter sig jämte mig. Då är det inte störigt endast för stoppknappen, nej.. Man irriterar sig på allt annat.. hans feta arsel, hans fula kläder, breda ben och obehaglig lukt och allt bara känns obekvämt.. Wierd shit .. men ja ;D



Aj min kropp =(

Seriöst. Jag har ont typ överallt. Ryggen, förmodligen för jag sovit dåligt.. Sen bowlade vi igår så nu har jag sjukt ont p.g.a. det också.. HAHA varje gång jag bowlar kommer någon och skrattar åt att jag får träningsvärk. Fu guys, seriously!

Tänkte att jag skulle berätta om min helg.. har inte uppdaterat för det har vart massa annat på gång...
Skulle bara skriva ett litet kort inlägg först eftersom det andra kommer ta betydligt längre tid..

"Randombild-som-gör-inlägget-mer-enkelt"


Snart fixat klart..

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuufff. Jag gillar verkligen inte att inte kunna få vara lat.

Men snart är jag klar. Då får jag fan vara lat hela dagen <3... eller nästan.. Ska ju till möte i en timme med.. så efter det får jag vara lat hur mycket som helst. Niceeee!


Eller alltså.. Just att vara LAT kanske inte är riktigt det jag vill .. bara ligga och slappa hela dagarna. men iaf inte ha tvåååång>< eller det är ju inte tvång. men "man borde" och då gör man.. och nä fy. vill bara göra vad jag vill. fast på något sätt så "vill" jag ju det som känns som tvång. OKEJ såhär äre.. jag måste fortsätta.. så..

Bey <3


Kristen whitetrash hora <3

HAHAHAHA . for real. <3
Fördommar är...sånt folk har ;D
Btw .. murp? Mina fördommar är korsade med Håkans..Mina fördommar om kristna är att kristna mycket sällan är whitetrash, eller horor för den delen..men sen tittar jag på USA.. och vad kan jag säga?.. jävlar. .det finns nog en liten poäng i det ändå ;)




För att rätta till Håkan... Ateistiska osnobbiga awesometjejen? ;)

Karma...

Alltså.. ibland blir jag lite lack på saker som händer som fan bara är just my luck... Glömde skriva det igår..

Igår när jag stressade SOM FAAAAAN för att komma iväg till gympa och allt så såklart pajar mina hörlurar till Ipoden?!?! och jag var tvungen att rota fram ett par nya, missade nästan bussen. Meeeeeeeeen. Det dryga i allt är.. Precis innan, kanske tio minuter innan jag skulle gå till bussen, så hade jag vart ute med hundarna och då fungerade ju fan allting.. GRAAAH!><

Och !! Inte nog med det. Nej. Jag hade hyllat min ipod som FAN i mina tankar att "waow den här är bäst och man måste ha musik och blablabla du är så fin och rosa och len och liten" men DEN BARA FUCKAR MED MIG?! -.- jävla elakt imo. Men iofs var det ju _hörlurarna_ som pajade, inte min fina Ipod. MEn Då måste jag bara säga. VEM FAN är det som tipsade mig om Skullcandy? Jag köpte ett par hörsnäckor med det märket, såklart asbra ljud och högt osv osv men FAN VAD dom pajar lätt?! jag har haft dom i 6 månader.. Och under två månader då jag typ inte ens var ute för jag var nyopererad. HERREGUD?! -.-



Sen. På tal om..... folk som inte borde få bra karma (hoooost!!) ..Nej . tänker inte ta upp det.. För karma works in mysterious ways ;) tror bara karma försökte hjälpa. haha..


men anyway måste fortsätta fixa här hemma.. ligger bara och myser med hunden =( fy på mig..

oh my god<3

seriöst. Jag har sovit så sjuuuuuukt jävla gott <3 inte sovit såhär bra på flera månader typ.. Underbart! ;D

Hoppas ni har en awesome morgon också.. Nu ska jag upp och fixa med lite grejer och sen blir det AF möte och hämta wiktor mm. men lär väl skriva iaf en gång innan jag drar iväg..

HAHA men awww :') Hittade den här bilden när jag skulle dra upp någon passande till inlägget, men ni får den här istället.. är väl 1 år där typ?


Godnattinlägg :)

aarffhh.. jag är så jävla trött.. HAHA.. har bytt sängkläder med.. Hade lagt ner mina favoritsängkläder i flyttresväskan till tim och nu när jag hittade dom bytte jag.. SÅ MYSIGA!! >< fast vissa har sjuka problem med sånt här tyg "för det är obehagligt" :( jag gillart! det är.. vet inte? Siden? nej det är väl för dyrt? men det är sånt silkigt miwh! asmysigt när man är nyduschad och len iaf.. haha.. men måste sova nu tror jag klappar ihop här annars..

Vet ni vad ? :) Ni ska få en bild på en rumpa som jag tagit själv :D



































 NJUT :)


Men SNYGGING <3

och dessutom liten smartis måste jag säga. Älskar hennes musik :) Hennes röst.. aff. ah . pretty damn nice!

Just nu är Dömd att bli bedömd igång..






Nyduschad och varm (!!! :D)

Waaaaaaaow :D Jag är faktiskt VARM efter en dusch och inte iskall.. beror nog på att jag kuuuuuuutade in i mitt varma rum heh. ska snart nana.. är verkligen sjukt trött .. så imon får jag träna och fixa lite annat istället.. får gå upp lite tidigare.. FUCK!! måste ju ta hundarna kom jag på. FItthåååååååla... måste fråga klas om han kan ta dom..
Nej. det kunde han såklart inte. Inte heller pappa. Jävla skitfan. Så nu går jag ut med dom sen sover jag. MEN DÅ KOMMER JAG JU BLI KALL. vafan är det här?!!??! första gången jag tycker det var helt okej att duscha så failar värmen mig ändå.. fuck this shit. Nu blev jag sur =(
jag gillar inte att lägga mig surig.. så får lyssna på lite General Knas - delelelelikat <3


Stjärna som är din . . .

Ufft. Jag älskar den här låten :') Så fin! Thåström skrev den till sin dotter. Awesomeness
(hah. vet ni vad? Jag har massor med bilder. Och mina bilmappar är typ "mig" "kompisar" "begravning/bröllop" "utflykter" .. sen har jag en hel mapp med bara thåströmbilder. heh <3.. från spelningar som jag tagit)


COPYRIGHT CAMILLA LÖVGREN


Du jag vet en hemlighet
Det finns en stjärna man får ta ner
Det finns en stjärna som är din
Och vill du veta en sak till
När skeppen lägger ut från land
Och du ska långt långt bort nånstans
Ta den alltid med i din hand
Ta den alltid med överallt
Jag önskar dig allt vackert för du är
Det bästa som jag vet

Vad jag önskar att du får
Allt det där som du vill åt
Jag önskar seglen tar dig med
Till en oupptäckt planet
Ingenting av det här
Ingenting av det där
Jag önskar dig allt vackert för du är

Det bästa som jag vet (x5)

Följ med fjärilar och fåglar som du ser
Kasta allting som du inte vill ha med
När vägen går isär och floden blir ett hav
Låt din stjärna visa vilken väg du ska


Det bästa som jag vet (x4)









Städa städa städa..

Jag.. Måste verkligen lyfta min jävla röv ur sängen och städa mitt rum. Men lik förbannat sitter jag kvar. hah. Nu ringde dock mitt alarm, vilket innebär att jag ska väcka mamma. vilket innebär att jag MÅSTE lyfta röven. så nu gör jag det :) Skriver senare och önska mig lyckatill. är så jävla seg idag så vetifan om jag kommer klara av det här =( AHAHAH



Från 2006 ngn gång.. Mc, Jossan & Emma höll på att muppa sig med mina läppar och kinder =( fu! haha..

Puuuuh!

Seriöööst. Jag vill bara sova. Men NEJ det ska jag inte.. För då kommer jag inte somna i natt..
Idag har jag vart på sjukhuset och gymmat, sen gick jag till sjuksköterskan och frågade hur det gick med mitt sjukintyg .. det var väl .. inte riktigt påbörjat haha.. men ah.. sen gick jag till apoteket för att få ut en receptlista..

Efter det tog jag bussen till stan för möte på ungdomsmottagningen och där bestämde jag mig för att _inte_ skaffa pstav som prevmedel eftersom det var bara krångel för mig med waran osv.. men anyway fick iaf recept på 1års förbrukning av mina minipiller, så efter UM gick jag till apoteket och tog ut det. Gratis, pga högkostnadsskyddet.. och efter staaaan så åkte jag upp till öxnehaga (somnade typ 15 ggr på den biten haha.. helt galet vad trött jag var, men fortfarande så jävla besluten om att inte somna för då skulle jag bara faila och missa avhoppet) för att lämna sarahs nya jacka och lite andra grejer. Glömde såklart kameran igen. Störande. Och mina vantar med. HAHA.

Men iallafall sen kom jag hem och la mig och sov tills typ halv 5.. Nu sitter jag här med jossan och chillar.. ska snart gå och kolla om det finns lite käk..
Förövrigt måste jag städa och fixa garderoben och leta utbildnignar och .. ja lsitan är lång.. men jag orkar inte tänka på det nu haha.. en sak i sänder..





Mycket ärenden och möten idag

Pufft! Jag ska gymma idag, träffa sjuksystern, åka till UM och sen tror jag även det blir sarah kanske ett tag, men också kanske inte.. vi får se..

Jag är så mätt!! Jag och jossan proppade i oss cider, kladdkaka och choklad (apelsinkrokant och digestive) igår.. så nu är jag mätt fortfarande... Vi tittade inte heller på filmen vi skulle utan vi bara gjorde det vi är bäst på, fjanta runt och babbla sönder..<3

Ska snart gå upp och ta hundarna.. typ en timme kvar.. men tills dess så ska jag fixa lite annat..



har blivit väldigt mkt bilder på jossan nu i bloggen men detta är sista på ett tag :)
Denna är från 2006. hah. <3




Josefins egna blogginlägg

Jossan tyckte jag skulle skriva ett heeeelt eget inlägg om henne, för det var hon värd sa hon.. och ja, det är riktigt sant att hon är.. :) Så.. Nu skriver jag ett heeeelt inlägg om henne, på henes begärna..

Just nu sitter hon jämte mig här och fipplar med mobilen... Hon vill inte se vad jag skriver förrens jag är klar.. Så hon får läsa det här sen hemma hos sig själv.. Gulligt :)

En sak som jag har tänkt mycket på de senaste dagarna är ju alla jävla.. idiotsaker vi gör, och alla mysiga saker och random bara bra umgänges grejer vi hittar på.. Har svårt att tänka just nu för hon sa "slå på bra musik" och då valde jag bara _bra_ musik, vilket fastnar i huvudet.. Haha nu gick marit igång...

HAha jossan började stöna.. "ÅH !! ÅH!! JA!" haha .. Detta väcker minnen.. inte hennes stön, men marit bergman.. hah :) Vi stod längst fram och köade länge för att få dom bästa platserna när hon spelade här i huskvarnas folkets park .. och vi hamnade längst fram.. <3 iwh! Jävla fula tjejer som försökte puttas framför. Jävla fittor. Fan vad jossan var macho då haha hon bara puttade iväg dom.. Fungerade perfekt :D

 OBS !! detta blir nog ett fett långt inlägg, så kanske inte världens roligaste för någon som inte heter josefin arbfors.. men ja..

Ikväll har vi våra ökända RB & Millko kvällar.. :)  (rockbake och millko. Hur fan blev det millko? fult!.. men sure... camillako? eller var det från chokladen milko?...) 0.7 cider, chokladkaka.. Det är fan ett måste.. haha så jävla GULLIGT att vi håller kvar på den här traditionen haha.. vi började ju med den cidern (PÄRON MÅSTE DET VARA!!) bara för vi inte fick köpa annat hahahaha.. vi var så små, söta, oskyldiga men fan så bitchiga.. Ingen var dum mot oss för då fick dom fan.. och så mååånga gånger vi sov över.. hahaha och fotade massa fula, söta, flippade bilder på oss.. Och tyyyypisk sak som jag _bara_ gör med dig är fan frisyrer och sånt där ... Det gjorde jag nyss med... "MILLAAAHH kan du inte göra en frisyyyr på miiiiigggh?" och jag gör det.. utan att skämmas över hur jävla OTROLIGT DÅLIG jag är på sånt hahaha.. och du bara "najs!!!" inte över frisyren just, utan att jag piller med ditt hår..

Ah.. Tror du är bekväm med mig :) Jag gillar det.. tack för att du kan vara den du är, när du är med mig..
Och..Ironiskt nog gick "vacker utan spackel " på nu.. haha <3 typisk jossan och milla låt..

Våra.. äventyr.. haha .. <3 Lund.. för det första .. herregud det är väl det mest störda äventyret vi gjorde..
Jesper fick bli Skansen o inte skakisen..haha för du är ett jävla sasbarn <3
Och vad fan gjorde vi ens där?

En sak jag älskar med oss.. vi är så jävla olika men fan vad vi trivs ihop.. det är...pretty awesome!
du är den där lilla halvfjortisen (fjortis förr, nu mer.. festarbrud?) som gärna går ut och inte gillar spel direkt överdrivet mycket, hellre fotboll osv osv sen definitivt mer utseende intresserad och sånt där :) En mer tjejig tjej helt enkelt..  Och jag är .. inte direkt sån:P men vi skrattar allllltid ihop, vi har mkt lik musiksmak förrutom min lite mer... gubbig rock sida (?! Haha!!) och ja.. vi båda gillar att dansa! fast jag inte har råd att göra det lika mkt som du såklart.. äsch.. vi bara matchar varandra på något jävla fucked up sätt..

Och när vi bråkar.. dåååå jävlar i mig märks våra skillnader.. haha. helvete. vi verkligen _bråkar_ .. och ingen ger sig. båda lika jävla envisa, trots at vi inser att båda gör fel så säger man aaaldrig det.. fan vad.. störda vi är..

En sak som jag alltid... undrat.. eller tänkt på.. är att.. Som du vet så _avskyr_ jag viiissa av dina vänner. t.ex. hon madde.. oh my god säger jag bara..men.. samtidigt.. alltså ..trots att du umgås med, enligt mig, fuckade jävla människor, så kan du vara med mig och vara trygg och ... en sak jag gillar också är att du inte skäms över mig.. inte direkt för man borde det, eftersom jag är awesome, men vissa får för sig det ändå.. men du bara.. gillar mig ;D haha nice!

Sen just det, skulle ju prata om våra äventyr..  när vi skulle till köping.. Som _tur_ är så åkte vi inte.. Herregud hahaha vad FAN tänkte vi med? jag tror inte vi tänkte alls... Vi bara skulle dit och träffa dudes haha herregud.. INGEN visste ju ngt herregud... det var ju fan TOP SECRET.. uuufft. Och vi hittade på VÄÄÄRLDENS JÄVLA mest komplicerade invecklade plan om vart vi skulle säga att vi var.. HAHAHAHA .. Fan vad sjuka vi var..

och alla våra dagar i skolan...... skolan.. fan vad toppen det var.. helt allvarligt..vad mycket vi gjorde.. och vi skrattade så ofta och fjantade oss.. men att fjanta är .. awesome. . oavsett med vem man är med så ska man fan få vara barn och fjantig.. HAHA VAFAN jossan.. jag gillar dig ^.^

förövrigt så älskar att ligga på stranden med dig och sola. men FUCK YOU när du skvätter vatten. Seriöst jävla biiiiitch vill kasta mig över dig och kittla dig nu bara för jag ens tänker på det, men kan jag ju inte göra, för då tänker du bara "Vafan nu?" och då måste jag ju säga det, och då får du ju inte läsa det här som en "surprise" haha fan.. Aaaaja! Du suger när du skvätter men du äger när du solar med mig. Fast .. vi ser ut som ying och yang på stranden. Jävla bruna unge och jag är kritvit.. hahahahahaha!! Nu gick barbie girl igång.. Jossans låt så in i helvete, iaf när vi gick i 7an och 8an..

Gillar att vi inte heller .. påverkar varandra åt något vi inte vill.. Jag fick vara "skejt spöke milla" som du kallade mig.. och du fick vara barbie jossan.. fint ^^
Och en sak.. som alltid få dig att skratta är fan när vi disskuterar sex.. antingen garvar du åt alla sjuka saker eller så garvar vi åt något vi bara.. uschar åt.. haha.. eller pilatesbollar med... suck.. jossan... HAHA JAaaaadu.. vad mer kan jag skriva? har ju en hel del i mitt huvud nu om bara dig men det känns som jag redan skrivit för mycket för du ska orka läsa? HAHAHA

Här får ni bara en bild jag älskar.. skrattar varje gång jag ser den, bara för att hennes pappa precis gick in i lägenheten när vi disskuterade någon sexgrej eller så och jossan började asgarva


hihihihi <3 så jävla glad och fnittrig hahahaha asbra




Ah. nu får det bli ett litet fint avslut här så vi kan starta den förbannade filmen någon gång.. ^^
Jag gillar dig jätte mycket jossan <3 du är...verkligen...haha bra! man kan skratta med dig och dunno.. jag får kanske inget dunder intellektuellt utbyte men det gör mig ingenting för du är pretty awesome på massa andra sätt, du ser på saker på ett mer.... "vanligt" sätt.. tex kärlek, sex och beteende.. Jag är ju inte direkt normal när det kommer till hur "man ska vara" .. ne dunno.. du är skön .. snäll.. rolig.. flummig och bara mysig liten mysboll

Men kom på att jag inte ska avsluta än.. HAHA! har ju fixat en hel spellista till oss för att jag ska kunna skriva det här inlägget, så nu kör vi vidare :)




Jossan fick välja en bild som representerade henne av alla våra gamla bilder. Det blev den här




Den här representerar oss imo



Och den bilden som representerar_henne_ förr imo är denna

 





Detta är...... bara.. så man känner med dig.. <3




Som natt och dag?
Och fan vad kort jag är.. haha ..<3





HAHAHAHAH <3!!!!!!!!!!

 



Din femtonårs dag. HAHA .. och din present var kondomer men .. vaaaaaaart tog dom vägen? Nämen!! till milla? tack <3 hahah bästa unge<3




aja enough nu

















Bästa klassen ever





Much to be done..

Snart kommer jossan hit, och snart ska jag käka med.. men hade tänkt hinna städa mitt rum med innan jag och jossan (helt säkert) slappar framför en film ..

Jag mår fortfarande bra måste jag säga.. Vädret gav mig verkligen... lyckorus. :)
Trots att jag fixat och donat lite nu på dagen så har det endå vart ganska chill.. Nu är det dock mörkt ute... Och om några timmar ska jag ta ut hundarna.. Har hängt upp alllllllllllllaaaa mina klänningar och kavajer igen som var nerpackade hos tim förrut.. Jävlar vad mycket klänningar jag hade.. inte tänkt på det..

Vet inte riktigt vad jag vill skriva.. jag tänker så mycket idag.. så.. kan inte formulera tankarna ner till text heller.. hah. jag är glad iallafall :) Det är väl det viktigaste.. trots lite orostankar så känns det mesta positivt.

Nu säger jossan att hon åker snart så .. heh. måste gå och fixa med "viktiga" saker.. HAHA. urk! men have fun .. skriver väl ikväll förmodligen :)


en riktigt gammal bild på oss..:P snart exakt 5 år sen.. togs den 25 mars 2006 ^.^


Oh happy day!

Återigen vill jag bara säga.. AWESOME DAG!! :) Jag blir såååå sugen på att åka skateboard ute i värmen istället för att göra massa viktiga saker här inne, men det är ju faktiskt fortfarande grus och is ute.. haha ;)


Nån dag påväg till skolan.. PÅ taaaaal om skolan! ufft. Åkte förbi Kungsängsskolan igår när jag skulle till ollon.. och dom har värsta börjat gräva och har stängsel runt hela skiten. Fan vad sorgligt. Jag har några av mina bästa minnen där ifrån.. Crapper.


Uuuuuuuuuuuuuunderbar dag!

Ååh. waow :') Det är så fint väder! jag älskar när det är fint väder! Jag satt faktikst och väntade på bussen i en halvtimme idag, UTOMHUS! :) och jag gick faktiskt lite utan jacka med (A)

Kom precis hem från blodprovstagningen typ.. men blogg.se har vart nere ett tag så har inte kunnat skriva.. men nu kan jag äntligen skriva..

Tänkte berätta för er att min dag kommer vara smockfull med grejer som inte direkt är kul att göra, men jag är ju en responsibility champion, så jag gör ju det ändå!
Vet inte hur mycket jag skriver idag p.g.a. detta men ja.. vi får se :D

Vill berätta en rolig sak som hände idag dock.. Jag har ju börjat skaffa mig naglar, och nu är dom så långa att dom faktiskt river ganska rejält.. sen äter jag ju waran också, så om jag river upp ett sår så blöder det ju ganska rejält också..
När jag gick in på sjukhuset idag för blodprovet så var det ganska mycket folk där.. Och ganska många tittade lite förundrat på mig.. Då tänkte jag "waow måste synas att jag är asglad idag.. vädret är ju asnice!!" sen tänkte jag "eller nej dom kanske kollar för jag inte har på mig jacka? och går i mina softarkläder? ajdå..."

Kom, efter kanske en minut, in på blodtagningscentralen.. tittar mig i spegeln och ser att halva mitt ansikte är rött för blod har runnit där.. Herreguuuuuuuuuuud! HAHAHA.. jag rev upp en liten plita vid tinningen i morse när jag väntade på bussen och sen har det väl sakta sakta runnit blod heeeela vägen till sjukhuset.. HAHAHAHA fan vad chockad jag blev när jag såg det.. uuuufft! så galet.. så.. Då tog jag och adderade ett och ett, det var alltså _det_ folk hade tittat så mycket efter.. HAHAHA.. Fail!



Ännu en rolig sak jag vill säga är att igår, när jag hade filmkväll med Sarah, så tog jag bara mina slackerpants och en tshirt som jag skrev.. För vi skule ju ändå bara slappa.. Men sen tog jag min fina vita handväska till det, och eftersom jag tyckte det var så _jäääävla_ omatchande så bytte jag ut min handväska mot en systemet påse.. HAHA hur jävla dumt låter inte det?.. men ja.. Hellre helt hoeboe än halvt, för då tror ju folk att man inte kan något alls om kläder osv.. Om man är hundra procent hoeboe den dagen så tänker dom bara "failmänniska" ..

Jag är god ! ;D

AND IVE GOT FUCKING PROOF!




Detta är förövrigt en presentbild till MC för några år sen.. HAHa herregud... dummisar^.^

Morgonläsning

För er som tittar tidigt på morgonen när jag sover så får ni en awesome seriestripp som jag också hittade på  min bilddagbok


Jossan, minns du..?

HAHAHA ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH <3



Jossan, fattar du.. Det är Du och Marit.. AFF <3 HAHAH bästa var ju att emma med höll på att ta EXAKT den sekunden sen tappade hon kameran av chock hahahaha och sen fångade hennes äckliga smink handduk <3 vad stolta vi var HAHAH fan vad roliiiiiiiiiigt <3

Vart...FAAAAN är mina bilder?!

Seriöst. Jag kollar igenom bilddagboken nu, efter en speciell bild (som jag hittade!! woho! dom längre ner) och jag hittar MASSA Bilder som jag inte har kvar. Klart jag tar bort vissa bilder av alla jag tar men t.ex. ALLA MINA MARITB ERGMAN BILDER?!?!?

Störande.





Blink 182

ÅÅÅH seriöst kan man vara bättre eller?!
Jag älskar dom!! och idag just är det dom tre mest kända (tror jag iaf) som spelas om och om igen..
Dammit, First date och all the small things.. och även the party song<3

ufft så jävla bra!




Ibland ångrar man sig...


Alltså........... Jag är så nöjd med att mamma klippte mitt hår, känns bättre och ser inte slitet ut osv men FAN VAD JAG ÅNGRAR MIG när jag ser sånna här bilder =(

Så jääävla långt. Och då är det endå korkskruvat ><

Comments

har fått två kommentarer som jag tänkte svara på.. :)

[email protected]  om Min mardröm. Jävla cpdröm seriöst..:
fick han inte ont av ditt sparkande på hans bollar? :D

Svar: haha jo verkligen! :P roligt att du undrade just det..

vikk om Tongue twister!:
She sells seashells on the shore and the seashells she sells are seashells for sure.

Svar: Haha också en good one men min var svårare imo <3

Jag hade en överraskning till er ...

Men jag failade såklart.. för närfan failar jag inte?
Jag kom till oliwer idag på morgonen och rätt som det är så ser jag något JÄTTEBAMSIGT mörkt djur gå på golvet bakom honom. En stooooor jävla schäfer hund.. haha seriööööst den var fan ENORM! och den vägde både mer än vad sarah eller jag gjorde.. 55 jävla kilogram.. men ni får se honom på torsdag istället då jag hämtar kameran



btw måste säga att jag ääälskar öxnehaga ! så mycket minnen, så mycket awesomeness.. och btw vi såg "the ugly truth" som sista film för idag (ska tillbaks dit på torsdag) och den var effin brilliant.. haha så jävla rolig <3
Jag rekommenderar den faktiskt tillochmed! ^^


Snart ska jag ta hundarna på en walk och sen ska jag måla naglarna och sen sova förmodligen.. fast jag lär ju inte sova direkt snart.. haha.. men jaja!


Back at oliwers

wohoo we just came home from his haircut.. And then we went to the drugstore.. also we.. eh.. were shopping groceries and now we are cooking..
oj lol. det blev engelska insag jag nar jag skulle skriva matvaror.. haha herregud.. jag har pratat for mycket med sarah.. anyway ehm fan glomde vad jag skulle skriva....hatar nar sant hander.. vi har iaf kopt chips och dippa.. dumt insag jag nu eftersom jag ska ju trana osv sen ikvall... Forresten jag ar sa javla glomsk ibland.. jag har glomt ta mitt blodprov som skulle tas i mandags sa jag far gora det imorgon istallet..
Illa av lilla milla ... glommer aldrig sant annars.. aff.. Forresten hahah jag har arvt ivag en jacka!! ;D jag har arvt denna jackan fran nagon tjej och nu kan jag ge den vidare till sarah for jag har en till jacka ;D awesome shit!
anyway ska glo pa film snart igen sa jag beger mig.. skriver senare, have fun peeps.

Tongue twister!

Three switched witches watch three Swatch watch switches.
Which switched witch watch which Swatch watch switch?
Forsok saga det dar nagra ganger.. seriost javla omojligt!
På svenska:
Tre könsopererade häxor tittar på tre Swatchklockknappar. Vilken könsopererad häxa tittar på vilken Swatchklockknapp.
Ska se mer film nu, Hitch blire =)

Camilla goes hulken?

hah.. jag transformade precis till the hulk.. inte f;r jag blev arg.. vi kakade och sa tappade jag en stor potatisbit i spenaten som skvatte utav bara fan..

Lakehouse

sittter just nu vid sarahs dator och hon anvander ju saklart inte ett svenskt tangentbord.. tittade precis pa filmen lakehouse och den var fin  =) dock sa ska vi snart ata och sen blir det en ny film och darefter aka ner till huskvarna med oliwer for han ska klippa sig och vill inte aka ensam eftersom det suger..
jag hittar inte min planbok. det stor mig enormt... hoppas den ar hemma.. hittade den inte hos jossan iallafall, annars kanske jag har tappat den.. men jag akte ju hem med busskortet fran jossan sent igar, sa den borde ju inte vart hos henne saklart... men aah... storigt.
MOhahahha. (: <3
jag ar sa javla trott trots att jag sov 7 timmar inatt.. sa funderar pa att lagga mig lite har medans Sarah lagar mat.. kanske lite taskigt dock? aff.. I dunnoo... Ska hora med henne..HAHAHA jag ska hora med henne <3 vad roligt det blev.. men anyway skriver senare..

Softar dag?

Heh. Eftersom jag bara ska glo på film heeeeela dagen hos Sarah och Oliwer så drog jag bara på mig mina mjuuuka stewiebrallor, en vanlig tisha med texten "I am freakin nuts" och nötter på bild, mitt waranhalsband.. nu är jag good to go! haha.. Ibland _fååår_ man faktiskt vara en slackerpant! Jossan igår t.ex. gick runt med rufsigt hår och en.. sån.. byxdress heter det va? Shorts + tubtop i samma plagg så att säga.. och det spelade inte någon roll för mig såklart, var mest mysigt ;D

men ufft.. Har ju typ inga vanliga brallor i garderoben.. Det mesta är använt, men sen har jag ju maaaassor med kläder att packa upp från tim med.. Det känns jobbigt att ta tag i.. men, jag är en "RESPONSIBILITY CHAMPION! :D:D:D" som hyperbole puts it.. Helt enkelt, I get shit done, så jag ska även kolla utbildningar imon =)

Bild från hyperbole and a half




Grymt ont

Ufft...sitter här helt nyvaken i min säng.. och fan vad det värker i svanskotan och foten.. haha...
Ska gå med hundarna en sväng strax, ska bara samla mod för att ta mig upp ur sängen och ut i det iiiiiskalla rummet utanför mitt...





Fun facts!

Peanuts are one of the ingredients in dynamite.

Jeffrey and Sheryl McGowen in Houston turned to vitro fertilization. Two eggs were implanted in Sheryl's womb, and both of them split. Sheryl gave birth to two sets of identical twins at once.

In 1991, the average bra size in the United States was 34B. Today it's 36C


Astronauts cannot burp in space. There is no gravity to separate liquid from gas in their stomachs.

och nu ska jag sova.. Sov fint alla fina människor :)



Funfacts = fun. Här har ni fun :) Jossan, emma och MC i en karusell.. hahah <3

Bruises

Duschade precis. Och passade på att gå på toa, när jag sitter på toan och tittar ner mot mina små fula fötter, vad ser jag?! herregud blåmärken på båda.. haha.. vrickade bara vänsterfoten, men jag hade ont i högerfoten för några dagar sen och fattade inte vad jag hade gjort.. men märke blev det tydligen iaf..

Gick och hämtade kameran för att visa mina färgglada fötter.. men sen passade jag på att leta andra blåmärken med på kroppen.. detta blev vad jag fick ihop..



Fötterna, med resten av fötterna borttagna.. hah..



Handen jag slog in i väggen.. fortfarande fult >


Något random som hänt på armbågen...


Sen hade jag även ett blåmärke på höger överarm innan med för någon dag sen, och har två röda vid nyckelbenet men blev ingen bra bild på dom för linsen immade igen såg jag nu när jag tittade på bilderna.. haha..


Nu ska jag sova.. Imon blir det att gå upp, klä på mig ,ta hundarna på en liten sväng, packa kamera och nagellack, åka till Ekhagen och hämta upp all min medicin hos josefin, sen vidare till Sarah & Oliwer på öxnehaga och ha filmdag.. plus lite annat typ nagelfix osv... :D dock ska inte ollon vara med såklart eftersom det är tjejfilmer och nagellack är väl inte direkt manligt heller ;)

RSS 2.0