Inställning till livet och andra småsaker

Nu tänker jag inte komma med någon ny "waow-tanke" som inte nån annan nånsin haft. tänker skriva något som dom flesta redan hört eller förstått eller tänkt.. Inställning till saker spelar sjukt stor roll. Ofc. Det är pretty obvious.. men en liten sak som jag inte tänkt på, just när det gäller inställning till olika saker..

Jag _hatar_ när folk sätter sig jämte mig på bussen. Enda gången jag sätter mig längst in (svårare för folk att ta plats om jag sitter ytterst, för få vågar knacka på axeln och be en hoppa in) är när jag vet att jag ska av på endhållplatsen.. Då spelar det inte så stor roll för mig om någon sitter bredvid mig..
Störta problemet jag har när folk sitter jämte mig på bussen är att jag inte når den jävla stoppknappen. Det är därför jag stör mig. Ibland även om det sätter sig någon med otrolig äcklig lukt, men det händer ganska sällan..

Men hursomhelst. I fredags så tänkte jag till mig själv "äsch spelar väl ingen roll om någon sitter jämte mig, bussen är ju snart propfull!" och det störde mig inte att någon fick ta plats jämte mig. jag satte mig längst in mot fönstret och även om jag visste att jag inte skulle av på ändhållplatsen.. (ENDHÅLLPLATS ELLER ÄNDHÅLLPLATS?! heter ju en ända på ett rep.. borde vara ändhållplats???) Så, när jag väl fick någon jämte mig så störde det mig inte alls.

Men om jag däremot inte tänker så, och någon sätter sig jämte mig. Då är det inte störigt endast för stoppknappen, nej.. Man irriterar sig på allt annat.. hans feta arsel, hans fula kläder, breda ben och obehaglig lukt och allt bara känns obekvämt.. Wierd shit .. men ja ;D



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0