R.I.P min barndomsvän.

Alltså. Vad är det för jävla mening med sånt här?...19 år. Man ska inte dö när man är nitton jävla fjuttiga år!!!!

Detta gäller min gammla vän Felix..Galen kille. Underbar. Inte alls som vissa av idioterna han umgick med, utan plain snäll och go.. Galen, men bra liksom.
Han lärde mig åka skateboard en hel del... Han.. HAH. Han var ..fan as rolig.

Och han flyttade iväg till skåne . Vi pratade ändå på nätet väldigt ofta.. och sen började han skate gymnasiet i malmö. Det vi pratade så jävla mycket om. Jag sökte inte dit. Jag var för feg. Men han vågade. Galen och modig <3
Och iallafall.. han flyttade även till malmö.. vi tog upp kontakten ännu mer när den stora betongparken i malmö öppnade.. Och när jag hade min pojkvän i malmö.. men ah.

Nu .. är han gone. vadfan...

http://www.sydsvenskan.se/omkretsen/staffanstorp/article1369890/Olycka-pa-tagstation.htmlnu ska jag sova.... imorgon har jag träning, blodprovstagning och ortodonti-besök. afff

I malmö

Puff.. sitter just nu i tims rum.. ska dra iväg till bussen som tar mig hem snart.. kl 17.50 är jag hemma... uufft orkar inte röra på mig.. har ont i hela kroppen typ.. Träningsverk, ont i mage, sovit konstigt osvosv..
Har absolut inget att skriva om..Så packar ihop mina grejer istället.. Beey ^^

Konstigt som FAN

..alltså. Sitter med öronsnäckor just nu. vanligtvis hör man ju pulsen pulsera i öronen då, vanligt. Meeeeeeen min blir mycket mer ljudfull än det brukar vara. Det typ Wooshpiiip woooshpiip inte bara woosh wooosh.

Typ som om ljudet förstärks.. herregud va wiiiierd. Men kan bero på att jag inte tagit min blodtryckssänkande. Det låter typ woiip wooip .. Tänk dig tyo som någon suger på en nappflaska eller något.. Lite smååå klunkar, bäbis klunkar typ fast med ett litet pip-tjut samtidgt. Jävligt wierd. Fattar inte ens varför jag skriver om det här men det kan väl vara kul att läsa någon gång i framtiden .. haha.. .

Ska nog ta min medicin nu iaf:P haha.. herregud..

Idag ska jag packa o.s.v. för jag ska faktiskt till Tim.. Vi har bestämt att träffas en gång minst till iaf, känna efter, tänka efter, prata o.s.v... Känns bra, men wierd.. Är det inte konstigt när saker känns konstiga men bra?... Som karuseller! Eller sex ibland men framförallt karuseller.. Man har så bra känsla av adrenalinet och sen kittlas det så oooooooerhört jävla konstigt i magen haha..
Btw på tal om blodtryck.. hah. Det är så konstigt. När mitt blodtryck var normalt (innan dom gav mig blodtryckssänkande, så innan operationen) så var det AS Svårt att höra min puls, och även ta blodtryck..
På sjukhuset gick det alltid på barnavdelningen för dom hade en maskin med en liiiiten liten machette (den man drar runt armen) men t.ex. på ungdomsmottagningen fick dom inte ens fram någon så hon frågade om jag var svimfärdig eller död hahahaha <3 det slutade iallafall med att dom inte skrev in något.. haha..
På sjukhuset är det också alltid problem, men dom har ju olika maskiner om man jämför med ungdomsmottagningen. Om det inte går med vanlig machette och stetoskåp så tar dom en doppler-mätare (ger helt enkelt ljudet i en högtalare, enklare att höra ..) och om inte det fungerar så tar dom med en maskin.. HAha..

men iallafall. Då tänkte jag, när dom sänkte mitt blodtryck att det borde höras ÄNNU sämre. Kanske är så, men det har inte märkts av isåfall.. Dom hade ju så mycket problem innan så man är ju van vid att de testar ett flertal gånger.. hah..
Sist var btw mitt blodtryck på 73/50.. Stört lågt!

Much to be done . .

Måste fortfarande duscha.. Och göra lite mer läxor. Gjorde klart en så det är ju nice.. Men nu tror jag att jag ska börja titta på How I Met Your Mother. Har adlrig sett det innan.. Ett avsnitt bara random i skolan.. Innan HIMYM så ska jag dock leta lägenhet i karlskrona.. Intressant! :)


Ni får en bild på en inpackad bror :) Eftersom han bor i karlskrona ;)

D.I.D - Dissociative Indentity Disorder.

Herregud.. Har sökt runt lite på nätet nu efter lite olika folk som haft DID eller blivit sexuellt utnyttjade som barn..
Det hänger alltså ihop oftast.. Barn som blivit utsatta för grovt våld eller sexuellt utnyttjande brukar ha en större tendens till att få DID.


Först tipsade Hasse mig om en, som heter Kim Noble, hon har runt 20 olika personligheter. Han råkade slå på tvn och då var det på oprah. Dessutom har hon en dotter, men det har fungerat bra som tur är..
Här har ni ett klipp:

http://www.oprah.com/oprahshow/Introduction-to-Kim-Nobles-Multiple-Personalities-Video


Dock. Det balla i allt det här hemska är att man verkligen verkligen verkligen kan se att det är olika personligheter på henne. Ta t.ex. alla hennes artworks av olika personligheter..

http://www.kimnoble.com/virtual_galleries.htm


några personligheter:
"Bonny" är en vanlig kvinna typ, hon tog hand om Kims dotter. Dessutom vet hon att hon har DID medan några andra alter egos inte vet om det eller vägrar inse.
"Judy" har bulimi och anorexia, men tror inte att hon har DID, hon är väldigt medveten om hur man "borde" se ut typ..
"Ken" är en homosexuell man
Men mest intressant är ändå Ria.. Hon är 12 år.. Hennes art går mest ut på sexuella bilder mellan vuxna och barn.
HÄR pratar hon om sin konst och vad hon minns som liten.
Det är endast "ria" som ha rminnen från barndomen, de andra vet ingenting.


Slänger även upp några här så ni får se skillnaden på "person och person" som målar.
HÄR kan ni få en liten berättelse om varje personlighet som uttrycker sig i konst.


RIA:

Bonny:
Anon:
Abi:
Key:Judy:Ken:
Mimi:
MJ:

När man tänker på folk med DID är det ju ganska lätt att tänka att det är fake. Men menar.. konsten..? herregud.. det bara visar ju hur olika personerna är och beter sig och tänker...Sen tittade jag även på Truddi Chase.. Hon har 92 olika personligheter. Herregud. Blev våldtagen som 2 åring. Herregud -.- ... Wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Truddi_Chase

Tittade även på en utube video som handlade om Erin.. Hon hade blivit våldtagen också, som jätte liten.. av släktingar? Wtf. Och iaf.. Erins Law höll dom på att införa lite runtom i USA. Det var fint :) Titta här om ni vill


Fullplanerad dag

Inte direkt roliga planer dock...
Jag ska fixa mig lite (typ borsta tänderna och duscha)
Efter det måste jag pluggggga.... och sen vid typ 17.00 ska jag med pappa och handla samt eventuellt åka förbi farmor..

Fan. Fan. Fan.

Det skulle vart du..(8)

Jag har levt...Thoughts and feelings. Långt inlägg...

Jag har levt i ungefär 20 år. Snart.
Tjugo år. Det är egentligen inte ens en fjärdedel av mitt liv.. Om jag lever tills 80 dvs. vilket man "borde"...

Tjugo år. Vart med om så jävla mycket. Inte bara "annorlunda" saker som hjärtoperationer o.s.v. utan, allt.
Från att vara ett sött litet dagisbarn. Till att nu vara ... en kvinna? Herregud jag känner mig fortfarande bara som 12 år ibland.. om inte ännu mindre...
Mitt första minne som jag har tror jag är första gången jag ljög, eller när jag skulle hämta en bröstpumpsgrej (tror jag) åt min moster, eller när jag och hasse trillade i trappan och väckte pappa...
Då var jag runt fem, sex år.

Det sjuka är... Om jag inte levt längre än en fjärdedel av mitt liv. Varför känns det som om jag kommer dö vilken sekund som helst?.. Handlar inte om att "jag ska visa hur deppig jag är buhu synd om mig!" utan, på riktigt så tänker jag ofta på att det känns som att jag kommer dö. Kanske inte just nu, men inom tio år..
Och jag är orolig för att inte hinna med. Min mage knyters sig. Jag mår illa. Det är så konstigt...

Men samtidigt så försöker jag (som vanligt) alltid hitta det positiva i att om jag skulle dö, då har jag ändå levt.
Jag har levt så jävla mycket. Folk uppskattar inte sånt oftast utan "vill leva livet!!!!!!" på så vis att dom vill supa och knulla i ayia napa.. Det är inte leva för mig. Om man lever vill man få livserfarenheter. Men vill förstå, tänka och känna. Såklart ingår sex och alkohol i detta med, men det är inte "endast då man lever"..
Adrenalin får mig att verkligen känna att jag lever..Men bara för det betyder det ju inte att jag "inte lever" annars.

Från att vart en bitchig liten snobbjävel som var mobbaren till att bli en vänlig människa.. Takes alot att se vad som är värt. Men ändå, under mina 20 år har jag lärt mig detta. Vissa barn är intrelligenta, vissa inte. Jag var inte direkt super intelligent med logiska saker o.s.v. men jag hade tydligen hög EQ redan då.

Ja... Så mycket jag har vart med om egentligen. Herregud...
Haha.. Nu kom jag på första gången jag och kirsty träffades :')
Jag var väl kanske 10 och ett halvt,, . MEn what? har vi känt varann i tio år snart.. galet.. time is flying..
Men iallafall.. Hon kom och hälsade på mig ihop med hennes vän Josefine, som hade knackat på min dörr när jag var nyinflyttad och sagt "kan vi leka"...

När jag, kirsty och josefine umgicks första gången så tänkte jag bara "detta kommer aaaaaaaaaaaaaaaldrig att fungera. Är man tre tjejer så blir alltid en utanför..."(Precis som det var i tenhult för min del. Om inte jag och annie snackade skit om linn så var det jag och linn som snackade skit om annie eller dom två som snackade skit om mig.. Det GICK bara inte hålla ihop och älska varandra truely när vi var små antar jag..)

Vi.. lekte iallafall.. Först lekte vi att vi var sånna där.. Mat människor på tv. Vi lagade mat och spelade in .. haha.. <3.. och iallafall sen så slutade det med att bara jag och kirsty var den dagen. vet inte om jossan blev arg eller om hon skulle iväg eller vad det var.. men iallafall.. vi lekte och hade askul. Sen blev det kväll.. Då bara helt woops sådär så skulle hon sova över..
Är det inte konstigt hur underbar man är som barn?.. Man bara gör, frågar, agerar utan att speciellt bry sig så mycket om vad andra kan tänka. Man tänker ju inte att andra tänker något sånt.. Jag menar .. Där, i barnvärlden... Där knackar man på folks dörrar helt random och frågar om man ska leka, man frågar om man ska sova över efter första dagen man träffats, man leker och har skoj ..
Man gör så mycket konstigt. Frågar om så mycket dumt. Men herregud vad man lär sig. :)
Livserfarenheter..
Slutade iallafall med att Kirsty sov över, och hon.. Som aldrig sover i tid (SUCK!!!), hon visade mig hur man är uppe en hel natt.. Haha.. vi stökade runt i rummet, byggde kojor, lekte magiker och band fast varandra och skulle ta oss ur hoprepen, och så mycket annat dumt.. Låg och pratade och fnissade (för, trots att vi var små så förstod vi att man vill inte väcka en pappa;))

Igår insåg jag att när jag var 11 fick jag min första syssling. Gud vad hon var söt!
Jag var elva. Min syssling var nyfödd och hennes mamma var 22 eller 23..
Då sa jag att "waow.. tänk när jag är 22, då är thea lika liten som jag är nu!"
Och det kändes som att jag aldrig skulle bli 22. Men jag är faktikst där snart. Och min syssling har växt så det knakar.. Dock är hon fortfarande precis lika söt som hon var som mindre...<3

Såntdär.. Får mig att fundera...Och också.. Orättvisor? varför händer det alltid dom man tycker är finaste folket? jag blir så arg och ledsen för jag fattar verkligen inte vad det är för mening... Ibland önskar jag verkligen av heeeeela mitt hjärta att jag kunde leva förevigt och ändra allting. Alla skulle vart fina, glada och ha samma rättigheter och ingen skulle vart dum eller oärlig..
Vilken naiv tanke..? Jo visst. Men drömma får man...


Dock, det där med att känna att man ska dö eller inte hinna med, det är tydligen ganska vanligt som 20åring. Men det känns inte så för mig ändå. Känns som att ingen förrutom jag känner det.. Ihk.. Så konstigt det är!
Men sen tänker jag t.ex. på pappa eller min sysslings mamma, båda dom fick barn när dom var relativt unga.. Runt 22.. Då kanske man inte som 20åring tänker att "fan det händer inget, jag håller på att dö, vad ska jag göra med mitt liv" osv osv. För dom har "en plan" eller "ett jobb" eller "en uppgift" att ta hand om.
Jag vet att mitt liv kommer starta "ett nytt" kapitel här.. detta året.
Jag ska flytta hemifrån, börja läsa, klara mig själv och träffa nya människor så det smäller om det.
Kanske också tar ett jobb? Kanske inte har en pojkvän? Man vet inte.
men detta kapitlet lär hänga i sig i kanske fem, sex år. Vissa delar av "de äldre" kapitlerna tar man ju med sig..
Och.. det känns .. så konstigt. Trots att jag "skrivit av mig" nu så känns det fortfarande som att jag kommer dö snart.. Och jag vill inte det. verkligen inte.

Många vill inte leva föralltid. Men jag tror verkligen att jag innerst inne vill det. Just nu känner jag så iallafall, kanske just för att jag är rädd att inte hinna med...Jag vet inte... Vet bara att just nu känner jag att innan jag dör vill jag bli en cyborg..Hälften människa hälften robot typ... åh... Fan vad min hjärna blir konstig av sånt här. Jag borde bara drop it, let my life flooooow och se vad som händer..


Så har jag ju alltid gjort, och det har hitills fört mig frammåt i en positiv riktning. Trots många jävla saker som är åt helvete så har majoriteten av mitt liv varit gott.. Jag har vart i mobbningsgänget, de mobbades gäng, blatte gänget och svennegänget. Jag har vart i skategänget och barbiegänget..  Jag har vart på "bra" och "dåliga" platser. Alltid olika. Alltid något jag lärt mig. Format mig. Förstått... Jag vill inte platsa in i någon av de där. För jag är så mycket mer. Jag är en blandras .. En riktig jävla blandras. Jag tar vad jag vill ha av de olika delarna, pusslar och blir en egen individ. En Camilla.

Obehagliga drömmar...

Uh.. Vaknade vid typ 07 idag.. Vilket jag inte fattade förrens jag vaknade igen vid 9.30. När jag vaknade vid 7 så tänkte jag "va sjutton? Mitt larm ska ringa 06.45, nu vaknar jag INNAN larmet gått och är pigg?! måste somna om! men kolla vad klockan är först, du kanske vaknade av ditt alarm? Nej omöjligt.. det hade jag kommit ihåg" Men så var inte fallet.Klockan hade ringt. Jag hade stängt av den i sömnen. Det händer mig SÅ Jävla sällan!... men just idag. såklart. När jag ska iväg till badet -.-


Hursomhelst så vaknade jag någon stans mellan 7 och 9.30 också. Då drömde jag om att jag hade "tuggat fradga" och tuggade mina piller till någon gyttja äckel sen spottade jag det på golvet och lät det ligga och ruttna.. (vill spy nu när jag skriver det-.- hatar mina piller i vanliga fall men det var SÅÅÅÅÅ äckligt i drömmen. fyfan) Allting var bara konstigt och äckligt med drömmen.. Lite som bitarna ur black swan. brrh ;( vill inte!Humm. Kommer väl mest bli att plugga och duscha idag.. Jag är fortfarande trött så in i helvete. Igår var jag trött vid 23. Ändå la jag mig inte förrens 01................ Fattar inte. Jag kunde bara ..gjort det. Men jag ville inte sova trots att jag var trött... ville hellre chatta med kirsty och hasse

Btw en...konstig sak som jag kom på idag.. Tänkte "vad fan ska jag göra idag? vill ju inte ens plugga egentligen"
Och jag tänkte och tänkte .. kom inte fram till något annat jag kunde göra.
Jag glömmer bort mina vänner...? lols haha..  jag skulle ju kunna ta och ringa vem som helst kom jag på sen. Så tänkte jag "men undra varför jag inte tänkte på det?" och jag tror det är helt enkelt så att jag "inte är van" vid att träffa mina vänner så ofta, eftersom jag vanligtvis faktiskt bara gör läxor.. HAHA:PFun day!

Happ.. what can I say? Dagen började väl lite sisådär men sen åkte jag till Boris . Kom dit, var svintrött och på ett ganska halvkasst humör. Men iaf.. vi började spela gamla godingar från Supernintendo :D Jag hade great fun.. Kom hem runt sju och sen dess har jag käkat, chattat och nu också bakat sockerkaka :) Den är klar 21.25 .. Niiice!
Just nu vill jag bara tända massa massa ljus, lägga mig i ett varmt varmt vaaaarmt bad och läsa någon novell.....Åh.. inte ofta jag får sånna cravings men ah.. Idag är det bara just precis en sån dag...
Har btw aldrig någonsin vart på en relaxavdelning, på spa eller liknande.. känns inte som det är värt? är det det? :S


SERIÖST?!?!?! KAN FAN Inte ladda upp bilder...........Going crazy!!!

Idag skriver vi kontrakt.

Happ.. Idag säljer vi huset.. intressant. Jag har snart städat klart.. men tänkte skriva lite om filmen jag såg igår.. Black swan. Ganska värdelös film, men gud så obehaglig den var vid vissa stunder.. ;( jag kan ju säga att huvudpersonen, som var 28, trodde jag var max 22. Obehagligt. Inte för "hon såg ung ut" utan för handlingen, men den tänker jag ju inte spoila såklart, ifall ni nu vill se den..


Insåg...

Lols. Insåg precis att mina små 32x32 pixel bilder kanske inte ens KAN synas här.. HAha.. hur som helst så har jag gjort massor med sånt idag igen :) så jävla kul! haha första gången jag kan vara kreativ med något och inte göra det till bajsliknande grejer. Fyfan haha.. Min skill på att rita och måla ligger väl på noll skulle jag tro ;D


Här är en förstorad bild.. Det är alltså sånt här jag håller på med ^^About Pixelart..

Ah. Jag sa ju att jag gjorde pixelart i några timmar igår med. Vad är då detta?
Man gör helt enkelt målningar med hjäp av att färlägga varenda liten pixel för sig själv. Såklart börjar jag ju bara med typ 32x32 bilder (alltså 32 pixlar i y led och 32 pixlar i x led..) men sen ökade jag lite :)

Ni kan få några fina små bilder som jag har skapat :) Dock kommer de såklart så mini ut, eftersom de är mini ^^

SÅKLART HAR HELA JÄVLA blogg.se fuckat sig. går inte ens ladda upp bilder nu. Nyss vare videos. FUCK THIS SHIT. jag skiter i att visa er. men jag är stolt iallafall ska ni veta. cpigt..

Nostalgiska bilder och videos på leksaker, tvprogram m.m.

Hey girls and boys! Det är såhär. Igår skrev inte jag eftersom jag höll på med något nytt! Pixelart! :D Jag ska berätta vad det är i ett annat inlägg. Efter pixelart i flera timmar så gav jag mig ut på internet. Hasse skickade en forumsida till mig.. Där ämnet var barnnostalgi typ.... ohmygod. Jag blev så glad, så ledsen, uppgiven men också fylld inombords..
Gogos, pogs, kulor, kannan(tvprogram), Biker mice, På rymmen, "monsterdricka"(som jag igår lärde mig att den inte hette så!), disneychokladen (som jag letat sönder efter), landet för längesedan? åååh det finns så mycket!!
Minns ni "pysslingarna"? Som i heeeela resten av sverige kallades "manicklar"? OCH FRAMFÖR ALLT!!! Jävla awesome disneydags?! Haha MINNS NI INTROT PÅ DET?! Fucking bäst! Såklart får ni goding videos också!

HÄR har ni länken som jag tittade på igår. Ni kanske minns lite annat än vad jag gjorde :)


Ni får såklart lite bilder och videos på mina favoriter.. :D åååh!
Btw jag rekommenderar VERKLIGEN att ni går in på länken där jag hittade allt :) Man blir helt..... åh.. Ja! ni vet, sådär som man blir när man blir riiiktigt nostalgisk

Åh! DET HÄR!! Så jävla BRA barnprogram! Nu görs bara massa skit typ... LIVET LIVET LIVET LIVET! <3

http://www.youtube.com/watch?v=kbNSMWrM4bw&feature=player_embedded#!


ALLTSÅ . RÖV. Det går inte bädda in videosarna idag? Vet inte varför. Ni får länken istället ;(


Samma sak med programmet KANNAN! hahaha åååh. Spola dock fram till 2.20, innan det är det bara nedräkning..

Haha miiiiinns ni "Darkwing duck"? HAHA ÅÅH!! Det gick iofs så jävla sällan men när det väl var på så satt man klistrad hah <3Dessa fick jag fan alltid när jag väl kunde röra mig från sjukhuset. åh GODA!! <3


MASKEN btw. The mask? HAHA <3 svenska versionen! Här har ni introt till den :D


Eller piff och puff? HAHA . ååååh så jävla bäst!
DETTA ÄR ENDÅ ... EN AV DOM BÄSTA................. åååh hahahah <3

Vill SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ Gärna få in disneydags intro-videon här...
Fungerar inte ens att skapa nytt inlägg och bara lägga in videon ;( Suger! Men ni har länken här. OCH DET ÄR FAN nästan tvång på att se på den länken.. Så jävla happy intro seriöst<3

men nu får ni lite bikermice ist :D
bäääst<3

Btw ni kanske förstår nu varför jag var såååååå into it igår? HAHA fan vad bäst allt är!

Ååh. Haha nu kom jag på "sikta mot stjärnorna" och små stjärnorna .. Haha! ååh

NU kommer en bildbomb :DGOGO's!


TAMAGOTCHI!


Knasen godis! :D (HITTAR FAN INTE BILD PÅ DISNEYCHOKLADEN!! ni vet, den mjölkchokladen med en disneyfigur i vit choklad???) stör mig!


FURBIE!GLASSKISTAN!! ååååh<3


Eller solero shots!? HAHA bästDetta.......ååh vad jag minns det! Jag gillade det inte jätte mycket men fan vad jag minns! och det var svårt att sätta upp hela spelet .. hahOch dessa... fina fina... haha.Jag bet mest på dom...jag var väl så liten haha men fan vad jag minns dom!Sen får vi såklart inte glömma det självklara... Mysteriet på greveholm OCH Powerrangers :D haha.
Minns ni förresten PC spelet greveholm?.. haha fan vad klurigt och bra det var <3(btw. Igår... insåg jag. Den gula är asiat, den svarta är african american xD haha fucking racist.. men det var väl lite mer okej förr antar jag...)
Vem var ni förresten? Jag var alltid den gula .. HAHA <3

Och detta, skiiiiiiiiitdåliga program, som man ändå tittade på..? Tippen. ALLTSÅ är det någon länk ni ska in på förrutom Disneydags intro ( som NI FAN MÅSTE).. Så är det den här.. Så jävla urdåligt så man skrattar ju... HAHa.. Alla ljudeffekter? Helt jävla efter.. Oh my god vad kasst hahahaha
Den jag minns bäst är smurf asken och skurtasken.. Elefantasken också.. haha.. palle kuling och zoo finns ju kvar


MInns ni mulle mäck? haha.. <3
Eller sommarlovs programmet "salve" ? det var typ det sista jag såg.. det var väl 98 eller ngt..


Det var även vääääldigt många som gillade "Banana Joe" glassen, jag åt den aldrig.. Men många hyllar den haha så jag kör väl upp en bild på den här med :)
Och alla dom här spelen? HAHA! man var så stolt om man klarade något som var "över klassen som man egentligen gick".. HAHA... gud ..OCH DOM HÄR!!!!!! vad heter dom? anyway något med sharks. .MEN hahah.. bäst<3 jag hade den längst ner till höger med en äcklig tunga.. Saknar dock en på bilden.. Den hasse hade.. dumt!
Dom hette btw Street Sharks säger hasse nu :DHaha ni får också den urlöjliga reklamfilmen :)


Och wawo. Kalleanka tidningarna <3dom var roliga.. Men minns ni kalle anka pocketböckerna?
jag läste inte dom så mycket, men minns att mina bröder och kusiner alltid gjorde det typ.. haha
Nokia 3310 minns ni säkert också? Och "Hjalle & Heavy's" Lasse kroner låt? ;D
"vi tittar hit , tittar dit, vi ser inte ett skit, tittar upp tittar ner var är lasse kroner?"


Play Doh leran då?!?!?! asbra!!!!!!!

Doctor Bombay? Five? Markoolio? N'sync? Backstreet boys? Spice girls? Vengaboys?:D


Den här.. videon.. fick mig att bli lite tårögd haha. FYFAN vad jag minns dom där små jävla sky dancersSwat cats:D
POLLYPOCKET<3
Heartshaped haha fan vad fint!
vet inte om alla minns dessa? Min bror hade några stycken så jag minns dom hahaDjungeldjuret hugo? Studsbollar? "3D äventyret människan" - pc spel?.. AH NI SER !! finns hur mkt som helst i tråden.. Nu får det räcka.. haha jag är bara på sidan 10 av 18 och jag har inte ens lagt upp en tiondel känns det som.. GÅ OCH TITTA! :) Skriv gärna också, om ni kommer på något!


Raise your glass, if you are wrong in all the right ways <3

Åh.. Vill alltid dansa när Pinks raise your glass..Plus. There you go, äger med.

vad är oddsen?

ååh.. Två av thåströms finaste låtar kom på rad.. Synd att inte "flicka med guld" kom efter också.. De som kom var "bara om min älskade väntar" och "Bara vi står ut" (duett).. åååååh. Jag vill ha hans röst hos mig hela tiden. Fucking bäst <3!!!!


Gym för första gången på någon månad ..

Puuh.. har ju vart vinteruppehåll och sen har vi haft två träningspass som jag missat av olika anledningar..
Idag var det jobbigt, men inte så jobbigt som jag förväntade mig efter så långt uppehåll... Det är sjukt, man känner sig alltid så slimmad precis efter träningen, som om allt mini fett man har bara har poffat bort.. Men jag tror det mer är att musklerna är lite spända, att den lilla extraenergin man hade försvann, man kom igång på morgonen och inte bara slöar.. Då kanske man helt enkelt ser mer slimmad ut ?;D

haaha.. Nu ska jag pluggggga sönder hela dagen så ni får faktikst ingen mer uppdatering tror inte jag ;( Sorries. Men måste fan naila min första tenta i hela mitt liv, tycker ni inte det?..


Får fram det här när man söker på stolpdiagram på google.. hah. nice


Hittade tv till lilla Bitte :)

Åh. Kom typ hem för 1,5h. NU gäller det att verkligen plugga... haha.. ska ta kaffe så fort låten är klar här (flicka med guld - thåström) och sen ska jag pluggapluggaplugga! :) Tänkte vara uppe en stund i natt igen.. Det är mysigt att plugga lite senare tycker jag :)


Det är bara att börja plugga in allt nu.. Har inga frågor som jag inte fattar men svårt att minnas allting så läser man det flera gånger fastnar det enklare så.. ah.. bara läääääääsa sönder nu haha..
Förövrigt så hittade vi en TV till min pappas moster på a6 så det var nice.. sen bjöd hon på mat på soya, svingott.. :)

Lols. den enda bra bilden som fanns på en soyabutik på google var ironiskt nog den på a6.. haha :)Today?

Hojj! Som vanligt ska jag plugga idag men nu snart ska jag iväg till a6 med pappa och min pappas moster. Lol. jag fick för mig att det var min moster?????? jag var helt inställd på det. PLUS att jag var inställd på det igår hahaha snacka om fel. Min PAPPAS moster.. :) haha.. Vi ska fixa lite med hennes tv och grejer.. jag lär väl mest läsa massa papper i bilen eller något, men skönt att komma ifrån samma miljö hela tiden när man plugggar. NU ropar pappa fan haha hejdå

The party song - Blink 182

Aff <3 hah så awesome låt.. Lyssna på den :) Här har ni lyrics.Do you want to come to a party
My friends picked me up in their truck at 11:30
This thing's at a frat house but people are cool there
Well I did if I loved but I never dreamed there
Would be someone there who would catch my attention
I wasn't out searching for love or affection
So I payed my three and the girls got in free
Shined the beer for tequila and we headed into the party

And then in the backyard some terrible ska band
Someone in the background was doing a keg stand
This place is so lame all these girls look the same
All these guys have no game I wish I would have stayed
In my bed back at home watching TV alone
Where I'd put on some porn or have sex on the phone
Far from people I hate down from anywhere state
Trying to intoxicate girls to give them head after the party

And then I saw her standing there
With green eyes and long blonde hair
She wasn't wearing underwear at least i prayed that
She might be the one, maybe we'd have some fun
Maybe we'd watch the sun rise
But that night I learned some girls try too hard
Some girls try too hard (bakground from here on in the chorus "da na na " repeated over and over)
Yeah, Some girls try too hard to impress
With the way that they dress
With those things on their chest
And the things they suggest to me

I couldn't believe what this lady was saying
The names she was dropping, the games she was playing
She dated this guy who now rides for Black Flys
How she's down with the 'wise well-constructed disguise'
Now I'd rather go dateless than stay here and hate this
Her volume of makeup her fake tits were tasteless
So I said I'd call her but never would bother
Until I got turned down by another girl at a party

So when you see her standing there
With green eyes and long blonde hair
She won't be wearing underwear and you'll discover
This girl's not the one and she'll never be fun
You should just turn and run because you'll find out that
Some girls try too hard (bakground from here on "da na na " repeated over and over)
some girls try too hard
And some girls try too hard to impress
With the way that they dress
With those things on their chest
And the things they suggest to me
Some girls try too hard
Some girls try too hardSå jävla korkad...

Herregud. På 7 dagar skulle jag läsa ut en bok. Tittade i innehållsförteckningen och det stod 80 sidor. Vilket blir ca 11 sidor per dag... Inte förrens idag tänkte jag "hmm boken verkar lite tjockare än så" och tittade hur många sidor det var. 273................. och innehållsförteckningen var längre än en sida. FYFAN vad irriterande. Betyder att jag ska läsa 67.5 sidor per dag från och med idag, om jag ska hinna klart tills tentan........herreguuuuuuuuud vad fail.

Och idag, imon, torsdag och fredag blir det RÅPLUGG för lilla camilla. Så inte mycket bloggande. Sorries. Men vill sätta min första tenta i hela mitt liv.. Just nu är jag fett osäker på om jag sätter den.......... IH!!! Igår var allt så bra trodde jag, tills jag insåg hur långt efter jag är, precis nyss... Störigt.Balladen om en gammal knarkare. .

Åh. Sitter och lyssar på thåström. Dock är jag INTO plugget nu äntligen så tänkte bara tipsa om en annan låt än den i rubriken haha.. Du E La Go med kapten röd :) haha.. asgo låt plus sund text.


Blodtryck: 73/50. Aj aj!

Mitt blodtryck ligger väl kanske inte på topp ;) ahaha. men det är helt lugnt så länge dom övervakar det. Om en timme är det visning på lägenheten igen så vi ska dra ganska snart..

Tänkte bara berätta en asbra sak. Vilken lättnad! Pjuuuwh! Min läkare har givit mig tre olika mediciner efter operationen. För hjärtsvikt .Jag har alltid vart orolig och undrat vafan dom håller på med. Dom ger mig nya mediciner utan att testa om den första fungerade liksom. OCH så slutar dom inte med den föregående?? Men har aldrig haft tid hos LÄKAREN att fråga. Utan alltid sjuksystrarna. Och dom visste inte.. SÅ nu idag hann jag äntligen fråga min läkare.. Då tittade han på mig och förstod typ inte vad jag menade.. När jag berättade mer ingående så sa han "jahaaaa men nej nej så är det inte. Detta är BASDOSEN camilla..Alla dessa tre mediciner verkar ihop.."

Jaha.............. Lols. SÅ Jävla BRA. Kunde jag inte tänkt på det själv btw? HAHA.. Det är alltså så att alla dom medicinerna behövs, men dom kan ju inte slänga in allihopa på en gång bara sådär poff p.g.a. vad som kan hända med biverkningar osv.... Så ALLA tre mediciner BEHÖVS i en KOMBINATION innan det ens är värt att titta efter resultat. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaha! ;D tack!

 

 

Finns btw en mkt sötare tablett som också innehåller det verksamma ämnet bisoprolol som min tablett, emconcor, också har i sig.

Cute ;D


Sjukhuset nästa!

fuck. Nu insåg jag att jag glömde simmningen idag. Inte bara min läkartid som någon påminde mig om... Helvetes skit. Men iallafall. ska iväg snart och träffa en hjärtsjuksköterska och se vad som händer.. Har ingen aning om vad jag ska göra där egentligen.. Hoppas att jag får träffa läkaren men det tror jag inte..

Efter det blir det stenhårt plugg. Ni får ursäkta att bloggen blivit lite tråkig den senaste veckan, det är p.g.a. att jag pluggar eller försöker plugga och inte vill "göra annat" (fast jag egentligen vill.. aah ni vet ju hur det är. suck!)

Sov otroligt kasst idag. Somnade runt 03.15 kanske.. sen vaknade jag fleeera fleeera gånger på tre timmar... P.g.a. att jag frös. Jag hade inte täcke eller kuddar eller madrass. Sov på en soffa med en filt. TROTS att min jättevarma element var på högsta värmen så frös jag sönder seriöst.. Vaknade typ 10 gånger i timmen -.- men sen vid sex så vaknade jag av att mamma gick ut och rökte. "YES!!! hennes säng!" tänkte mitt huvud (hur fan den nu orkade tänka så mycket ens???) och sen travade jag upp.. Med min filt runt mig (plus att jag sov i kläder också, men det hjälpte inte heller..) och så sa jag "mamma, jag har ju tagit bort min säng för visningen. jag fryyyyyser -halv snyftar- jag tar din säng " Då reagerar mamma jätte sött (men irriterad blev jag för jag var trött) och så sa hon "men lilla vän ååh jag fixar!" så var hon påväg ner och skulle hämta allt från källaren. VARFÖR? Haha bara omständigt. Plus att källaren är så kall så jag ville endå inte ha allt från källaren...

Så sa jag "Meh Meh meeh MAMMAAAH ;((((" "jävla onödigt jag går nu"
hon svarade typ.. "oj jaha oj okej"
Sen blev jag lite upprörd över hur upprörd jag blev (var ju så trött..) så då sa jag "mamma.....?"
Hon stannade och jag tog pingvinsteg mot henne och la mitt huvud mot hennes axel några sekunder och sen log jag lite extra och sen gick jag därifrån.. aw.. ^^
7h dator.

Har suttit här nu i nästan 7h.herregud. men vart kul, många att prata med :) Därför inte bloggen vart uppdaterad.. svintrött nu så tänkte bara säga.. gillar inte mina små broskbitar som hamnat vid ärret som är typ lösa-ish och gör ont. Fruktansvärt äckligt och obehagligt..

Klara för idag.

Har precis avslutat renoveringsfixet för dagen. Det är ju inte direkt så att vi gör om stora delar nu, eftersom det är visning imon. Utan det är väl mest små fel här och där som vi återgärdar.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva? Vad jag har gjort idag är inte alls intressant liksom.. handlat saker som behövdes här hemma, fixat här hemma, pluggat och fixat lite till här hemma.. Waow liksom? \o/


Ska läsa i min statestikbok nu i någon timme och sen även plugga lite till hade jag tänkt. Dagen börjar 09 imorgon som vanligt.. Massor med städning och småfix och fixa så det ser helt enkelt bra ut. Hemtrevligt och sådär :) Mysigt!
Sen vid 14 så är det visning på huset.. Då är jag hos Boris. Borde inte stanna där så länge eftersom jag måste plugga.. men en sväng blir det iallafall :) Det gick ju inte träffas sist (tisdags) eftersom jag åkte in på akuten. Det är alltid något riktigt jävla sjukt som händer när jag och boris ska va. Eller inte alltid. Men OFTA så kan jag inte p.g.a sånna otippade jävla saker som aldrig händer. Typ "nä ska in på akuten" eller "nä oj det gick inte nu märkte jag för det började brinna här hemma" eller "eh.. sorry men jag har spytt" eller andra sjuka jävla grejer som låter som totala jävla lögner hahahaha men boris känner ju mig som tur är :)Visning på bostadsrätten imorgon..

Aff. Har mest fixat i huset tills klockan 15 typ... Nu pluggar jag. Det suger ännu mer än att hjälpa till i huset. Jag är ofokuserad och fruktansvärt trött. Kaffe. I need it. Now. Så.... Aahhhhhhhhhhhh känner inte för att skriva något.. Vill bara ta mina dokument från datorn och skriva ut dom-.- så slipper jag störas av annat eller försöka "komma ifrån" osv..... DÅLIGT CAMILLA!

Broken inside.

AAAAAAAABOOOOOOOOOOOOOOOOOO. Pallar inte mer. jag har gråtit nästintill varje dag sen nån gång tidigt i december.

Ja. Man blir knäckt på insidan. Du är inte precis ensam ditt pucko. blööööööööööööööööööööööööörgh.
vill bara fixa allt elelr skita i allt. fett annoying. sen imon är det fixasönder här hemma inför visning ochplugga. great fucking shitholepissjävlakuk.

AAAAAARfhhg?! "jag visar inte att jag är kär"?!?!?!?!? JAG ÄR väl fan aldirg sån om jag inte hade vart kär . cpigt. ohmygod.tillochmed hans ifna nya bästa darlingvän emma kan jhu förhelvete intyga det. ÅÅÅH!!!!!!!!!!"!EWPGJREOIGJROIGJRBGB

nä nvm. Jag orkar inte. Ska läsa en jävla skriv handledning...........

Mina sjuka drömmar.

HAH! Kollade bilddagboken och hittade att jag skrivit om en dröm. Insane.Såhär står det...


ALLTSÅ! den som kan tyda drömmar, do it pls.. :S
Min dröm var helt kooonstig.. fööörst så typ reste jag och kristy med våra katter (min katt var Meg(våran hund) fast i kattform) och sen kom vi fram till typ en aaaas stor bassäng..
och vi badade jätte mkt sen var Tim där med massa och min familj var där och allt var as skoj och mysigt värsta sommar..
sen typ kom vi (bara tim, hasse och några till sen jag och kirsty) till nån djungel-sak med en liiten pool..
och så letade jag efter min katt men då typ skulle de fem killarna mörda min katt och jag blev aaaaaarg som fan.. (jag tror jag har agressionsproblem...)alltså min ilska i drömmen var sjuk för när jag vaknade så var jag fortf arg och då hade jag drömt mkt mer..
iaf sen fick dem inte tag på min katt så dem mördade en liten unge istället (trodde ni) fast krokodilen som skulle äta upp den var snäll och kunde prata så när han hade tagti ungen i munnen så sa han, "jag ska hjälpa dig" typ.. och sen kastade han upp ungen på andra sidan poolen.. och iaf sen så var hela drömmen bara en booook! och då gick jag och lämnade tillbaka den i en KIOSK ..wtf.. och sen så var jag så arg på att boken var så dålig eller elak så jag kastade boken på tjejen i affären och skrek på henne sen gick jag därifrån sen utanför kiosken så träffade jag hasse, tim och 3 andra som var dem som "mördade" ungen och iaf sen gick vi typ och fikade och då hade jag och tim tydligen bråkat (om exakt det som hände i "boken" att han ochresten hade mörda någon) men sen på något sätt så blev det jääätte mysig stämmning och altl var så perfekt sen vakande jag -.-
jag kommer ihåg två ganska onödiga detaljer som jag inte skrev innan btw,, en var att när vi badade i bassängerna så hittade pappa en slags ficklampa som hade värsta bra lyse men det var inte bara lyse utan en tv.. (kan bero på att pappa fixade min nya tv igår) och sen ungen som skulle mördas var upphängd på en pinne och såfort hon nuddade marken så kom den snälla krokodilenFucking random? HAHAHA

Lols.Blåmärken

Hah. Tittade på min bilddagbok. Bilden är från februari 2006..


jag åkte skateboard och bellade. Har fortfarande kvar ärr efter det där haha.. men tänk om jag hade ätit waran då? hade blivit typ dubbelt så mycket. Insane


MItt brev till mig år 2030

På AMF hemsida kan man skicka brev till framtiden och detta gjorde jag.. Här är vad jag skrev ;D kan vara mycket intressant. Men även lite privat kanske men what the hell vem bryr sig. Jaghoppas att jag blir överlycklig när jag läser detta och är 39bast. Förövrigt så glömde jag fråga om CYBORG UTVECKLINGEN I FRAMTIDEN!!! ;( sämst. Det blev iallafall ett väldigt långt brev. Hoppas jag skriver ett svar i framtiden och verkligen tänker igenom min situation och alla frågor och inte bara "jag tar det sen".. Hoppas verkligen inte jag blir en "jag gör det sen-tant".


Mitt brev:


Hur många barn har du, har du genomgått en hjärtoperation igen? hur var den? Vad valde du för klaff till slut? Just nu ( 22.30 den 8 november 2010 ) är jag bestämd över att jag vill ha en biologisk, för waranet är så jävla jobbigt. men vem vet. man kanske knappt behöver waran nu i framtiden ;)

Förresten hej. Haha. Det är du, förr i tiden, som skriver.

Håller du någon kontakt med MC, Elena, Wiktor, Boris, Jossan, Emma, Sandip eller Kirsty?

Jag hoppas att du fortfarande är ihop med Tim? Men man vet ju inte! Shit. Bara tänk igenom allt du har vart med om Camilla. Du är så jävla stark och bäst. Hoppas ditt självförtroende fortfarande är på topp. USCH nu fick jag en hemsk äcklig obehaglig känsla om att jag kanske är alkis i framtiden? Inte för jag vill eller borde o.s.v. utan tänk så kommer det här brevet till en helt fucked up framtiden med inga mål, inget jobb, inga barn? Barn kan ju bli bekymmer pga hjärtat. Men hoppas inte allt annat failar.

Är du en spelutvecklare? Vad hände med det egentligen? Valde du en annan väg? Just nu vill jag ju läsa på blekinge tekniska högskola och bli programvaru och spelutvecklare.

Åh. Min lilla Meg ligger bredvid mig. Henne saknar du allt, va? ... och du. Snälla snälla. Hälsa på mamma och pappa! Glöm aldrig hur mycket dom gjort för dig och hur mycket du älskar dom. Även när de är gammla och sådär. De behöver din hjälp precis som du behövde deras på sjukhusen förrut.


Hur är dina barn? Jag hoppas att dom blir smarta, SNÄLLA och ärliga. Bara vänligt vettigt folk helt enkelt. Jag tippar på att dom är ca 9 år nu? Helvete vad ballt. OCH DU! Om du fortfarande inte har köpt en videokamera så gör det!spela in dina barn! Detta blir lite sent påtänkt kanske. Men jag hoppas att du inte glömt det ;)

Förövrigt. Din vardag kanske kan kännas tung och jobbig o.s.v. Men. Du är stark. Du orkar och du klarar det. Ta hand om dig och dina barn.

Träffa även Hasse och Klas, om ni nu fortfarande inte bor i samma stad (Karlskrona) som vi ska bo ihop i höst. Året är 2011 nu. Började skriva år 2010 men sen glömde jag bort det här. Hade väl för mycket läxor ;)


Glöm aldrig att ha glädje och lycka i ditt liv.


Många lyckoönskningar från Camilla 19,5 år. Och btw. Med mitt meddelande menar jag verkligen att du SKA göra det jag säger till dig! DU SKA träffa mamma och pappa, DU SKA känna dig lycklig i ditt liv, DU SKA ta hand om dina ungar, DU SKA helt enkelt ha det bra! Det är det viktigaste. Och även om det är stressigt och svårt ibland så kommer det bli bättre :)

Jag tänker mig att du vill ha lite fantasier från mig om hur jag tror att du har det nu..  okej. haha.. du kanske skrattar om några år och tänker "herregud vad naivt!" eller "haha det stämmer ju verkligen" eller något annat roligt. Såhär ser jag min framtid år 2030.

Jag är 39 år. (räknade väl inte fel där?xD ) Mina studier tog slut när jag var 25. Jag har förmodligen inte mycket lån kvar. Jag HOPPAS att jag har ett arbete som programvara/spel utvecklare men är INTE säker eftersom det är inte "enkelt jobb att få". Så... Antingen det eller något annat vettigt tror jag.
Du bor i ett hus tror jag. Du har nog kanske en hund eller en katt.
Några barn på ca 10 år och yngre..
Hmm.. Du bor ihop med Tim tror jag..Fast jag är tveksam just vid detta tillfälle p.g.a honom.. Han verkar inte vilja mer ^^ men vi får se som sagt!
Annars tror jag iallafall du är väldans kär i vem du nu bor med. Och förresten, har du tappat glöden i framtiden, så hitta den. Mys mer, gör mer saker, ta hand om varandra, och försök få det att gå ihop med din vardag. INTE lätt Im sure men du ska inte heller skämmas över att ta initiativ att få upp humöret i ert förhållande.

Du är förmodligen också gift. jao. .det är väl det jag tror. Men det finns så mycket mer än det där. Än hus, jobb, kids och man.. Det är klart en stoooor del i livet och känns kanske som dom är allt. Men som sagt. GLÖM INTE att känna dig lycklig och nöjd med ditt liv! Glöm inte det! :)

Hoppas fortfarande att du är lika ärlig och att du står på dig och att du har åsikter och att du är vänlig. Jag antar att det är dags för en hjärtoperation snart. Lycka till med den, lilla vän.

Förresten...Hur mycket väger du nu? HAHAHA.. så som du äter som 19åring borde du väga en hel del nu. Jag hoppas dock att du inte gör det. Det är verkligen inte bra för din hälsa plus att jag tror inte det skulle passa ;) Just nu som 19åring väger jag 38,5kg. Jag tippar på att du väger uppemot 50kg. och jag tror det ser sjukt tjockt ut... Så fixa till det ;D. Inte extremansträngning. men ja.. för jag tvivlar STARKT på att du tränar något över huvud taget. HAHA.. Gör du det så ska du ha cred utav bara helvete.

Sminkar du dig? jag tror inte det. Vi är helt enkelt för lata..?
Du har väl inte börjat utöva någon religion heller antar jag?

Har du rest någon stans? Dina önskeresemål som 19åring är dessa:
1. Galapagos öarna (se alla wacko djur)
2. Madagaskar (wackodjur ;D)
3. Machu Pichu (sydamerika, se den coola gammla indianstaden typ)
4. Grekland (igen.. med kirsty helst. toppenresemål helt enkelt)
5. New York (igen ;D det var så amazing)
6. London (för billigt, bra, något jag vill testa...)
7. Venedig (? eventuellt. inte säker på den än...fint,mysigt..med mannen I guess)
8. Thailand (också osäker... känns läskigt med alla peddosar, horor o.s.v. plus att bli lurad 24/7 av folk känns sådär också.... hmhmhm men det är så fint! På Poda Island o.s.v)
9. Seychellerna. Riktigt mysig och fin paradisö verkar det vara. Dock kolla om man kan göra något där, så man inte bara sitter...
10. Regnskogen somewhere.. Vill se djuren :)
Sen även 11. Irland/Scottland, men det är mest för Tim vill dit.. och jag antar att jag lär resa med honom till de flesta ställena..
11. Japan
12. Kina

Har du vart på någon av ställena än? Annars blir jag lite besviken.. Något iallafall? menar det är fan 20 år tills detta kommer fram. Man reser någon stans på 20 år.. haha.. Detta kändes wierd just nu. Jag tänkte att när du får brevet är du dubbelt så gammal som jag är nu typ. OCH du har upplevt precis dubbelt av vad jag har upplevt. Det är en sjuklig mängd. Hoppas det mesta har vart positiva eller lärorika upplevelser.

Helt seriöst så borde jag sluta skriva nu. Jag måste plugga. Och jag vet inte mycket mer vad jag ska skriva?

Hoppas dina ungar är bra människor iallafall. Ha det bäst. Lycka till i fortsättningen av ditt liv!Pluggeliplugg.. ?

urk. Jag sitter här med vetenskaplig metodik. Fan vad det är tråkigt.. ;( meeeen jag har min lilla fina hund precis bredvid mig. Vill egentligen visa en bild men kameran ligger på laddning några meter ifrån. Rör jag mig så kommer hon säkert gå... Mitt ben har somnat också pga henne förövrigt..

Läser just nu vad en "öppen undersökning " är jämfört med en .. något annat... och vad det är för skillnad på deskriptiv och explorativ undersökning och helt jävla onödiga saker. jag suger. och kursen suger ;(


Tänker på Elena som är i jävla egypten. Fuskigt. nice som fan. hoppas hon har det bra..
Btw ni ska se mitt armveck där de tryckte in CVKn.. ser helt ruttet ut. Lite lika ruttet som mitt ärr förr, men nästintill alltså..

Röntgen med kontrastvätska

Först och främst.. HATAR att både skriva och uttala KONTRAST VÄTSKA. fett svårt för mig . hahah.. kontratvätska vill jag bara säga.. men iaf... skrev inget igår för jag var otroligt utpumpad på energi.. blev inte plugg heller så mkt. ytterst lite tyvärr. tentan är 21a och jag börjar nu. Idiot.

Hursomhelst.. Tänkte berätta om kontrastvätskan som jag fick under röntgen.. Har fått sånt två andra gånger. MEN då kändes det som en kall vätska som bara klättrade i armen och vidare ut i kroppen + metallsmak i munnen. Men nu var det heeeeeeeeeeeelt annorlunda. Först och främst var det varmt..

Och inte lite varmt. Herregud. När det trycktes in i armen så blev det först äcklig smak i munnen och sen....ohmygoooood det blev först varmt runt huvudet typ. Sen spred det sig fort som en löpeld i hela kroppen.. Helvete vad obehagligt! Det blev SVINVARMT också, inte sådär "oh solen steker skönt" utan typ "shit jag ligger naken i öknen!" ..GALET! gick dock fort.. det kom på en halvminut och försvann på en halvminut.. men coolt var det ändå.. jävligt ballt men sjukt obehagligt hahha sen.. inte nog med värmen. Nej. det kändes verkligen 100% som man skulle kissa ner sig och faktiskt gjorde det med.. Det sa jag till sköterskan (jag fick lite panik där och bara babblade hela tiden) då sa hon "aa det händer alltid att man känner så! Speciellt damerna brukar det vara extra mycket för, men du kissar inte ner dig, bara så du vet" hahah jag blev så förvånad.förväntade mig inte alls den känslan...

Alright. tänkte svara på lite kommentarer med :)Emma om Gott nytt år, allesammans!:
jag sväär sexiga bilder på dig:D

Svar: Iiiiwh ;D Tack snyggo <3 hahahaha

neli om Halspulsådern har fuckat sig antar jag?:
oj stackare.. hoppas att det fixar sig <3

Svar: Ja verkligen! Det löste sig som tur var :) Men dom visste inte vad det var för fel tyvärr..


vikk om Med andra ord . .:
haha, nää, det var inga drinkar :)

Svar: Ah! attans ;D haha

Det blev akuten + inläggning på sjukhuset i 25 timmar . .

Jahapp.. Kom hem för någon timme sen..
Orkar inte berätta mycket just nu eftersom jag är svintrött.. Men det blev 4 blodprov, mååånga blodtrycksmätningar, en cvk i armen (små "plastflygplanen" som dom sticker in och använder för att föra in vätskor osv), 2 ultraljud, en röntgen med kontrastvätska och .. aa ekg några stycken med och uppkoppling mot en maskin som kollar hjärtat hela tiden..

hursomhelst ska jag berätta för er om kontrastvätskan sen.. haha herregud vilken upplevelse..
På bilderna är det mitt sjukhusband, tre blodprovstagningar i fingrarna, ett rakt på armen och CVKn som satt i armvecket... Nu ska jag se på tv... eller maila läraren först.. jag missade mitt "prov/seminarium" imorse... fuckfuckufkc

Halspulsådern har fuckat sig antar jag?

Fick det på video. ser läskigt ut. pappa skulle ringa ett samtal innan vi åker till akuten så jag fixade en video till er..

Nästa, akuten...

aff. Något har hänt med min hals..Pulsen är extremt hård .. så vi ska till akuten och titta på det.. kan ta några timmar -.-

KOmmentar :)

Elena om Mäklarnas bilder på bostadsrätten:

Det blev riktigt fin! :) Så duktiga ni är :). Hoppas ni säljer det för ett riktigt bra pris !


Svar: Taaack Elenis <3 har arbetat hårt haha..

Rutten dag.

Somnade, i mer än en timme. inte trettio minuter ... Satt sen uppe och pratade med mamma och pappa, därefter lagade jag mat, tittade på wallander och sen CSI. Inget plugg alls. Lol. Fail. Fitta. Anyway världen är uppochner. Skriver imorgon :) Ska kanske träffa Boris imon med, kul kul!


Sjukgymnastik, läkarbesök och högskola. .

HAHA först, innan ni får min tråkiga dag så sk
a ni få ett ASROLIGT klipp som iallafall piggade upp min eftermiddag nyss :)

Jag älskar det hahahaha hon är förjävla söt.. ITS SO FLUFFY IM GONNA DIE!DESPICABLE ME: It's So Fluffy Clip. Watch more top selected videos about: Despicable Me, Steve CarellOooooooooch hur som helst. Min dag. Ohmy ohmy.
Kl 8.13 åker jag från residensen här hemma, iväg till sjukhuset för sjukgymnastik, simmning idag.
Jag fick inte ens ta i lite. INTE ENS LITE seriöst, anledningen? Jag kände mig lite sjuk.... så jag stod typ bara i vattnet, gick några steg hit och dit, medans de andra gjorde vad de skulle...

Såå. det var ju lite värdelöst, men det var ju kul att se alla gamla tanter igen :) De är trevliga haha.. Och sen vid 9.30 slutade simmningen.. Kl 10.00 hade jag tid hos hjärtläkaren (eller sjuksköterskan egentligen)..
Så längst bort i sjukhuset till den helt andra ändan gick jag... Fick stiga in, blev mottagen av Ingela.. Och hon gjorde EKG (fuskvis, inte som man ska)+ blodtryck. Blodtrycket låg på 85 och EKG't var lite konstigt med extraslag o.s.v. Hon gjorde om EKGt på ett korrekt sätt och det blev fortfarande lite skavanker, men helt okej, inga tusen extraslag osv..

Såå.. Sen satt jag där i 45 minuter och bara VÄNTADE. väntade på att läkaren skulle komma. Det var inte min tur att träffa honom, inte min tid.. han hade andra patienter men han sa att han skulle hinna in till mig med.. så.. In kommer han.. I kanske 1 minut.. Han ger mig ett recept på en ny medicin och sen säger han at jag ska ta den och sen säger han hejdå. Waow. Jag vet INGENTING. HUR KUL ÄR DET?. störande. blir fan arg. MEN SAMTIDIGnt kan jag inte bli det, för jag förstår ju att han har andra patienter. Min tid är ju inte förrens i vår.... Men fattar inte hur dom kan ge mig mer och mer medicin när dom inte ens kollar om dom första medicinerna fungerar. idiotiskt. blir arg och ledsen och fullständigt jävla förvirrad. jag vet ju fan INGENTING.

Sen skulle jag ta ut den medicinen. det var en betablockerare. Som han sa att dom alltid är så försiktiga med och helst inte vill ge ut till folk. JAHA och ändå får jag inget förklarat?. Kul. Fick en ny tid på måndag iaf... kl 14.. aff. jaja..

Gick till apoteket, de hade inte medicinen inne... för den är ny. Kom tillbaks på onsdag. Jaha. Tack. Hej.

Sen skolan.. ohboooy. Jag kom 1,5 h försent eftersom läkaren tog sån tid på sig, sen när jag stod i apotekskön så missade jag bussen, ytterligare en halvtimme att vänta. Röööövigt. oooookej. Kommer fram, hittar inte gruppen, Emma i gruppen svarar inte. Kaoz tänker jag. Trodde dock att de hade gått hem, men sen letar jag i cafeterian, i ett chill rum, i en datasal och bestämmer mig för att åka hem.. ska bara ta en liten muffins först. DÅ satt dom ju i cafet sen ändå.. HAhaha.. dumma mig som inte ser... och iaf sen arbetade vi från 11.30 till 14.30 med vårt arbete och nu är jag här hemma.... Ska plugga hela dagen, just nu vill jag bara sova. vilket jag också ska ;D i trettio mins. byyye och hoppas er dag har varit roligare än min är (och förmodligen kommer vara hela dagen...)


Postas ju inte.

AAAAAAAH going crazy. vafan det fungerar inte att posta inläggen. mina syns inte som jag postat, så nu väntar jag tills imon. dumma blogg.se

TACK HASSE! :)

Åh. Min bror är bäst. Han hittade mina Thåström bilder som jag har letat efter i ett halvår... Jag hade en mapp med bilder från en av Thåströms konserter här i Huskvarna, och jag råkade glömma att spara ner dom när vi formaterade om datorn en gång. Hade skickat till både Oliwer och Hasse men ingen kunde hitta dom.. MEN NU SÅ HITTADE HAN DOM :D:D -happydance-

ååh. Vi var så nära. Han var så bäst!Mäklarnas bilder på bostadsrätten

Åh. Nu är jag hemma. Har precis kollat in hur bilderna blev på vår lägenhet. Vissa blev bra, andra lite sämre.. Bilden på mitt rum, t.ex. var skitkass enligt mig.


Här har ni sidan om ni är intresserade att se bilderna :) Vi har gjort om en heeeeeel del!

Hemfärd . .

Vid 13.40 går min buss från malmö... lite tråkigt faktiskt men imon ska jag ju både till skolan, simmningen och läkaren.. så jag måste ju åka hem.. Plus att jag ska ta ut min bok när jag kommer hem med. AAh hahaha så fort jag åker här ifrån börjar min hjärna arbeta på högarv med massa komihåg saker och annat viktigt.. blö^^
Igår tittade vi på Mulan, som jag sa.. Och efter det blev det oliver & gänget, Robin Hood och sen somnade vi till herkules haha.. Men den tittade vi precis klart på nu så det var nice :) dock har vi massa filmer kvar som vi inte hann se klart.. vilket vi förmodligen inteh eller kommer att göra. har tjatat i evigheter på att jag och tim ska se massa disneyfilmer men han vill aldrig, förrens nu :D Det var tillochmed hans ide! wiiie
Kl. 13.40 går min buss och jag är hemma typ 17.50.. hoppas att jag kan sova på bussen..har asont i magen, men kanske inte så konstigt eftersom jag ätit chips + dipp fyra dar i rad......

Filmmaraton :)

Hey guuuuuys! jag glömde min sladd till kameran, så bilder får ni faktiskt inte förrens jag kommer hem imorgon..
Idag fick ajg sovmorgon, myyyyys! :D Och efter att jag vaknade vid elva så låg jag kvar i sängen ett tag, därefter så började dagen sakta ta fart... Idag hade jag och tim bestämt oss för att ha disneymaraton :D:D:D!!!! Tim & hans mamma gick till affären för att köpa råvaror till middagen och mumsiga snacks o.s.v till oss ikväll, dessutom köpte de ägg och kakao så vi kunde baka kladdkaka :D !!!

Såå, medans de var i affären så passade jag på att ladda ner filmerna ! Woho!! :D
Sen kom tim hem, då började vi baka kladdkakan.. Samtidigt som hans mamma fixade maten.. Om ni gillar paella (spansk nationalmat eller ngt sånt??) fast ni tycker det är liite grose med alla musslor och oskalade räkor o.s.v. så borde ni testa falsk paella.. Vi brukar göra det här i malmö och det är så jääääääääääääävla gott! Det är räkor, kyckling ihopblandat i en kryddig (inte stark! Kryddig!) saffranssåsgeggamojja typ.. muuuuuuuuuuuuuuuuums! Så har man pasta till det!
Ska få receptet sen, har alltid glömt att ta det.. haha..
Just nu är det paus på filmaratonet eftersom tim ville röka, men vi ska strax se Mulan. Hittills har vi sett Djungelboken, Farbror Joakim & Knattarna- jakten på den försvunna lampan.
anyway under tiden kakan var i ugnen och annika fixade maten så spelade vi även lite superbomberman tre :D !! nu kom hanigen så jag ska draaa byye <3

Fullspäckad dag! :)

Sorry för att jag inte uppdaterade tidigare.. heh... vaknade 07 idag och stack iväg till blodprovscentralen och stack mig i fingret som vanligt varje vecka... Direkt efter det började vi arbeta med att fixa i ordning allting i huset så det ser perfekt ut. Det varsååååå fint och nu vill jag inte ens flytta. Laaamt!.. Vid 13 kom mäklarna för att fotografera lägenheten och lägga ut den på internet..  När jag vet att bilderna är ute kan jag visa här sen :) .. Vid 14 var dom typ klara.. kl. 15.35 gick min buss ner till malmö så jag och tim packade lite fort, fixade och sen gick jag på toa, vilket resulterade i att vi missade bussen som skulle ta oss till swebusstationen.. Pappa fick skjutsa oss. TACK SOM FAN för det.
Blir tyvärr inga bilder idag eftersom jag sitter på tims dator ochvi strax ska se på film så jag skyndar mig så mycket som möjligt nu, vilket göra tt jag inte kan koppla in kameran och fixa i ordning massa bilder ^^
När vi satt på bussen ner till malmö så ringde min dietist! :) det var längesen jag hlörde från henne.. fick en ny eftersom jag bytte från barn till vuxenavdelningen.. vi bestämde oss för att jag skulle föra en matdagbok i fyra, fem dagar framöver när jag kommer hem igen. ASKUL :) Ni kan få följa det hahaha.. och resultatet får jag sen när jag och dietisten träffas igen så kansle vi gör tillägg eller ändrar matvanorna eller så.. vi får se ! :)
På söndag ska jag hem igen, poo.. det är mysigt här just nu.. har stressat så mycket hemma med att få ordning på lägenheten att jag inte tänkt på mycket annat förrutom det och fester som man "måste gå " på, t.ex. nyår och juldagen.. men det första vi gjorde när vi kom hit var att ta ett vaaarmt mysigt bad :)
äsch ;D blev en bild endå, från tims dator :)


Mycket att göra idag!

Imorgon kommer mäklaren till vår lägenhet för att fotografera.. Vi har en hel del att fixa iordning tills dess, bland annat köksgolvet som är upprivet just nu...  HAHA ;D nej det är inte så illa som det låter.. Vi är på gång! :D Ni får nog inte höra så mycket av mig idag tror jag inte...


pufft!

Halloj! Har tittat på två filmer idag med Tim :) Home Alone ettan .. ååh alltid lika mysig och rolig hihihi.. Plus Howl's moving castle. AWESOME movie fast lite twisted och konstig haha men så fiiin och cool osv :D

Det är en disneyfilm tydligen, fast den är tecknad typ som anime/manga ish.. det var en kines eller ngt som hade regisserat den (tror jag det heter? Om man fixar manus osv osv osv? Dunno men iaf..)
Väldigt speciell film, men fin! :D

nu ska jag nana ;D hoppas ni sover gott allihopa!

Vem är Zig Ziglar?

Whoever it is så sa han en sak :)

"You can get everything in life you want if you will just help enough people get what they want." :)

Busy day!

Åh hej! Idag var det skola hela dagen från 11 till 16.. kom hem, chillade lite och gick sen till affären för att köpa pizza.. Käkade strax därefter och fixade lite i köket där vi just nu håller på att renovera.. jag och tim ska se en film alldeles strax. Det levande slottet, eller howis flying castle eller hur det var den hette på engelska.. iaf så ska jag visa er min brors humor....

Leta "fisk".. Och leta felet :)
Anyway, tänkte först videofilma det så jag slapp skriva så mkt meeeeen eftersom videon blev helt fucked up eftersom det kom en grej ivägen som jag inte väntade mig (ett bord.. haha) sååååå fick det bli både text och video..Målat, dammat och annat ;)

Puh. Från typ 10 till 16 har vi håll på att fixa här hemma i lägenheten.. Nu är jag iaf klar för dagen (tror jag! :P ma nvet aldrig om det behövs lite hjälp ibland igen) och ska snart se på film med tim :) Mysigt! Han åker imon, och han är tjurig. Men han säger inte varför. Lamt. Yeye whatever orkar faktiskt inte ens bry mig lite, har han något problem kan han väl fan säga det. Jag har redan frågat och då sa han inget så whaaaatever just nu..

Om några dagar åker även Hasse hem, det suger ju också.. men yeah thats life.. och på torsdag åker sandip hem också.. surt.. men vi kan förmodligen vara på onsdag hoppas jag :)

Dinner for Schmucks med steve carell blir det nu ;D Aaawesooomeeee!


Gott nytt år, allesammans!

Alright, hur firade jag nyår? :)
På förmiddagen och sådär så höll vi på att renovera och arbeta här hemma med vår lilla bostadsrätt..
Mot kvällen så lagade vi nyårsmat (typ.. julmat haha!) med familjen, åt nyårsmaten med familjen och sen duschade jag lite snabbt.. Jag och tim skulle iväg till min fina vän Emma :)
Vi kom dit runt halv åtta och stannade bara till halv elva..

Det hände en liten incident hos Emma som gjorde att Tim ville hem, så vi åkte helt enkelt hem. Fick skjuts av Elias & Elena.. Även Johnny och Sandip åkte med oss hem, för att spela lite uno och sen vidare till en till fest som var hos Lova..Emma & Elena <3
Jag & Emma <3 (BTW mina BEN där? ser dom inte toppen ut? :P Så vill jag ha, lite köttigare, lite mer vältränade, så som dom ser ut på bilden.. haha inte spinkbenen orvar...)Elena, Elias, Nadira & Tim <3Fina ting ting & jag! ;DHursomhelst så var det extremt kul och mysigt hos Emma, tills den dumma grejen hände.. men åååh vad det var mysigt att träffa alla igen! :D Bäst var det nog faktiskt att träffa Elena, Sandip och Nadira (ironiskt nog.. xD). Jag brukar vanligtvis inte tänka så mycket på Nadira men när jag fick träffa henne igen så blev jag glaaad :) Ting hade jag ju träffat bara några dagar innan annars hade jag nog blivit superglad över att se honom också :)

Vi dansade, pratade, drack och åt godis typ.. ^^ No more, no less. Men gör man det med fina personer så blir det toppen!


Snygg-Elena <3Hahah, samone & jag <3.. Samones pattar väger verkligen mycket, man ser ju hur mosad jag blev ;( hahaha<3Sandip och jag <3.. haha ååh sandip är fan toppensnubbe for real!


Elena sa "se söt ut!", lyckades jag?;D HELL YEAH.. haha nej men aah.. mina ögon ser inte direkt söta ut, mest trötta ;DSamone, Emma, Jag, Ebba & Nadira <3. Cpbild. men yeyePå Lovas fest blev det mysigt chill typ, sen gick vi ut och brände av tre raketer samt tittade på alla fina fina fina som smälldes i himmlen.. Vi stod uppe på ett berg i huskvarna (vad är det som inte är berg här egentligen?:P den lilla centrumbiten vi bor på typ...) så vi såg massa där uppeifrån. Såklart glömde jag kameran just när vi skulle gå ut. idiot^^ Så det blev inga bilder på raketer tyvärr..


Tim, Becca & Lova :)Hasse :) <3 bästa bästa brorHanna!:D awesomebrud!
Rebecca körde moonwalken och försökte lära oss andra ;D hon var grym hahaha
Seeeeeeeeeeen . Min nyårsoutfit. Awesome. FAN VAD JAG ÄLSKAR DEN KLÄNNINGEN <3!!
Silvriga smycken till, toppen!Högskolan . .

Seriöst. Värdelöst. Skulle träffa min grupp kl. 9.15. Jag var där. Efter 40 min kommer christina.. Waow. Efter två timmar kommer Emma.. Och Petter kom inte. Men anyway vi fick lite gjort ändå fast de första två timmarna var ju helt jävla waste med tid..

Idag ska jag hjälpa till här hemma och plugga samt fixa nyårsinlägget hade jag tänkt :)

Idag hörde jag en barndomsramsa som jag hade glömt :) hasse påminde mig. Haha den är så rolig!
"pelle plutt plutt plutt, tog ett skutt skutt skutt, över ån ån ån, tappa tån tån tån, in i kammarn efter hammarn, spika fast den lilla tån!"


Förövrigt så är jag extremt trött.. Gick upp hur tidigt som helst imo.

jag för någon vecka sen

Skulle ju skrivit..

aaff.. Skulle hinna skriva om nyår hade jag tänkt.. men imon har jag skola så borde faktiskt sova nu.. Blä! upp 7.45 är ingen höjdare.. Kanske blir film med, isåfall Dinner for Schmucks (Y)!


Hela året som gått, vad jag minns från 2010.

Åh :) detta blir ett lååååååååångt inlägg men det är intressant för mig att se vad jag vart med om också hihi.nyårsdagen (2009 till 2010). Jag är med kirsty och har en underbar tid. . dock händer något väldigt sorgligt den dagen, min farfar dör jättetidigt på morgonen. när vi fortfarande är uppe och "festar" hos familjen Sabadija..
Så det var en fin och mysig dag, med extrem jäkla god mat, fast väldigt sorglig också lite senare. .
Mina små sysslingar hade busat med partyartiklarna haha.. Det var mysigt :)
Små sysslingar, vänner och familj <3 underbart!


Begravning för farfar i januari
Detta var väl kanske inte det gladaste minnet från 2010, men fortfarande ett minne. Det var väldigt vacker begravning.
januari / februari var jag i lund på kontroller och gjorde lite fler kontroller än vanligt för jag var flyttad till vuxenavdelningen. de gjorde både kranskärlsröntgen och hjärtkateterisering.
Hjärtkateterisering innebär att de går in med en liten slang i en ven i halsen och tar mätningar.
Kranskärlsröntgen innebär att man går in i en artär i ljumsken och för "slangen" enda upp till hjärtat och då så får man fina bilder på hur kranskärlen runt hjärtat ser ut och beter sig.
Dessa undersökningar trodde jag att de tog endast för att jag hade byt från barnavdelningen till vuxenavdelningen. Men nej. Resultaten på dessa tester blev anledningen till att jag skulle opereras. Det stod helt enkelt inte så bra till där inne..

I februari eller mars månad kommer jag på vad jag vill läsa. Civilingenjör - Teknisk nanovetenskap i lund. Jag är i euforiskt tillstånd.. men... vad händer?
I samma veva, mars eller april, får jag reda på att jag ska genomgå en hjärtoperation. Jag känner att jag går under. Jag orkar inte ens plugga. Jag som ALLTID tar skolan framför ALLT annat. Pissigt. Hela min framtid går i kras. Jag blev helt jävla apatisk. Herregud orkade inte, ville inte, usch... Som tur var så hade vissa av lärarna förståelse och sköt fram t.ex. ett av mina arbeten... Men då var min grupp ändå sena att lämna in så jag blev först ändå, idioter^^
Har ingen "bild" på hur galet illa jag mådde såklart.. så ni får bara text här :)
Får inte längre plugga på högskolan. Känner att jag vill skita i allting ungefär. Inte för att jag ska opereras just, utan för det händer ALLTID sånt vid fel tillfälle.. förra gången skulle jag börja gymnasiet, då sa dom att dom EVENTUELLT tänker på en operation till mig (Så det var ju inte SÅ Jävla extremt som nu detta året..) och att jag ska få tandställning och glasögon. kul. ny start tänker man ju men nejdå.


Sen i maj var det balen..
Internetshoppade för första gången (studentklänning) och hittade perfekta jävla skor som jag älskar över alla mina kläder, dock gör dom ont.. Men still, <3!!


(Balen. Tims mamma hade sytt hela mitt set <3.. tack igen! Mc fixade hår och smink. haha. Oh vad jag är kass;( )


Studentklänningen som jag handlade på nätet<3


Och mina extremt snygga skor. Jag kunde dö för dom. Första gången jag handlar skor på flera år. Men det var faktiskt farmor som betalade både min fina studentklänning och skorna, som present. Tack finaste farmor! :) <3

Juni var studenten.. då tänkte jag inte på operationen alls. nästan inte. någon gång på bongo bar kanske .. men inte mer än så. var omringad av familj och vänner. underbart.. Kanske årets bästa dag, om jag får säga det själv :).. Allting var centrerat runt mig, och man fick bara ha skoj! Blev inte ens full förrens sent på kvällen runt kanske 12? haha iaf. var uuuuuuuuuuuuunderbart nice bästig dag! Har så många fantastiska bilder också från studenten men ska försöka att inte plocka in för många här ;)


Champagnefrukost hos lilla (eller superlånga........) Eric :) Mycket trevligt, shysst vi fick vara där!


De flesta herrar satt inne, damerna ute på terassen ;)


Mah GirlZzz <3Mycket dans

Åka runt på flaket <3.. Detta är nog den bästa bilden från hela studenten. Jag älskar den! vet inte varför riktigt men den är fan toppen :D.. Detta var då efter att vi fick bli emottagna av våran familj utanför skolan, när vi hade dansat för dom haha.. awesooome. Minns dock inte våran dans eller låt?.. jag kunde fan hela grejen utantill nyss.... dåligt. HAHAHade min mottagning hemma hos finaste familjen S :) Tack så mycket för det! <3


Det blev både smörgåstråta och vanlig tårta som jag och pappa hade gjort någon dag innan :) Vi är bäst!


Efter käket och myset hemma med släkt och familj så blev det först utgång till Bongo och sen vidare till Harrys


Jag dansade sönder. Haha.. Slutade med att håret fick gå upp i hatten för det var så extremt varmt och jobbigt, som tur var så hade jag bytt från mina killer heels till mina asbekväma DC skor <3Min finaaaa studentskylt, som mamma glömde sätta plast över så den blev helt förstörd och skrynklig ;(

Efter det så  kom både kolmården och vissmålen som speciella dagar för mig som jag minns..och även när Minou sprang bort första gången. Hur ledsen hasse var.. vi var på fest den dagen.. sexfesten i lyxvillan.. sen kom hon tillbaks. Åh. lycka. Kort därefter sprang kissen iväg igen och blev överkörd..


Jag & Tim på kålmordenVi bestämde oss en kväll för att åka till kolmården, då säger pappa till oss att "men imon ska familjen sabba åka! ring och kolla om vi får åka med dom också, det är ju lite trevligare" sagt och gjort. Det blev pappa, jag, tim, hasse och leena plus familjen sabba.

Åååh. jag älskar djur, det här var fan toppen och LÄTT värt pengarna :) Plus att alla söta små sysslingar var med vilket bara gjorde hela resan ännu bättre. Dock var det fan extremt jävla varmt, typ varmaste dagen på hela året.. awesome vare iaf

Sen var det ju vissmålen.. jag hängde med Hasse och hans tjej till hennes hästar en dag, som också var svinvarm.. vet inte vad mer jag ska säga.. en vanlig varm dag helt enkelt.. Sen var det ju den dagen med sexfesten.. omg. Har ju inga bilder från det men iaf.. det var fan helt sjukt.
Småbarn.. eller nej.. dom var ju faktiskt 92 och 93or.. men det kändes ändå wierd.. Folk strulade överallt, det var topless badning och några hade tillochmed sex rakt på marken... Tjejen som fyllde år hade sina föräldrar där. Hur sjukt?... Fett stort place ägde dom iaf, de hade tillochmed hyrt in bajjamajjor och en DJ... fett nice party kanske.. men lite too much american pie för min smak:P


Bild från vissmålen


Även dagarna hos familjen sabadija på sommrarna var jätte underbara.. Tror faktiskt vi åkte till dom samma dag som vi var på vissmålen..? Dunno men tror det :) Vi åkte iallafall och grillade hos dem en dag!
Sommarbilder <3Jag och tim reste till USA, New York, med hans familj den 27e juli och stannade tills 13 augusti tror jag, där firades både min och tims födelsedag. . här var också de få dagar jag inte tänkte på operationen förrutom kanske någon gång.. åh så skönt..
Tänker inte berätta mer om hur jävla bäst New York var, eftersom de som har läst min blogg vet redan allt om det p.g.a. mina eXTREMT långa inlägg varje kväll från New york där jag berättade om hur häftigt allt var, vad vi sett och gjort och vad jag hade handlat, vad jag hade ätit och hur jag mådde. Fyfan vad det var underbart. Bästa ever.
Om ni vill läsa så gå in under "kategorin" som heter USA någonting...Även denna tid i new york var aaaaaaasvarm. bästa med året har nog var att det har vart så jävla varmtAnnika, Peter, jag & Stefan i Central ParkGrand Central TerminalUppe från Empire State Building


Coney Island <3 det var fan awesome. Tivoli och havsbad precis bredvid varandra, kan det bli bättre ?:D


Jag & Tim vid times square


The Naked Cowgirl ;D <3Ååååh!! parken vi gick där man kunde vara ASNÄRA de söta små ekorrarna, vi hade tur och kom då en tant var där som kände ekorrarna :) Man kunde vara jättenära hahah ååååh<3


Påväg hemåt ;(

i september slutar väl sommaren.. då var det operation.. skriver inte så mkt om den heller eftersom även detta finns en egen kategori... uh. vet inte om det var bra eller dålig upplevelse... men fyfan vad resan var hemsk enda tills vi var just på sjukhuset... då var det jobbbbbbbbbigt att tänka på allt sånt här


Precis vid uppvaket. Intensvivårdsavdelningen. Jag minns inte dettaCyborg milla? I wish....


I oktober var det Lillens bröllop.. :) det var mysigt!
Lillen är min farbror. Han gifte sig med Anna :)
Det var första gången jag hade riktiga kläder på mig sen operationen,gick alltid i skjortor och sånt den tiden.. men på bröllopet hade jag klänning :) Mc hjälpte mig att dra på den tillochmed hahaha <3


Min återhämtningsresa genom ca 2 månader från operationen..
Ah.. vene vad jag ska säga.. jag satt väl mest. Gjorde inte mkt.. hade ont, sov wierd och åt en jävla massa
panodil haha... återhämtningen får ni väl genom att se ärren I guess

2 dagar efter operationen:


Efter två veckor:Efter två månader:


Och nu efter 3 och en halv månad ser det bättre ut, men nästan likadant ut längst upp. Det längre ner har blivit finare och mer hudfärgat..

När jag var nästan fullt återhämtad, bara lite ont här och var, så berättade mamma och pappa om skiljsmässan.. dom ville skiljas.. Det var ju lite jobbigt....

Det var halloweenfest hos Oliwer i oktober. Första gången på tre år som jag inte klädde ut mig... Gjorde fortfarande rätt ont att dra på sig kläder, och jag hade inte direkt någon maskeradklädsel jag kunde tänka mig..
Min fina fina fina vän Oliwer! Han ska flytta till piteå. Vafan ? VEM VILL DIT?! ;( jävla unge. Om han inte vore så buffig skulle jag slått honom. Jävla ollon ;(
Jag och tim firade vår fyraårsdag.. herregud fyra år? Detta var första november.. En mysig dag. Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig och som jag hade planerat, men ändå mysigt :)hela hösten/vintern gick jag på massa tester på sjukhuset. blodprov, sjukgymnastik, ultraljud, ekg o.s.v o.s.v.
Det var väl inte direkt ngt jätteroligt men still, needed to be done!


Dreamhack var i november, dit gick jag, hasse, klas & tim <3 niiice. Jag gillade det. Dock fanns det lite för lite game-stånd eller vad man ska säga.. var mest käk tyvärr..Jag åkte iväg till Helsingborg och Oslo i December. Helsingborg för att träffa Mr. Wiktor och till Oslo för att träffa Miss Kirsty. AAAAAAWESOME <3
Men trollkarlen var endå det jag minns mest. Herrejävlagud HUR FNA GJORDE HAN?! blir fortfarande galen på det.....!Trollkarlen Anton. .


Fick reda på lite bad news på sjukhuset för några veckor sen, det var ju inte så kul, men det har jag också redan skrivit om.. Sen såå.. hmm ja juste, Tim och jag bråkade sönder i december. slutade jävligt illa men blev sen bättre..

Firade julafton och juldagen.. Det fick ni bilder på ganska nyss så jag ska inte dra för mycket av dom bilderna ;)


Nyårsfirande :)

Detta skriver jag om och visar bilder i nästa inlägg ;D.. Hoppas ni har haft ett händelserikt år också :D

Eh. Renovering på gång..

Jag hann inte skriva mina stooora feta inlägg klart, eftersom vi renoverar och fixar maaaaaaassa här hemma .. öh.. ja.. men ska iallafall försöka fortsätta på mitt inlägg nu så ni vet att det är påväg :) .. Imorgon kl 9.15 är det skola.. så jag ska plugga idag med.. intressant!

Nyvaken och på g!

Heelluuuh. Precis käkat en köttbullemacka med rödbetssallad för första gången i mitt liv, smakade bättre än jag trodde men ändå inte toppengott...

Nu ska jag faktiskt skriva lite här om igår och hela året. Tror jag börjar med hela året faktiskt :) Två toppen grejer har hänt och vissa lite mindre toppengrejer kan man säga .. :)

Gott nytt år allihopa! :D

åååh! Kom precis hem. Fin och underbar kväll trots en del konstigheter.  ville bara önska er ett gott nytt år innan jag somnar här i sängen.. Imorgon blir det ett "året som vart"-inlägg. Nice!! intressant att kolla igenom allt :D
och även ett inlägg om denna nyårskväll :) Sovgott alla finisar! och tack alla som gjort en fin kväll till mig!

RSS 2.0