Klara för idag.

Har precis avslutat renoveringsfixet för dagen. Det är ju inte direkt så att vi gör om stora delar nu, eftersom det är visning imon. Utan det är väl mest små fel här och där som vi återgärdar.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva? Vad jag har gjort idag är inte alls intressant liksom.. handlat saker som behövdes här hemma, fixat här hemma, pluggat och fixat lite till här hemma.. Waow liksom? \o/


Ska läsa i min statestikbok nu i någon timme och sen även plugga lite till hade jag tänkt. Dagen börjar 09 imorgon som vanligt.. Massor med städning och småfix och fixa så det ser helt enkelt bra ut. Hemtrevligt och sådär :) Mysigt!
Sen vid 14 så är det visning på huset.. Då är jag hos Boris. Borde inte stanna där så länge eftersom jag måste plugga.. men en sväng blir det iallafall :) Det gick ju inte träffas sist (tisdags) eftersom jag åkte in på akuten. Det är alltid något riktigt jävla sjukt som händer när jag och boris ska va. Eller inte alltid. Men OFTA så kan jag inte p.g.a sånna otippade jävla saker som aldrig händer. Typ "nä ska in på akuten" eller "nä oj det gick inte nu märkte jag för det började brinna här hemma" eller "eh.. sorry men jag har spytt" eller andra sjuka jävla grejer som låter som totala jävla lögner hahahaha men boris känner ju mig som tur är :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0