sjuk. jävla fittpisssjukdom.

jag är sjuk. hataaaaaaaaaaaar det. ska sova nu, imon är detlabb, så då måste jag iaf dit.. sorry att jag inte skriver så mycket just för tillfället.. men det är alltid miljoner saker att göra hemma, och sen har jag gäster också, såatteeeh.. :) men ah. ska sova nu och fixa min hals. jävla kukhals.
te+honung imorgon fo sho. sen hoppas jag att jag är pigg på labben.. får ta med mig bafucin, panodil och nässpray.

påväg hem

Ufft. Skola 8-17 varje dag. Inte kul.. Jag glömmer bloggen hela tiden, sorries :(:(:(
jag har fan inte ens hunnit skriva om münchen given som var förra onssdagen.. Wtf liksom. Men eeeeen aaaaasviktig sak är att kirsty kommer hit imon :D omigosh!!! Jag längtar så mycket till den lilla filuren <3<3<3<3!
jag är så trött just nu att jag vill bara lägga mig på bussgolvet och be att ingen stör mig.... Hahaha
åh föresten! :D:D:D igår kom jag hem vid 18 som vanligt från skolan.. Och när jag kom hem så hade min söta wiktor gjort middag till oss :Dmin favvomat dessutom :D omnomnom! Han hade gått till Ikea och köpt en ungsform till flygande jakoben, och alla ingredienser I affären osv, sen hade Han gjort den och dukat det minililla bordet I köket och tänt mitt favoritdoftljus (Y) 
I was happy :)
nu måste jag strazx byta buss så jag skriver igen asap :)<3<3<3

Heliga mackaroner!

Nej. faktiskt inte. mer pasta och ris helt ärligt..
I morse vaknade jag och wiktor vid 09 typ,.. sen lolade vi väl runt i sängen en halvtimme innan vi faktiskt gick upp.. vädret var helt underbart så vi bestämde oss för att gå till den stora gallerian som finns precis bredvid skäggetorp.. det är den största gallerian i linköping tydligen.. och jag visste inte ens att den fanns förens nu..så vi gick upp, sen pluggade jag (det var väldigt mycket needed, men wiktor tvingade mig att göra det innan vi gick till affärerna.. jag ville helst till affärerna, men fick se det som en slags belöning istället för min plugg-effort.. :))
Oooch sen begav vi oss ut i det fina, asvarma vädret.. linne och korta jävla shorts, ändå höll jag på att dö.. och jag ångrade mig när vi hade gått lite längre än till willys, jag pallade helt enkelt inte när det var så varmt..
Såå.. det slutade med att vi gick till willys ist, bara för att handla mjölk, kyckling och såklaaaaart cocacola. Ingen helg utan cocacola, när wiktor är här.. han hjälper mig att bära (H)... så jag har faktiskt helt ärligt inte vart en dag utan cocacola sen jag flyttade hit, and I reeeeeeally enjoy it! :D
öh. iaf.. vi har typ bara lagat mat och myst och busat idag.. lagade 6st matlådor (2 olika rätter) plus middag till oss ofc..
NNu ska vi se film. en film jag alltid velat se men aldrig tagit mig tid till.. Jakten på lycka. :)öööhm HAHAHA Just ja! Jag måste berätta en sak.. hahaha.. crazy... I går när vi kom hem hit så skulle wiktor bara röka klart innan vi gick in, så han satte sig på stentrappan utanför och jag lutade mig mot honom och stod och kramades, men han satt ner, fast vi blir ju typ samma längd då... luls. Aaanyway. helt plötsligt så säger han, out of nowhere, "älskling, res dig" och jag blir "wtf? " .. min första tanke var att han blev upphestsad typ och inte ville kramas.. så frågar jag "öh? varför " "för jag säger det", svarar han.. sen vänder jag runt och där står fyra eller fem små negress/somalie (eller liknande) barn .. jag vred snabbt runt helt, så hann bara se en av dom i ansiktet.. och han stod med världens gap, helt öppet, och bara stirrade...
jag skämdes och började skratta, för allting var så komiskt.. som en jävla film.. hahaha.. och wiktor tänkte att dom skulle flytta sig när vi släppte varandra, men dom stod kvar (alltså kanske bara 2 meter från oss..)... sen vinkade wiktor lite fint och då kutade dom iväg... WTF hahaha.. som ett jävla zoo... kände mig som en apa i bur som folk tittade på.... och vi kramades ändå bara liksom .. hahaha meeen det bästa var ändå att när wiktor berättade för mig vad som hände i början, när han sa till mig att gå bort...
Då _pekade_ ungen på oss, samtidigt som han gapade och stod helt paralyzerad.. hahahahahah omg...

pekbarn

Den bästa komplimangen jag någonsin fått..?

Kollade lite bloggar I förmiddags och nånstans hittade jag frågan som står I min rubrik.. Många hade kommenterat saker som "att jag är perfekt", "att jag är bäst", "att jag är älskad Av den jag själv älskar" osv.. Men sen fanns det många som nog också tänkt till rejält och skrev något touching som var riktigt speciellt..
min första tanke var också något I stil med "att jag är bra som jag är och älskad för det".. Men sånt säger alla till alla, det är tex en såntypisk sak som mansäger till folk med handikapp typ.. Men såklart även till vanligt folk.. Meeeeeen för att komma tillsaken (innan wiktors buss kommer och jag måste sluta mobilblogga)..

jaG hardå tänktpå detta halva dagen.. Och det finaste någon sagt till mig hade så látt innebörd som att jagär snäll... Min bror sa till Jasmine en gång förra året (när de disskuteradereligion, himmel ochlivetefterdetta) att väldigt dåmánniskor är så pass goda attdeförtjänar paradiset enligt hasse.. Och så sa Han " ár det någon I hela världen som jag vet om som kommer till himmeln så är det fanimej min syster. Hon är verkligen god"
 och det var så fint, för jag är verkligen snäll, vänlig.. Jag är aldrig hänsynslös Eller respektlös.jag kan bli arg men efteråt är jag ledsen över vad jag sagt och även om jag är arg så försöker jag att inte flippa och säga dumma saker, men tyvärr så händer ju det ändå, men som sagt så blir jagbesviken på mig och ber om förlåtelse.. Ochsnacka skit är inte min grej heller.. Nu fan kommer jag inte ihåg rezten Av allt jag skulle skeiva för det gårSå Sakta att Mobilblogga

HAHAH,idiotcamilla!

Seriööööst hahah. vafan?! måste bara berätta en sak.. innan jag fortsätter städa..

jag tror att jag skrev här i en gång om att jag testade en ny "kräm för att det inte ska klia efter att man har rakat sig" (alltså ben, armar, mellanpartierna osv)? OCH då skrev jag om hur JÄVLA HEMSK kärmen var.. Det sved utav bara helvetes jääääävlar när man väl kletade in det på vissa ställen. MEN då trodde jag att det var förmodligen pga att jag hade cuttat mig på de ställena.. Eftersom krämen är bakteriedödande för de bakterier som får det att klia..meeen .. hahah nu när jag städade mitt rum så hittade jag den jävla flaskan ((som jag bara använde en gång.. det "brann" så jävla mycket i underlivet så jag tänkte fanimej aldrig använda den igen) och då läser jag. De har en fet röd pil på baksidan där det står om innehåll osv... "-> Can sometime cause "firing skin" in sensitive parts" .. KANSKE borde läsa att det var _normalt_ innan jag bestämmer mig för att rådissa krämen.. hahahaha...

jaaaja.. och ursäkta om det blev allt för privat men jag ville bara ge krämen en mer rättvis behandling än mitt förra  inlägg om den.. för om det STÅR att det ska hända/kan hända, så ska jag ju fan inte komma och klaga på det sen ... :P Måste ju vara lite rättvis mot krämen hahaha.. fan... måste städa vidare iaf, hoppas ni skrattade hellre än äcklades.. för jag menar come on? Vad är det för äckligt med att raka sig anyway

Äntligen lite tid över :)

hejhopp! Jag har äntligen lite tid över så jag kan blogga... Jag har avsatt en halvtimme till att blogga, så kl 14 måste jag fortsätta med allt annat..
Idag missade jag skolan. Så jävla klantigt.. Jag ställde klockan på 8.30 (det den alltid står på).. men det var bara ett fel. Idag började vi inte 10 som vanligt.. vi började klockan 8... smartass..

Men ah.. var endå bara en kemilektion, och jag har endå inte fått hem boken än.. så hade inte kunnat göra några uppgifter.. men suger ju trots det.. kanske var det en genomgång som jag missade nu.. aff.
 men jaja.. kl 10 skulle jag iallafall vara på sjukhuset.. Idag på min lilla sjukhusvandring slösade jag 308 kr.. + mat för 48 =( Hann inte äta frukost nämligen, och jag var sjukt hungrig inför gympan ...


Den här bilden fann jag när jag googlade sjukgymnastik :)

Kom dit, gick och skrev in mig på sjukgymnastiken och betalade in 100 kr som det kostar (betalade en timme innan jag skulle vara där..), sen gick jag typ i hela sjukhuset för att hitta rätt till AK mottagningen.. där tog jag ett blodprov för waranet och mitt  värde låg på 2.9 så det var ju toppen.. sen skulle jag betala det, men det var i receptionen på norra delen av sjukhuset (jag gick in södra, och hade bara vart på södra ingången.. så fick leta som fan xD hahah..) och sen kom jag äntligen fram, där betalade jag 100kr för blodprovet och sen gick jag och åt en räkmacka.. därefter gick jag till apoteket och köpte medicin.. Waran behövde jag idag, det kostade mig 108 kr och seeeen gick jag äntligen till sjukgymnastiken och tränade i en timme.. That's my morning!
Hemma var jag kl 13.00 och sen dess har jag bara druckit kaffe och småpulat lite här hemma...

Idag blir en riktig fixardag med både städ och läxor.. självklart det vardagliga att laga middag också.. tänkte mig även sätta upp lite lampor osv när wiktor kommer så han kan hjälpa mig :)

plugg, lunchtävling, förelásning, fest

Ikväll är det den största nollefesten  I linköping tydligen.. Men jag har en hel del att fixa tills dess..
igår vardet sittning på herrgårn' och det var riktigt mysigt och trevligt :) jag drog dock hem kl 22 PGA att jag hadetröttnat på att vänta på attdiscot skulle öppna.. Sittningen slutade 21 och sen väntade jag en timme, men min sista buss gick 23 så jag missade väl bara kanske 50minuter Av disco.. Men yeye..

Snart är jag framme vid slolan sånu får mobilbloggningen avslutas :) önskar att jagkunde skriva mer detaljerat men jag hinnertyvärr inte

häfv 17.00

Sitter just nu och väntar på att ölhavning ska börja.. Pluggade en timme nyss men det är rätt så svårt utan en bok xD
öhm.. Har nada att säga.. Vi har haft kemi och matte hela dagen.. Och jag ogillar fortfarande kemi... Ser fram emot sittningen ikváll :) 

snabbinlägg..

Alright! det tar ett tag att veta hur tidigt man måste upp innan man måste iväg till skolan. Har alltid kört på 1h, 1.5h när jag bott här.. för då har jag inte ens kollat bussen dagen innan.. nu gick jag upp 1h innan jag behövde gå, och var klar efter 22 minuter.... så nu vet jag att jag _egentligen_ bara borde gå upp 45 min innan bussen går.. då har jag 35 min att fixa mig och 10 min att gå till bussen... toppen!
Bussen går 23 över 9 idag.. och måste gå härifrån 13 över, men tills dess vill jag gärna ha kollat lite i köket hur det ser ut samt att jag vill kolla igenom och se så jag har allting (nästan säker dock, jag bytte precis väska för att få plats med allt.. idag är det nämligen medeltids-sittning.. så har med mig kläder m.m. också)
Måste bege mig av, kanske hinner skriva ett inlägg innan sittningen börjar vid 18 iallafall.. förmodligen på lunchen.. min stora dator har cpat upp totalt, så nu sitter jag vid den lilla, där jag tyvärr inte har några bilder... menjaja...nästa gång blir det ännu sämre, en mobilblogg, så då kan jag int e ens googla fram bilder :P

idag är helt uuuuuuuuuuuuuuuuuuunderbart väder btw ! :D och jag är glaaaaaaaaaaaaaaaad idag. Igår höll jag på att gråta av ensamhet, men I did not! Saknar så många människor.. fyfan

Snart sovdags!

Hej hopp hej hopp! Idag slutade jag 16,, skulle gå till 17 men jag var redan klar med matteuppgifterna så jag stack hem.. väl hemma pratade jag med kirsty, pappa och mamma i telefon måånga timmar.. halv 9 la jag på det sista samtalet.. heh. under tiden gjorde jag inte mycket produktivt.. planerade några månader framåt, käkade mat och godis samt laddade ipod typ... och nu har jag diskat, sökt lägenheter och kollat igenom lite i matteboken..
Nu snart borde jag sova för jag är trött, men jag börjar inte förens 10 eller 12 imorgon, så jag tänkte att jag sitter uppe ett tag till och kollar igenom kemin. vi har nämligen ett stort fett kapitel att läsa i kemin på engelska, tills imon.. men jag har inte ens fått tag i boken xd Sååååå..... jag ska läsa lite gamla anteckningar från gymnasiet och iaf friska upp minnet hehe... har inte mycket att berätta förutom att det imorgon är medeltida sittning.. innebär en sittning med temat medeltiden.. vet inte hur jag ska klä mig..? antingen en riddare kanske? vore gryyyymt ballt.. eller en sån där piga? fast lite mer modernt isåfall ..

måste iallafall gå nu och leta kläder tills imorgon :) Skriver så fort jag har tid, men kan vara lite tight imorgon om jag ska vara ärlig.. kanske blir ett morgoninlägg :Ddumt att jag bara har typ en tunika.... -.-

Chillaxin?

heeh. sitter på "klasstid" just nu.. och får massa info. Bl.a. om att vi har en tenta den nittonde september..... Vi har btw inte startat den kursen än, så ni vet. Så.. GLHF camilla. Det är dessutom kemi som jag _suger röööv_ på.. Matten däremot, som jag kan och förstår (men ingen annan verkar göra förutom några få), den har de över flera terminer och den började innan man "skulle"...

öh.. nu börjar vi igen.. och ja, idag har jag med mig dator.. vi går igenom studentportalen och studiehandboken .. fyfan i helvete vad mycket info.. men jaja :) No stress, this will be gooooood!


Ops, forgot!

eh. glömde ju berätta om vad jag gjort i veckan. haha..
I onsdags var ju t.ex. det stora nollediscot som jag aldrig hann berätta om..
Det var väääldigt trevligt och kul faktiskt :) men jag gick hem tidigare än det slutade eftersom jag var sjukt trött..nu när det är långa dagar + mycket aktiviteter så märks verkligen mitt "handikapp" av..Såhär ser man ut efter ett nolledisco.. Ja, vi var tvugna att ha dessa pannband på oss...och här ser man även ett till blåmärke, på armbågen.. :P


Öhm.. PMS i viagraparken var det ju också denna veckan.. det var typ lekar och käk :) var trevligt och mysigt och kul! Ne, nu måste jag verkligen iväg

Spaghetti Carbonara :)

hejsan! Jag har nyss duschat.. imorgon är det skola från 08 till 17... Minst 17.. sen på kvällen är det väl förmodligen någon nollan-aktivitet..


Drack te framför tvn nåhon gång förra helgen..


Har en hel vecka att berätta om egentligen... Förra helgen var ju wiktor här och vi lagade pannkakor och bjöd på m.m.. detta har jag skrivit, men här har ni bilder :) Vi åt tacos första dagen här hemma också...
Idag, nyss, innan duschen, åt vi spaghetti carbonara som jag fixade till lite fort.. Men wiktor ska diska (Y) just nu ser han iofs på tv för att underhålla sig mens jag var i duschen...


Wiktor var jätte uppgiven och besviken på att våra pannkakor blev så jävla dåliga förra helgen..


Till middag blev det tacos :)och mellan maten gjorde vi nyttigheter, som t.ex. handlade in massor av mat, kryddor, och annat viktigt samt att vi städade undan en hel del.. exempelvis detta:


Och jag fotade även all jävla mat vi handlade.. omfg vad jobbigt det var haha..(All mat som jag delade upp i portionspåsar till mig xD)
här ligger också några portionspåsar :P

och kryddor mmÖhm.. I helgen då? Och veckan som vart i skolan? I will tell you.. I fredags började skolan kl 10 och vi hade "mentorsmöte", alltså mattehjälp..det var ganska värdelöst men detvar endå en bra tid att plugga på likosm.. sen skulle vi ha "lunchtävling" för alla nollan, men jag satte mig istället och käkade min lunchlåda (mackaroner + falukorv xD) eftersom jag skulle iväg till sjukhuset efter lunchen och jag ville hinna äta innan dess..
När jag skulle till sjukhuset åkte jag huuuur fel som helst. Kom 30 minuter försent till min tid men jag hade redan ringt och varnat min snälla sjukgymnast innan :) Fick iaf en tid tills nästa fredag också :)
Jag var så trött så jag trodde jag skulle dö den dagen.. fyfanhelvete alltså..
Sen skulle wiktor komma runt 6.. och samtidigt var det "skördefest" för alla nollan.. jag ville gå egentligen men efter att jag kom hem från sjukhuset så somnade jag stenhårt.. vaknade kl 18 och då drog jag in till stan för att möta wiktor typ... Det spöregnade hela dagen så det var ju liiite trist...


Dagarna då man är så allvarligt trött att man, på ett seriöst sätt, tänker sig att sova på en toalett är en bra idé.. Då behövs kaffe..

Wiktor bjöd mig på middag i stan  i fredags och sen åkte vi hem och .. chillade typ? Nej just ja.. Ringde mamma som fan p.g.a några problem.. sen myste vi och kollade på trueblood och somnade rätt fort..
På lördagen.. öh.. den jävla dagen kom och gick så fort... jag trodde det var fredag fortfarande.. anyway vi var hemma och fixade massa sen drog vi ju på bio vid 21 typ.. Jag hittade godisaffären Karamello :D underbart! Dom säljer massa "oldschool-godis" som t.ex. patroner, gummipizzor osv... efter godisbutiken tog vi en snabbfika innan bion. Och idag.. Idag har vi vart duktiga och fixat mycket hemma, vi har myyyyst jättelänge på förmiddagen och bara latat oss med chips och kakor typ och tittat på film.. sen gick vi en promenad på typ 1.5h (varav en runda på ikea tog typ 45 min xD).. vi gick först till ikea, sen till maxi.. På ikea handlade jag en stekpanna och en glasskopa.. och på maxi blev det cocacola (H) hahah.. caaant live without it!


"godisbänken".. heh. Kakburk fylld med kakor, 2 chipspåsar, en plastpåse med egengjorda kakor, en "buttercake", en påse med lite godis och en toblerone som är gabriels..

Sen kom vi hem, jag började med maten och wiktor tittade på tv eller gjorde något med sin dator, har inte riktigt koll.. men ah.. mysig kväll iaf.. och that's about it... Nu diskar wiktor eftersom jag lagade mat, men igår lagade han mat och då diskade jag :)Förra helgen gjorde wiktor mat, det såg ut såhär, och igår gjorde han en liknande, fast med ris och ägg och grejer.. :)


Min uuuuuuuuuuuuuuuuunderbara chipsskål :D Som vi använde oss av idag när vi myste framför filmen "apornas revolution" som var bättre än första trailern jag såg, men sämre än andra trailern ;PNu ska jag fortsätta städa mitt rum, sen ska jag sova rätt så tidigt med så jag pallar med hela dagen imorgon.. Har redan en matlåda så det är bra! Sen ska jag nog dra i mig lite kaffe imon, det lär behövas.. hahah..
Har faktiskt en video till er, där jag filmat lägenheten (förutom min roomates rum, såklart.. ) men den kommer någon annan dag eftersom jag känner mig rätt stressad just nu..

BrutaltI det här inlägget kommer det komma lite bilder :)
har endel roliga på min telefon, men det programmet cpar numera bara för jag installerade om alltihop.. men det tar jag itu med när jag har lite mer tid.. :) Just nu måste jag skynda mig lite eftersom jag ska göra massor idag också..
Synd dock, för jag har fyyyyllt min kakburk med kakor :) Och det finns fina bilder på det på mobilen.. yeye..


Allt som står på min lista idag är
Ta medicin
Borsta tänderna
Kolla posten
Be gabriel om att visa tvättstuga & föråd + skriv upp tid @tvättstuga
Tvätta köksgolv + lite i vardagsrummet
Diska
(btw en helt miraklisk sak skedde nyss! :o avloppet har ju vart miffo enda sen jag kom hit.. och nu diskade jag precis innan jag satte mig här för att blogga (eftersom jag förväntade mig att allt skulle fyllas på i vasken och jag endå var tvungen att vänta- då kunde jag lika väl blogga) och helt plötsligt så var det helt fullt som vanligt, men i nästa sekund när jag tittade ner i vasken var allt borta!! :o så nu fungerar avloppet igen:D vilket gör det tusen gånger fortare att diska, awesoooome!:D)
Städa
Sätt upp tavlor, lampor & gardiner
Blogga
Kolla karta över linköping och lär dig lite
Gör matte & kemi
Umgås med wiktorSåatteeeh.. det är ju en del ;P
Men här kommer massa fina foton :).. På mina ben. HAHA.
Tänkte visa att det går brutalt till på nollningen... Eller bara att jag äter waran och får blåmärken lätt..haha..
Har även SVINONT i ryggen,axlar och nacke, men det är inget blåmärke.
Sen Hade jag ont i båda höfterna, men när jag fotade dessa bilder så hade jag ännu inte fått blåmärken på höftbenen, det har jag däremot nu.. heh...Och armbågarna samt sidan av kroppen och fotlederna.. men försökte fota en fot, men det blev liksom lite kasst ändåvänster knäskål (Y)...vänster knäskål, där fram...vänster ben (är fler blåmärken än vad man ser på bilden.. visa är små och inte så extremt färggranna (stavning?))vänster "baksida" benHögerknä..blev ganska kass bild (btw lägg märke till linslusen där bak på alla bilder :D)Och på högra ögat har jag också fått smäll.. haha..
höger fotled


Nu ska jag uppochiväg för att göra massa saker, men skriver sen :) och då har jag lite roligare bilder också:D

btw filmen igår var bra :) Som de flesta sånna "hej jag är asgrym brute och ska rädda alla människor i kedjor från dom elaka som håller dem slavar" typ... :) 3Dn var inte så störande som det kan vara, utan de hade använt effekterna bra :)Fixafixafixa, bio, fixafixafixa

..uuuh!
heheh. det var mer att göra denna helgen än jag trodde.. har fixat hela dagen (diskat 3 ggr, men eftersom det är typ stopp i avloppet så fylls hela vasken så fort, så man hinner inte diska klart allt. har väl ca 2 diskar kvar..) sen har jag handlat en kemibok, fixat med alla viktiga papper, gått och handlat, lagat mat(okej btw.. Wiktor lagade maten :), det blev svingott!)
Men jag har lovat er bilder och info om min första vistelse i linköping så såklart kommer det även om det finns miljoner grejer att göra.. men nu ska vi åka iväg för att gå på bio.. vi ska se Conan the barbarian.. (Y)!
hihi, hoppas den är awesome.. :)  minns den från när jag var mindre.. men dom har såklart gjort en film av den nu så ska bli spännande :)
mobilblogg, igen....

Ufft! Hinner ju knappt blogga via dator mer. Ends "bloggtiden" jag har är fram och tillbaks från skolan...
nu är jag påväg mot skolan.. Skrev just ett snabbt blogginlaägg hemifrån men jag tycker inte det stod tillräckligt mycket om vad jag gör på dagarna..tex igår hade vi en aktivitet som hette PMS.. På ett ställe som hette viagraparken... Hahaaha! Men det innebar typ lekar, käk, dragkampsóvning till den stirs dragkampen, pooch att lära sig häva öl! :D Så nu kan jag  det:D

Öhm.. Ja.. Jag åkte hem en timme innan alltslutade igår,för att hinna göra lunch tills idag.. Så nu har jagmed mig en lunchlåda :D!
men iaf.. När jag kom hem så hadegabriel enván hemma.. Så jag spelade lite kort med dom samtidigt som jag faktiskt bakade kakor åt wiktor tillshelgen.. :D Deblevasgoda ! Såäven om jag var hemmakl 23.15 så sov jag inteförens typ 01 :( så imorse när jag vaknade så var jag aaaaaaastrött... >.<
meeen jaja, bilder kommer sen <3<3<3

Dag fyra, fredag :)

Jag vet inte om jag räknade fel igår? det gjorde jag nog inte.. tänkte tis + ons = två dar..och jag skrev om torsdagen.. och nu.. aah! jag räknade rätt.. hahaha :)
anywaaaay! Jag _lever_ men jag är fan bruised som satan..
Har blåmärken öööööverallt på benen, men har även sviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinont i ryggen verkligen.. vetifan vad som hänt, och jag kan inte titta min rygg själv efter blåmärken...
Sen såklaaaart träningsvärk i benen. Pga allt "gåomkring" men också p.g.a. "fotleken" där man böjer benen som fan, saaaamt en annan lek där man ska trycka ihop sig som fan.. haha...
och i samma lek fick jag även ett blåmärke precis vid ögat (fast det är iofs rött.. men ja.xD)ajaj ;P
men is chill..
Idag, nu kl 10 på morgonen, så har vi "mentorsmöte" det är den första "lektionen" i mattehjälp.. vi ska träffa de som har oss på de "lektionerna", det ska tydligen bara vara elever som är lite äldre än oss, som frivilligt ställer upp.. Hur awesome? -AWESOME!
Och iofs är jag nu före i matten (satt i två timmar igår på en "rast"(var egentligen vandring i staden.. men jag + gå = biiiiig nono!)) men det kan inte skada att göra lite till samt att träffa människan ifall man får kontaktuppgifter osv :)

Öhm.. efter det, vid 12, så ska vi ha en lunch-tävling. Vår sektion vann den vi hade igår.. Det var den första :) .. awesome! så hoppas på en till vinst hiihhi!
Och runt 13 är det väl klart.. sen vid 14 ska jag vara hos sjukgymnasten och vid 18 är det "skördefest",whatever that means.. är iaf lite käk ch dryck och säkerligen massa annat skoj!

Men ikväll kommer även wiktor.. heh.. får se hur det blir iaf :)
Förövrigt! jag har lovat er bilder och det _ska_ ni få. Har dock glömt fota nästan allt kul som skett =/ just för jag har haft kul då.. haha.. men aah.. imon har vi inget (vi har hajk. men återigen.. milla + gå? nejtack. Fast då måste man cykla. vilket bara blir värre)..
Så.. det får bli bloggande, diskande, städande, mysande och pluggande imon :) Im off to school now!

two days...

Och det känns som en vecka... Blörghhh rätt ut sagt! Är påväg mot skolan nu.. Idag slutar det 23 ^^ igår var btw en kul dag, men hinner inte blogga på mobilen mer så skriver sen såfort jag kan :)<3


Im up!

heeeeeeeh. Dödens trött är jag. Somnade inte förens kl halv 11 endå, för vissa människor *hooooost!* inte förstår var "godnatt" innebär. Först ringde pappa, eftersom jag hade ringt han innan och då svarade klas... så sa jag att "säg till pappa att vi bara har gått runt idag, jag ska sova nu med så säg det också".. men det hjälpte inte, pappa ringde.
Iofs var det bra.. tillslut. Även om jag är trött nu pga det..
Och sen .. så ringde wiktor.. hade smsat "godnatt lägger mig<3" typ, men inte ens denna människa förstod. Så. han ringde med. Jag blev upprörd... Alltså.. Först blev jag lite tjurig.. för jag försökte somna och för att jag redan hade bestämt mig för att inte tänka på honom mer på dagen, sen blev jag ledsen, för då kunde jag inte inte tänka på honom.. och då saknade jag honom... grrr! och så blev jag superpigg..... Meeen afterall, it was worth it. Det var helt underbart med några telefonsamtal på kvällen :) <3Så... jag måste iväg nu, skynda mig och fixa allt innan bussen går 7.15..
Idag är det klasstid, föreläsning.. sen matnatvard (samling med vår sektion typ..) till kl 13..där äter man väl lunch med skulle jag tro. efter det, vid 17, är det något som heter "Gasqueföreläsning".. får se vad det där är.. men jag vill hem mellan 13 och 17.. för kl 18-21 är det middag + förfest sen 21-01 är det nolledisco. Så......jag vill ju inte gå dit i mina jeans+linne liksom.. vet inte hur de tänkt där...

Och förövrigt..

som ni kanske kunde utläsa av mitt förra inlägg så kanske jag inte är på det bästa humöret. Svintrött. Skulle kunna somna på fläcken, men ska försöka mig på ett halvvettigt blogginlägg iaf.. sen ska jag även kolla bussen tills imon samt borsta tänderna...
Så, första skoldagen?... Alla aktiviteter söööög balle.. seriöst.. Det enda som var helt okej var matrasterna samt de väääääldigt små pauserna mellan vissa aktiviteter..

Aktiviteterna bestod av: att gå.
Seriöst.
Först väntade vi i 1h ute i en iskall park, frös sönder. Vi väntade på att alla skulle komma. folk var 1h sena. Sen stod vi där och ingen vågade säga något typ till varandra.. och vi försökte lära oss hejar-ramsor samt låtar, men såklart vågade ingen sjunga (förrutom en dampig skåning, men han var rolig iaf :)) eller hejja.. så.. vi stod mest.. och frös.
Sen gick vi iväg. Till stadsparken.. Gick inte så långt och det var skönt att äntligen röra på sig.. (btw just ja, vi fick pannband att skriva våra namn på, så det har vi haft hela dagen på huvudet, och vi ska ha det varje dag i tre veckor framöver) men ah. sen kom vi till stadsparken. Då gick vi, väntade, gick lite, väntade, gick lite, väntade... sen fick vi gå in i en stor sal typ..
Där var det tråkiga tal och "presentationer" av fadderierna. Det var....fjantigt, men ändå det bästa på dagen hittills helt klart så då var jag lite nöjd..
Öhm. sen.. Så.. Gick vi ut ur salen, väntade..... gick till skolan. Sjuuuukt jävla drygt och jobbigt och långt, MEN en sak jag veeerkligen måste credda dom för är att de hade satt ut lite få roliga saker på vägen dit. Bl.a. kunde man få kaffe av "nya moderaterna" och man kunde hälsa på några studenter som spexade runt, stod körer och band vid sidan av gatan osv... så vi stötte väl på 5 olika "stånd" påvägen till högskolan (Y).Öhm. Sen var vi på högskoleområdet. Då väntade vi. Sen gick vi. Sen delades vi upp i två grupper, sen gick vi till en sal, sen väntade vi, sen gick vi in i salen och där hade vi väldigt kort information om att vi skulle bli indelade i klasser. Jag går i Bio1B KEM (det var så få som skulle läsa kemi, så de hamnade i biologi-b-gruppen).
Sen gick vi ut ur salen, och vidare in i ett klassrum ihop med en klassföreståndare. Där fick vi information som var vettig och sen fick vi ställa oss upp och göra en kort presentation av oss själva och sen fick vi skriva i någon enkät och dessutom fotograferas lite snabbt bara för att få ett papper sen med klassens bild och namn så vi kan lära oss (Y)..
Seeeeeen.. Ja, vad tror ni?... vi gick. Ut till något som heter "matnat-kullen" där alla i vår sektion oftast samlas vid lunch. Öhm. Där åt vi lunch och chillade i gräset. Detta var det bästa på dagen typ. Vädret var perfekt, Lisa var trevlig och man slapp gå :) och maten var god! Var typ pastaskinksallad.
Seeeeeeeeen så satt vi i gräset en stund och lekte även lekar, det var awesome..
Därefter hade vi en föreläsning. Det handlade om vektorer, matriser och tensorer. Detta var en "fejkföreläsning". Där satt jag (och alla andra) och försökte förstå sakerna han gick igenom (civilngenjörs matte, år 5.....) och jag bara kände "jag ska inte gå den här skiten". Sen efter en timmes lyssnade (som man kunde spendera SÅ JÄVLA mycket bättre -.-) så släppte de oss och sa att det var ingen äkta föreläsning. Nice. Idiotiskt.... hatar att slösa tid. men en bra sak var att de tamejfan lurade oss allihop ;P Så lite nice var det ju trots allt..

Vi gick ut ur föreläsningssalen, väntade ett tag. och sen gick vi bort till key-huset.. Där vi drack kaffe och väntade på att dela in oss för "skolvandring".... Klockan var då runt 4 när detta började.
Så. Vi gick i ytterligare 2h. Runt  i alla olika byggnader..........
Sen..?
var klockan 18.. och det var dags för grillkväll.
Åt två hamburgare sen stack jag hem... (2,5h innan allt slutade..).. De flesta hade redan stuckit och det var inte direkt någon äkta grillkväll.. var väl mest "vi måste ge nollan mat innan den sticker hem", typ...

Nu låter jag som vääärsta bitterfittan, det är jag _inte_. Jag hatar bara att gå. Och denna dagen bestod mest utav att gå. Samt att jag hatar att vänta och slösa tid, vilket resten av dagen bestod av.. typ.
två timmar var vettig info, max....
Och kafferasten i key-huset var bra, för där pratade man en hel del med folk samt på lunchrasten på matnat-kullen...Personer som man tyckte om? Ja det fanns en hel del. Dock mest killar än tjejer, men ah.. de flesta man pratade med var helt enkelt trevliga (Y)!
Nu ska jag kolla buss, sen sova.. nighty

FITTTTTTTTTTTA!

skrev förhelvete i morse men det publicerades inte, och sparades inte heller. ÅÅH BLIR SÅ JÄVLA LACK!!!!!

Jag hittade kameran! :D

hihihi yeiiiy! jag hittade den :D precis när jag skulle gå, så skulle jag slänga mina kläder i min tvättkorg under skrivbordet, så drog jag och slet och lyfte lite i tvättkorgen så var kameran där! :DSå.. Min helg! Min flytthelg. ohoo..
Den började tiiiiidigt på fredagsmorgonen runt kl 06..för att jag skulle iväg till halkbanan med körskolan! Det var såååååååååå jävla kul och FAN vad man lärde sig mycket.. man fick upp ögonen liksom. Sjukt asnice! :D
Efter det så hämtade pappa mig runt 12.30 på cigarren.. sen åkte vi iväg mot linköping... :) Jag somnade lite i bilen..
Vagnen var redan packad, eftersom vi lastade allt på torsdagen..
Väl framme så började vi lasta ur alla kartonger, sängen, soffan, hyllan, skrivbord m.m.. och nästan i början så träffade jag ju den snälla grannen som jag redan berättat om :D
Öhm... sen när vi var klara med allt så blev vi bjudna på kaffe hos grannen och därefter så drog vi iväg till stan här och käkade.. vi käkade precis jämte centralstationen har jag numera fattat.. :P (usch vad jag gäspar.. kanske inte skriver klart allt om helgen.. :| )
öhm..... ja..öö.. HAHAH min hjärna fungerar fan inte.. efter maten så åkte iaf hasse klas och pappa hem till jkpg och jag stannade här.. började riva lite i kartonger osv.. sen kom wiktor runt 6 och vi städade mest köket.. eller han städade kökshyllorna och jag plockade in alla mina grejer ... En galen sak hände.. jag stod och plockade med glas-lådan och skulle ställa in några ölglas, sen vände jag mig tillbaks till lådan.... och....Såg en FET Jävla äckelspindel i min låda ... AAAAAAAH! jag blev verkligen LIVRÄDD. den bara var där helt plötsligt! :| .. så wiktor var min hjälte och tog den och släppte ut den (Y)! :D bästaste!öh. jag orkar fan inte mer. ska lägga mig nu mens jag är trött, så man inte missar "sömntåget". Lol. nu fick jag panik hahah. Gabriel knackade på dörren och jag satt här i en handduk på huvudet liksom. men han har vett nog att inte bara knacka och gå in som tur är.. ufft.. haha. jaja. nu blev jag ju pigg bara för jag blev skrämd...

Färdigbadad och fräsch.

men oh-so-tired... jag ska planera lite här nu sen ska jag blogga igen hade jag tänkt. men nu har jag slarvat bort kameran ... -.- batteriet är fulladdat och jag minns att jag, imorse, såg kameran i sängen sen flyttade jag den (förmodligen till skrivbordet, mest logiskt, eftesom jag ska ha den till bloggen) för att få plats med alla kläder som jag la på sängen. men nu är den gone. GONE! damp. men det är för mycket prylar överallt...  ni kan åtminstone få lite bilder från mobilen :D
Det var aaaasskönt att bada. Har inte badat sen..? ööh.. ja, innan jag och tim gjorde slut.. så typ jul?... omigosh. och ensam har jag inte badat på typ 4 år hahaha så det var niiiice att bara ligga där och chilla (Y)! Fast jag hade visst inget shampoo... Jag hade två balsam istället .. xD
Käkade btw en äggmacka nyss.. det var bra, för nu är jag inte extremt lika trött som innan, men fortfarande astrött..


Random-ig bild..från innan operationen, skulle nog ta kort på mitt ärr xD haha..

skriver och visar mobilbilderna sen när jag planerat upp min morgondag :) beeey!

The raindrops keeps falling on my head (8) du du duuu

Jahapp. Precis som jag sa. Såfort alla lämnar mig så lovar jag att det kommer regna. Pappa åkte för en stund sen, sen dess har det regnat.. ohgod.

jaja. Är aaaastrött, vilket är bra, för då sover jag i tid och vaknar i tid kl 06 imon. För imorgon börjar jag universitetet.. herregud.

Jag har handlat massa saker idag. Dels lite matgrejer som jag glömde när jag och wiktor handlade.. sen en elvisp, lite grejer på ikea och sådär... så jag har slösat runt 800kr idag. omfg. Och på kontot har jag numera kvar 3000 kr (fått in ca 500 för skolböcker jag sålt :D)..tror iaf att jag klarar mig.. det enda jag vet att jag ska handla är medicin för 400, overall för 500, gå till sjukgymnasten och blodprovstagning 200kr tillsammans och el på ca 200kr.. men just nu orkar jag inte tänka på vad som verkligen behövs.. får göra en budget någon dag framöver..Såå.. vad har jag gjort idag? jovars, det ska jag allt berätta för er! :D
(wooot! nu precis plingade min snälla granne på dörren och frågade om jag ville ha en katt, dom skulle ge bort sin .. jag villhaaaa! men gabriel ville inte -.-.. synd! men om någon av er vill ha en katt så bara hör av er!)

Ja. idag började jag dagen kl 8.30. Tog kaffe och pratade med min underbara söta lilla pojkvän wiktor i telefonen.. eftersom han ringde och väckte mig (Y).. sen har jag fixat till hyllan med prydnader osv, tömt 5 lådor (alla sista! :D totalt hade jag 18 st flyttlådor.......skäms!) och sen käkade jag frukost med. .blev ett äpple.. runt 12 ringde pappa och sa att han är framme om typ 1h.. så jag fortsatte packa ur grejer ur lådorna.. Det låg kläder öööööverallt tillslut (eftersom jag inte hade en fungerande garberob).. och när pappa kom med lite "garderobs-lådor" typ.. så ställde vi in dom, tog alla mina packlådor och la in i bilen..
Sen åkte vi på vår lilla runda..
Ikea, Biltema, Netto, Willys & Skokanonen :)... På ikea handlade jag massa småsaker.. knivar, trattar, kastrull, tallrikar, kökshanddukar mm.. biltema tänkte vi bara titta in på lite snabbt, men det slutade med att jag köpte en elvisp för 99 kr :) jättesöt!
och netto kollade vi mest för jag inte hade kollat det innan, där handlade jag typ lök och lite andra små matprylar som jag hade glömt.. men allt fanns inte där så vi åkte till willys för t.ex. köpa ägg, flugsmällare och superlim...
Sen vandrade pappa in på skokanonen och köpte ett par nya tofflor, samma sort som han alltid har och som han älskar.. :D
På ikea åt vi faktiskt lunch också, glömde jag säga..en köttbulletallrik var :) 19 kr kostar det för 8köttbullar, lingon, mos och sås.. :D
Och på biltema tog vi en fika .. bakelse + kaffe = 25 kr (Y)!
Efter skokanonen åkte vi iaf hem.. men jag har lärt mig var posten och vårdcentralen ligger också, så det är nice!ööhm.... ja! här hemma så sa jag hejdå till pappa och var ledsen ett tag .. samtidigt som jag började packa upp alla grejer jag hade köpt.. sen fixade jag med alla mina kläder..tog aaaslång tid.. .ufft.. blev svintrött iaf.. sen städade jag i köket för där såg det ut som fan pga mig.. och diskade min disk samt tog bort soporna.. så ja.. thats pretty much it..
Nu ska jag äta, sen bada.. sen blogga (Y).. justj a. planera morgondagen med.. heh.


Btw så ska jag gå och käka kvällsmat nu.. men jag ska blogga typ hela kvällen förutom att planera upp lite tills imon och bada, så jag skriver snart igen :) Tror jag äter och badar mellan dock..

msnkrångel

grr. är så trött allmänt och förbannad på msn så jag skriver fasiken inget mer här, blir bara fel då.. tog sån tid att fixa, och starta om datorn flera jävla gånger, så jag glömde bort svar på kommentarinlägget...
så nu lägger jag migistället..

Försenat inlägg..

Eh.. heh. Blev lite sent blogginlägg.. ANledningen till det är för att jag faktiskt försökt umgås med min roomie gabriel.. gick fint (Y).. men det berättar jag om sen.. Försöker installera msn atm men det tar sån tiiiid =/ och min kamera är iaf laddad så ni kan få se mycket bilder :D
men tills jag är redo att dedikera mitt huvud till att blogga for real (tänka igenom allt som skett och fixa bilder mm) så får ni nöja er mer ett "svar på kommentar" inlägg som kommer upp strax. Jag är nämligen liiiite för trött just nu för att berätta om hela flytthelgen.. men imorgon på morgonen så :D


Liiiiiite jobbigt.

heh. Jag ska snart återgå till att packa upp alla tiotals lådor jag har.. Nu är det mest klädlådor kvar.. men alla prydnader osv till hyllan bara står i en hög.. så det måste med fixas. Grejen är såhär. Jag är vant mig vid en annan laptop (Har min tillbaks nu :D!!) så min fingersättning på dessa tangenter är lite jobbig.. heh. men det vänjer man väl sig tillbaks vid såklart. En sak dock som är kukigt. Har en liiiiten dator (den jag skrev om ganska nyligen) som inte alls har lika mycket mellanrum till sina tangenter. Den ska jag använda i skolan. Wtf. Kommer bli lolibollen att skriva på antingen den eller den här (beror på vilken jag använder mest..).. haha.. jaja :) Petitesser (stavning?)Jaaag mår FINT. jag är lite ledsen över att wiktor åkte hem, men istället ser jag fram emot att pappa kommer imorgon :D.. så. vad har jag då gjort min första helg i linköping? Kan man ju undra.. Och det ska ni få veta såfort jag har fixat lite till här hemma. Kommer skriva runt 21.30.. Och just nu måste ändå min kamera laddas, så jag kan bomba er med massa bilder sen :D ååh!
Ska även spela in en video där jag går igenom hela lägenheten och visar.. Men det gör jag gärna inte när min roomie är hemma, vilket han är :)..
Hur går det då för mig? Lite kort kan jag ju ändå berätta, vad är det annars för kul att läsa liksom? Jo. det går bra. Jag har insett att jag är mer renlig än vad jag trodde.. Diskat fem gånger redan t.ex.. Tycker inte om när det står där. Men det blir enklare att ignorera det när man är hemmahemma, för då försvinner det på något vis alltid eftersom någon annan tar tag i det..
Jag trivs mycket bättre än jag trodde att jag skulle.. Iallafall sofar. Det känns jätteskönt.
Visst kanske det blir lite ansträngt att bo med någon man aldrig träffat förr, men inte än. Han är så lugn och icke krävande .. så det är nice..


Bild på råslätt från Google

Det första jag hörde om detta stället (skäggetorp) var "linköpings råslätt", alltså ghetto och sådär. När jag rullade in här med bilen blev jag SÅÅÅ paff. Alla som sagt att "det är råslätt typ" vet fan inte vad råslätt är. Haha. Förväntade mig ett betongblock, med bara utländska _elaka_ människor.
Det bor mycket utländska här, men alla är trevliga hittills.. Underbara människor faktiskt! Mina grannar t.ex. nedanför mig var sååååååååå gästvänliga! Pappan i den familjen bar upp typ hälften av mina lådor.. Han frågade om vi ville ha hjälp och jag tackade snällt ja.. Inte trodde jag att han skulle hjälpa mig flera gånger om.. Tänkte att han skulle ta en låda och ställa in den, sen gå hem.. Men han hjälpte oss från början till slut den snälla mannen ;D
Senare bjöd han in pappa, klas, hasse och mig på kaffe i hans lägenhet.. Trevligt! Fick träffa alla hans fem döttrar och de allihopa har så vackra mörka ögon.. Som tack så bjöd jag dem på pannkakor dagen efter :)
Och ett betongblock? KNaaaaaaaappast! :O det är fina radhus! Mycket grönt, väldigt mysigt faktiskt. Men sen gick jag till skäggetorps centrum (typ 8 min här ifrån om man går i min slöa takt). Där var det väl lite mer betongblock.. men nvm..
Ska ju inte skriva så mycket sa jag ju.. haha.. dumt ! vill berätta så mycket men jag veeeet att alla lådor står utanför mitt rum och skriker på mig. Alla mina fina kläder vill liksom inte vara nerpackade mycket längre :P


bara en liiiten sak till! Boris var här idag :) För att lämna min dator.. Han, Sabina, Manfred och Ekman tittade förbi .. och jag insåg att jag inte kommer träffa boris så ofta mer. Det sög och tog emot ganska hårt i mitt hjärta.. Inte för att vi är värsta bundisar och umgås alltid.. Men jag tycker om honom.. och nu är han så långt borta..
Insåg precis att han är nog den jag endå umgås mest med.. ? haha. Jo.. jag tror faktiskt det.. även om det inte är ofta så är det mest han av mina vänner..
Men ja.. det sög. Jag vill leva i min lilla trevliga bubbla här om att jag aldrig kommer känna mig ensam och det finns miljoner saker att göra.
Men jag tänker ta pappas råd. Så fort jag känner mig ensam så _plugga_. Eller titta på film, sov.. gör något så tiden bara rullar.. Sitt inte och grunna på det för det hjälper fan ingenting. Blir det _extreeemt_ jobbigt med ensamheten så kan man väl ringa någon och gråta lite.. Men bara någon som ger peppande ord och inte medlidande.. För då kommer jag inte komma upp på fötterna igen liksom.. Får jag peppande ord och positiva synvinklar så påverkar det.. Får jag medlidande så kommer jag må lika illa när man lägger på telefonen, för då ligger man där och tänkertänkertänker igen.. usch!
Happ! nu studsar jag iväg.. Skriver ikväll :D

linköpingsfika! :D

Alltsåjust nu sitter jag på ett café I linköping, I deras centralstation. Det är dags för wiktor att åka hem. Han har hjälpt mig på sååå många sätt denna helgen. Både mentalt, städning och matlagning m.m..
satt och tittade ut mot fikagästerna nyss och tänkte "happ, här sitter jag och lyxar med fika. Jag är student men lyxar mer än förr" sen tittade jag på alla gäster.. Dom åt lunch .. Det är fan en vardag för folk. Wierd.. Jag äter aldrig lunch Ute.
off I go, ska hänga med min baby I sista timme


wish me good luck! :D

Är påväg mot körskolan nu för att delta I halkbane-óvningen :D spännande! Hoppas jag får godkänt...
idag flyttar jag. Hela vagnen är packad och hela rummet är Tomt ..

Inatt hade jag en jättehemsk dröm, men det var ganska bra för då vaknade jag I tid och var pigg :)
dröme om att jag, mamma och pappa körde genom en tunnel. När vi var halvvägs igenom så kom ett stoooort eldklot genom tunneln. Vi dog.. Sen tänkte jag I drömmen "snälla snälla vakna, jag vill inte dö, jag vill bara ha en enda till chans att sága hur mycket jag älskar Dom!" (mina föráldrar).. Sen vaknade vi alla tre upp och var helt svarta Av sot. Då kastade jag mig runt mamma som inte höll I ratten och grät och pussades.. Sen vaknade jag irl, och var inte sådär chockat livrädd som man kan bli, nej, jag var mest váldigt konstigt realistisk och tänkte "oj. Det kunde lika väl vart min sista minut. Vad konstigt det där kändes. Undra om man kan tänka någonsekund även om hjärta och hjärna är dött?"
sen somnade jag om I enjätte lättstörd sömn. Typ som att jag var vaken fast jag vilade..

Tiden rejsar förbi mig..

herregud. det är snart ett år sen. Jag tänkte skriva den 2september om detta. men jag inser att jag kanske kommer glömma bort det med allt vad ny lya, ny stad, ny utbildning och ny fritid innebär...


Att jag käkat waran i ett ÅR snart är ju fan galet. Vaddå "behövs i tre månader om man har biologisk klaff".. Grrr... jaja.. bara jag blir bättre så :)

För er som missat hela idén med min blogg (att informera om min sjukdom och min operation) så är detta bilder för ca 1 år sen då jag hjärtopererades, femte och senaste gången..

....Synd =/

Köpte ett par nya skor idag. passade väl ganska bra eftersom ett av min andra par har pajat.. i princip iaf. Mina underbara älskade kängor som jag köpte för inte alls länge sen.. de tvättade mamma så de blev helt konstiga tyvärr... är inte alls sköna att gå i,men dom är ju inte trasiga.. men aja...
nu ska jag iaf bara vara uppe i två timmar till sen slipper jag denna smått irriterande dagen som tur är.. innan jag nanar så ska jag duscha och se på en film.. :) Måste lugna mitt lilla sinne

åh. Jag kommer sakna alla så mycket när jag flyttar.. Mamma? pappa? aaah!! och mina fina bröder.. sen tillochmed hasses tjej (tillochmed-et lät som att jag inte tyckte om henne, men menar mer att jag brukar ju inte umgås med henne personligen), och mc.. jossan..fooooooooooooooooooooolk... men det är ju inte så att de dör iofs.. vilket är tur det ;P
Ska börja spara mina naglar igen. Jag är så mycket snyggare i naglar än utan.. en sån liten grej gör mycket på mig..

Jag flyttar inte

imorgon... blir på fredag istället.. för det blev kaoZ på torsdag><
blev lite irriterad att mina planer blev förstörda.
så jag tröstköpte ett par skor..
Dessa sötnosar! :D för bara 100:- !! aaawesomesöta :D

The adventure is out there! :D

åh. heh. nu ska jag bara ha ett äventyr i jkpg. ska iväg till massa olika ställen nu. men sen så insåg jag att min rubrik passar ju mycket till mitt "nya liv" nu när jag flyttar. fan. det känns inte lika spännande att äventyra där man inte har koll :P haha.. aaaaah!! jaja.. det blir nog jättebra hoppas jag...jag har en liten fin sak att säga.. jag känner mig faktiskt redo. det är inte så kaozigt just nu. just precis nu känner jag mig redo. annat blir det väl sen när jag väl packar flyttlastet.. heh.
har köpte en liiiten laptop också för 500kr (begangnad).. en acer nåntingnånting.. Superliten och smidig (Y).. ska bara använda den till anteckningar, almanacka och miniräknare ifall det behövs.. Tänkte först att Ipad hade vart nice.. men .. skriva på den? Nejtack. Måste isf köpa till ett tangentbord samt en liten "hållare" så den står upp och inte ligger platt ner..
Så en liten laptop passade bättre :)

Min älskade finaste vän <3

HAHAHa alltså VAAAAAAAAAAAADFAN?! hahahaha hur kan jag _inte_ älska min kirsty? HAHAH varje gång gör hon något som bara lyfter hela min själ med glädje. Även om hon bara skriver något gulligt så blir man svinglad. Men.. ibland kan hon få mig att garva riktigt sådär mycket, som jag bara gör med henne, genom datorskärmen.. HAHAHA.. Förfan <3 klantarsel jag älskar dig!


(eftersom jag inte har en mus, och "vänsterklick" inte fungerar på denna mousepadden kunde jag inte förminska/förstora bilden.. )
Om ni inte ser vad det står över det röda så står det
FAceplant på grusvägen ;( sista gången jag försöker mig på att motionera
hahahahaha<3 love it!

och den första röda jag underline-ade var hennes språk.. "Drunk and gibberish" (Y)!

Religion är som en penis.

Religion är som en penis, det är okej att ha en och det är okej att vara stolt över den, men snälla,
dra inte fram den ute bland folk och börja vifta omkring med den.
Och framför allt; försök inte trycka ner den i halsen på folk utan att fråga först.


(FYI, detta är inte en bild jag vanligtvis har på datorn. Och inte heller någon som jag själv fotat.. Jag googlade "Penis" och detta kom upp först :))

Förövrigt måste jag säga att det är en HAPPYDAY idag! :D jag mår så jäääkla bra och jag har sovit ut riktigt ordentligt (vaknade för en timme sen.. )
Jag kollade precis min facebook. Jag måste verkligen ta nya egopics.. heh. Får väl göra det när jag har flyttat ner och settled in så att säga.. Inte för min profilbild på någotvis blivit ful med tiden, nej nej, still lookin great. Men.. ja.. jag vetinte.. Förändring förnöjer? :)
Idag ska jag vandra iväg till postkontoret, sen ska jag åka upp till Öxnehaga och träffa tobbe lite snabbt för att lämna lite av tims prylar och hämta lite av mina prylar.. sen ska jag till oliwers mor för att hämta pengar som sarah skulle ge mig och därefter ska jag tömma en hylla som jag ska ha med mig imon.. Efter alla "obligatoriska" saker så ska jag chilla lite med MC och sen vidare till min släkt och mysa lite :) På kvällen packar vi flyttvagnen och imorgon flyttar jag. Crazy.

Tomorrow, Tomorrow!

Uuuh! Imonkväll hämtar jag och pappa kärran. som ska fyllas. omg. med mina saker. Mitt liv. och transporteras heeeela vägen till linköping. omigosh!

Hinner ine skriva mer, måste verkligen få en goodnightsleep..imon har jag massa att göra, men inte packa flyttlådor, det blev jag klar med idag :) Men skruva hylla, gardiner, träffa mc, lämna saker hos tobbe, hämta saker hos oliwers mamma och sen iväg till släktingarna för att mysa massa samt låna deras bil med krok..

Sånhär känner jag mig.

JAG VILL GIFTA MIG!!!

nununununuuuuu! Allltså ååååååh seriööööööööst jag döööör! vad mycket fina bröllopsklänningar det fiiiiiiiiiiiiiiinns!!! oKEJ nej stopP! HAHAHA. omg. Inte milligt någonstans .. menar alltså inte for real att jag vill impulsgifta mig bara för klänningarna. men seriöst. MAN DÖR på varje fin bakelseklänning man seeeer. åh! jag älskar det!!!
Sen kan man ju då fråga sig, om jag inte tänker impulsgifta mig eller ens funderar på det, varför kollar jag klänningar?.. Jag läste egoinas blogg, hennes pojkvän hade kommenterat att han gillade vera wang, så tänkte jag "vafan har jag hört det från?" .. såklart klänningar! hon är ASGRYM på att göra fina bröllopsklänningar och nu ligger jag här och suktar efter det, istället för att sova som den duktiga flicka jag borde vara -.-men ah, anyway. Sukta kan man, men betala för dom jävla klänningarna? impossiboll.

Can't belive it.

Seriöst? Flyttar jag snart eller? Säg Woooot?!.. Det är _egentligen_ inte en big deal för alla gör/har gjort det.. men det känns inte som jag är vuxen än, helt ärligt? Wtf. Jag kan inte öppna burkar med plåtlock ens? Når inte översta hyllorna? Kan knappt öppna en cocacolaflaska. Fortfarande inte lärt mig tvätta (men det går bra med mammas instruktioner tror jag :)).. men ja. ni ser ju. Och nu packar jag min sista flyttlåda. INSANE in the fucking membrane.Har gjort en video till er, men kan inte ladda upp den nu. Hasse är konstant inloggad på sin utubechannel på datorn, och jag vågar inte logga ut, ifall han typ glömt sitt lösenord. Och kan såklart inte ladda upp mina videos på hans channel. Så ni får den när jag får tillbaks min dator.. Nu ska jag övningsköra :)

Snabb update :)

åh hejsan! Jag träffade min "nya" syssling Maj idag. Underbar liten unge! Hinner dock inte skriva alls mycket.. Har packat idag också och lite senare ska jag köra massa bil.. men först blir det att handla mat..ufft tufft!
Oh! kom på att jag måste få tag i gabriel också, så jag kan få rätt nyckel.. det hade cpat med låset så de hade nu bytt lås... dumt!

random bild


ååååh ÄLSKADE BLOGG! <3

*snyftar* varje daaag har jag tänkt på dig min fina fina blogg! jag har saknat att skriva sååå mycket! Men NU har jag tid. Och egentligen borde jag sova nu men FUCK NO jag ska blogga :D har lånat hasses laptop lite i smyg hihihi -busig-, han är nämligen inte hemma :D

ååååh! jag vet inte ens vart jag ska börja.. har haft två alldeles perfekta dagar ihop med wiktor precis nyss men det kommer skrivas om sist, eftersom det hände närmast nutid.. haha.. aaja... MÅSTE BARA SÄGA att jag uppskattar att folk läser. Det gör mig ÄNNU mer pepp på att skriva. jag har saknat att blogga rent allmänt, och sen nu när jag tänker på att folk tar del av allt, då blir det så mycket bättre! :D ska skriva ett långt inlägg här om vad som händer i min tillvaro, dra upp en videoblogg också och sen ska jag skriva ett inlägg där jag svarar på kommentarer :)
(fast nu, lite senare när jag gjort allt jag skulle vid datorn, så ser jag att klockan är lite väl mycket för det =/ )Kan börja med onsdagen som var..:) För tisdagen skrev jag om, då jag var på riskutbildning.. i onsdags packade jag väl förmodligen på dagen, eller rensade lådor, eller städade.. men på kvällen begav jag mig ut till piren ihop med min yngre storebror, hans flickvän, hennes föräldrar och min mamma..


(omfg. kommer ta aslångtid att fixa med alla bilder. har ingen mus, och vänsterklicken på denna datorn är paj. scrolla igenom ALLA mina miljoner bilder på kameran.. omg.omg.omg. men ILL MAKE IT, for u guys!)

Jag, hasse och klas chillade först hemma hos mamma (klas körde oss, snällisen :D) med kortspel och lite sådär.. hasse visade mig en ny bacardi som jag inte smakat på.. den var med limesmak och var ASGOD! men inte lika god som den blåa blueberry han köpte till mig i grekland :)


sen vid typ halv 9 så var vi på piren..Innan dess så körde klas upp oss till leenas hus för att dela upp oss där (han var tvungen att köra två lass..) tjejerna åkte först, så när jag, mamma, rita (leenas mor) och leena var framme så satte vi oss på bryggeriet (pirenesrvering) och beställde dricka i väntan på att hasse och sten(leenas pappa) skulle komma fram..


Rita & Leena :)

Sen kom hasse& sten :DRita, Leena & Hasse :D

Sen har jag typ bara failade bilder från kvällen.. men efter att vi åt på bryggeriet så ville rita ta en öl någon annan stans också så vi vandrade till bishops arms (om det nu var rätt? ..vet att det nämdes iaf..) och drack en drink var..
Mitt mål på kvällen var att få i mig en milkshake. jag var SUPERSUGEN. men ingen mjölkdryck nånstans fanns det.. så mamma och rita frågade bartendern om han kunde göra en mjölkig drink, han gjorde en aaaaaaaaaasgod grej med typ.. mjölk och..kahlua kanske?.. skitgod iallafall, och då blev jag nöjd :D

Torsdagen slösade jag helt och fullt på att vara en duktig trafikant! :D
övningskörde typ halva dagen, och den andra halvan sov jag typ.. fast jag städade lite också.. och så träffade jag nog .. jaaa! nu kommer hela dagen tillbaks .. haha..
jagtränade på morgonen :) sista gången ever på ryhov, det var sorgligt.. har träffat så många fina härliga äldre människor med massor av underbara historier... men kanske finns i linköping också :D sen efter träningen så träffade jag min roommate för första gången. Gabriel. Han var trevlig och lång som ett jävla hus..men det matchade hans proportioner. elelr öh. nu lät det som han var tjock också.. det var han inte.. men vet inte.. han ser inte så lång ut som han faktiskt är, för han inte är pinnsmal liksom.. tittar man på wiktor som är assmal så ser ju han längre ut än vad han är..
efter det så åkte jag hem och fixade inför flytten /mitt rum är typ tomt! :|) och sen övningskörde hela dagen..


Random bild för att lyfta blogginläggets massiva text xD
(mina fina presenter från leenas familj! <3 söta!)

Fredagen gick åt till att gå till körskolan på morgonen, sen städade jag och fixade hela dagen typ (okej, jag minns inte vad jag gjorde förutom det iallafall xD haha. planerade klädval till lördagen typ..

min lördag. AAAAAAAAAAAAAH! VARFÖR glömde jag kameran i bilen?! First of all var jag fan smokin' hot i mina kläder och smycken med håret uppsatt.. men sen.. Ett dop, och jag har inte kameran med mig? herregud-.-
Lördagen började med att jag vaknade av att pappa ropade på mig, jag steg upp och tog saaaaaaaaaaaaakta mig igenom morgonrutinen att klä på sig.. när jag fick på mig min klänning så satt den lite miffo, men det löste sig.. och det mesta var ganska kaoz på morgonen. Smycket ville inte heller som jag ville. inte helelr mitt hår. men jag fixade det, I can make everything happen! :D
Jag skulle klä upp mig för ett dop i falköping. Wiktors kusinbarn skulle döpas (Y)!
Det var jättetrevligt alltihop, fast jag var nervös..


En mycket töntig pojkvän i mina mycket töntiga byxor..
Jag lovar er att han var mycket mer stilig på dopet.. haha!

Wiktor och hans pappa stannade här en liten snabbis för att dricka kaffe och sen var vi i falköping vid 13.. 13.30 skulle dopet börja :).. det var ingen gudstjänst ihopsatt med allt, så det gick superfort.. och inte flerbarnsdop heller.. så allt var ängnat (stavning?) till den lilla kajsa :)
Tyckte dock inte om prästen, alls. Jag har inte direkt mycket att hurra för när det kommer till bra saker med religion men jag har aldrig tyckt illa om präster förr, alla jag sett/träffat har vart bra. men denna var totalt stollig.. ne, tyvärr..
Efter det kvicka dopet var det mest mingel + fika i flera timmar :) det var mysigt.. jag släppte dock gärna inte wiktor ur blicken.. haha.. den jag fick mest kontakt med var Pia, wiktors pappas äldre syster.. Härlig kvinna ;D..
öhm.. sen.. hände inte så mycket mer..
Jag, wiktor och jan stannade på mcdonalds påvägen hem för att käka lite och sen somnade jag i bilen tills vi var hemma typ.. :)

Wiktor stannade hos mig den kvällen tills nu ikväll (söndag, fast klockan är över 00 så det är måndag..xD)
och det var bara såååååååååååååååååååååååååååå jävla underbart skönt på alla sätt och vis att få en vilodag. Jag har legat i sängen typ hela dagen. Och den andra stunden packade jag flyttlådor.. seriöst.
åh. allt har vart så perfekt hela dagen med honom. fyfan vad nice det har vart..
idag har jag alltså inte gjort någonting typ. Legat i sängen, tittat på heroes, ätit mat, åkt till stationen, packat lite lådor, bloggat & kollat nätet typ.. helt jävla wonderful <3..  och nu ska jag sova, för imorgon börjar allvaret igen :)
Im ready for it!
iiiiwh :D!

yeiiy! jag har tillgång till en dator, bloggar åt er nu så ni vet, men blir ett långt inlägg så kan ta ett tag, have patience! ;*************** lovelovelove! (eller okej, jag menar int eens pussar och love till många av er ärligt talat... men.. ÅÅh ! glad att kunna blogga :D) så istället skriver jag kramkramkram!!!!

Liten update :)

Hejhopp! jag ska snart gå och lägga mig faktiskt.. Måste ändra min dygnsrytm.. Mitt rum är helt städat och det ser perfekt ut..
Tänkte berätta lite vad som kommer hända de dagarna framöver för min del, eftersom jag inte är säker på att jag får tag på en dator till att blogga på.. Hasse är inte hemma just ikväll, därför kan jag skriva ett tag :)

Imorgon blir det mycket teoriläsning och även massa körning för min del.. Kanske packar lite till flytten, men det tror jag inte.. Måste ha rent rum tills jag vet ifall vi ska fotografera mitt rum eller inte (till annons).
På lördag är jag borta heeela dagen (ska försöka att inte glömma att fota.. jag älskar bilder.. men det kan bli lite mycket att tänka på om jag ska träffa en helt ny släkt liksom..) för att träffa wiktors släkt typ
ööööööööööööh..nu ska jag övningsköra sägerpappa.. så.. mer update blir det inte tyvärr.. hoppas jag skriver snart igen, cuz its fun! :D


Datorlös =(

jag har ingen dator atm.. så kommer inte kunna blogga alls mycket.. den är lämnad hos boris för att rensa fläktarna, installera om och backuppa lite grejer samt skaffa login-lösenord.. måste göra rent den innan jag flyttar, annars kommer den nog dö lagom till hösten xD.. haha..
sitter just nu på hasses dator men han vill helst inte att jag ska använda denna, så därför kommer jag inte skriva allt för mycket...
igår hade jag iaf en trevlig kväll på piren, men jag hinner inte berätta om det just nu eftersom hasse snart tittar hem, vill inte sitta ivägen för honom nämligen :) Hoppas ni har en uuuuuuuuuuuuuunderbar dag i det uuuuuuuuuuuuuunderbara vädret, själv ska jag fixa och dona^.^

Migrän + illamående.

usch. har ont i huvudet (hade migrän innan..) och nu börjar jag må illa i magen så det känns som att jag vill spy.. Vetifan om jag orkar skriva så mycket idag, hoppas allt går över... ska städa nu bay

Sparka på de som ligger ner, go on.

Alltså. For real !?...
Nu vet ju nästan alla som läser min blogg vart jag står, rent politiskt, men detta kommer inte bli något "HEJ VÄRVA MEDLEMMAR TILL DEN RÖDGRÖNA SIDAN!!"
Nej. Detta ska bara vara ett rop på hjälp. Visa olika sidor av ett problem. Försöka få folk att inse hur fel saker och ting kan bli.
Jag är kroniskt sjuk, och det vet ju också alla redan som läser min blogg. Alltså betalar jag medicin och läkarvård varje gång jag behöver.
Förr så behövde jag bara betala mediciner. Men nu har jag fyllt 20 år och då måste jag även betala läkarbesök samt annan vårdkontakt. När jag "bara " behövde betala min mediciner så hade jag ett sommarjobb ( I maj), jag blev dock sjukskriven och begav mig till socialkontoret i jönköping. Fick hjälp därifrån och jag var mycket tacksam, eftersom i MARS gick mitt högkostnadsskydd på mediciner ut.
Det är ju ganska nytt med att högkostnadsskyddet är uppdelat i två, mediciner (1800kr/år) & vårdbesök (900kr/år). Vilket sammanlagt blir 2700kr/år och slår man ut det varje månad så blir det 225kr/månad.
Men nu vill de även ändra en till sak. Man ska betala 22% högre på alltsammans. Detta blir ungefär 3300kr/år sammanlagt. Även om det "bara " är 600kr mer varje år och 50kr/månad så är ändå problematiskt för vissa människor.


Jag förstår att människor ser det som "en skitsumma", men de har fast jobb med tillräcklig lön och eventuellt inte ens någon i familjen som är sjuk.
Jag älskar vården och jag är tacksam för ALLT de gjort mig. När jag åkte från lunds sjukhus förra året efter hjärtoperationen så fick jag åka på en ambulansbår därifrån, och jag började störtlipa. För där hade sköterskorna samlats utanför min dörr och jag bara kände mig så fruktansvärt tacksam. Att dom stått ut med att ta hand om en helt främmande människa.. det var helt underbart av dem, även om det är deras jobb. Det kändes så.. äkta. Dom brydde sig liksom.. och jag var tacksam för att de gjorde det.
Hade jag haft råd så hade jag betalt med GLÄDJE. Hade jag vunnit miljonbelopp på lotto hade jag velat skänka pengar till sveriges sjukvård, men det går såklart inte eftersom det är statligt osv. MEN ÄNDÅ. Poängen här är att jag är inte sniken mot vården. herregud, jag LEVER pga av dem..
Så nu.. tillbaks till problemet..

Hade jag vart en människa som inte hade några problem med höjningen så hade jag betalt.
Tänk dock alla som _har_ problem med det?
T.ex. en familj där mamman + 3 barn har någon kronisk sjukdom? Alla behöver medicin och läkarvård? Det blir 2700*4.. Ganska mycket på ett år..
Eller en sjukskriven människa som går på socialbidrag
Eller ännuvärre. En utförsäkrad människa som är sjuk?
Eller t.ex. mitt fall. Där jag är student och lånar maxlån på CSN. Får ca 800kr över efter hyra, el, busskort, bredband, studielitteratur och mat. Här har jag inte ens räknat in läkarbesök mm. Ska jag aldrig få gå ut och ha kul? Köpa kläder? eller ens unna mig någon annan mat än tråkig studentmat? Eller t.ex. tänk om jag behöver något akut som gått sönder / försvunnit? jag försöker också ta körtkort nu.. men det går såklart att bortprioritera
Jag går hos sjukgymnast varje vecka, och varje månad tar jag blodprov. Det blir fem besök i vården på en månad. Ca 500kr. Där är jag nästan uppe i högskostnadskyddet för vård (900kr) men hur FAN kommer jag kunna lägga ut 500kr i vård? Och sen medicin på det..
På tal om medicin.. min astmamedicin är snart slut och den kostar 700kr...Woopiedoo..

ANYWAY. Där dessa "speciella fall" finns, för belive me, dom FINNS. det finns folk som inte kan ha råd med höjning (eller knappt har råd nu för den delen)
HUR FAN hade folk tänkt att det skulle gå ihop?!<3


Min pojkvän och jag har redan disskuterat det här innan(innan jag visste om höjningen ens). Han står inte alls på vänstersidan rent politiskt men vi disskuterade högkostnadsskyddet en gång när han kom hem och hade handlat medicin..Minns inte exakt vad han sa men det var något med att han tyckte han det var sjukt att folk inte får betala mer för allt vi får i medicinsk väg..
Då sa jag ofc att han inte tänker och blablabla men iaf.. Slutade med att han sa en sak som jag faktikst håller med om.. Att de som _kan_ betala, de _ska_ betala. För skatteintäkterna ska gå till _allas_ välfärd.. och att folk ska få högkostnadsskydd när de inte tycker "små"pengarna är en big deal för dem är fel tyckte han..
Han körde alltså på "betala mer om man har mer"-stuket.. jag kan hålla med honom. Jättemycket. Men det kommer bara bli fel. Var går gränsen för dom som _har_ råd att betala tex?
samt att folk aldrig kommer göra det för det "är orättvist".. Och jag står på rättvisans sida, men samtidigt hade jag mer än gärna betalt för mina hjärtoperationer om jag hade kunnat. För jag har fått ett liv.

Så.. ja..
All I wanna say är.. Fan vad sjukt att folk inte tänker..
Jag menar.. Det DUMMA Här.. är att jag _förstååååår_ verkligen att folk röstar blått. För dom har såklart JÄTTEMÅNGA bra idéer. Men det har även de röda..
Det är EN fet sak som gör att jag _ALDRIG_ i hela mitt liv kommer rösta blått (oavsett om dom ändrar hela sitt approach) och det är att de vill ha privatiserad vård. Även om dom nu ändrar den punkten i sitt program, så kommer jag tänka att det är deras ursprungspunkt.. och någonstans innerst inne vill dom nog fortfarande utföra det. Jag skulle aldrig kunna bo i mitt fina land sverige igen, ever.
Precis osm jag tänker med SD.. De har sina rötter i skitsaker, därför röstar jag inte där även hur bra dom nu hade låtit (iofs låter dom ju inte ens bra, fast det gör faktisk mååånga punkter hos de andra blåa :))

Men när folk inte kan se det på två olika håll, det gör mig förbannad.
Jag kan mycket väl förstå att folk ser det som skitpengar, men folk som ser det som skitpengar har SJUKT svåra problem med att se någon vara "så sjuk".. KLART SOM FAN att man kan vara FÖR SJUK. herregud..
Sjukdomar är inte något man bara har hittat på, fyi.. :)


Nu har jag skrivet för länge.. haha. måste faktiskt gå och börja göra min dag vettig.
Ska adressändra( hann inte det igår), städa klart rummet + källaren (har stökat ner som fan med flyttlådor där), laga middag till familjen, åka iväg snabbt till boris, träffa mc, sen åka ner till piren med min familj + leenas familj..
Vet inte om jag hinner skriva igen..

Skate

ååh. Jag fick min brors skateboard.. TACK klas! :D den är såå mycket bättre än min.. wiih!

Här är bild från när jag satt och tittade på folk som åkte i skateparken i söndags, och en liten bild på mig med solsken i sikte


Mitt test failade.

Lagade precis mat (med extremt mycket hjälp från pappa xD.. vågar inte fritera pommes i en panna, och är inte direkt skillad på att steka antrecote så det blir saftigt och gott.. så pappa hjälpte mig) och nu är jag astrött.
Första dagen i skolan, den 16e, är från 7.45 till 22. Idag gick jag upp 07 .. tänkte att jag skulle ha ett eget test.. Om jag klarar att vara uppe från 07 till 22 idag utan att ta en tupplur, så vet jag att jag kommer klara första skoldagen. jag är nu astrött. och ska sova i 30 min.. sen ska jag fortsätta packa kläder och städa rummet.. runt halv 9 så ska pappa och jag övningsköra..

får se om jag skriver igen.. i hope so!

haha. KAOZzz

First of all. Jag har vart duktig idag! :D och det är fint väder. och jag är glad. allting är tipptopp!
Dock måste jag börja laga mat strax, lite panik över det .heh. för jag borde börjat redan..
I morse gick jag upp 07 för att ta bussen 24 över till stan där jag hade riskutbildning från 8 till 11.30.. Lärde mig inte så mycket förutom sånt jag redan vet.. Men blev riktigt arg och känslosam när jag såg massa videos där det handlade om folk som kört ihjäl människor / gjort de förlamade för livet.. Fan vad idiotiskt av människor att sätta sig och köra med en full chaffis.. och rent idiotiskt av chaffisen att köra också.. usch.
otroligt nog kändes det värst när jag såg personen som blev förlamad och mentalt störd för livet p.g.a sin kompis (och sig själv ofc) körning.. det kändes mer äkta än att "tänka att någon dött".. det går liksom inte in på samma vis..
Så.. Även om det låter töntigt så tänker jag säga det. Dont drink and drive, motherfuckersss!
Och även.. Smsa är en ganska askass idé också. Jag är själv rädd att jag ska göra det när jag har körtkort, men jag hoppas innerligt att jag motstår min fula lilla smssingnal..oooooch anyway. Min dag efter det har bestått av att chilla lite med min pappa.. sen gick jag till mitt rum och började packa mer av mina kläder. nu har jag två fulla kartonger och jag är halvklar med garderoben.. mitt rum ser fortfarande ut som ett bombnedslag.. och här har ni bilder från hur det ser ut just nu..
Stannade upp mitt i all packning (därför sitter jag här nu..) för att jag insåg att jag behöver finkläder tills lördag då jag ska med wiktor till hans släkt i falköping(tror jag det var?).. och då letade jag smycken osv också.. sen hittade jag allt mitt smink och så tänkte jag "ööh? .. måste ju se anständig ut.. ska jag sminka mig tills lördag?" så kladdade jag i några få minuter.. såhär blev resultatet.. helt stört vilken skillnad egentligen.. Mascara, kajal och läppstift.. Hatar förövrigt hur stora mina läppar blir av lite färg... tycker det ser så sommrigt och fint ut med färgade läppar, oavsett färg.. men fan vad det ser oproportioneligt ut på mig..

Just ja.. haha. Tog två closeup bilder också, för att visa att det faktiskt inte ÄR så snyggt som det ser ut på bilden.. man ska vara rättvis och ärlig, alltid. även med bilder :)
Dock tror jag att min hy hade sett bättre ut med foundation eller vad det nu heter..? Conceler?.. öh.. puder?.. Jaja! kanske alltihop ;D och en läppenna för att forma in läpparna.. och säkerligen även noppa ögonbrynen, öh.. ja.. finns säkerligen 10 saker att göra med smink för att det ska bli bättre ^^ men sånt kan jag inte.. Haha. Jag såg precis att jag har fräknar. Fucksake >.<Slutade iallafall med att jag bestämde mig för att inte ha smink på lördag, känns inte milla liksom.. men nu vet jag vad jag ska ha på mig, och vad jag alltså inte kan packa ner..
och efter att min paus med klädletande var klar så gick jag på toa, tvättade bort sminket och sen tog mig en macka och kaffe,, nu sitter jag här och bloggar åt er sötnosar och snart ska jag fortsätta. Hade även tänkt övningsköra idag, plugga lite teori och börja städa mitt rum oooch åka till mamma (förhoppningsvis i samband med övningskörning) för att lämna en klänning där hon ska sy på knapparna.

Jag försökte sy igår. Försökte vara vuxen. Jag failade groteskt. Så då blev jag arg och ringde upp mamma och gnällde som ett litet barn, som jag faktiskt är in heart and mind.. haha.. so much for the vuxenliv.. hur FAN ska jag klara mig?! :POch btw, hur FAN i helvete kommer det sig att man är "tråkig" så fort man inte vill ha sex med en snubbe? hahaha. herregud...Det är nog  MINST trettionde gången jag har hört att jag är tråkig för att jag inte vill knulla runt... folk är idioter... hur ska jag orka lära känna hundratals nya människor? Döööö, jävla human race, döööö!

Stanford prison experiment

Tittade på filmen "the experiment" innan.. sen googlade jag lite dokumentärer som handlade om det riktiga experimentet.. galet ..
Aaaanyway........ har en bra sida för dokumentärer (hittade dock inte min dokumentär där..) om ni är intresserade av sånt :) Www.docuwat.ch :D

aja.. riktigt intressant är det iaf med psykologi... nu ska jag egentligen sova.. skulle sovit kl 22 idag hade jag tänkt, eftersom jag ska upp kl 7 imorgon.. men just nu ser mitt rum ut som ett bombnedslag för jag har försökt packa kläder.. det slutade med att alla kläder hamnade på sängen och endast ett fåtal är nerpackade... så nu måste jag rensa sängen innan jag läggerm ig.. good job Camilla, good job.. haha..ufft. vill inte sova. men måste.. kl 8 imorgon är det riskutbildning för mig.. sen ska jag fortsätta med att packa lådor och städa mitt rum,adressändra, ringa preem ang. flyttlast osv.. fan vad sjukt.. om 10 dagar flyttar jag hemifrån...

vaaaaaaaaaaaaarmt....

puuuuuuufft! haha.. idag har jag inte gjort så jättemycket vettigt förrutom att jag var på banken..anyway..jag ska städa här hemma nu och fixa med annat så jag kan inte srkiva så mycket.. ska även träffa min roomie ikväll är det tänkt så jag måste duscha också.. hmm.. ööh.. trött är jag också.. aff! jag tänkte skriva något kul som jag tänkte på precis när jag ar ute med hundarna men nu har jag glömt det...äsch! fan. haha.. skriver ikväll :Dnu kom jag på vad det var! .. haha.. såg en film idag.. No strings attatched.. väldigt trevlig film :D med jossan såg jag den.. för henne mötte jag upp i morse :)... sen dess har jag bara typ.. handlat med pappa i någon timme eller så... nu blir det mat :D

Jag går sönder...

Herregud. Jag mår så dåligt.. Verkligen. jag vet inte vad jag ska göra av min energi. Jag har SÅ MYCKET som ska fixas, men all energi går åt så jävla snabbt. så står det fortfarande tusen saker kvar på listan som ska göras. omg. och jag tror att jag kommer få något breakdown ganska snart.. har lärt känna när dom kommer. Meeeen det är ganska lugnt. för vet ni vad? Att flytta ut från föräldrarna är EN av de Tre mest stressiga sakerna man någonsin gör i sitt liv. . SÅ. nu ska jag bara TAKE IT FUCKING COOL. Hur svårt ska det vara? .. hur svårt KAN det ens vara? herregud.. jag har ett place att bo, tak över huvudet och mat förhoppningsvis.. goddammit :)


Random bild från skrivbordet
aw.. sommrig bild :) Nu blev jag liiite gladare..
nu ska jag sova. och imorgon när jag vaknar, då ska jag träffa jossan. sen ska jag ringa mamma, städa mitt rum,duscha, vara liiiiiten stund med mamma, sen städa vidare i huset eller träffa gabriel..

RSS 2.0