Den bästa komplimangen jag någonsin fått..?

Kollade lite bloggar I förmiddags och nånstans hittade jag frågan som står I min rubrik.. Många hade kommenterat saker som "att jag är perfekt", "att jag är bäst", "att jag är älskad Av den jag själv älskar" osv.. Men sen fanns det många som nog också tänkt till rejält och skrev något touching som var riktigt speciellt..
min första tanke var också något I stil med "att jag är bra som jag är och älskad för det".. Men sånt säger alla till alla, det är tex en såntypisk sak som mansäger till folk med handikapp typ.. Men såklart även till vanligt folk.. Meeeeeen för att komma tillsaken (innan wiktors buss kommer och jag måste sluta mobilblogga)..

jaG hardå tänktpå detta halva dagen.. Och det finaste någon sagt till mig hade så látt innebörd som att jagär snäll... Min bror sa till Jasmine en gång förra året (när de disskuteradereligion, himmel ochlivetefterdetta) att väldigt dåmánniskor är så pass goda attdeförtjänar paradiset enligt hasse.. Och så sa Han " ár det någon I hela världen som jag vet om som kommer till himmeln så är det fanimej min syster. Hon är verkligen god"
 och det var så fint, för jag är verkligen snäll, vänlig.. Jag är aldrig hänsynslös Eller respektlös.jag kan bli arg men efteråt är jag ledsen över vad jag sagt och även om jag är arg så försöker jag att inte flippa och säga dumma saker, men tyvärr så händer ju det ändå, men som sagt så blir jagbesviken på mig och ber om förlåtelse.. Ochsnacka skit är inte min grej heller.. Nu fan kommer jag inte ihåg rezten Av allt jag skulle skeiva för det går



Så Sakta att Mobilblogga

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0