Godmorgon för två timmar sedan

Haha.. natten var lite konstig .. hahahahaha .. dels var det svårt att somna..men sen vaknade jag också flera gånger av små saker typ att pappa snarkade, tim rullade runt, meg gick på golvet, tim gick upp ur sängen o.s.v... men sen på morgonen så vaknade jag 6.30 av att tim spelade musik i sina hörlurar... hur fan kunde jag höra det från köket?
Anyway..sen kunde jag inte somna igen.. sen kom tim in i rummet igen och jag kunde inte somna igen.. guuud hahaha!

men men det var ju ganska nice igår.. kul och trevligt .. har massa bilder men just nu spelar jag kort med familjen (rökpaus för dom andra) så skriver senare

Fylle hicka hahaha!

Seriöst.. haha stod precis och borstade dtänderna.. har itne durckit såhät mycket påå typ ett år... men jag hade hicka och stod precis vid vågen på våran toalett.. Sen hade jag fylleh hikcka.. hhahaha hajg hickade in i väggen. fail. anyway ahft en aweseome kväll skriver senare idag :) På morgonen. allarmet är sattpå 10.00

Fest hos oliwer!

HÅHÅÅÅ! Nu drar vi :D lets party!!!!! bilder kommer sen!!

A6 var nice!

Puh! Handlade i fyra olika affärer.. gick väl på totalt 250 eller något sånt..

Tänker bara berätta om två affärer som jag var inne i, eftersom dom andra två så köpte jag saker till Tim och jag äri nte helt säker på att han inte läser min blogg.. men ni får ju veta på måndag ändå..

Jag var först inne på kiosken och handlade telenor snacka mera för 100kr och sen gick jag iväg till telenor för att fixa MMS funktionen.. det fungerade att ta emot men inte skicka.. anyway! gick sen vidare till Kahls eller vad det heter (te och kaffe grejer) och köpte 1hg te :)
Farbror frost hette det, hoppas det smakar mumsigt! det luktar iallafall svingott..

eh... sen vene.. Nu har Noris kommit hit vilket är kul! Vid 6 spelar vi rappa kalja här.. och det blir massa foton från idag, fast dom laddar jag upp sen.. :) Blir nog en mysig kväll!



Från min födelsedag 2007. Tim fixade :)

Åka till a6 och handla grejer inför 4årsdagen

Tjuhuu! Om tio minuter går min buss så blir bara ett kort inlägg.. hursomhelst så ska jag nu iväg till a6 och handla grejer inför min och tims 4årsdag som är på måndag.. sen när jag kommer hem blir det käk typ.. vid 4 kommer min lilla syssling hit som jag ska vara barnvakt till (ihop med pappa) och sen ska vi spela rappa kalja.. fan vad det spelet är roligt hahah!  och efter det så blir det att vänta på Elena som ska lämna sin lilla vovve här över kvällen/natten ..
Sen blir det party hos Oliwer :)

Uppdaterar iaf sen igen.. Det lovar jag! trots att det är lite stressigt



Elena
om Sega Milla:
Ohh vad kul har han fått jobb :D?

Svar: JAAA! haha awesome som fan! men bara provanställning tills februari.. men ändå!

en kittlig mus!!!

Igår..på kvällen tänkte jag igenom vad jag skulle skriva om här nu på morgonen..Jag försökte komma ihåg allt vi gjorde igår(alltså samma dag som jag tänkte på det).. Det gick inte..
Så jävla dåligt minne.

Så. Nu ska tim hjälpa mig lite.. hehe.. Han sitter jämte och störar sig super gulligt medans jag försöker tänka här.

Igår vid 10 vaknade jag.. Satt vid datorn till typ 12 då pappa kom hem från jobbet. Vi pratade en massa ihop med Hasse... vid 13.30 åkte jag och hasse iväg för att hämta tim på stationen..

Hasse & tim började bygga ihop tims dator medan jag bara gick runt.. ville blogga men min dator var ockuperad av Klas som försökte fixa warcraft 2 (vilket är mitt favoritspel så ville inte störa honom) till min dator.. Det fungerade inte tillslut ändå.

Efter att datorn var fixad så var fortfarande inte warcraft klart så jag fixade mat till hasse, tim och klas! (korv med bröd).. eeh.. efter det så försökte dom fixa äääännu mer.. jag och tim mös + att tim installerade drivrutiner på sin dator.

Sen kom Leena (hasses tjej) hit och hon, mamma, hasse, tim och jag spelade kort ihop.

efter kortspelet så åkte vi till burger king och käkade mat .. eh.. sen.. spelade vi frågesport tills typ 22, då skulle jag duscha sen sov jag ;D


HAHA JAG DÖR!!!! Tim sitter här och retas hela tiden.. hahaha det kittlas sönder ..måste med andra ord skynda mig.. haha så foprt jag vänder bort ansiktet fr¨n honom s¨ börjar ham kittla mog hahahaha färsäker just ni att skriva utam att se å¨datorn



Mycket snack, liten verkstad

Sitter fortfarande här.. och väntar på att jag ska göra något.. HAHA! duuuuuumt! Men måste komma i rätt stämmning för att ta mig i kragen och göra något.. just nu är det alldeles för kul vid nätet..

Elena
om Hur ska jag göra?
Detta fotot på dig är verkligen fint :)

Svar: TACK :D! <3

Sega Milla

haha, nu blev jag sugen på sega råttor ;(.. jaja! Jag är iallafall vaken nu! Gäspar ungefär lika mycket som igår.. hahah USCH!! men ja.. det är bra.. Pappa åkte precis iväg till jobbet.. Mamma har jobbat sen typ halv 7 tror jag.. Klas och hasse sover..

Idag ska jag faktiskt duscha och åka iväg till stan/a6 eftersom jag inte hittade allt till 4årsdagen när jag var iväg med Mc.. Efter det så kommer förmodligen tim typ.. Han kommer två vid stationen :)
Måste även hinna planera upp 4årsdagen och läsa lite engelska idag.. men det tror jag att jag hinner :)


En bild från..förra året tror jag? SYND att jag ser så jävla miffo ut för Tim är verkligen awesomeguy_89 här

Ett långt inlägg förklarar hela dagen!

åååh UNDERBAR DAG!!!


Berättade ju om hur god mat jag hade lagat, det blev verkligen SVINGOTT ;D Yummie! Anyway..

Dagen började med att jag vaknade 4.40 av mammas klocka, somnade om, vaknade, pissade, somnade om och blev väckt av pappa vid 08.00..

Skulle gå upp 7.30 men pappa hade ställt klockan helt fel.. hursomhelst så åkte vi iväg kanske 8.45 och egentligen skulle vi åkt typ 08.15...
Men ja.. vi åkte.. jag försökte somna flera gånger och lyckades typ tre gånger på vägen ner till KNA (karlskrona) och varenda gång väckte Klas mig.. HAHA! dummis ;(



Jag, pappa, klas, meg och ebba åkte med så hela familjen förrutom mamma hängde med för att hämta upp hasse..
Vid typ 11 kom vi fram där hasse bor och sen tog det typ 2,5 timmar tillbaks också, jag sov och tittade på The Office påvägen hem.. Soft.. Vid halv två var vi i jönköping.



(I karlskrona.. ;D)




Sååå.. När vi kom till Jönköping igen så skulle jag till Ryhov och ta blodprov innan vi åkte hem.. Runt halv 3 var det klart och vi var hemma typ 14.40 kanske..Blodprovet gick förresten SVINBRA! dom stack i armen för att jag behöver fler prover än waranet denna gången (ska ha till undersökning den 2e) och tanten behövde bara sticka mig en gång! NICE ! :D
Men sen efteråt gjorde det sjukt ont :S har aldrig haft ont av blodprov innan men nu var det svinont när jag använde den där "senan" i armvecket.. anyway skitsamma.. vi kom hem och snackade av oss lite med varandra, sen kom mamma hem och vi spelade Alfapet

Jag vann. ;D HA!

Efter en lång speltur alfapet så skulle jag, klas och hasse börja laga maten.. Jag gjorde typ allt ;) NEEJDÅ .. jag gjorde allt förrutom steka köttet (bacon och kyckling).. Men jag var nöjd ändå. det var kul och maten blev verkligen lyckad. Fan vad gott!


Runt halv 8 åt vi.. Men jag glömde skriva när jag hade dukat.. Så.. vi åt.. och det var svingott, alla var nöjda glada och mätta!
Efter middagen så skulle vi spela Gin Rummy och det var precis vad vi gjorde.. sen satte jag mig vid tvn och tittade på CSI.. glömde helt enkelt bort att skriva här.. MEN det var inte så konstigt för efter middagen så satte sig min bror, klas, sig vid min dator medans vi andra spelade rummy..och det var ett bra tag. sen satt han kvar så det var inte så wierd att jag inte satte mig här ;D

Nu är det ColdCase och bara jag & pappa är uppe ;D Skriver kanske imon .. alltså om 5 min haha!

Flygande Jakob

Sorries.. har inte uppdaterat på hela dagen. kom hem typ 15 från Karlskrona + ryhov (blodprov)  sen spelade vi alfapet och lagade mat ända fram tills nu.. Tjugo över sju så är maten klar.. är stolt över middagen, blev flygande jakob idag.. och det SER iallafall svingott ut än så länge, hoppas det smakar så bra också!

Tänker uppdatera sen men nu ska jag duka klart

Räkna röda bilar

Antingen sitter jag nu i bilen och sover, eller så sitter jag och räknar röda bilar...För att undvika min engelska. Sämst.
Förmodligen så sover jag.. hehe.. vid typ 10.30 kommer vi vara i Karlskrona tror jag.. kör bara tidsinställda nu fram tills vi kommer hem hit igen, eller om jag hinner skriva när vi hämtar upp hasse men det är extremt tveksamt..

tar iallafall med mig kameran och engelskaboken och mobilen.. soft. Hoppas verkligen att jag sover i bilen. Och hoppas jag hann tjingpaxa framsätet (klas ska också med ner och hämta hasse)

Godmorgon..?

alltså. seriöst. HAHA Jag är såååååååå trött. Inte nog med att jag skulle faktiskt upp tidigt idag och gick och la mig sent igår. Nej. För vid 4.40 så piper det sönder som ett jävla brandalarm här ... LÄNGE också.

Tror "mammas alarm" (vilken insane väckningssignal alltså.. skär sööööönder i öronen och hjärnan.. man blir galen...) var ställd på 4.30 men det var inte förrens 4.40.. TIO jävla minuter och mamma vaknar inte? Samma med pappa. Han bara sov.. Men JAG vaknade....... så gick in och väckte mamma, hon blev rädd stackarn.. ;(






Nu äre coldcase igen ;D

Puuh! Ska upp snart hahahah! fan xD  men jag SKA med pappa imon ;D nu vet jag iaf att jag är säker på att jag ska åka med och hämta hasse i karlskrona..

LÄNKAD AV FALSKANNING! Awesome ;D!

Skickade in ett tips till falsksanning och dom tog med det så jag fick en söt liten länk haha! det är ju lite ironiskt att jag inte ens läser BB's blogg men ändå tipsade om den..



Igår när jag var med MC så berättade hon att blondinbella hade "pratat ut" lite om att hon gjorde slut med Nils o.s.v. Eftersom jag inte såg det på falsksanning (blogg som jag ändå läser) så tänkte jag "men hallå? folk kommer vara intresserade, jag vill skicka in det" och så gjorde jag det, och det kom med ;D
sökte helt enkelt upp inlägget från blondinbella och skickade in till FS.. nice!

För er som inte vet vad Falsksanning/FS är så är det precis som en skvallertidning, fast en blogg.. en av de största i sverige..HÄHÄ. det är btw nice, slipper man köpa tidningar som säger "Hej jag är en skvallerfitta och jag läser skvaller", istället kan man bara gå in på bloggar nu för tiden..

Hur ska jag göra?

Imon kommer Hasse hit.. pappa ska hämta honom så vi åker från karlskrona vid 10.00 typ..
Måste alltså upp 7.30 om jag ska hänga med.. orkar jag det? ..hmm.. ska iallafall försöka orka det ;D
Efter att vi kommer hem från hasse så ska jag åka och ta blodprov också.. så det blir väl egentligen ganska bra om jag hänger med..



Missade en kommentar..

Elena om L4D2 tagga!:
Hahah aww vilken söt bild på Nellä :) Inte hunnit läsa någon blogg men kollade igenom din idag och såg alla nya intressanta inlägg. Haha försöker få inspiration av det du skriver:D

Svar: JAA!!! HAHAHA omg hur kan man INTE få en söt bild på henne ;D
awww <3 vad gulligt! Nu blev jag glad!

Kommentarer :)

gabriella om Räkmackor!!:
fin blogg!
allt bra med dig? :D

Svar: TACK! :D Japp japp! toppen faktiskt hihi!


lucke om Räkmackor!!:
Tjenare, några planer för kvällen? :P

Svar: haha jo faktiskt! Spela spel med mina bröder och min pojkvän..


luffi om Räkmackor!!:
Hejsan!
Kikar förbi och tänkte bara se om du vill vara med i dagens blogg!? kram luffi

Svar: tackar! gärna!

L4D2 tagga!

Ska spela Left For Dead 2 nu med hasse klas och tim.. men tims mic verkar bli helt fucked i spelet.. så anyway måste gå men skriver sen igen ;D








Hjälpa mami!

Ska straaax strax hoppa iväg och hjälpa mamma i tvättstugan.. tänkte bara säga att räkmackorna blev så DJÄVULSKT GODA!!!
Jag har inte läst någon engelska eller plockat upp i mitt rum.. vid typ 13 så gick jag och klas till affären.. vid två typ var vi hemma och sen kokade jag korv.. sen skulle vi ju ätit korv men då ringde pappa precis och sa "DET BLIR RÄKMACKOR IDAG!!!!":D:D:D så det var ju awesome!!
Så då väntade vi i typ 7 minuter sen var han hemma, då hjälpte jag han med mackorna och nu så käkade vi dom..

Ska ner till tvättstugan nu precis efter maten och sen blir det att spela med mina två bröder och min pojkvän.. Left for dead 2 blir det idag ;D NIce!

Muuuuuuuumsigt!











Räkmackor!!

jag och pappa sstår just nu och fixar räkmackor till familjen!! FYFAN vad gott men brb skriver strax igen :D

Förkortningar

Tänkte köra lite förkortningar som jag eventuellt skriver här utan att tänka på det..
atm = at the moment.. just nu
imo = in my opinion.. jag tycker så..
wtf  = what the fuck/fudge .. vadfan?

Sen kommer jag inte på saker som jag skriver ganska ofta.. så det är dem tre iallafall..

Hoppe-ti-hopp!

Heh! Den söta "hoppetihopp" meningen som trollkarlen i Svärdet i stenen säger har fastnat i mitt huvud hahah!

Jag hängde med klas till affären och det var faktiskt trevligt. Sa till honom att jag blev arg och ledsen och han lyssnade faktiskt.. kändes skönt :) Köpte korvbröd, korv och mjölk ...
håller just nu på

ALLTSÅ DUDE?! det här hade sparats som utkast.... vet inte vad jag höll på med just då.. men ni får nöja er.. haha! blev iaf sams med min bror




Middagstime

Antar att vi sitter och käkar kokt korv nu här hemma (tidsinställt alltså..) och att jag& mamma har börjat med tvätten..




Vilket betyder att planerna än så länge går ganska bra :)
Öppnade aldrig min vanilla coke.. vill fan spara hahaha den är så goooooooooooood så tar gärna inte den "i onödan" ... Menar.. Åka till City gross är inte lätt utan bil.. och jag har inte körkort!

Jag gillar't!

När jag får kommentarer så blir jag genuint glad! Det känns som folk verkligen orkar skriva, orkar läsa och orkar prata om det jag skriver om typ..
Fast jag själv kommenterar nästan aldrig någon annans blogg.. Det är för det är en sån komplicerad process, man byter sida, skriver i massa grejer och SEN skriver man sin kommentar och skickar.. OFTAST så kommer det då upp en kod som man ska slå in, för att visa att man "är människa" och inte virus/Spam osv ..

Men.. ja.. borde kanske göra sånt mer, om man har något att fråga eller svara på eller kanske bara säga "fan vad bra" haha men ja.. det är en jobbig process så förstår ju verkligen att folk typ Kissie eller Kenza, dom som har 100 000 läsare per dag.. Att dom bara får 200 kommentarer är INTE ALLS konstigt haha


Ta körkort

Huhu! Tänkte ta körkort när jag var 18 år.. nu är jag 19 år.. nu kommer jag inte ta körkort.. ska väl börja läsa det på våren men sen kostar det ju en hel del pengar men jag tänker iallafall ta körtkort asap så att säga..

Jag kommer verkligen älska att köra bil tror jag! Men är livrädd att jag kommer faila på teorin eller uppkörningen.. hah... tänk att åka runt själv i en egen bil liksom..egen musik.. NICE ! ;D

(asap = as soon as possible för er som inte förstod)


Att vara för kort för att hänga upp tvätt i tvättstugan

.. haha.. det är fan inte lätt.. jag ska ju hjälpa mamma med tvätten vid typ tre.. En gång tog jag tvätten helt själv (inget att skryta om.. en gång..fan haha!) men JA, det gjorde jag iallafall .. Det tog så jäääävla mycket energi från mig.

Jag gillade det lite.. det var liksom kul, nytt och lärorikt.. men när jag skulle hänga upp alla tvättade kläder i källaren på sånna jävla ståltrådar som hänger i taket. Jag fick DAAAMP !!! Vissa trådar hade ju "slappat till sig" så dom hängde lite längre ner.. Där började jag.. Sen när det blev fullt så fick jag ta feta jävla klackskor och stå där och hänga upp tvätten med.. INTE ENS DET hjälpte.. fick sträcka på mig, hoppa o.s.v osv tills jag flippade ut och hämtade Tim som hjälp hahaha..
Han är ju typ 40cm längre än mig.. lite enklare då kanske..



Det är inte lätt att vara liten!

GUD jag vill FLYTTA!!!

HERREGUDIUWEFHeiuye378y! jag älskar mina föräldrar över det mesta andra här i universum. Det är inte för dom som jag vill flytta. men KLAS?! IDIOTJÄVEL rent ut sagt fan vad jag blir lack på honom nu för tiden.
Han är ALDRIG trevlig längre. Jävla störande. Har aldrig gjort den jävla människan ett jävla piss.

UUUUUUUUUURGH!!! Nu tänker jag bara "tänk på vad du skriver, detta kommer aldrig försvinna, så oavsett hur arg du är så ska du inte skriva precis vad du vill" FÖR DET ÄR SÅ. Allting jag skriver kommer vara KVAR. vara en del av mig. Så tänker inte skriva mer rövigt om min bror men FAN Alltså vad irriterad jag är .

har verkligen inte gjort ett piss så är han otrevlig. ALLTID . Sviniga unge!!!!! Tycker inte det är rättvist och jag tycker inte jag förtjänar det. FAN ska han vara taskig och tjurig för?!?!?!?! STÖRANDE. Jag är ALDRIG sån mot honom..

Önskar egentligen att han flyttade nu när jag tänker efter.. Inte jag. För han skulle nog må bättre av det än vad jag hade..

Where's my focus?

Seriöst. Jag sitter här. Halvsover. Borde göra en jävla massa annat...
Tror jag ska ta en cocacola vanilj och sen bara GÖRA det. För så lätt är det faktikst. JUST DO IT!!!!



Så mycket att göra . .

puhh har en hel del att göra idag.. ska ta disken först av allt .. men sen en del viktiga småsaker och också läsa engelska bok en jävla massa ..

För några dagar sen när vi tittade på en lägenhet så saknade jag sönder Minou.. De som bodde i lägenheten hade två katter, en super söt och gosig precis som minou fast lite fluffigare päls som hennes mamma typ.. ;(










AAAAAAHh knäpp jag blir! Hon var så söt och mysig!

Otrogen websida haha!

En websida för de som VILL Vara otrogna hahaha herregud...Aaaaldrig vafan. vilken störd idé ..
Aftonbladet i ett nötskal antar jag


Hongkong viruset

BAaah försökt ringa nu ett tag, de är alltid upptagna.. Ska ju prata med de om min medicin som gör mig svimfärdig och om hongkong viruset, ifall jag kan få vaccin..

Ska även skicka in ett brev till CSN nu med ändring om studier men det är så ONÖDIGT att dom skickade ut 5 papper till mig om det, när snubben på CSN redan hade ändrat i min "poäng-grej" på datorn... suckk ;(




På tal om CSN & pengar.. har ju gjort en lite budget typ.. nice! Förresten här är alla mina tior innan jag växlade dem till USA XD





Vaken och entusiastisk

men svintrött ändå! Jag är entusiastisk över dagen.. Vad som hända skall...

och även väldigt mycket inför imorgon då Hasse kommer :D awesome hoppas jag!


Tyvärr så är inte vädret så fint här i huskvarna men man får hoppas på att något annat lyfter ens humör. Idag ska jag plugga, tvätta (hjälpa mamma) och bara fixelifixa typ..

Gick och la mig typ 3 igår..blöh .. haha inte så konstigt att jag faktiskt är trött men äsch! som sagt så gör jag annat idag än sitter här, men det blir massor av blogginlägg ändå! :D


(Skulle publicerats som första inlägget i morse.. blev något fel)


Honey honey!

ååååååååh jag kan typ inte vänta tills Tim kommer.. minns fan inte när jag såg han förra gången :S Iofs har jag ju skitkasst minne.. men jag saknar honom så mycket! ;(


kvälls piller . .


Som ni ser så är ett halvt piller vitt och ett halvt annat blått :) Tar 1,5 tabletter av den blåa och 0,5 tabletter av den vita
Det blåa pillret är Waranet och det vita är AMIAS som gör mig svimfärdig


Vanligtvis blir bara pillerna min kvällsmat.. brukar bara vara hungrig hela tiden på dagen fram till typ 12 på natten .. men idag kombinerade jag pillerna med muffinsen och téet ;D


Nöjd med mitt chili-te

Daaamn! Jag köpte ju som sagt te idag.. smakar svingoooott från början men grejen är såhär...nu svider det på tungan i efterhand hahah! inte sådär chilismak äckligt utan bara sticker lite i tungan hahaha!

visste inte att det var chili i förrens tjejen i kassan sa det :P HAHA svingott äre iaf.. sitter här nu med muffin och te som kvällsmat mohahah!



CSI & Coldcase

Hellu! Sitter just nu och väntar på att CSI ska börja igen .. det är reklam just nu.. hursomhelst så tänkte jag också se på Cold case sen vid 00.50 .. kommer ändå gå upp kl 10 hoppas jag.. blir galen annars.. fan haha!

Blir inte att läsa något ikväll för jag ser på tv istället..Imorgon när jag går upp så ska jag läsa en jävla massa engelska och sen så ska jag städa undan liiiite i rummet men framförallt hjälpa mamma med tvätten hade jag tänkt :) Blir väl trevligt hoppas jag!

Hade mina fina Hello Kitty örhängen idag förresten! :D Och nu när jag har tagit ur dem så gör det faktiskt inte ont ;D awesomecake!

Här får ni en random bild ur min dator


Kvällspromenad

Jag & pappa ska ut och gå med hundarna lite :) Kallt men nice ändå!

Uppdaterar sen, men bara någon gång mer idag... ska läsa och sen sova och upp kl 10 imorgon på morgonen igen :)

Kanske skriver några tidsinställda inlägg också ikväll/natt och imorgon ;D

Busschaffisen på linje 13

Fööörst och främst så LUKTADE HAN SÖNDER av alkohol!? Vafan!!!
Men det var inte det som var konstigt...

När vi var typ 3 stationer hemmifrån så hörde man bara KABAAAM!!!!!
Då hade en gubbe bellat omkull när bussen startade upp och körde igen efter att den stannat på en station..

Tänkte först "men vadfan?!"
Sen när jag förstod att gubben som trillade skulle gå av på stationen men inte hann av för chaffisen inte kollade om alla hade gått av, då blev jag pissed.

Sa till MC att "kom vi går och hjälper honom" och det gjorde vi.. Men först ville inte gubben ha hjälp (typiskt gubbar) och sen så försökte han ta sig upp med sin armkraft, genom att trycka sig upp när han höll i två sittplatser.. Han kom typ till hukandes position, sen bara skakade hans ben och det knakade sönder i honom så jag bara tänkte "fan vad gör vi?!"

Alla tittade såklart på oss... men sen så sa jag "nu lyfter vi" och så drog jag och MC tag i honom, hon framifrån och jag typ puttade på på rumpan hahha!
Han kom tillslut upp och då sa han tack, kan jag få min keps och ryggsäck.. det fick han.. DIrekt började chaffisen klaga och skrika på gubben.. WTF?! Han kan väl inte hjälpa det..

Chaffisen och gubben började tjata och bråka och sen gick gubben av och chaffisen åkte iväg.. herregud.............!!!

House

Ser på house nu.. skriver senare ;D har en rolig sak att berätta, som iofs är lite hemsk också men nästan som en serie-grej typ.. tecknat, ironiskt och sånt som inte händer

Shoppingrunda på stan med MC!




Som jag sa så skulle vi ju till pappas jobb.. denna bilden tog jag där ;D heH!! och efter det tänkte vi åka till Farmor lite fort och hämta en handsfree men det hann vi aldrig så pappa släppte av mig i stan där jag mötte MC


Vi gick in i typ 100 butiker.. herreguuud vad MC var bestämd.. haha hon skulle in överallt (vilket jag iofs gillar haha skit kul att gå i affärer såklart) och hon handlade i typ alla kändes det som, men nu överdriver jag ju.. hon kanske handlade i 6 butiker av typ 26...
Anyway!! vi gick till panduro och skulle köpa lite grejer till min och tims 4årsdag men jag kunde inte bestämma mig.. Mc hittade dock grejer där :D Sen blev det käk på mcdonalds.. YUMMIE SOM FAN :D

Butikerna jag handlade i var Kahls, Akademibokhandeln och Din sko ;D

Sista butiken vi var i (har jag för mig) var Kalles Rum! Det är en nyöppnad butik på Kanalgatan 7, lite utanför "centrum-centrum" men ändå! och den var SUPERMYSIG! Tims mamma hade älskat den hahahaha omg.. allting var sånt Annika gillade.. hursomhelst...

Efter att vi vandrat runt i stan så gick vi och fikade på bageriet.. När vi var på Kalles Rum så sa MC
"vi går och fikar sen"
aa okej, vart?
"Bageriet"
MEN ÅÅH no shit, vilket jävla bageri?? HAHAHA men tydligen så hette bageriet just Bageriet haha!





MC & jag hittade stearin som liknade en snopp ;( HAHAH men det var roligt!



Snygging!



Bageriet!



Kalles Rum :D


Det jag handlade idag:



Impregneringsspray! :D Till mina EMU UGGS



En blyertspenna med fyra olika färger.



En te-sil till rött, puffigt (jätte fint damm-aktigt) te..



& 1 hg rött te :)

Hemma från stan!

Heehuu! Kom hem för typ 15 minuter sen från stan.. har haft en aasmysig dag med MC och tränat sönder egentligen haha! vi har gått typ hela dagen.. Från klockan 3 till 6 gick vi ungefär..


anyway ska visa lite grejer jag handlade men innan det så ska jag bara ladda över bilderna till kameran osv ;D återkommer!

Iväg med pappa

Tjoho det här inlägget är tidsinställt. Pappa var vänlig nog att skjutsa mig till stan, fast då var jag såklart tvungen att hänga med till hans jobb lite fort först ;) hehe.. så det var det jag gjorde.. sitter förmodligen just nu bara på en stol och fantiserar mig bort hahaha!

Eftersom pappa inte kommer sitta där länge så tror jag också vi åker förbi något annat påvägen in till stan.. kort stopp någonstans förmodligen..



Bild från 05..



88an <3

Ringde precis MC. Det blev stan som vi ska träffas på.. vid tre..nice!

Jag precis nyss, 88an glassen är yummie!!!






btw.. jag känner ingen i min ålder som gillar polotröjor, förrutom jag.. ;( jag gillar det verkligen skitmycket också.. fast SÅKLART finns det fula polotröjor också, precis som allt annat..

Hur glömsk får man vara?

Skrev alldeles nyss att jag skulle ringa till läkaren.. jag glömde!!! :S vafan!
Sitter och chillar just nu istället men kommer dra alldeles strax och plugga engelskan.. såååå byyye för ett tag ;D

BRRRR!! hatar att duscha

Fan.. vanligtvis så fungerar det där tricket som Jenny sa "stå jäääättelänge så du blir verkligen kokhet och sen blir du inte kall när du går ut ur duschen!"
För då är det bara torka sig fort och sen hoppa i kläder och värma upp dem. . men nu när jag skulle plåstra mitt eget ärr så tog det tid.. Damn. PLUS att det blev snett och överlappat ibland.. haha fan vad kasst! mamma har iallafall en dold talang för att plåstra om ärr ;)

ne fy! dumma kyla ;( Men så tittar man ut så är himmlen klarblå, inget moln på himmlen och halvgröna löv utanför... attans .. ;(




Kollade iaf om vi hade lactras & doftljus..medicinen hade vi men inte doftljusen..
Ska ringa läkaren och MC nu.. vene om läkaren har öppet .. minns inte vilken tid dom sa igår.. crap

Plåstra om ärret

Som tur var så gick det ganska bra att plåstra om ärret själv.. Mamma brukar ju hjälpa mig.. Har iofs inga bilder på det, men det ser inte alls äckligt ut längre.. Eller beror ju på hur känslig man är såklart... jag är iaf grymt nöjd! :D

Det bästa med att duscha (finns inte så mycket bra....) är fan inte att man blir ren, det är att man KÄNNER sig ren.. Alltså kan typ inte sluta klappa mig själv på huvudet när jag har nyduschat hår.. hahaha! Balsamet gör allt så mjuuukt och fint!! :D


Mitt hår för ett år sen <3 MC DU GÖR DET SÅ JÄVLA SNYGGT, credzzzz! (btw. där är håret såklart fixat hahaha! lycklig vore väl den som hade sånna dolly lockar utan att behöva fixa håret ;))

Längtar . . .

På torsdag kommer Hasse. AWESOME SOM FAN!
Och sen dagen efter kommer Tim.. !!! Hur bra är inte det?
Cant wait! Men OM Jag ska kunna njuta av deras sällskap FOR REAL så måste jag plugga sönder nu innan torsdag, för annars kommer jag bara ha "shit läxor" i mitt bakhuvud, gnagandes..



Hazle



Timmieh

Åh, underbara dag!

Denna tisdagen kommer bli en blandning av nöje och...tråkigheter.. vad är motsatsen till "nöjen"?.. "onöjen?" HAHA?
Måste fråga Ahlen om det.. han borde veta det.. det är ofta han påpekar saker som jag säger fel haha

Huuursomhelst!
Nu står jag förmodligen i duschen (alltså, tidsinställt inlägg igen) och efter duschen så ska jag borsta tänderna och fixa mitt ärr samt klä på mig o.s.v...

Efter det kommer lite mer "onöjen"... Ska läsa engelskabok och även städa, innan jag åker till A6/stan med MC ;D
Det är alltså dagens planer ;D

Ska också skriva upp en inköpslista på mobilen.. jag har verkligen svinkasst minne..
1. Laddningskort (pengar) till mobilen
2. Lactrase (tabletter för laktosintoleranta) om jag inte redan har det hemma..
3. Doftljus (vanilj) om jag inte redan har det hemma
4. Små fina papperslappar
5. Ett fint kort (ganska stort) + fin (helst gel) penna
6. Kortdekorationer typ rosetter, hjärtan osv.. helt enkelt pysselsaker!

Kommer btw ta med kameran till A6/stan så det blir lite mer bilder från nuet än förr xD

Bring it all back

Var precis ute med hundarna.. MYSIGT!! halva parken var i skuggan och halva i solen typ.. Frost på ena sidan och grönt på andra.. haha! OOH just det ! När jag gick där ute i mjölkafållan så startade S Club 7's låt "Bring it all back" HAHA OMG Vad längesen, svinbra <3

Anyway tänkte visa er en sak med bilderna.. Man kan ju välja storlek på dom, och nu när jag har samma färg på "rutan" som "bakgrunden" så gör det inget om bilderna går utanför.. Brukade vanligtvis använda 500 (snäppet över "standard") men här får ni lite andra exempel (också bra för mig att veta hur stort jag kan göra utan att det går in i t.ex. arkvi-menyn till höger på bloggen osv..


bredd: 400



Bredd: 500



Bredd: 600 (ebba har käkat mitt läppstift på bilden.....)



Bredd: 700




Bredd: 800



Bredd: 900




Bredd 1000


Som jag ser nu när jag förhandsgranskar så verkar det inte bli större än 600.. Så då får jag helt enkelt köra på 600 ;) heh..



Ut på promenad med mina fina hundar!

Just nu är vädret så jävla nice så när pappa bad mig om att ta hundarna på morgonen, då var det inga problem!
Kommer väl om tio, femton minuter igen. Tänkte bara svara på en MC kommentar

mc
om Kommentarer från MC ;D: Sååå jag pratade med Walter, de har inte skrivit på kontraktet än, så det var inget jag hade missat. c:

Och insomniia är när man inte kan somna (vilket är lite ironiskt, eftersom det låter som tvärtom). Men man tror att man sover bra. Jag har det och var som värst när jag startade min blogg (för två år sen). (:

Svar: Nu fungerar det att kopiera utan en box igen.. :o vafan!!!
Men aa vet, det var i typ januari eller något..

HAHA VA?! ofta..men okej ;D I getit




HAH! JAG ÄR UPPE :D

Tänka sig!!! Pappa väckte mig :D  sitter just nu i nattlinne och mjukisbyxor, med en tekopp i handen och tittar på det fina fina fina vädret!!! Hoppas det blir varmt idag :D

Skriver snart igen, ska bara käka lite piller, hämta en tjocktröja och dricka mitt te ;D



ColdCase

Om tio minuter äre coldcase. NICE SOM FAN ;D Och så ska jag försöka gå upp 10.30 imorgon också.. Sen vid två eller tre typ så ska jag möta upp MC på stan eller A6..

Sitter förresten och käkar piller nu.. har äntligen fått mitt "schema" från Waran-centralen.. Tog ju blodprov i torsdags men fick svaret nu.. så jag har bara chansat på mängden medicin i fredags, lördags och söndags... tog 1 varje dag men skulle tagit 1, 1.5 och 1.5.... ;/ Så nu stod det "Måndag 1" då tog jag ist 1.5.. hoppas dom inte blir arga.. ska ringa dom imon.. MÅSTE verkligen upp 10.30 pga det.. Hjärtvårdsavdelningen stänger telefonen vid typ halv 12...



Till helgen

Alla vet väl att det är halloween i helgen.. Funderar på att ta med mamma till morfars grav.. men kommer väl glömma det som varenda jävla år och istället fokusera på min årsdag med tim, eller halloweenfesterna som kommer.. äsch vad dåligt!

Men ja.. På torsdag kommer hasse.. AWESOME! Då blir det flygande Jakob till middag :D eller på fredag kanske.. för då kommer tim också..men det är så mycket grädde i det så blir väl på torsdag heh!

OCH inte nog med att det är halloween helg, det är ju höstlov för många också.. Och årsdag för mig och tim.. Tim kommer vara här i en vecka. NICE!!!


Halloween 07. Nallo, MC & Jag


Halloween 08. Jag & Elena


Halloween 09. Jag

Kommentarer från MC ;D

mc om Failmorgon:
haha, vad fan! jag har träffat honom svinofta de senaste två veckorna (när vi renoverat hos susanne) o jag visste inte det! men kuuuul!

Svar: OFTA?! haha trodde du var den enda som visste typ.. haha när jag skrev det så tänkte jag "surt för MC att läsa något som hon redan vet, men men" haha! Veeerkligen kul!
EN SAK btw!!! Imorgon måste jag handla sån där skokräm till EMU uggs.. Need help ;D



mc om Ärlighet..:
Jag tycker att det är asbra att du är ärlig, all times. Men om det är nåt jag vet att du inte kommer gilla o tror att jag kommer bli sårad av svaret så skiter jag i att fråga.. :p haha..
men jag tror, eller vet, att det finns de som tror att du inte är ärlig, bara elak. Men samtidigt kanske man inte alltid måste yttra sig om allt man tycker. Jag låter bli oftare än de flesta tror jag eftersom jag har ganska mycket åsikter, kanske främst om hur folk ser ut, beter sig.

Svar: Oh, gött! Men det kan jag förstå haha jag hade nog vart likadan på den punkten ;)
Det är lite synd att folk tror så.. tyvärr.. fan..
Och också sant, man måste inte alltid yttra sig om allt man tycker.. jag har slutat lite med det haha! Det är faktiskt en ganska onödig sak så jag låter också oftare bli nuförtiden ;D




mc om Käk, plugg och TV:
åååh, våran lägenhet på österängen! <3

Svar: Indeeed!!!! jag älskade det stället haha


En sak.. Här har ni MC's blogg ;D Ironiskt att du heter insomnia, är inte det typ narkolepsi sjukdom som tim har? HAHA! kom på det nu.. men kan har fel iofs.. anyway nice!
Förrut kunde jag kopiera kommentarerna direkt ur "arkivet" utan att få massa rutor med, men det går inte nu längre.. Så även om man har skrivit in sin blogg som länk i namnet så fungerar inte det eftersom jag tar alla kommentarer, kopierar dom i ett .txt format och sen bara klistrar in dom här igen..

Cocacola vanilla







FINNS DET NÅGOT GODARE?! haha det var sååååå längesen !! Men hittade dom idag när jag och pappa var och storhandlade :D MUMS!! tittar just nu på good wife på kanal 4 men det är reklam ...fast skyndar mig så skriver bara här lite fort ;D Byyye for now!

Käk, plugg och TV

Resten av kvällen kommer bestå av precis det rubriken säger.. Jag kommer alltså inte sitta här mer..
Blir väl mitt godnattinlägg då ;) HAHA! alldeles redan.. men jaja! OM jag inte sätter mig här i någon reklam på typ good wife, lite sällskap, csi eller coldcase.. men inte säkert!

IMORGON är det ju House!! det höll jag på att glömma.. haha fan.. men bra! då vet jag det iallafall.. sen måste jag berätta om en sak när vi ändå pratar tv..

haha... Jag och en av mina bästa vänner satt i min säng i mitt förra rum..Min säng var precis jämte en vägg, så det fanns bara "en sida" att kliva i sängen så att säga..
Jag och Emma (vännen) har alltid så jävla roligt ihop och då satt vi i min säng och började som vanligt skratta åt något drygt som vi sa .. haha underbaaart!!!


Gammal bild på mig och emma <3

Hursomhelst.. Medans vi skrattade så oerhört mycket så hade vi ingen kontroll på våra kroppar, vi slog i huvudet i väggen bredvid sängen så jävla många gånger.. Tillslut lät det KABOOOOOOM!!!!!!!!!  och vi blev alldeles knäpptysta... vad i helvete tänkte jag? Men samtidigt såg man fnittret i både mina och emmas ögon.. haha!
Men vi gick upp från sängen, ut från rummet ....

På andra sidan väggen, där sängen var, så stod en sak som jag precis hade fått från mamma och pappa..

En 42" (tums) plasmatv.. Den stod där för att väntas på att hängas upp..
Men den stod inte längre. Den låg ner, helt krashad.. HAHA!!

Herregud HUR I HELVETE skrattar man ner en tv som står bra lutad mot väggen? suck!
Jag blev egentligen pissigt rädd för mammas och pappas reaktion.. men tyvärr så var hela jävla situationen så jäkla ironisk så jag kunde inte sluta skratta.. tillochmed när jag gick upp, bara några sekunder efter, och skulle berätta för mamma och pappa så kunde jag inte heller sluta fnittra...

Hela historien slutade ändå gott, vi fick ut en ny på försäkringen .. men den nya var INTE ny kan jag säga.. den hade massor med fel tyvärr.. men det var ändå en sak att ha med i livets bagage :)

Innohep-sprutor

Har ju faktiskt glömt att visa en sak angående operationen och allting omrking...
Jag fick ju sprutor som skulle göra blodet tunnare och visade ju alla blåmärken...



Upptäckte en sak.. hade bara EN leverfläck på varje ben egentligen.. snacka om att det såg helt infected ut..

Hursomhelst så visade jag inte sprutorna, och inte heller den coola hinken där man ska förvara sprutorna..


JAG VARNAR ELENA För bilderna.. det är sprutor på bilderna nedan så om du svimmar av att bara se sprutor så ska du nog inte titta ;) hahaha puss på dig!


















Att storhandla mat <3

Antar att pappa precis kommit upp från sitt arbetsrum (tidsinställt inlägg med andra ord...) och vi börjar göra oss klara för att åka till farmor och sen åka och storhandla..

haha jag ÄLSKAR att åka och storhandla på mataffärer.. Vet ingen annan som gillar det så mycket som jag.. KAN Vara så att jag aldrig har handlat annat än mat, för jag aldrig haft råd, så när jag väl får handla över huvud taget så blir jag glad och euforisk.. Men kan också bara vara så att jag trivs så himmla bra med att gå runt med min familj och storhandla..



min familj är awesome. Men såklart så storhandlar ju inte hela familjen fortfarande hahah! Hasse har ju flyttat, klas är lat och mamma har jobbat hela dagen.. så det blir jag och pappa mest nu för tiden.. men jag älskar det ändå! vi är så fjantiga ibland men ibland bara går vi och pratar..
Ibland så går det fort att storhandla (en av pappas bästa egenskaper typ.. haha.. ibland kan det verkligen SUGA RÖV att shoppa länge...) och ibland så tar det tid.. beror på hur man känner sig..

Man hittar alltid goda saker som man köper osv.. det är bara awesome timespending med familjen tycker jag.. haha!


En sak som KAN göra att jag gillar det lite mer än andra är kanske för att jag åkte i de där vagnarna tills jag var typ 11 år. eller kanske 12?.. jag skojar inte.. Jag ORKADE inte gå (astma + hjärtfel var värre då) och då blev hasse & klas avundsjuka.. Kanske det jag gillade? HAH fan vad evil jag var som barn isåfall...

Men jag fick aldrig köra vagnen som dom fick.. Tog mig typ..14 kanske jag var när jag klarade av att köra en fullpackad vagn utan stora problem.. haha ! VAD MYCKET det finns att prata om när det gäller en sån liten sak..

åh... <3 La familia I tell you!



Överst: Klas, Hans, Mamma, Farfar & Farbror
Underst: Lina, Elin, Jag, Pappa & Farmor
<3! Haha älskar den här bilden.. tyvärr blev hasse inte så snygg som han verkligen är.. men jaja!

Min statestik igår, besöksrekord

Tänkte bara först ta upp slutresultat av statestiken igår lite fort..
Totalt så blev det 83 unika träffar igår :) NICE!
Tack och välkommna allihopa..

Ung företagsamhet hemsida

Tjuhu! Tänkte göra lite gymnaisereklam heh.

En kurs jag läste på gymnasiet var UF, ung företagsamhet.. Det var nog en av de roligaste kurserna jag någongsin läst. MEN OCKSÅ den fett jobbigaste och uschigaste.. Det var så svårt att göra EN HEL KURS i grupp!!!!
Men det gick, vi fick MVG på båda kurserna (den bestod av 150poäng..)

Men anyway.. tänkte visa vårt företags hemsida.. heh awesome!  http://www.wall-a.se/
Man kan klicka på fotona och alla små gula lappar



Bilden är snodd från Elena, denna togs på en av våra lektioner.. vi var fem stycken i gruppen.

Ärlighet..



Förresten... tänkte ta ett disskusionsinlägg här..
Jag ljuger i princip aldrig. Drar aldrig några vita lögner. OM det inte är så att någon annan ber mig att göra det, för att rädda den andre människan..

Och jag avslöjar aldrig något som jag har lovat att inte säga...OM det inte är så att människa A säger : Lova att berätta vad människa B säger. Men då skulle jag sagt till människa B att jag inte KAN lova.. för jag har lovat någon annan, något annat...

Det är många som tycker jag är överdriven när det kommer till att vara ärlig.
Men också väldigt många som verkligen uppskattar det.. Som vet att om man kommer till mig så är det inget som sprids, om man vill ha ett ärligt svar på någon åsikt så vet man att det är mig man frågar o.s.v... Inget rövslickeri osv..
ÄNDÅ tycker jag att det värsta som finns är att SÅRA någon. Vara DUM. det är så onödigt. Människor ska vara snälla. Jag önskar verkligen det. Tänker väl lite som en hindu där.. man ska vara snäll. Karma, saker kommer tillbaks osv..

men ja.. Om jag hatar att såra folk men ändå är så oerhört ärlig så det KAN såra folk ibland? Hur går det för sig då..
Ibland går det inte för sig.. Men en sak jag måste tillägga är att jag är INTE BRUTALT ärlig. Om en vän frågar mig hur hennes nya glasögon passar på henne. .Då säger jag itne "DEt var det värsta jag sett omg omgomg" För det är SÄLLAN som jag tycker sånna brutala saker på riktigt.
Jag TÄNKER helt enkelt oftast snällt. Men även om glasögonen inte är fina så säger jag väl "ne men..du passar bättre utan dom men det var ju ingen katastrof som det kan bli på vissa"
För så tänker jag oftast.

Jag har alltid velat att alla ska vara lika ärliga som mig. Men när jag tänker efter nu. Då vill jag inte det. För jag tror folk tänker mycket mer hemska och elaka saker än vad jag gör.. Oftast (om jag inte är fly förbannad, vilket jag SÅKLART kan bli) så tänker jag inte så hemska tankar om folk..

Är det någon som följer med på vad jag menar?? o.0

Hursomhelst, mina VÄNNER som läser här, kan ni svara mig:
Är det JOBBIGT att jag är så jävla ärlig? Är det störande? Är det sårande?


För OM det är så, då vill jag nog faktiskt inte vara så ärlig mer..
Innan var min teori "man sårar folk om man ljuger och ljuget kommer alltid till ytan någon gång, då blir personen ännu mer arg" Och jag HÅLLER fortf. på den teorin.. men sen kan man ju också göra det lite mer vetenskapligt alltihopa och faktiskt göra en undersökning, HUR TYCKER mina vänner egentligen...?

Sen också det där med vita lögner.. Där har jag en annan teori "men om det ändå inte är en big deal med vita lögner så är det ju inte heller en big deal att INTE ljuga om dom små onödiga sakerna".. men då säger bl.a. pappa "men det kan såra".. och det kan det ju såklart.. men jag vet inte..

Så.. jag vet inte vad det blev för disskusion.. men det blev känslor och tankar..
Hur tycker mina vänner egentligen..? Svara gärna =) No hard feelings, jag lovar.
Detta är väldigt intressant för mig.. för jag har uppfattat det som att folk gillar det, folk vet var dom har mig och folk går till mig när dom har problem just för dom vet att det stannar hos mig..
MEN vissa andra uppfattar det inte så.. vissa uppfattar det som om jag är elak.. det är inte liksom det jag vill..

Så.. Hur uppfattar ni mig är jag är så ärlig? Alla kan svara på den
Sen mina vänner.. Är det jobbigt, sårande och störande när jag är så ärlig eller är det bra?

Dagens tips. Coops grillade kyckling

heh.. Ni som bor i Jönköping har väl kanske testat den grillade kycklingen uppe på a6 coop?
Hoppas det. För den är verkligen perfekt kryddad och grillad och mumsig!!!! åh haha så jävla god är den!

Tillochmed bättre än chicki mama, och jag skojar inte. Iofs var chicki ma ma bättre för typ 5 år sen.. men dom har verkligen blivit kassa ;(

Om ni inte har testat det så tycker jag verkligen att ni ska det ;D .. MUMS! Men åk inte dit alldeles försent på kvällen för då kanske de är slut ;) heh



Anledningen till att jag valde detta som dagens tips är för att jag själv kom på att det är ju det vi ska käka idag till middag. YUMMIE IN MY TUMMIE!!!


Engelskan går förövrigt jättebra så det är nice :) HEJA MILLAN!

GÖTT!

Läste igenom lite av min uppsats och det låter faktikst bra! :D Nu ska jag fortsätta plugg alldeles strax men såklart har det blivit ändring i min planering.. heh. Om pappa eller mamma vill ha med mig på något så är jag alltid med (sålänge jag slipper gå långt för att vara med på saken) och pappa ville ha med mig till affären + farmor om två timmar så självklart är jag med :D

Nu blir det råplugg + borsta tänderna + äta en macka / skål med müsli i två timmar, men kör några tidsinställda inlägg under tiden ;)

MOhahahha. (: <3




Kommentar:

mc om Dagens tips:
vet du va jag vet? det där teet är fairtrademärkt, ASBRA! :D
Svar: Nemen! :O NAJS!! Ännu bättre då ju hihih!



Säckpipa?

Alltså....Det gick precis igång en säckpipa på tv.. Vissa gånger kan säckpipa vara så jävla ballt och FINT .. men när det bara är en igång (oftast) så låter det fan förjävligt.. haha låter som en katastrof.. kan inte ens jämföra det med något eftersom det inte finns något som låter så..
Kanske ett gammalt atarispel som hängt upp sig på samma tre toner typ? .. äääscch ! ingen aning.. men det låter inte bra iallafall..



FÖRRESTEN!! Har ni sett det fina, underbara vädret?! Här i Huskvarna är det verkligen skit fint väder så hoppas ni har det lika fint där ni bor :D

Cashflow!

Sitter och läser engelskan nu..alltså är detta tidsinställt.. anyway! IDag kommer ju csnpengar! Nice.. :) Ska slösa lite av dom på min och tims årsdag, men såklart inte allt hah!


Sen är det en sak.. tänkte berätta om mina planer för dagen..
MÅSTE verkligen ringa läkaren (ska jag väl göra typ nu..)
och läsa igenom min engelskauppsats, läsa engelska boken i 20 sidor och sen typ.. TV hela kvällen. Måndagskvällarna är bäst när det gäller tv ;D




Vet ni vad hongkongviruset är?..det är något nytt virus som kommer till sverige runt jul. Såklart dödligt som de flesta andra.. lite värre än vanliga "vintersjukan/vinterinfluensan", men inte så hemsk som svininfluensan. För..Honkong viruset drabbar inte unga människor, såsom svininfluensan gör. Men såklart drabbar det äldre och hjärtsjuka.. Så jag ska ringa min läkare för att be om sånt vaccin, plus vanligt vaccin.. och sen vill jag prata om min medicin med.. och waran-värdet.. äsch! Massa att göra..




Failmorgon

Seriöst..
Jag skulle gå upp 10.30..Jag gick upp 12.30. Fan!!! jag la tillochmed alarmet långt borta för att inte "få tag i det fort och stänga av det", men jag fick tag i det foooort och stängde av... fan

Vid 1 så ska jag börja läsa engelska.. så får skynda på här nu ;)
Sitter och äter muffinsarna som jag bakade igår..
AH!!! fick precis en awesome nyhet.. min gamla kompis walter ska få skivkontrakt med deras band. HUr jävla nice är inte det då?! :o blir helt.. wtfudge typ.. nice! Men måste faktikst dra mig.. kommer upp några tidsinställda sen





Nemen! hah

Ursula om Offended?:
Se där ja. Har själv en kartbok som hävdar att det inte alls heter Ryssland utan Sovjetunionen.
Inga konstigheter där inte. Sluta dumma dig din lilla lintott.


Svar: Men lilla vän.. HAHAHA! det är skillnad på historia och bakverk, så sluta dumma dig själv.. detta är ju bara pinsamt..
Vet du t.ex. att många saker har flera ord som säger samma sak?
Kan ju ta ett annat bakverk, FÖR ATT HÅLLA MIG TILL ÄMNET (tillskillnad från dig), Snoddas/kärleksmums/annas kokosrutor/kokosrutor/farmors kokosrutor. Så Jo. Om du väljer snoddas så kan jag välja kärleksmums.
Om du nu anser att negerboll är ett ord som är dumt, rasistiskt, fult och totalt onödigt att säga, DÅ får du uttrycka din åsikt om det. Men du kan inte säga "att det inte heter så"...suck..

Dessutom, varför bryr du dig ens? Tror du att du kommer förändra mig på något sätt och jag ska be om ursäkt och säga något "åh du har så rätt så rätt ursula".. Nej.
Du känner förmodligen inte ens mig kvinna. Om du gjorde det så kanske jag hade brytt mig en tiny bit, men då hade du också vetat att jag är väl mer antirasistisk än de flesta jag känner så då skulle du inte ens brytt dig utan förstått att jag kallar det så, för mig har det alltid hetat så och jag kommer inte ändra mig för någon på internet inte tycker samma sak.

SÅ, låt mig fråga, igen, vad var meningen med att säga "det korrekta ordet är inte nboll utan chokladboll"
För mig är det korrekta ordet inte nboll, utan negerboll.. Nej HAHA förlåt. Nu var jag väl onödigt dryg i huvudet. Men seriöst.. vad var meningen att skriva en kommentar om helt..onödig sak?
jag säger negerboll, big deal. Du ljuger säkerligen 100% mer än vad jag gör. TYDLIGEN så har människor olika "brister"... om du nu anser att jag säger negerboll är en brist haha..






Testar..

(om jag ställt in tiden rätt nu så ska det bara ha gått två minuter på den här dagen)
Nyss började filmen, slår vad om att den kommer vara precis lika bra som dom andra delarna av "serien"
Det här inlägget är till för att se om jag ställde in klockan rätt.. Dom borde väl tänka som jag .. tror jag .. heh..

SOV GOTT Allihopa!

Fuckat igen.

SÅKLART har något fuckat igen.. vafan?
Jag skulle gå från datorn och precis då märkte jag att något var fel.. Den uppdaterade inte igen.. satan. Kanske för jag har skrivit så många (29 sofar) inlägg idag?

Skitsamma.. Detta är iaf tidsinställt. Om typ 30 minuter börjar filmen, slutar 1.40 och då ska jag sova.. men imorgon börjar min planering! :| inte taggad haha.. men jag har planerat in BÅDE nöje och jobbigheter, som man ska! Det är viktigt att ha båda delar :)


Dagens tips

 

Blir tyvärr en liten bild.
Detta är en tesort som heter Rooibos Chai och det är nog fan det godaste tèet jag har druckigt..
KÖP DET! Men säger inte vart "mitt" place är, för då kanske det tar slut ;) haha!
Nu sticker jag från datorn...
Ska bara skriva några tidsinställda inlägg sen är jag done här..


LOL!!!!? vadihelvete.

NU FUNGERAR DET!!! hahahaha jag behövde inte ens starta om datorn.. DRYGT!

Ihihihih! Min pojkvän sa precis att "det ser awesome ut ju!" om min blogg! jag blev happygirl_91! Han brukar aldrig vara inne på min blogg, eller läsa den osv (vad jag vet.. tror inte det iaf.. haha!) men nu skulle han ju hjälpa mig att få igång skiten eller se om det fungerade för honom, and it did!

Så nu såg han ju min nya design :D Awesome som fan!




Tack Tim!

... nu skrev min pojkvän till mig att HAN Ser det nya inlägget "alltid lär man sig något nytt" men JAG GÖR INTE?! .. måste vara något fel på min dator / firefox.. fan.. hah ska starta om nu och se om det löser sig...

Alltid lär man sig något nytt

.. detta må låta noobigt men idag lärde jag mig vad Sourcream är.. har alltid undrat lite sådär, men inte tillräckligt för att slå upp.. Idag såg jag iallafall en katt som "åt sourcream" och så hade något skrivit att den "åt gräddfil", jaha!
Haha! men när jag tänker på det så låter det svinäckligt med "gräddfil och lök" på chips.. vafan?


BESÖKSREKORD!!

Den glada nyheten var helt enkelt att jag har besöksrekord!!!
Dagen är inte slut än heller, men den här bilden togs nyss från min statestiklista. (78 unika ^^, 200 sidvisningar)



Jag tackar och välkommnar alla nya läsare :)


Sen också... Jnyttsbloggen!




NICE! Innan idag var jag dock femma.. men sen mina inlägg slutade publiceras så har det ju minskat lite på den listan ;)



Återigen något fel

alltså.. vet inte vad som hänt.. kanske är design-tjejen som hackat bloggen ?HAHA!! Ingen av mina inlägg kommer upp iallfall.. suurt men men! kommer väl senare, kanske är något fel med blogg.se också..


Försöker skriva lite överdrivet mycket nu eftersom jag verkligen vill se om något kommer upp .. störande som fan är det här iallafall..
Skriver ett nytt alldeles strax, med en GLAD nyhet!



Mördare okänd

Min blogg verkar ha fuckat upp sig lite.. skrev ett inlägg för 25 minuter sen som fortfarande inte har kommit upp.. svarade på alla kommentarer.. anyway...skitsamma, försöker igen..

Om 1,5 timmar är mördare okänd på tv och min planering har gått ganska bra faktiskt :D har väl säkert glömt vissa saker men så är det alltid.. måste höra med koffe om vi ska till oslo eller inte den helgen som det är tänkt..
Isåfall ska vi hälsa på Kirsty.. AWesome!


men jaja.. haha.. här har ni liten rolig video.. Fast elak, men rolig!




Kommentarer!

HELT SJUKT! vissa kommentarer syns inte förrens jag går in i arkivet! Hittar ju tillochmed kommentarer från september nu! herregud.. haha här kommer en hel drös med kommentarer...Tar btw bort allas mailadresser from now on..
OCH JAG VEEET, jag VET att de flesta kommenterar för att göra reklam för sin egen blogg, men so what.. det är ändå bara trevligt att svara och inte tjura :) Så here goes



Louise- en blogg om det mesta om Disneynostalgi:
allt bra idag?:)
Svar: Hejsan! Jajemensan!


♥ johaansson's ♥   om Framsteg:
fin header :D
allt bra idag? ^^
Svar: Tack! Den är alldeles ny! Japp allt är bra ;)


Cissi om Svimfärdig:
Har du haft en bra helg? :)
Svar: Hmm.. Nej haha faktiskt inte, tyvärr! Hoppas du har haft det bra dock :)


Mie [bloggdesign & foto] om Svimfärdig:
hoppas det går bra med rapporten :)
Svar: TACK!!! det går tyvärr inte så bra som jag hoppats, men nu kanske det går bättre med lyckoönskningen :D


Anonym om B-L-Ä:
Vilken söt liten rosa blogg du har Camilla! Kika gärna in på den hära och svara på några frågor ifall du har tid :) www.lifeinbed.blogg.se
Svar: Tack! Nu är den vit! :D ändrades idag hihi..Svarar gärna på frågor :)



jacquelin om Svimfärdig:
det där med att svimma är verkligen jobbigt!:/
Svar: Verkligen! Eller .. hah.. inte svimmat någon gång, men att känna sig svimfärdig är tillräckligt jobbigt det ändå!

Anonym om Svimfärdig:
hej allt bra?=) haft en bra helg?=)
Svar: hejsan hej! Nje.. tyvärr inte.. hoppas din vart bättre :)


Millah  om Svimfärdig:
Hej... Allt bra?
Är du tävlingsintresserad?

Jag har igång massa tävlingar nu
& det kommer in nya titt som tätt.

Lottar bl.a ut Britney Spears nya parfym!

Var gärna med och tävla =)
--> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html

Är du int intresserad så ber jag så hemskt mycket om ursäkt..
Ta hand om dig =) Kramar // Millah
Svar: Fint smeknamn du har! Jag är intresserad av tävlingar oftast.. men sen genomför jag dom ändå aldrig tillslut haha!

elin amour [en störd jävel]  ([email protected]) om Svimfärdig:
Hej :)
Behöver du en ny header/design?
Jag gör allt gratis, kika in i min blogg :)
Där hittar du tidigare headers jag har gjort :)
Svar: Elin!!! Haha du gjorde min sida så fin!! tack så hemskt mycket!!!!!


lucke om Svimfärdig:
Tjenare, planer för kvällen? :)
Svar: tjuuu, jag tänkte baka och spela spel med mina föräldrar, slöa framför tvn och läsa lite i en engelskabok.. precis vad jag har gjort ;)


Elin  om Boriskväll:
fin blogg:)
Svar: TACK! :) Det uppskattas verkligen
!

Elena om More, more, more!:
Riktigt fina var de!! aaa jag förstod med silverpluttarna... kommer hon lägga upp de på sin hemsida så man kan se varianter om man skulle vilja beställa? :)
Svar: TACK:D Tror annika tackar också haha!..aa tror hon kommer göra det.. ska iallafall tjata sönder på henne nu.. alla jag har visat örhängena för har blivit helt exhalterade haha!


mc om Kommentarer ! :D:
klart du får använda den!! :*
Svar: <3!!!! taxi, du får använda mina bilder också!


Jossan :) om Aj med yoggi yalla:
Du är så jäkla stark milla, imponerad som fan på ditt mod och din styrka! tänk om en vanlig människa som jag kunde få vara hälften så modig och stark då hade jag varit lycklig :)!!

När du kmr hem igen så ska jag komma och hälsa på dej ! ska ta hand om dej millalilla!!
Saknar dej, du är så jävla stark!! <3
Svar: Tack, jag vet.. aww vad fint du säger om mig :) .. HAHA Fast ja, waow vad du har hälsat på och brytt dig, verkligen inte...och säkerligen inte saknat mig heller. Tänkt på mig, ja kanske men resten är bara överdrivet snack från din sida. Mycket snack, liten verkstad..tyvärr! Sen vet du väl säkert inte om att min hjärtmuskel höll på att sluta fungera för du inte bryr dig. och jag bryr mig inte längre om att informera dig.. har även krisat sig lite med min familj, men känns inte som du är någon jag ens orkar prata med, för jag vet att du faktiskt inte prioriterar mig..


Boris  om Aj med yoggi yalla:
Bra att du skriver iaf, tror jag förstår det mesta. ;)
Hoppas du orkar berätta lite mer snart. Har tänkt på dig massor senaste veckan. :/
Ha det bra med dig! <3
Svar:ÅÅÅ jag ser det här NU.. men haha.. Jag hoppas jag har berättat allt..vet inte om jag har det? men när du besökte mig kanske?? minns inte så mycket.. Tack Boris <3!


Jenny Sabba om Sovgott och tack:
Åh Milla!
Jag hoppas inte du är förkyld!!! Skit också! Sorry om det var vi!
Vad bra att du har duschat men brukar man inte göra det både på kvällen och morgonen. Det ÄR mycket viktigt att duscha snuttan, speciellt med din "lilla" operation.
Jag tänker på dig hur mycket som helst.
Du är en så söt och härligt människa.
Ta hand om dig!
Många tusen kramar.
Svar: Jenny!! :D haha, nu i efterhand så var det ju skönt att se att jag inte var förkyld ! :D Jo.. duschen var ju viktig, men det var ännu värre att duscha med de där svamparna! Man blev helt torr efteråt.. riktigt ren såklart...
åh<3 tack Jenny, tusen kramar tillbaks!

JAG VANN!

Fyfan vad jag är bra, fyfan vad jag är braa!!! Dessutom vann jag med nästan 30 poäng, inte som förra gången då mamma vann med tio poäng ;) Heheh!

Hursomhelst! Sitter och planerar upp för min och tims fyra års dag..
Och pratar med elena :D wiie! hon är så awesome tjej på riktigt.. Go, glad, ÄRLIG Framförallt.. Asbra!!!



Nu ska jag svara på alla era kommentarer! :D

Disneynostalgi

(tidsinställt)
Jag vill veeerkligen ha ett disneyrace med någon.. Jag och boris och sabina kanske? Ska iallafall ha Landet för längesedan race med dem, eller med tim.. beror på vem som laddar ner det fortast typ hahah!

Jag vill se lejonkungen.. "säg det igen!" "Mufasa!" "Åh ! Igen!" "mufasaaaah, mufasa mufasa!!!" ihi hi!
Och skönheten & odjuret...Och alla andra UUUUNDERBAR filmer.
Såg ju svärdet i stenen nyss.. haha underbaaart!

Mc ska btw klä ut sig till den onda drottningen i snövit nästa lördag, skitnice tror jag det kommer bli! :D
Och snövit vill jag med se.. OCH EN ANNAN Som inte är disney tror jag!! Prinsessan i svanskön eller något.. Eller svanskönsprinsessan eller något??


Framsteg

Ända sen hjärtoperationen så har jag inte sprungit. Det gjorde jag nyss. Självklart inte långt, men kanske 35 meter, gånger två.. fram och tillbaks till bilen :) alltid framsteg! SKÖNT!!!

Spelade precis klart alfapet. Jag kom sist, pappa tvåa. Piss. Jävla mamma vinner alltid på det hahaha FUSKIGT!!!
Kakorna blev förresten toppen! svingoda :D

Ska köra en revanchmatch på alfapet nu..men skriver mer lite senare ;)

Alfapet




Just nu så spelar jag & mama förmodligen alfapet, och väntar på kakorna i ugnen.. haha.. kvällsplanerna är änsålänge att PLANERA UPP hela min studietid, titta på mördare okänd och läsa i engelskaboken samt skriva några fler blogginlägg

Muffinsbak!

Ska såklart ta och svara på alla kommentarer så fort som möjligt, men nu ville mamma baka med mig! SÅ såklart vill jag hellre göra det ;) HEH. Men kommer om ungefär en timme och skriver igen.. kör ett tidsinställt inlägg under tiden också



Missade kommentarer

Nu när jag kollade i mitt arkiv så ser jag att jag har massa kommentarer jag inte svarat på.. Får ta det strax men nu ska jag prata lite med mor och far :D See ya. OCH VISST ÄR DESIGNEN SNYGG?;D riktigt trevlig tjej som hjälpte mig, men skriver mer om det sen också-

Ny Design på G

Waow! får hjälp av en skön tjej (ska länka sen.. men upptagen atm med designen) som gör min bloggdesign åt mig.. Wie! Hoppas det blir bra!.. men lite off från bloggen ett tag nu pga det ;D Beey

Promenad med vovarna

Heeell I tell you. Det är pissväder. Men var ändå ganska mysigt att gå ut med vovarna.. Musik i öronen och en kort vandring i mjölkafållan..



Min fina, favvis vovve Meg.. HEhe.. hon gäspar men ser ut som hon asgarvar hahaha älskar sånna här bilder..

Dessa är ju också en klassiker





och även en egen liten klassiker från mina vovvar.. vet inte hur många gånger jag har visat den här bilden, men jag tröttnar aldrig hahah!


Dotter & Mor.. HAHA!! <3



B-L-Ä

säger jag.. jag måste verkligen göra saker nu. Har iofs gjort lite engelska såklart, har inte bara slöat.. Men ska gå från datorn nu och stänga internet, när jag kommer tillbaks efter att jag har planerat upp allting som jag vill, då ska jag bara skriva engelska. Alla inlägg som blir från och med nu är tidsinställda ^^

Kärlek från Camilla ;D

Oh.. heh. hittade denna bilden när jag skulle leta efter ett hjärta.. men AWESOME bild så det får bli den helt enkelt ;)

Englishwriting

(Tidsinställt) Puuh! Sitter förmodligen fortfarande med engelskan, men byter snart till lite roligare "planeringsgrejer" istället..

Engelskaskrivning, på akademiskt sätt, på högskolenivå är verkligen mycket mer svårt än vad det var på gymnasiet. OM Man ska skriva riktigt bra dvs. annars är det väl samma sak ungefär..
Förresten så har jag en fråga till er.. Vet ni vad det spelar för roll om man får en trea på en tenta eller en femma?
På gymnasiet spelar ju G vs MVG roll eftersom man SÖKER på det till högskolan sen.
men högskolebetygen, det enda som är viktigt är väl att få G? (trea) väl??.... Eller?

Eh.. Om ni vet så får ni GÄRNA skriva en kommentar lite fort.. vill verkligen veta!
Förresten så ska jag göra högskoleprovet igen i vår.. och plugga sönder med elena heh.. Vi måste få bra på det dära :) Och förhoppningsvis även plugga med min bror Klas som ska göra det på våren också.. Då blir det tredje gången jag gör det!


Diablo 3 - Demon Hunter

Eh.. zzzzcuuuuze me att jag är sån nörd haha.. men jag måste bara skriva lite om den här nya klassen på diablo tre.. Jag är så fascinerad av den! Såklart var det väntat att dom skulle ta något amazon aktigt, sexigt.. Eftersom det var det enda som fattades bland alla klasser.. Men.. hon bara överträffar mina förväntningar..

Så coolio :) heh.. lite nördigt kanske.. speciellt för alla mina tjejvänner som inte ens fattar vad jag snackar om nu HAHAH!
Diablo tre är ett spel som ska lanseras iallafall inom ett år (men man vet ju aldrig med blizzard entertainment ......) och jag är pepp på att spela det, såklart.. Men inte så galet pepp som Tim HAHA.. han är helt.. insane när han tittar på trailers och gameplays (dom visar klasserna och karaktärerna i gameplays) och blir verkligen lycklig.. Euforisk typ.. HAHA!!

Men jag vill verkligen testa spelet.. och speciellt den klassen då.. Känns som en Milla-klass :) Förhoppningsvis är den inte allt för komplicerad, men det ska tydligen vara så "lätt" att man ska kunna styra allt med bara musen, om man vill.. Så det är ju ganska nice :)






Svimfärdig

Bah.. Jag märker av att min medicin ger mig lägre blodtryck än vad jag är van vid.. Idag hade jag ont i huvudet och kännt mig svimfärdig två gånger.. svinjobbigt..

Förresten! Good news, roligt! Hasse kommer den 28e till oss! :D Underbart!


Skriver just nu på min engelska rapport.. svåååårt!
Och tänkte pausa runt fyra för att göra andra viktiga saker som iofs är enklare.. typ planera upp lite julklappar, fyraårsdagen med mig och tim och min studietid..

Anyway! Har vart en bra dag all in all, så inte så dålig dag som jag trodde det skulle bli :) underbart!





Planer

Ska dra iväg om tio minuter och göra en liten grej.. sen blir det att läsa engelskabok och planera upp lite några månader. Den här dagen kommer suga hästdase. Känner jag redan nu. Rövigt.. men måste iväg nu..


Offended?

Ursula om Morning is here:
Det korrekta ordet är inte nboll utan chokladboll. Det är inte så svårt.


Svar: Enligt min receptbok så är det negerboll. Så jo, i mitt fall så är det korrekta ordet negerboll..Vill du ha bevis kan jag fotografera det, det är inte så svårt. :)



Morning is here

Hey! detta är tidsinställt ;) Gick och la mig 02.30 igår så tror jag sover längre än 08.15 ahah..
Igårkväll blev det negerbollar till kvällsmat och sen studsa i säng direkt.. Hursomhelst så ska jag läsa massa borschyrer idag angående högskolan, och även lite i engelskaboken.. men uppdaterar här iaf såklart..


Förhoppningsvis så ringer jag elena lite också.. det vore nice.. Kirsty med kanske.. äsch vi får se vart dagen bär av när solen stiger upp!

Tycker det är ASGÖTT att dom äntligen har fixat tidsinställda inlägg på blogg.se.. NICE!

Hoppas på fint väder idag :)


Goodnight!

Om ett tag går jag och lägger mig, men uppdaterar inte mer idag.. Niiight.

Hoppas eran kväll har varit mysig och att de flesta av er sover riktigt gott just nu :)




TILL MIG OM TIO ÅR!! Psykiska delen är värst

Hej. Vill bara säga en sak till alla fina vänner och bekanta som stöttat mig och ofta frågat "hur orkar du? hade det vart jag så hade jag gråtit varje gång, det hade gjort så ont, det hade vart så overkligt"

Det var overkligt. Det ÄR fortfarande overkligt. Men samtidigt har jag alltid levt med hjärtfel så vet ju hur det är liksom.. Men en hjärtoperation är ju inte vardagsmat för mig..

Nu när jag ser tillbaks.. Då var det inte det onda som var värst. Jag fick min smärtstillande (förrutom några dagar) och jag blev omhändatagen. jag slapp böja mig bakåt för att lägga mig ner, det gick liksom att lösa allt med fysiska delen.

Den pyskiska dock. Jag har inte tänkt på det alls. När jag var på sjukhuset så mådde jag inte heller dåligt psykiskt, förmodligen för att jag hade så mycket mediciner i mig.. men jag läset igenom hela min kategori "HJÄRTOPERATIONEN" och läste från nu tillbaks till början. Jag mådde ju svindåligt tiden innan man hade satt datum osv.. jag vaknade ju varannan natt av mardrömmar osv, oroade mig på dagarna iallafall tilloch från.. var rädd för döden, var alltid något där i mitt huvud som spökade.

Hade faktiskt glömt bort hur dåligt jag sov under den tiden. och hur mycket jag grät. Jag grät nästan varannan dag.. oftast på kvällarna, eller mitt i nätterna när jag vaknade av mardrömmar /ångestkänslor..

Nu när jag tänker på det så var verkligen det den delen som var jobbigast.
Det är lätt att man glömmer den delen efteråt vill jag lova.. för allt gick ju bra.


Tror att det kommer vara väldigt sköt att ha mina blogginlägg sen när jag ska opereras en gång till, och se tillbaks.. Se att jag oroade mig, grät och mådde dåligt psykist så mycket innan som jag förmodligen kommer göra nästa gång också. Men OCKSÅ SE att det är onödigt att oroa sig så mycket. När det väl är time så är det. Det är liksom bära eller brista. Och det är bara onödigt att vara så orolig över operationen i förväg. SÅKLART Får man må dåligt, inget fel med det, men tycker inte att jag ska oroa mig i onödan.

Nästa mening må vara töntig för er som läser min blogg, men tror den kommer stärka mig senare i livet, och jag vet ju själv hur allting känns tillskillnad från er. Så.. Till mig i framtiden..:

SÅ!!! Camilla om tio år!!! Du ska INTE OROA DIG FÖR MYCKET I ONÖDAN! Allting går bra, och om inte så är det liksom så. Det är ingenting ALLS som du kan styra!! PRATA MED FOLK, om du vill, dom lyssnar.




DETTA SKREV jag för typ en vecka sen?! Vafan..

Sjukhusdagarna . . 9e & 10e september

har som sagt inga bilder från detta eftersom jag inte fick fota där på ryhov..

I mina anteckningar (som är allt jag har att gå på, förrutom mitt otroligt dåliga (+medicinpåverkade) minne.

"Vilken förbättring! Glad nattsköterska, glad morgon personal osv. Minus är dock smärtstillandet. Boris. Pappa."

Alltså. MYCKET bättre än dagen innan. Men jag hade ont.. Den dagen kom även pappa förbi, och det var då ketchupincidenten hände :)
Boris var där ganska länge och det var skönt, trots att jag bara glodde på tv iprincip.. var så jävla off ..


Från den 10september så skrev jag
"Dålig natt. Halvmigrän. Vill hem. Eventuellt får permission. Ahlens pappa! Gråtx2"


Alltså. Sovit svinkasst. Hade svinont i huvudet. Jag hade hemlängtan, var rastlös och ville bara kasta mig ut ur fönstret och flyga iväg.. Dock var det lite ljus över det hela. Jag kanske kunde få permission.
Vilket jag också fick :) Sen var vi tillbaka på måndagen och då skrev dom ut mig! :D

Ahlens pappa står också med. Jag delade rum med en tant som var vänlig (fast lite gnällig, men tror det var pga att hon var så orolig stackarn!) och denne tant hade en doktor som jag bara kände igen yyyytterst lite..
Sen gick han fram till mig och frågade ifall jag kände igen honom.. Helt plötsligt, när han inte stod i profil, så visste jag inte alls vem fan det var längre.. så jag sa "ne.."
Då sa han att han var Davids pappa.. SÅKLART! haha.. Skit trevligt! Han berättade att han inte tog sig an mitt fall eftersom "vi har en personlig relation" osv.. verkligen proffessionell! Så frågade jag lite hur ahlen hade det i lund osv.. Nice nice!
Sen.. grät jag också två gånger den dagen.. vet inte alls varför.. kan vara så att jag hade så ont och var så jävla rastlös..minns faktiskt inte tyvärr..



Nu är det slut på alla mina sjukhus bilder och anteckningar. Men såhär var det på sjukhuset. Sen hemifrån har ni ju fått följa mig via bloggen...

Världen måste skoja?

HERREGUD!! haha det här är helt sjukt men runt omkring mig så sker exakt samma saker som vad som skett för mig. Känns som jag bara är någon dålig aura och sprider vidare dumheter haha.. Anyway denna lilla incident (som jag inte tänker berätta om) gjorde att jag inte kunde sova.

Så skriver istället om Ryhovspersonalen igen haha.. kaoset..Har säkert glömt en masa av vad som var fel.. men hursomhelst så kom sjuksystern in.
Två frågor ställde hon som var helt jävla sjuka enligt mig. Sjuksystern var förresten jätte söt och trevlig men reagerade ändå på vissa saker ..

1. När ska vi ta bort stygnen? Då svarar jag "det finns inga stygn att ta bort, dom sydde inte " då säger hon "ne, är du säker?" "ja" "ne men det måste vi titta.. jag är inte säker" då säger jag och mamma "MEN HON HAR INGA STYGN!" vad är det damen inte fattar liksom?! HAHA guuuud!!!

2. Vill du något för smärtan när du är här? "ja" "okej då skriver vi upp alvedon här" VADDÅ ALVEDON?! tänker jag då HAHA precis opererad i hela bröstkorgen vaihelvete.. Så då sa jag "jag äter både dexofen och panodil(alvedon), kan jag få det nu med?"
"ja okej då fixar vi det"
AWESOME!!! men sen hade dom bara 2 tabletter av dexofen. (Y).. så jag fick det en dag. HAH.

Sen var det en till sak.. Rummen.. Jag är nyopererad och kan inte ens skratta, hur fan ska jag kunna lägga mig ner själv? man använder ju typ ALLA magmuskler och rygg/axel/skuldra/nyckelbens delar när man lutar sig bakåt helt enkelt..
Så jag kunde inte lägga mig ner utan en elektronisk säng. Då fick jag byta rum. Sen fick jag byta rum igen... Så tre olika rum hann jag vistas i.. hah.. men fick iaf min elektroniska säng, så SJÄLVKLART tog dom bra hand om mig, men när man är van vid lunds sjukhus så känns det inte alls som det är samma kvalitet på ryhov..Det var typ som om dom aldrig hade haft någon patient som hade opererat sig där jag hade..
De flesta hade typ skaffat sig en pacemaker eller gjort en ballongsprängning i ådrorna.. inte direkt så big deal..

Men anyway..Sen..kommer jag inte ihåg så mycket som var helt åt helvete failat.. men en sak minns jag, ketchupflaskan..
haha.. Hade preciiis berättat för pappa (som var på besök efter några dagar) hur kaosigt det var här och ingen fattade / visste något osv.. Plus alla små fel.. men ja, då sa han "men sen vill du ju gärna hem också, tror inte det är något fel på stället, tror bara du absolut inte vill vara här"
Sen ska vi ta mat. Korv och mos. Jag vill ha ketchup. Då skakar pappa den (jag kunde ju inte ens göra det efter operationen) och så trycker han.
Han trycker stenhårt.
Rätt som det är så sprutar det ut ur korken där korken är fastskruvad, inte ur den lilla pipen som det ska komma ut.
Då hade sköterskorna inte tagit bort "klisterlappen" över hålet på flaskan, så när man tryckte på den oöppnade flaskan så bara sprängdes hela grejen ut ur korkens påskruvningsställe istället..
HERREGUD HAHA då tittar jag på pappa och säger "jaha, inget fel alls med stället...verkligen"


NU kom jag på vad som var mer för fel!!
Hade en sjuksyster som skulle ta blodprov på mig. Jag sa att "jag kan typ inte bli stucken normalt, dom hittar aldrig ådror på mig"
Då hade jag en liten grej instucken i armen fortfarande från Lund. Det var ett vanligt litet "flygplan" (visar gammal bild)



Och den hade de sagt att man inte ska DRA blod ur, men man kan iaf skjuta IN saker i den, om det skulle behövas under ambulansfärden..
Så då sa jag det att man inte ska dra blod ur den. Då säger sköterskan "men vi testar iallafall"
Det gick såklart inte.
Då fick labbpersonal komma upp istället, för att sticka mig. De stack en eller två gånger men sen stack de mig i fingrarna istället eftersom jag är så svårstucken. Så det löste ju sig iaf. Men ja! Konstiga folk!!

Sen var det blodtrycket. Dom kunde inte höra mitt blodtryck. FINE att det är SVINSVÅRT att höra/ta blodtryck på mig.. men dom är ju fan utbildade för sånt där.. herregud..

Haha.. sen var det väl annat som kaosade.. Dom visste inte ens vad jag hade gjort för operation verkade det som..Men jaja.. det var ändå HELT OK.

Fast i mina anteckningar har jag skrivit den 8 september

"Tom, ensam, uppgiven natt, hemlängtan, ambulans + ryhov"

Så jag mådde väl inte direkt bra. Jag var SÅ JÄVLA rastlös där... usch!


Boriskväll

Kom hem från boris för en stund sen..
Vi käkade, försökte spela tv spel (blev ngt fel..) och spelade bordsspel. Hans kompis manfred var också där.. malfred? Ne manfred måste han väl hetat.. ANYWAY, jätte trevlig snubbe :)

Sen chillade vi väl mest.. haha. har inte mycket att skriva.. ska käka lite lasagne nu och sen sova..
Eller nej! inte sova :) Ska läsa om högskoleutbildningar..

Imorgon blir det lite roligare inlägg, när jag inte är så förbannat trött ;D


Fick btw en kommentar!

mc om Underbara MC!:
åååh, men åh! :D vad myyycket bilder! my god! haha kungsängen i mitt hjärta! Om du nångång vill göra ett fotoalbum får du gör ett med en massa bilder från kungsängen och framåt, för jävlar vad mycket kul vi har haft! och vad snygg jag var i nian! damn! hahahaha! <3
Svar: Jaaa! Hahahha sooo true vi var snygga !! Ouh ett album vore nice.. hehe ;D


Angående ryhov

Jo som sagt, när jag väl var där ..Vänta lite måste bara säga en sak angående heeela operationen och allting med sjukhuset..
Den enda gången jag grät.. det var när jag ringde tim och allting balla ur.. Herregud vad jag har vart stark. Detta är något jag förhoppningsvis kommer komma ihåg tills nästa operation. Be strong liksom..


När jag kom till Ryhov så fick jag inte ta foton som sagt.Men jag träffade en sjuksköterska, en läkare och en student som skulle bli läkare.
Studenten hette Mahmood och han kunde knappt svenska.. haha jag känner många fina utländska vänner, men ingen av dom har sån brytning som han hade..
Han skulle utläsa "mitralisabstionos" har jag för mig.. och jag tror det tog han ca 45 sekunder att uttala det haha, jag fick hjälpa han tillslut för han "haka upp sig" vid mitral..
Hursomhelst.. Jag kände att "waow, den här snubben kan jag ju hjälpa och vara snäll mot så han får det enklare i arbetslivet, för han kan ju inte haft det så lätt hittills"
Men sen.. börjar han NYSA. Då tittade jag mer "noga" på honom och märkte att hans ögon (och runt om ögonen) var röda och svullna. Då sa han "ursäkta mig, jag är förkyld"

Vad i helvete? LÄKAREN som hade honom som ELEV borde väl fan fattat att en ny opererad människa är SUPER Mottaglig för infektioner.. och så låter han studenten gå och titta på mig. Då blev jag fan lack som en drake..

Såklart skulle han fram och lyssna på hjärtat med stetoskåp..Jag vägrade först. Jag sa att "tror inte det är så bra om du är förkyld" men så tog han papper över munnen & näsan för att inte "smitta lika lätt"

Då blev jag ännu mer arg och vad fan ska jag göra? Ingenting. Jag kunde bara försöka skydda mig själv, så jag tog mitt låååånga lååånga hår och snurrade runt över mitt eget ansikte, så jag inte skulle andas in hans äckliga bakterier så lätt..

Nu låter det som jag avskyr honom, det gör jag inte. Jag tycker bara inte det är okej att en nyopererad människa med hög infektionsrisk ska möta någon okompetent studentläkare som är sjuk.
Men jag skyller INTE på studenten ändå, för det var ju LÄKARENS ansvar egentligen.. men han gick ju därifrån såklart.


Efter samtalet med mahmood så skulle vi vänta på en sjuksyster, medans vi väntade så startade vi TVn som fanns på rummet. Det var en jätte stor svin gammal tv, stor kluns. Först tänkte jag "men vafan?!" fast sen kom jag på "jo men det är bra, ju större desto mer ser jag med mina kassa ögon" så då var jag positiv mot tvn.

Sen skulle vi starta den.. HAHAH jag tror jag tryckte 8 gånger på knappen innan jag kastade den i sängen av frustration.. Då tog mamma den och tryckte ungefär lika många gånger sen gick den igång!!
haha det var bästa på hela dagen typ..
Men såklart var det något raggar-tvprogram..typ rockabilly folk på tvn. jag hatar sånt.. så sa jag till henne "mamma byt!"
Såklart så brusade tvn också, om jag glömde säga det.
Mamma tryckte och tryckte och tryckte.. det gick inte byta.. jag kunde inte vara arg längre så jag började istället gapflabba så jag fick ont i hela bröstkorgen.

Det gick att stänga av TVn framme vid tvn så det var vad vi gjorde.

Nu ska boris hämta upp mig alldeles strax. Men jag har inte ens berättat lite om hur kaosartat det var på ryhov.. så det återkommer jag med igen :)

Sjukhusdagarna . . 8 september



Den här dagen har jag inte så många foton från. Jag vaknade och packade det lilla jag hade kvar (det mesta hade mamma redan tagit med sig hem), borstade tänderna och tittade på tv.. Sen skulle ambulansen komma någon gång vid 13 och köra mig från Lund till jönköping..
När jag väl kom fram till Ryhovs lasarettet här i jönköping så fick man inte ta foton.

Dock kan jag berätta om tjejen som var ambulans..arbetare? :P Haha
Hon var så jävla konstig på ett så jävla bra sätt.. hon var som tagen ur en seriefigurstidning..
Femtioen år var hon.. Minns inte vad hon heter.. Men tre söner hade hon.. och hon gjorde lumpen när hon var femtio. Ingen av hennes söner hade gjort det haha!
Hon var så stark och samtidigt såg hon ut som en liten "primmadonna" för hon t.ex. kletade läppglans på läpparna tillochfrån, hon var skild och fortfarande vän med sin man osv.. alltså hennes liv.. det var så mycket roligt med det men SÅKLART så minns jag inte allt..
Hon var iallafall jättego och glad :) Hon fick mig att vilja vara ambulanspersonal.. Såklart berättade hon lite om yrket osv med.. men jag kan ju inte bli sån pga min hälsa.


Anyway.. det var awesome! Sen kom jag ju somsagt fram till Ryhov. Ville bara..gå där ifrån.. kändes som dom inte fattade någongting osv.. men NU ÄR MATEN KLAR!! skriver mer sen :)

Damn

Fan vad tid det tog att ladda upp så många bilder i förra inlägget.. Snart är maten klar.. det blir mammas lasange!!! finns fan inget godare typ hahah jag döör jag döör!! Nu ska jag duka osv, sen hämtar boris upp mig ! jag återkommer :)

Underbara MC!

Hahah Mc!!! Du hjälper mig alltid med sånt där, kläder, thxxxx!
Jag lovar att om jag blir någon superstar så får du vara min personliga..öö.. vad heter det ens? Stylist? HAHA ;D
Fast såklart kommer jag ju ha några krav, men du får feting lön!

btw hade ni mysigt igår mc? eller blev det inte något av allting, surprise myset? Jag kunde inte komma för jag skulle vara med Ahlen, men sen "kunde" jag inte vara med Ahlen heller pga vissa grejer..



Anonym om Guttenmorgen:
mc som skrev det förra btw ^^

Svar: haha, thx!!


Anonym om Guttenmorgen:
svarta relativt tunna strumpbyxor o så kan du ju ha benvärmare eller knästrumpbyxor till. MEN INTE VITA STRUMPBYXOR!

Svar: Okej ;D litar på dig!


För att ha lite roligare inlägg så blir det såklart bilder, massor på MC ;D wiiie! (såklart är dom flesta gamla..)
Över 60 bilder på MC kommer i ett bildspel nu ;D


Jag, Samone & MC ;D.. Fittfranska rent ut sagt hahahaha nu när jag tänker på det MC, hur fan klarade vi franskan? vi skrattade ju bara hela lektionerna igenom eller målade/skrev meddelanden til varandra.. HAHAHA JUST DET!! nu kom jag på att du tyckte jag var hora för jag inte satt ikors med benen när jag hade kjol på franskalektionen innan vi lärde känna varann hahahaha underbara fisunge <3





















Franskan igen.. haha!<3










bella,ronja,jossan,MC,emma & Jag.. fan vad jag sträcker på mig hahaha ..


MC!! vet att det inte är din rumpa hahaha men vet du vart fan jag fick låna det här skärpet? Var det av dig jag fick låna det? jag älskade det!! men minns inte om jag fick det eller hur fan det var.. för jag har iiiingen aning omvart det är så tror jag lämnade tillbaks det till ägaren.. men OMG Jag vill ha den






Emma, jag & mc












































Haha ..tyvärr så blev både jag och emma miffo på bilden, men mc är sööt ;D borde tatt flera bilder här så vi hade någon sån BRA trio bild för en gångs skull



















Mc, koff3 & jossan








BAHA!! skrattar alltid, eller iallafall ler svinmycket åt denna bilder varenda gång jag ser den <3








Lucian är MC














AMIAS

Going great sofar!
Amias är min nya medicin som ska sänka blodtrycket. Än så länge har jag inte mått dåligt (zombieaktigt) utav den så det är ju asbra!
Jag har den minsta dosen än sålänge, på 4mg. Dessutom tar jag bara en halv tablett om dagen, 2 mg.
Det är ju verkligen jätteliten dos (amias kan tas upp till 32 mg per tablett och två ggr om dagen, 64mg/dag, vid behov) men läkaren sa att jag skulle börja sakta,sakta, eftersom mitt blodtryck redan är lågt..

Så, en halv tablett i 4 dagar till och sen börja med en tablett om dagen (kan gärna ta halva på morgon och halva på kvällen), därefter fortsätta så om det inte blir några jobbiga bieffekter..

Är superglad att medicinen har fungerat hittills..störande annars..


Guttenmorgen

BLÄ! fattar inte ens att jag gick upp.. Är fortfarande trött.. igår gick jag och la mig vid 04.00 ungefär..

Idag ska jag hitta på grejer med Boris förhoppningsvis så jag väntar väl bara mer eller mindre på att vi ska åka iväg.. Hemma blir det lasagne idag, verkar det som.. NICE SOM FAN... alltså haha.. vet absolut inte vad jag ska skriva..

Har lite problem med mina kläder ikväll, om vi ska gå ut dvs. Vet vilken klänning jag vill ha, den helsvarta från USA.

Men grejen är.. VADFAN ska jag ha på benen? Svarta tights blir för mycket tänker jag, då tänker man inte så mycket på klänningen som jag vill.. Vita tights syns igenom så isånnafall vita tjocka benvärmare.. Men då har jag inga smycken till som passar med vitt..
För den delen, vilka skor ska jag ha? Vene ens om jag pallar ha högklackat, och om jag pallar det så blir det ju isåfall vita, för det är det enda jag har..ANYWAY who cares får väl stå här hemma och testa mig fram, vilket som blir bäst liksom..

Innan jag hann gå från datorn

... så kom pappa upp.. pratade massa men iaf.. han rensade sina datorfläktar hahahaha herregud








Topp 5, hell yeah!





Thanks! awesome. Gäller att uppdatera mycket, så syns man mer ;D THATS THE TRICK folks! Nu ska jag sova, eller.. försöka sova, såklart..Imon är det boris hela dagen som gäller tror jag.. Fast nejfan ska inte sova.. ska läsa info om högskole linjer men det blir iallafall ingen mer blogg.

Hostage

Tittar just nu på ngn bruce willies film.. Nice som fan sofar men tänkte bara skriva att jag förmodligen inte uppdaterar mer idag men hoppas ni haft en bättre dag än mig :) En sak!!! Imon kanske det blir bongo bar med Boris, eller så hänger jag med till hans vän som fyller år.. Så imon blir det massor med bilder :)

Pizza <3

HAHA jag söker mig till maten för kärlek!! Tim tittar på blizzcon nu och är i någon eufori.. Hursomhelst så har jag precis köpt pizza och käkar på den nu,, omnomnomn!!!






OCH våra bollar som vi gjorde idag ;D!!!




Negerbollar <3

Jag och mamma har precis bakat negerbollar om nom nom!! Fan en sak som jag minns från när jag var liten är att jag alltid bråkade med hasse och klas om vem som skulle få den största. MEN NU vill alla ha dom minsta. Inte konstigt, för dom minsta med mest socker runt är ju godast ! Så dum man var när man var liten alltså haha!

Anyway.. Det är lite ironiskt.. I min kokbok så står det negerbollar.. inte chokladbollar som det står på havregrynspaketet.. haha
Efter baket så ska jag fakiskt sätta mig ner och läsaigen.. har läst kanske 10 sidor i engelska boken så bara fortsätta...

Uppdaterar dock innan jag drar iväg.. Ja juste.. om jag inte skrev det innan så blir det ingen utgång för milla idag, orkade inte ..

Inget A6

Tjohejsan! det verkar inte bli något a6 med mamma idag.. kom lite saker imellan..Känner inte heller för att gå på möte idag.. kanske inte ens för att gå ut.. vi får se.. Ska iallafall ta och läsa massa högskolebroshyrer just nu så jag kan bestämma mig för vad jag vill vara... Förresten vad är en livscoach? Får inte riktigt superbra svar från någon.. ska googla runt lite nu..

Vi hörs senare

Sjukhusdagarna . . 7e september

Fyfan, jag mår illa när jag tänker på vad det står i mina anteckningar "KURATOR + sjukgymnast. Varje dag 1gng övning. Promenera, ej lyfta tugnt osv. dusch osv"

Inte mår jag illa av att jag inte kunde röra mig nästan då.. Nej. Fan. AAH! Mår illa över den där jävla fitt kuratorn rent ut sagt. HAR ALLTID tyckt kuratorer är svinbra men den här jävla uppstickarfittan kan ju bara dra åt helvete rent ut sagt. VET att många tycker det är "fult och dåligt" att skriva svordommar i sin blogg. Men guess what? Det är min blogg. Och hon förtjänar det.

Där ligger jag, helt jävla utslagen och svintrött när hon kommer in.
Så säger hon "hörru du !! jag vill gärna ha ögonkontakt med folk när jag pratar med dom!!!!" JAHA?!?!?! JAG ÄR NYOPERERAD JÄVLA KÄRRING jag var utsliten som en jävla gnu och där står hon och är så jävla finfinämt äcklig med uppåtpekande näsa. Kärringjävel rent ut sagt. SÅKLART var det inte det enda hon sa.
Hon tvingade mig dessutom att ha ögonkontakt WTF?! Så fort jag slog igen ögonen igen så skrek hon till om det..
Herregud vilken människa..

Sen såklart så sa hon också massa saker (som alla redan berättat) om att "nu måste du ta ansvar, du ska GÅ RUNT!". OKEJ I got it?! Men hon sa det så jävla omg-igt.. "Tycker du ska promenera istället för att ligga där och sova!" VAAAAD VILL HON?! Först behandlar hon mig som en fucking barnunge som inte fattar någonting och tvingar mig till saker som hon fanimej ska skita i . SEN FÖRVÄNTAR HON SIG att jag ska vara vuxen nog och gå.
JAG HADE PRECIS promenerat runt i den där jävla sjukhushallen innan hon kom in. KONSTIGT att jagvar så trött då kanske? Jävla kärringjävel.
När jag skulle förklara det för henne så sa hon "upp och gå igen"..oooooooooooohoooooo idiotidiotidiot.

Men detta var inte ändå hur det började. Hon kom in, jag sov (var väl preciiiis mellan dröm och verklighet) så pratade hon med min mamma och var precis lika jävla bitchig. Äcklig människa och då kännde jag bara "fyfan vad skönt att hon tror att jag sover.. sån tur att min lilla mami är här.." MEN NEJDÅ .. Precis efter det så säger hon "HÖRRU!! Jag vill ha ögonkontakt med dom jag pratar med" (tror hon hade frågat mig något som jag inte märkte..).. Herregud vilken jävla.. usch. ville bara gå och kasta ut henne. Kände inte för att slåss ens. ville bara att hon skulle försvinna så jag kunde få sova. Svinkärring!








Jag tog bara bort elektroderna när jag skulle in i duschen, bandaget bytte man efteråt..

Så enough about henne... Det är faktiskt en till sak som är speciell med den här dagen! Mamma och pappa åkte hem den här kvällen. För den 8e skulle jag åka till Ryhov. Och, jag fick duscha!
Det var den bästa duschen jag någonsin har duschat, trots att den var lite nervig eftersom jag var tvungen att få hjälp av en snäll sköterska..Men waow vad jag kände mig underbart fräsch och fin efter det! Vi borstade även ut mitt hår den här dagen innan duschen så det blev så jävla mysigt att bli helt helt ren!

Angående håret så var det verkligen katastroooooof!!! Hade haft samma toffs i en vecka.. och luggit med den osv osv.. herregud..





Men sen blev det svinfluffigt hahaha








Efter den här heeeemska jävla borstningen så fick jag äntligen hoppa in i duschen. Jag skulle duscha och sen byta "plåster" över ärret, efter det skulle mamma åka hem ;( Pappa var inte där för han trodde han började bli sjuk..

NU VARNAR JAG KÄNSLIGA TITTARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det kommer bilder på mitt ärr, precis första gången jag såg det. Lite blod, lite creepy osv men också väääldigt fascinerande och intressant. Efter de bilderna så är inlägget slut. Om ni inte vill se bilderna så sluta läsa nu :)

NU VARNAR JAG KÄNSLIGA TITTARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NU VARNAR JAG KÄNSLIGA TITTARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NU VARNAR JAG KÄNSLIGA TITTARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NU VARNAR JAG KÄNSLIGA TITTARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NU VARNAR JAG KÄNSLIGA TITTARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



















Gårdagens kommentarer

Jullan om Sova är för pussys?:
Roligt att du vill vara med! Vinnaren kommer upp på bloggen ikväll. Lycka till :)

Svar: Kul att du tycker så, tack för infon! :)



EMY om Sova är för pussys?:
Hejsan =) fin blogg!
Ta gärna en titt in i min blogg. Där du får följa en mode galen blondin son bloggar om sitt liv där mode, skönhet är bara vardagsmat.
Jag bjuder även på
videobloggar, mycket ego bilder & lägger upp låtar & videos när jag sjunger.
Ha en skön dag! / www.emys.se

Svar: Tack så hemskt mycket! Kikade på din med, det verkade precis som alla andras, tyvärr.. FÖrrutom att du har en gryyymt snygg lägenhet ;D ..Hittade dock bara en videoblogg i "videoblogg-kategorin".. ;/

This friday

Idag är det fredag! Idag ska jag hänga med min morsa! Woho!
Hon vill dra till a6 gallerian och kolla vad som finns inne och om man hittar något kul.. Ska även handla lite småprylar till min och tims 4årsdag..

Efter a6 blir det väl hem och laga mat.. vill laga något kul imorgon! Hoppas vi kan göra det:)

Vid 16.30 är det möte med UNG VÄNSTER till typ kanske 18.. då drar jag hem, fixar mina kläder tills kvällen och sen blir det Bongo bar! :)

Hoppas det blir så kul som jag hade hoppats på.. Nu kom jag på att jag nog ska gå med mamma till systemet också hehe.. (A)




Sova är för pussys?

HAHA NEJ!! men jag är så lame. Tim är uppe för EN GÅNGS SKULL (awesome att han inte ärd et iofs, för då sköter han skolan osv :)) för han går bara en timme i skolan imon.. så sitter här och chattar med honom istället för att sova.. Ingen harm kanske eftersom mamma ändå väcker mig imon.. men känns ändå dumt.. har ju alltid skött sovtider annars men sen USA + operation och allt så har det verkligen vart upp och ner.. fram och bak..

PÅ tal om uppochner.. Den nya rädda barnen reklamen är den enda riktigt bra sån reklam jag har sett. Jag verkligen älskar den reklamen.
Världen är uppochner. Dags att hjälpa till och ändra det. omg <3

NU ska jag sova! NIGHTY



Me and mami<3!

Sjukhusdagarna . . 6e september

Här har jag massor av bilder, men på mina anteckningar så står det bara ett frågetecken..Tror jag glömde anteckna och försökte komma ihåg i efterhand, vilket inte gick, men nu med bilderna så minns jag lite mer..




Frukost igen.. Inget är gott.. fan inte ens piggelin.. Jag minns verkligen hur otroligt äckligt det var att äta.. Fyyyyyyyy!!!


Samma sak ser ni här.. HAHA ser inte jag ut att vilja döda mamma när hon står bakom kameran?.. usch.. jävla mat..det gick verkligen inte äta.. var inte alls gott, trots att dom lagar bra mat där.. Potatis och köttbullar. Det är ju hur gott som helst egentligen.. haha..
Undra förresten vad som gör att man inte har någon aptit..?







Jag vilade förmodligen en heeel del denna dagen eftersom jag inte minns något.. förresten så hade svullnaden fortfarande inte lagt sig o.0 fast armarna ser ganska normal smala ut




Jag fick även blod.. tack någon fin människa där ute!
Jag var tydligen blodgrupp A+ :) Den här maskinen såg förresten svin elak ut haha.. värsta evil-eyes hade den..


EN SAK Som jag minns nu när jag ser bilderna är att det var den här dagen som jag äntligen ringde tim..och allting brast.. fyfan vad hemskt det var.. Mamma var dessutom tvungen att hålla telefonluren åt mig (orkade ju inte ens det) så det borde ju bara vart pinsamt att störtlipa framför mamma när jag pratade med min pojkvän i telefon.. men det var så naturligt.. Jag verkligen grät sönder av att jag saknade honom så,samtidigt som jag var glad över allt.. det verkligen vällde över mig..Operationen lyckades verkligen .. Herregud blir helt gråtmild nu när jag tänker på det..


Efter att jag hade störtlipat så tog jag och gjorde mina andningsövningar.. förresten så ser detta foto ut lite som matrix-grejen som dom stoppar in i huvudet på folk.. creepu..fast min går in i halsen då..



Vacker solnedgång.


Sjukhusdagarna. . 5e september

HERREGUD att jag inte har lagt upp alla bilder och skrivt upp allt jag kännt fortfarande.. suck på mig ibland alltså.. Minns inte ens vilken dag jag kom hem längre men det kan jag ju kolla i bloggen..

Hade bara en bild från 5e september tyvärr.. HAHAHA i mina anteckningar syns det verkligen att jag var hög på något .. I anteckningarna står det:
Vru (vet inte vad jag har skrivit...) kost nr 2
Konstig natt -> bråk, sväva & kittla. 2h sömn per gång


Det enda jag kommer ihåg som jag kan referera till är det där med "sväva och kittla" haha.. det var en uuuunderbar dröm må jag säga.. Så himmla skön dröm!
Jag vaknade såklart varje gång efter att jag hade drömt den, förmodligen därför det stod "2h sömn varje gång" också.. Drömmen var egentligen inte alls lång eller så.. Men känslan jag fick i drömmen var helt otrolig..

Jag drömde att jag helt enkelt låg i min sjukhus säng.. Helt plötsligt försökte jag sträcka mig upp och se mina fötter eller se ner till räcket på sängen, precis vid fötterna.. Jag kunde såklart inte göra denna rörelsen (p.g.a operationen) men istället så började sängen röra på sig..
Det var som en karusell!
Från början när den "startade" så hackade den framåt ett steg så jag, i liggande position, stötte i fötterna i räcket och sen direkt efter så lyftes jag rakt fram, dit jag ville se..
Sängen helt enkelt böjde sig helt upp, som om jag stod, fast i en säng såklart..
Direkt efter det så föll jag med sängen, som fritt fall.. Och det var underbart. Det kittlades så jävla mycket sen vaknade jag direkt efter den känslan..

Detta drömmde jag flera flera gånger och det var alltid lika kul, ingen rädsla som när man vaknar innan man slår i marken.. Bara skönt.. Och allt gick fort.. Det var liksom, "tjoff framåt, tjoff uppåt och WIIIE neråt"


Den enda bilden jag har från 5e september är denna.



Kommentarer

Ahlen om Ahlen being smart ;D:
Och då blir det jävligt många enkronor. Värt besväret?

Svar: Ja, det blir det.. Jag gillar mynt ;D och ja haha jag hade iaf genomgått besväret om jag fick pengarna haha.. snåljåp kan man tycka, eller ekonomisk ;D

gabriella om Ahlen being smart ;D:
fin blogg! har du många läsare? :)

Svar: tack så hemskt mycket! Jag vet inte vad du tycker är många men ja, jag har ju ett genomsnitt på 22 personer / dag dessa tio dagar iallafall..


Cissi om Ahlen being smart ;D:
Va gärna med i min dagens blogg tävling om du vill! :)

Svar: Tack, det vill jag gärna!


Anonym om Ahlen being smart ;D:
Tjäna pengar på bloggen ??
Kika i min hur du ska göra;D

Svar: vet redan hur man gör ;)


Elena om Hasse:
MILL!!! vad är det du skriver??? du kommer inte dö, herregud :O Hur mår du gumman lilla?

Svar: Meh ;( vet ju inte hur mitt hjärta står till.. det håller inte på att dö säger mamma här.. men muskeln håller ju på att lägga av så jag fattar ingenting.. men tror väl jag mår bra .. folk säger ju det men grejen är att jag inte fattar vafan dom menar om dom säger att muskeln håller på att sluta arbeta typ , den har svårt att arbeta.. alltså vet inte.. <3!!!!!!!!!!!! elena du är så fin!



Med detta vill jag säga godnatt, nu är coldcase som jag ska se med pappa

Cocacola

Finns fan inget bättre.. Det är så gott att dricka!
WAKA WAKKA EH EH!! Its time for africaaa!
Låten är helt inne i mitt huvud nu.. anyway.. ska snart hoppa in i duschen.. mamma kommer hem om en halv timme så hon kan hjälpa mig med att stripe-a om hela ärret osv.. nice

Under tiden får ni en awesomelåt att lyssna på :)





Waka waka

Har inte fixat till budgeten helt än.. Planerar min och tims 4årsdag.. så jag vet vad det kostar typ.. hehe.. men sitter och lyssnar sönder Shakiras "waka waka", jag älskar den!! eller iaf refrängen haha den är så underbaaaar!!!!!


Vill verkligen åka till afrika någon gång.. gå på massa safari.. kanske madagaskar också.. sen vill jag åka till galapagosöarna.. och regnskogarna.. fan.. jag hoppas jag har råd med det när jag blir äldre.. det är min dröm verkligen...

En jobbig jävla tant

Om jag blir tant, ifall jag blir så gammal, så känns det som jag kommer vara sån pissjobbig tant som står med miljoner mynt i kassan (om mynten fortf. finns kvar då) för jag älskar fan mynt.. haha.. Sitter här nu och räknar igenom alla mina små mynt till min budget.. ser ut att ha ganska mycket mer än vad jag trodde, nice nice!!



Cashflooow! haha!
Ne men for real! NU MÅSTE jag sluta skriva här.. slänger upp några fina bilder som jag fotat som ni får titta på istället ;) En bild säger ju mer än tusen ord SÅ TÄNK Vad mycket jag skriver till er, på ett sätt mohahah!
































Ahlen being smart ;D

Ahlen ([email protected]) om Migrän. Igen.:
Fast då gäller det att man också lämnar in en lapp i taget, annars blir exempelvis två sådana lappar just en krona eftersom det summeras i kassan innan man får ut några pengar.

Svar: haha ja, jag vet, klart man måste lämna in en lapp i taget ;D..<3

Fredagen kommer snart

Imorgon så har jag väldigt mycket att göra, speciellt på eftermiddagen/kvällen.. Ska på Ung vänster möte runt fem och efter det så ska jag träffa David (ahlen).. Men måste göra massa idag bara för det.. ska nu fixa en budget, duscha,stripa om ärret,  skicka in csn brev, läsa engelska, planera upp vad för kläder jag kan ha med mig ut imon.. Kan säkert inte ha på mig riktigt exakt vad jag vill pga ärret.. får se hur bhar och sånt fungerar.. men anyway..

nu ska budgeten skrivas!



Hasse

........Jag är så himmla..glad över honom.. Jag saknar honom. Jag hoppas att vi alltid kan vara så nära som vi är. Han är en av de finaste människorna som finns. Jag mår dåligt över att jag tror att jag håller på att dö i princip.. Det där med hjärtsvikt-saken.. Men jag mår främst dåligt över att tvinga såra alla andra över det här..

Fan att jag nästan aldrig tänker på mig själv.. Tänk hasse.. vad fan skulle han göra om jag försvann liksom?
Tim? Mamma, pappa, klas?... fan.

Research report

fan inte lätt med engelskan vill jag lova.. nu ska jag äntligen gå ut och panta.. det behövs för mitt huvud håller på att sprängas just nu.. både av migrän, läxor, känslor...



Migrän. Igen.

Alltså att det ALDRIG Försvinner?! har inte haft det nu på ett tag men jävlar vad jobbigt det är just nu---det är bara som en stor fläck på hela skärmen, ser inte ens vad jag skriver.. ni vet sådär som när man har tittat in i en stark lampa förlänge??.. omg.

Tänker iallafall itne gå och lägga mig. Jag är sur på det här nu.. får fan räcka.. så jag går iväg till Willys istället.. och pantar.. thats what Ill do!

En sak förresten.. om man har gamla burkar på 50öres pant, då kan man ju trycka i en burk i taget och ta ut lappen sen? Då måste dom ju ta alla 50öres lappar och "höja dom" till en krona?.. Anyway..nu går jag..

Elenispenis

Elena om Trevlig kväll:
Väntar på bilderna :D !!! btw ville filma in ett inlägg åt dig men kom på att batteriet på kameran är död, måste ladda de imorgon! Däremot vet jag inte om det är ljud när man filmar :s mamma sa att min kusin hade fixat det ??? aja ska testa!!

Svar: Sorry haha jag hann somna!! Hoppas det fungerar med filmen :D Jag älskar videos!

Hett ämne

Just nu är ju Hugo Rosas & Paow.. Jag tänker inte säga så mycket om det förrutom det alla redan vet, jag hatar lögner och speciellt då otrohet. Hade jag vart Hugo hade jag aldrig tagit tillbaks henne. Samma om det vore Tim. Jag hade såklart gråtit sönder, blivit zombie, vart arg så jag säkerligen skulle kunna rycka kuken av Tim, men.. Jag hade nog bara..Skrivit ett papper med frågor som är typ "Ja/nej" frågor (så han inte skulle kunna manipulera mig med söta ord), gett det och sen aldrig mer pratat med honom och alltså dumpat honom..

Så hade jag velat sköta det, men vem vet hur jag skulle reagera? haha.. ingen vet ju såklart.. men anyhoooow!!!
Det var inte otrohet i sig jag skulle disskutera utan en smart sak som jag och Hasse lever ganska mycket efter..
En kommentar löd såhär, hos Paow

Jag fattar inte varför en del som har förhållande, i det här fallet du, är så jäkla besatta av att ha kompisar av det andra könet att hänga och festa med. Vad är poängen? Varför ens riskera något när oddsen för problem ökar med 100%. Jag är ihop med en tjej och jag skulle aldrig festa på tu man hand med andra tjejer(kompisar hade väl du kallat dom) när jag redan har en!

Även om man bara har goda avsikter kan du aldrig veta vad dina ”kompisar” tänker, även om dom självklart bedyrar att ni bara är polare. Yeah right… och som det inte vore nog ska det supas också! Jag menar, det krävs ingen raketforskare för att räkna ut vad Nemo hela tiden hade för baktanke. Du hade dessutom facit! Ingen hemlighet var han var för kille. Även om jag tycker synd om dig får du skylla dig själv. Varför ens hänga med snubben så som han betett sig och dessutom stött på dig upprepade gånger? Du vet förstås inte, och inte jag heller. Människan är skrämmande svag i sina svagaste stunder och jag hoppas för din egen skull att det här blir en läxa för livet.

Killar som bara vill ”vara kompisar” med tjejer har i iaf minst 80% av fallen, baktanke med att dom kommer ligga om dom får chansen. Det är så det fungerar.

Nej, nu ska jag sova. Jag önskar dig verkligen lycka till med allt, läser väldigt sällan bloggar men du är den som verkar vara mest med i matchen. Du kommer bli stärkt av det här på sikt. Var starkt av dig att vara så pass ärlig som du verkat vara, när man gjort så himla fel. Lycka till med allt =)

 

Och så lever jag. Jag menar FINE mina kompisar är MYCKET värda för mig. Men dom är inte viktigare än Tim.. Speciellt inte mina killkompisar då, menar jag.. Och varför ens take a chance? Då säger folk "men man ska få ha sina vänner utan att pojkvännen blir sur eller svartsjuk" JA VISST, det kan man få ha.. Och Tim har aldrig bett mig att sluta umgås med någon.. Men jag väljer det själv. För jag vill inte ens ta den lilla lilla slimmade risken..
Känns dessutom jävligt onödigt för mig att umgås med killar i sånna (drinking) situationer.. Får ändå inget ut av det..

Hursomhelst..Back to MY life ;D

Igårkväll var jag hos Boris!
Vi lagade mat (fläskfilé tror jag, med klyftpotatis och bearneissås) och sen ät vi det samtidigt som vi tittade på Svärdet i stenen! Haha jag ääälskar merlin och arkimedes! merlin för han är så pure good man och arkimedes för alla hans dumma kommentarer <3!

Här har ni lite photos



En Laban vovve! :D Haha ni skulle se mina hundar sen när jag kom hem.. fan vad dom luktade sönder mina byxor och gick efter mig hela tiden hahaha som mina små undersåtar ;)



Och Boris, var lika snygg som vanligt.. HAHA
Sabina ville inte vara med på kort ;( så jag fotade hennes fina blommor istället!





Trevlig kväll

Kom precis hem från Boris, men har en baguette i ugnen så kan inte skriva allting riktigt än, men det har var trevligt :) Kommer lite bilder sen också!

Tick Tock

Klockan går... Jag har tagit disken idag och jag känner mig allmänt.. ofräsch.. haha.. men boris och sabina är van vid att jag kommer till dom helt trashig.. såå... om en timme så hämtar Boris mig så det är nice...


Alltså.. tyvärr.. har ju inget bra att skriva.. haha...har bara vart en skittråkig dag verkligen..

Min ämnesomsättning..herregud?

Räkningarna är betalda och nu är det bara att bestämma vad man ska göra, prioritera..

Det är fan jobbigt att prioritera.. Antingen vill man prioritera alltihop, eller så vill man bara prioritrea det roliga, och då gör man ju inte det som man känner ett "måste" över.. haha suck!

Tror iallafall att jag ska rensa köksbordet först från alla mina prylar.. sen får vi se alltså..Jag blev plötsligt helt super sugen på att handla saker.. Helst ljus av någon konstig anledning...

Sen fattar jag inte en sak, måste bara säga det.. för jag har glömt säga det i några dagar nu...
Jag har gått ner 1kg ?! vafan är det liksom.. Dessutom så tänkte jag igår (när jag åt svinmycket) att "nu fan måste jag väl gå upp imon" och idag när jag ställde mig på vågen så var det samma siffra som igår?

vad är deeeeeeeet ?! Jag har inte gjort "nummer två" iaf...Så för mig är det litet mysterium..



Igår åt jag mackaroner och falukorv (en hel djup tallrik), 2 cheese och 1 cola, säkert 3 glas läsk, godis ( inte så mycket dock, några chokladbitar och två frukt-stänger), sen på kvällen så åt jag en tallrik mackaroner igen (med majonäs .. finns det något fetare eller -.-)

MEN NU kom jag också på att jag faktiskt gick liiiite extra igår.. men det är ju minimalt.. kanske 500m? för att posta brevet.. äääsch så konstigt...

Dödstrött

Herregud.. Satte mitt alarm på 09.00.. Jag gick och la mig 02.00.. men WHAAT?! Jag kunde verkligen inte gå upp! Hatar när det blir sådär.. Händer mig så jävla sällan men vet inte riktigt vad det är, det känns verkligen bara omöjligt att gå upp, man sover typ fortfarande eller något.. Usch!


Ska käka snart och sen betala lite räkningar ... Fyfan.. fortfarande trött.. hur är det ens möjligt haha.. usch!
Vid 4 någon gång så åker jag iväg till Boris så det ska bli trevligt men tills dess så ska jag bara göra tråkiga saker, och blogga ;D


Hoppas iallafall att ni andra inte har haft en lika jävlig morgon som mig haha fyfan säger jag! FY! Känslan är så obehaglig (fast superskön när man väl ligger där oftast.. blaaah!)

Amazing

Its climbing! är på 60 unika besökare! Niiiice! Välkomna allihopa!



Svalde precis mitt nya piller.. eller ett halvt, ska ju börja med det..Såklart fastnade det ju i halsen och jag började hulka som en jävla idiot haha.. fan vad störande..

Nu så ska jag sova om 10 minuter.. dagen ska börja lagom tidigt imorgon..vid 8.30 typ hade jag tänkt ;D

Chillkväll

Puh.. Ska nog chilla resten av kvällen faktiskt.. tänkte först "måste göra något vettigt" men jag tänker inte göra det.. Jag tänker spela lite och ta lite oboy till det.. heh ;D


Imorgon ska jag träffa Boris efter att han slutar jobba, men innan han slutar jobba så ska jag läsa en massa läxor så det är nice om jag chillar ikväll.. Om 30 minuter slutar mamma så hon kommer väl hem om ett tag, nice! Funderar på om jag ska överraska med något.. men vad skulle det kunna vara? ... äääsch!







ACTA ?

Samone Leiten om More, more, more!:
Omg kvinna! Har du gjort örhängerna själv eller köpt? :D SJUKT SNYGGA!!!!

Svar: ÅÅH!! Qwinna hej! haha visste inte ens att du läste min blogg ;) Men jag har fått dom av Annika! tims mamma.. hon gör dom själv! :D och säljer såklart :D finns massa coola motiv.. Ska få ett par mumintrollen också ihih.. och mamma ett par peace..




Sen vill jag bara sprida en liten länk.. Till er som värnar om internet, er rätt till privat liv o.s.v... varsågoda..


http://www.youtube.com/watch?v=qlFyoEKV0dE

Innan house börjar

så slänger jag bara upp en bild, BAM!



Tyvärr så blev den lite liten.. Detta är från Jnytt, mest klickade bloggar IDAG ;D yea! kan inte säga att jag är topp tio tyvärr ;)

More, more, more!

Jag ska vara ärlig.. Har haft lite ångest idag över det läkaren sa till mig.. skrev kanske inte så utförligt om VARFÖR jag fick en ny medicin.. men det är helt enkelt så att min hjärtmuskel inte arbetar korrekt eller tillräckligt, den hållar alltså mer eller mindre på att paja.. som den ska göra när man är gammal men som TUR ÄR så kan ju muskler reparera sig själva, bara de får vila..

Så hur fan ska man få hjärtat att vila? Går ju inte.. Men man kan underlätta för hjärtat och på så vis slipper det jobba lika frenetiskt.. Det är det min medicin ska göra.. Den ska underlätta, genom att vidga blodkärlen så trycket runt om hjärtat släpper..Men kruxet är.. jag har redan lågt blodtryck, så jag kanske inte får ha den nya medicinen ändå..




Och lite bilder på mitt andra par örhängen..







(elena, ser du "plutten" av silver som är under den där..som man fästar örhänget med?)



Coola kapsyler



Motivet är Audrey Heppard (om jag har stavat rätt) som är någon..skådespelerska från förr eller så..




På denna bilden ser du "silverplutten" mycket bättre elena, på örhänget där bakom.. :)

Earrings

Igår innan jag gick och la mig, precis efter jag hade skrivit mitt nattinlägg, då fotade jag mina fina örhängen som jag fick av Tims mamma.. Här kommer några bilder..









Förresten så har hon en blogg (som hon iofs aldrig uppdaterar och lägger in nya saker på, hon har inte tid / har inte lärt sig det än) där man kan titta på gamla smycken hon har gjort..


Förresten! Vi spelade ju alfapet, jag och min mamma, och eftersom jag är sån peacefull tjej så la jag såklart ut ordet FRED ;)



btw.. Mamma vann båda gångerna, jävla skit! Fast det kanske inte är så konstigt när jag alltid fick trippletter av bokstäver...






Missade såklart att fota det andra paret örhängen så kommer uppdatera sen igen..:P

Besöksrekord!!!

VAD KUL! Idag har 41 stycken unika besökare tittat in på min lilla blogg.. UNDERBART! nu ska jag uppdatera igen fast måste hitta kameran först ;)

Ryhovsvisit

Abo, för mycket information gör maskineriet slött alltså..Jag somnade efter att vi kom hem från sjukhuset..

Haha.. Fyfan säger jag.. Vi kom dit 08.30 och då skulle jag till...Medicinavdelning B, specialistmottagning 1 i hiss D från lingonstigen om jag inte minns fel..
EKG gick snabbt med sugpropps-funktionen men ack så kallt! Dom sugpropparna pumpar ju ut svinkall luft så medans sköterskan försökte fint och lätt sätta på de där sugpropparna på min kropp så började jag hacka tänderna, då spände jag mig för mycket för helt plötsligt kunde inte tanten sätta på propparna mer så hon bad mig snällt att "slappna av"... JAHA?! haha det var ju lätt.. svinkallt ..

Jag gjorde mitt bästa för att slappna av och efter några försök så fick hon på den sista jobbiga proppen..
Sen  sa det tjoff, maskinen arbetade, klar, jag slänger på mig kläder, får ett brev som innehåller pappret med EKG resultatet sen går vi.

Då ska vi först bara "anmäla oss" att vi har kommit fram (ja, efter ekg.. ekg räknas tydligen som en förberedelse här på vuxenavdelningen, så var det inte på barn..), det gör man om man följer lingonstigen bara längre bort, på entreplan.. så hissen igen (Jäkla hiss alltså! den var helt koko, jag blev livrädd. den startade med en smäll och stannade med en duns)...

Efter anmälan så skulle vi ta hiss F, våning fem om jag minns rätt.. Klinisk fysiologi avdelningen. Där fick vi sitta i "Lilla väntrummet" i ca 12 minuter, under tiden så gick mammas kompis Luci förbi så det var ju lite trevligt!

Efter våran lilla väntetid så kom ultraljudstjejen (kommer aldrig ihåg hennes namn!) som alltid ser så glad och pigg ut.. sen har hon ett väldigt speciellt sätt att prata på..mjuk röst och ingen konstig dialekt, men...typ.. som mona sahlin är lite konstig när hon pratar "vi tycker att....för sverige så ska människor.... allla människor....kunna ha samma förutsättningar" typ.. pauser osv..


ANYWAY haha tillbaks till ämnet! Kvinnan hade med sig Mohammed Ali som var kardiolog och skulle lära sig den nya ultraljudsmaskinen.. där låg jag och blev undersökt i kanske 30 minuter och sen var det blodtryck som var nästa grej på schemat..

Det gick såklart inte som det skulle..Blodprov och blodtryck är fan omöjligt att ta på mig.. eller inte omöjligt.. men jäkligt svårt.. så då tog dom en doppler-maskin och tryckte mot handen istället så det lät ur en högtalare, så man verkligen hörde..
Done med undersökningar!


Ut till "det stora väntrummet" och vänta på att doktorn hade tittat på all information.. Satt där i ca 15 minuter och sen var hjärtläkaren redo för besök.


Nu kommer jag inte ihåg all information han gav mig. men det var en jävla massa.. Dom hade förresten glömt att söka efter mig, efter operationen. Man brukar ha en "kontroll" ca 2 veckor efter ett sånt stort ingrepp som jag gick igenom.. men dom hade på något vis glömt bort mig.. dummisar..

Det var ju därför jag frågade vad fan som pågick när jag "beställde" min tid som jag hade idag..
Alright.. Han skrev ett sjukintyg till mig (TACK!) och överröste mig verkligen med information.. jag fick ny medicin igen.. (palla!!! innan kunde jag leva utan medicin, nu har jag två för hjärtat..störande)..

Och ö... vad mer... äsch! Efter vi hade pratat i kanske 40 minuter så skickade han iallafall tillbaks mig till där vi "anmälde oss" på morgonen.. Det är där sköterskorna är som SKULLE ha kontaktat mig för länge sen men inte gjort det.. Jag fick träffa en sköterska som kommer vara som "kontaktperson" mellan mig och hjärtläkaren om jag undrar över något..

Hos sköterskan så fick jag två nya tider... En för sjukgymnastik och en för titiering av medicinen (dom ska ställa in och se hur det går med den nya) ...och även också en hel del information här med..

Sista stoppet vi skulle göra i sjukhuset var AVK centralen (waran-tjejerna..) för att höra mig för hur det blir med tandläkaren och waran + penicilin.. där fick jag också en ny träff tid.. så jävla mycket info haha jag var ju alldeles nyvaken från början när vi kom dit..

Innan vi kunde lämna sjukhuset på riktigt så skulle vi såklart gå till apoteket och ta ut min nya medicin som jag ska börja med ikväll...

11.45 var vi hemma och då fikade vi med farmor som var på besök, sen somnade jag i två timmar..

Nu ska jag såklart ringa tandläkaren också.. för att berätta om min nya medicin, det var tydligen också viktigt..
ooooch fixa alla papper jag fick från sjukhuset.. så jag har ordning och koll.. skriva upp alla nya tider jag fick för möte m.m.
Därefter ska jag på promenad! Vandra iväg till posten och posta ett paket och sen får vi se om det finns mer viktigheter annars så blir det att läsa engelskaboken :)

Sjukhusvisit

Baaaaaaaaah.. HAHA Såklart drömde jag ju om at jag skulle sova liten tid bara.. så jag har drömt om att jag bara fått sova lite, sen har jag ju bara fått sova litte.. dubbeljobbigt.. blä. Om 20 minuter sticker vi iväg till sjukhuset..

Jag har redan lämnat in blodprov till dem, nu ska vi bara göra hjärt EKG och därefter UKG(Ultraljudsundersökning) samt prata med läkaren...Ska skriva upp lite frågor till dom nu så jag inte glömmer...

Hoppas eran morgon är bra! *Gäääääääääääääääääsp!*

Night peepz

Bah. det är så jävla tråkigt när pappa är sur.. inget roligt händer typ.. Förresten så kom jag precis på att jag skulle säga en sak till han som jag glömde... hahah.. måste gå och skriva upp det right away..

Hursomhelst så är det ju måndag, och alla vet väl vad det betyder i Camillas liv? Massa tv! :D:D:D!

haha.. har aldrig gillat TV förr men nu när jag har luggit i tvsoffan så länge pga operationen så började jag titta mer på saker och det är intressant. En kanal som jag alltid ska ha när jag flyttar hemifrån är iaf BBC knowledge. Går inte en dag då man inte lär sig något nytt där.. awesome.

Dagen imorgon består av läkarbesök, bok returer, engelska läsning och även kanske lite bil teoriläsning eller broshyrer från olika högskolor. Vill verkligen hitta något som jag vill läsa, känner mig svinstressad över det...


Anyway enough said ;D Måste sova.. Ska upp 7.45 imorgon :|

Helgens aktiviteter

Åkte till Tim i torsdags och kom hem i söndags..Påvägen ner var det uuunderbart väder (och hemvägen med för den delen) så passade på att fota lite när det började bli solnedgång..





















Jag & Tim spelade Wii jävligt mycket, försökte spela ut hela bomberman tre men sista bossen är ju fan omöjlig imo så vi slutade efter att vi kom dit... hahaha!



& jag drack cola ur ett sjukt stort whiskey glas.. det kändes direkt mycket lyxigare.. haha


Kommentarer

Jag kom hem för typ 3 timmar sen men har haft fullt upp med att avsluta några kurser, returnera böcker och sånt där viktigt.. Så nu har jag äntligen tid att skriva här.

Tänker skriva om helgen i nästa inlägg men först blir det svar på kommentar!


Anonym om Till ED:
Fy! Du ska inte hoppa av nån kurs alls, vem vet vad du kan ha nytta av i framtiden? =)

/W

Svar: Haha! meh ska du fya mig nu? ;( jag fyar ju alltid dig... och.. nej det är sant, jag vet inte.. men jag tvivlar..


mc om Till ED:
du kan ju hoppa av bildkursen om du inte förlorar ditt csnbidrag. och what the heck ska du göra på ed?!

Svar: Precis, men jag förlorar det till hälften.. men ja..:P .. haha skulle hälsa på ollon ;D


Till ED

Om ca 20 minuter går bussen som ska ta mig till Möjligheternas skola... Ska borsta tänderna och fixa till lite först..

Sen funderar jag på att hoppa av mina bildkurser...Vad tycker folk om det? Anledning: är för långt efter och det känns onöidgt att stressa över något jag aldrig kommer ha nytta av typ..



Blah.. Måste gå nu ;D tandborsten (bläää!) kallar...

Homecoming

HEY guys! jag är hemma! dock har jag inte batterier i kameran så då tänkte jag "nee men skriver inget" fast sen kom jag på att det är ju roligare att uppdatera än att inte göra det pga bildtorka..
Dagen har inte varit alls händelserik.. fyra timmar satt jag bl.a.på bussen.. blä..Men maten hemma var yummie sen iallafall.. ne orkar inte skriva fakitskt.. imorgon ska jag till ED och hälsa på Ollon ;D awesooome


Anonym om Back from the hospital:
Inte ofta jag tar och slänger bort min tid på bloggar som du vet, men undrade var Milly tagit vägen på sista tiden och kom på att du bloggar. Hoppas du har det kul hos Tim och det värmer att du ger FB lite upprättelse :]

/W

Svar: aww :) Tack! Och bra att du tycker det ;D Du svarar ju inte på msn dumbom!




Underbar helg i Malmö!

Imorgon åker jag hem, och jag har inte haft tid att uppdatera!
I torsdags så åtke jag till Tim och när jag kom fram så blev det burger king och film som vanligt på kvällen haha.. men på fredagen hittade vi på massor! Vi gick i stan här jättelänge.. först begav vi oss till Monki och sen Buttricks, därefter ville vi se vad Party land hade att erbjuda ( vi letade halloweenkostymer.. dock inte på monki haha!) och vi hittade en hel del roliga grejer men bestämde oss för att handla först när vi visste att det verkligen blir en halloweenfest.

Anyway! Efter det så blev det subway.. måste iofs gå nu för vi ska spela bomberman (som vi snart har spelat ut mohha) så nu måste jag äga! byyye  (p.s. Im freakin nuts mihhihi)

Back from the hospital

Börjar först med en kommentar :)

Ahlen
om Kommentarer är alltid kul! :D:
Självklart är det ju inte okej att sådant här händer, men skulle folk på Flashback ringa till polisen så fort någon skriver där att de ska göra något olagligt eller liknande, så som att begå självmord, så hade det blivit fruktansvärt många falsklarm, en hel del per dag gissar jag. Det säger sig självt att ingen orkar ringa hela tiden, men det skriver ju media inte heller om, alla som skiter i att ringa varpå inget visar sig hända sen. Som du säkert såg när du läste verkade många vara osäkra på om det var på riktigt även en bit efter han postade bilder, vilket väl ändå visar hur vana de är vid bluffar (och kanske även avancerade sådana). Inte för att på något sätt försvara Flashback, det är ändå inget som är heligt för mig precis, men sådant här är vardagsmat där (med den enda skillnaden att det nu var på riktigt), innan man blint kritiserar användarna där får man nog tänka på vad det är för ställe egentligen.

Och nog har Flashback agerat förut: http://gt.expressen.se/nyheter/1.1680656/skadespelaren-helt-besatt-av-seriemordare
Svar: Jag vet... men vet ändå inte, känslan sitter kvar i mig att MAN SKA REAGERA oavsett hur många troll-ish.. men grejen är att det fungerar ju tyvärr inte så, trots att min åsikt fortfarande står stark..
Mja, den artikeln var faktiskt väldigt intressant ;D nice!
Btw ahlen jag kom precis hem från sjukhuset och i bilen så spelades Ebba Grön - 800 grader.. då började jag tänka på din pappa, sen undrade jag "hmm vad röstar han på " (för jag hade precis läst om svartskalledemokraterna också) och sen kom jag på Men AHLEN DÅ?! var röstar ahlen på?& varför röstar han som han gör?.. vill du skriva det till mig? kanske inte här men facebook eller så? Jag är intresserad!


Det gick bra på provtagningscentralen! trots att dom stack först i armen och sen i fingret.. mina ådror är så jävla konstiga.. ibland hittar man dom inte, ibland så "fungerar" dom inte (kommer inget blod helt enkelt) och ibland (Som idag..) så fungerar det perfekt i början sen helt plötsligt slutar... så jävla irriterande.. haha.. så det blev lite stick här och var men gick superbra! Blödde dock inte ner golvet igen som alla andra gånger ;D nice!

Ska kolla igenom min packning lite och se vidare på lektionerna sen men ska försöka uppdatera en gång innan jag åker iväg till Malmö!

Idag har jag BH! ;D HURRAY! hahahaha!

Nej, men seriöst.. Det är faktiskt första gången jag har BH sen dagen innan operationen.. vilket är ca 1,5 månader sen.. Vet ni vad det påminner mig om? Hur mycket jag haaaatade bhar.. det bara kliade, satt tight och var ivägen.. men när jag inte hade bh i skolan så påpekade folk det hela jävla tiden, så jag började använda bh ändå.. haha.. men det ser ju grymt mycket snyggare ut med bh än utan..fast fortfarande.. varför skulle jag bry mig om vad idioterna i skolan sa?:P


Anyway.. Det är skönt att kunna använda BH igen.. Fast jag testade en hel del olika innan jag kunde ha en av mina haha.. fick ta den mjukaste som satt "hårdast" runt om fast inte liksom alldeles för mycket på ärret.. ääsch haha jag vet inte riktigt hur jag bestämde mig, men den kändes bra iaf...




Jag knäppte av några foton precis på morgonen när jag hade vaknat. På alla bilder syns det i ögonen att jag är precis nyvaken, men denna var minst sån.. heh..

& för att visa er mina slapp kläder så får ni den här bilden




Stor Tshirt (IM FREAKIN NUTS! + nötter) från New York
BH!!! BH BH BH ;D Som jag ärvt av Elin, thx!
Trosor från USA
Mjukisbyxor ärvda från Annikas kompis dotter.. nice! ;D
Plus Hello Kitty strumpor i vitt


Soffft! Det är så obekvämt att åka med jeans hela vägen till Tim så därför fick det bli mjukisar idag :)


Håret blev såklart för kort, enligt mig..

Men jag skyller INTE på mamma.. hon var så fantastiskt duktig och försiktig men sen när jag stod i duschen så kändes det som om hon klippte mycket mer än vad det såg ut som ;(...


Förresten.. hahaha jag klippte mig just i fingret med saxen.. inget stort direkt..väldigt ytligt men det gör svin ont plus att det blödde som fan ändå (p.g.a. waranet jag käkar)... kan ni ju också glädjas åt, bastards! hahaha.. eller iofs tycka synd om mig för den delen också, men dom flesta är väl skadeglada.. fy! ;)


Förövrigt så ska jag packa ihop saker till tim idag, jag åker till han i helgen igen.. och så ska jag plugga, ta blodprov (Många rör idag! :|  ) m.m. så det blir, återigen, lite låg uppdatering.. Förlåt för det, verkligen! men liter roliga bilder för att lätta upp stämmningen!? vad säger ni ;D

Sen undrar jag en sak till min fina farmor.. HAR DU LILLEN OCH ANNAS EMAIL? Hon ville ju gärna ha bröllopsfotona :)



Mer av Annikas fina örhängen! :D












Hon hade även gjort en kylskåpsmagnet av en Marilyn :)




Charlie Chapplin örhängen, änsålänge utan plast i sig..






Det här fick mig att tänka på min kapsylsamling jag hade när jag var liten haha! Annika har flera kassar med kapsyler typ.. Hon får dom från krogar osv som sparar åt henne :)Snällt!




Sen har vi ju mitt hår... fan.. det ser inte mycket ut men när man drar ut det så blir det väl en 8-10 cm skulle jag tippa.. Förresten så kom jag underfund med igår varför jag tappar mycket mer hår.. Pappa och mamma blir fan galna så säger dom "SLUTA DRA I HÅRET DÅ UNGE!!" men jag drar INTE mer än vad jag gjorde förr, men jag tappar betydligt mer..
Det är en av biverkningarna hos Waran tydligen... det läste jag går i en broschyr innan jag skulle sova..


SEN VARNAR JAG REDAN NU!!!! Längst ner på inlägget finns en bild som tillochmed enligt MIG ser ganska jätte äcklig ut....Det är en bild på hålet/ärret på magen.. Det har ÄNTLIGEN börjat läka ihop på riktigt, men det har inte läkt som ett ärr.. utan som en sårskorpa?? Med såklart lite var (gul,grej, äckligt..) på.. OM NI INTE vill se eller är intresserade så kan ni likaväl gå från bloggen nu :) För det enda som är kvar är bilden, fast en bit ner..
Vi bytte nämligen stripes igår efter att jag hade klippt mig och duschat, då såg jag det där.. Jag blev livrädd för först var det ganska mörkt (gammalt blod) så jag trodde det hade ruttnat hahaha! Men efter duschen så blev det ganska vanligt.. ser ut som torkat var gör, fast det är ju close up.. lite grose ändå..
















































Klippeti-klipp!

Ska klippa mig vid halv åtta.. jag har kollat på lektioner hela hela dagen. Det  jag lyssnar på just nu är det tråkigaste jag någonsin gjort.. herregud... men ska inte skriva för jag blir ofokuserad.. fan.

Goodmorning, peepz!

Ush.. svintrött idag igen.. jag failade med att gå upp igen.. varför är det alltid varannan dag?
Nu sitter jag och tittar på mina lektioner (videobaserad) och det går ganska bra faktiskt.. men sen kollade jag hur länge lektionerna(de få som har kommit ut) kommer vara totalt.. ca 17 timmar (och jag trodde att jag skulle kolla igenom alla idag)

Har foooortfarande inte fått min sista bok (som jag såklart ska börja läsa FÖRST) från posten.. blir lack snart..

Anyhoooow jag måste titta på videon nu, inte bara lyssna.. tyvärr. haha!

Känns bra!

Nu har jag äntligen haft en dag där jag tar tag i saker och inte bara sitter här vid datorn hela dagen.. Jag ska snart plugga(för det har jag inte hunnit än) men tänkte bara uppdatera här lite fort..

Btw får ni också en bra känsla av att ha kontroll på dagen? Göra "viktiga/nyttiga" saker?

Jag har städat mitt sovrum, fixat iordning hela min garderob, packat upp flera väskor där det låg kläder och andra saker i, fixat lite käk (hjälpte dock bara mamma) och tittat på CSI med mamma :) Vilket iofs inte var nödvändigt, men man får ju ta lite blandat på dagen, inte bara kassa eller bara bra saker ..

OCH !!! det som tog längst tid höll jag på att glömma... haha.. jag har planerat upp mina dagar fram tills 10 dec för att ha rätt mängd tid att plugga på och ändå kunna träffa tim och ha det chill med min familj.. nice nice!


Så som sagt.. nu ska jag plugga någon timme, sen ska jag gå till ICA/Posten för att ta ut ett paket :).. om jag hinner.. får kolla när det stänger haha.. anywaaay nu måste jag sluta, blir så dumt annars... kommer sitta kvar här i sånna fall

Dagens

Tjuhu! Jag har inte hunnit skriva förrens nu p.g.a. att jag sitter och planerar upp mina studier.. och idag blir det en hel del plugg och annat "viktigt" som typ städa.. tyvärr har jag dock extrem huvudvärk( inte migrän idag, men ont i huvudet) så vi får se hur min planering fungerar över hela dagen.. försöker återkomma senare, sorries för att det inte finns så mycket roligt att berätta om..MEN JA! jag kan berätta om min dröm.. sinnes.. haha

Jag brukar ju inte ofta drömma om att jag slår folk, men när jag drömmer om det så är det alltid riktigt jävla psyco...




Hasse och jag skulle typ..först var vi karaktärer i ett spel men sen kom vi till verkligheten när vi träffade på enemies i spelet...

och det var en stoooooor jävla kluns till människa och 3 andra normalstora som hasse typ..så stod hasse framför den där stora och hasse var den som skulle rädda mig för jag hade ju inga vapen eller så eller alltså inga erfarenheter av att slåss

men hasse hade ju dina händer och slåss med som alla andra enemies..och det började med att hasse och den stora snubben (som förövrigt såg jätte arg ut) stod på en upphöjning i frigolit.. typ en stor rektangel av frigolit bara.. där stod hasse, jag och den där stora klunsen..

Dom andra tre fienderna stod där nere.. men iaf så skulle hasse och han stora börja fightas.. Klunsen tar och sparkar hasse en gång svin håååårt i sidan och hasses mage blir typ helt vriden och han trillar ner från frigolitupphöjningen    
då fick jag ju mina damp som jag får irl.. fast jag fick det i drömmen :S så jag börjar ta en skolbok (som jag hade i väskan) och slå stora snubben på kuken flera flera flera gånger
och så blir han typ chockad eller ngt.. så jag slår han och sparkar sönder han tills han inte rör sig (det var otroligt äcklig dröm)
sen ser jag att hasse ligger ner och dom andra killarna sparkar på hasse då hoppar jag ner och trycker ut ögonen på dom alla tre..?!



STÖRDA jävla drömmar
sen kunde dom inte slåss mer..
det var as äckligt för på den första jag tryckte ut ögonen på så fastnade jag typ i hans öga och han skrek "AJ AJ MILLA AJ!":S
stört.. men ändå forstatte jag
omg.. skit läskigt men jag räddade iaf hasse!



Ursäkta rutorna här nedanför.. vet inte hur fan jag ska få bort dom.. men har inte tid att försöka mer nu (försökt i 5 min snart haha!)




























































































































































































































































































Kommentarer är alltid kul! :D

Ahlen om Självmord som publiceras på nätet..:
För det första gick det snabbt från att han började lägga upp bilder tills det genomfördes, inte många minuter vill jag minnas, och för det andra så var det ett flertal som ringde polisen, framför allt efter att han blev identifierad. Tyvärr var det för sent. Visst, de skulle kunna ha ringt polisen direkt, men på Flashback startas det sådana här trådar ofta som visar sig vara på "skoj". Blir ju lite "pojken och vargen" över det till slut.

Svar: Jag vet att det fick fort. har läst och tittat igenom allting på tråden och jag vet också att det är många troll där, men spelar ingen roll. man tar väl ansvar lite i samhället och ringer polisen. MEN JA, det gjorde dom också, någon.. sent.. ca 20 minuter efter han började, eller hur var det..? Tycker ändå inte det är okej så förstår inte varför du försvarar det här alls.. Dissar inte direkt flashback, om det var det du var orolig över:P och har full förståelse för att man tror det är "på skoj" eller ett "troll" men tycker ändå man borde agera...faktiskt

Självmord som publiceras på nätet..

Herregud... Har precis tittat och läst igenom det där självmordet som alla pratar om... ni har väl inte missat det?

http://www.expressen.se/nyheter/1.2170294/man-hangde-sig-i-direktsandning

Efter lite internet sökning hittade jag både hemsidan med forumet där han började skriva om sitt självmord, och alla bilderna från hans självmord. Herregud. jag blir arg och ledsen. varför agerade inte människorna som tittade!?

Oavsett om man itne vet var han bor så ringer man väl fan och säger "det är någon som försöker ta självmord, vet inte vem det är eller var han bor men det är online nu på nätet, han är medlem här och här " osv osv.. IALLAFALL FÖRSÖKA!?!?!..

Satan vad tragiskt. Jag mår lite illa nu. trots att allting på filmen bara såg ut som på tv (film- dom hade klippt ihop alla hans bilder till en film....) så vet man ju att det är på riktigt.. sjuka sjuka värld.. blir galen på människor och världen..

Mammas mat!

Åh! Idag blir det mammas mat! det var verkligen looong time ago, pappa har ju lagat mat här hemma senaste tiden (vilket iofs är sviiingott också! ) så ska bli spännande att se hur det här smakar.. skriver sen ;P hon blev precis klar såklart...

Kalas hos farmor

Måste bara upplysa alla om en sak jag precis såg.. DET ÄR KALAS VÄDER!! titta vad fint! inget blåsigt, himmlen blå! åh :)


Igår var det kalas hos farmor, pappa sa till mig på kvällen att hon var glad att jag kom dit.. :) Wie!
Hon trodde ju att jag skulle vara hos tim tills söndagen men icke sa nicke..

Hursomhelst så kom vi dit klockan 13.30 ungefär.. men det var kaaaaos på morgonen haha.. jag väckte pappa 13.08 typ.. Men då ska ni veta att jag redan hade försökt väcka honom i en halvtimme...

Jag själv vaknade 12.30 och efter tio minuter så började jag försöka väcka pappa.. hehe.. men alla kom iallafall upp och pappa var snabb med att fixa till sig.. klockan 13.21 åkte vi här ifrån men vi var ändå framme 13.31 så det var nice! haha.. men lite sura miner i bilen blev det ju fast vad fan kan man vänta sig? Jag hade också blivit sur..

När vi kom fram till farmor så luktade det av hennes goda,goda mat.. fan.. haha farmors mat i mitt hjärta, always<3.. haha att jag aldrig tröttnar på mat.. sånt fetto jag börjar bli;) Ni kan ju tänka er att jag fortfarande var nyvaken när vi kom fram och jag brukar aldrig äta frukost...

Hursomhelst så hade vi inte käkat hos farmor på ett ganska bra tag så jag hade väl glömt lite av traditionerna...
Först är det förrätt (krustader med räkor och skaldjur <3 MUMS! haha alltid vart min favorit förrät!!)
Sen är det middag (finns alltid två rätter att välja mellan.. nästan alltid.. och grönsaker med såklart, det finns också alltid.. sen finns det alltid gelé! haha åååh det passar alltid så bra till farmors mat.. älskar det!) som bestod av antingen 1. kalops eller 2. en stek.. som var mjuk och god och skuren i tunna bitar.. jag tog rätt nummer 2.. kokt potatis till det med sås och gelé..
Efterrätt kom det också på bordet.. glass med fruktcoctail. MUMS!!!
Och..efter-efterrätten blev fika.. haha.. men då tänkte jag "ne ska inte ha" men vad är det då för fika?! min favoritkaka!!!!! vafan hahaha... Kladdkaka med grädde.. Men mellan efterrätten och efter-efterrätten så var det också godis på bordet.. spelar ju fan ingen roll hur mätt man är så smakar man alltid godiset!!! hahaha så himmla dumt!
Sen var det ju såklart inte bara det vi gjorde där.. vi umgicks ju och pratade, jag lekte med min nya kusin Nellie och lite sånt där.. det var ju supertrevligt!

btw förlåt till alla er som blir helt super duper sugna på mat nu ... hehe.. ;)


Men ni ska veta att jag började känna att jag började bli mätt redan efter min krustad.... haha.. vanligtvis tar jag två stycken krustader men tog bara en denna gången för jag skulle "orka äta middag" (då tänkte jag inte på allt efter det)..
Middagen tog jag till mig ganska rejält med mat, men orkade inte äta upp allt..
Så.. ja.. sen så såg jag skeden ovanför tallriken och kom på att "jävlar, det är ju efterrätt också.. haha!" men mellan middagen och efterrätten så var det iallafall kanske 30 minuters väntetid så det gick att trycka i sig lite av den goda efterätten också (som vi förresten fick med oss hem sen! mums)
Sen var jag helt inställd på att "okej nu är det iallafall färdigätet" men efter ett tag frågar farmor "hur många vill ha kaffe?" då fattar jag att det blir fika också.. haha.. och KLADDKAKA!!!!! finns ju inget bättre... så då tog jag faktist och åt det också.. Det var en av de godaste kladdkakorna jag har smakat faktikst ! tur jag smakade ;)
Den var köpt på torget så dit ska jag väl bege mig någon dag mohahah!


Men måste säga en till sak, när vi ändå är inne på att äta.. Klockan 18 var vi hemma typ.. fram tills klockan 01.30 var jag uppe, och då åt jag tre små tallrikar med spaghetti och köttfärsås också..ni som inte säger att jag äter fortfarande, shut up !!! hahaha.. jag äter alltid hela tiden.. fan ;(
Lite orolig för det eftersom nu behöver inte mitt hjärta jobba lika mycket och ta lika mycket energi som förr... så all energi jag stoppar i mig kanske inte försvinner.. dumt!

har tyvärr inga bilder från kalaset .. fan.. nu känner jag att jag får migrän igen.. måste sluta skriva ..





Helgen!

Berättade ju lite om helgen i ett textinlägg.. Åååh vet var verkligen en superbra helg!
btw!!! Jag och tim har snart vart tillsammans i FYRA ÅR. whuut.. det är mer än 1/5 av mitt liv.. hahah stört. men hursomhelst det var ju inte det jag skulle snacka om.. tänkte visa några bilder från helgen på lite pyssel som Annika höll på med och en och annan pussbild.. :)



Jag fick en supercuuuute klänning från annika! :D tack så mycket!
(sen fick jag även små söta lukt suddigummin från tim hihi.. !)



Kinderäggs samlingen är komplett :D



Jag fick sova på golvet...haha!




Massa fina fina fina örhängen! Gjorda av gamla kapsyler! åh så balla


Och nu dog kameran.. attans.. ska visa er mer bilder på de där sen :)


Skottdrama på swebus bussen!

Blev ingen klippning, än ;) haha.. vågar inteeeee!! men jag ska. Innan jag somnar ikväll så ska jag. :)

Tänkte iallafall berätta om en sjukt.. rolig och läskig sak.. innan jag skulle på bussen igår så stod jag precis vid ingången till bussen och då kom det någon halvknubbig kille som började yra om "ska vi ta den här bussen eller .........blabla något något...... kasta sten" HAHA jag fattade ingenting! jag tittade på tim och han tittade på mig sen började vi asgarva och frågade samtidigt till varandra "sa han att han vill kasta sten?"

Sen så fick jag tillslut gå på bussen och då satte jag mig på samma ställe som jag alltid sitter.. Då ser jag att rutan är sönder.. haha, vad fan ? tänkte jag .. Men som tur var så var det bara ytterrutan som hade pajat..

Efter ett tag så fattade jag ju såklart att det var JUST DET som snubben hade yrat om.. Det var någon som hade kastat sten på rutan såklart! haha! men när buss chaufförerna undersökte det så var det en skottskada tydligen.. vilket gjorde mig lite nojig och rädd..Tydligen hade flera bussar blivit beskjutna en hel del gånger i malmö.. Sinnes..








Jag ska klippa mig!!! :|

Nu har jag bestämt mig. På riktigt. Jag ska klippa mitt hår.. åååh vill inte! men toppa det, endast. OCH INTE så långt som det är slitet.. hehe. får tvinga mamma att bara ta ca 3 cm eller så.. :)


Kom precis hem från farmor och ska berätta mer om det sen men jag ska som sagt klippa mig nu :)

Lunch med Sandip och bio med Charlie!

Håhå! Kom precis hem från stan.. det blev bio och lite shopping :) Ikväll åker jag hem vid ca 22..

Har iallafall haft det superbra här i Malmö :) I torsdags så kom jag fram 19.15 och tog taxi hem till Tim.. där fick jag käk (burger king, BK ;D ! ) och sen tittade vi på Mina jag och Irene.. Det var första gången jag såg den filmen och jag undrar hur fasen jag har kunnat missa den? haha den var väldigt rolig hursomhelst :)

På fredagen hade jag bestämt lunchdejt med Sandip klockan 11.30 typ.. Vilket betydde att jag gick upp tidigt! :D
Tim hängde med, han skulle köpa någon bär juice för träningen och öl.. Vilken jävla kombination hahaha!

Anyway.. jag och tim mötte sandip vid BK utanför trinageln och sen gick Tim iväg så fortsatte jag och sandip till ett ställe där vi skulle käka. Jag hade för ett tag glömt bort att sandip var vegetarian haha! men det blev iallafall falafel till oss :D Det var svingott! Malmös falafel är väl känd så det var kul att testa på det :)

Efter ett tag så joinade Tim oss och vi pratade en stund sen skulle sandip iväg och vi skulle vidare hem till tim.. På fredagskvällen blev det film igen, Earth.. IIIWH! jag vill verkligen jobba med djur och natur.. alltså haha blir nästan alltid gråtfärdig av sånna filmer.. jag bara vill vill vill viiiiiiill jobba med sånt. Men hur ofta händer det liksom..? Går ju inte direkt att ha det som karriärsmål... fan också..

Efter earth så blev det också en hel del andra filmer/serier.. typ duffy duck klipp och supernatural osv.. somnade inte förrens kl 1.. På tal om att somna.. haha.. i torsdags sov jag i tims säng men det gjorde alldeles för ont så ¨på fredagen fick jag sova på en madrass på golvet ;) haha.. iofs ville tim hellre sova där för att "ge mig sängen", inte liksom "kasta ut mig" haha.. men sen kände jag på madrassen på golvet och den var sjukt bekväm så det slutade med att jag fick ligga där :)

Har någon bild från helgen men just nu sitter jag vid Peters dator så jag orkar inte krångla med installation osv..

Men ja! Fredagen.. vänta lite.. jag menar lördagen haha! allting blir så konstigt.. jag brukar vara här fredag till söndag men nu blir det torsdag till lördag. SÅ Ja. LÖRDAGEN är IDAG och jag vaknade idag klockan 10 och .. jadu..
Blev lite frukost och mys på morgonen sen vid 12.30 skulle vi börja gå mot bion för att träffa Charlie (tims lillebror) och hans mamma. Filmen vi tittade på var Marmaduke och helt seriöst, trots att den var dubbad på svenska o.s.v så var den mycket roligare än vad jag förväntade mig (hade väl inte direkt någon hög förväntning alls.. men ändå!!) och jag skrattade iallafall ett par gånger :)

Bion slutade 14.46 och sen efter det skulle vi gå till teknikmagasinet och köpa en present till charlie som fyller år på måndag.. Slutade med att han fick ett presentkort haha! men men :)  Sen begav vi oss hem till tim igen och då började jag skriva det här inlägget.

Vi ska snart iväg till bion igen för att lämna charlie till hans mamma :) Så nu slutar jag skriva här.


Dra i sig lite käk sen är det good to go!

Blodprovet gick bra och jag träffade min gamla hjärtläkare från barnavdelningen där.. supertrevligt.

Ska snart iväg till Tim..bussen går 15.40 så tänkte slänga i mig lite mat och sen åka..Klas är snäll och skjutsar mig :) Wie!


Hmhmhmh.. vet inte riktigt vad jag ska  säga.. men om jag uppdaterar igen idag så blir det sent kan jag ju förvarna om..
Alltså.. en sak som stör mig är att oavsett hur många gånger man har tagit blodprov och det inte har gjort ont eller hänt något fel.. oavsett hur många gånger så blir man alltid nervös precis precis innan dom trycker in nålen / trycker på knappen när man ska ta i fingrarna...
haha så jävla konstigt!

Nu hoppas jag iaf att inget händer på resan ner och min vistelse i malmö.. dock är ju lunds universitets sjukhus nära där .. men vill ändå inte att något dumt ska hända ^^ Har redan slängt på mig waran halsbandet så jag inte glömmer det..juppjupp! mat nu :)

Blodprov

Ska strax dra iväg och ta blodprov igen. sen blir det nog lite shopping ;D..... På apoteket hahaha! :D

Har lite kvar att packa sen också..kan ju inte packa ner det mesta dagen innan.. typ mediciner, tandborste, alla laddningsstationer (laddar nästan allt på natten..) och andningsövningar osv...Kläder är typ det enda jag kan packa dagen innan...Måste dock dra iväg nu för att jag ska hinna borsta tänderna innan pappa är klar i duschen.. :)


Åh... tänk.. tänk så bra min pappa är...jag fattar inte ens varför..Samma med mamma...vad har liksom peppat dom hela tiden? Förstår verkligen inte.. Jag är dock snart påväg ut från lilla huset lövgren.. jag vill inte det riktigt fullt, fast jag samtidigt vill det väldigt fullt.. Men kanske kunde ta med mamma och pappa ? (A)..
Men ja.. jag är snart påväg ut.. och jag försöker, trots att jag är 19 år, att lära mig. "på nytt" kan man säga..
Jag försöker att inte vara galen över minsta sakerna, för det är så onödigt! Bättre att ta det lite chill som pappa och säga att saker löser sig och prata ut om det istället för att få ett frispel som jag brukar få..

Så jag vet inte.. tror inte folk ändras i grunden när man är så här gammal.. men det betyder ju inte att jag kan utveckla mig till att tänka ett steg längre.. För det gör jag nu. Är jag irriterad över något så är det oftast bara att INTE reager / överreagera för då blir det oftast bättre..

Min familj är bäst.









Oj! som sagt! haha måste ju borsta tänderna och sånt :) hej so long!

Jag är en kämpe och jag kämpar.

Idag var första gången sen innan operationen som jag själv kunde dra en vanlig tröja över huvudet! :) Hittills har jag bara använt skjortor och badrockar men nyss fick jag på mitt nattlinne! Jag är så bäst :)


Duschade nyss och mamma hjälpte mig att tejpa om ärret & "hålen" där nere.. gick jättebra :) Men hålet ser fortfarande dåligt ut och jag börjar bli nervös över att det ärret kommer bli skit fult ...
Har fortfarande inte packat mina grejer till tim så jag ska studsa iväg nu och göra det:)

Kvällen som är kvar ser ut såhär för mig.
1. packa alltihopa
2. käka något gott och
3. mysa med någon film framför tvn med pappa eller spela, beror på om pappa är pepp eller inte :)

A GOOOSE!

Till er som har tråkigt.. titta :)



Segstartad

Först vill jag bara säga att det inte gick att våffla istället för att toasta.. pappa förbjöd mig haha men det berodde ju såklart på att det inte gick..

idag ställde jag mitt alarm på klockan 10.00.. jag somnade om!!! DET HÄNDER TYP ALDRIG MIG...jag sov tills 12... vilket suger eftersom jag har försökt att ställa om min dygnsrytm i några dagar nu..men jag failade..


tänkte hursomhelst bara skriva att jag kommer inte uppdatera så flitigt idag eftersmo jag måste packa och duscha m.m. då jag ska till tim imorgon.. =)

Hoppas det går bra.. men tror jag .. sitter ju ändå bara här / i bilen med pappa hela dagarna så vad är det för skillnad att sitta i en buss ?.. hmm.. aja.. hoppas inget oväntat händer :)



Att våffla istället för att toasta..

Tjuhu. Jag är svinhungrig just nu... ska göra en toast. men hittar inte toastmaskinen.. vad i helvete liksom?! HAHA herregud.. så jag ska helt enkelt testa att våffla istället för att toasta.. hoppas det blir bra ;D återkommer med resultat!

ELLER HUUUUUR!!!!

mc om Giftemål mellan A & A:
MY GOD! :O ÄR DET LEENA?! :O

Svar: HAHAH MC JAG HÅLLER verkligen med dig!!! VISST ÄR HON SÅ SNYGG?!
hAahaha herregud. det VÄRSTA var att jag inte vågade lägga upp fler bilder på henne för jag trodde hon skule bli arg.. hon hatar att fotas så tänkte visa lite respekt. men det här ska jag fan visa henne! att andra tycker som jag.. för du menade väl att hon var snygg eller ? xD

Fortfarande uppe

Blaa.. inte gjort något vettigt.. har tittat på en uppgift i engelskan.. läst lite om den men inte startat den.. främst för jag inte ens har word på datorn "MEN FIXA DET DÅÅÅEEH!!" ja. visst. sure. nångång ;)


spelat sims..lite.. snackat med tim, mycket.. ätit onyttig mat haha.. ja.. det har jag gjort typ... mamma kom hem för ett tag sen och vi ska se csi om en timme typ

tänkte iaf visa hur jag såg ut på bröllopet :)



MC fixade håret :) Klänningen är från new york =)
Halsbandet är mammas. Det är en vanlig guldkedja.. sen är själva berlocken min.. mitt enda smycke var det smycket jag alltid måste ha på mig.. Waran-smycket.. som säger "är den här människan skadad så ringfort till ambulansen" typ.. haha..



Här ser ni hela klänningen. Jag vet inte om jag pekar fuck you till hasse eller om jag visar mitt nagellack.. tror jag visar mitt nagellack faktiskt:P det var lila med maaaaaaassa fint glitter i olika färger.. Passade kanske inte med allt annat kanske ni tänker då.. så tänkte jag och mc med.. så.. vi fick fixa det..



Jag ville/kunde såklart inte gå i klackar.. så det blev mina nya, lila converse ;D passade med naglarna..
Också köpta i new york =)




Sen har vi såklart det fina fina håret :) MC gjorde något liknande det jag hade på balen.. mycket fint! :D






Giftemål mellan A & A

Jag hade finkläder för första gången sen operationen! Men kunde fortfarande inte ha BH.. haha.. Nipplecovers är perfekta i sånna lägen.. hursomhelst så har jag ingen egen bild på hur jag såg ut men MC har det.. För hon var här och assisterade och hjälpte sönder mig.. :) Så gulligt!

Kunde inte ens få på mig klänningen själv haha så det blev en "Upp med armarna och sträck!"-grej som när man var liten... jaja! ;)

Visar inte alla bilder, dels för att det kanske är lite privat för A&A men också för..vet inte.. mest för den anledningen :)


Hela bröllopet var mycket fint och alla verkade glada.
Vigseln började i sanseryds kyrka (liten och söt kyrka faktiskt!) där vi tittade och lyssnade på prällen såklart men också så fanns det ju sånna..lovsånger? heter det så? Pslamer iallafall tror jag.. Två sånna var utvalda och även två solosånger som utfördes av min pappas kusin och hans fina flickvän :) Riktigt mysigt!
Det blev en hel del känslor när Molle & Annika (farsans & farbrors kusin + hans tjej) började sjunga.. dom är så jäkla duktiga.. sen att någon sjunger till just en själv..waow :) Tillochmed jag blev lite tårögd, kände att det brände till sådär ni vet..



Och WAAOW vad bruden var snygg! haha helvete vilken fin klänning, enkel och perfekt brudbukett och fin håruppsättning.. även sminket var ju bra men det brukar det väl alltid vara tror jag.. men jaja! det var iaf nice! :)
Då hade man ju något snyggt att titta på iaf så man slapp titta på min fule farbror ;) HAHA nej jag skojar bara! Skrev detta såklart bara för ifall min farbror eller hans ungar läser detta ;D Min farbror var faktiskt också riktigt handsome den här dagen :)     PÅ TAL om handsome.. haha.. min pappa... han köpte faktiskt en helt ny skjorta till detta tillfället och ni som känner honom vet ju 100% att han aldrig har skjortor annars.. haha! :) Han tänkte tillochmed köpa en slips! Men iofs mest för att retas med sin bror haha :)




Efter vigseln när dom sa "Ja" båda två (katastrof annars! herregud.. vad gör man som gäst i en sån situation undrar jag?) så åkte vi til hofslättshembyggdsgård (ja, det stavades hof....) och det var också supermysigt ställe! Åh ! :)
Där hade vi middag och fest hela natten .. Jag, mamma och pappa kom hem klockan 03.30  typ.















JAG började förresten fundera på en sak på bröllopet. När fan drar man gränsen på SÄRBO och flickvän/pojkvän? Måste man vara förlovad för att vara särbo? eller ?? det var det enda rimliga jag kunde tänka mig... någon som vet?

Crapy shit

Hellou... Jag har inte uppdaterat.. det finns två stora anledningar
1. jag har inte haft lust - finns en bakomliggande anledning där också.
2. jag har spelat sims iallafall halva dagarna..

Bakomliggande anledningen för ettan är p.g.a. Tim.
Jag pallar inte göra något kul eller viktigt (t.ex. blogga eller plugga) för han är ...lite off.


Men också en sak till jag vill berätta.. Min pappa är suoerförkyld....SUGER! Om jag blir nysig kommer jag ha riktigt jävla ont.. usch!
Sen suger det också för jag inte borde vara nära honom då, men han har underhållit mig hela dagarna haha! men men det gör väl inget. Idag ska jag verkligen plugga och sen ska jag skriva om bröllopet i helgen.. :)

Till karlskrona and back !!!

Pappa skulle skjutsa ner Hasse hem till blekinge så då följde jag med.. blev sent idag igen..suck.. nu ska jag titta lite på tv för jag är inte så trött...visar bilder imon... ><

Gick upp 12.30

Vilket innebär att jag ändå sov från 04 till 12.30.. det är liksom ändå 8,5 timmar men jag ville bara döööö när jag lyfte min röv ur sängen.. haha.. jag tvingade upp mig själv för jag hörde att hasse kom hem...Ville helt enkelt umgås med honom..


Hela förmiddagen glodde vi på tv typ,,, sen chillade vi ett tag och började spela gin rummy med mamma och pappa.. nice.. det blev oavgjort.. aldrig någonsin hänt innan hahhaha! jag & pappa kom delad etta ;D


har inte så mycket att berätta plus att jag inte har ork att berätta något... jag är verkligen extremt trött... haha.. men tänker vara vaken till iallafall 21 så jag kan sova hela natten sen och vakna pigg, tidigt på morgonen.

Knäppis

Ibland är jag bara för... konstig.. jag gillar att vara nära människor som jag gillar så mycket att..när vi skulle hämta mamma och pappa vid 01 så stannade jag kvar på festen.. pappa hade bestämt sig för att stanna kvar och mamma med, då ville jag helt plötsligt också, trots att jag var så trött..Hade dock inte med mig kameran

Så NU kom jag hem från bröllopet, andra gången.. hah.. men ska verkligen sova nu är helt utslagen. Godnatt peeps!

Hemma från bröllopet!!!

Hejsan! har inte kunnat uppdatera idag för flera anledningar.. dels så sov jag jätte länge men också sen när jag väl vaknade så hade vi gäster här och efteråt så skulle jag äta frukost och direkt efter det så kom MC för att hjälpa mig att bli fin inför bröllopet!

Egentligen är inte bröllopet slut än men jag var så trött plus att jag hade lite ont så jag åkte hem när Hasse, Klas & Leena bestämde sig för att åka hem....ganska surt att vi inte stannade längre men nu känner jag ju verkligen att jag kanske tillochmed borde åkt hem tidigare haha!

Bröllopet var väldigt fint och mysigt samt trevligt! Har såklart bilder och lite videoinslag att visa här i bloggen men just nu är jag alldeles för trött så jag ska blänga lite på kenza & tyra show sen ska jag väl sova...


Hoppas alla andra haft en bra dag också! :D

oupsie...


hade hon redan somnat när vi kom hem igen...suck.. Nu ska jag göra en till nyttig/viktig sak... betala räkningar... suck!

Har tre fakturor på böcker här som jag ska betala innan jag lägger mig... har egentligen bilder att visa er från kameran men den laddas just nu inför bröllopet imorgon så det får bli senare.. men för att lätta upp blogosfären här i min blogg så får ni lite andra söta bilder som jag har sparat ;)










har glömt att skriva idag... anledningen till det är väl att jag har gjort massa sysslor, spelat sims, duschat (tar ju iaf 1,5 timmar nu...) och tittat på tv.... haha..

Imorgon är det bröllop!! Min farbror ska gifta sig, kommer nog bli fint och trevligt!
åh... jag har vart lagom nyttig idag.. handlat mat och apoteket-stuffs sen hämtat ut tre paket, lagat mat (tillsammans med hasse och pappa) och duschat + bytt stripes..




15 timmar

shit.... jag är så kass... inte gjort något vettigt alls idag för min egen del, förrutom blodprovet.. har bara suttit och spelat sims.. inte alls intressant.. men har iaf lyckats vara vaken i femton timmar :) Nu ska jag dock sova...

RSS 2.0