Skottdrama på swebus bussen!

Blev ingen klippning, än ;) haha.. vågar inteeeee!! men jag ska. Innan jag somnar ikväll så ska jag. :)

Tänkte iallafall berätta om en sjukt.. rolig och läskig sak.. innan jag skulle på bussen igår så stod jag precis vid ingången till bussen och då kom det någon halvknubbig kille som började yra om "ska vi ta den här bussen eller .........blabla något något...... kasta sten" HAHA jag fattade ingenting! jag tittade på tim och han tittade på mig sen började vi asgarva och frågade samtidigt till varandra "sa han att han vill kasta sten?"

Sen så fick jag tillslut gå på bussen och då satte jag mig på samma ställe som jag alltid sitter.. Då ser jag att rutan är sönder.. haha, vad fan ? tänkte jag .. Men som tur var så var det bara ytterrutan som hade pajat..

Efter ett tag så fattade jag ju såklart att det var JUST DET som snubben hade yrat om.. Det var någon som hade kastat sten på rutan såklart! haha! men när buss chaufförerna undersökte det så var det en skottskada tydligen.. vilket gjorde mig lite nojig och rädd..Tydligen hade flera bussar blivit beskjutna en hel del gånger i malmö.. Sinnes..








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0