Tekaka, worlds best macka!

haha SÅ mumsiiiiigt!!! äter just nu tekaka med skinka och smör på såklart.. Tänkte bara uppdatera här lite fort om vad jag håller på med just nu..
packer ner småsaker till resan, kuddar osv (till bilfärden hem. fyfan vad obekvämt det kommer vara...), har haft besök och samtal hela kvällen av släktingar och vänner. tack fina fina ni!

Såklart FOTAT så jag kan dokumentera allt till bloggen.. Ska snart dra ner till duschen och köra min dubbeldusch. Jag gör det ikväll istället för imorgon på morgonen. det gör ju inget om jag bäddar rent sängen osv, då blir det ju samma resultat som imon.. (Förrutom om det inte blir bättre eftersom jag inte kommer vara en sovande människa i duschen som inte fokuserar på att verkligen tvätta rent ;))


Skriver så fort jag kan imorgon såklart och blir nog iallafall ett inlägg på morgonen innan vi drar.. Samt så skajag försöka hinna skriva lite ikväll igen..



Lämnat söta vovarna...

Haha lite sooorligt! nu har vi lämnat bort meg och ebba till min farmor på campingen.. Förresten så hade elena lämnat ett paket till mig i brevlådan.. Har inte öppnat än men tänkte ringa henne sen :)






Kolla vad min bror har programmerat ;D

Kommentarer

KUL att jag fått kommentarer från någon jag inte känner :)




LINDA  ([email protected]) om 24 timmar senare....:
Jag har verkligen en förkärlek för just Betty Boop, så denna plånbok tycker jag är jättesöt! :) Vilken affär köpte du den på? :)

Svar: Hejsan Linda!
Åh haha det har många! vad kul! Jag köpte den på en helt vanlig väskbutik i New York (tyvärr..) och jag tror det var på femte avenyn den låg. Det fanns en massa bettyboop väskor och plånböcker :)




Cissi om Dålig timing:
Hejsan, allt bra?:)

Svar: Halloj! haha njea kan jag väl inte påstå direkt.. själv?


Lime curd

Vet ni vad Lime curd är? .. jagvisste inte det förrens igår.. det är någon lime smet som är som honung i konsistensen...
Svin gott! Sött och färscht!

Igår när vi var hos Bitte så fick vi tårta.. Marängbottnar två stycken.. mellan dom så var det lime curd och ovanpå var det granerat med grädde/citronmousse och blåbär .. Så jääääääääävla sött och fräscht på samma gång.. hahah aldrig smakat en så god tårta! Sen kände man sig inte tjock för marängen var så lätt (fast det är jubara socker och ägg, då det ÄR ju tjockt haha!) ÅÅH så gooooooooood!


Det är iallafall ett tips till alla som vill göra världens godaste tårta ;)

Varning för besvikelse

Eftersom jag packat till lund nu så har jag även packat ner kamerans batteriladdare och USB sladden som överför bilderna. Därför kommer det vara en bildlös blogg ett tag tills så fort jag kan blogga efter att vi kommit ner till lund.. men texterna är ändå mig så.. ja..

Dålig timing

HAAAAAAAAAAAAAA blir galen! har jättemycket att göra idag SÅKLART för imon åker vi. Kan fortfarande inte riktigt fatta det. TUR att jag har så mycket att göra för då tränger jag bort alla dumma sjukhustankar..


Hursomhelst så har jag ont i halsen vilket suger eftersom jag verkligen INTE borde opereras om jag har en infektion i kroppen...
Men ja. anledning till att jag är galen är att jag sitter här framför datorn och vägrar lyfta min röv. Tror inte jag vill åka innerst inne och därför bara sätter mig här och försöker vara "Beroende av ett spel".. tror ni det kan vara så? hah.. åh. dummmmmmmmmmmma saker!!!

Chips, cocacola, choklad & piggelin kan rädda liv!

Jupp. Det är sant!
När jag och pappa pratade i fem timmar i sträck en kväll så glömde jag berätta en sak...
Pappa berättade om min fjärde operation som jag gjorde strax innan jag var fyra år.
Då var det illa. Pappa ville rädda sin harmlösa lilla söt sak som inte förstod något, bara fick genomgå.
Det kunde han ju såklart inte..
Pappa berättade för mig om hur sjuk jag var innan det. Jag var alltid sjuk, mamma och pappa var på Ryhov (lasarettet i jkpg) minst var tredje vecka, jag hade tillochmed hjärtsvikt......

Innan operationen hade jag nästan bara levt på choklad och cola...Det var det som höll min energi på en "överlevande nivå".. Även efter, en låååång tid efter, så var det sockret och skräpmaten" som höll mig vid vaken och åtminstone, om inte pigg, levande.

Varje dag efter middagen (som bestod av världens minsta portioner....) så fick jag en rad chocklad om jag åt upp. Jag ville alltid ha den där chokladen så himmla mycket... Och det funkade brillijant. Det var ju som att lära en hund "om du inte sitter så får du inte godis" men för mig var det "om du inte äter så får du inte godis", och det var ju det enda jag föstod. Så jag åt ofta upp, sen fick jag min choklad (som jag ibland inte ens orkade äta upp) men även vissa dagar så klarade jag helt enkelt inte av att äta min middag..Då blev det inte någon choklad heller..

Anledningen till att jag åt så dåligt var för att mitt hjärta inte orkade arbeta så mycket för att smälta all mat jag stoppade i mig.. så jag var helt enkelt ansträngd av att äta mat..
Men socker.. Minsta lilla socker gick direkt till blodet, fick mig att må bra.



Jag tänkte visa er en bild jag har i mitt album.. Tänkte fota fotot och lägga in här men insåg att jag har packat ner hela mitt rum.. hade glömt det för ett tag... Men hursomhelst.. på bilden sitter jag nyopererad (kanske en vecka efter operation) men en söt liten toffs på huvudet, mickey mouse tröja och höger handen håller jag en dill chips påse, en sån där liten...
I min vänstra han så håller jag en nappflaska, fullt med svart vätska.. cocacola har mamma berättat.. :)

Summertimes . .





Min sommar.. den har verkligen varit perfekt. Har haft så mycket kul saker för mig. Har umgåts och myst. Oj mamma vaknade nu :S.. måste gå till henne.
















Kokt i huvudet?

haha nej. Jag käkade dock ägg nyss. Kokta ägg. Pappa kokade dom och så åt vi dom till kvällsmat..Mysigt. Fast vi inte åt tillsammans så var det  en mysig gest.
Jag har fotat lite random grejer nyss och mest försökt hålla mig uppe för mitt dumma spel ahah.. mina varor kommer in om två timmar. Dom försvinner om man inte gör något med dom.. suger ju..



Anyway vill bara gå in i sängen och mysa med meg. titta på henne som är helt omedveten. Helt lugn i sinnet. Imorgon lämnar vi henne och hennes dotter Ebba  till min farmor. Där ska dom vara i ungefär en vecka. stackarna. Dom kommer sakna sönder oss och vara ledsna.. Sen får dom inte hoppa när vi får träffa dom, ne för då kan jag skadas.. stackars hundar... <3


Alltså.......... Jag tänker på hasse.. har tänkt på han enda sen igårkväll när pappa och jag pratade.. varför är han min idol? han gör så mycket pucko saker haha men jag älskar honom. han är min bästa killkompis...
Fula unge. Han är så orolig men säger inget. Precis som mamma den här gången. Annars pratar ungen sönder hahaha.. men nu.. ne.. bara kramar och ögon  som visar medlidande och sorg.
Jag älskar hasse. Han är världens bästa bror.
Och min andra bror... fyhelvete.. finns ingen finare människa egentligen. men han är så...han tar inte tag i sitt eget liv.. det blir liksom problematiskt då.. Men även han är orolig. det kan man också se i hans ögon...

Vill bara.. säga att inget händer. vilket jag har sagt. Men vafan vet jag egentligen? Hah..



Ett enkelt tack..

Till alla fina vänner och bekanta som lyckoönskar mig.
Jag blir glad. Super glad. Tack!

Oron stiger när tiden närmar sig.

Okej. Blä.



Börjar få ångest. hahahaha ÅÅÅH blir knäppppppp. vet inte hur jag ska beskriva det.. men en plötslig känsla av oro och nervousitet kommer ibland som små bilder  i huvudet... Jag kan inte ofta förstå att dom verkligen kommer skära upp mig, stanna hjärtat och mer eller mindre döda mig och sen starta upp mig igen. Det går KNAPPT IN i huvudet men INTE NOG med det. Dom ska dessutom be mig röra mig efter allt det där. Bara några timmar efter.

Hur fan..? Men ibland, då bara känner jag att "hallå, milla, det är verkligt!!!!" och ... då blir jag rädd. faktiskt.

Sen att dom inte kommer behandla mig som ett barn gör mig orolig. T.ex. en sån liten enkel sak som att när dom sätter in en kanyl i handen så brukar jag få emla salva (bedövande) en timme innan, det lär jag ju INTE få nu.

I armvecket spelar det ingen roll. men ÄNDÅ! känslan av att vara vuxen i ett sånt här läge gör mig att jag bara vill krypa ihop och vara en liten hundvalp med stora stora ögon.
Ingen ska få göra mig illa, fattar ni väl..?
Jag är ju bara ett litet harmlöst djur...




Så känner jag mig. Mitt liv ligger i händerna på folk jag aldrig ens träffat. DETTA STÖR MIG nu, jag skriver mer eller mindre "skit " om läkarna .. eller nej men LITE SÅ Känns det. och jag hatar det. för innan operationen var så nära. Då var allt lugnt.

Jag vet ju att det är sveriges bästa kirurger jag skriver om, jag vet att dom vet vad dom gör. MEN ÄNDÅ tänker man struntsaker...







Ne fyhelvete alltså.. haha.. så onödigt kan jag inte bara få en stekpanna slagen i huvudet idag så jag sover ända tills efter operationen? haha tankarna är värst på kvällarna... Oho.

Full rulle hela dagen!

Nu sitter jag här och spelar ett facebook spel.. Marketplace.. haha hemska spel som man blir beroende av!!!!

Idag har iaf jag vart med pappa på arbetsförmedligen, hjälpt till att fixa batteriet på bilen, försökt fixa iordning datorerna, bakat äpplepaj och sen åkt iväg till en kär släkting. Pappas faster.


Hon är så söt människa! Bitte heter hon och hon. Hon ringde mig för några dar sen och sa att hon tänker på mig inför operationen och så var hon så orolig. Hon ville hjälpa till på något vis! göra allt enklare för mig, köpa en bok kanske? Eller en neccesär? eller varför inte en pysselbok? kanske en morgonrock? sådär höll hon på i tio minuter och jag kunde verkligen inte komma på något jag behövde....

Tillslut sa jag en sak som jag verkligen verkligen ville ha. Jag ville att min kära bitte skulle baka åt mig!
Haha hon blev så glad och chockad så hon nästan började gråta! Så himmla underbar!
Jag begär inte mycket sa hon.. och det är så rätt.. jag gillar bara mina nära och kära, inte materiella saker..

Igårkväll pratade jag och pappa i en timme igen på kvällen.. jag började oroa mig över döden. Inte för chansen är alls stor. Men då vänder vi på det. Du har satsat 20 kronor på joker lotto. Det är 10 miljoner i potten. Du TROR fortfarande att du har en chans att vinna, tills du rättat de två första och märker att det inte är så.
Man tror att chansen finns!

Om det skulle hända.. då är jag orolig över Tim, klas och Hasse. Dom skulle blivit nervvrak. Pappa och mamma hade made it through. Tillsammans.

Iallafall. Idag hos bitte så tog vi med oss äpplepajen vi bakade. Hon sa att hon inte hade något hemma till oss. HAHA när vi kom dit stod tårta på bordet. SUPERGOD! Marängtårta med lime grej i .. med grädde och blåbär. Bästa tårtan jag smakat på svin länge.




Hon hade iallafall bakat åt mig :) Sa att jag ville ha en mjuk kaka och då hade hon gjort rulltårta HAHA MIN FAVORIT från henne iaf. Hon och hennes mamma kunde baka riktigt bra rulltårtor!
SÅklart så nöjde hon sig inte med att bara baka den söta tanten.. Nej nej..
Två hundra kronor "till tidning eller godis om du känner för det där nere" HAHA vem handlar sånt för tvåhundra frågade jag.. så skrattade hon bara och sa "nemen tyst!
Sen även ett bokmärke! det som sitter på hundralapparna. Perfekt till boken jag läser nu :)

Och i presenten var en sudokobok!!! :D Med en penna! tänkte köpa en sån väl nere på sjukan men nu behöver jag inte det så himmla gulligt!



Kom även på ännu mer saker jag gjort idag medans pappa vilade!!
Jag har verkligen rensat klart helt i min garderob och även börjat placera in allting från USA haha!


Det här var allt jag slängde (plus tre par skor) och nedanför är allt jag skulle placera in i garderoben igen :)







Dock ska jag försöka sova snart men sitter ju med det jävla spelet ahahah! Imon har jag verkligen MASSA kvar att göra.
Förresten ytterligare en bra sak jag gjort är att regga mig på högskolan helt och fullt, även logga in och starta alla kurserna :) nice nice!












McFlurry marängschwiss

Kom precis hem från stan. Pappa var på arbetsförmedlingen i en timme och jag gick inte till claras, bestämde mig för att vara lite nyttig istället.
Gick in på vägledningscentrum i samma byggnad och läste några broshyrer/böcker från t.ex. lunds och malmös högskolor.

Mailade även iväg en hel del viktiga saker till kursledarna som jag ska ha i höst.  Skrev att jag inte kunde lägga in kurserna i PINGPONG ( hemsida som man arbetar ifrån ) eftersom man behövde lösenord och jag visste inte hur man fick tag i det. NU när vi kom hem hade jag fått två brev från högskolan såklart... hahaha så ska fixa lite sånt där nu med...




Arbetsförmedlingen och fika på Claras

Pappa ska iväg till arbetsförmedlingen så jg hänger med och tar en mumsig fika på claras :D
så uppdaterar inte på ett tag

fixat datorn

Grejen är såhär... Vi blev klara med datorn ganska tidigt igår (typ 5 , halv 6..) MEN då installerade vi såklart Windows 7 och denna HP datorn stödjer ju såklart inte Windows 7. Vadfan är det för piss?! Så vi kunde helt enkelt inte installera drivrutinerna t.ex. till dvdRw enheten som vi skulle använda vid 6 för att se på film.

Dvdn är paj ;)
Men det slutade med att vi tog filmen och satte oss vid pappas daton. Som tur var så var det bara jag och mamma som skulle titta..
Anyway... Efter två timmar slöseri på sämsta jävla nicolas cagefilmen jag har sett så  åkte jag&pappa & klas iväg till Peter för att lämna en bil..


Igår var jag faktiskt duktig! jag städade ur garderoben plus att jag packade till USA.


Och vi har ännu inte installerat om datorn igen men det ska vi göra idag...Har även massa andra viktiga saker idag att göra men tänker iallafall blogga (om pappa inte ger sig på min dator igen ;), vilket jag tror han kommer göra)..förresten så tror jag att jag håller på att bli sjuk. Jävligt illa eftersom operationen är på torsdag. det är läskigt..

Oh btw! hahaha igår borstade jag & mamma hundarna!
Meg blev suuuupersmal jämfört med innan och Ebba syntes det inte alls på..



Här är bara Megs hår haha! en egen liten vovve ;)



Sen hade jag ju ÄNTLIGEN rensat klart mina kläder.. Såhär mycket blev det.. Hahah! Iväg till sortergårdeeen.






Rensar datorn

Just nu sitter jag här och sparar allt jag vill ha kvar.. ska installera om datorn och blåsa ur den snart (med hjälp av pappa såklart..) och efter det så blir det något annat nyttigt att göra!:P

Rensade även kameran nu med inför operationen, brabra! skriver sen :D

Alla dessa papper!

Sitter nu och läser alla papper som jag fått från universitetsjukhuset i lund..



Innehåller:
2 papper med mina egna frågor som jag vill veta.
1 intyg i pappersformat från överläkaren där han säger att det är ok för mig att resa med flyg
1 CD skiva med en liten film om en hjärtopererad patient (gubbe som verkade trevlig kan jag ju tillägga :))
1 papper som är som ett "brev" till mig där de säger " du ska opereras" typ...
1 papper med Duschråd
2 st tvättsvamp som är decinfiserande (stavas?.. haha!)
1 papper om filmen på CDskivan
1 häfte (5 papper) med frågor till mig som jag ska besvara (måste verkligen ta tag i det här nu!!!)
1 häfte (6 papper) med risker och komplikationer
7 stycken broschyrer/små böcker ( allt från 12 sidor till 25 sidor var)
och ytterligare 2 st "brev" till mig, som jag fick när det närmade sig lite..

Blä haha nu blev jag verkligen opepp. men ska gå till mamma nu och fylla i svar till alla frågorna..


Förresten, visste ni att man kyler ner kroppe till 22 grader under en hjärtoperation?

Det tycker jag är helt sjukt för jag har alltid lärt mig att det är LIVSFARLIGT att bli nerkyld t.ex. om man skulle trilla i en isvak eller något? haha! men antar det är mycket enklare att leva igen OM man gör så under de omständigheterna som det är i en operation... :P

24 timmar senare....

haha alltså.. uppdaterade inte direkt bra igår ..men jag gjorde ju såklart en hel massa andra saker! Och bilder! Så lite kompensation hehe

Först så vaknade jag (efter min hemska dröm!) och då var ju en av mina sysslingar här, lilla Norah!
Så... ah vad gjorde vi? Lekte typ :)
Bakade först äpplepaj, handlade vaniljsås och sen käkade vi den såklart..



Efter en stud så drog vi ut till lekparken här precis utanför och så promenerade vi lite runt...
Vi käkade även middag ihop och spelade lite bordsspel / kort men sen skulle de dra hem..


Min lilla syssling hade även fått en av mina favorittröjor som jag inte längre kan ha ;( Jag fick den i present av Henke och jag älskade den! (gör fortfarande hahaha!)









Klas & jag åkte iväg och handlade cigg (på eko, billigast), mat (på willys) OCH tankade, det tog ett tag och sen var vi hemma och då ville pappa ha med mig till Magnus.
Så vi åkte till Magnus och skulle fixa hans dreambox (tv grej, typ helt enkelt en vanlig box med tvkanaler) och det gick ju ganska bra.. Sen när vi skulle åka därifrån...


Bilen är helt död.
Går inte starta.
Kuuul! haha.... Så pappa ringer upp Peter (som förövrigt är pappan till min syssling) och ber han komma med startkablar.. Snäll som den mannen är så gör han det.. Nu är iofs mamma livrädd att bilen kommer dö påvägen ner till lund eller upp från lund... stackars mamma!

Precis när vi kom hem så kollade vi på transformers två sen så läste jag lite i min stephen king bok.. Har inte haft en 10 minuter ledigt igår så därför jag inte skrev haha,, Låter ju inte så mycket i textformat men varje sak tog ju minst typ en timme eller något..


Åh.. Igår grät jag mig till sömns..
Och det var inte allvarligt.. Jag grät för jag var glad och lycklig men herregud vad ont i huvudet jag fick...
Men sen började jag såklart tänka på operationen.. alla gråtkänslorna fick väl fram den tanken i mitt huvud men sen så slutade jag gråta när jag tänkte på något annat helt random och sen somnade jag..




Förresten.. Någon som sett SD's val reklam?....
gå in, sen kommer den direkt. Oh my god säger jag bara... sen är det ju inte bara det ENDA valet man gör men whatever låt dom vara I guess...

OCH En till sak!! vissa saker från USAresan höll jag ju hemligt eftersom de var presenter.. Visade ju aldrig vilken supersöt och praktisk plnbok jag köpte till mamma! visade inte heller den stora feta svarta skinaktiga väskan jag köpte heller, men den har jag inte fotat än..
Här är plånboken iallafall:













Idag ska jag också göra en hel del saker men har iallafall tid att blogga :)
Just nu håller jag på att registrera mig till högskolan här i jönköping..

Jagad av Nazister

HAHAH åååh vad det var jobbigt att gå upp idag!!
Klockan 10 ringde mitt larm, då var det dödstyst i huset.. Sen kanske en halvminut efter det så skäller Ebba, då säger Mamma till henne att vara tyst.. "Yes någon är uppe!" tänker jag och sen direkt efter det så öppnas dörren, Ebba skäller extremt jävla mycket (hon har börjat göra det nu, blir arg ;( ) ooch in kliver pappas röst ihop med Peters.

DÅ bestämde jag mig för att gå upp. Jag var så trött så jag bara ville somna om, men sen ville jag inte heller somna om eftersom jag drömde att jag var jagad av nazister som ville döda mig och var rädd att hamna i samma dröm igen..
Hela grejen gick ut på att jag skulle få en järnkors målat över ansiktet av min vän (hampus hette han) och anledningen tilldet var att han ville bli medlem i nazisternas grupp, då var man tvungen att hitta en människa som inte hade samma tankar / var jude.

Jag ERBJÖD mig att han kunde göra så med mig, eftersom jag tänkte inte längre än vad näsan räckte.
"okej måla ett kors i mitt ansikte så du får vara medlem" sa jag då..

Jag "försvann spårlöst" en dag, för det skulle verka som Hampus var en riktigt bra nazist typ..Sen dagen efter hade vi bestämt att han skulle måla på mig (hahaha påminner om nollning) och föra mig till nazisterna.

Dock tänkte jag dagen innan "vadfan..tänk så vill dom tortera mig" så jag helt enkelt sprang iväg.
Jag höll mig i samma stad men osynlig. Precis när mitt larm ringer så slutar det med att jag pratat med några andra vänner och dom pushar mig till att helt enkelt bara låtsas som ingenting.

Frågar då dom "ska jag bara komma tillbaks från att vara spårlöst borta i en vecka?"
Och ja, det är vad jag gör. Jag går in i nazist caféet (hahaha använder dom sånt!? HAHA) med huvudet högt och alla stirrar. Sen ringer klockan och då fick jag en obehaglig känsla så ville inte drömma igen.

Haha men idag ska jag göra nyttiga saker :)





Minecrafting

tjollahopp! har precis snackat med klas om ett asnice spel.. haha! Men det tar ju dock tiiiiid att prata så nu är klockan svinmycket och jag borde sovit för längesen!

Därför blir det bara ett kort inlägg godnatt!

Hallonsaft blandat med kvällsplaner

...det låter väl gott ;)


nej men såhär är det.. sitter nu med hallonsaft här vid skrivbordet.. Farmor hittar alltid den godaste saften!!
Och ..funderar på vad jag ska göra ikväll. Jag har ju massa viktiga saker att göra så vad ska jag börja med...?

PLUS att det blir film ikväll med så det är nice... funderar på att läsa min bunt med sjukhusinformation.. men jag orkar inte verkligen.. vill tänka på det sålite som möjligt...



Facebook

Håller just nu på med att ladda upp alla USA bilderna till Facebook.. lite jobbigt faktiskt men också kul.. om några timmar åker hasse hem och då måste jag ta tag i livet igen ;)

min hund är så fjantig.. eller min och min :P hon gillar mig mest.. Meg iaf kom och la sig precis vid datorstolen .. sen nös jag, då blev hon rädd och gick... hah töntig men söt!

Nyduschad med besök!

håhå! har hoppat ut ur duschen för ett tag sen.. Det var faktiskt SKÖNT att duscha! :O vet inte varför men kändes bra!

Sen fick jag ett tips i en kommentar

Anonym om Hygienmätaren på röd..:
Att duscha är det bästa som finns ju! Knepet är att duscha så varmt och så länge så det är en befrielse att komma ut ur ångorna. Kram

Verkligen SUPERBRA hahaha men vanligtvis brukar jag inte duscha så länge för det blir svårt att andas (mycket p.g.a. min astma) men när man väl testar så är det HUR BRA SOM HELST! hahah.. Och när man kommer ut från ångorna så känns det som man inte alls har astma mer ;) Tack för tipset kramar!






Just nu är farmor på besök vilket är nice! Dock tycker jag synd om min lilla söta farmor eftersom hon är ganska nervös och ledsen/arg över att jag behöver opereas.. Hon har ju vart med om det innan med pappa och mig när jag var mindre.. men att det skulle komma just nu var ju bara hemskt typiskt...

Hygienmätaren på röd..

Cissi om Frulle:
Godmorgon! Allt bra med dig idag? :)

Svar: Godmorgon! Jupp jupp.. hehe.. Själv? Söt blogg du hade!




Jo.. Hygienmätare? Nu tänker jag närmast på The Sims spelen.. HAhah det är nästan så illa att jag står och viftar med armen och luktar mig i armhålan och sen gör en äcklig grimage, bara för jag måste duscha! Luktar ju inte direkt illa men mitt hår är väldigt fett så det är bara hoppa in i den hemska duschen.. fan.. duscha är inte kul.. alls.. bara kallt och obehagligt.. ÄVEN om man har varmvatten på så blir det svinkallt när man går ut ur duschen...
Har förmodligen dålig blodcirkulation eftersom jag fryser så ofta...

jag hoppar nu in i duschen.. får se vad som händer sen.. är ensam hemma.. Pappa är på arbetsintervju, klas på jobbet, mamma på jobbet och hasse den dumma dumbomen har inte kommit hem från leena än.. "jag är hemma vid åtta eller nio på morgonen" BULLSHIT!:P



Privet Hawk Moth

... Glömde även säga EN TILL Sak som hände för några dagar sen.. Fyfan alltså.. hahah.. Vi höll på at städa ur undervåningen eftersom det kommer byggarbetare snart..

Så då gick vi ut och in genom källardörren för att slänga skräpet.. Så iallafall ser vi en stor grön sak precis utanför källardörren..

En FET JÄVLA LARV! okej nu vet ni inte ens hur stor den är.. Seriöst hade aldrig någonsin sett något liknande i SVERIGE iallafall...


Har massa bilder så laddar upp allihopa..
Har dock bara EN bild där han är utsträckt till nästan max, och det är den första men den bilden är tagen från långt avstånd








Kolla fötterna.. :o






Framifrån.. alltid tänkt mig att de där svarta sträcken är ögon.. är det så?


Sen inte nog med att den var fet och äcklig. Den hade en stor jävla tagg också....



Anyway.. Sen googlade Klas lite på "big carterpillar" och så kom en bild fram på den här grejen...

Vad ska den här larven då bli undrar ni säkert? EN FET ÄCKLIG JÄVLA NATTFJÄRIL!!!!(som heter Privet Hawk Moth) När jag såg det ville jag bara döda larven (hemskt jag vet..) men då hade vi redan räddat den och lagt den utanför betongen i en buske... (bilderna nedanför är från google)






Oh. Just ja.. Deras vingbredd är 12 cm. TOLV CENTIMETER KAN NI FATTA?! äääääääääääääääääääääääääsckligt!

Tänk dig om en sån flyger mot en.. BRR! ;( aldrig gillat insekter men också alltid tänkt "finns ändå inga stora i sverige så vafan".. men USCH på det här.. hahaha


Fast ändock ser jag det lite som spännande, det var ju lite ballt att hitta just en sån fet larv i Sverige :) Dock är jag nu lite orolig att jag kommer få se den här nattfjärilen nästa år när den inte längre är en larv... blä. Hoppas jag hinner flytta härifrån innan dess!


Stephen King

Åh! Glömt att berätta förresten.. Läser en ny bok! Flickan som älskade Tom Gordon heter den.. Har bara läst 35 sidor än men gillar den verkligen! Tjejen påminner lite om mig (fast lite mer tjurig/naiv) men hon är ju också yngre än 19 år så då tror jag nog att jag också var tjurigare och naivare när jag var typ 10-12.. Tror hon är så gammal ungefär..

Anyway har alltid gillat Stephen King.. Jag började läsa talismanen när jag var ganska liten..typ..12 kanske.. och läste JÄTTE mycket av den men helt plötsligt så orkade jag inte läsa på kvällarna så jag vet fortfarande inte hur den slutar... Men det kanske inte var den bästa boken att börja med.. Svin abstrakt och dessutom hur tjock som helst.. haha!


Bokens handling som jag läser om verkade inte så himmla attraherande från början.. Handlar om tjejen, Trisha förövrigt, som springer bort i skogen ungefär.. Dock om man vet vem stephen king är så vet man också att han är grym på att skriva läskiga saker.. SÅ antar den kommer bli sjukt läskig senare in i boken..





Frulle




Sitter just nu och dricker svartvinbärsté i min NYC mugg haha ;D den är så fiiin! Och god att dricka ur! Perfekt tjocklek på muggen tycker jag haha! yeye.. ni kanske inte analyserar koppar så mycket så tänkte berätta om något som är lite störande/upplyftande på samma gång..

Jag var ute med hundarna för några dar sen och då började det spöregna. Verkligen SUPER MYCKET... När jag och hundarna kom in så behövdes det 4 handdukar till hundarna, en till mig, hårfön till oss alla tre och sen såg det ut ungefär såhär:










HAHA Ebba ser ju lagom nöjd ut ! hahahaha stackarn.. Dessutom är hon livrädd för endast en sak i livet (okej två..) det jag tänkte på var HÅRFÖNEN.. men även att Husse ska bli arg.. då blir hon rädd och ledsen.. Anyway.. Den andra hunden (Meg) är inte alls rädd för hårfönen men typ för ALLT annat...







Pruttmorgon.. seriöst.

Ahlen om Ohmygod. CHIPS & DIPPA <3:
Visst, du uttryckte dig inte exakt så, det kan jag hålla med om, men var inte din poäng att de inte skulle bry sig om förnyelsebara energikällor när de fått sin vilja om kärnkraften igenom (eftersom politiker är falska)? Det kunde lätt uppfattas så i alla fall (även om jag kanske överdrev lite), och då svarade jag att de trots allt verkar satsa rätt mycket på forskningsprojekt om förnyelsebara energikällor, så som fusion. Oavsett vilket så svarade du knappt på något av det andra jag skrev, utom det med riskerna (som jag väl får hålla med om var slarvigt skrivet av mig).

Sen är ämnet inte särskilt känsligt för mig, egentligen är jag inte så mycket för kärnkraft heller utan hade helst sett ett samhälle med så gott som bara förnyelsebar energi, men jag inser också att det inte är rimligt i dagsläget. Fram tills den tidpunkten vi kan täcka energibehovet med bara förnyelsebar energi så får vi tyvärr stå ut med kärnkraften, för vi måste ju få vår energi från någonting.



Svar: Ahlen.. What can I say? Du är smart, du "tänker rätt" (imo då.) och jag håller med dig med allt du säger just nu ;D






Och angående pruttmorgon.. Inte nog med att min hund eller jag hade pruttat när jag vaknade så det luktade ju inte hallon..
Nej nej.. pruttmorgon även på såsätt att jag var tvungen att gå upp 8.15!!!! Haha orkade knappt höll på att somna om.. Skulle nämligen till tandläkaren igen.. Och det gick bra! jag var duktig hihih! Dom berömde mig och sen polerade dom tänderna sen fick jag gå.. Är det någon som vet förresten om man måste borsta tänderna på kvällen efter en polering?


Igårkväll skrev jag inte alls eftersom jag umgicks med Hasse.. Vill aldrig ta tag i "viktiga saker" när han är här haha .. Okej nu menar jag inte att bloggen är viktig men menar att jag inte heller gjorde det jag sa att jag skulle (t.ex. duscha och fixa csn)... Senare på kvällen åkte han till Leena och då hyrde jag & pappa film som vi glodde på..
DOCK hade vi såklart glömt att våran DVD är sönder iprincip.. Så vi testade att spela den i pappas andra dator som är kopplad till tvn. Det funkade ju. Men då hade vi såklart inte kopplat in ljudet HAHAH.. Men inte nog med det.. Våran STORA TV är SÖNDER så vi har bara en liten..
Därför bestämde vi oss för att ta ut min stora laptop (som har typ lika stor skärm som tvn.. haha!) och så kollade vi genom den.. Sen pallade jag inte ta in den i rummet och blogga igen så det blev som det blev ;)



Ohmygod. CHIPS & DIPPA <3

Ahlen om Kommentarrrrrrrr:
Först och främst: Ta gärna bort min mailadress.

Sedan vet ju alla om riskerna med kärnkraft, men det skulle helt enkelt inte fungera att avveckla den i dagsläget. Det skulle som sagt bli dyrt att importera en majoritet av energin, och den energin skulle dessutom bli bra mycket smutsigare än den från kärnkraft. Är det något som har bidragit till att ödelägga områden är det kolkraftverket i exempelvis Polen.

Det i Oskarshamn är inte slutförvaringen, utan bara en tillfällig förvaring i väntan på att det ska vara tillräckligt lite radioaktivt för att kunna slutförvaras. Givetvis är inte urberget tillräckligt djupt överallt, men hur svårt kan det vara att välja ett ställe där det faktiskt är tillräckligt djupt?

Du menar de falska politikerna som redan stöder forskningsprojekt med fusion, energikällan som är långt mycket renare än kärnkraft och som till stora delar endast kräver havsvatten? Nej, de kämpar säkerligen enbart för kärnkraft...


Absolut Will do! :D
Märks du är känslig på det här ämnet ahlen haha !
Anyway FÖRST och främst. "de kämpar säkerligen enbart för kärnkraft " skrev du.. LÄSER Du ens vad jag säger? Inte ens sagt något likt det så när du kommer med argument som inte DISSAR saker Jag INTE ENS SAGt, då kan vi tala. :)

och nej ALLA vet inte om risker. Folk vet "okej det är farligt", de flesta vet inte vad det är för risker som kan hända. de vet bara "något farligt"



Över till nästa topic. Har någon smakat american dippen? Så jäkla god hahah kommer bli tjock efter operationen så som jag äter.. Har nu laddat upp med chips, dipp och morötter till kvällen ;D

Kommentarrrrrrrr

Ahlen om Jag ska rösta!:
Framför allt är väl partierna som förespråkar kärnkraft överens om att det mer är en "tillfällig" lösning tills vi får bättre metoder för förnyelsebar energi (har jag för mig i alla fall). De anser helt enkelt att det är bättre med kärnkraft än att importera el från smutsiga kolkraftverk, som släpper ut massor med växthusgaser och annan skit (och det är inte precis billigt att importera heller). Vindkraften, vattenkraften och det andra förnyelsebara vi har i Sverige räcker inte på långa vägar för att täcka dagens energibehov. Fram tills att vi får bättre lösningar (som fusionskraft) är nog kärnkraft det minst dåliga alternativet.

Och avfallet grävs ju inte precis ned några meter under marken, utan i ganska rejäla behållare som placeras många hundra meter under marken i urberget. Risken att det läcker och ödelägger stora delar av marken ovanför är inte precis stor.





Förstår hur du och politikerna tänker men det ändrar ju inte mig direkt. Sen också är politiker alltid så jävla falska herregud.. säger en sak och gör en annan.. haha så tror knappast dom kommer arbeta extremt mycket på att komma fram till nya energikällor när de fått sin sak igenom.


Vet hur avfallet hanteras men hjälper inte direkt. Urbergen finns inte så djupa överallt och det t.ex. som dom gräver ner i oskarshamn har gett utslag på marken där man går. Så trots deras behållare och flera meter ner så spelar det ingen roll. Det är farligt

Matematiklärare!

Just nu håller jag på att hjälpa Leena med matte C som hon precis har börjat med! Duktiga unge ;D.


har fortfarande inte gjort vad jag ska idag.. SUCK PÅ MIG!!! sen är det väl fångarna på fortet idag med? Kan vara kul. Dock var det 1000 gånger bättre när jag var liten..

Tröttare än någonsin

Idag är en såndär dag då man verkligen känner att "såhär trött har jag fan aldrig vart innan"...Säger bara BLÄ!

Ska väl hoppa in i duschen och se om jag vaknar till, att gå ut med hundarna hjälpte iallafall inte!

Med denna dagen så är det exakt 6 dygn kvar tills vi åker till Lund.. Eller rättare sagt om 6 dygn ska vi vara där nere vid den här tiden.. Snacka om att gå upp tidigt då.. hahaha.. HAR ALDRIG haft problem med det innan... förstår inte..







Muppar



haha.. jag chattar ju somsagt med elena..  leker burka så hon känner igen sig lilla iraniiii<3



Tvtittande.....

Haha.. kollade just på en skitkass zombie-ish film.. iaf så åt dom folk.. aaja.. skönt att fördriva tiden med sånt iaf.. Dock opererade dom/skar igenom en hel del folk hahaha jag är nog lite störd som tittar på sånt.....


Imon ska jag upp klockan 10 som vanligt och göra tråkiga saker, som jag egentligen skulle gjort idag .. tänkte bara skriva litet godnattinlägg...

Fast... kommer nog inte lägga mig än hah! Elena var inne på msn wiiihooo!
Förresten! jag har blivit en fena på att borsta tänderna. trots att jag avskyyyyyr tandkräm. Äckligt! precis som alla andra krämer.. och tuggumi. Fyfan.


Svar på kommentarer

Oliwer om Mysig kväll!:
Haha kommer ihåg när ni åkte iväg ;< det måste ju ha varit precis när jag började umgås med er ^^ I mizzed u guyzz

Svar: Haha jo tror det var typ då! ;D haha awesome.. Aww.. Vi saknar dig med! <3!


Elena om Biff, potatis & gräddig brunsås!:
MillleellL! Jag kommer till jkpg nästa vecka förmodligen. Är du hemma för att träffas ? Vill VERKLIGEN träffa dig innan din operation, eller måste rättare sagt.


Svar: Awesooooooome men isånnafall måndag eller tisdag för på onsdagsmorgonen så åker vi ner till Lund..
Oj ..måste? låter allvarligt haha ska du förklara din kärlek till mig eller din lilla arab? ;) <3 ELLER Så är det ett måste för du ska göra slut med mig ;(((( ååh älskling vet du inte hur jag älskar dig?! hah PUSSS<3

Jag ska rösta!

Jag vet nu vad jag ska rösta på. :)
Det slutgiltliga blev helt enkelt miljöpartiet p.g.a. 1. De vill ta bort kärnkraften och 2. det känns helt enkelt rätt! Och egentligen...3. JAG GILLAR deras två ledare.. mest tjejen dock ;D Smart och söt! underbart!






Och ja. Jag är emot kärnkraft. Kan knappt förstå varför man skulle vara för det (iaf inte om man läst fysik b...) men min bästa vän Kirsty är iaf för det hahah det trodde jag inte men lite intressant!

Anledningen till att jag är emot det är p.g.a. risker. Enorma feta risker. Fine vi kan tjäna grymt med energi. Men SO WHAT?. Man riskerar inte sånt som kan hända tycker inte jag.

Men framförallt så tycker jag inte vi ska göra samma misstag som våra förfädrar.
Ja.. Vi använder olja till ALLT tänkbart. Svinbra, det tar ju aldrig slut nej nej.. och så slutar det med att våra barn och barnbarn och kanske barnbarnsbarn i vissa fall, ja DOM får ta hand om skiten som t.ex. global uppvärmning (Y)! Svinbra.


Nu säger jag INTE att kärnkraftverk skapar global uppvärmning. Nej. Men alla avfall. Placeras under mark i 40 000 år. MINST. Ja. verkligen toppen! Låt allting bli ödemark?.. Ne förstår verkligen inte hur folk som värnar om miljön tänker att det är bra med kärnkraft för vi får energi. Om man tänker ett steg längre så tycker jag isånnafall det är bättre att dra ner på energianvändningen....



Anyway vad tänker ni??
Har ju även läst fysik B så vet ju lite vad det handlar om och hur stört komplicerat varje kraftverk är.. Jävligt ballt måste jag säga men ABSOLUT inte vad vi ska satsa på när det gäller att få fram energi.

Dessutom.. Har inte sverige redan röstat ner förslag om fortsatt kärnkraft bygge?....











Mysig kväll!

Snart är det kväll. Ska passa på att spela och umgås med min bror som snart drar ner till karlskrona igen där han bor.. Vi ska spela Wii hela första delen av kvällen (OCH äta bananasplit!!!! mumma!) och sen ska jag glo på tv med mamma .. Hasse min broder ska hämta min andra broder klas på jobbet senare och sen drar hasse iväg till Leena.


Haha! Sa precis till Tim att jag skulle käka bananasplit så sa han "oooooouuuhhh!! ^^"   "..... men jag gillar det inte alls så bara uuuuuoouh för dig" hahahaha söööt unge! Gillar när folk gläds (stavas det så?) med mig.



Hasse & Jag för typ 6 eller 5 år sen.. Han hatar bilden men jag älskar den hahaha!



Biff, potatis & gräddig brunsås!

Ska snart käka middag men tänkte skriva lite här.. vet inte riktigt vad jag ska säga men jag känner mig utmattad idag! Förstår inte.. Trött och det kändes inte ens kul att laga mat med pappa idag.. Brukar alltid älska det annars.. Har förresten äntligen växlat tillbaka mina dollar som jag hade kvar haha!


Jag saknar Elena!!! haha vill bara sitta vid köksbordet och babbla skit och roligheter eller allvarligheter för den delen med...

När pappa analyserade mina vänner i förrgårnatt (när vi pratade så mycket) så sa han att jag tror det kommer vara såhär .. Elena, Mc & Kirsty är dom du faktiskt kommer hålla kontakt med. Bl.a. Emma kommer du prata med o.s.v. men inte direkt träffa.. Och så drog han en historia om alla mina vänner (amanda, emma, mc, jossan, kirsty, elena ) och sa hur de kommer ha sin framtid.. Vissa trodde jag att han prickade perfekt på och vissa inte haha!


Sen när han skulle beskriva min framtid. Då blev han alldeles tyst. Han kunde inte ens tänka. MEn så var han tvungen att säga NÅGOT iaf.. Då sa han att antingen kan det bli en sak eller en anna..
Det första alternativet är att du och tim bor ihop och det går åt helvete för du lackar ur på att han inte tar ansvar. Andra alternativet är att det går superbra och du faktiskt har lärt han lite om grejer och ni skaffar barn och är lyckliga..


Då frågade jag honom... "okej. Men om jag skulle göra slut med tim eller han med mig, vad hade du sett mig med för kille efter det?"
Så sa han "ingen aning.. det jag kan tänka mig är att du träffar killen där du pluggar och förmodligen är han då väldigt intelligent, men det behöver ju inte alltid vara bra" avslutade han med.. haha!





Pappa ner för öxnehagabacken

Ursäkta mig!

Men jag har uppdaterat riktigt slött de senaste två dagarna.. Igårkväll tittade jag på fångarna på fortet sen blev det liksom inte mycket mer.. Idag ska jag fixa lite tradera annonser och lite annat tråkigt.. Skulle vart med min kusin idag men hennes syster (min andra kusin) var sjuk så jag vågade inte..

Vill inte bli smittad inför operationen liksom.. känns lite onödigt!


Jag är bara så hemskt trött.. Tror min dåliga sömn börjar komma ikapp mig.. Uschh!
Sen saknar jag att gå i skolan.. vafan.. Jag vill ha något att göra på dagarna och sånt man INTE KAN komma ifrån.. För läxor/skola känner jag att jag verkligen inte kan skita i.. men städa mitt rum åandra sidan, det skiter jag mycket enklare i.... haha.. kasst!


Underbara underbara liv!

Åh. Oavsett hur mycket hemskheter jag har framför mig och hur mycket ej känslomässiga problem vi har i familjen så är det SÅ underbart mitt liv..

Ja usch vet inte ens vad jag ska säga! Jag får känslan av att jag är en sån tjej som folk avundas.. Jag avundas ofta tjejer som mår svinbra när jag är på botten.. Precis sådär känner jag mig nu!


På toppen av berget men SÅHÄR är det alltid också. När man är högst upp faller man handlöst.. Alltid bergochdalbana i livet haha! Nu ska jag sova så jag hamnar i fas!

Fail.

Såklart råkade jag publicera det andra inlägget men forstätter helt enkelt här bara....




Såhär såg btw maten ut idag ;) Kycklingschnitzel, kroketter och hollandeis sås. YUMMIE!




Anyway.. min första operation var lite mer dramatisk än vad jag kommer ihåg att dem hade förklarat för mig.
Det började med att de körde mig i ambulans från jönköping ända ner till Lund.. Mamma och pappa fick ju inte åka med så de åkte bakom men ambulansen bara drog iväg (såklart) haha och pappa trodde han skulle kunna ha samma fart ;) Puckot!

Jaja.. När vi kom ner så placerades jag jämte förtidigt födda ungar som var microsmå och massa annat t.ex. barn som föddes utan matstrupe o.s.v. Då kände pappa att "oj, Milla har ju inga problem" MYCKET p.g.a. att pappa själv har hjärtfel och blivit opererad innan och han klarade ju det. Pappa tänker alltid "det ordnar sig" och det var mycket enklare för honom att tänka så än vad det var för mamma, eftersom pappa redan hade erfarenhet av hjärtoperationer o.s.v.

Mamma måste vart livrädd.. Men hon pratar nästan aldrig om sina känslor.. Men man kan ju tänka sig själv.. Gått med en unge i 9 månader, ploppar ut den och 6 dar senare drar dom iväg ungen ifrån en för ungen håller på att dö. Wtf liksom...


Förstår inte hur jag kan vara så mentalt stark.. Fine att jag har mina dippar ibland.. men säällan! Jag älskar så mycket med mig och mitt liv så jag tror det är därför..Hjärtfelet har aldrig någonsin tryckt ner mig.. Trots pikar hit och dit och orättvisa idrottslärare här och där.. Jag har aldrig tyckt synd om mig. Jag har bara tyckt att personerna som påpekar onödiga, taskiga saker, ja.. DOM är idioter, inte min missbildning.

Det sjuka är... som jag inte ens kan få in i mitt huvud.. Det går inte ens föreställa sig.. Men det KAN ju verkligen gå åt helvete. Chansen är liten att jag dör men den FINNS Där. det är så jävla konstigt att tänka/känna så! Kan inte ens förstå det hahah! Det är ju inte direkt som att ta ett blodprov...

Har fortfarande inte visat "er" alla papper med info jag har fått.. Tänker göra det men förmodligen inte förrens om ungefär fem dar.. Har så mycket att göra och dessutom vågar jag inte riktigt ta tag i det och läsa det...

Nu har pappa gjort en special-macka till mig. ÄLSKAR hans mat! hihihi Hejdåååå<3

Mycket babbel igårkväll! ;)

Har väntat svinlänge med att skriva i bloggen eftersom jag visste att mitt nästa (detta) inlägget skulle bli svinlångt och då är det ju jobigt om man har 4 andra inlägg att läsa också.. Anyway igår satt jag och pappa och pratade konstaaaaaaaaaaaant i fem timmar.. Från 22 till 03 haha.. illa... men verkligen awesome..

Vi pratade om allt allt allt ..typ vego grejer, skolor, släkten, skiljsmässor, husdjur, sabina&boris, Tim, mina vänner, alkohol, jobbideér, känslor, resor, framtiden, rädslor, relationer och bröllop typ.. och såklaaaaart supermycket om hjärtfelet och operationen.. Även också om hur pappa och mamma upplevde det de andra fyra gångerna jag opererades, det kommer jag ju inte ihåg något av..


Första gången jag opererades var jag 7 eller 9 dagar... Andra gången och tredje gången var jag knappt 2 månader... Sen fjärde gången var jag lite mindre än fyra år.. Då är det ju inte så konstigt att jag inte kommer ihåg något...



En bild på mig som typ..ettåring.. kanske 2? :P


Nu ska vi käka så sparar osm utkast

Kaffekok!

PUUH!!! seriöst. Har inte hunnit med hälften av vad jag skrivit upp på dagens lista.. hehe.. Ska iofs sätta på lite kaffe nu, dricka lite så jag piggnar till och sen verkligen göra det jag ska!
Måste ringa Lina, göra en filmlista och ringa kirsty samt läsa massa broshyrer och CSN papper... Jaja! skriver kanske sen ;)

Gå ut ur kyrkan

Jag är just nu mätt i magen..Vi åt ungstekt falukorv och potatismos. Yummie!
Läser just nu en bok om ens privata ekonomi och hur man sköter det.. Det är en bok från konsumentverket som egentligen är till pappa.. hehehe.. jaja! Jag & pappa kollade iallafall en sak på Nordea..
Hur ens ekonomi påverkas om man t.ex. köper den där lägenheten o.s.v.
Det fanns en kolumn man kunde bocka i "medlem i svenska kyrakan eller inte" och det gjorde en jävla skillnad på minst 100kronor varje månad. Herregud.
Därför tänker jag numera gå ut ur kyrkan OCH framförallt eftersom jag inte ens är lite religös. Dock är det en bra sak om tim fortfarande är medlem eftersom jag kanske vill gifta mig i en kyrka.. har inte riktigt bestämt mig om det ännu...

Jag är bättre hindu än en hindu! haha!

Jupp. true it is!  Sandip tror på karma och allt sånt där att man ska vara god människa o.s.v. men grejen är att jag och han har kommit överens om att jag är godare människa än honom.. Bättre hindu helt enkelt.. FAST Jag failar extremt på det där med sexuell lust osv.. AANYWAY går inte tänka så kom vi fram till eftersom jag inte ÄR hindu..



Fullspäckad dag!

Hejsan hoppsan! Jag vaknade vid tolv sen har jag bara fixat mig lite och babblat med hasse & leena..
Gjorde även ett test på SvD
http://www.svd.se/nyheter/politik/valet2010/Valkompassen/

Och då blev jag vänsterpartiet.. vafan ? Haha .. jaja.. Anyway idag ska jag göra en hel del.. läsa igenom penning papper, ringa läkaren, ringa högskolan, läsa csn papper, läsa massa broshyrer och lite annat smått och gott!

Kommer väl förmodligen blogga igen runt 16 då vi har käkat middag.. för fram tills dess så har jag en hel del att göra ;)

Alltså. Igår hade jag verkligen awesometime med Sandip! det var upplyftande att träffa honom!




operationsfunderingar

Hmm.. funderat på en sak..har aldrig haft komplex över något med min kropp.. inte ens för ärren för operationen.. Inget med min operation har gjort att jag känt mig ful. Kollade precis igenom bilder och såg dethär...



Har alltid vetat att min ena näsborre är större än den andra.. HAHA MEN SÅHÄR STOR SKILLNAD?! :P Det beror på att när jag var liten så fick jag sondmat genom näsan.. Orkade helt enkelt inte äta, det var för jobbigt för mitt hjärta..


sen funderar jag på en annan sak.. ska jag sätta upp mitt hår i flätor under operationen? eller har ni någon annan bra håruppsättning som ni kan tänka er???





Imon måste jag ringa läkaren med! Får jag inte glömma

Svinbra kväll!

Biofilmen var asbra ! Sandip var glad och sen följde han med mig hem lite så vi babblade en hel del.. Såg nyss på en nyinspelning av children of the corn, nicenice. nu måste jag sova! ;D

Inception

Håhå! Nu har vi kommit hem från sabadijas och jag har slängt i mig en macka.. Ska dra iväg om 10 minuter till bussen till bion hehe.. kommer nog blir awesomeeeeeee!

ska fixa iordning mig lite nu så skriver nog inte mer innan jag drar iväg.. Får inte glömma kameran heller ;D


Good Job!

Verkligen... NOT! haha.. Pappa sitter och röker i soffan. "Ska alltid röka under fläkten om jag inte är nere i mitt arbetsrum" GREJEN ÄR... jag har sett han göra såhär fleeeeeeeera gånger.. Och jag tror INTE han kommer lyckas hålla sig UTE och röka när jag har opererats. Fine kanske första veckan sen kommer han säga "du är okej nu så..."
Lol i bollen..

Herregud vafan börjar man röka för? har aldrig förstått det... OKEJ KANSKE om man är typ 13 år och tycker det är lite ballt eller så.. då kan jag förstå att man råkar fastna i det och inte orkar sluta.. Meeeen jag känner MÅNGA människor som började röka när dom var typ 17 - 19 år.. wtf är det liksom?
Och även om jag HATAR folk som röker på annat så tycker jag fanimej att det nästan är bättre. Jag menar cigaretter = farligt och man får INGET kul...
Men om man röker på så får man ju iallafall något "för det", man förstör sig och man får lite roligt.. Cigaretter är bara....BARA ENDAST dåligt:P finns ju inte minsta lilla positiva sak med det..

Anyway... haha.. gillar inget av det när mäniskor gör det så ska väl inte sitta och jämföra men ja...
Fy pappa!


förutspår en bra dag!

Idag kommer det bli en bra dag tror jag.. Jag ska fixa lite i rummet som vanligt men även också så ska min familj åka och hälsa på familjen Sabadija och bl.a. få träffa de här sötnosarna










Efter besöket hos dom så blir det bio med Sandip ;D Vi ska se Inception så kommer nog bli grymt bra!

Kantarellmackor i ugnen!

Vaknade 10.30 sen gick jag och duschade.. nu är jag här och ska snart äta supermumsiga kantarellmackor!

haha precis NU så ropar mamma också.. såklart:P blev ett kort inlägg!

Nattinlägg!

Hejsan. Här sitter jag, aspigg....
Det blev inte film igår.. typ.. Vid 21 började filmen och jag såg till 21.45 då mamma skulle pausa och hämta chips + röka. då höll jag på att somna i soffan så istället la jag mig och sov.. Filmen spelade vi in... Tänkte att "YES nu kan jag äntligen komma i rätt dygnsrytm"......

Vaknade 1.35 av att jag var extremt kissnödig.. Och sen har jag inte kunnat somna... Tänkte att jag likaväl kan sätta mig här isåfall,, såå.. that's the story.



Kan ju berätta lite om en bra sak med försäkringskassan. Mamma trodde att hon var tvungen att spara semesterdagar till min sjukhustid i lund + min återhämtning (eftersom hon inte längre kan vara hemma p.g.a. "vård av sjukt barn" eftersom jag är numera vuxen...) men det är såhär att mamma har rätt till max 100 dagar med betalt!
Det heter "närstående penning" men såklart måste jag fylla i massa att jag behöver tas hand om osv osv...

Dessutom måste man ha ett läkarutlåtande från min läkare som vet vad jag har för problem o.s.v. och därför måste jag ringa han på måndag. man får inte skicka in papperna i efterhand för betalda dagar räknas bara från det att försäkringskassan har fått in papperna..

Sen ska man följa typ en dagbok hur många timmar man sköter om mig..  och skicka in den med, innan man får pengar ..

SÅ det är så skönt.. har vart orolig för hur vi ska klara av detta plus att mamma skulle haft DUBBEL ångest annars...Hon vill ju ha hand om mig 100% och inte oroasig o.s.v. men hade hon vart hemma hos mig i mer än semesterdagarna hade hon haft panik över hur vi hade klarat situationen så nu känns det lättare för mig att veta att mamma tycker det är enklare...







Puuh! Vårstädning mitt i sensommaren..

Vi har rensat en hel del på nerevåningen men nu ska hasse & leena iväg på fest så vi slutade iaf..
Har vart extremt duktig idag tycker jag hehe!
Ikväll blir det film, precis som igår.. och sen imorgon blir det mer städning + bio + förhoppningsvis bakning! :D


tänkte bjuda hem sandip och baka till honom hihi ;D låter väl mumsigt? Iofs äter han ju inte ägg så får ju vara något extremt vegetariskt.. eller veganiskt??? vad är nu skillnaden.. glömmer alltid..


Johnny & Sandip a.k.a. J.D & Turk - förra halloween ;D

Återlämnat hunden + dagens sysslor

Nu har vi återlämnat den söta underbara hunden! Tyvärr. Men det kändes ändå svinbra.. Hunden blev jätteglad och ägaren var nästan tårögd och tackade flera gånger om. Det märktes att Zeba (hunden! ;D) var hans ögonsten!
Pappa kände snubben från när pappa bodde på öxnehaga så det var lite ballt haha..

Anyway.. idag ska jag städa SÖNDER. inte bara mina två rum utan hela "källaren" (nedervåning som är i källarhöjd xD) måste rensas ur eftersom dom ska börja arbeta där nere om någon månad.. Dom ska bila upp hela golvet för att lägga nya rör. herregud. Mitt i allt så är jag nyopererad också.. (Y).....

Men ja! eftersom det är SVINMYCKET att göra så måste jag gå nu!
IMon blir det bio med sandip NICE!

John sjunger ACDC (H)

haha seriöst... det här var verkligen svinkul at the time..sjunger med världens...mesröst hahaha SÅ AWESOME




Enjoy folks!

Oliwers fest!

Här kommer lite bilder från torsdagskvällen! :) Oliwer hade homecoming party eller vad man ska säga.. Han hade vart borta hela sommaren i Piteå. Anledningen till att jag & tim kom var mer ett "hejdå foreverparty"  vilket suger om man tänker så.. Tim var inte alls glad över att han förmodligen aldrig kommer träffa Oliwer igen..

Anyway det var massa roliga och snälla folk där :)



Hasse & Leea!



Jag XD


John, Christoffer, Jonas & Oliwer!



Oliwer & Nasse (eller nisse? vad heter han ?)


Nasse(Nisse?) haha så söööt



Tobbe, Anton, Oliwer & John =)


baby ;D



Coffe, Oliwer & hans mamma Madde



Peace


Moi! Jag hade inte ens druckit en skvätt men ändå blir ögonen som dom blir (Y)


John & Madde



Leena, Ollon & Hasse ;D


Sen sa vi hejdå & då sov john hahah muppppp




Vi gick hem från öxnehaga ner till Huskvarna och hittade då hunden.. som fortfarande ingen har ringt om.. fattar inte det för hunden är verkligen i super bra skick! :S





Sovit kasst, igen.



Men denna gången beror det inte på dumma drömmar! Haha neeej! Den nya söta hunden har väckt mig minst 15 gånger inatt.. haha fett jobbigt men nu när jag väl är vaken så stör det mig inte.. Så SÖT Omg. Sen är den så stor så den la sig alltid typ över mig.. haha snacka om att den inte fattar hur stor den är...

Idag är det städdag hemma hos familjen lövgren så det är vad jag ska göra! Städa! Tråkigt värre men måste göras.. de gör det dessutom för mig.. Nu idag ska vi väl mest plocka undan grejer men innan vi åker till Lund måste det vara typ kliniskt rent här annars kanske det blir jobbigare med mitt tillfrisknande..




Elena om Elena + MC:
Gillar dig ! :) Synd att Nellie vände sig när hon såg som sötast ut, dumma lillen :(. Visste inte att det fanns sånna tatoos utan vatten nu :O:O vad grymt!

Svar: Gillar dig med! ;D.. jaaa hahaha hon var ju as söt med det stora benet i munnen... Haha! Det visste inte jag heller jag blev helt imponerad!

Den upphittade hunden!

Ja.. igår hittade ju somsagt jag och tim en hund helt ensam... så vi beslutade oss för att ta hem den och såhär såg den ut när vi hittade den :






Ser exakt ut som en schäfer men den har vita framtassar + att ansiktet inte ser ut som en schäfer..

Såhär ser den ut mer i ansiktet


Bongo Bar i onsdags

Såg ut ungefär såhär :














vi (jag, hasse och leena ) stannade bara i typ max en timme sen drog vi ju så det blev inte mer bilder än såhär!



Elena + MC

Jag träffade ju Elena för några dar sen! OMG vad jag gillar henne hahaha! Jaja hon hade iaf med sin söööta lilla vovve Nellie så henne hade jag ju såklart fotat en gång ;)



haha hon står lite konstigt där men den hunden är så himmla glad och go! :D Så underbaar



Sen iallafall så var jag ju även med MC för nårra dagar sen, Jossan skulle också vart med men nopes. Hon har FORTFARANDE inte ringt mig. Så jävla dåligt...


aNYWAY! har ju redan berättat att vi var på a6 och handlade och sånt där så tänkte bara slänga upp en rolig bild :)
Hon hade V6 bubbelgum och man fick sånna där fejktattoos där haha SÅ KUL!!! minns när vi var små så var man tvungen att ha vatten på dom! men inte nu :D



sen var hon förövrigt bara söt och snäll när vi va på macdonalds ;D





Sen drog jag ju till tandläkaren ;D & dietisten dagen efter







Massa inlägg och massa bilder!

Har massa smågrejer att berätta, bl.a. festen igår och hunden vi har tagit hand om...


Nu har jag även bilder också som är nice ;D
Blandannat på min glass med blåbär (amerikanska!! Mamma odlar på kolonin. Dom är mycket större och sötare!) ;D




Oliwer
om Välkommen hem Oliwer!:
Tack för att ni kom förbi :D
men bilden, INTE OKEJ haha

Svar: Haha varsågod! Jooorå ;D;D;D!
POUSS









UPPHITTAD HUND!!!

Hej! Jag vaknade nyss. Igår när vi gick hem från Oliwer så hittade vi en blandras av schäfer + annat.. Förmodligen bor den på stensholm.. Uppdaterar er sen. Ska ut i parken med vovven + våra hundar

Välkommen hem Oliwer!

WIe! Jag vaknade nyss.. efter att vi hade ätit och chillat lite så var klockan halv fem och jag bestmde mig för att sova lite. Tänkte inte sova 1.5 timmar men mitt larm var ställt till att väcka mamma och pappa...
Jag vaknade av att telefonen ringde, efter en signlar så började min mobil (larm) ringa.. OMG. SEN när jag springer ut för att svara i telefon (som tur var i täcket) så kommer hasse hem och hundarna börjar skälla.. HAHa inget direkt bra uppvaknande...

Nu ska vi strax till Oliwer, han har inte vart hemma på hela sommaren. O M G liksooooooom.
ahaha! Ne fy jag är bara supertrött! Men kommer ju bli lite sköna bilder ikväll hoppas jag. Jag är SÅ godissugen!!!


Bilden är från 07, no worries han ser inte så dorky ut mer :) MEN JAG GILLADE HANS STIL DÅ MED ;D hihih





Anonym om Herregud..det börjar ta sig i mitt huvud..:
Men lilla vän! Va go du är! Vilken jobbig dröm... jobbig pappa Tommy... men vet du en sak? Den fina presenten va ju till dig, men det va en överraskning=) Önskar jag kunde hjälpa dig på något sätt söta Milla! Kram

Svar: Ja haha han var svinjobbig i drömmen!
ååh.. SÅ SÖT DU ÄR! :) Kramar!





Äckligt.

Haha.. var ju hos tandläkaren igen.. äääsch vad äckligt! Nu är jag iaf ren i munnen (fick beröm för borstningen haha!) men snart ska vi äta så rädd att maten smakar illa...

Anyway.. idag gick jag upp åtta.. drog iväg till Emma så jag var där innan nio och sen drog jag iväg till dietisten vid typ halv 11... Efter dietisten så besökte jag min gamla sköterska.. Från barnavdelningen på Ryhovs hjärtmottagning... Hon är så fin människa! Hon blev chockad över att jag skulle opereras men önskade mig lycka till o.s.v.
Efteråt så drog jag hem och vilade i trettio minuter, därefte gick jag till apoteket + affären .. Tog min penicillin och sov sen 20 minuter.. Gick upp och borstade tänderna sen drog jag iväg till tandhygienisten... SÅ mycket har jag gjort idag.. när jag kom hem från tandläkaren så satte jag mig och spelade med hasse istället. Nu är jag dödstrött igen. usch usch! bilder kommer sen ;D

Tandborstning.....



Nu sitter jag här och borstar tänderna extremt noga..ska till tanfhygienisten om 20 min och se ifall ajg har borstat perfekt.. annars måste hon säga vart jag missar.. har käkat openicillin nyss med för den farliga bakterinen...


Klockan är inte ens två men känns som jag vart uppe mer än en dag... vaknade 8, efter att jag sovit HUR KASST SOM HELST! hade mardröm idag igen men inte nog med det.. vaknade ju av klas larm. usch! HAHA.. ska berätta om hur effektiv jag vart idag senare.. :) nu måste jag skynda mig!



Kass sömn!

Jag hade mardrömmar inatt igen.. inte nog med att jag vaknade flera gånger av olika saker (bland annat Klas jävla alarm som jag sagt till han om flera flera gånger!!!! BLir ju fan as sur på det..)

Men sen hade jag satt mitt alarm på 8.00 för klockan 9.30 idag så flyttar emma.. vilket innebär att jag ska dra jättesnart till henne och säga hejdå + lämna presenter..

Åh just det.. mardrömmen var ju en mardröm idag, inte bara löjlig.. haha.. jag drömde om att Tim först var otrogen (men det tyckte jag var ok HAHA?!?!!) och sen ville han inte ha mig längre.. aja.. skönt att vakna med han hemma iallafall!

Kardemummaskorpor med smör & ost

Perfekt kvällsmat..!
Kom precis hem från dagens äventyr.. jag stannde bara på bongo i kanske en halvtimme och preciiiiiiiiis när leena hade startat bilen som skulle ta oss hem så ringde boris...jäklar hade glömt att han skulle komma till bongo också.. men det löste sig genom att leena släppte mig hos honom istället så det var ju bra!

Tim stannade på bongo och han blev precis upphämtad tillsammans med mig.. Hasse var snäll och hämtade mig på råslätt och tim i stan :)


Nu ska jag sova för mina skorpor tog precis slut!


Bokus!

Wiie! Nu är jag hemma igen! Visar inte bilder från dagen nu eftersom jag vill spara kamerabatteriet tills ikväll då vi ska till bongo...

Tänkte iaf berätta lite om mc, kläder, tandläkaren och bokus! :)

Jag drog iväg till MC efter att jag tröttnat på att jossan inte svarade (förresten har hon inte ens ringt upp.. det är lite lame) och när jag kom fram så pratade vi mest plus att jag testade massa BHar från Elin M, TACK! Alla passade förrutom två ;D haha toppen!

Så idag ärvde jag ännu mer kläder, kul kul! Jag & Mc skulle iaf iväg till A6 och handla choklad till en flicka hon skulle gratulera idag.. Vi började med att käka på Mac Donalds och sen drog vi vidare igenom några få affärer.. Slutade med att MC köpte ett fint linne till mig med inbyggd BH (hon tänkte på att jag inte kommer kunna ha bh efter operationen) och det var så himmla snällt och att hon handlade choklad till tjejen!

Efter A6 drog jag iväg till tandläkaren och dom skällde lite på mig....... ;(
Jag har slarvat med baktänderna sist jag var där men nu hade jag fokuserat mig så mycket på det att jag glömde framtänderna.. haha vafan?!..störande. Så jag fick en ny tid imon eftersom dom måste göra rent superduperordentligt inför operationen...Så imon blir det dietsiten på morgonen och hygienisten (tandhygienist) på förmiddagen..

Har precis beställt en bok från Bokus! Svinbilligt bara 187 kronor! :) Det är en bok som jag ska ha till min engelska kurs.. aaah iallafall.. boken kommer levereras till en kiosk här, den andra september.. HAHA!!!! IRONISKT ELLER VAD?! så skickade iväg ett mail till kundtjänst nyss och hoppas dom kan hjälpa mig att låta paketet ligga kvar en stund hos kiosken..


Ska nu kolla buss och sen göra mig lite mer iordning inför ikväll :) Ska iväg till Bongo med Tim, Hasse, Emma, boris, sabina, ting, ebba och takki.. Iallafall vad jag vet änsålänge ..



det var verkligen underbart att träffa MC! :) Så jävla.. Superskönt och kul! underbara fina människa!

Vandra bort till MC!

Jupp jupp! Jossan har FORTFARANDE INTE SVARAT... börjar bli irriterad.. Så jag traskar bort till MC sålänge så får vi se om jossan hör av sig... jaja..Vi ska förmodligen dra till A6 också så kan ju vara lite mysigt!
Uppdaterar er senare :)



somnade såklart om...

Jupp.. somnade för typ 5 timmar sen. Nu smsade MC mig så drog röven ur sängen och tänkte nu jävlar blir det kul. Det blev det inte. hehe.. Jossan svarade inte så kan inte göra ett piss förrens hon är vaken..

Ska dock städa i rummet lite isånna fall.. tills jag får tag på jossan..




hehe ;D 13 år eller hur gamla är vi där egentligen?

Nightmare!

Håhå! gått två timmar nu, jag har fortfarande inte lagt mig. Dock så vaknade mamma för en timme sen.. så ja, jag gjorde kaffe till henne istället och berättade helt hur det var och jag inte ens var säker på om det är pga hjärtoperationen.. Sen sa jag också att jag tänkte att hon skulle bli orolig om jag var vaken men hon förstod och sa att kan vara det plus att det kan vara din tidsomställning från New York..

Anyway.. Jag är inte alls trött och p.g.a. det måste jag planera om dagen... Jag kommer behöva sova i eftermiddag...

Ska fixa lite nu med garderoben och lite sånt innan MC & Jossan ringer..
sen ska jag vara med dom och vid 16.10 är det tandläkaren.. sen är det bara att ta det lugnt och vila ..
tills ikväll då vi går ut.. inte lika fullspeckat men äsch! Får väl ta den effektiva dagen någon annan dag ;) HAHA hur ofta byter man inte dagar på det egentligen...suck!


Jupp jupp, off to att städa rummen + garderoben! ;)
Mår helt plötsligt bättre när mamma och tim var vakna.. Underbaaaart att inte vara ensam!

Onsdagsplaner..

Funderar på att om jag endå ska träffa MC & Jossan idag så kan jag likaväl växla tillbaka mina pengar OCH gå till akademibokhandeln och fråga efter en bok till plugget... Tänker vara effektiv imorgon.. Men då gäller det ju att somna om så jag har energi.. tänker bara borsta tänderna nu och sen sova. . Eftersom tandläkaren är imon ;)


Imon blir det typ..jag menar.. IDAG blir det typ:
1. jossan + mc
2. stan - växla + bok
3. tandläkaren
4. fixa allting i mina rum.. ser kaosartat ut..
5. utgång

Är det btw illa att jag är rädd att bryta ihop om vi går ut?! :S Dels för att jag kommer ha kul med alla underbara folk som flyttar härifrån.. Men också för jag inte kan känna mig riktigt superglad eftersom jag förmodligen konstant kommer tänka på operationen? Tror det blir mer märkbart när jag är med vänner och vill må bra men inte kan? Kanske? Eller när jag inte dricker för operationen när jag vanligtvis alltid dricker och är roligast? ahaha nej det var mitt överdrivna ego som kom där.. men iaf en roligare person I guess..

Jag vet ju iofs att dom älskar mig utan alkohol i kroppen men som sagt, det blir mer påtagligt om jag inte dricker när vi ändå är på en BAR?! haha! jaja.. whatever!


Tänkte precis på min mamma och då ville jag gråta.. blä. Stackars söta söta mamma.. hon har gått och väntat på detta i flera flera år.. minst 14...så kommer det... usch kan inte vara lätt.. Egentligen vill jag bara möta henne nu och kramas.. men då skulle hon ju fatta att jag inte kan sova. OCH DIREKT, precis som jag, gå till slutsatsen att det är för operationen.. jag vet ju inte ens.. kanske bara hade en dålig sov dag liksom??





Herregud..det börjar ta sig i mitt huvud..

Nu är klockan 04.20.. jag gick och la mig för typ fem timmar sen... Nu sitter jag här nyvaken.. jag vaknade två gånger i natt och storgrät, som tur var väckte jag inte tim, och det var över super löjliga drömmar....

Funderar på om det är hjärtoperationen som ligger där gömt och jag tänker på det?? På dagarna känns allt lätt.. då tänker jag ens sällan på det.. Igår t.ex. så åkte vi förbi ett formul1 hotell och DÅ slog det mig att jag skulle opereras.. hade nästan helt glömt bort det...


Ne usch jag vill inte sova igen... mamma ska upp om en timme typ och vill ju inte göra henne orolig så ska nog försöka sova igen trots allt...Fan alltså...vakna två gånger på fem timmar? inte normalt.. igår när jag skrev mitt godnattinlägg så var jag så trött så jag höll på att trilla ihop så jag borde bara sovit nu... inte sitta här...


kan ju lika väl passa på att berätta om mina otroligt töntiga drömmar som gjorde att jag vaknade och storlipade...Kommer inte ihåg den första så mycket...

Jag drömde om att jag blev jagad av en .. inte ens en mördare.. vet inte ens vad det var för snubbe.. iaf en man genom skogen.. jag vann och ändå vaknar jag och storlipar?.. jag sprang ut ur skogen först.. vafan..



Den andra drömmen var inte ens nära en mardröm.. jag drömde om att hela familjen sov över hos familjen Sabadija.. men grejen var att det var inte deras hus.. iaf så satt jag vid datorn typ 02.00 på natten och chattade/bloggade.. så sa pappa (som han också brukar) "men gå och lägg dig klockan är mycket", vad jag dock reagerade på i sömnen var att det var helg och ALLA andra var uppe.. så jag tänkte att jag sätter mig i vardagsrummet och tittar på TV med klas..
Det gjorde jag. Men pappa fortsatte. Han blev nästan supertjatig..

Iaf sen slutade det med att jag såklart INTE kunde somna och låg där på vardagsrumsmattan och försökte.. medans pappa, varenda gång jag tittade upp eller hostade eller vad som helst, alltid sa till mig..Jag fick inte ens leka med thea och norah!

Klockan 05 på morgonen kom Jenny hem.. hon kom med lillpojken i famnen.. hon hade gjort en tentamen OCH jobbat en timme.. Jag undrade hur hon orkade men blev glad att hon kom hem för jag visste att Jenny och mamma skulle iväg till Hasse och leena.. dom skulle typ på någon "handikappades dag" eller något.. så Jenny hade köpt en fin sak till en tjej som Leena jobbar med...
Jag gick såklart upp när mamma och jenny började prata..
Och jag blev svinledsen där.. Jag vet inte vad pappa sa eller så.. men jag tog och kastade den fina saken rakt in i väggen och ställde mig istället och drack en iskall cola ur kylen (Wtf liksom?) sen gick jag in till pappa som hade sagt det dumma..
Så sa jag "Du är så himmla taskig" "Du har bara vart rent taskig hela dagen" "Det är inte rättvist"
Så upprepade jag den meningen fem gånger, för varje gång var pappa, igen, bara taskig och dryg och sa "vad säger du, jag hör inte för du har snor i näsan" (vilket jag hade för jag hade gråtit så mycket på vardagsrumsgolvet över att jag inte fick göra något annat än ligga där)..

Sen så vaknade jag och var verkligen supersnorig och började storlipa.. vadfan?! SOM OM pappa inte är dryg i verkligheten ? HAH.. iofs inte TASKIG. men det är ju fan ingen mardröm.....







Till tandis imorgon!

Tjoho! Nu sitter jag och borstar tänderna svinnoga.. imon ska jag till tandläkaren. Jag har inga problem alls med tandläkarbesök, dom är inte jobbiga osv,,, men dock har jag svinmycket problem med tandborstning. Hatar tandkärm. spyr uushhh äckligt äckligt äckligt. Tittar aldrig på någon som borstar tänderna, inte ens på tv..

hatar det verkligen.. jaja..innan tandis så ska jag träffa mco ch josan.. på kvällen blir det utgång.. kommer bli en awesome dag imon tror jag...

Dessutom ska jag be dom göra ordning extra bra på tänderna imon p.g.a. operationen.. visste ni att det finns en bakterie i munnen som gör att klaffen stannar..? Detta händer såklart bara ifall man har svagt hjärta och att bakterien kommer ner med t.ex. blodet...
Varenda gång jag ska göra något stort "ingrepp" i munnen måste jag äta penicilin innan, samma sak för pappa eftersom han också har hjärtproblem..

Åh! Eftersom jag knappt kan bärga mig tills imorgon så går jag och lägger mig nu, så jag kan vakna och det är nästa dag  ;D






Innan operationen

ska jag
1. beställa skolbäcker
2. ringa högskolan i jkpg och fråga dem endel om vart och när man signar sig till kurserna.
3. kolla CSN papperna här hemma
4. rensa hela garderoben och packa in allt jag köpt i usa
5. läs igenom alla operationspapper ännu en gång
6. packa till operationen
7. träffa mina fina vänner


jag har ingenstans att skriva detta så det får helt enkelt vara här :) Hittar ingen penna ;(

Gin Rummy ftw

Ska spela kort med familjen igen haha.. har inte fixat garderoben helt fullt eftersom hasse kom och ville hitta på något ;D

aNYWAY tänkte visa & berätta för er lite om alla risker och komplikationer som kan uppstå av hjärtoperationen, men det blir isåfall imorgon eller något annat.. imon ska jag förresten träffa mcoch jossan och emma.. plus att det blir utgång till bongo på kvällen men vågar inte dricka för att eventuellt försämra mitt immunförsvar inför operationen..

En vän svissa förbi!

åh! Elena åkte precis hem, vilket är lite surt men det var väldigt nice att träffa henne igen.. kändes overkligt att vi inte skulle ses i skolan snart.. usch!
Men hon är så fin männsika haha blir alltid glad av henne! Vi pratade mest och kollade igenom vad jag hade köpt från USA..och herregud haha hennes hund! Finns ingen finare chihuahua!

Förresten så ska jag fortsätta med klädgarderoben nu haha börjar bli tjatigt om det så tänkte att nu fan ska jag göra klart det!

Här har ni min underbara, fina, bästA hoboe bror ;D


som egentligen är ganska ball ;D


TIM ÄR HÄR :D

Awesome! Jag har saknat honom haha.. håller fortfarande på att rensa min garderob men nu är det bara tjocktröjorna som är kvar... Fan pappa ropar skriver sen haha

Flygresan hem + lite annat

Oh. NU tror jag att jag har fattat LITE hur nära operationen är.. ville väl inte sätta sig förrens nu kanske.. jag vet inte.. men just nu känner jag mig lite pressad av det..

Tänker iallafall berätta lite om hemresan från USA som blev fyra timmar sen.. hehe..SÅKLARt har jag tappat bort mitt block där jag skrev lite om vad som hände på dagen så jag inte skulle glömma .. :P Men börjar med att ladda upp bilderna istället då..




Första dagen på resan som det var gråa moln, var den dagen vi åkte hem ;) Haha!



Käkade de ultramumsiga bagelsarna till frukost!



Och jag såg även väldigt miffo ut......




Packningen stod i hallen och väntade! Fyhelvete vad mycket det var....


jag var snygg och redo för resa!!


packningen igen XD



Tim var ascute haha! Nu hade vi kommit fram till flygplatsen. det var EFTER en bilresa på 45minuter, där jag fick sitta i tims knä (OCH SLå i taket hela jävla tiden) för dom inte hade en större taxi. vadihelvete liksom?.. sen var fönstrena öppna så det blåste heeeeeeeeela tiden så mitt hår flög som fan...





Vi åkte från JFK flygplats som var fawking enorm... No kidding at all:P Jag tappade bort mig flera gånger





Det var rulltrappa i marken haha aldrig sett innan, asskönt att gå på ;D



Vi käkade på BK innan planet skulle gå. Det skulle lyfta 19.00 (01.00 svensk tid)






Jag busade haha!



Sen satt vi och väntade...

När det var 20 minuter till avgång så märkte vi att den flyttat från gate 21 till gate 6..







Just det ja.. haha. jag klarar fan allt.. Under säkerhetskontrollen då man la upp väskorna på bandet och gick igenom en sån där beep-grej.. då tappade jag först bort min biljett på den lilla stunden, hade tappet den och den hade åkt in under bandet så man inte såg den... sen inte nog med det så lyckas jag paja mitt fina underbara halsband jag fick av tim när jag fyllde 17..


iiiiallafall.. efter att vi kommit till gate 6 så fick vi reda på att planet var försenat 2.5 timmar. KUL.
Då handlade jag lite saker, bl.a. två pennor och godis till Klas :)



Jag lånade tims hörlurar och var söt ;D haha!


Jag & tim delade på en dunkin donuts coolatte som smakade vattenmelon! Yummie


Söta familjen Kammer/Karlsson!


Vi flög på natten.. För när vi väl klev på 21.30, 2.5 timmar sent.. ja.. då lyfte det inte förrens 1.5 timmar senare.. Planet hade massa problem tydligen... iaf så reste vi från USA klockan 23.00 och då var klockan 05.00 i sverige..
Kom hem klockan 07.00, alltså klockan 13.00 i sverige.. Då kom vi till Danmark sen var vi hemma i malmö klockan 14 typ.. !

Inte nog med förseningarna.. Nej.. haha.. vi fick byta gate FYRA gånger.. vafan? Kunde dom inte bara skrivit "unknown" på vilken gate det var planet skulle åka ifrån?



Jag missade soluppgången haha.. sov genom den tyvärr! men snacka om att jag blev ställd när jag vaknade och det var svinljust haha! Tänkte mig inte för från början..


Jaja sen åkte jag ju hem som sagt samma dag som vi kom fram i malmö.. Åkte hem 22.10 typ...
När jag kom hem så var jag uppe med familjen till 04.30 typ..Delade ut presenter och babblade :D


Det här fotade jag dagen efter haha.. syntes ju at jag var hemma igen ;)

Nu ska jag rensa min garderob igen.. har inte kommit så långt.. hehe.. IMon kommer tim hit och emma hem från åland.. awesome..dock vill inte tim stanna längre än till fredag. han vill hit och festa. Kul. jag står inför en operation och han vill egentligen inte ens träffa mig.. wth liksom.. jaja.. borde väl inte bry mig men atm stör jag mig.. På onsdag förmiddag ska jag träffa emma, jossan och mc.. sen på eftermiddagen kommer jag träffa elena.. awesome!

Snacka om olika problem...

Brukar alltid tycka synd om alla som har dåligt självförtroende eller kärleksproblem o.s.v..
Men idag berättade jag för pappa om Blondinbellas nya bok, hon skrev bl.a. om att hon inte låg ner med benen på marken när hon solade för att "fettet flödade ut åt sidorna på låren".. Jag sa att jag hade ALDRIG pallat tänka pådet, fattar inte hur folk orkar tänka på sånt!
Då sa pappa (som inte direkt är ett fan av henne, han tror väl hon är någon översittar kapitalist typ.. vilket hon kanske är, vad vet jag, jag känner ju henne inte..) "Ja oj vilka seriösa problem.. förhelvete vad patetiskt.."

Och då tänkte jag....... VAFAN sitter jag och tycker synd om dom för?! DOM har fan INGA problem jämfört med mig..Herreguuuud!
Ekonomiproblem så man nästan går under (har inte betalt hyra på två månader BLAND ANNAT), står inför en hjärtoperation och kan inte ens plugga p.g.a. skiten! HUR Kul är det?! INTE ALLS. men jag sitter fna inte och tycker synd om mig och sånt där. SÄGER INTE att blodninbella gör det, hon fixade ju sin självkänsla..
Men Vafaaaaaaaaaan ÄR DET FÖR LÖJLIGA PROBLEM FOLK KLAGAR ÖVER IBLAND ALLTSÅ?! herregud.

Iofs är jag också väldigt nere p.g.a. väldigt små saker ibland.. men när man ser ut i världen så kanske inte min hjärtoperation och mina ekonomiska problem är stora heller.
Men om man ser i sverige, då är det inte såhär en ung 18årig flicka ska leva. Så jag vet inte vad jag ska komma fram till i det här men jag gillar iaf inte att jag tycker synd om folk så lätt och aldrig ser på mig själv.

Jag tycker man borde tänka efter innan man slänger ur sig saker som "åh har aldrig pengar", då man redan köpt upp allt på kläder o.s.v. eller kanske inte fått 3k extra av sina föräldrar just denna månaden...

Låter ungefär som "tänk på barnen i afrika" MEN STILL , om INGEN gjort det.. hur fan hade det då vart?!



ne vene... är väl mest att jag känner att det är orättvist att folk har så små problem jämfört med mig.. antar det är så egentligen, innerst inne.. men även om jag har fett mer problem än många (inte alls. absolut inte. haa) så klarar jag mig. Jag har mitt självförtorende att stå på, mina föräldrar som stöttar mig och min underbara uppväxt att leva och gro på.




Sabina
om Mammas koloni!:
Det var jättekul att du kom över =). Vi får ses oftare. Synd att allt krånglade med spel och grejer bara :P Men det blev ju en del tekken till slut iaf. Det var nice =)

Svar: Jaa! Det tyckte jag också! :)
ÄÄÄSCH det blev ju asbra tillslut haha ville ju inte ens åka hem egentligen när vi startade tekken men tänker ju inte svika lilla mamma :D

Tradera

Har precis fotat massa gamla byggmodeller till formuletbilar.. skala 1:12 så det var lite ballt.. dom ska vi sälja iväg..

Anyway.. Blev inte att jag träffade Amanda idag för hon bor i mullsjö och man vet ju hur bussar och sånt går där ;)
Ikväll kanske jag drar till boris men just nu ska jag rensa garderoben lite till..
Här är ett av mina fina plagg som jag måste slänga..


DFen var så kort att slitsen gick nästan vid höften!
Kunde inte ens knäppa den helt ;(



men tyget är så fiiiiiiiiiint! både innuti och utanpå!





eh. det här skrevs i morse men publiceradesi nte.. blev iaf inte boris heller.. spelade kort med familjen och drog till farmor sen.. nu ska vi se CSI ;D <3

English for higher education

Tja.. kollade precis igenom min mail. Jag trodde alla kurser startade 30e. Nej. En avmina börjar den 1a septermber. Kul... Skrev iväg ett mail till läraren, låter det bra?

Hello Kerstin! My name is Camilla and I have a bit of a problem. I'm going to have to ask you to kindly let me be absent from the course while it starts. Im going to have an operation of my heart one day after the course starts.

The reason I took courses based online was because of this, altough I did not know exactly when the heartsurgery would take place, I knew that it will take a while to recover and that I could work from a computer while it is healing.

It will take me probably a week to get next to a computer and work with this course because I will not be able to get from the hostpital earlier. When I get home I will start right at it, is that OK for you?

Sovdax!

Sviiin trött just nu! Jag har läst runt lite på designa din blogg sidan och det var bra info :) Dock ska jag inte göra något just nu eftersom jag snart somnar... Imon ska jag visa er bilder på flygresan hem och på lite av det jag rensade ur garderoben.. kan vara kul.. :)


förresten tror jag att jah åller på att bli sjuk. FETT JÄVLA DÅLIGT OM JAG SKA OPERERAS.dumma.. kukfan ;( tänk så skjuter dom upp det?

Mammas koloni!

Tja ska iväg till mammas koloniområde nu.. Sen ska jag träffa boris och sabina. skriver senare för pappa drar nu haha!

Ny design imorgon

Tjoho hittade precis en bra designsida för bloggar. ska försöka mig på det lite imorgon. Säger inte att det blir en helt ny design imon eftersom jag har massa att göra imon (pappersarbete + vattengrejer.. hehe.. + sabina/boris!) men ska iaf testa det imon! Kommer bli kul!

Hjärtoperations datumet är satt.

Den första september ska jag åka till lund. Dock är första dagen inte operationsdagen. Helst och oftast brukar man få det dagen efter så den 2a september kommer jag mest troligt att opereras. Kan ändras OM det kommer in något akutfall som dom måste operera t.ex..


Har pratat med tim, mamma, pappa osv.. Allt känns skönt faktiskt.





Förresten så var filmen sleepers svinbra.. Ska även se once upon a time in america med för den skulle tydligen också vara bra.. DOCK ska jag nu fortsätta rensa min garderob( vet klockan är mycket men jag kan inte sova )
Har slängt massa fina grejer.. haha ÅÅH klarar inte av sånt häääärrrr! XD
Första gången någonsin jag gör en superstor rensning..

Sleepers

ska se på en film ikväll istället. tydligen kulle den var extremt superbra så det ska va nice.. Det handalr om nårra killar som gör lite bus och hyss som tyvärr blir  ett  stort misstag så de råkar döda en farbror. De hamnar på ungdomsanstalt men istället för att sona för sina brott så blir de sexuellt utnyttjade och plågade. När de blir äldre kan dom hämnas.. Ungefär så står det på beskrivningen! SPÄNNANDE :) NU blir det glass + blåbär + silverkulor ;)


Skriver förmodligen efter filmen om operationen men den slutar 00.00 så blir ju lite sent.  HA DET BRAAAA

Din operation - En hjärtefråga

Kollade precis på en film med familjen som hette som rubriken. 12 minuter var filmen och man fick följa en snubbe genom sin operationstid. Ibörjan kändes det väldigt tungt och jobbigt men sen kändes det lättare efteråt..


Vi ska inte spela kort idag så nu ska jag rensa garderoben lite till och käka blåbär med glass eller mjölk.. Skriver mer ingående sen och länkar videon :)

Kvällsplaner

Ikväll blir det inte utgång som alla andra, nopes.. Jag ska titta på en film om hjärtoperation som jag fick hemskickat, ska uppdatera här, ska rensa garderoben ELLER spela med mor& far..

Ska väcka dom två om 10 minuter men tänkte passa på att säga att det är så skönt att vara hemma! Allt känns lätt och lyckligt.

åh. <3


Imorgon förresten så ska jag hitta på något med Sabina & Boris hade jag tänkt :) Kul!

ååh just det ja, hehe.. ni har fortfarande inte fått bilderna från det sista i new york!! :D Iofs inte alls många bilder men kan vara kul!


Har massor att ta itu med här hemma så på ett sätt var det skönt att tim inte hängde med hem, trots att det var väldigt tungt att åka ifrån honom.. vi har ju vart två månader med varandra varje dag.. då blir det mycket jobbigare..
En del av sakerna jag måste göra hemma är t.ex. packa ihop det sista i mitt rum i flyttlådor, rensa hela datorn och skapa ett bättre mappsystem här, läsa massa broschyrer om högskolan tills efter jul, läsa alla csn + operationspapper, betala räkningar, växla pengar, rensa garderoben, köpa skolböcker osvosv...


nu dock ska jag skutta iväg och hämta cola! Sen blir det annan sysselsättning! Uppdaterar sen :)



Jag & Emma <3

ÅÅH SÅ UNDERBAAART

ATT VARA HEMMA!!!!!!!!!!!! Dock har jag nu fått datum för operation. Lite värre. Kommer uppdatera er ikväll lite senare.. just nu rensar jag min garderob, som jag gjort typ halva dagen.

Kom hem igår vid 02.00 typ på natten (så egentligen idag.. hehe) och la mig 4.30 men somnade inte förrens 5.30 sen gick jag upp 10.00 för att var med pappa på loppis. JAG ÄR LIIITE trött ;) Ska dock sova 30 min sen ev. spela med mamma & pappa, annars fortsätta rensa garderoben!


Kommer iaf skriva om vad för information jag fått från sjukhuset.. KUL ATT NI LÄSER :D

Pömsiga lilla milla!

Haha seriöst. Jag är så trött så jag sitter och snurrar i huvude.. eller haha DET SNURRAR i huvudet menar jag.. Har druckit en burn rakt upp och ner för någon timme sen och blev aspigg men nu är jag svintrött igen.. klockan 21.30 kommer taxin utanför Tim och tar mig till busstationen där jag åker hem .. Kommer bli toppen tror jag!

Lite synd är dock att jag inte kommer träffa annika&peter förrens dom hälsar på mig under hjärtoperationen.. det är lite sorgligt... men äsch!!! Inte tänka på det.. Haha..


Jag hittade boken jag letade efter... Kajsa hjälpte mig :D Så snällt!

Förresten.. vad ska jag välja i politiker valet iår??:S... Socialdemokraterna eller miljöpartiet?? Det siktar på dem just nu...


Alltså.. måste upp och gå lite haha är så jävla trött!
FÖRRESTEN så har jag nu en mobil som fungerar! FIck en av annika som hon inte använde.. SKITBRA!

Ska även berätta om dagen(mer än en dag egentligen.. nu hade klockan vart 13.45 i usa, dagen efter vi åkte haha.. känns jävligt konstigt..)

I SVERIGE!

Tjohoooo!!!!! nu är vi i sverige.. 4 timmar sena hahahah! Försökte ringa hem me ingen svarar.. förmodligen så sover pappa och klas spelar oc mamam jobbar.. jajaaaaaaa ska väl fixa lite här nu och sen ska jag ringa hem igen lite senare.. Ska även disskutera med tim hur vi ska göra med resan till jönköping :)


Tänker inte skriva någiot om hemresan just nu för nu vill jag bara njuta av att vara hemma ett tag! dock ska jag inte somna! (inte mer än 30min isf!!!!) ska dricka powerking istölelt hahah.. JAJAAAA LIVET ÄR GÖTTT!!

Hallåååå hallååå!

Medans mamma har vart på jobbet så har jag sovit.. fuskigt va?;) ÄÄÄSCH Då! inte ska man säga så hahaha.. men välkommen hem från jobbet iallafall, min kära mor!


Idag är dagen vi åker hem.. jag blev väckt 10.00 av tim, jag hade bett han att väcka mig.. Klockan är nu 10.20 och om ungefär 3,5 timmar så drar vi härifrån..

vet inte riktigt vad jag ska tycka.. vaknade asglad (brukar inte göra det när jag blir väckt) och tänkte "Waow snart hemma!" men nu när jag inte är helt nyvaken så tänker jag lite "buhu".. men äsch. . tror den mesta känslan är positiv.. har ju haft en enorm jävla hemlängtan på denna resan :S brukar aldrig ha det.. fast det beror väl på att jag aldrig åker iväg så jävla långt heller hahah...


OMG. jag drömde om att vi gick till flygplatsen och det inte fanns en tax free affär så jag kom hem utan något till klas. blev helt svinledsen.. haha grät så jag höll på att gå sönder när jag inte fick handla åt klas -.-
Dessutom har PEter sagt att han inte är säker på att det finns taxfree men WTF tänker jag då, det är ju den största flygplatsen i NEW YORK. DÅ ska man väl fan ha tax free? MEN iofs kan det vara såhär.. man har bara taxfree påväg IN i landet?? Men det kan inte heller stämma för vi gick inte förbi något sånt påväg in.. HAHA JAJA! de har sääkert taxfree annars får klas skylla sig själv som bara ville ha godis ;(


Såhär såg jag ut vid tio.. :)


Nyvaken med Yoshi i famen haha!

Sen packade jag ner det allra sista typ ppiller, deo och hårborste.. Då var jag tvungen att bära den jävla fett tunga väskan upp i sängen. HAHA AJJJJJJ säger jag...Ungefär såhääääär jobbigt var det:




Åååhåhåhåh! Kan inte vänta tills vi kommer hemmememememem!!!! Jag kollade precis SWEBUS och det är såhär..
Den 13e, när vi kommer hem.. så ville tim spela klart sitt spel, vilket går fort sa han, speciellt med fusk. SÅÅÅ
Då kollade jag bussar!!! Vi är framme i malmö typ 10.00 (svensk tid) på morgonen och det går en buss 22.05 från Malmö och är framme klockan 01.40 i Jönköping! HUR BRA?! :D Då har tim 12 speltimmar ! Hoppas det räcker..
DÅ ÄR det bara viktigt för mig att INTE GLÖMMA RINGA HEM så pappa, klas eller hasse kan hämta mig!!! :D Verkar inte det SUPER AWESOME MAMMA!? :D:D:D hahah åååh!!



Nu ska jag borsta tänderna.. höll på att glömma packa ner den nu kom jag på.. hah. heejjjsvejjs!


Nästan godmorgon till mamma ;)

hejsan.. har inte somnat än haha.. la mig i sängen jämte tim efter att jag packat lite.. så blev jag sugen på att se en film. Det blev bruno.. haha kul men störd.

Nu är klockan 04.45 i sverige och 22.45 här  ;D

imon, om ungefär 9 timmar så åker vi härifrån med taxin.. känns både sorgligt och skönt.. tim tycker mest det är skönt .. jag kommer sååååååååååååååååååååååååååååå slänga mig över min familj och vovvsingarna.. hah sen ska jag slå in presenter med.. det är ju roligare att få det inslaget eller ? =) vad tycker ni??


minst hälften av det jag handlat är ju faktiskt presenter.. hahaha! Har fått mycket också men det är ju inte av mina pengar .. Tror iaf hälften av mina pengar har gått åt till presenter.. ska kolla det sen när jag är hemma och har alla priserna framför mig :D

Jag är så kääääääääär! HAHA hur fan kan jag vara det efter 3 år och 8 månader??.. trodde man slutade vara kär ganska fort... min baby är bäst!

tänk om han inte var med på resan.. haha helvete hade ju köpt hur mycket som helst till honom..:P



Nu ska jag kolla lite bloggar och sen sova!. .tror jag.. om inte tim håller mig uppe

Nu ska jag sova...

Är svintrött.. klockan är bara halv nio..käkade på Vinnies Pizzeria nyss. mumsss.. eller inte nyss.. men nästan.. haha..

usch. haha godnatt!

11/8 2010 - 16e dagen i New York!

Tjohoooooooooooooooooooo!!!!!

Kom hem nu klockan 17.30, vi drog här strax innan 13.00 ...Carlos kom förresten precis när jag skrev det förra inlägget haha! Han kollade inte ett piss på lägenheten utan gav tillbaka våra pengar som vi lagt som typ "pant".. haha knäppis.
Vi har haft sönder både kaffekokaren och is-... vad heter det? en sån där man gör isbitar i..

Men idag köpte vi ny kaffekokare :) Hittade inga sånna där isgrejer men hon nöjer sig nog med en kaffeperkulator från MACY'S! :D

Just nu laddar jag kameran eftersom den bara har en plupp .. ska visa er alla bilder från dagen :) Inte så många iofs eftersom det bara var en batteriplupp kvar när jag tog den i morse..


Har även shoppat idag! hihih. eller.. Annika shoppade åt mig får jag ju säga. JÄTTEFIN pjyamas och en skitsnygg klänning och en nice tröja plus lite strumpor! :D


Ikväll ska jag försöka packa ner det som blev över igår när jag packade.. får låna lite plats i annikas bagage :)


jaja! Dagen bestod iallafall av att först vakna, duscha och. OMG tror jag glömde borsta tänderna idag....?? Inte säker.. men kanske.. fan...
jaja! Borstar extra noga ikväll IFALL jag glömde. .Tim kommer bli bäng på mig om han märker att jag glömt det..


Efter att jag fixat mig så väntade vi helt enkelt på att Carlos skulle komma och det gjorde han ju som sagt tillslut :)
Vi drog iväg och kollade först lite kort i vissa butiker här i brooklyn men tog sen tunnelbanan in till typ 6e avenyn vid times square där vi gick lite och bl.a. gick in på OLD NAVY, men det var dyrt så vi gick ut fort också haha, jag ville inte ha något där..
Brooklynbutik:


Det var bara bongs i hela butiken typ haha!


Men vissa var väldigt söta som t.ex. elefanten där nere :D



Iallafall så fortsatte vi och så kom vi till en butik som hetter Conway och där tittade vi, där hittade jag dom kläderna jag köpte idag. Riktigt fina =)

Vandrade vidare mot tygdistriktet men stannade först vid ett korvstånd och tog en korv! :)
Lite bilder under vandringen:










TUTLES!!! det var ett matplace som hade massa sköldpaddor i en (HAHA FAN VAD SVÅRT det var att stava sköldpadda.. det är inget normalt ord jag brukar skriva.. skrev först skölpadda sen sköldbanna.. HAHAHA VAFAN) ... iaf.. dom hade sånna i ett terrarium precis vid fönstet. Såg en babyturtle men den simma så fort så jag fick ingen bild ;(
Iaf.. knäpp padda som sätter sig på det sättet över en fejk sköld padda.. HAHAH:D







Letade efter tygaffärer men såg mest knapp och band affärer men sen tog vi ytterligare en lite paus på ett café som var väääldigt amerikanskt ;D ballt! Jag käkade en blåbärsmuffin som var namnamn fast lite grön HAHAHA! den blåa färgen hade blivit lite blandad med den gula färgen från degen ;)


En cool kopp! ;D



Så vandrade vi och vandrade ut och in i massa tygaffärer och TYVÄRR så var det inte alls så billigt med tyg som det andra har vart i usa.. Ne fy alltså det var helt sjuka priser så det slutade med att vi inte köpte något tyg iallafall..



Efter att annika tröttnat på de höga priserna så gick vi iväg mot MACY'S som vi sa att vi skulle besöka innan vi åkte hem.
Det var helt.. WAOW. Såg ut som världens dyraste affär när man kom in.. Men sen knallade vi runt där lite, köpte kaffegrejen till Michelle (hon som bor i lägenheten egentligen) och den var faktiskt inte SÅ DYR som ALLT ANNAT i butiken vi såg.



Hittade en avdelning med världens sötaste och charmigaste köksprylar.. fanns fina rivjärn i form av en kvinna med klänning, fanns salladsbestick som var fina, kinapinnar, potatisskalare, handvisp o.s.v. sen det ballaste jag hittade som också såklart var sött var en diskborste!!! :D Titta bara!:
Diskborste med punkfrilla! :D



Efter MACY'S så tog vi tunnelbanan hem! Då hade vi vart ute i 4,5 timmar. DOCK hängde inte Tim med idag eftersom hans tatuering var jäkligt obehaglig när han hade tröja på sig så han stannade helt enkelt hemma.

Om någon timme så ska vi iväg och käka igen :) Mysigt!


Här är det jag fick av Annika idag:


Ett fint pjyamas set med linne + byxor - 8.99 $ vilket blir typ 67.5 kronor !



En mysig tröja för 12.99$ vilket blir typ 97,5 kronor



En lång tajt klänning för 16.99$ vilket är typ 127,5 kronor!

PLUS tre par strumpor för 2.99$ vilket blir typ 22.5 kronor. Hinner inte visa er bilden eftersom vi drar nu! texten skrev jag först. haha


Imorgon så ska vi åka härifrån vid typ 14.00 (20.00 sverige) med taxin.. klockan 19.00 (01.00 sverige) så lyfter planet och klockan 03.00 (09.00 sverige) den 13e augusti så är vi hemma.
VILKET innebär att jag bara kan blogga från det jag vaknar, typ 12.00 (18.00 sverige), till typ 14.00 (20.00 sverige) så blir lite låg uppdatering imorgon..






Kommentarer:


mum om Svar på kommentarer!:
VAD GLAD JAG BLEV!!! att du kanske kommer redan på fredag, jippiii.Nu undrar jag bara om Tim också följer med hit. HÄLSA ALLA O SÄRSKILT ANNIKA SOM HAR VARIT JÄTTE GO MOT DIG PÅ DITT LIVS STÖRSTA ÄVENTYR!!!!Längtar så efter dig, bamse kram vill ja ha när du kommer hem

Svar: JAA!! hihihi <3  Jupp Tim kommer med! DOCK kanske inte exakt samma dag som mig. Han vill spela klart ett spel vilket iofs bara tar en dag så han KANSKE hinner spela ut det den dagen vi kommer hem, om han inte är för trött d.v.s.
Annika hälsar tillbaka! Det är ett nöje att göra detta till världens goaste tjej säger hon!:D
åååh! DET SKA DU FÅ! :D

 

mum om Tetris i resväskan?:
Nu fick du mig att skratta högt,ja kunde inte sluta det kom tom tårar. Min lilla höna trodde du att man kunde ha 10 st väskor i handbagaget????? det är typ sådana här typiska MILLAN grejer jag saknar sååååå mycke!!!

HAHA mamma! :P Jag visste inte! Dom hade sagt att det fick väga hur mycket som helst så tänkte "ja vad bra då tar jag med tre stycken"  Hahahaha snart får du nog av dom igen ;)



mum om Dinnertime!:
Hur lång tid tog det ? var Peters tatu dyrare den var
ju färglagd ? GJORDE DET ONT?????
Jag kt här es tatu sidan inte gick att kt på,vissa av
sidorna får man 404 not found meddelande på.

Det tog 4 timmar för Tim och 3 timmar för Peter.
Tims kostade 3000 svenska kronor ungefär och Peters 2200 svenska kronor ungefär :)
Men VAD STÖRANDE! hatar när det blir så.. :P äsh! gör inget eftersom du iallafall kunde kommentera <3




mum om ITS A PILLOWPET!!!!!!:
Den här veckan har varit för j..... rent ut sagt,
sååå mycke för mycket helt enkelt ,men jag trivs fast jag är helt slutkörd innan första veckan är slut!!!
Det känns som att jag inte har haft någon semester alls. Nu ska jag gå o sussa,natti natti på dig min lilla groda.

Svar: Usch vad dumt.. ;(
Bra iallafall att du trivs..åh... Sov så gott mamma!! <3

 


BTW FÅR INTE GLÖMMA MIN TANDLÄKARE DEN 18e!!
Har bestämt med så många vänner den 16-18e men haha
FÅR INTE GLÖMMA TANDLÄKAREN!!!


 


ITS A PILLOWPET!!!!!!

Hahaha.. har hört den jävla pillow-pet reklamen fett mycket här i usa.. jag hatar den. Den är så jävla överdrivet amerikansk. SåKLAAART kommer just DIN UNGE ELLER DITT BARNBARN äääälska sin Pillowpet!!!!!!!!


Och musiken är så jävla luls.. haha.. sen att pillowpeten är ganska söt gör detsamma..

Om man ändå ska ha en kudde- varför inte ha en pillowpet?! !!!! DIN UNGE KOMMER ÄLSKA SIN PILLOWPET FÖRSTA GÅNGEN HON SER DEN!


amg. hahaha JAJA skit i pillow pet nu.. tänkte säga att IDAG som är vår SISTA DAG här (förrutom resedagen hem) ska vi spendera på Tygdistriktet så Annika får titta runt =)

Kunde inte ladda min kamera i natt eftersom alla laddare var upptagna. Samma sak imorse så nu drog jag ut någon manick och laddade min kamera istället, så jag iallafall får några bilder på den sista dagen.


Idag klockan 11 (vilket var för 45 minuter sen) så skulle Carlos komma, han skulle kolla så lägenheten inte var helt uppochner innan vi drar härifrån. Han har fortfarande inte kommit....

Vilket gör att vi kommer komma iväg sent idag igen. men det gör inget eftersom vi har hela dagen på oss.


Hoppas mamma hade en bra dag på jobbet nu måste jag dra!

gooodnight!

Nuuu ska jag sova. Har suttit och kollat på massa filmer från djurrättsalliansen.. ;( Hemska saker folk utsätter djur för. Fan vad förbannad jag blir.

Ska gå och mysa med tim så kanske jag inte mår så illa av alla bilder. Mår inte illa som i att spy, utan mår psykiskt illa för jag blir jävligt förbannad. herregud. blä!

det här får hamna i diskussionkategorin.

10/8 2010 - 15e dagen i New York!

Hejsan! Idag har inte jättemycket hänt.. Två av pojkarna har tatuerat sig och sen har vi mer eller mindre chillat tills vi åt middag...

Kom precis hem från middagen och klockan är 21.45 :) Jag åt en halv grillad kyckling med broccoli/sallad grej.. Det var mumma!

Börjar med att visa er lite av bilder från Tims tatuerares (Woodz) förra arbeten.



Tavlan i mitten har han gjort som en tatuering plus såklart tavlan då.

ALLTSå............ Det fungerar inte IGEN. Tänkte "wie" när jag fick upp förra bilden men nu bara blir det fel.. går inte ladda upp bilderna.. -.- galet störande! Iofs var det bara 25 stycken men ändå!
WOHOOOOO det fungerar!!! Han hade en pärm med vissa av hans verk.


KEEP IT TOGETHER



Här hade han gjort en riktigt grym cover-up! :O naajs!! Från början var det en liten chablon som någon ville göra om.. ball



Är inte det här elefanterna från pinochio?? :O


Sen började dom! Intressant!









Woodz sätter på den där... grejen haha! .. som han abra ska måla rakt på sen.. stencilen eller vad säger man??




Peter gjorde en på armen



Såhär såg det ut när skissen var påklistrad


Det såg grymt äckligt ut från nära håll.. såg ut som maskine skar rakt in i huden .. usch!

Tydligen så var det 15nålar i maskinen och inte bara en som jag trodde.. fanns också maskiner upp till 100 nålar.. men om man tänker sig att 15 nålar gör en så fin linje som behövdes på tims tatuering.. tänk då var yttepytte liten smal linje det blir med bara en nål:P

Såhär såg Woodz sketcher ut som han tittade på då och då:









Peter i bakgrunden och tim lite längre fram















Såhär hette studion :)


och såhär blev resultatet :)






Här kommer peters :)


sen la han även till lite rader och en gklav på sin gamla tatuering




såhär såg det gamla dining placet ut som vi gick till:) Såg schabbigt mysigt ut..och maten var bra!











Dinnertime!

Hejsan! Nu har jag sovit i typ 40minuter.. Vi käkade chicken ceasar sallad idag igen till brunch men nu ska vi iväg till en jättegamal f.d tågstation som serverar mumsig mat och där ska vi äta! :)


Ska visa bilder på tims tatuering sen, när alla dagens bilder kommer upp :)


Tetris i resväskan?

HAHA HERREGUD. jag har ju sagt att jag packat ner allt förrut. Jo. sant. Men nu fick jag reda på att man bara fick ha ETT handbagage + en handväska. Så. Jag som hade TRE måste packa om allt så nu har jag lekt tetris i en timme .. haha suck.

Men det gick inte iofs. Så Tim eller Annika får ta lite av mina grejer. Nu ska vi ut snart och se hur det går med tatueringarna.. dom ska vara klara om typ en timme så det ska va nice att se resultatet :)

Jaja.. Jagk ommer ju iaf få med mig allt hem till Jönköping för Swebus har inga jobbiga regler ;)

Surt dock att ETT av mina två handbagage består av smutskläder + en skör sak..
haha.. vill ha det så jag vet att det inte pajar. men suger ju eftersom vafan ska jag göra med det på planet?:P
Försökt packa ner så mycket roliga saker  i det andra handbagaget som möjligt så där ligger bl.a. ipoden, kortleken, anteckningsblocket, mobilen o.s.v. BTW mobilen är helt cp. Den går inte bara inteatt ladda. för när den väl laddade typ i en halvtimme så blev den "fullladdad" och gick att starta. sen dog den efter tre minuter och går inte längre att ladda eller starta. så det går inte att nå mig om man inte ringer tim :P

Svar på kommentarer!

Ååh det är verkligen sjukt kul att svara på kommentarer!
jaja! Dock så är internet som sagt EXTREMT Segt just nu så det har tagit ett tag att få fram alla kommentarer och kopiera dom men här har ni dom iallafall! :D





mum om Ekorre-tanten:
Hej gumman jag har inte hunnit kollo din blogg sedan i söndags jag började ju jobba måndag morgon.
men nu ska jag kolla det som finns,jätte kram.

Svar: Åh vad dumt! hade glömt att du började jobba.. aww.. kramar!!



mum om Dans på times square:
Det där kunde jag också göra när jag var ung haahaa.

Svar: Hahaha! Jaaa men du kunde tillochmed bättre ;)



mum om Sussa time:
Ha lite sent tyckte hasse då vi såg detta först idag.

Svar: Oops! haha.. vad dumt ;P men ville hon ha någon eller för vi har inget att göra imon t.ex...



mum om Åh Farmor! :D:
Åååå fy f.. klarar du den värmen?

Svar: Neee!!! Jag håller på att få värmeslag varenda gång vi går ut. USCH. för varmt! Alltid trott jag ville bo i ett "varmare land" men fyfan heller hahaha DET ÄR HELT otroligt jobbigt



mum om Familjelivet:
Vilken hyllning till oss, wow men så jäklar super är vi väl ändå inte. Jag måste säga att jag känner migstolt o rörd av dina tankar,älskar älskar dig verkligen jätte mycket min lilla docka!!!!!!
 

Svar: Haha joooo SÅ SUPER ÄR NI :)
åååh! Detsamma mamma verkligen! <3 Jag är så stolt över dig också min fina fina mamma!



mum om Eminem:
Det gick inte att kommentera på coconut o den innan
så jag gör det här. Vaaa var det något du inte tyckte om lasagne(inte som mammas va?)

HAHAHA Jaaa! Faktiskt så var det något jag inte gillade för en gångs skull ;)
Den var INTE ALLS Som din och den var bara.. usch! haha..
Det var inte ens något kött i den vafan?! bara mjölig ost .. blä!



mum om Lost:
Ja jag såg , så där inte super bra. Jag har inte varit ute på bloggen sedan dess,men nu är jag tillbaka.

Aah vad bra att du såg det iaf! Wiie <3



mum om Gone with the wind!:
Det kan ha varit cocos mjölken du fick ont i magen av.
Jag blev lite ledsen av att du blir borta ännu längre,
saknar ditt bubbel babbel suck.När tror du att du åker från Malmö?


Aa tänkte det med sen.. men drack iofs bara jättelite
Aww... HAHAHAHAHAHAHAHA du kommer få höra massa bubbel när jag kommer hem hihihi!
Jag åker därifrån så fort jag kan :)
Eftersom vi kommer hem så tidigt den 13e så åker jag nog tillochmed samma dag OM jag inte är svintrött efter resan men det borde jag inte vara eftersom man kan sova på flyget ;)



mum om Egenföretagare.:
Delfin skötare du o vatten som går så bra ihop, haahaa
jag tror nog att vi ska försöka hitta något mer millan
andligt företagande om du förstår vad jag menar.
Kasino? nu är du inne på företags ekonomi,kanske inte på kasino men något annat företag, bokföring mm är ju inte så upplyftande o sitta med hela dagarna.Nu ska jag gå o lägga mig upp kl halv 6 imorgon (pust),vi hörs imorgon sov gott många godnatt kramar får du idag.

Svar: HAHAHAHAHA nu fick du mig att gapskratta på riktigt! Nej jag vet att jag är livrädd för vatten men tänkte att om jag litar på delfinerna så kanske det går? HAHA typ som om dom kan rädda mig om jag drunknar tänkte jag :P
Aaa SÅ SANT! haha jo men ekonomi var jag ju riktigt bra på i skolan men det var helt enkelt inte så kul!
Oh... stackars! Lycka till på jobbet iallafall! Massa massa godnattkramar och pussar! <3


Tatueringstime.

De började typ 14.45 med att tatuera Peter & Tim (klockan är nu 15.15) och efter en kvart från att dom började så gick jag & Annika hem igen. Vi ska tillbaka dit 16.45 hade vi tänkt så vi får se lite mer :)

Här kommer några bilder på tatuerarens (Woodz) förra arbeten och några bilder på Tim & Peter :)
Btw såg det ut att göra svinont.Såg ut som dom typ skar i skinnen. blä.


aLLTSÅ fan. nätet är helt sjukt dåligt just nu BARA för att jag ska visa bilderna -.- Kan inte ladda upp en enda bild.. suttit och försökt i 25 minuter nu..

Ni får se bilderna sen, tillsammans med resten av dagen, tyvärr!! Dock kommer jag svara på kommentarer nu i ett nytt inlägg så det iallafall är något intressant att läsa!

Gone with the wind!

nu drar vi iväg och ska käka lite innan dom tatuerar sig! :D

kommer massa fina bilder sen hoppas jag :D

Nyvaken, igen

Hejsan! Gjorde en videohälsning igår men kan inte lägga upp den än eftersom jag inte vet var kameran riktigt är...
iallafall..klockan är nu halv 12 här .. Igår somnade jag 01.30 ungefär eftersm jag tittade på en film på tims dator..
Såå sen sov jag i 3 timmar. vaknade 04.30 av enorma magkramper. Har bara hänt två gånger innan.
fan vad ont det gjorde men det var förmodligen bara gaser...
Satt uppe i en halvtimme.. först låg jag i sängen och försökte ligga så det inte gjorde ont.. det gick inte.. sen tänkte jag att okej jag går på toa, TROTS att jag kände mig helt urholkad, som om jag inte ätit på tre dar typ...

Det gick inte heller att gå på toa. Då kände jag mig spyfärdig så tänkte jag "okej vad gött .. om jag spyr så slipper jag känslan sen" men det gick inte att spy heller........


Istället satte jag mig på toa igen och försökte trycka lite denna gången. FAN VAD ONT jag fick i magen!!!:S
Så istället gick jag och väckte annika och bad om Pain relife pillerna hon hade köpt här.. alltså vanlig ibumetin typ..

Under tiden som dom verkade så släppte magen lite eftersom gaserna förmodligen läckte ur...

Kanske inget man vill läsa i en blogg..men jag har så jäääääääääävla sällan ont i magen så det här är värsta fascinerande för mig. HUR jävla ont kan det egentligen göra??
PLUS att när man har ont i magen så tänker man fan inte klart märkte jag.. för direkt efter att smärtan försvann så kunde jag tänka mycket mycket mycket bättre..


Har fortfarande lite ont i magen så KAN vara den jävla lasagna grejen.. All ost i magen kanske inte var så bra..

Ääh FYYYYYYYYYYYYYYY säger jag! Och idag ska dom tatuera sig..

Ska väl börja gå iväg om typ 2 timmar..puh hoppas magen inte gör så ont då..

myspys!

Nu ska jag hoppa i säng och sova! myyyyysigt! ..blev dock inte "tidigt" som jag tänkte mig förrut haha.. men gör inget för dom ska inte tatuera sig förrens 14.00 ändå (20.00 svensk tid) så jag kan sova ;D


yeye natti!

Lost

Till mamma: såg du sista avsnittet av lost ? =) Var detbra??
Förresten om du har kommenterat något INNAN detta så syns inte det igen.. sista kommentaren jag fick av dig var att du inte orkade spara mer dagbok för klockan var fem över två...
<3

Eminem

Tjoho! Sitter och lyssnar massa på eminem nu.. haha.. gillade han när jag var mindre men det var för dom flesta gillade honom liksom.. men nu när jag lyssnar på vad han sjunger om så gillar jag det for real.. fast såklart är vissa låtar kassa.. precis som alla andra artiser.. xD

Anyway! Ska snart sova hade jag tänkt .. lika bra att sova tidigt så jag kan blogga massa imon på morgonen och dagen när vi ändå inte har något att göra...

Ska ju se lite på när dom tatuerar sig men sen har jag inget annat att göra.. pooooopi! men blir väl lite ballt ändå.. hoppas det inte gör allt för ont.. :P haha..

The coconut!

haha just det.. Jag & Annika hittade en lite cool sak i en vanlig deli (typ.. kiosk fast lite större) här i brooklyn!

"Baby coconut" Okej tänkte vi? Vi testar! haha..
Man skulle helt enkelt dricka kokosmjölken i den.. så här kommer lite bilder på den haha!:D


Vi försökte öppna den med kniv... det gick INTE.

och med en korkskurvsöppnare...


Det gick inte...............

men TILLSLUUUT  fick vi av en liten bit på toppen med kniven och då kunde  vi hacka lite med kniven och sen trycka in den jävla korköppnaren så det blev ett hål.. hahaha SÅÅÅ fick vi ner sugröret och det smakade skit.



So much for that coconut!

9/8 2010 - 14e dagen i New York!

OBS OBS OBS!!!!!!

Om 3 dar åker vi hem. Herregud. Sagt till ALLA och ALLTID trott att vi åker hem den 11e. HELT FEL. alltid vetat att det vart en torsdag vi åker hem. Alltså.. Vi ÅKER hem den 12e klockan 19.00 USA tid (01.00 svensk tid). Framme i danmark klockan 03.00 usa tid, 09.00 svensk tid i danmark den 13e. ALLTSÅ kan jag tidigast komma hem den TRETTONDE inte den TOLFTE som jag trott.. suck haha..


Idag var vi i little italy och east village! :D Har totalt 38 bilder från idag bara..
Vi åkte här ifrån vid 16.30 och kom hem 20.30 så vi var bara borta i fyra timmar, plus att vi åt middag där i ungefär en timme.. så ja.. Det var ju inte så många timmar man kunde fota ;)
Har förövrigt 38,16$ kvar vilket är typ 286 kronor

Imorgon ska Tim & Peter tatuera sig så jag vet inte vad vi andra ska göra.. förmodligen sitta hemma eller fika.... finns inget annat eftersom Annika inte hittar här i NY.
Kanske kan kolla några brooklyn affärer :)

Här är iallafall lite bilder på little italy !:D


Vi gick förbi en frank dandy affär :) Ville dock inte in eftersom det var svindyrt





Det var grejer målade i italiens flaggas färger ööverallt :) hihi sött!



Vindruve-lampor ? HAHA :D söta var dom iaf!



Färgade fina lampor ;D;D;D älskar sånna!



Haha gillade att dom hade smilisar i namnet! :D cute!



Welcome to LITTLE ITALY! :D


Det var riktigt mysigt i little italy! :D
Vi gick iaf in i en affär där tim köpte en ny zippotändare med ACDC på...
Dom sålde tändare + cigarrer haha..ball affär iaf..





Dom hade prylar i butiksfönstrena som var ganska coola :)





Iallafall..efter detta så vandrade vi vidare ut mot little italy.


oooch vips så var vi i chinatown!




Dock stannade vi och käkade på en italiensk resturang. Jag tog lasagna, det var inte alls vad jag trodde. Det var pasta med ost. Inte skina. Fyhelvet vad det inte var gott. Mår nästan illa när jag tänker på det. Dock var pastan god men ostfyllningen var bara mjölig och äcklig. Jag gillar inte ens ost i vanliga fall. blä!




sen ville Peter ha kort på ölen för det var en av de få amerikanska ölerna som var god sa han :)



Sen vandrade vi vidare mot east village och där hittade vi en gård med massa trädgårds-statyer o.s.v.










Vi kom till en rolig affär efter ett tag! Dom hade massa leksaker och söta godisar samt smycken och andra småsaker som var roliga :) Här är en homerklocka! Han rörde på armarna när sekunderna gick ;D






Ett bridal-par i badankor :D söta!


sen gick vi vidare mot tunnelbanan i east village för Peter hade svinont i ryggen.
Här kommer lite stadsbilder på knäppa/speciella hus






















Sen åkte vi hem och då fotade jag vad som Annika köpte till mig idag.


Den kostade 20$ - ungefär 150kronor
Sen fick man den i en söt förpackning :)










Bada!

Nuuuu är det sista videon!!! Ska iaf skutta iväg och fixa håret + borsta tänderna (nej. har inte gjort det ÄN) haha. jaja!! Skriver om dagen senare ;D


Moneymaker!!

Ytterligare en video på folk som försökte få ihop lite extra pengar! BALLT!! Sen.. btw. är inte dom killarna RIKTIGT snygga? alltså menar.. Hur ofta tror man att så pass snygga killar ger sig in på stepping? HAHA!!





Kommer EN till video :) Sen är det slut!

Egenföretagare.

Tänkte skriva ett kort inlägg om min framtid.
Nu kanske pappa blir glad. Jag funderar trots allt på att bli egenföretagare.

Dock en sak. Jag hade INTE kommit in på nanogrejen. den hade höjt med 3.0 poäng sen förra året. Det var 21.5 iår, förra året var det 18.5. Surt. för då kan jag ju inte läsa det jag vill.

Jaja.. funderar på att bli delfinskötare istället. vet att det låter som en barnslig dröm men det verkar nice.
Dock inte så säker iochmed pengarna där.. det är inte så bra betalt..
Sen.. funderar jag även på att bli egenföretagare med ett kasino.
Vad tycker ni om det?

Behöver man btw utbildning för det? HAHA.. jaja har inte kollat det alls mycket men jag kom på idén för några dagar sen..

THE BLACK SQUIRREL!

HAHAH. Seriöst. blev helt hypad som när den första vita mannen såg en svart man typ..
Jag såg en svart ekorre i parken! ASBALL var den :)
Har den på video ;D


drar iväg om en timme!

När klockan är 22.30 hos er, 16.30 här, då drar vi iväg till Little italy! :)
Kommer alltså uppdatera väldigt sent, men gör ju inget eftersom ni kommer endå sova;D
Här kommer en till video på ekorretanten


Att ha i åtanke!

Det är så jävla sköööönt att veta att jag verkligen klarar av att extremplugga.
Efter JING så har jag fanimej lärt mig att plugga.
Ibland kan jag få för mig att oroa mig "hur fan ska jag klara högskolan" men det är inte så svårt om man bara
1. GÅR PÅ ALLA LEKTIONSTIDER
och 2. Helt enkelt har mycket studietid hemma!
Vilket jag vet att jag klarar av :)


Sen på helgerna får man se till att ha studentfester isåfall eftersom det lär ju bli en hel del sånt i lund om jag nu flyttar dit :).


Äsch! Nu sitter jag och tänker för mycket på saker man ska tänka på HEMMA, inte på semestern i USA.
haha suck!


snart kommer videos btw :)

Familjelivet

For your information: blev inte vandring i brooklyn.


Oh.. haha nu ska jag inte prata om hur det är att vara mamma, för det vet jag inget om.. Lät kanske lite så på rubriken..
Nej.. jag ska skriva om hur mycket en familj betyder för mig. Alltså alla som känner mig och läser bloggen vet ju hur jävla insanly devoted jag är till min familj och släkt.

MEN. det är inte det jag ska säga heller.. för det har jag skrivit om så många gånger..


Det jag vill säga är att min värsta rädsla är att bli en dålig mamma.
När jag ser på bilder i album från bl.a. familjen Sabadija (båda småbarnsfamiljerna) då blir jag så jävla glad. Det ser så lyckligt och fint ut. Precis som verkligeheten är måste jag tillägga.

Så såg inte vårat album alltid ut .. haha pappa såg ut som vanlig öxnehaga trash på bilderna, mamma med sin fina pudelfrilla och fina kläder, hon såg inte trashig ut.. Inte på någon bild :) Inte ens när hon hade mjukisdress. haha men ... vi hade inte såhär.. Smajl bilder alltid på alla barnen o.s.v..
Rent ärligt så ser det ut som att mamma och pappa blev unga föräldrar och OM JAG hade dömt dom på DEN TIDEN så hade jag sagt "herregud deras barn kommer bli åt helvete och familjen kommer splittras" för, så såg det ut på bilderna lite .
Dock, alla julaftnar bilder.. Herregud vad glada dom såg ut.. och det var lyyyyyyyyckliga julaftnar vill jag lova.. haha ååh alla barn som fick presenter och hela hela släkten samlad. Jag älskade det!

Men, vet ni vad? Vi blev den mest perfekta jävla familjen jag någonsin träffat.

Och det är så skönt/roligt/upplyftande att höra det från mina kompisar också att dom mer eller mindre är avundsjuka på hur bra våran familj håller ihop.

NU kommer jag till saken jag tänkte säga.
Jag vill att mina barn i framtiden ska ha så bra julaftnar som jag hade.
Helst så bra föräldrar som jag har, men det är svårt att nå upp till den nivån.
Jag vill inte bli en dålig mamma helt enkelt.

Sen fattar jag inte grejen. hur fan blev mamma och pappa så bra föräldrar? Dom gick inte direkt i någon skola där dom lärde sig föräldrarskap...
IOFS måste jag säga att det beror även mycket på barnen. vi var ju snälla barn, men åter igen så kommer man tillbaks till: Föds man snäll? nej. Man uppfostras så. SÅ VAFAN?! haha
Det är som hönan eller ägget frågan- vilken kom först?

Äsch. Jag hade iallafall världens tur med min familj och jag blir lack när jag ser föräldrar som t.ex. (för att ta någon ALLA vet vem det är) Jackie Ferms föräldrar. WTF.
Fattar inte att man skaffar barn när man TYDLIGEN inte klarar av det.


Ne. En gång till.
Mina föräldrar, ni äger!



Jag önskar alla mina fina vänner att ni hittar en true love och att ni får ett bra familjeliv later on för det är vad jag högst av allt önskar mig, och då finns det inget finare jag kan önska till er heller.



Vandring i brooklyn?

Tja tja! Tänkte att jag skulle ta och vandra runt lite i det varma vädret? Vet inte om jag vågar går själv.. kanske tappar bort mig haha? vet var vi bor (korsning mellan berry st. och S 3.st. )men det hjälper ju inte om jag t.ex. inte är på dom gatorna (eller bedford avenue) för det är bara dom tre gatorna jag kan.. haha.. Vet också att tunnelbanan liggerpå  N 7 gatan ..jaja..

Funderar iallafall på det eftersom jag inte vill sitta här tills typ middagsdax.. Vilket blir typ om 3 timmar...
Vi tänkte käka middag i little italy nämligen.. jajaaaaa! Får höra med Tim om han vill med :) Annars får jag ladda upp videos här!


Min frukost!

haha...sitter just nu och äter korvbröd med cream cheese (typ filadelphia ost) och cheddarost.. haha suck!
Det finns bara mörkt bröd här hemma men finns yoghurt till mig också.. Men tänkte att jag inte ville ha yoghurt idag :)



Åh Farmor! :D

Hahaha TILLOCHMED FARMOR har hittat hit! :D
Fast det är inte SÅ konstigt eftersom hon faktiskt är mer datorvan än mamma ;)
KUL iallafall! :D

farmor  ([email protected]) om Rumpa!:
Hej Millis! Förlåt att jag missade att sms dig på din födelsedag men vi får ta igen det när du kommer hem. Kul att se o höra att du har det bra over there. När kommer du hem? En sak till! Försök att slå bort tankarna på operetionen nu utan försök att njuta av semestern istället. Hälsa Tim o kram på dig

Svar: Ååh haha det gör ingenting! Mobilen fungerar ändå inte :)
Jaa det är verkligen kul här!
Vi kommer hem den 11e.. eller vi åker härifrån den 11e men kommer hem mitt i natten den 12e.. Oh.. Ja, tack farmor :)
Han hälsar tillbaka! Kramar!



Idag klockan 8 eller 9 imorse så gick Annika & Peter ut och shoppade lite saker dom skulle handla.. Och vi andra fick sova.. Jag gick upp för typ en halvtimme sen (13.00 här, 19.00 hos er) och tänkte "japp då kör vi!" men nopes för vädret..

Idag är vädret dödsvarmt. MYCKET varmare än vad det har vart senaste dagarna (alltså är det närmare 40 grader idag..)
Så, vi bestämde oss för att gå ut senare idag.. gör ju inget om man är ute tills kvällen liksom.. :)

Ska iallafall till Little Italy och tygdistriktet idag :)



 

Sussa time

Snart ska jag sooova! Imorgon blir det little italy + tygdistriktet + ev. chinatown igen.. OM LEEA VILL HA EN VÄSKA FRÅN CHINATOWN SÅ MÅSTE NI SMSA TIM IDAG! Säg det till hasse och leena om du ser detta mamma :)


Kan du också hälsa pappa att jag tittar på Boston Leagal nu ?;D haha awesome!

Dans på times square

Spelade även in dessa dansare på tims födelsedag :)


Ekorre-tanten

Tjoho! Kameran dog nu men har iaf två videos till :) Laddar upp i separata inlägg så tror jag dom fungerar enklare.. här är en video på ekorretanten :D


Times square

Spelade in en video på times square när tim fyllde år :)


8/8 2010 - 13e dagen i New York!

Har typ 90 bilder att visa er, varav häflten är på ekorrar, katter och fåglar.. haha! ;P älskar djur ;D

jaja! Det började iallafall med att vi drog iväg här ganska sent, runt 13.00 ungefär..
jag trodde greenwich village bara var några hus där man kunde titta på dom kända husen där filmer spelats in men NEJ det var det inte.. Det var helt enkelt en liten ministad kan man säga. =) Mysig var den!

När vi kom från tunnelbanan hade jag svinsvårt att andas. Det var så jävla varmt PLUS att vi hade gått i massa trappor upp från tunnelbanan.. Därför satte vi oss på en parkbänk och vilade lite :) & Så såg jag en riktigt ball duva.. Har aldrig sett en kolsvart duva :S inte heller en ljusbrun som jag såg för några dar sen










Efter att vi vilat så började vi iallafall med att gå och titta på några gatustånd och där köpte tim fyra ringar, nice! Efter det gick vi in i en skivbutik där jag såg dethär.. HAHA <3 Så jävla tjock och lat och söt!
Den var tydligen där, i samma butik,  för två år sen också sa Tim & Stefan ;D haha cool!



Den brydde sig inte ett piss om den höga musiken som spelades i skivaffären, inte heller brydde den sig om man klappade lite fint :) Den bara viftade lite på örat haha SÅ SÖÖÖÖÖÖÖÖT och mjuk och tjock! :D Får mig att tänka lite på oliwer.. (och hans katt HAHAHHA!)

Haha iallafall! Vi blev sugna på en fika och gick in på mitt paradis. HERREGUD VAD MYCKET GODA SAKER DOM HADE!!! dock åt vi inte där... servicen sög. Efter att vi stått och väntat på att en snubbe skulle fixa bord åt oss i fem minuter så tröttnade Peter och vi gick.. Här har ni iallafall några bilder på några få av alla godsaker!










Iallafall.. det slutade med att vi drog från detta caféet och gick till ett annat där jag käkade brownie. Den var väldigt mastig och smakade en del kaffe tyvärr. Men tillsammans med den yttepytte lilla klicken glass så var det gott.. :) Kunde äta ungefär halva sen tog glassen slut..

Såhär såg cafét ut typ :)




Efter fikan så knallade vi vidare igenom det mysiga Greenwich Village! :D
Här kommer några stadsbilder på fina hus och sånt där =)














































Sen gick vi till en park och där såg vi uuuuuuunderbara ekorrar! hihi! Sen fick jag en fågelbajs på mig och tim fick en på sin hatt.. det var inte lika trevligt.. men men det löste sig fort.

Kommer en massa bilder på ekorrar nu :)



Alla småfåglar satt på samma staket.. haha så söta!

Sen var det första jag såg en ekorre som satt på en bänk och käkade! Hahah SÅ JÄVLA SÖT!



Vad jag inte fattade var att det var en tant som matade dom haha ååh! Hon hade vart i parken varje dag i fyra år för att få ett sånt band med ekorrarna. Dom kände igen henne SÅÅÅ VÄL! och visste att det var just hon hahaha det var så ballt!




Den ekorren på bänken var tydligen gravid.. Haha så jävla ultra mega super söt!



Här följer massa olika ekorrebilder haha SÅ SÖTA SÅ NJUUUT AV BILDERNA!! :D









































Sen gillade inte tanten alla duvor, förrutom en speciell som hon kommunicerade med jättebra! Den vita duvan i bilden :)








































Sen gick den gravida ekorren till en annan kille som matade henne efter att tanten hade gått hihi:)





Ser ni det sööööta lilla gravida ekorren jämte den mörka killen i grön tröja ? HAHA ÅÅÅ <3


Sen gick vi vidare i parken och då bajade en duva på min axel och en annan på tims hatt. Kul. HAHA. det fotade jag iofs inte. Så nu kommer några fina bilder från parken :)













LET US RAIS A STANDARD TO WHICH THE WISE AND THE HONEST CAN REPAIR    
THE EVENT IS IN THE HAND OF GOD   *   WASHINGTON ARC




Nu kommer lite mer stadsbilder på det mysiga Greenwich Village :)











Ett svingammalt hus







Sen kom vi till ett gatustånd som också hade katter till adoption, precis som det igår här i brooklyn =)





Den här bilden blev lite ofokuserad men tyckte om den ändå :)



Hihii titta den kissen som gäspar längst upp till höger :)



Efter det så åkte vi hem och då var, surprisingly nog, även katterna ute idag i brooklyn också :) Hon som hade hand om dom sa att jag kunde volontärarbeta lite under tiden jag var här så det kanske jag gör under tiden som tim tatuerar sig :) Btw så hade tanten ett grönt och ett blått öga. HUR ofta ser man det?! :D Ballt!

Här kommer foton på de kissarna man kan adoptera i brooklyn! 100$ styck, vilket är typ 750kronor, då får man iofs dom vaccinerade och kollade i könet så allt är rätt plus att man får sån där.. öö.. test på deras hälsa och ser till att dom inte har några ohyra-insekter :)





























Haha ÅÅÅ DENNA KISSEN håller på sitt huvud som minou gjorde ;((( <3



Sen iallafall käkade vi på ett spanskt place.. Käkade grilled chicken ceasar sallad! MUUUUUUUUMS I TELL YOU! Ceasar sallad med kyckling. FYFAN vad gott! trodde inte det men mumma! :)





Sen får ni en video med :) Från Tims födelsedag.. hhaha den här killen försökte också tjäna extra med sin musik o.s.v. Han var här för två år sen också sa annika ;D Haha killen var riiiktigt latjo!


Hemma från Greenwich Village!

hej hej tänkte bara säga lite kort att dagen var mysig :) Tänker rensa bilderna nu och så får ni ett helt inlägg snart igen :)
Dessutom har jag filmat massa idag med :) Gillar ni videos btw?? Jag gör det verkligen svinmycket..

Kommer dock varna er redan nu, det är MÅNGA ekorrebilder.. haha alltså.. det var så kul! Eller.. ;) berättar sen i det andra inlägget!

Rumpa!

... alltså fungerar videosarna för er? Bara den första fungerar för mig....

OM dom inte fungerar så säg till! Då får jag ladda om dom i separata inlägg :)

Omplanering igen!!

Tjoho! det blir INTE museum idag som jag trodde det blir tydligen greenwich village! Lite synd men men  man gör ju iallafall något kul!

Natti natti!

Nu sitter jag och käkar salt/Vinäger chips.. haha! bra kvällsmat .. jaja ska iallafall sova alldeles strax tänkte bara säga att imorgon är det museum dax!!! :D AWESOMMMMMMMMME!! kameran är på laddning och jag är gäspig ;) NATTI!!!!

Tisdagen är omplanerad!

Hej igen, hehe.. skrivit mycket nu ikväll! PLUS att jag har hunnit packa om hela min resväska igen.. OCH alla handbagageväskor med för den delen.. nu vet jag iallafall att allt får plats :)


Jaja! Tänker svara på några kommentarer innan jag berättar om tisdagens hemliga planer ;))


mum om Nyduschad och snygg!:
Grattis Tim hoppas att det inte blev för många ÖL!!!!
Millan du är fin som du är, men visst är det extra kul när man har piffat upp sig lite?
Sluta böla!! njut av stunden i stället, ja saknar dej
mycke men nu är det bara några dagar kvar innan vi ses
(typ 1veck!!!)snyft.

 Svar: Han tackar!! Hahaha njea.. nästan alltså ;)))
Aww håller med dig verkligen! HAHAHAHA SLuta böla va?! Pff! du är så rolig <3.. Jo jag njuter! Saknar dig med och det du säger är sååå sant! Måste njuta och tänka på det som är så fascinerande här! :)







mum om 6/8 2010 - 11e dagen i New York! - Tims födelsedag! (del 1):
God morgon KL är 7 här jag har tvätt-tid (började i går kl:17)så jag sitter o tittar på din blogg.
Ja hann inte kt KORVEN fick du smaka? den såg god ut
, men var det majonäs på eller senap? om det var senap så var den nog stark!!!det var as mycke på.
Kängorna var precis i min smak synd att de var så dyra,men det var väl ingen second hand ?
Pease berlocken va kostade den? Leena smycke kanske?
ska du fästa dem i en kedja, för du kan inte ha dem bara påträdda blir inte bra.
Buggs av alla de slag finns det det visst gott om i USA haahaa.Nu ska jag till tvättstugan.

Svar: Oj! Verkligen godmorgon! Nästan så vi var vakna samtidigt då ;) Gick och la mig klockan sex. Aww vad kul!
Hahaha ne fick inte smaka! men den var väldigt god sa peter!
Nopes det var faktiskt senap haha så vet inte om jag hade gillat korven ändå ;)

JA!! Tänkte direkt på dig när jag såg kängorna! Nopes det var inte second hand :)
Den kostade bara fem dollar! :D det blir typ 38kronor.. Funderar på om hon ska få det istället? För jag kommer absolut inte hitta en väska till henne nu känner jag.. 
 
Jo det låter iofs smart.. jag kan ju inte såntdär men hoppas annika kan hjälpa mig.. men hmm.. funderar på att bara göra pandan för sig och hello kitty för sig och ge Leena peacemärket..

HAHA JA ! äckliga usch dom kliar sönder !
DU ÄR SÅ DUKTIG MAMMA! :)

Hittade en skylt som fick mig att tänka på dig.."No one notice what I do......... UNTIL I DONT DO IT!" .. Om du inte förstår så fråga hasse :) Stod iallafall en mamma på bilden med en hel drös tvätt runt sig..


m om Rockafellar center + greenwich village!:
Jag trodde nästan ni skulle sova länge i dag,blev sent i går kväll antar jag.Jag får väll titta i morgon i stället, puss o många kramar. Nu ska jag ränsa lite kantareller.

Svar: Aa blev det verkligen hehe! Vad kul! nu har du massa att läsa iallafall! ooooh MUMS!! Spara till mig hhihih!



m om HJÄLP MIG!:
Jag försöker är nu på 412 men det finns inga kommentarer det fanns med på de första ,jag får väll gå in på senaste kommentarer o kopiera.Kl är snart halv 12 här hemma bärgar bli trött

Svar: TACK MAMMA!

 

Hans :( om HJÄLP MIG!:
550st Inlägg typ.. Det kommer ju aldrig gå.. Sitta och copy-pasta forever ;(

Svar: Du suger. ;( haha! & ja det kommer ta aslång tid.



mum om HJÄLP MIG!:
Nu orkar jag inte mer,du får kolla på det när du kommer hem nu är kl 5över 2 o ja är svin trött.sov gott.

Svar: HAHA OMG MAMMA JAG KAN INTE TACKA DIG TILLRÄCKLIGT!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD. TACK TACK TACK TACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
omg. Du är så himmla bäst bäst bäst i världen!!!



Så. Nu har jag svarat på alla kommentarer och jag är typ.. uppe på svävande moln för min mamma är så jävla snäll!!!!! jaja.. iiiiiiih!! hhihihih

Justeeeeee!! Anågende Tisdag! Då hade vi planerat att gå till Steves Garden.. Men.. Det blir det INTE :)
Nopes! För Tim & Peter ska tatuera sig !
Tim har alltid velat tatuera sig och FINALLY så har han hittat den perfekta bilden som han har letat efter mycket länge.
Iallafall det kostar 400 dollar, vi fick det billigt för vi var söta hahah! Så 450 var vanliga priset . 400$är ungefär 3000 kronor. Vilket är hyfsat bra pris för en så stor tatuering.
Peter har tatuerat sig förr men nu ville han göra det igen..
Så på tisdag kommer dom sitta där i fyra eller fem timmar.. hehe.. Kommer bli kul att se hur dom arbetar men rädd att det kommer göra ont.
Det är ett lejon han ska tatuera in på bröstet iallafall.. Eller ett lejonhuvud rättare sagt.

Jag funderar också på att tatuera mig...hahahaha! NEJ JAG SKOJAR BARA MAMMA PUSS PÅ DIG <3 hahaha.. Tänkte först skriva ett inlägg om "på tisdag ska jag tatuera mig" men ville inte ge pappa hjärtattack så jag bestämde mig att säga sanningen istället och inte skoja ;)

PLUS ATT jag har en till sak till er kära läsare !! :D
FYRA VIDEOOOOOS YEEIY!!


Den första är från CHINATOWN :) I parken där vi var! Riktigt mysigt!




Den andra och tredje videon är från Staten Islan färjan vi åkte på :)

 





 








Och den fjärde och sista videon är på en kille som försökte tjäna lite extra genom att sjunga Opera i tunnelbanan. RIKTIGT jävla bra var snubben.. Sen efteråt kom en kärring som skrek så jag höll på att spy. Fyfan vad kass hon var.. tyvärr! Men henne har jag inte på video dock :)



Kort leena inlägg


Hej leea! har bara hittat väldigt få väskor på aslänge som jag eventuellt kan tänka mig att du ens är lite intresserad av..jaja här får du bilder iallafall









7/8 2010 - 12e dagen i New York!

Hejsan! Idag skulle vi ju som sagt till Greenwich village och Rockafellar center. Dock blev det bara rockafellar center och inte greenwich village, eftersom Tim & Annika var dödströtta efter rockafellarcenter.

Vi gick även igenom diamantdistriktet.. HERREGUUUUUUUUUUD vad mycket diamanter man såg i varenda jävla skyltfönster... Omg. Dock.. en dum sak. .VARFÖR är alla smyckesbutiker på samma ställe? Gör det inte att man säljer mindre än vad man kanske borde göra annars??





Diamantlampa




Innan vi kom till rockafellarcenter så gick vi in här och där handlade jag lite till emma & annika köpte en sak till mig :)




"Gardenen" som är utanför rockafellar center :)



En aaasstor legoaffär fanns där! :D




En känd staty i brons och bladguld precis utanför rockafellarcenter







Sen när vi gick in i byggnaden så gick vi in i Svarovski butiken för att titta.. Herregud vad mycket fint! Dock tycker jag änåd det ser ut precis som vanligt glas.. men fint ändå..




Efter några butiker satte vi oss på ett ballt mack-kafé och käkade. MUMMA!! Fast jag orkade inte hela min men det var gott ändå!




Den här balla "lunchlådan" ( i miniformat ) köpte Stefan på souvernirshoppen!







Efter käket så drog vi ut från byggnaden igen och då såg jag den här fräna statygrejen



och såg även att någon hade gjort smilisar innanför ett fönster haha! Så gulligt




Sen gick vi in till NBC store affären och OMG mamma om hasse är hemma nu så ropa på honom! han måste se dom här bilderna :)















Tyvärr så handlade vi inget till Hasse eftersom han inte svarade på smset vi skickade.. DOm hade verkligen ALLT med the office här! haha. .Dundiewarads, massa tröjor, almanackor, bobbleheads, koppar, skyltar med THE OFFICE och massa massa annat! Tillochmed godis-grejen som står vid receptionen hahah!

Iallafall sen gick vi ut igen och då hittade jag några mer fina saker att fota så nu kommer några stadsbilder på rad.

















Sen gick vi förbi ett svindyrt hotell som såg ut såhär utanför :)


Påväg till tunnelbanan hem så gick vi en liten omväg för att se på det här:


The Helmsley Building :)




Sen så behövde killarna kalsipper så vi gick in på ett superstort apotek.. jag satte mig på en stol och väntade för mina fötter höll på att dö..
Vi kom hem runt 18 och stack hemifrån typ 13..

Medan dom andra kollade på apoteket så fotade jag mitt hår idag som jag var nöjd med trots att jag bara satte upp det slarvigt med hårklämman..











Förresten så har vädret vart svinskönt idag!! lagom värme (okej.. varmare än sveriges "varma dagar" ) och INGET fuktigt. SÅ JÄVLA NICE. fast nu påkvällen när vi gick ut och åt så var det fuktigt igen tyvärr... Vi käkade pizza på Vinnies igen haha! :D Mumma!


sen innnan vi hoppade på tunnelbanan så fotade jag en sak som annika tyckte var ball.
Skyltdockan är klädd med små tepåsar tror jag det är =)






ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH JUST DET!!! när vi kom hem till brooklyn så gick vi vanliga vägen hem på bedford avenue.. DÅ SER VI DET HÄR!!!!! Omg. <3 haha jag vill ha dom!!! Jag donerade lite pengar till dom sötnosarna










och sen såg vi fåglar en gata längre upp! :o








Sen när vi kom hem så fotade jag allt jag fått/köpt idag ! :)



Den här nyckelringsängeln fick jag av annika.. Den kostade kanske 1 eller en halv dollar.. (4 eller 8 kronor)



Tim köpte kylskåpsmagneter (jag fick vara med och välja) till oss när vi flyttar ihop. Sen köpte även jag en magnet till pappa, som inte är med på bilden :)
Tre stycker för 5$, så tre för 37,5kronor



Sen fick jag en jeanskjol av annika för 2 dollar (omg billigt) - 15kronor typ



Sen köpte jag & tim varsin sånhär (förresten mamma, om hasse är där så visa han denna bilden! :D).
Jag köpte michael och tim köpte dwight. jag ville egentligen ha dwight också men så tänkte vi att eftersom vi kommer förmodligen flytta ihop så är det bättre att ha två olika :)
19.99$styck - ungefär 150 kronor



Dessa köpte jag till Emma för 4,99 $styck vilket blir typ 38 kronor styck



och denna uuuuuuuuuunderbara kopp köpte annika med till mig, för 14,99$ vilket blir typ 113 kronor.


Det var allt vi handlade idag :)

Nu har jag bara 50$ kvar.. hehe.. men vi kommer inte gå till något mer "köpcentrum" o.s.v. så det är ju ganska skönt att ha såpass "mycket" kvar.
Ska iofs köpa till Klas på taxfree :)

Nu ska jag göra mer inlägg om bl.a. videos och leena väskor ..samt lite annat kul som kommentarer och en speciell sak på tisdag!

6/8 2010 - 11e dagen i New York! - Tims födelsedag! (del 2)

FÖRST OCH FRÄMST:
tack till min söta mamma som försökt spara min dagbok.
TACK!!!!!!!!!! gånger miljoner!




Tjoho! Nu kom vi hem från den 12e dagen. Tyvärr så blir det nog inte Greenwich village... :S Tim är alldeles supertrött och Annika med..



Tänker först skriva klart inlägget om igår :) Sen visa er vad vi gjorde idag. Dagens bilder blev bara 46 istället för 146 som det brukar bli ;))






jaja! fortsättning på Tims födelsedag! Lite fler brooklyn-art bilder innan texten kommer :)













Efter att vi vandrat runt i brooklyn och småshoppat lite plus fotat massa fina art saker så begav vi oss hemåt för att vila lite så vi orkade gå till Times Square på kvällen.
Jag sov i två timmar och duschade och bytte om, sen drog vi iväg! Passade även på att fotografera kjolen annika köpte till mig för 5$ (37kronor)




och såhär såg jag ut efter att jag använt ACn som hårfön ;)





Sen begav vi oss till Times Square!! :D Klockan var ungefär 8 när vi drog och vi kom fram ungefär halv nio..
Vi gick av en bit ifrån Times Square för att gå upp mot allt och se det växa fram. Där vi kom upp från tunnelbanan var Empire State Building!





Först letade vi efter MTVstore men hittade inte den så det blev bara massa foton på alla enomra skyltar och ljus! Enjoy för här kommer massa bilder!

































Kolla mitt lååååååååång fina hår!! :D






























Hello kitty gillade min fågelring ;D

































Kolla in bruden.. HAHAH stört chockad blev jag..
Nakedcowgirl!

















Den här tyckte jag liknade CAMILLA ERIKSSON.. eller hur??:S








Efter att vi hade gått på Times Square ett tag så gick vi och käkade på ett barbeque ställe :)
Stället hette VIRGIL'S BBQ



Och eftersom Tim fick beställa öl på sin födelsedag så gjorde han såklart det ;)
Förresten så var det minst två andra som fyllde år på samma resturang, då folk sjöng för dom haha!



Förresten så åt jag världens godaste jävla mat kan jag säga!!
grillat lammkött med hickory/honey marinad + grillade super räkor med annan marinad. Plus pommes. OCH en svingod macka/kaka/bulle.. var typ majsbröd fast jätte mjukt och lite sött! Svingott





Utanför så skulle alla röka.. suck xD


Sen fotade Annika oss andra :)


Iallafall! Efter maten så gick vi förbi lite av times square igen.. Så här kommer lite mer bilder ;D


Såg en limmo-jeep typ ;D ball!





NYPD! ;D





Sen gick vi ner i tunnelbanan och skulle hem.. Då gick vi in i en elektronikbutik där nere :) Dom hade massa fläktar så jag stod och lekte där haha!

 



En fin grej som var inne i en vägg i tunnelbane-vägarna :)

Sen var det en råtta på spåret!!




Oh! Den här killen var riktigt ball. Han tog betalt för att göra "porträtt" i pappersform, där han klippte ut dom !! Hur ballt som helst.







Och när vi gick hem så fulade jag & tim oss lite haha!








Sen kom vi iaf in och jag bloggade lite sen somnade vi! :D

Nu ska jag skriva ett nytt inlägg, om 12e dagen i new york! haha..

Hoppas tim hade en suuuuper underbar födelsedag!
87 12


TACK MAMMA!

Såg din kommentar precis när du slutade. JAG ÄLSKAR DIG TACK TACK TACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HJÄLP MIG!

GAH! vi ska ut nu och lunarstorm stängero m 5 timmar. SERIÖST.
Logga in och spara min dagbok pleaase!! MillZ cocacola.

Rockafellar center + greenwich village!

Tjoho vaknade för en halvtimme sen (12.00) och vi ska dra iväg alldeles strax. Rubriken visar vad vi ska göra idag ;)


Har massa bilder från igår att visa er också så kan blir lite svårt att få ihop allting ikväll, beror på när iv kommer hem! Men jag ska försöka! :)

Kramar!

6/8 2010 - 11e dagen i New York! - Tims födelsedag! (del 1)

Tjoho! Kameran var nästan fullladdad när vi gick ut innan vid 8 men nu har den bara en plupp kvar.. hehe.. ska rensa bilderna nu lite fort och sen får jag helt enkelt ladda upp så länge som det går :)


Dagen bestod iallafall av småshopping & mycket titt i brooklyns butiker häromkring sen chillade vi hemma ett tag tills vi begav oss till Times Square på kvällen!

En affär i brooklyn där jag handlade! (och annika, tim och stefan med hihi)



Jag köpte en till berlock. Eftersom jag köpte två söta glasberlocker igår så tänkte jag att "fan, så många halsband kommer jag inte använda" men därför tänkte jag att jag kan sätta pandan, hellokitty och detta peacemärket ihop.. Blir väl sött ? =)


(bilden blev suddig men orkade inte ta en ny .. hihi.)

Just det. Bara så ni vet. Tim tjatar på att han vill sova så kanske inte skriver så långt.. trots att kameran kansk inte hinner dö. Det är ju trots allt hans födelsedag så får väl lyssna på han idag ;))





De här bootsen var SÅ JÄVLA SNYGGGAAAAAAAA!!! Dock visar inte bilden en helt rättvis färg.. De var mer militär grön milerade... Men DAMN vad snygga. Dock var dom inte så sköna att gå i, trots att dom såg ut som snyggast i hela världen på mina fötter. Men .. som sagt, inte sköna.. så tänkte "okej om dom är billiga köper jag dom"...



Vad tror ni de kostade??? 80 dollar. 600kronor.





Sen gick vi in i en annan butik med asballa kameror!












Och så fanns även balla hörlurar!! :D










Sen fotade jag lite art grejer haha! :D

en söt giraff t.ex.





















Nu ska jag sova .. Det är ju nästan morgon i Sverige nu..hehehe.. Jaja.. har maaaaaassa bilder att visa sen :)


GODNATT massa kramar! speciellt till min fina fina familj!

Nyduschad och snygg!

Tjoho! Sitter här och väntar på att vi ska dra iväg! Har min nya snygga klänning, den svarta jag köpte på HM :) Tim fyller år ju så tänkte jag kunde klä upp mig lite iallafall! Plus att jag hade ju inte tillräckligt med ombyten tills jag kommer hem så det här passar ju perfekt! ;)


Svart klänning, svarta hjärtsolglasögon och en stor glittrig ring. Simpelt och assnyggt! Har ju som sagt massa att visa er sen men det skriver jag på kvällen när vi kommer hem ! :)


Timessquare + middag nu ikväll! Mysigt! :)

Kameran är nästan fullladdad så nu kör vi!




Jag saknar min familj så jag blir tokig snart. Hur fan i helvete ska jag kunna flytta hemifrån!?.. herregud.. fast kanske enklare när man vet att man är i samma land iallafall?! :S Kanske är så att jag är lite extra mammig och pappig nu eftersom jag vet vad som väntar mig hemma. .blä! och mina fina fina bröder. . och hundarna.. ÅÅÅÅÅÅÅÅH!!! ;( rumpa nu ska jag inte tänka på sånt! Nu är jag snygg och redo att gå ut på det balla times square !



Tim hälsar alla som läser ! =) <3
Just det på tal om han haha har massa söta bilder på oss från idag med.. men men iväg nu! 

Sitter i den fina lägenheten alldeles nyvaken!

Tjohoo!
Ska duscha snart men tänkte skriva ett litet inlägg!
Det blev inte att "vi inte gjorde någonting på hela dagen" nopes! Vi gick ut vid ett och kom tillbaks vid fyra. Jag hittade en jättesöt kjol för 5 dollar, annika köpte den åt mig :) Det var på typ Myrorna fast frälsningsarméns sån second hand istället.. ;D
Och kjolen såg knappt använd ut! :o


Jaja! Sen när vi kom hem vid fyra så var jag supertrött. Sov jätte länge imorse men var ändå trött?? Jaja.. Sov tills klockan 6 nu iallafall..


Om några timmar.. typ vid 8 tror jag, då ska vi iväg till Times Square.. NICE :D
Har en del bilder att visa men låter kameran ladda just nu så ni får allihop ikväll istället :)




mum  (lidijalövgren.se) om 5/8 2010 - 10e dagen i New York! (del 1):
Rita är helt ok,vi plockade typ ca:5L var. Hennes syster Tuula var också med vi pratade inte så mycke plockade så mycke som det var möjligt, vet ju inte när det blir nästa gång!! Vi var mellan Järpstorp o Habo.
LEENA KLARADE UPPKÖRNINGEN JIPPI FLERA GÅNGER OM.

Vad kul! Oj herregud vad mycket :O Då kanske det är kvar när jag kommer hem??
Hahaha så sant så sant! :D OMG!!!!!!!!! GRATTIS TILL HENNE :D:D:D vad KUUUUUUUUUL! Har hon klarat teorin med? HAHA Hon ägde hasse isåfall!


mum  (lidijalövgren.se) om Thoughts. Honesty & Niceness.:
Det var djupa tankar,är du lite deppig?
Jag är förvånad att du har ork till så här långa förmaningar (till alla)som jag delar i rätt stor del,
men det är till folk man känner VÄL annars kan det bli konstiga situationer. Snäll ska man alltid försöka vara!!!!

Svar: hahaha! Nejdå inte deppig.. Har alltid tyckt sådär :)
Aww äsch det är inte så jobbigt! Ja iofs det är så sant! Om man verkligen INTE ska ljuga till någon så är det dom man känner VÄL. det är det.. mest .. dumma man kan göra tycker jag... Håller med dig! underbara snälla mamma! :D

  mum om 5/8 2010 - 10e dagen i New York! (del 2):
Ni hade visst en hel skön dag på stranden,men vilka krukor va det bara du som badade?
Vad förvånad jag blir ville Tim verkligen inte ha den koola tröjan?hihi
Nissen på tåget hade gjort det där förr eller va tror du?

Jupp! Verkligen! HAHAHAHA ja, det var bara jag ! fegisar! Förstår inte varför faktiskt för det var VARMT i vattnet! Dom orkade väl inte släpa på handduk kanske ;)) men tror mer att dom var badkrukor haha!
HAHAHHA visst var tröjan cool?! :D Hahaha
Jaaaaaa verkligen.. HAHA på tal om Nissen.. Det var en gubbe som satt där han dansade och fyyyfan har aldrig sett en gubbe så onöjd.. HAHA jättekul! :)


Nu ska jag käka lite chips och sen duscha! :D Skriver kanske sen igen.. Men måste även spara min dagbok på lunarstorm.. har inte kommit så långt ><

Just det! Det blev inte heller videos imorse för kameran dog...



Tims födelsedag! =D

Tjaaa! Jag vaknade nyss.. klockan är kvart i 12.. hehe...Men vi ska inte göra något på dagen idag..vilket är lite surt.. men antar man måste vila med..

Dock ikväll ska vi till times square och titta när det är mörkt :) Awesome!!! Plus att jag kaanske kan få gå in i några butiker ;)

Jag sa ju att jag bara packade 6 st ombyten och hade mer eller mindre skrivit upp hur länge jag skulle ha varje ombyte?? Jag failade. Hah. har bara ett ombyte kvar och det är 6 dar kvar (med denna)

Jaja :) Idag ska ni få massa videos så jag kan ha skriva något kul innan ikväll iallafall!
Dock en sak.. Jag måste spara hela min dagbok på lunarstorm idag med.. så... det tar ju ett tag.. hehe..




Jossan :) om Mina vänner. Mina ÄKTA vänner.:
ååååhh milla jag älskar dej med, du är en undebar människa och vi kommer alltid ha varandra!! jag önskar att jag kunde följa med dej när du gör din operation. Vi ses när du kommer hem!! Då sätter vi oss på ett mysigt fik eller liknande och pratar gamla minnen och skapa nya minnen tsm!

Tack för att du alltid har funnits där för mej i alla lägen. Puss på dej Millsan <3

Svar: <3 aww... Ja det gör vi verkligen.. hehehehe fast får inte skratta åt något idiotiskt vi gjort för då kommer det göra svin ont ;))
aww.. Inga problem alls jossan.. <3<3!!!!!!!! Puss




Så. NU skajag ladda up pvideos på utube så får ni dom sen :)

Peter och hans efterlängtade korv!



Hehe.. Peter älskar korv tydligen .. Han köpte korv från ett känt korvstånd och iallafall så bad han mig att dokumentera alltihopa.. Haha! Så, det gjorde jag!
Hoppas han syster ser det här och skrattar :D

Bildspel here we go!













































ooooooooch sista bilden!








Sen en video på detta så blir det perfekt att sova ! ;D
Lite mer på strande





5/8 2010 - 10e dagen i New York! (del 2)

Tjuhu! Klockan är 23.06 och jag ska sova om typ en timme men tänkte visa er lite mer från dagen :) Kameran har laddat till två pluppar nu.. hihi!



Oliwer
om Som plåster på såren:
You're on a boat! :) ni verkar ha det helt awesome, wish I could be there! :D

Åååååh OLIWER! :D Det önskar jag med !




jaja :D Här kommer alla underbara badbilder Tim tog på mig idag!


Först hoppade jag i med tröjan för trodde inte jag skulle bada .. men det skulle jag verkligen! GUUUD VAD SKÖNT VATTNET VAR! :D

Slutade iallafall med att jag tog av tröjan och hoppade i! :D




JUST DET! Ser ni hur fint trosorna satt eller?! :D awesome! Så var dom så billiga med, och snyggare än dom jag hade hemma omg. haha











Sen gick jag upp efter ett mysigt dopp i det salta havet..smakade salt runt hela läpparna sen hahah


Där sitter de allihopa och chillar!







Efter doppet så gick vi till en av alla "smoothie/Juice/milkshake - barer"





& där köpte jag den här:



En bananmilkshake!! SVINGOD :D

Sen fortsatte vi gå mot tunnelbanan och stannade på en souvernirshop där jag hittade en asball tröja till Tim.. Men han ville tyvärr inte ha den ;)



Jag köpte även en fin klubba! :D Smakade BARA socker hahah! :D
Men 1 dollar så vafan ;)






YEYE! ;D När vi åkte hem så hände det här! :O hahaha helt chockad blev jag.









Sen får ni en funny bild på mig ;D såhär såg jag ut för någon timme sen




Thoughts. Honesty & Niceness.

Här sitter jag.. Har precis disskuterat valet av hjärt klaff med Annika..
Började tänka på annat som jag ganska ofta tänker på...
Ibland får jag mig själv att verka naiv. Med det där att "man ska inte ljuga och man ska fan inte vara elak".. Men alltså. For real.

Varför ljuger ni? Och ja. ni ljuger.. säg inget annat.
Jag slutade ljuga när jag var typ 12. p.g.a en speciell sak.. Dock.. Ljög jag en gång när jag var 14 eller 15 minns jag.. Till en av mina bästa killkompisar.. Så jävla kasst mådde jag efter det.

Men handlar inte om att man mår dåligt när man ljuger..
Även "vita lögner" som folk skapar för att "annars blir dom sårade".
ELLER så är det såhär. Du kunde tänkt på det tidigare och inte gjort så? ELLER så är det också att folk är helt enkelt för jävla lata för att hamna i en konstig situation som dom inte klarar av.


Jag hamnar aldrig någonsin längre i konstiga situationer, för folk vet att jag är ärlig.
"ska vi va idag" "nej alltså faktiskt så pallar jag inte.."
SÅ JÄVLA SVÅRT?! nej.
Istället säger folk "nej. har mensverk"eller "nej ska till farmor".
Det här är bara löjliga småsaker att ljuga om. Eller hur?
Ja. "dåligt exempel" kanske ni tänker nu.
NEJ inte dåligt exempel. För om det nu är så litet och löjligt, varför gör ni det då? Just precis.


Men alltså.. jag vene.. Jag älskar när folk är ärliga mot mig.
Klarar inte av folk som ljuger. Inte ens om mina bästa vänner gör det..
Kan bestämma mig för att aldrig mer vara med dem bara för att de ljög.. Ja.. Jag vet ju inte längre om jag kan lita på dem?


Anyway. Tycker ni ska försöka, EN DAG I TAGET, att inte ljuga. Det är inte så svårt.
Sen en till sak.
När folk är elaka. SÄG TILL! Säg ifrån!
Det gör jag också alltid. En kille i min förra klass var lite smått efterbliven och folk retade honom. Jag blev så jävla förbannad varenda gång jag såg det. Sa alltid till.

Varför gör folk inte alltid så?

Sluta vara elaka. Var snälla. Hur svårt kan det vara? Och hur svårt kan det vara att verkligen vara ärliga??
Jag har svinmycket problem med det i början men när man väl har gjort det så är det lätt och definitivt mycket skönare att inte behöva hitta på massa historier.


Dock . Folk är även lata på en till sak. det är helt enkelt enklare att ljuga oftast.
Men . DET ÄR BARA om människorna ni ljuger för inte kan ta sanningen. Om alla var som jag så hade det aldrig blivit några konstiga situationer och hade inte vart svårare att säga sanningen.

Man får helt enkelt förstå att folk inte alltid orkar med en, att någon gör saker man inte gillar, att folk är som dom är helt enkelt.




Ne usch.. haha.. Kom och tänka på varför jag är så snäll.
Ärligheten är p.g.a. att jag blivit sårad så mycket av lögner.. Men snällheten..?
Jadu. Jag tror det är ,såklart, p.g.a mina föräldrars uppfostran.
Men MINST lika mycket p.g.a min bror. Han har alltid (när han var mindre iaf.. typ 12-15) sagt att man ska vara snäll.Ta hand om folk.  Han var min största idol. Eller är..fortfarande, fast han inte borde vara det mer ..hehe..


Han, som står mig nästan närmast av alla, han kan inte ens förstå hur jag kan vara så ärlig. Han själv skulle aldrig våga t.ex. säga till om något som störde honom (t.ex. någon är elak osv)..
Min pojkvän älskar min ärlighet. Han vet precis var han har mig. När jag är arg så är jag arg, inga konstiga tjejfasoner som alla tjejer håller på med "men gör det då" Så menar man GÖR DET FAN INTE FÖR DÅ FÅR DU INGET SEX PÅ FLERA VECKOR OCH JAG ÄR TJURIG I TVÅ MÅNADER.
haha.. nej.. så är jag inte.. :)


Jag tycker att folk ska vara helt ärliga. Eller jag tycker iaf dom ska vara det mot mig.. Alla kanske inte delar min känsla för ärlighet???
Men.. tänk då att OM alla var ärliga och SNÄLLA i kombination. Då hade man inte behövt höra alla elaka sanningar ;)
Man kan bara hålla käften isåfall tycker jag..


T.ex. om jag får en förfrågan av en vänninna "är den här tröjan snygg"
och den inte är snygg. Då är jag inte ELAK och säger "fyfan i helvete vad ful ."
Jag säger bara "nej det var inte riktigt min stil måste jag säga.. Och den passar dig inte lika bra som t.ex. den andra blåa du har hemma"
För det är ÄRLIGT och det är SANNING och det är INTE ELAKT.






Alltså. Nu saknar jag min bror. ;( Han verkligen uppskattar hur snäll jag är. Han vet verkligen vem jag truely är.
Han (som inte ens tror ett piss på sånt) säger att om det fanns en himmel dit alla Snälla människor kommer, så kommer jag dit först av alla.



Dessutom är jag inte bara allmänt snäll. Jag älskar att hjälpa folk.
Har vart fosterfamilj (syster för min del då eftersom jag är liten tjej haha) redan.
Har haft inneboenden hos mig länge p.g.a. familjeproblem
Har alltid alltid alltid ställt upp för folk som behöver det. ÄVEN om det är folk som själva har vart elaka. Jag hjälper och stödjer MER ÄN GÄRNA folk.. För alla behöver känna trygghet.
Jag hjälper med min ärlighet och snällhet.

Vill helt enkelt folk väl.
Dock vill jag såklart att vissa bara kan fara åt helvete också.. För jag älskar verkligen inte alla.
Men jag tycker att alla borde.. få mer än en chans. Även om jag ogillar någon så försöker jag alltid tänka på det som är bra hos personen...





Sitter just nu och äter en munk med jordgubbs klet på.. Mums. Nu ska jag gå och mysa med min boyfriend.
Tim köpte hem 6 munkar till oss :) hihi. nu har vi bara fyra kvar. HAHA wtf.





Bild från google.

Coney Island presentation ;)

TJohoo! Här får ni en video från idag när vi var på Coney Island :D

Så underbaaart! Hoppas ni hör vad jag säger, ibland blåser det lite mycket men jag själv hörde iallafall allt så hoppas ni också hör :)



5/8 2010 - 10e dagen i New York! (del 1)

Imorgon fyller Tim år! :D Han blir 21 och får därmed köpa öl i USA. heh.. usch.

Vi åkte härifrån typ 11 och kom hem nu vid 18..  7 timmar ute idag .. awesomeeeeee I tell you! Helt underbart! trots att jag (och alla andra här) är helt utslagna av värmen.. Annika ligger just nu på golvet och vilar för att golvet är kallast hahah!

Jaja.. har lite kommentarer att svara på innan jag skriver om dagen :)


mum  (lidijalövgren.se) om Coney Island:
Hoppas du blir lite solbränd ni är verkligen värda en
heldag på stranden efter allt jagande i affärer Puss på dig, i morgon kommer jag inte kolla bloggen på morgonen går till kolonin tidigt.I tisdags var jag ute
med Rita(Leenas mamma)o plockade blåbär ja skrev om det på onsdagen det är sånt som inte har kommit fram.
Har precis gjort en blåbärs paj,skulle varit igår egentligen eftersom Leena klarade teorin hon ska köra upp imorgon vi håller alla tummar vi har eller hur? Hälsa alla där borta. TUSEN kramar från mig till dig.

hihihi jaaa! Det var supermysigt! pusspusspuss <3!  Okeeej! Hoppas du har det superbra på kolonin iallafall! :D
OJ!!! Det har jag inte fått! :O vad hittade ni på?! Berätta! :D Var rita snäll? Hade ni kul? Hittade ni mycket blåbär och vart isåfall ?
Muuuuuuuuuuuuuuuums jag vill också ha paj!...Oj oj oj oj! Jag håller verkligen tummarna GRATTIS till henne som fan :D
Hälsa alla där hemma också! De hälsar tillbaks här! 
Tuuuuuuuuuuuuuuuuuuusenmiljonerbiljoner kramar!
 och likamånga pussar!! <3!

mum  (lidijalövgren.se) om Shorts + bikiniöverdel - 100kronor!:
Genomskinlig när du badar ??? titta på bilden en gång till humhum, synd att texten inte var mer centrerad
annars var kombinationen mega check.

HAHAHA!! Ojdå... Nu tar jag bort den bilden... HAHAHA!
Tack tack, håller med!



mum  (lidijalövgren.se) om Som plåster på såren:
Vems brillor har du lånat? du är mycke sötare i dina hjärtglasögon.

Jag lånade Annikas :) Det var innan jag köpte mina haha! :)


Såhär såg jag ut idag:
Vitt linne + vit lång kjol + bikni under.'




Innan vi skulle gå så satt jag & annika och chillade lite på trappan utanför och väntade på alla andra.. sen kom dom :)




Innan vi satte oss på tunnelbanan så tänkte jag att det hade vart mumsigt med en Bagel på stranden så vi köpte helt enkelt en till mig.. Beställde en Bagel med Ham & Cheese..då frågar han om jag inte ska ha majonnäs på.. Wtf? Använder dom det istället för smör eller? Haha.. äcklig kombination! Amerikaner hahahha!
Jaja.. iallafall när jag sen hade beställt så väntade jag och fick det här: :O



En bagel PLUS banan & Sallad?.... haha!  De tyckte väl att jag såg ut att behöva äta...?


Jaa! Iallafall! Vi tog tunnelbanan in till manhattan först för att byta där till en annan subway som skulle ta oss hela vägen till Coney Island..jag somnade lite i vagnen på tunnelbanan för det var "så långt" (24 stationer) hehe.. men det var mysigt..

Iallafall sen kom vi fram.


När vi kom fram till Coney Island så var det en väldigt fin tunnelbana för en gångs skull! :)


Vi kom till hela "stället" och det kändes som man gick i någon holleywood film! .. Såg ut som alla hus stod där för att bli filmade i någon tivoli scen i någon film.. Asballt var det :)
Här kommer några bilder på hus :)







Allting var så fint och gulligt och väldigt ballt! Titta bara på den här glassbilen :D







Det fanns uteservering på stranden :D



Sen kom vi fram till strand-delen av coney island.. SÅÅÅÅÅÅÅÅ FINT! så.. omg.. kändes som man var utomlands.. eller haahhaha! Som att man var typ i spanien eller grekland! För det var MINST lika varmt som det är där.. shit alltså..



"Avenyn" var jättelång.. :)



Så jäkla söta byggnader!!! :) Precis som tivoli på tv :D









Här kommer massa bilder på tivolit + stranden :).. Det var riktigt nice att ha en asbra strand på ena sidan och på andra sidan så var massa mat och dryck affärer + tivoli :)


















Sen såg jag drakflygning på stranden.. bilden är väl inte den bästa men ni får se ändå :)













Supersöt Sweet Shop! :D
































den här bilden är främst till hasse & klas.. haha minns ni mitt fisk spel?! med magnet fiskespö? hahah ååå det här är sånt fast med större fiskar ... wiiie!











































I den här karusellen låg man ner.. wtf ? ;D



Fin teapot karusell :D















SHOOT THE FREAK.
hehe.. Peter berättade för oss att förr stod det folk där och blev skjuta av typ pajer eller vatten... Mest "freaks" alltså utvecklingsstörda eller folk med annorlunda utseende..Lite sjukt..

Har typ 30 bilder kvar att ladda upp :) hehe.. redan laddat upp 50 st.. Men ENJOY, här kommer alla badbilder..  :)
Ja just det ja.. hihi, jag badade i havet idag! satan vad vattnet drog i en mycket men det var SÅÅÅ Skönt! säkert 27 grader i vattnet.. Super salt också haha...















Söta baby ! :)  <3



Jag och Peter skulle doppa fötterna och det slutade med att jag badade ;D
Tror jag pekar på en fin sten eller något .. ;D
Tim fotade alla badbilder :D

Tusan..nu dog kameran...
Får bli en del 2 sen :)


Shorts + bikiniöverdel - 100kronor!

Här är bilden jag lovade!





mjukismilitärshorts (8$ - 60kronor) och bikiniöverdel (6$ - 45kronor)!
Dock en dum sak är att bikinin kanske blir genomskinlig när man har badat??











Jag köpte även skoinlägg igår för 11 $vilket är typ 83 kronor. Ja. Dom är för stora men man kan klippa dom. Det visar dom så fint på baksidan av förpackningen :)




Ett suuuuuuuuperfint armband som Tim köpte till mig för 9$ (ca 70kronor)




Pandaberlocken köpte jag för 2,5$ ( 19 kronor ) sen fick jag Hello Kitty berlocken av Annika :)





Nu ska jag packa o.s.v. inför att vi drar iväg.. :) Sticker om typ en kvart. HA AWESOME DAG HEMMA!



Coney Island

testade nyss mina 3.97dollars bikinitrosor (30kronor typ) som jag köpte på century 21 för att ha något att bada i idag. Tog de billigaste i S och OHMYGOD vad dom satt snyggt! bättre än mina bikinitrosor hemma som ser ut som man har bajsat ner sig i nästan! :D
Tur jag hittade något i S .. tänkte ta M men det hade ju inte fungerat.. Åh! Hehe.. har inte ens testat alla kläder jag köpt.. det enda jag verkligen HAR testat är det jag köpte igår på HM.. samt tröjorna +byxorna från Century 21..
Inga trosor eller BHar är testade..jaja!! :D Det blir nog superbra!

Dessutom har dom en lite spetsrand vid höftbenen så det är fin fint! :)


Coney Island ska vi till idag.. det är en stor strand vid havet men även tivoli och mumsiga grejer överallt! UNDERBAAAAAAAAAAAAT!! ÄLSKAR verkligen sånt här! Allt som saknas är lite djur som man kan titta på.. :)
Helst klappa dock.. hehe...

Här får ni nåågra googlebilder från Coney Island








Se där! Kommer få sååååååååååå underbara bilder idag! :D Och ha så jävla kul! Wiiiiiie
Ska även försöka komma ihåg att filma lite där :)

Kommentarer

mum  (lidijalövgren.se) om Nyvaken!:
Får du inga kt jag har skrivit nästan varje dag!!

Svar: aww lilla mamma vad du är söt! :D.. jag vet inte om jag har missat någon kommentar men nu fungerar det iallafall!

mum  (lidijalövgren.se)
om EMU AUSTRALIA UGGS:
Ja det heter inpregnera kolla om de har när du kollar
på inlägg,kram.

Svar: Hehe.. har redan köpt inlägg men kan kolla igen! :D

mum  (lidijalövgren.se) om Allt jag handlat:
Var det verkligen allt ????ja skojar det är skit mycke
Du skriver att du inte har sätt kt ,men ja kan inte kolla vilka du har svarat på,den som är sist(eller först)beror då hur man ser är inköps-listan.Hur gör ja för o kolla?

Svar: haha! Ja det var allt ;)
Hmm ingen aning om du kan se det faktiskt... :S men nu verkar det fungera igen dock så blir nog bra:)




35 grader idag.. men extrem luftfuktighet...heh.. lika varmt som igår med andra ord. MEN idag ska vi till Coney Island och bada i havet så vafan det går ju med värmen idag!





Mina vänner. Mina ÄKTA vänner.

herreguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud. Sitter på lunarstorm och läser.. Fan vad underbar tid jag hade i högstadiet...

MC. Jag älskar dig.
Jossan. Jag älskar dig också.
Kirsty.. såklart.. det vet hon alltid.. och emma.. min söta fina emma...


Fitthelvete.. Alla är så stora nu och jag är livrädd för operationen och framtiden.
Känner mig fortfarande liten.. Förstår inte hur vi alla kan flytta.. vadhelvete..? Är viverkligen så stora..? Jag kommer gråta snart. blä.

Jag umgås knappt med någon av er längre.. ändock älskar jag er precis lika mycket som när vi umgick dagarna i ända... herregud...



Nu menar jag verkligen det här.. Jag, MC, Jossan och Emma måste träffas. Vi måste. Och om ni inte tänker träffas alla tillsammans så vll jag iallafall träffa er en och en. För att ni ska känna er mer tvingade så säger jag att JAG VILL DET INNAN JAG OPERERAS. vill inte ligga där utan er i själen..



Om jag hade haft en jävla telefon och inte vart i USA (där det kostar röööven att ringa) nu så hade jag ringt er.. Trots att klocka när fyra.. jag vill verkligen. Jag saknar er. Vi måste träffas. Detta är inget jag bara säga. Jag menar det.


även om jagvet att detta kommer glida ur mitt huvud imorgon när vi är på Coney Island.. Så måste jag minnas detta, denna känslan som jag har för er fina människor.. därför skriver jag det här.. och även på Facebook så jag komer ihåg att träffa er.






Snälla flickor, vill ni träffa mig? .


Emma har jag redan 100% bestämt med för Tim sa vi skulle ses innan emma flyttar...
Men jag vill ha oss 4 tjejer en gång.. Så jävla kul hade vi. omg.


Och vi kommer ha. Förhoppningsvis i flera flera år.





Jag älskar er.
Jossan, Emma, MC & Kirsty <3

Mitt & Tims förhållande.

Jag tror.. vi har växt tillsammans och kompromissat så mycket så vi blir helt perfekta tillsammans.. Läste min gamla dagbok/blogg från lunar från när vi hade vart tillsammans typ ett år...lite mindre.. Vi bråkade ganska mycket,, jag tjurade över småsaker som att han satte sig vid datorn efter vi hade myst o.s.v.

Sånt gör han inte längre. För det är så onödigt. Samma sak som att jag inte längre blir dampig över småsaker som att han... inte sover samma tid som mig.. haha! ja.. sånt störde mig förrut ..


Nu är vi trygga i varandra.. Vi vet hur vi känner för varandra och inget kan förstöra det förrutom oss själva.. Så om man är en idiot så riskerar man att detta underbara försvinner.. vilket ingen av oss vill.. så det är nog mycket därför vi är så..awesome tillsammans.. sen också att vi var bra vänner innan vi blev tillsammans...


äsch hiihihi sitter och filosoferar här nu på kvällen! men ska fortsätta spara alltihopa från lunarstorm :) Hejsålänge!

Som plåster på såren

så får ni en video som jag hann ladda upp under tiden jag gjorde förra inlägget :)

Här åker vi båt på staten island ferry.


4/8 2010 - 9e dagen i New York! (del 2)

Har precis smällt i mig två korvar med bröd så nu är jag mätt! Klockan är tio i åtta på kvällen här och tio i två på natten i Sverige..
Nu har kameran 2 av 4 batteri pluttar så hoppas den håller igång :)

Idag så åkte vi tunnelbanan in till Empire State Building (ESB).
Vi hade egentligen bestämt att vi inte skulle gå upp p.g.a. de enorma köerna men det slutade med att vi åkte upp. Det var sjukt nice! Och tog inte ALLS så lång tid som jag trodde det skulle göra.. Dessutom var det olika "stationer" (säkerhetsgrejer + hissåkande) hela tiden så det hände nästan alltid något liksom.. jaja.. här kommer massa stadsbilder + bilderna från uppe på ESB!
ENJOY!


Mellan byggnaden gickdet broar typ.. wtf!:O Bakom den gråa byggnaden ser man ESB


Toppen på ESB





En byggnade hade guldigt tak så det fotade jag ;D


ESB


En fin "tavla" som man möttes av när man kom in i byggnaden.
Btw.. har typ 95 bilder kvar att visa er så inte säker på att kameran håller haha! Ska försöka skriva så lite som möjligt. Så, here we go BILDSPEL!


Golvet! Assnyggt !:D










Här kommer bildspel på bilder från när vi stod på ESB :)
Svinballt! btw det sjuka var att när vi var på marken så var det SÅ JÄVLA molnfritt! Sen när vi kom upp så långt så var det typ dimmigt haha insane!







































<3






Toppen på en annan känd byggnad






















Detta fotot tog jag för att precis där nere satt vi när det började plinga så läskigt med statyerna haha :)



























Zoomade in så bilarna och människorna som såg så små ut !



Där var vi när statyn började plinga =)













FlatIronBuilding






Guldtaket igen












Statue of liberty där någonstans i dimman ;)) haha













Sen gick vi ner från den enorma byggnaden och käkade brunch på Wendys! :)



Här följer mer stadsbilder och bilder på söta saker jag hittade idag ;)



Fin ingång




En fin klocka som man dessutom....



kunde stänga! :D



Jag var glaad ;D



Tim fotade ;D



Ett stort stenlejon med en fågel på huvudet :)






Sen gick vi in på HM och handlade :) Svinbilliiiiigt!



Och jag såg ännu en fin ingång :) !



Man kunde köpa alla powerpuffpinglorna avsnitten! hiihih!:D Detta var i en bokaffär



Vi gick förbi Build A Bear workshopen :)



Fin byggnad + text på en annan byggnad ;D



Skyscraper



Sen gick vi förbi en till fin öppning som såg ut såhär framifrån:



NAKET ;D



Sen gick vi förbi en katedral så då fotade jag massa mer.. :)




















Sen såg vi en asball atlasstaty!!! ;D (han heter väl så han som håller jorden?:S)









Sen gick vi in på Juicy Couture. FYFAN Vad nice affär men svindyrt. Tittade iofs bara på smyckena.. letade efter ett speciellt..jaja.. tyvärr så fanns det inte men affären var GRYM!!!!!!!!!!



Vi gick förbi en cool NBA STORE men gick inte in, ingen var sugen.. men den var ball utanpå ;D



Sen svängde vi av precis vid en till kyrka/katedral.. o.0 nice







Var svintörstig och mer eller mindre halsade en Snappel kiwi/jordgubb, samtidigt som jag såg söt ut! hihi. Tim fotade!




När vi kom hem fotade jag sååklaaaart allting jag handlade idag :)

*


En svart partyklänning från HM med lång dragkedja där bak. SATT SOM SMECK! Har ingen BH ens ohmy vad bäst den var! Dock dyr. Men tim betalade mer än halva.. den kostade 35 $ vilket är typ 260 kronor.. Men jag betalade bara 15$ vilket är 113 kronor.


 Var tvungen att testa den eftersom jag inte testade den innan jag köpte den. Var så toanödig.. hehe..

såhär ser den iaf ut utan att vara på kroppen:





Sen köpte jag en till klänning som jag var LITE tveksam till först, men köpte den för den var så billig!
När jag fick den på kroppen så kändes det bara så jääävla rätt! Fattar inte att den var så billig..



5$ - 37,5kronor kostade denna! På dessa bilder har jag inte BH men tänk med Free bra i denna herrejävlar vad snyggt! kanske till ett par boots? jaja vi får se! Asball iallafall ! I LIKE (speciellt ännu mer like när den var så billig)


SE!!! Ohmy! Den förra bilden var inte direkt superbra. Denna bilden är superbra! tänk med liiite mer bröst. Nice :)

Såhär ser den ut när den inte är på kroppen:




Ytterligare så köpte jag det här:




mjukismilitärshorts (8$ - 60kronor) och bikiniöverdel (6$ - 45kronor)!
Dock en dum sak är att bikinin kanske blir genomskinlig??



HAHAHA! fitta. Kameran dog och jag hade 3 bilder kvar. jaja.............. ni får se shortsen och bikiniöverdelen imorgon..samt skosula + berlocker..



Har pratat med MC & Jossan idag. blö jag saknar dom!
Jaja.. nu ska jag gå och mysa med tim :) Bye!

Allt jag handlat

Haha.. jag gick precis in i rummet för att se hur mycket den hade laddat. Då hade kontakten trillat ur så den inte laddade. Kuuul!

Ååh jag älskar verkligen det här stället! Uppskattar verkligen vad Annika & Peter gör för mig.. :)
En sak förresetn! .. Det är INTE konstigt att det finns massa I <3 NY tröjor, koppar, kepsar, ringar, ja allt.. FÖR MAN KAN FAN INTE HJÄLPA ATT ÄLSKA STADEN. omg. haha det finns så mycket med staden att gilla!
Inte direkt svårt att gilla staden :) hehe!
Undra förresten om någon har copyright på den "bilden"..? Vem skapade den likosm.. snacka om att tjäna svinmycket pengar på något jävligt lätt...


btw. hasse och leena. jag har inte sett alls många leena väskor på aslänge :S.. störande. men men iofs har vi inte vart inne i många affärer på de senaste två dagarna så kan ju vara det ;)


Så istället skriver jag lite uppdatering om mina pengar..
Idag hade jag 90dollar med mig, handlade för 47 dollar idag.. Egentligen 67 men Tim betalade 20.. Sen har jag även fått en sak för 2,5$ från Annika och en sak för 9$ från Tim.. Men dom får ni se sen .. :)

Iallafall! Totalt så har jag 92,61 dollar kvar.. Inte så mycket.. heh..ungefär 700 kronor!
Men!! nu ska jag även berätta för er vad jag har köpt! :) En hel lista med priser både i dollar och svenska.
När man ser skillnaden på vad jag har slösat och vad jag fått för pengarna så äre jäävligt nice!
Skriver dock även med sakerna jag fått här.. För jag vill ha en lista på allt :)


2 par strumpor (0.99$ var = 1.98$ = 14,85kr)
1 håraccessoar (fått)
1 paraply (minns inte.. vad den kostade)
1 tavla (fått)
3 ringar (två fått, en köpt)
7 tröjor (76,79$ är ungefär 576 kronor)
3 par byxor, varav två jeans (47,95$ är ungefär 360 kronor)
2 par Converse All Star (72,94$ är ungefär 547 kronor - Ett par ca 275 kronor = 36$ styck - En fått en köpt)
7 par strumpor (12,06$ är ungefär 91kronor)
1 Buister (50$ - 375kronor - fått)
7 par trosor (24,81$ är ungefär 174kronor)
4 BHar (18,245$ är ungefär 134 kronor)
4 tröjor (50$ ungefär har jag för mig vilket är typ 375 kronor)
1 Mariosvampkudde (15$, typ 112kronor)
1 penna (6$ typ 45kronor)
3 suddigummin (3$ typ 23kronor)
1 Hårklämma (5$ ungefär 38kronor)
1 solfjäder (2$ ungefär 15kronor)
1 ring (10$ ungefär 75 kronor - fått)
1 resväska (50$ ungefär 375 kronor - fått)
4 PAR hälinlägg (8$ ungefär 60 kronor)
100 toffsar (3.19 dollar, 24 kronor )
1 par solglasögon (8.5 dollar vilket är ca 64 kronor)
2 par jeans (37.5$ ungefär 281 kronor
1 par byxor (18.50$  ungefär 139kronor)
1 ring (20$ - typ 150kronor)
1 chokladkaka (5$ typ 35 kronor)
5 par trosor (25$ ungefär 187,5kronor)
1 nattlinne & 1 trosa (58$ ca 435 kronor - fått)
1 par DC skor (45$ ungefär 338 kronor - fått)
2 hemligheter (33dollar ungefär 247,5 kronor)
1 par hörlurar (23$ typ 172,5 kronor)
1 ryggsäck (50$ är typ 375 kronor)
1 par UGGS (70 dollar ungefär 525 kronor)
1 bok (ca 11$ ungefär 82,5 kronor)
1 klänning (35$ ungefär 262,5 kornor - fått halva, köpt halva ;))
1 par shorts (8$ typ 60 kronor)
1 bikiniöverdel (6$ typ 45 kronor)
1 klänning (5$ typ 37,5 kronor)
1 glass (1,5$ typ 11 kronor)
1 par skoinlägg (11 dollar typ 82,5 kronor)
2 halsbandsberlocker (2,5 dollar styck typ 19 kronor styck - en fått en köpt)

Nice. Sen .. all mat! herreguuud förstår inte hur annika & peter har råd.. Satan vad dom har sparat ihop till den här underbara resan!

Nu ska vi käka! :) Mumma!

rensat och klart!

Nu har jag rensat klart alla bilder och tyvärr, mamma, så är inte jättemånga bilder i "den mindre storleken" eftersom allting var så jäkla avlångt så vände jag på kameran..

Ska sätta kameran på laddning och uppdaterar så fort som möjligt!
Ikväll blir det käk hemma! Korv med bröd. MUMS!! åt det igårkväll med (trots att vi åt middag innan haha!) och brödet var så jääävla färskt! Korven var smakrik och go den med!

Har även videos att visa er!
När vi var uppe på Empire state building (ESB från och med nu) så filmade jag även lite.. Men massor med foton kommer hiihih hoppas ni står ut :D

Skriver så fort kameran har laddat <3

4/8 2010 - 9e dagen i New York! (del 1)

Först en liten svar på kommentar:



Daria
om Nyvaken!:
va kul att du delar med dig av din sjukt grymma resa!! kul med mycket bilder, plus på kanten :) hoppas du har det bra, kram :)

Taack Daria! :D... Jaa håller med! jag älskar att skriva texter men sjukt dålig på att läsa andras så bilder är super när det gäller bloggar tycker jag ;) Taaack tack Kramar! :)



BTW LUNARSTORM STÄNGER NER OM TRE DAGAR!! har massa jag vill spara herregud hur ska jag hinna det på resan?? Får göra det nu då istället för att sova sen hahah fan.. jaja!



Och bilden jag lovade på EMU paketet! :)





Sååå!! dagen började med att vi vaknade tidigt.. btw. Kameran hinner nog dö innan inlägget är klart så blir nog en del två..
jaja.. vi gick upp och fixade oss o.s.v... idag trodde jag det skulle vara lite kallar( jag menar dom sa att det skulle bli typ 25 redan i fredags...) men SÅVAR INTE FALLET. det var varmaste dagen hitills + mest fuktigaste.. svinsvårt att andas med min astma.. Men förrutom det så var dagen alldeles toppen!!!

Ja iaf.. jag tog ju på mig LITE LITE varmare kläder än en supertunn vit klänning som igår.. Så..det sög ju.. Hade mina svarta jeanstights och en gråblå ledig tröja...Har aldrig svettats så mycket i hela mitt liv haha!
Men jag var snygg while svetting ;))



Och sen var mitt hår snyggt som fan också.. duschade igår :) så nu får ni lite bilder på det med så jag kan radera egoboost bilderna sen =)







Btw kan meddela att vi gick UPP I empire state building så det blir en hel del stadsbilder idag också :)


Dock får detta räcka som del ett för jag vill rensa alla bilder och sen ladda kameran ett tag så jag verkligen kan få med det jag vill ha med i nästa inlägg :) Under tiden kameran laddar så passar jag på att rensa lunarstorm..

Hemma!

Tänkte bara skriva ett fort kort inlägg här om dagen.. det blir INTE museum ikväll.. Vi stannade längre på stan bara för att Peter bestämde sig för att han förmodligeni nte kommer orka museum ikväll så bättre vi stannar på stan. Så det gjorde vi.. :) Har massa att visa o.s.v. men tänkte bara säga att kommentarerna fungerar igen OCH att snart kommer ett stort inlägg om hela dagen :D Enjoy!

EMU AUSTRALIA UGGS

Oh MY GOD!! HAHAHAH jag är lite fjantig nu kanske men jag såg precis att vinterskorna jag köpte var av märket EMU. HAR ALLTID velat har boots därifrån för det är riktig kvalitet!!!! FATTA NI HUR BRA DET ÄR?! :D Asbilliga ASSNYGGA,ASKÄNDA BOOTS! :D

Fan vad jag kommer ta hand om dom här! Måste köpa såndär... kräm till ..uggs haha vet inte ens hur man använder det men får väl läsa mig till det! Inpregnera tror jag det heter? :P

hehehe! ja.. jag var bara tvungen att skriva detta! Bild på paketet får ni sen för kameran laddar fortfarande.. ohmygod. Ska leta upp originalpriset för det!
Fan.. hittar inte xD men förmodligen är det här women skor och inte children (trots min storlek haha!) eftersom det fanns upp till 40 i size (europa size såklart)..
Och om man tar dom billigaste på deras sida så kostar dom 59$ och då är det inte ens höga.. utan tofflor mer..Mina kostade 70$ och är riktiga boots.. Om man kollar de billigaste bootsen på sidan så kostar dom 119$.. Ohmygod vad jag känner mig duktig och fyndar!! :D


Idag ska jag köpa skoinlägg också.. Till DCSkorna som annika köpte :) awesome! Jag har storlek 5 i USA kan jag ju meddela också :) vilket är typ 35-36 i sverige /EU



jaja nu ska jag bosrta tänderna o.s.v vi ska dra om typ 20 minuter :)

Hoppas allt är awesome hemma!

Nyvaken!

Tjubidu! vaknade halv nio och kollade lite på Wall-E (haha ååh favvis film forever typ! finns ingen bättre!).

Laddar just nu kameran.. vi ska vara iväg här om en timme så hoppas den hinner ladda ett tag.. :)

Ska käka o.s.v. snart.. dricker just nu svartvinbärste som är mumma!


Btw kan ni inte testa att kommentera det här innlägget??? Tror alla kommentarer har konstrat sig... suck..


Idag har jag lite halvmörka kläder .. hoppas det inte blir svinvarmt! jaja ska kolla om kameran säkert laddar nu.. så det blir foton idag med :)
Once again.. Dagens planer:

5th avenue affärer och empire state building nu på förmiddagen. Kommer hem, vilar, käkar, bloggar.. ut igen och gå på museumet. OMG kan inte vänta kommer vara SÅ BALLT tror jag :D

 

frääääschiga milla!

Tjaa! har precis  duschat  och klockan är 23.23.. hos r är den 05.23.. anyway vi ska försöka vara iväg här vid 10 imorgon så måste ställa larm..

har precis duschat och niiiice vare! men fattade först inte hur kranen fungerade så tog ett tag tills det blev varmt haha..AAAAAAAAH BliR gALEN PÅ ALLA JävLA MYGgbETTT.. och stavar cp på den här datorn hhhaha.. jajaaa ska ta min astmamedicin nu och sen sova! Imorgon blir det  museum! American museum of natural histor (det där med dinosaruier och rymden osv) sen även 5e avenyn och empire state building.

imon ska vi göra såhär. iväg vid 10 och hem typ 14, vila lite + käka sen iväg på kvällen igen vid tp 16.30 eller något.. Så vi inte blir helt slutkörda och bara är ute 6 timar utan vi utnyttjar nästan hela dagen :) det betyder att jag kan blogga mitt på dagen!! Typ klockan 20-22 hos er :) beror på när vi är hemma..14-16 lovar jag iaf.. mer pallar vi nog inte ;)


Nu ska jag bädda in mig svinmycket i täcket här så inga jävla myggor kan bita mig!

waiting!

heh.. har inte gått än.. Sitter, pinsamt nog, och tittar på Toppbloggarna.. webbserie om bloggbråk.. seriöst. suck. HHA. men Tim sitter och tittar på southpark och vill se klart innan vi ska duscha så det är bara vänta....


åt precis en korv.. haha nu är jag inne i sån eating frenzy igen.. åt inte så mycket första dagarna (förrutom på planet xD) för allting var så.. waow! man levde på känslan haha.. men nu idag har jag ätit en kycklinggyro, ett rör pringles, 2 halvliter colaflaskor, massa vatten, korv med bröd, godis och te.. suck. xD OCH yoghurt i morse... oh my oh my

Puuuh!!

Jag var precis ute med tim när han rökte.. Var typ 100% luftfuktighet ! Sinnes!

Jaja!!! Ska duscha snart men tänkte bara säga att jag tror jag har blivit liiite brunare efter all sol här! :D

Sen tänkte jag också på en till sak.. Flyga är så jääävla kul! det bara kittlas.. haha åååh <3

Förresten en till sak.. om någon har kommenterat i bloggen så syns inte det... Det kanske har cpat ett tag...
Jaja.. iaf.. haha snackade med jossan nyss söta ungen..Hon snackade om hur söta jag &tim var tillammans haha nice!


Brrrr det är svinkallt här just nu! ACN är svinbra.. men ska duscha nu får se om jag hinner fixa videos idag med :) <3


3/8 2010 - 8e dagen i New York!

klockan är 18.25 nu här i New York och 00.25 hos er.
Idag har vi vart på union square park och grand central terminal.

Vi gick dock inte på 5e avenyn idag och inte heller kollade vi på empire state building.
Vi alla var svintrötta idag så det blev inte länge vi var ute, dessutom begav vi oss ut senare än vanligt..


Runt 13.10 gick vi från lägenheten och kom hem typ 18 så fem timmar har vi bara vart ute idag. Ändock har jag hunnit handla.. HAHA! Men bara en bok till pappa. det kändes så mycket bättre att köpa en bok än cigg :)
Den kostade nästan 11$ vilket blir typ 83 kronor.

Vi började resan med att åka till Union Square. Där skulle vi till en superstor butik som sålde böcker (främst.. även endel bordsspel + koppar, block, pennor, suddigummi o.s.v).
Den var verkligen superstor. Fyra våningar skitstora rum med böcker..
Pappa hade älskat det!
Här har ni lite av en våning:


Sen fotade jag en bok som jag tycker pappa ska leta efter på bibliotek. Eller köpa kanske? dunno.. jaja!



Hursomhelst! det är mycket stads-foton idag :) Men det är så ballt med de flesta byggnaderna här så det gör nog inget för er?;D


Vi började såklart i brooklyn.. Gick till tunnelbanan och då hann jag knäppa några foton!


Det var ett flashigare hus mitt bland alla andra halvruttna coola hus!


Väldigt rött tegel! Tror det var målat utanpå faktiskt.. Men fin färg var det iaf!



SUBWAY yoo!


När vi kom fram till union square så fanns massa "guldplattor" i marken och såg alldels vanliga ut tills man stod precis framför.. då var det massa vackra bilder :)








UNION SQUARE :)


En ljusbrun duva! :o aldrig sett sån i sverige!

Efter att vi vart i den stora bokaffären så gick vi till parken precis utanför, Union square park, och satt där en stund:)


Sen såg jag det här konstiga på en byggnad.. vet i fan vad det var alltså men den var ganska fin.. Det kom dessutom rök från den så tänkte mig att det var någon slags fin ventil??? ingen aning faktiskt.. vad tror ni?


i parken hade dom även en hundgård :)



Jag & tim chillade på en bänk :)



Utanför parken så hade dom några olika gatustånd.. där dom bland annat sålde coola metall plancher :)






Sista bilden på union square :) Vi tog tunnelbanan till Grand Central Terminal :)

Kommer maaaassa stadsbilder nu + bilder på tågstationen. Riktigt jävla fin måste jag säga!



Mönstret på byggnaden var ganska ballt :)


Shysst reflektion!




En snygg örn på en byggnad


 en av ingångarna till rand central terminal :)



En annan ball byggnad på andra sidan gatan av ingången.


Grand Central Stefan? HAHA! yeye..

Har ungefär 70 bilder kvar.. eh.. kanske blir två delar av den här dagen med ;P





sen kom vi in på terminalen!


även där fanns småbutiker som bl.a. sålde läderplånböcker och fack


En liten del av taket påväg in mot stora salen :)


En karta på stället.. extremt stor tågstation måste jag säga!


En klocka :)


Sen kom vi in på stora stället..


Fina fönsterdekorationer


En del av salen =)


KOLLA SÅ FINT DET ÄÄÄR! :D Allting är i marmor med.. HUR ballt?! :D


Taket var också ballt!


och lamporna var pampiga som fan


Tim ( som var så uttråkad så han nästan svimmade...), Annika, Peter & Stefan! :D


Tim, jag, Peter & Stefan. Mitt ansikte blev helt suddigt.. haha


Tim & jag pussas <3


Så fiiiiiiiiiint! :D


vackert!



Fina fönster :)


taket var fullt med guldgraveringar.. tror det var olika stjärntecken men inte säker.. såg inte helt bra..








N I C E





enorma fönster



fin marmor




sen gick vi ut från grand central terminal och skulle käka någonstans :) Mer stadsbilder kommer här.









en fin lyckta :)


Fräsigt mönster på huset







Man kunde köpa tidningar :)



Pojkarna väntade utanför när jag & annika gick in i en skoaffär




Triangelbyggnader



Lejon på gatan



Skyskrapor


Alla ingångar hade guldkanter :) Såg fint ut



Sen hittade vi ett ställe att käka på! Alla var svinhungriga och svintrötta haha! Värmen idag har vart otrolig! Nästan så jag brände mig



Det var en irländsk pub som vi käkade på.
Jag & Annika beställde Kyckling Gyro (som var sviiingod! trots rödlöken som var i!!!.. jag tog inte bort den, den var så smått hackad så det blev lite gott faktiskt.. LITE :) men allting ihop var så jävla mumsigt).
Killarna beställde burgare.. 4e dagen i rad?? eller vad blir det? Haha :D



Mysigt litet ställe var det :D



Fin belysning och fin färg på väggarna












så hette resturangen :D










Eagle

Sen åkte vi hem! När vi kom till brooklyn igen så gick stefan & peter in på frälsningsarmén och kollade efter kläder


Tim & Jag satt utanför och gullade oss haha <3




Jag var törstig så då köpte jag en icetea som såg jättefint ut och det var Greentea med ginseng och honung men jag brukar inte gilla greentea.. fast det var sviiiiiingott när det var kallt och inte varmt :)




Tim köpte ett nytt extentsionspack till settlers.. AWESOME verkar det!!! :D Hasse och klas kommer nog älska det:D



Sen köpte vi ett spel som vi kunde ta med på fester.. Verkar sjukt kul :D




Sen köpte jag ju en bok till pappa med :) Så himmla fin! Awesome present I must say!



 NU ÄNTLIGEN är inlägget klart!!! det tog bara....
3 timmar typ. Omg. HAHA.

götttt ! ;D

 

Cigarettes - American

Pall Mall New Orleans Filter 200piece

DKK 199,00

Hittade pappas & mammas cigg! 200 danska blir 260 svenska typ :) vilket blir typ 35 dollar. Då vet jag hur mycket jag ska spara iaf :)
Sen m&m's + toblerone kan ju inte kosta mer än 15$(113 kronor) ?... Då kan jag ju spara en 50dollarsedel isånnafall..

Och vad det verkar som så har dom taxfree butiker även på den flygplatsen vi åker ifrån.. då det är nice!


Elena! :D

Ska fixa lite käk snart och sånt eftersom det kommer bli en ganska lång dag.
Iallafall har en superfin bild till Elena haha!



Haha! fanns sån maskin man kunde stoppa i pengar i så fick man sin framtid spådd ;))) men den fungerade inte.. haha

Jaja! Tog även foto på Stefan asballa halsband.





yeye! måste käka o.s.v. nu ;D vi höööörs! hoppas dagen i sverige har vart / kommer vara superbra!

Goodmorning sunshines!

Tjohoo! jag har sovit ganska dåligt idag.. vaknat och gått på toa (iofs varje dag här.. dricker så mycket!) och drömt mardrömmar.. jaja.. nu är jag vaken iaf och allt är super!

Har precis packat om allting (för 3e gången), jag handlar ju alltid något.. Så nu får jag använda hasses ryggsäck till handbagage annars får jag inte med allt hem..


har inte fixat mig något än så ska väl skutta iväg och göra det snart.. först vill jag bara visa er de sjuka jävla myggbetten tim fått..







Insaaane!!!

Idag på planeringen står det
Grand central terminal,
Empire State Building (kanske inte går upp.. beror på köerna, men vi ska se den iaf)
och 5th avenue (Juicy Couture, The compleat (varför stavat så?) strategist, H&M och SAKS är de affärerna vi ska besöka)



DingDong I Parken!

Kan ju snart säga godmorgon till mamma! haha.. vanligtvis (om hon jobbade dvs) så hade hon vart uppe typ nu!
Klockan är 5.20 hos er och 23.20 här..




Det är såklart lite blandat från olika dagar. Denna är från idag:) I parken där vi satt så började det helt plötsligt "plinga" så jag höll på att kissa på mig. Cool grej var det dock!!! :D




aw. det var bara 6 procent kvar på nästa video..men kameran dog nu.. så denna får ni nöja er med änsålänge haha! :) Nu är det godnatt för mig och godmorgon för er! (de flesta iaf.. som inte stannar uppe hela natten!

2/8 2010 - 7e dagen i New York!


Glömde några bilder igår såg jag nu, så dom får ni först!

Coola peace örhängen som är gjorda av ÅTERVUNNA, använda skott.
Dock dyra. Men asballa.



Hans på bild? förrutom att han inte har brunt skägg. TRÄDKRAMARE!


Fin pacmangirl tröja!


Sånna här smycken i halsband och ringar finns överallt. Såklart finns det inte piercingar.
Dock funderade jag på att köpa ringen så man kanske kunde borra hål eller något?? vet inte.. men nu är marknaden inte kvar där ringen fanns. Dock finns fortfarande halsbandet..
Sen också en super bommer var att när jag såg ringen så stod det "Create ur own jewelry, we'll do it for a small fee"... OKEJ AWESOME tänkte jag .. "do u do piercings?" "no". HA.kuk xD


En cool grishandväska !




Ahh! Jag har ont i ryggen! De lite äldre klagade redan för två dar sen men nu förstår jag dom.. Fasen vad ont det gör! Stackars Peters rygg fastnade idag så det gjorde sjukt ont..
jaja.. Idag har iallafall vart en suuuuperdag! Precis som alla andra dagar här ! :)


Våran plan idag var ju att
1. Gå till "knappaffären" (alltså en second hand junk yard typ, som säljer knappar bland annat haha!)
2. Köpa Hasses väska
3. Köpa hörlurar
4. Åka till midtown och köpa skor

Såå .. det var precis vad vi gjorde! :D
Idag var det ungefär 32 grader och solen sken heeela tiden! Det var nästan inga moln! Underbaaart! Om det fanns moln så var dom iallafall kritvita eller väldigt väldigt tunna! åååh! Sån tur vi har haft med vädret alltså!


Klockan 12 till 13.50 gick vi runt i brooklyn. Det var där vi köpte hasses ryggsäck (som han valt ut) och knapparna till Annika plus att jag handlade en glass.. Såg ut som en sandwich men smakade inte lika bra kan jag säga. Dock var den god, men inte vad jag förväntade mig ;)

ehh.. kan ju säga att efter denna dagen så har jag bara 150 dollar kvar.. hah. Slösade 180 dollar idag typ ... ja. jag vet.. Men nu ska vi nästan aldrig mer in i affärer utan bara titta på saker så det är ju passande :)
Kom även på en ytterligare sak som jag VERKLIGEN behövde som jag köpte idag! Skönt att jag inte kom på det när alla pengar var slut hahaha!


Vädret i brooklyn. What can u say?;D



Timmieh & Jag <3



Ett gammalt hus i brooklyn!


Klockan 13.50 tog vi tunnelbanan in till manhattan. Här sitter jag & tim och sötar oss!



När klockan var 14.20 så var vi framme i midtown manhattan! Här skulle vi då leta efter hörlurar och skor!
Vi gick helt fel kan jag säga. Dock kom vi fram till en stor stor elektronik affär, BEST BUY hette den, och där gick vi in!
Dock.. Under tiden vi gick fel så fotade jag en hel del av olika delar av staden!





Meeen iallafall! sen efter att vi hade vart på Best Buy länge så gick vi och åt.. Seriöst det var den godaste jävla hamburgaren jag någonsin ätit. YUMMIE!!!!! De hade även en "sås bar" .. eller vad man ska kalla det..
Man fick välja massa olika såser till t.ex. pommesen, om man nu inte vill doppa sin burgare.. hehe..
Awesome var det!
Jag åt en chicago burger med bbq sås! NICE SOM FAN. jag har aldrig njutit så mycket av en burgare. Fick mig att fundera på hur fan Mc Donalds kunde bli stort genom USA?... jag menar.. när dom har så många andra bra burger ställen..  I sverige finns inga sånna places.. jaja! här har ni bilder från middagen!


Såklart körde de andra fyra en rökpaus innan vi gick in på New York Burger CO :)





Sen efter att vi hade ätit klart så gick jag & annika till kassan igen för att fråga den unga tjejen som jobbade där om hon visste var man kunde hitta DC skor eftersom vi inte pallade gå runt mer.. Hon sa att man hittar dom på 34e gatan, i en butik som heter Journey. Hon hade rätt!

Vi började iallafall gå upp mot Journey och på vägen dit så gick vi in i en väskaffär där vi handlade.. Tillslut kom vi fram! Där hittade jag två par skor. Annika köpte ett par till mig och jag köpte ett annat par :)

Efteråt så satte vi oss i en park precis bredvid i en timme, då fotade jag en hel del runt om.





















Jag busade med Annika och vi båda visar kanske våra sämsta sidor ? haha <3



Vi var precis utanför MACY'S gallerian men vi orkade inte gå in, plus att vi har planerat in detta en annan dag bara för att titta. Det är svindyrt så liksom inget ställe man handlar på ;)


det var också lite ballt att sitta i en park mitt i en stad.. ;D























Den här bilden gillade jag riktigt mycket.






På broadway (som gick precis bredvid parken) stod folk och rockade rockring!














Efter att vi hade suttit i den fina parken i lite över en timme så gick jag & annika in på Victoria's Secret. Finally tänkte jag ;) haha!



Dock fick man inte fota där inne men det fick jag reda på först efter två foton.. :P




När vi kom ut därifrån så skulle vi på en allmän toa i parken. När man är i sverige så vet man ju hur det ser ut på sånna stationer...
Fotade Tims nyinköpta skor innan jag gick in.




Såhär såg taket ut på toan! herreguuud vad snyggt!!


och såhär såg väggarna ut!!


och det här var nog det ballaste jag sett. Om man sätter sin hand över den gröna saken så ska det bli "nytt och fräsht" på ringen. Jag fattade inte riktigt hur men när jag testade så var det en mjuk plast runt ringen som åkte vidare när man höll handen över.. Tog en bild för att visa, hoppas ni inte tycker toaletter är äckliga hah!


Där är plast.. grejen som var på som rullade vidare..
Anyway en till sak!! Toan spolade av sig självt!!



Sen var vi i brooklyn igen. Reklam för Absolut vodkan - brooklyn edition! ;D

Målad på väggen !

Här kommer lite streetart + fina byggnader vi gick förbi påvägen hem



Shysst svart byggnad!





Cykel-ish ;D













Bara ett kvarter ifrån där vi bor ser det ut såhär





Men såhär ser det ut där vi bor:




Iiiallafall! nu kommer bilder på det jag köpt idag..


Här har ni alla 8 paket/påsar.. :)

I den gröna hittar vi:


Ett par vinterskor! För 70 dollar - ungefär 525 kronor (Svinbilligt omg <3)


I den vita påsen hittade vi Hasses VANS ryggsäck! 50 dollar, 375kronor


I den lilla blåa påsen hittar vi hörlurar! 23$ - ungefär 173 kronor.. vet inte om det är billigt eller dyrt`??


I det här paketet hittar vi en hemlighet.. ! Den är till mamma och finns inte på foto. Hon har ju inte VALT UT som Hasse så därför är det roligare med överraskningar:) 11 dollar , ungefär 83 kronor
Ytterligare så har jag en till sak till mamma som jag köpte idag, och inte fotade.. Den kostade 22 dollar vilket är typ 165 kronor. Eventuellt så ska jag fråga Hasse & Klas om dom vill vara med på någon av de sakerna som en födelsedagspresent eftersom jag& hasse köpte usb minne till pappa innan då mamma inte fick något.


I den lila genomskinliga påsen hittar vi DC skor för 45$ ungefär 338 kronor.. Dessa är svinbilliga! och dessa har jag FÅTT från Annika :)


I det första rosa paketet hittar vi ett nattlinne + trosa för 58$ - 435 kronor
Detta har jag också fått. Av tim. Han var skyldig mig ett nattlinne eftersom han brände upp min favvolinne.. Det kostade bara 200.. Nu köpte han det här, från victoria's secret. omg <3


Och i det andra rosa paketet fanns fem trosor för 25$ - alltså fem dollar styck vilket blir 37,5 kronor styck.

HERREGUUUUD vad lång tid det har tagit att skriva det här inlägget!!


Nu är jag iallafall klar:)
Totalt så har jag handlat för
25 + 11 + 22 + 50 + 70 + 23 = 201$ = typ 1500kronor. Amg. Men nu är alla presenter klara och alla nödvändigheter. alla presenter som går att handla här d.v.s. Cigg + godis är på taxfree.. :P

Inköpslista

Hejhopp!
Har köpt allt det nödvändiga nu, nu är det bara presenter och roligheter kvar.. Så här har ni en liten lista på vad jag ska försöka hitta!
(dock inte säker på locktång eller skoinlägg!.. vad tycker ni? tror ni jag kommer använda det?)

Skoinlägg
Locktång
Helplatåstövlar
Tjocka strumpor
Victoria secret underkläder
Nagelstärkningsmedel
Hasses ryggsäck
Leenas väska
Plånbok ( 4 fack- två mynt två sedel) eller tunn strandväska till mamma utan vassa handtag
Klas: M&M (STOR PÅSE!-travel bag) & vit toblerone
Pappa: Cigg!


Nu ska jag borsta tänderna osv.. gjorde aldrig det.. åt bara haha!

Planering! :)

TjuhuuU! Nu har jag, annika & peter suttit lite här och planerat!

Såhär ser det ut sofar:

Måndag (idag): Handla hasses ryggsäck och åka till en super bra skoaffär

Tisdag: 5th avenue (spelaffären, victoriassecret, juicy smycken, HM) + grand central terminal (fin tågstation) + empire statebuilding.

Onsdag:  Metropolitan museum (amerikas historia) + american museum of natural history (dinosuarier, space och jorden- fakta museum typ.. AWESOME)

Torsdag: Coney Island ( bad, tivoli, goooodis och korv)

Fredag: little italy, tygdistriktet, east village (mysigt med gammla hus osv) & eventuellt snabb titt i Chinatown ifall Leena vill ha någon väska där

Lördag: Greenwich Village & Rockafellar Center

Söndag: Öppen dag. Inget planerat ännu.

Måndag: Bead store (pärlor och knappar och smyckesdelar- annikas himmelrike haha!), knapp affär och köpa fiskelina.

Tisdag: Steves Garden (Peters kompis fru underhåller en trädgårdsgrej så den ska vi se på, och då får mamma massa fina foton! :))

Onsdag: Något på dagen sen times square på kvällen så man får se allt med ljusen!

Torsdag: Vi åker hem! Vi åker från lägenheten typ vid två eller något trots att planet lyfter först klockan sju. Så förmodligen blir det lite chill och packning och ströva runt på brooklyn eller något, vi får se!

Moooornin'!

Gick upp 09.09 men busade med tim och tittade på simpson så skrev inte  förrens nu, 10.22 ;D

Har massa jävla myggbett som kliar sönder. Fan vad irriterande!
Idag vet jag inte riktigt vad våra planer är..Jag minns inte.. Men jag ska iallafall handla hasses väska idag på morgonen :)

Nu ska jag borsta tänderna o.s.v. och försöka att inte klia sönder mina myggbett





mum  (lidijalövgren.se) om 31/7 2010 - 5e dagen i New York (del 2):
Vad fin resväskan är,men du skulle behövt en större om mariosvampen ska i.Det blir inget tillskott i kassan,P-464 av 609st.Du kan titta på vad det finns för typ av sko-inlägg du kanske hittar bättre än här.

Svar: Tack mamma! Hahaha Jo jag märkte det nu men mariosvampen får vara i handbagaget. AWw vad synd! Men han kämpade ju helt ok iallafall!   Puss!




mum  (lidijalövgren.se) om 1/8 2010 - 6e dagen i New York!:
10 dagar!!!! var det inte 2 veckor bara? vilket datum
är ni hemma?
Förslag på grejer-locktång en liten smidig sak kanske,
helplatå skor typ som dina stövlar var, de du tyckte var sköna ta inte fööör höga utan lite lagom 5-6cm.
Har jag räknat rätt? är det 6st byxor du har köpt till dig? angående sko inlägg så skrev jag det innan
jag hade läst allt på dag 6,kolla iläggssulor också,
kanske lite tjocka strumpor( kanske inte finns nu när det är 30G )men du kanske har tur , nu ska jag göra varma mackor till Lena o Hasse blev inga i går
kl var bara 11 när pappa åkte ut så vi gick o la oss
,puss o kram love you!!!!


Svar: Haha jo! Det är två veckor I new york men även två resedagar så totlat 16 dagar :)
Den 11 augusti kommer vi hem :) Minns du inte att jag bytte tandläkartiden den 11e ?:D
Ooh!! tack vad smart.. Locktång ska jag titta efter..
Taack! Stövlar ska jag med leta..
Och japp, sex par byxor men ett par är mjukis och 2 är nästan som leggins fast inte riktigt ändå.. så tror bara det blir tre par jeans.
Och iläggsulor har dom massor av superbra med gel o.s.v. men vet inte vad jag ska ha dom till? Alla mina skor passar ju mina fötter. Tim har köpt tre par sulor som är skit sköna.. Dom är verkligen "super duper sulor" typ.. haha.. Finns på alla apotek här :)
oh.. tack! Ska försöka tänka på det med :) mycket smart mamma!
Åååååååååh vad gott! Fuskiskar!... aww.. vad synd för pappa.. blev han besviken ? ;(
Love love love! <3







mum  (lidijalövgren.se) om Till Hans & Leena, del 3!:
Bild 3 är det samma typ (modell) av bag som de med NewYork-bag på bild 6? jag tror Lena kommer att gilla dessa om det är den mega-stora modellen tror nämligen
att det är sådan hon vill ha. Hasse säger att det ska vara en öppen "påse" och ingen dragkedja

Svar: Jupp! det är samma modell :) aa tror jag också, hon kollade på sånna med sådan öppning på Kolmården iallafall :)
Aa hörde det med.. Ingen av dessa är med dragkedja så det är nice!






Hans<3Leena om Till Hans & Leena, del 3!:
Heuhh. Har kollat på väskorna med Leena och kommit fram till att du är på rätt väg :] Vi googlade för att kunna visa vilken modell det ska vara typ.

http://mimes.thelittlebazaar.com/purses/548-purses-shoulderbag_th.jpg

<---Där är den modellen som Leena vill ha, tror det kanske är dragkedja på den men det "gör inte så mycket, dock helst utan".
Vad gäller färg så är grönt givetvis bäst men även typ orange/brun som den vi länkade till

Svar: tack tack! Jupp det är nästan sånna modeller allihopa jag har tittat på, förrutom att dom inte har lika tjock "rem" att hållas i. Men ska fortsätta titta :) Okej! awesome att jag fick lite färgtips!
Kan hon dock säga vilken av färgerna/bagsen jag har fotat sofar som hon gillade bäst så kan jag matcha ihop alla tips jag fått? :)



Till Hans & Leena, del 3!

Nu har jag massor av väskor att visa leena från Chinatown.. WAOW VAD många leena väskor det fanns! ;D
De kostade 10-15 dollar allihopa, vilket blir typ 75 - 113 kronor.. Jag laddar upp alla bilder efter varandra eftersom du vet hur mycket det blir typ för väskan nu :)   (OM Du väljer någon av dessa såklart haha!)
GLÖM INTE att titta på alla väskor RUNT OM den som är fokuserad. Även dessa är riktigt fina oftast :)



























.............HAHAHAHA!!! hade EN bild kvar .. Så dog kameran xD.. fan.. Men väntar helt enkelt bara liten stund så får vi ladda upp den lite fort snart :)







Skööööööööönt! Har 310 dollar kvar EFTER att jag köpt hasses backpack imon för 50dollar.. nice (H).
Så har slösat 590 - 360 på 6 dar = 230 dollar på 6 dar..
Enligt min budget så skulle jag ha slösat 37 * 6 (använda 37dollar varje dag) = 222 dollar
Men istället har jag använt 38 dollar varje dag och nu har jag köpt allt nödvändigt. Sååå det känns asskönt!!
Annika har ju betalt en hel del åt mig och det är riktigt snällt.. Kan inte fatta det än..


1/8 2010 - 6e dagen i New York!

Tjaa! Sitter just nu med cheesecake och cola här. YUMMIE! Klockan är tjugo i åtta på kvällen och hos er är den tjugo i två på natten..Funderar på hur det gick för pappa ? .. Vill gärna veta..




Idag har vi gått runt i brooklyn hela dagen i många affärer.
Först gick vi till designmarknaden och de sålde massa olika egengjorda smycken, mössor, scarfs, anteckningblock och tröjor m.m. Sen fanns även en avdelning med riktigt gammla kläder.. Där hittade annika ett par boots från viktorianska tiden. helt sick vad dom var gamla.. 1000 kronor gick dom på.
Det hade vart flera flera människor och tittat på skorna men alla hade för stora fötter haha så det var lite som askkungen! :)

Efter designmarknaden så gick vi till ytterligare fler loppmarknader och second hand butiker.. Dessutom många vintage butiker med coola gamla saker..Det fanns huuuuuuuuur mycket "Leena-prylar / kläder" som helst där!

Kan berätta att jag har handlat för över 100 dollar idag.. Herregud. MEN måste säga att idag har jag vart riktigt duktig för jag har nästan bara handlat saker som jag behöver (förrutom två saker :))
(förhoppningsvis kommer lilla mamma tycka jag har vart duktig och inte bara slösat när hon ser vad jag har köpt hihihi! :))




Tog lite foton på street art grejer i brooklyn.. Nice!


En metall tjej, som ser elak ut ^^



En metall kille som ser glad ut :D


Dom stod vid någon ..grej? haha.. art is art!


En jättefin ekorre som var målad på en vägg.. Undra vad dom använde när dom gjorde den?? vad tror ni?


Cooling vid datorn ;D



Klockan 12 ungefär bagav vi oss från lägenheten. Tim stannade p.g.a magproblem.. Sen vid halv två kom vi hem för Annika skulle vinna en sak på tradera som slutade klockan kvart i två..Då hade jag redan hunnit handla för 25 dollar.. Vi hade bara hunnit med designmarknaden men där hittade jag en superperfekt grej till Kirsty för 20 dollar och så köpte jag en chokladkaka för 5 dollar, alla dom 5 dollarna kommer gå till att hjälpa hemlösa djur i brooklyn så jag ville helt enkelt köpa chokladen för den orsaken. Sen smakade iofs inte chokladen supergott ;) Det var för mörkt för mig.. Var som aftereight men lite mer choklad så det fungerade inte för min söta smak hahah!







Efter det gick vi ut igen och kollade i mer butiker/marknader och vid fem ungefär kom vi hem hit. Då snackade jag lite mer hasse fort och sen skulle vi ut och käka.. Innan det hann jag fotografera vad jag hade handlat idag.



Ett par byxor som är 3kvartslånga. Från Ralph Lauren (visste inte det var känt förrens Stefan & Annika reagerade som fan hahaha!) - kostade 18.50$ - ungefär 139kronor. Svinbilligt för så populärt märke. Nice!


Ett par svarta LEVIS byxor för 17$ - ungefär 128 kronor. Också svin billiga! :D


Ytterligare ett par jeans. För 20.50 dollar - vilket är 154 kronor. Billigt för ett par jeans men sen vet jag inte alls hur känt märket är.. Heter Celeberty Pink Jeans och det låter ju inte direkt känt haha! Dock var dessa dyrast...

Så dessa tre byxor blev tillsammans 421 kronor - typ 56 dollar . NICE ;D


Ett par solglasögon (också nödvändiga eftersom jag tappade mina på kolmården) för 8.5 dollar vilket är ca 64 kronor. Detta var inte direkt billigt men inte heller dyrt.. jag ville ha dom och det var ett ganska nödvändigt köp så det var värt det.


Än så länge så är jag uppe i 25 + 56 + 8.5 dollar = 89.5 dollar.

Sen köpte jag även en hemlig sak till mamma för 4 dollar (30kronor) och ytterligare några nödvändigheter inne på apoteket:


4 par hälinlägg för ca 8 dollar ( 60kronor ) - I sverige kostar ETT par 50 kronor. omg.
Och 100 toffsar för 3.19 dollar ( 24 kronor ). Så. Nästan bara nödvändigheter! Förrutom ringen till Kirsty och hemlisen till mamma :)

Totalt blev et 104 dollar idag..785 kronor ungefär..
Skulle även handlat Hasses ryggsäck för 50 dollar idag men vi hann aldrig dit innan det stängde så jag får köpa den imorgon på morgonen.

En sak dock som känns skönt är att nu har jag handlat allt jag verkligen behöver; jeans, toffsar, solbrillor, bh, trosor, bikinitrosor, resväska;  sååå det känns skönt att ändå ha kvar så mycket som jag kan slösa på fina/roliga saker jag hittar eller presenter.. det är riktigt skönt! mamma förresten! Har du något du kan komma på som jag är i behov av??? allt är billigare här så om du kommer på vad som helst som jag behöver så skriv!! & en till sak. Hur gick det för pappa? <3

iiiiiallafall!
Vi käkade på DuMont Burger som var svingott! äkta amerikansk burgare vill jag lova! tror dom hade köttet och malde det där på plats.. amazing. Men lite läbbigt haha!


OMNOMNOM! (stackars leena om hon ser detta.. veggie burgare hade dom iofs också.. men still, detta är ju inte veggie)


Sen fick vi SMÅ glas cocacolor! ascoola men fick inte ta hem den för servitrisen snodde den direkt .. -.-
(min hand är där för att mäta. ni vet ju hur super mini händer jag har xD)


Under tiden som vi väntade på maten så fotade jag "villa villerkulla" som jag kallade det första gången jag såg det när vi åkte taxi till lägenheten :)

& så fotade jag en callabojsare som var på baren för Hillbilly hour = en öl + en shot för 5 dollar - 150kronor



Nu ska jag skriva inlägg till hasse & leena (bara leena nu eftersom hasse har bestämt sig xD)


idag har inte vart sån hektisk dag som igår.. vi har likosm bara gått in i några få balla butiker, gått hem och chillat, gått ut igen, käkat.. osv.. inget stressigt o.s.v men det gör iofs att jag är tröttare än när något händer hela tiden haha!

Vädret har vart sådär idag.. Det har vart varmt men nästan aldrig sol tyvärr.. Nu ska jag gå och räkna lite pengar innan jag laddar upp videos och leenas inlägg.. :) MASSa KRAMAR FRÅN USA ;D..


Jag har det verkligen toppen här... Kan tillochmed skämta om min operation ibland.. men tror det kommer bli definitivt mycket mer verkligt när jag kommer hem och får lappen om när operationen är.. men alltså.. att få uppleva något sånt här coolt och kul innan något så jobbigt.. det underlättar verkligen.. Jag är så tacksam mot Annika & Peter... Fyfan alltså. <3


Sen saknar jag min mamma jättemycket .. vet inte varför det är just mamma.. brukar vara hasse eller pappa.. men mamma har jag pratat mest med så är nog därför.. haha åååh lilla söta underbara familj och hundarna... Fy vad ni är underbara. Jag älskar er <3


Nu är det tio dagar kvar i USA och vi har massor kvar att titta på så det känns spännande!



ATT FOLK INTE FATTAR!

HERREJÄVLAGUD!! Minns ni han som försökte lägga till mig tre gånger på facebook innan jag flippade?! HAN FÖRSÖKER IGEN. vadfan är det han inte fattar SERIÖST. ska skälla ut han rejält nu . Fan vad störande.


Svar på kommentarer :)

mum  (lidijalövgren.se) om Morgonfix!:
Viiii saknar dej med jättejätte mycke(i alla fall ja)
men jag är säker på att resten av familjen också gör de.


Svar: Tror jag också dom gör! :) <3



mum  (lidijalövgren.se) om Fina folk!:
Pengar-maten kostar väl också? du måste ge Annika för
de som köps!Kantareller fanns men vet inte om det blir
några till dej Hasse O Lena kommer hem i dag så det blir nog varma mackor i kväll när pappa spelar,men jag hinner plocka mer!!!namnam.
Youtube! de bara förstör, varför skulle någon på en sådan här sida vilja titta på videos från folk man inte vet något om??jaja nu ska ja se vad du har skrivit idag(det blir nog någon KT=kommentar pusspuss.

Svar: Nopes jag ska bara betala mat vissa dagar :) Om vi äter ute på resturang typ.. men det har vi bara gjort en gång och det var på min födelsedag.. Annars har det vart pizzerior och macdonalds o.s.v. :) Sen ibland kommer vi laga mat hemma i lägenheten och då ska jag inte heller betala har hon sagt..

Ååh ! Fuskigt! Men vad bra att du kanske hinner plocka mer! :D Jag vill ha!
Förresten, när spelar pappa ikväll??? har försökt ta reda på det superlänge...

hahaha! Du är så söt! :) Men vissa vill se videos för dom är roliga eller något! Ingen aning!
Vad kuuul! :D puss!




Jenny om Till Hans & Leena, del 2.:
Lena! Den fina väska med blommorna passar dig tycker jag. Du skimrar i rosa och är vacker som en blomma =)
Camilla! Vad du där gullig som ränner runt o tar kort så dina kära får välja. Sötis! kram

Svar: Tack tack! :) Hoppas leena läser detta så kanske hon kan få lite inspiration! :) kramar!


31/7 2010 - 5e dagen i New York (del 2)

Hejsan! Nu är klockan 10.21 här och jag vaknade precis av kyrkklockorna. Det var ganska fint :) lät inte som i sverige.. det var dunk dunk men även lite kling kling :) typ som kyrkklockor + stora stora vindspel! :)


Igår begav vi oss iallafall till Chinatown klockan 12.. Vi kom fram ungefär vid 13..
Efter att vi hade gått hela mott street gatan ner och handlat i två giftshops så satte vi oss äntligen på det omtalade Dunkin Donuts. Donutsen var verkligen svingoda!! Men mackorna var bättre sa Peter, och jag tror honom.. Jag menar det är inte många som vill äta mer än en donut eftersom de är så mättsamma.. men mackorna kan man ta flera och smaka olika..






Jag köpte en blueberry cake donut och en Sprinkle donut


Sprinkle donuten var faktiskt godast men det trodde jag inte den skulle vara. Den var .. omnomnom! Sååå god!


På fiket passade jag även på att fotografera tims nyinköpta gossedjur! :D Så super sööt!



Sen gick jag & Tim ut för jag höll på att frys ihjäl inne på fiket
Det var ju inte så konstigt eftersom det var bra AC plus att jag drack en svinkall, svingod jordgubbsgrej.





Efter Dunkin Donuts så gick vi till en park (jag har video på det men laddar även upp dessa i ett separat inlägg eftersom idag är det helt sjukt segt för bilderna att ladda....)
I parken fanns en stor byggnad där toaletter var så efter att vi gjort våra behov så vandrade vi runt lite till runt Mottstreet & Canal street.. När vi var på Canalstreet så hittade jag en butik som bl.a. hade resväskor.. Det fanns 3 att välja på så jag tog en av dom och sen begav vi oss mot tunnelbanan.

Då hade vi vart här i typ 4 timmar så klockan var ungefär fem..Det var packat med folk på vissa gator och det var verkligen skönt att ha peter där som hade koll på vart vi var hela tiden och vilka tunnelbanor man skulle ta ..
Jag hade själv vart helt borta om Peter inte var med..





Mottstreet.


När vi gick tillbaka på mott street så hittade vi äntligen Budhisttemplet som jag & annika ville in i. Det var inte direkt så som jag hade föreställt mig men det var ändå fint innuti.
Det såg ut som en butik utifrån och låg precis bredvid alla andra butiker så det var lite förvirrande.. Men när man kom in var det underbart fint :)



När vi gick in i templet så fanns det en hel stor vägg med sånna här små statyer! Asfint men fick ingen bra bild på det..



Fina statyer var det i hela "butik templet" (dom sålde även saker men det tyckte jag var fel.. jag menar ett tempel???




Efter templet + resväskeköpet så gick vi ner till subwayen igen och skulle åka iväg till en båt-tur som skulle visa oss the Statue of Liberty.
Såklart, eftersom jag tänkt att peter alltid har koll, så hade han inte det denna gången ;) haha.. vi hoppade på fel tunnelbana men det gjorde inget, det var bara skönt att sitta ner ett tag !

Men när vi väl kom fram så möttes jag av en pampig syn. trodde vi skulle behöva gå en stund men nejdå! Precis när man gick upp ur tunnelbanan så står det en fet skylt "STATEN ISLAND FERRY" och så kunde man gå in direkt! perfekt! (skylten var så stor så jag inte fick med hela.. gick långt bak för att få med hela men gick inte..)





Vad som gjorde hela upplevelsen ännu mer pampig var alla jäkla stora skyskrapor precis på samma ställe.







När man kom in i staten island ferry-byggnaden så möttes man ytterligare av en pampig sak
En extremt stor amerikansk flagga hängde där inne..






Man såg massor av fina båtar i väntrummet (för att gå på färjan) men detta fotot var det enda som blev okej..
Nu kommer massa vatten/himmel bilder och massa bilder på frihetsgudinnan.. Ungefär 21 st.. men skriver inget där eftersom det blir bara tjatigt :) Ni får ett bildspel helt enkelt..Förresten. VÄDRET VAR UNDERBART! ..Jag är förvånad att jag inte har blivit ens liiiite brunare.. Solen har stekt varje dag minst 30 grader och vi har vart ute minst 7 timmar varje dag.. vad tusan.






































Färjan fungerade såhär..Man gick på, gratis, åkte över till staten island och sen var man tvungen att hoppa av även om man ville tillbaka.. Så vi fick byta båt där (men hamnade på samma ändå haha! vi var så snabba).
Påvägen hem så fjantade jag & tim oss men ni får bara en bild för det är lite tråkigt och hör inte till resan..







När vi kom fram igen så var klockan typ kvart över sju.. vi såg ett mcdonalds och bestämde oss för att äta där. Jag kände mig inte direkt hungrig förrens jag började tänka på mat. Jävlar vad jag var hungrig..Åt en big mac och en cheese plus halva av ett stor paket pommes.. haha.. Klockan var 19.30 när vi var på mc donalds och klockan 20.00 var vi på tunnelbanestationen.. En timme senare så var vi hemma..

Sån här "konst" är det lite överallt i subways och även annan konst.




Från 12 till 21 var vi ute igår.. 9 timmar! .. svinlänge men usch vilken underbar dag det var!!

igår gick jag och la mig klockan 00.00 typ.. Jag slutade skriva lite tidigare än det men när jag kom in i mitt rum så såg jag att det var lite kaos.. Så jag började packa ner alla MINA saker i MIN (:D!!!) resväska som vi köpte..

Igår så skrev jag ju att jag totalt handlade för 92$, såklart ska jag visa vad jag handlade!



Resväska för 50$ - ungefär 375.



Ytterligare en uggel-ring :)  10$ ungefär 75 kronor



Hårklämma ( 5$ ungefär 38kronor) & en solfjäder (2$ ungefär 15kronor)


En multicolor penna & tre suddigummin 6$ & 3$ - 45 kronor och 23 kronor


En mariosvamp!! :D ungefär 15$vilket blir ungefär 112 kronor! Finns inte sånna i sverige, och om det hade funnit hade dom säkert kostat 300kr minst.. Samma sak gäller Yoshin som tim köpte.. den kostade 18$ vilket är typ 135 kronor.. Awesome!


Har även 4 eller 5 videos att visa er men måste gå nu för jag tror vi ska dra iväg snart..





Förresten mamma! Jag kan inte titta på pappas pokermatch!! Det fungerar inte här i USA :S himmla störande! men när är den ?? VILL VETA! Klas skulle säga till mig .. han skulle smsa men han glömde väl...




Nu ska vi iväg till en designmarknad som hålls här i närheten så det ska bli coolt! Sen får vi se vad vi hittar på :) Kanske blir second hand affären igen (bikons closet hette det tydligen), eller andra coola affärer häromkring.. tror det blir en lite slappare dag idag än igår.

31/7 2010 - 5e dagen i New York! (del 1)

Tjaaaaaaaa! Jag är ASTRÖTT just nu.. Klockan är 22.17 här (när jag börjar skriva), det betyder att den är 04.16 hos er.

Vi åkte härifrån klockan tolv.. Kom hem klockan 21. Damn vilken dag! men vilket SUPERUNDERBAR DAG!!!!

Idag besökte vi chinatown (och buddatemplet som jag & annika såg fram emot), handlade en hel del idag med men jag är verkligen SVIN TRÖTT och batteriet håller på att ladda ur kameran så ska visa er imorgon på morgonen (vilket blir typ 16 hos er.. :))

har även videos! :D vi åkte lite båt idag med.. ååh UNDERBAR DAG!
Har iaf 447$kvar. Fick 30$ av Annika idag.. Plus att hon köpte en ring + en resväska till mig för totalt 60$.. herregud.. så himmla fin människa!

fast.. HAHA nu när jag skriver så blev jag pepp på att visa allting! så nu får jag väl börja och se hur länge batteriet håller :) Har även massor med väskor till Leena att visa. I chinatown hade dom EXAKT sånna hon letar efter.. och i alla olika mönster typ.. haha shit! (men dom visar jag såklart i ett separat inlägg)

Och ursäkta mig men det kommer vara en massa bilder på samma motiv - frihetsgudinnan :)



I brooklyn! Några gator ifrån där vi bor!:)




*du du du du du du duuuuu* (kinatonerna.. höhö! ) VI ÄR I CHINATOWN JAO!


Kina-feelingen var överallt xD haha!
Dock en asball sak! man gick på en gata sen tittade man lite åt vänster och helt plötsligt var där little italy! coolt! trodde iaf det var något emellan men nejdå! där var det rött-vitt-grönt på alltihopa när man tittade ner för den gatan haha! ballt!






Everybody where kung fu fighting HUH!!! ;D . och nej. jag köpte inte en sån hatt haha!



Fräna samuraisvärd med snake-handtag som tim fotade :)


Grejen är såhär. jag somnar snart.. haha! så det får räcka för idag. Dock kan jag berätta lite om dagen.. inte allt, för vill spara lite tills imon..
men kan berätta att jag handlade för totalt 92$ idag men eftersom Annika betalade saker för 60$ och gav mig 30$ så har jag egentligen bara gått 2$ minus.. hah.. wierd! Men oooh har ASCOOLA Saker att visa som jag köpte ! (kanske inte Jenny och mamma tycker, men hase klas och leena kommer nog gilla dom!,.. specillet hasse och klas haha!)

handlade i en väskaffär för 50$, en souvernishop för 7$, en annan gift shop för 25$ och på ett gatustånd för 10$..

Men säger inte vad jag handlade! det får ni veta imorgon! :D (förrutom resväskan + ringen som jag berättade om där uppe!)

RSS 2.0