Onsdagsplaner..

Funderar på att om jag endå ska träffa MC & Jossan idag så kan jag likaväl växla tillbaka mina pengar OCH gå till akademibokhandeln och fråga efter en bok till plugget... Tänker vara effektiv imorgon.. Men då gäller det ju att somna om så jag har energi.. tänker bara borsta tänderna nu och sen sova. . Eftersom tandläkaren är imon ;)


Imon blir det typ..jag menar.. IDAG blir det typ:
1. jossan + mc
2. stan - växla + bok
3. tandläkaren
4. fixa allting i mina rum.. ser kaosartat ut..
5. utgång

Är det btw illa att jag är rädd att bryta ihop om vi går ut?! :S Dels för att jag kommer ha kul med alla underbara folk som flyttar härifrån.. Men också för jag inte kan känna mig riktigt superglad eftersom jag förmodligen konstant kommer tänka på operationen? Tror det blir mer märkbart när jag är med vänner och vill må bra men inte kan? Kanske? Eller när jag inte dricker för operationen när jag vanligtvis alltid dricker och är roligast? ahaha nej det var mitt överdrivna ego som kom där.. men iaf en roligare person I guess..

Jag vet ju iofs att dom älskar mig utan alkohol i kroppen men som sagt, det blir mer påtagligt om jag inte dricker när vi ändå är på en BAR?! haha! jaja.. whatever!


Tänkte precis på min mamma och då ville jag gråta.. blä. Stackars söta söta mamma.. hon har gått och väntat på detta i flera flera år.. minst 14...så kommer det... usch kan inte vara lätt.. Egentligen vill jag bara möta henne nu och kramas.. men då skulle hon ju fatta att jag inte kan sova. OCH DIREKT, precis som jag, gå till slutsatsen att det är för operationen.. jag vet ju inte ens.. kanske bara hade en dålig sov dag liksom??





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0