31/7 2010 - 5e dagen i New York! (del 1)

Tjaaaaaaaa! Jag är ASTRÖTT just nu.. Klockan är 22.17 här (när jag börjar skriva), det betyder att den är 04.16 hos er.

Vi åkte härifrån klockan tolv.. Kom hem klockan 21. Damn vilken dag! men vilket SUPERUNDERBAR DAG!!!!

Idag besökte vi chinatown (och buddatemplet som jag & annika såg fram emot), handlade en hel del idag med men jag är verkligen SVIN TRÖTT och batteriet håller på att ladda ur kameran så ska visa er imorgon på morgonen (vilket blir typ 16 hos er.. :))

har även videos! :D vi åkte lite båt idag med.. ååh UNDERBAR DAG!
Har iaf 447$kvar. Fick 30$ av Annika idag.. Plus att hon köpte en ring + en resväska till mig för totalt 60$.. herregud.. så himmla fin människa!

fast.. HAHA nu när jag skriver så blev jag pepp på att visa allting! så nu får jag väl börja och se hur länge batteriet håller :) Har även massor med väskor till Leena att visa. I chinatown hade dom EXAKT sånna hon letar efter.. och i alla olika mönster typ.. haha shit! (men dom visar jag såklart i ett separat inlägg)

Och ursäkta mig men det kommer vara en massa bilder på samma motiv - frihetsgudinnan :)



I brooklyn! Några gator ifrån där vi bor!:)




*du du du du du du duuuuu* (kinatonerna.. höhö! ) VI ÄR I CHINATOWN JAO!


Kina-feelingen var överallt xD haha!
Dock en asball sak! man gick på en gata sen tittade man lite åt vänster och helt plötsligt var där little italy! coolt! trodde iaf det var något emellan men nejdå! där var det rött-vitt-grönt på alltihopa när man tittade ner för den gatan haha! ballt!






Everybody where kung fu fighting HUH!!! ;D . och nej. jag köpte inte en sån hatt haha!



Fräna samuraisvärd med snake-handtag som tim fotade :)


Grejen är såhär. jag somnar snart.. haha! så det får räcka för idag. Dock kan jag berätta lite om dagen.. inte allt, för vill spara lite tills imon..
men kan berätta att jag handlade för totalt 92$ idag men eftersom Annika betalade saker för 60$ och gav mig 30$ så har jag egentligen bara gått 2$ minus.. hah.. wierd! Men oooh har ASCOOLA Saker att visa som jag köpte ! (kanske inte Jenny och mamma tycker, men hase klas och leena kommer nog gilla dom!,.. specillet hasse och klas haha!)

handlade i en väskaffär för 50$, en souvernishop för 7$, en annan gift shop för 25$ och på ett gatustånd för 10$..

Men säger inte vad jag handlade! det får ni veta imorgon! :D (förrutom resväskan + ringen som jag berättade om där uppe!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0