Världen måste skoja?

HERREGUD!! haha det här är helt sjukt men runt omkring mig så sker exakt samma saker som vad som skett för mig. Känns som jag bara är någon dålig aura och sprider vidare dumheter haha.. Anyway denna lilla incident (som jag inte tänker berätta om) gjorde att jag inte kunde sova.

Så skriver istället om Ryhovspersonalen igen haha.. kaoset..Har säkert glömt en masa av vad som var fel.. men hursomhelst så kom sjuksystern in.
Två frågor ställde hon som var helt jävla sjuka enligt mig. Sjuksystern var förresten jätte söt och trevlig men reagerade ändå på vissa saker ..

1. När ska vi ta bort stygnen? Då svarar jag "det finns inga stygn att ta bort, dom sydde inte " då säger hon "ne, är du säker?" "ja" "ne men det måste vi titta.. jag är inte säker" då säger jag och mamma "MEN HON HAR INGA STYGN!" vad är det damen inte fattar liksom?! HAHA guuuud!!!

2. Vill du något för smärtan när du är här? "ja" "okej då skriver vi upp alvedon här" VADDÅ ALVEDON?! tänker jag då HAHA precis opererad i hela bröstkorgen vaihelvete.. Så då sa jag "jag äter både dexofen och panodil(alvedon), kan jag få det nu med?"
"ja okej då fixar vi det"
AWESOME!!! men sen hade dom bara 2 tabletter av dexofen. (Y).. så jag fick det en dag. HAH.

Sen var det en till sak.. Rummen.. Jag är nyopererad och kan inte ens skratta, hur fan ska jag kunna lägga mig ner själv? man använder ju typ ALLA magmuskler och rygg/axel/skuldra/nyckelbens delar när man lutar sig bakåt helt enkelt..
Så jag kunde inte lägga mig ner utan en elektronisk säng. Då fick jag byta rum. Sen fick jag byta rum igen... Så tre olika rum hann jag vistas i.. hah.. men fick iaf min elektroniska säng, så SJÄLVKLART tog dom bra hand om mig, men när man är van vid lunds sjukhus så känns det inte alls som det är samma kvalitet på ryhov..Det var typ som om dom aldrig hade haft någon patient som hade opererat sig där jag hade..
De flesta hade typ skaffat sig en pacemaker eller gjort en ballongsprängning i ådrorna.. inte direkt så big deal..

Men anyway..Sen..kommer jag inte ihåg så mycket som var helt åt helvete failat.. men en sak minns jag, ketchupflaskan..
haha.. Hade preciiis berättat för pappa (som var på besök efter några dagar) hur kaosigt det var här och ingen fattade / visste något osv.. Plus alla små fel.. men ja, då sa han "men sen vill du ju gärna hem också, tror inte det är något fel på stället, tror bara du absolut inte vill vara här"
Sen ska vi ta mat. Korv och mos. Jag vill ha ketchup. Då skakar pappa den (jag kunde ju inte ens göra det efter operationen) och så trycker han.
Han trycker stenhårt.
Rätt som det är så sprutar det ut ur korken där korken är fastskruvad, inte ur den lilla pipen som det ska komma ut.
Då hade sköterskorna inte tagit bort "klisterlappen" över hålet på flaskan, så när man tryckte på den oöppnade flaskan så bara sprängdes hela grejen ut ur korkens påskruvningsställe istället..
HERREGUD HAHA då tittar jag på pappa och säger "jaha, inget fel alls med stället...verkligen"


NU kom jag på vad som var mer för fel!!
Hade en sjuksyster som skulle ta blodprov på mig. Jag sa att "jag kan typ inte bli stucken normalt, dom hittar aldrig ådror på mig"
Då hade jag en liten grej instucken i armen fortfarande från Lund. Det var ett vanligt litet "flygplan" (visar gammal bild)



Och den hade de sagt att man inte ska DRA blod ur, men man kan iaf skjuta IN saker i den, om det skulle behövas under ambulansfärden..
Så då sa jag det att man inte ska dra blod ur den. Då säger sköterskan "men vi testar iallafall"
Det gick såklart inte.
Då fick labbpersonal komma upp istället, för att sticka mig. De stack en eller två gånger men sen stack de mig i fingrarna istället eftersom jag är så svårstucken. Så det löste ju sig iaf. Men ja! Konstiga folk!!

Sen var det blodtrycket. Dom kunde inte höra mitt blodtryck. FINE att det är SVINSVÅRT att höra/ta blodtryck på mig.. men dom är ju fan utbildade för sånt där.. herregud..

Haha.. sen var det väl annat som kaosade.. Dom visste inte ens vad jag hade gjort för operation verkade det som..Men jaja.. det var ändå HELT OK.

Fast i mina anteckningar har jag skrivit den 8 september

"Tom, ensam, uppgiven natt, hemlängtan, ambulans + ryhov"

Så jag mådde väl inte direkt bra. Jag var SÅ JÄVLA rastlös där... usch!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0