Sjukhusdagarna. . 5e september

HERREGUD att jag inte har lagt upp alla bilder och skrivt upp allt jag kännt fortfarande.. suck på mig ibland alltså.. Minns inte ens vilken dag jag kom hem längre men det kan jag ju kolla i bloggen..

Hade bara en bild från 5e september tyvärr.. HAHAHA i mina anteckningar syns det verkligen att jag var hög på något .. I anteckningarna står det:
Vru (vet inte vad jag har skrivit...) kost nr 2
Konstig natt -> bråk, sväva & kittla. 2h sömn per gång


Det enda jag kommer ihåg som jag kan referera till är det där med "sväva och kittla" haha.. det var en uuuunderbar dröm må jag säga.. Så himmla skön dröm!
Jag vaknade såklart varje gång efter att jag hade drömt den, förmodligen därför det stod "2h sömn varje gång" också.. Drömmen var egentligen inte alls lång eller så.. Men känslan jag fick i drömmen var helt otrolig..

Jag drömde att jag helt enkelt låg i min sjukhus säng.. Helt plötsligt försökte jag sträcka mig upp och se mina fötter eller se ner till räcket på sängen, precis vid fötterna.. Jag kunde såklart inte göra denna rörelsen (p.g.a operationen) men istället så började sängen röra på sig..
Det var som en karusell!
Från början när den "startade" så hackade den framåt ett steg så jag, i liggande position, stötte i fötterna i räcket och sen direkt efter så lyftes jag rakt fram, dit jag ville se..
Sängen helt enkelt böjde sig helt upp, som om jag stod, fast i en säng såklart..
Direkt efter det så föll jag med sängen, som fritt fall.. Och det var underbart. Det kittlades så jävla mycket sen vaknade jag direkt efter den känslan..

Detta drömmde jag flera flera gånger och det var alltid lika kul, ingen rädsla som när man vaknar innan man slår i marken.. Bara skönt.. Och allt gick fort.. Det var liksom, "tjoff framåt, tjoff uppåt och WIIIE neråt"


Den enda bilden jag har från 5e september är denna.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0