Sjukhusdagarna . . 7e september

Fyfan, jag mår illa när jag tänker på vad det står i mina anteckningar "KURATOR + sjukgymnast. Varje dag 1gng övning. Promenera, ej lyfta tugnt osv. dusch osv"

Inte mår jag illa av att jag inte kunde röra mig nästan då.. Nej. Fan. AAH! Mår illa över den där jävla fitt kuratorn rent ut sagt. HAR ALLTID tyckt kuratorer är svinbra men den här jävla uppstickarfittan kan ju bara dra åt helvete rent ut sagt. VET att många tycker det är "fult och dåligt" att skriva svordommar i sin blogg. Men guess what? Det är min blogg. Och hon förtjänar det.

Där ligger jag, helt jävla utslagen och svintrött när hon kommer in.
Så säger hon "hörru du !! jag vill gärna ha ögonkontakt med folk när jag pratar med dom!!!!" JAHA?!?!?! JAG ÄR NYOPERERAD JÄVLA KÄRRING jag var utsliten som en jävla gnu och där står hon och är så jävla finfinämt äcklig med uppåtpekande näsa. Kärringjävel rent ut sagt. SÅKLART var det inte det enda hon sa.
Hon tvingade mig dessutom att ha ögonkontakt WTF?! Så fort jag slog igen ögonen igen så skrek hon till om det..
Herregud vilken människa..

Sen såklart så sa hon också massa saker (som alla redan berättat) om att "nu måste du ta ansvar, du ska GÅ RUNT!". OKEJ I got it?! Men hon sa det så jävla omg-igt.. "Tycker du ska promenera istället för att ligga där och sova!" VAAAAD VILL HON?! Först behandlar hon mig som en fucking barnunge som inte fattar någonting och tvingar mig till saker som hon fanimej ska skita i . SEN FÖRVÄNTAR HON SIG att jag ska vara vuxen nog och gå.
JAG HADE PRECIS promenerat runt i den där jävla sjukhushallen innan hon kom in. KONSTIGT att jagvar så trött då kanske? Jävla kärringjävel.
När jag skulle förklara det för henne så sa hon "upp och gå igen"..oooooooooooohoooooo idiotidiotidiot.

Men detta var inte ändå hur det började. Hon kom in, jag sov (var väl preciiiis mellan dröm och verklighet) så pratade hon med min mamma och var precis lika jävla bitchig. Äcklig människa och då kännde jag bara "fyfan vad skönt att hon tror att jag sover.. sån tur att min lilla mami är här.." MEN NEJDÅ .. Precis efter det så säger hon "HÖRRU!! Jag vill ha ögonkontakt med dom jag pratar med" (tror hon hade frågat mig något som jag inte märkte..).. Herregud vilken jävla.. usch. ville bara gå och kasta ut henne. Kände inte för att slåss ens. ville bara att hon skulle försvinna så jag kunde få sova. Svinkärring!








Jag tog bara bort elektroderna när jag skulle in i duschen, bandaget bytte man efteråt..

Så enough about henne... Det är faktiskt en till sak som är speciell med den här dagen! Mamma och pappa åkte hem den här kvällen. För den 8e skulle jag åka till Ryhov. Och, jag fick duscha!
Det var den bästa duschen jag någonsin har duschat, trots att den var lite nervig eftersom jag var tvungen att få hjälp av en snäll sköterska..Men waow vad jag kände mig underbart fräsch och fin efter det! Vi borstade även ut mitt hår den här dagen innan duschen så det blev så jävla mysigt att bli helt helt ren!

Angående håret så var det verkligen katastroooooof!!! Hade haft samma toffs i en vecka.. och luggit med den osv osv.. herregud..





Men sen blev det svinfluffigt hahaha








Efter den här heeeemska jävla borstningen så fick jag äntligen hoppa in i duschen. Jag skulle duscha och sen byta "plåster" över ärret, efter det skulle mamma åka hem ;( Pappa var inte där för han trodde han började bli sjuk..

NU VARNAR JAG KÄNSLIGA TITTARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det kommer bilder på mitt ärr, precis första gången jag såg det. Lite blod, lite creepy osv men också väääldigt fascinerande och intressant. Efter de bilderna så är inlägget slut. Om ni inte vill se bilderna så sluta läsa nu :)

NU VARNAR JAG KÄNSLIGA TITTARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NU VARNAR JAG KÄNSLIGA TITTARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NU VARNAR JAG KÄNSLIGA TITTARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NU VARNAR JAG KÄNSLIGA TITTARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NU VARNAR JAG KÄNSLIGA TITTARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0