Sjukhusdagarna . . 6e september

Här har jag massor av bilder, men på mina anteckningar så står det bara ett frågetecken..Tror jag glömde anteckna och försökte komma ihåg i efterhand, vilket inte gick, men nu med bilderna så minns jag lite mer..




Frukost igen.. Inget är gott.. fan inte ens piggelin.. Jag minns verkligen hur otroligt äckligt det var att äta.. Fyyyyyyyy!!!


Samma sak ser ni här.. HAHA ser inte jag ut att vilja döda mamma när hon står bakom kameran?.. usch.. jävla mat..det gick verkligen inte äta.. var inte alls gott, trots att dom lagar bra mat där.. Potatis och köttbullar. Det är ju hur gott som helst egentligen.. haha..
Undra förresten vad som gör att man inte har någon aptit..?







Jag vilade förmodligen en heeel del denna dagen eftersom jag inte minns något.. förresten så hade svullnaden fortfarande inte lagt sig o.0 fast armarna ser ganska normal smala ut




Jag fick även blod.. tack någon fin människa där ute!
Jag var tydligen blodgrupp A+ :) Den här maskinen såg förresten svin elak ut haha.. värsta evil-eyes hade den..


EN SAK Som jag minns nu när jag ser bilderna är att det var den här dagen som jag äntligen ringde tim..och allting brast.. fyfan vad hemskt det var.. Mamma var dessutom tvungen att hålla telefonluren åt mig (orkade ju inte ens det) så det borde ju bara vart pinsamt att störtlipa framför mamma när jag pratade med min pojkvän i telefon.. men det var så naturligt.. Jag verkligen grät sönder av att jag saknade honom så,samtidigt som jag var glad över allt.. det verkligen vällde över mig..Operationen lyckades verkligen .. Herregud blir helt gråtmild nu när jag tänker på det..


Efter att jag hade störtlipat så tog jag och gjorde mina andningsövningar.. förresten så ser detta foto ut lite som matrix-grejen som dom stoppar in i huvudet på folk.. creepu..fast min går in i halsen då..



Vacker solnedgång.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0